Angel Juicer

Zdraví-AZ — https://forum.zdravi-az.com/forums/topic/angel-juicer/
pecador — pon čen 27, 2011 1:53 am

Je nepochybně tím nejlepším (ale i nejdražším) dvouhřídelovým odšťavňovačem, který je na trhu. Pokud někdo vážně uvažuje koupit si 5500, což je nejlevnější typ u kterého se reverz zapíná ručně, nechť prosím pošle soukr. zprávičku a pokusíme se o nějakou množstevní slevu.
Děkuji

jirik98 — úte čen 28, 2011 9:52 pm

Dobrý den, nabízíte nový výrobek? A jaká by tedy byla cena? Případně sháním starší funkční odštavnovač
Díky Jirka

pecador — úte čen 28, 2011 10:36 pm
jirik98 píše:
Dobrý den, nabízíte nový výrobek? A jaká by tedy byla cena? Případně sháním starší funkční odštavnovač
Díky Jirka

Nenabízím ale oslovuji toho, kdo stejně jako já, si hodlá tento odšťavňovač zakoupit, protože čím nás bude víc, tím vyšší slevu bychom mohli dostat. Tento přístroj se jako "starší funkční" koupit nedá, nevyskytuje se ani na zahraničních inzertních serverech.

funny:) — pát čec 01, 2011 12:27 pm

Dobrý den, měl bych také zájem.

pecador — čtv čec 07, 2011 4:22 pm
funny:) píše:
Dobrý den, měl bych také zájem.

Byl jste jediným zájemcem. Dovozce k poskytnutí té nejnižší slevy (cca 12 %) požaduje odebrat 3 kusy. Přístroj si proto objednávám za plnou cenu a nabídku společného postupu při koupi pro nezájem ruším.

championbio — stř zář 14, 2011 11:09 pm

Možnost tohoto, ale i jiných odšťavňovačů osvědčených a s nadstandardními zárukami lze najít zde http://www.eujuicers.cz

borisek — úte říj 18, 2011 8:26 pm

zacinam setrit na angela a planujem ho kupit na jar ked sa zacne vsetko zelenat... ( aby som tu zelen mohol hned spracovat 8) :lol: ) no a tak sa spitam ci nema niekto podobny plan.... do tej doby by nemusel byt problem zohnat dalsich 2 ludi co sa na to daju...zobrali by sme ich naraz a bola by tam ta zlava :) ...

Neo333 — stř pro 21, 2011 11:10 am

Ja bych se na to jaře přidal, kolik nám to udělá tu slevu?

rasto — čtv pro 22, 2011 9:36 pm

Pridavam sa k vam, tiez mam zaujem o kupu a samozrejme o najvacsiu zlavu ako je len mozne :D

borisek — pát pro 23, 2011 6:07 pm

zlava este presne neviam aky by bola ale typujem okolo 5 percent ...ale neivem ci ja nahrabem na angela lebo som priiel o pracu a momentalne som nezamestnany ...uvidime ak sa zadari najst nieco nove ...

qup — úte bře 06, 2012 12:45 pm

Sestra by chtěla koupit angela 5500. Najdou se tady ještě dva další lidi pro uplatnění slevy? :)

pecador — stř bře 07, 2012 2:04 am
qup píše:
Sestra by chtěla koupit angela 5500. Najdou se tady ještě dva další lidi pro uplatnění slevy? :)

Moje akce skončila !!!
Pokud se 3 zájemci dáte dohromady, tak dostanete slevičku. Při odběru 10-ti ks, je sleva už velice zajímavá. (jeden z vás musí mít na obchod ŽL)

Larsen — pon bře 19, 2012 12:30 am

I ja sa pridavam, mam zaujem skupit Angel 5500. Povedzme behom mesiaca. Potom ho skupim normalne.

jeloz — ned lis 04, 2012 11:20 pm

Dobrý den, chtěl by zakoupit angel juicer 5500, můžete prosím poradit kde je nejvýhodnější ho zakoupit, případně kdyby se našli 2 lidi na slevu.

