Dobrý den, už jsem tady četla že by bylo dobré antikoncepci nepoužívat vůbec v souladu se zdravou stravou.
Přesto se zkusím zeptat, jak to dělají ženy, které nechtějí být těhotné.
Nesouložit ?? I třeba 40 let ???
Je nějaká jiná možnost náhrady a spolehlivá ? Mám 2 děti a třetí už nechci.
Ale jsem bohužel tip co se koukne na trenýrky a je v tom. ![]()
Ty hloupé nesouloží a ty chytré dokopou své partnery k studiu potřebných technik. Starý Egypt sice na to měl i technické postupy pro ženy, ale je otázkou zda jsou aplikovatelné v dnešní době. Žena si před stykem vkládala do pochvy kousek krokodýlího trusu, který je vysoce kyselý a spolehlivě spermie zabije. Po aktu vypláchla pochvu vlastní močí a bylo vše zase v původním stavu. Je otázkou zda by něco takového šlo dnes aplikovat, jsou zde předsudky a objektivní nedostatek krokodýlího trusu, čili je to opravdu problém. Podobně by asi fungovala houbička s nějakou kyselou látkou, třeba octem, ale vše má své nedostatky. Také se prodávají spermicidní gely a čípky, kdy například vhodná kombinace těchto postupů již zajistí vysokou spolehlivost, ale 100% to asi nikdy nebude, ale tu nemáte ani na těch práškách. Jinak já rezolutně odmítám užívání hormonální antikoncepce a rozhodně ne z důvodu nějaké víry, ale z důvodů čistě zdravotních. Umělé hormony tělo ženy ničí v mnoha ohledech a je vždy třeba zvážit, zda si budu pro lásku k egoistickému muži ničit zdraví polykáním prášků, nebo ho donutím se nad sebou zamyslet a nastudovat postupy, které ejakulaci zabrání. Pohlavní styk se pak stane radostí pro oba partnery i z toho důvodu, že muž Vám pak vydrží neomezeně dlouho "použitelný" což rozhodně mnoho žen velice ocení. Ejakulace jde po dobrém tréninku zadržet i na několik dní, ale nenaučí se to člověk za dva dny, chce to opravdu chtít a vytrvat.
Byla jsem tak neskutečně hloupá, že jsem brala HA 17 let. Po vysazení se měsíčky dostavily s denním zpožděním, což jsem byla ráda. Po přečtení diskuzí na netu ( poškození štítné žlázy, nadledvinek, rozhozený cyklus, neschopnost otěhotnět...), vím, že to zřejmě nebude jen tak srovnat tělo, aby zase fungovalo tak jak má.
Beru bylinky obsahujíí fytoestrogeny - jeřáb, jehlici, lékořici. Co byste mi, Jardo, doporučil? Krom očisty jater jak podpořit znovunastolení hormonální rovnováhy? (brala jsem 6 týdnů ostropestřec, benedikt, vlaštovičník).
Díky
Pokud vám zdánlivě nic nechybí, tak to asi nebude zase tak hrozné a prostě tomu dejte čas. Zároveň si v klidu pročistěte organizmus, hlavně játra, na ty je ideální termín 12.4. kdy je dva dny před černým měsícem a dosáhnete tak maximální vejcuc bordelu z jater. Ty byliny, zvláště ostropestřec, lze brát celkem dlouhou dobu a ničemu to neškodí, ba právě naopak.
Jardo píšete, že je třeba partnera vytrénovat, myslíte tím přerušovaný styk? A co tzv. kapička touhy, která obsahuje spemie. Je to považováno ze nejnespolehlivější metodu.
Nevím jak moc je nespolehlivá, ale mě spolehlivě funguje celý život. Z toho usuzuji, že se to takto dá dělat spolehlivě, po adekvátním tréninku, celý život, ale žena si svého partnera k tomu musí dokopat. Trénink vyžaduje docílení dlouhodobé erekce bez ejakulace a docílit se dá naprosto neomezený rozsah. Muž má tedy celý styk plně pod kontrolou a není se čeho obávat, vše je v hlavě, ale vyžaduje to vysoké sebeovládání, čili pro nějaké egoistické blby to patrně nebude, pak je vhodnější změna partnera.
To mu rozumím, ale co tzv. kapička touhy? to se dá také natrénovat, dá se to vůbec poznat? já nejsem muž tak se asi hloupě ptám.
