Tak za prvé by se tu měli lidi naučit chovat a ne se chovat jak prasata(ostatně Češi se tak chovají normálně).
A za druhé Lubomíre jeden, ty kluku ušatá, mě nikdy Mudr. nevyléčil a léčitelka vždy. Měl jsem jeden problém se zápěstím a rok jsem chodil po doktorech a rehabilitace (
) ... zbytečně. Stačila jedna hodina u léčitelky a druhý den to bolelo o 50% míň a třetí den vůbec. A byl to úúúplně stupidní problém a ještě jsem se dozvěděl plno věcí o sobě z hlediska esoteriky a psychologie.
Tak mi, prosím, vysvětle proč Mudr. studující 6 let a praxí několik let to nedokázal.
Ale chápu, že vás to musí rozčilovat, proto tak napadáte pana Jardu. Je známé, že ten, kdo sprostě a urážlivě napadá ostatní, vlastně neví jak jinak se bránit. To bych přirovnal k malému miminu, které umí jen řvát a brečet, aby ukázalo nespokojenost.
Taky jak kdo vypadá je individuální. Myslíte snad, že všichni trenéři v posilovnách jsou nabušení? Ne, hodně z nich je jich hodně hubených. A jejich svěřenci zase nabušení jsou, tak jakto? Nebo myslíte, že trenér boxu musí aktivně boxovat a vyhrávat, aby mohl být trenér? Ne, jde o ty znalosti, motivaci, komunikaci!
Někdo prostě vypadá starší, někdo mladší. Zajímavé, že pořád vidím hubené lidi, co jí nezdravě a pak i tlusté lidi, co jí nezdravě a oba vypadají normálně. Tak mi to vysvětli, Lubošku, podle čeho to tedy je?
A ovce jsou podle mě ti, kteří chodí k doktorovi a papají prášky, to je vlastně jednodušší, než vzít zodpovědnost do svých rukou.
Navíc každému vyhovuje něco jiného. 7 miliard lidí - 7 miliard způsobů. Pokud se Vám to nelíbí, tak nazdar a šáteček