ja bych to osobne podle toho co pisete videl hlavne na psychiku.Takze bych zkusil dodat B1,B6 a lekorici na nadledvinky (kura je popsana v tematu nadlevinky) a srovnat pH , to dovede s psychikou delat divy .
Potom bych dodal jod+selen(take je to zde popsane vcetne testu ,zda li jod chybi), dale horcik- s tim se musi zacit postupne a sledovat kdy prijde prujem(to znamena predavkovani, a pak se davkovani drzi lehce pod touto hranici), dale bych dodal omega 3 mastne kyseliny formou sirne patlanice (nikoli omega 3 v tobolkach,to je k nicemu) .Dale bych zvysil prijem vlakniny v podobe syroveho ovoce a zeleniny, alespon vzdy 50/50 zeleniny nebo ovoce ku ostatnimu jidlu a takto u kazdeho jidla!.
Kravske mleko bych vubec nedaval a nahradil ho (kdyz uz musi byt) kefirem - sezente si kefirovou houbu a delejte z mleka kefir, pokud to nebude chutnat z duvodu kyselosti ,tak ho delejte treba jen 12-15 hod misto 24(coz take podporuje defekaci-kefir mladsi nez 24 hod), popr. muzete primichat nejakou ovocnou stavu, ale to bych delal jen rano, vecer samotny kefir bez stavy
takze
1) zvysit vyrazne prijem vlakniny a sehnat si B1 a B6 od swansonu a lekorici tady na foru v nabidce, vymenit mleko za kefir, koupit horcik(zde na foru), srovnat pH
2) sehnat lneny olej a delat sirnou patlanici (mozno objednat na
http://www.agro-el.cz / nebo jist neco vlasskych orechu (treba pomlete v salatu pokud syrove nechce)
3) dodat jod a selen