Děkuji
Lukáš, Brno

Jindra — úte lis 06, 2012 11:13 am
jeloz píše:
Dobrý den, chtěl by zakoupit angel juicer 5500, můžete prosím poradit kde je nejvýhodnější ho zakoupit

právě před dvěma týdny jsem koupil Angel 7500 a nemyslím to jako reklamu, opravdu bych však poradil dodavatele http://www.eujuicers.cz
Jednak jsem výhodnější cenu nenašel a druhak už jsem od nich bral před 4 roky šnekový odščavovač Omega a Eujuicers si hodně zakládají na spokojenosti zákazníka; jejich přístup a servis je podle mne naprosto příkladný, tož proto určitě doporučuji.

jeloz — úte lis 06, 2012 8:29 pm

Zdravím, pane Jindro, děkuji za doporučení, skladem bude Angel juicer 5500 od 15.11.2012. Cena pro mne není zanedbatelná, takže kdyby šla domluvit nějaká sleva např. pro 3 osoby, jak zde bylo zmíněno. Pokud by někdo šel do slevy, tak napište.

fdh — ned lis 18, 2012 8:46 pm

šel bych do slevy :-) je ještě nějaký zájemce?

Kubis — pát úno 22, 2013 4:47 pm

Ja bych mel zajem taky, jaka by byla cena?

Blanche — stř úno 27, 2013 10:39 pm

Planuji nakup Angel juicer 7500. Brezen-duben2013. Pridal by se nekdo s koupi, abychom ziskali slevu? Pokud tedy jeste plati mnostevni slevu u dodavatele.... :?

Blanka tesici se na stavicky :D

solimator — čtv úno 28, 2013 9:22 am

Já mám také zájem a Blanche, napsal jsem Vám soukromou zprávu, tak se snad domluvíme... Miloš

renis — pon bře 04, 2013 8:54 am
Blanche píše:
Planuji nakup Angel juicer 7500. Brezen-duben2013. Pridal by se nekdo s koupi, abychom ziskali slevu? Pokud tedy jeste plati mnostevni slevu u dodavatele.... :?

Blanka tesici se na stavicky :D

Dobrý den taky uvažuji o koupi Angel juicer 7500, takže pokud je to ještě aktuální šel bych do toho s Vámi...

Kubis — pon bře 04, 2013 10:09 am

Cim vic nas bude, tim vetsi sleva .)

solimator — úte bře 05, 2013 10:08 am

Sháníme třetího na nákup Angela. Jsme zatím dva. Pište mně do soukromé zprávy...

Filip08 — úte bře 05, 2013 11:40 am

Na kolik by ten Anegl vašel, když bych do toho šel s vámi?

anela — ned bře 10, 2013 5:46 pm

také se hlasím :lol: pokud je to ještě aktuální, prosím pošlelte mi SZ

Kubis — ned bře 10, 2013 5:56 pm

13.3 je objednavame, takze kdo jeste mate zajem, piste zavazne soukromou zpravu uzivateli solimator

strejda — čtv bře 28, 2013 9:10 am

...zdravim vsechny, mel bych zajem o angel juicer, nevim, jak to presne funguje, ale pisete, ze je mozna i sleva treba pri odberu 3ks najednou. Poradite mi prosim u koho se pak objednava a nepridal by se nekdo? diky.

Jara — ned dub 07, 2013 5:07 pm
Jindra píše:
právě před dvěma týdny jsem koupil Angel 7500 a nemyslím to jako reklamu, opravdu bych však poradil dodavatele http://www.eujuicers.cz
Jednak jsem výhodnější cenu nenašel a druhak už jsem od nich bral před 4 roky šnekový odščavovač Omega a Eujuicers si hodně zakládají na spokojenosti zákazníka; jejich přístup a servis je podle mne naprosto příkladný, tož proto určitě doporučuji.

Souhlas, také jsem s tímto prodejcem velice spokojen.

drozva — sob dub 20, 2013 5:45 pm

Zdravím,
Chystá se zde ještě někdo kupovat Angel, rád bych se někomu přidal kvůli slevě :). Předem díky!

beati_paoli — ned dub 21, 2013 9:57 pm
drozva píše:
Zdravím,
Chystá se zde ještě někdo kupovat Angel, rád bych se někomu přidal kvůli slevě :). Předem díky!

