Alopat píše:
Vychlemtáš denně 2/3 své odpadní kapaliny a budeš mi tvrdit, že se zpětně nezanášíš ámou? No možná jedině proto, že další už tvé tělo osmoticky průjmem odmítá a pak nezbývá než si studiem připomenout složení moči, která zdaleka neobsahuje jenom prospěšné látky. Nemáš žížu - necítíš se dehydratovaný? Litr kyselo, hořko, slané tekutiny plné močoviny a odpadních toxinů, to máš denně místo 3 porcí slané polévky? Němelo by stejný lymfodrenážní efekt vypití slané vody a urinu si dávat jenom pár kapek pod jazyk nebo v podobě vakcíny pod kůži?
2/3 nie, skôr tak 1/2.
Odpadná kvapalina ? Odpadná kvapalina prospieva koži, dutinám, hrubému črevu, mandliam, očiam, ušiam, zubom, ďasnám ? ...
Keby to bola tekutina plná toxínov, netvorila by sa z krvi, a neužívala by sa pri hladovkách typu "urinová hladovka", ktorá je EFEKTÍVNEJŠIA než bežná hladovka...
Rovnako by sa nepichala pod kožu a do žily... A NELIEČIL BY SA ŇOU ZÁPAL...
Urina je tak isto prítomná v plodovej vode (je jej tam nejakých asi 15%), BEZ NEJ BY SA PLOD NEVYVINUL...
Navyše sa v knihách píše, že o skutočnej urinoterapii sa dá uvažovať až keď sa denne pije tých 7dcl uriny. Nejak toľko jej vypijem.
J*bnuté rady typu Saša Pueblo, ktorý radí piť urinu po kvapkách, a pritom vyzdvihuje jej vysoký obsah aminokyselín, vzácnych solí, atď.... TO JE IDIOT AKO DELO... Koľko aminokyselín a solí bude v pár kvapkách uriny - ako dennej dávke ?
Ešte raz to napíšem : Urina je SLABÉ PREHÁŇADLO.... asi tak, ako KÁVA... To o nej píše aj Malachov, to nie je z mojej skúsenosti, že mňa z nej slabo preháňa (nevravím, že HNAČKA, len mi to naštartuje stolicu), ale z toho, čo sa o nej všeobecne PÍŠE. Mňa z nej prehnalo silnejšie vtedy, keď som sa napríklad zobudil s plným močovým mechúrom a vypil som 6dcl uriny na jeden záťah. To už však nerobím niekoľko týždňov, miesto toho vypijem 2-3dcl rannej uriny. A všetko je o.k.
Inak zaradil som do týždňového harmonogramu, čo sa urinoterapie týka, jeden deň "bez". Len tak, pretože sa mi to páči, cítim v tom zmysel, asi tak, ako že jesť je dobré, životne dôležité, ale nebudem jesť od rána do večera, alebo keď hej, tak jeden deň týždenne nebudem jesť vôbec (ja jem však raz denne ako je v mojom podpise, takže to bol len príklad)... Takže napríklad každý piatok nevypijem ani kvapku uriny, ale každý iný deň vypijem 3 dávky uriny vo výslednom množstve tak 7-8dcl.
Mimochodom, myslíš si, že ja mám v sebe nejakú ámu ??? Pri 1 hodinovom "okne" na jedlo denne ? Pri dodržiavaní zásady napiť sa a potom jesť najskôr o 40 minút ? Pri napití sa až 4 hodiny po jedle ? ... Pri rôznom detoxe typu derivačný kúpeľ, sankhapraksalana, atď, atp ??? Pri vhodnej kombinácii potravín ??? Pri konzumácii enzýmov ??? Pri konzumácii fermentovaných potravín ??? ... To si ....Alopat....fakt myslíš ? Nedošlo ti, že na "ámu" by som poterboval konzumovať prebytok sacharidov, alebo potravín neprirodzených, mať málo minerálov na spracovanie potravín, málo vitamínov ?? ... Navyše - môj denný príjem bielkovín z potravy je okolo 0,8g/kg telesnej hmotnosti (vďaka pitiu uriny mi viac netreba aj keď športujem)... Kde tu vidíš prebytok ??? ...
Pouvažuj...