Mám stejný úmysl, tak bych do toho šel. Ozvěte se a pokud by byl někde další jenom lépe. Petr

derkel — stř dub 24, 2013 9:02 am
beati_paoli píše:
drozva píše:
Zdravím,

Mám stejný úmysl, tak bych do toho šel. Ozvěte se a pokud by byl někde další jenom lépe. Petr

Přídávám se

strejda — stř dub 24, 2013 12:48 pm

zdravim, sel bych do 5500, jste pro? jsme 3? v tomto pripade rabat 5%, nevim kolik daji slevu pri 5 kusech, coz by jsme mozna dotahli. Technicky - 5500 nema jen autoreverz oproti 7500, ktery se pouziva ojedinele a je mozne jej pri zastaveni stroje manualne take vyuzit. Stroj se dle zastupce eujuicers zasekne opravdu jen vyjimecne :-)

drozva — stř dub 24, 2013 1:33 pm

Myslím, že už jsme 4 :-). Taky plánuji 5500.

beati_paoli — čtv dub 25, 2013 9:21 am

Tak paráda. Jsme předběžně domluveni na začátek června a do té doby by se ještě někdo mohl přidat. A taky jdu do 5500.

derkel — ned dub 28, 2013 12:46 pm

dobrý den, dá se vyrobit ořechové máslo se standartně dodávaným příslušenstvím, nebo se musí něco dokoupit?

beati_paoli — čtv kvě 02, 2013 10:43 am
derkel píše:
dobrý den, dá se vyrobit ořechové máslo se standartně dodávaným příslušenstvím, nebo se musí něco dokoupit?

Tak malá oprava: Je prý potřeba dokoupit homogenizační pouzdro na ořechové máslo (cena přes 4 000,-),ale nemám s přístrojem zatím praktickou zkušenost. Tak se zkuste obrátit přímo na dodavatele nebo jestli někdo potvrdí, kdo s tím má zkušenosti.

zahradnik — úte kvě 07, 2013 2:48 pm
Jindra píše:

Ahoj Jindro.

Proč jsi se rozhodl přesedlat z Omegy na Angel Juicer? Nepochybuji o tom, že je lepší, ale rád bych se dozvěděl v čem.
Hodně mi vyhovuje rychlé omývání Omegy 8006 a relativně levné náhradní díly. Další předností Omegy je homogenizér, takže je možný využít pro různé kaše a mixy z namočených semínek a ořechů.

To se k Angelovi asi nedodává nebo ano?

Předem dík,
Zahradník

strejda — pát kvě 10, 2013 10:45 pm

dobry den, jsem rozhodnut koupit angel juicer 5500. Nakonec mala změna, rabat 5% nam daji při odberu 4ks na jeden nakup. Pokud by mel někdo zajem se pridat, piste mi SZ, rad bych koupil jiz ted, ale pokud by se 3 pridali, pockal bych par dnu. Nakup i sleva dohodnuta u eujuicers.

strejda — úte kvě 14, 2013 1:43 pm
strejda píše:
dobry den, jsem rozhodnut koupit angel juicer 5500. Nakonec mala změna, rabat 5% nam daji při odberu 4ks na jeden nakup. Pokud by mel někdo zajem se pridat, piste mi SZ, rad bych koupil jiz ted, ale pokud by se 3 pridali, pockal bych par dnu. Nakup i sleva dohodnuta u eujuicers.

vsechny tady zdravim, neprida se jeste nekdo ke koupi angela 5500? zatim to vypada, ze jsme 3.
predpoklad koupe 1. tyden v cervnu 2013, domluva 5% sleva pri odberu 4ks.
pokud ano, piste mi prosim SZ. dekuji.

predbezna dohoda o koupi - 3 clenove: drozva, beati_paoli, strejda,

Jarda — úte kvě 14, 2013 10:05 pm
derkel píše:

Tak za určitých podmínek i dá, ale rozhodně je vhodnější správné příslušenství.

rawandrea — úte kvě 28, 2013 3:00 pm

Měla bych také zájem o ANgel Juicer. Kdy ho budete objednávat? A kolik by byla případná sleva a tedy cena po slevě? Děkuji,,,

beati_paoli — stř čen 05, 2013 9:37 am

Zdravím,

má někdo zkušenosti zda se dá odšťavňovat ananas se standardním příslušenství Angela, nebo je třeba dokoupit hrubé síto?

Díky

prokera — stř čen 05, 2013 11:20 am

Odšťavnit se určitě dá, ale hrubé síto je rozhodně lepší (jako na všechny druhy plodů, co obsahují hodně tekutiny).

Jarda — ned čen 09, 2013 8:31 pm
beati_paoli píše:
Zdravím,

má někdo zkušenosti zda se dá odšťavňovat ananas se standardním příslušenství Angela, nebo je třeba dokoupit hrubé síto?

Díky

Tak dá, ale žádná výhra to není, buď ho proložit mrkví a nebo to hrubé síto.

Tony210 — sob pro 21, 2013 9:22 pm

Dobrý den, rád bych prodal, Angel Juicer 5500, 10 měsícu starý, používaný jenom dva měsíce, 8 měsíců leží v krabici. 100% stav,doklad o koupi, záruka. Osobní předání nebo zašlu poštou. Hořice v Podkrkonoší.Dohoda možná. Cena 19500 kč. Tel. přes sz Děkuji

klavis — čtv dub 24, 2014 4:58 pm

Cena odšťavňovače šla neúprosně nahoru. Nechápu. Přitom za hranicemi jej lze koupit mnohem a mnohem levněji. Trochu tomu nerozmím. Pokud máte někdo tip, kde koupit Angela levněji, tak vám budu vděčný. Ale asi vyhraje Omega. Bohužel. Angel se stává cenově nedostupným.

Alopat — ned dub 27, 2014 7:45 pm

Skvělé video odšťavovače za tisícovku. http://www.youtube.com/watch?v=frfQ3d3YzYc

Alopat — sob kvě 03, 2014 8:27 pm
klavis píše:
Cena odšťavňovače šla neúprosně nahoru. Nechápu. Přitom za hranicemi jej lze koupit mnohem a mnohem levněji. Trochu tomu nerozmím. Pokud máte někdo tip, kde koupit Angela levněji, tak vám budu vděčný. Ale asi vyhraje Omega. Bohužel. Angel se stává cenově nedostupným.

Angel 7500 Kč 24.390,- http://www.prirodnileciva.cz/DetailPage.asp?DPG=40605
Angel 7500 Kč 24.795,- http://allegro.pl/wyciskarka-soku-angel ... 38067.html (od polského zástupce české firmy eujuicers.com).

Jarda — ned kvě 04, 2014 8:34 am
klavis píše:

Dnes, když vám platí záruka po celé unii, je přeci logické neřešit a koupit v jiném státě.

MarekR — čtv kvě 22, 2014 7:50 am

.

freml — pát čec 11, 2014 11:29 pm
MarekR píše:
Chystá se někdo v brzké době kupovat Angel? Rád bych se někomu přidal kvůli hromadné slevě. Děkuju

Chystam, ale slevu myslim nedají...

André — pon čec 14, 2014 10:41 pm

I já se chystám ke koupi a sleva by se hodila. </p

miram — úte čec 15, 2014 11:28 am
Alopat píše:
klavis píše:

Angel 7500 Kč 24.390,- http://www.prirodnileciva.cz/DetailPage.asp?DPG=40605
Angel 7500 Kč 24.795,- http://allegro.pl/wyciskarka-soku-angel ... 38067.html (od polského zástupce české firmy eujuicers.com).

Nevim sice za kterymi hranicemi myslis, u nas jsou tyto masinky taky pekne drahe. :mrgreen:
http://www.juicerville.com/collections/ ... uicers-usa

Dreed84 — pon čec 21, 2014 8:44 am
klavis píše:

Muzes poslat odkaz, kde se da v zahranici koupit Angel levneji nez u nas? :) Co jsem se dival, tak je to spise jeste drazsi. Diky za tip.

jani — pon čec 21, 2014 11:49 am

osobně mám green star a jsem s ním nadmíru spokojená, přijde mi docela totožný s angelem, může mi tedy jen pro zajímavost někdo vysvětlit nějaký rapidní rozdíl mezi nimi ( krom cenového samozřejmě )

Dio — úte čec 22, 2014 5:32 pm

Jani, podobnost je jenom vzdálená.

Green Star je z plastu a Angel je celý komplet z nerezové oceli. V praxi to znamená mnohem delší životnost stroje a větší zatižitelnost (plastový odšťavňovač se po určité době odšťavňování musí vypnout).

Angel má navíc nižší otáčky při odšťavňování, což znamená nižší zahřátí suroviny a asi i kvalitnější šťávu.

Jarda — sob srp 02, 2014 10:57 pm
jani píše:
osobně mám green star a jsem s ním nadmíru spokojená, přijde mi docela totožný s angelem, může mi tedy jen pro zajímavost někdo vysvětlit nějaký rapidní rozdíl mezi nimi ( krom cenového samozřejmě )

Jak správně píše člen Dio podobnost je opravdu vzdálená i když nemohu tvrdit, že za tu cenu jde o špatně provedený přístroj. Každopádně zatížitelnost je někde jinde, Angel je prakticky nezničitelný.

romino — čtv srp 07, 2014 10:07 pm

Ahoj,

kde jste kupovali Angel Juicer, případně kde byste jej dnes koupili?
Máte nějaký tip na obchod, nebo odkaz, kde koupit tento odštavňovač levněji než u nás viz.Angel Juicer 5500?
Nebojte se být konkrétní, mohlo by to ostatním pomoct při koupi.

Děkuji

omg juicer — pon srp 11, 2014 9:57 pm

Zdravím,

prodám minimálně použitý odšťavňovač OMEGA Juicer 8004, nyní nevyuž., záruka 15let/15 + 1rok na motor - koupeno v eujuicers.cz, záruč.list součástí, koupě v 06/20011, kompletní balení/krabice včetně příslušen. (nepoužítého) = homogenizační pouzdro, nástavce na těstoviny, pyré, ořechová másla, nástavce na suroviny. CZ návod, akt.cena v eshopech je přes 9000 /ale se zárukou pouze 5/3 (motor/díly) let/, cena 6900. Možno poslat foto mailem - juicer + přísluš., doklady, osobní přvzetí - Ostrava. Tel. 723308680.

http://www.eujuicers.cz/cs/katalog/odst ... -8004-8224

http://sdeleni.idnes.cz/omega-vice-nez- ... deleni_ahr

Jarda — ned zář 07, 2014 7:59 pm
romino píše:
Ahoj,

Máte nějaký tip na obchod, nebo odkaz, kde koupit tento odštavňovač levněji než u nás viz.Angel Juicer 5500?
Nebojte se být konkrétní, mohlo by to ostatním pomoct při koupi.

Děkuji

V jiném vlákně o odšťavňovačích jsem vše popisoval, nicméně nyní tuším nejlépe vyjde v Polsku.

mkrabot — sob lis 03, 2018 8:50 pm

Zdravím všechny, máte někdo vlastní zkušenost s použitím hrubého síta na Angel? Odšťavnuju s jemným sítem a zajímalo by mne, jestli se vyplatí nákup hrubého, jestli opravdu dobře funguje na měkčí jablka, ananas, pomeranče, kolik vlákniny je v takto odšťavněné šťávě. Moc díky za odpověď.

fox — pát led 17, 2020 9:13 pm
Jarda píše:
romino píše:
Ahoj,

Nebojte se být konkrétní, mohlo by to ostatním pomoct při koupi. Děkuji

V jiném vlákně o odšťavňovačích jsem vše popisoval, nicméně nyní tuším nejlépe vyjde v Polsku.

Ano, Angel v blízkém okolí nabízí levněji polská větev prodejce https://www.eujuicers.pl/wyciskarka-angel-5500
vs česká https://odstavnovace.heureka.cz/angel-juicer-5500/ . Polský obchod prodává výhradně na území Polska https://www.eujuicers.pl/regulamin.html viz §2. Cenové diference cz vs pl jsou pověstné..

Tony210 — pát lis 27, 2020 9:13 am

Zdravím, no já mám angela 5500 , asi 7let, byl používán skoro dene, je pravda že jsem ho moc nešetřil, ale po 7 letech používání,
praskli bohové svary na situ pod hridelemi v miste kde se vklada zelenina, takze se obsah valil trochu spodem. ( nevadí znovu přibodováno + vystuženo nerez plechem, cena 0, opravil jsem sám)

Dostala se voda přes silonové pouzdro z O kroužkem a zatím odvodňovací kanálek, pak bufero, za nej
se voda taky dostala a totálně vyrezlo ložisko co bylo za nim.( nevadí nove ložisko a bufero, korunová položka)

převodovka odfláknuta , ala šikmovočko, skládá se ze dvou části, ta přední část celá z nerezu, dobry bez poškození.
Druha cast, co je přišroubovaná k motoru, je z nějakého plastu, vyztužená pozink plechem, vlivem asi torzních tlaku, plast totalně rozlámaný a popraskaný, držel to pohromadě jen ten plech a ze to bylo přišroubované k motoru. ( nevadí, komplet vylito pryskyřicí, teď už to vydrží všechno)

jedine co je na tom gut, je ten bajonetovy uzávěr, motor a hřídele( šneky).
Jinak za me nebrat, za ty prachy co se dnes prodává fakt ne.

Já když jsem to po rozebrání vyděl jak je to udělaný, hlavně ta převodovka, tak se mi chtělo blinkat velebnosti.
Ale zase je pravda ze práce nedělal mraky, a určitě se zaplatil a teď po opravách a vylepšeních, bude makat už asi navždy.
To má zkušenost.

Jarda — pát lis 27, 2020 9:58 am
Tony210 píše:
Zdravím, no já mám angela 5500 , asi 7let, byl používán skoro dene, je pravda že jsem ho moc nešetřil, ale po 7 letech používání,
praskli bohové svary na situ pod hridelemi v miste kde se vklada zelenina, takze se obsah valil trochu spodem. ( nevadí znovu přibodováno + vystuženo nerez plechem, cena 0, opravil jsem sám)

Dostala se voda přes silonové pouzdro z O kroužkem a zatím odvodňovací kanálek, pak bufero, za nej
se voda taky dostala a totálně vyrezlo ložisko co bylo za nim.( nevadí nove ložisko a bufero, korunová položka)

převodovka odfláknuta , ala šikmovočko, skládá se ze dvou části, ta přední část celá z nerezu, dobry bez poškození.
Druha cast, co je přišroubovaná k motoru, je z nějakého plastu, vyztužená pozink plechem, vlivem asi torzních tlaku, plast totalně rozlámaný a popraskaný, držel to pohromadě jen ten plech a ze to bylo přišroubované k motoru. ( nevadí, komplet vylito pryskyřicí, teď už to vydrží všechno)

jedine co je na tom gut, je ten bajonetovy uzávěr, motor a hřídele( šneky).
Jinak za me nebrat, za ty prachy co se dnes prodává fakt ne.

Já když jsem to po rozebrání vyděl jak je to udělaný, hlavně ta převodovka, tak se mi chtělo blinkat velebnosti.
Ale zase je pravda ze práce nedělal mraky, a určitě se zaplatil a teď po opravách a vylepšeních, bude makat už asi navždy.
To má zkušenost.

Vše co píšete je klidně možné a z mého pohledu i když jsem také řešil drobné komplikace, například odpadl ten vypínací magnet na dolní části síta, tak stále jde o nejlepší přístroj na trhu i když ta cena patrně zrovna nejlepší není, nicméně nabídka patrně koreluje s poptávkou a to tvoří tu cenu.