Díky
Pokud by to fungovalo, jak se domníváte, tak jsem si musel v průběhu života pořídit soukromou školu pro své děti a to se nestalo. Naprosto stěžejní je, kam to až muž nechá dojít a pak vzrušení vědomě stopne, čili ani tato předejakulační fáze vůbec nemusí nastat a dá se to oddalovat jakkoliv dlouho celkem spolehlivě. Je ovšem otázkou, zda to bude takto fungovat u každého muže, ale to můžete v rámci párové aktivity vyzkoušet při orálním sexu, kde žena celkem snadno změnu chuti rozezná. Když to bude bez jakékoliv změny, opakovaně po dobu třeba i několik hodin, tak se dá celkem spolehlivě usoudit, že muž bude poměrně bezpečný. Další možnost je souběžně aplikovat spermicidní gel, který také můžete používat jako pojistku, pokud si nebudete zcela jistá. Selhat stejně může všechno, to by to na světě bylo moc jednoduché, kdyby se vše dalo spočítat a zaručit.
Ono tých egoistických blbov je podľa rozprávania rôznych kamarátok asi prevažná väčšina a tak túto stránku veci ženy oželejú a dajú prednosť iným povahovým vlastnostiam i keď sa domnievam, že táto egoistická vlasnosť by sa mala prejavovať aj v charakterových vlastnostiach muža. Zas na druhej strane si myslím, že rozumná žena si nájde rozumného muža. Ako sa hovorí vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá.
To máte recht, v naprosté většině případů si blbka najde blba, pak si spokojeně a usilovně oba ničí nervy a v ideálním případě to v kriminalistické hantýrce vyvrcholí „domácí zabijačkou“. Něco takového inteligentní žena nepřipustí a raději včas vycouvá ze vztahu s debilem.
Dobrý den, také bych ráda přestala brát HA. Šíleně mě dehydratuje a navíc mě děsí různé zvěsti z internetu, o tom, že hormony čistička neodbourá a vše jde do řeky a má vliv na ryby apod. Pokud je to úplný blábol, tak budu jedině ráda.
A nyní k problému. Přítele mám více než ochotného, rozhodně by mu přerušovaná soulož nevadila. Potíž je v tom, že jistá tekutina se objevuje už při počátečním vzrušení (rozhodně to není sperma ani jiný způsob vyvrcholení). Množství není zrovna malé, o to víc v tom vidím potencionální nebezpečí. Myslíte si, že by se i toto dalo odbourat? Přijde mi to dost nereálné. Přítel má i onemocnění štítné žlázy, mohlo by mít na celou věc vliv (i když si myslím, že ne, musela jsem se někoho zeptat).
Vím, že nejste kvalifikovaný lékař (což je jedině dobře), proto, pokud se ptám nějak složitě, či na absurdní věci, tak se omlouvám. Děkuji za skvělé stránky i za případnou odpověď.
Tak to bohužel blábol není, to nezlikvidují ani vaše játra, ani čistírny a neplodnost mladých mužů je vlastně kvůli pohodlnému souložení mladých žen. Nebojte se, ono se to vyreguluje samo, až bude většina samečků k ničemu, tak ženy logicky začnou souložit bez ochrany a pak stačí jediný dobrý samec a vše bude zase ok, příroda si vždy poradí. Dá se to odbourat tréninkem a špičkovým stavem prostaty, na což je zase podmínkou špičkový stav štítné žlázy a nadledvinek, začít tedy musí u štítné žlázy, kde patrně chybí jód a selen. Já jsem velice rád, že nejsem lékař, to bych mohl myslet stejně jako lékaři a tyto stránky by pak těžko existovaly. Jak vidíte váš dotaz není absurdní, ale absurdní je moderní stresová doba s všudypřítomným plastickým žrádlem a nic neřešící moderní medicínou.
Dobrý den. Je mi 25 let a brala jsem 10 let antikoncepci. Dnes už bych to neudělala, ale stalo se. V dubnu tohoto roku jsem antikoncepci vysadila a mám problémy s nepravidelnou menstruací. Což jsem sice čekala, ale ne v takové míře. Od dubna jsem menstruaci až do dneška dostala pouze dvakrát a z toho jednou byla menstruace vyvolána hormonálně u gynekoložky. Nyní bych chtěla otěhotnět, ale menstruaci jsem stále nedostala a netuším tedy ani jestli mám ovulaci. V poslední době se snažím jíst co nejvíce syrové stravy, zeleninové a ovocné štávy, chlorellu, ječmen, ořechy, semínka, saláty. Stále jsem menstruaci nedostala, ráda bych otěhotněla, ale nechce se mi jít znovu k lékařce, aby mi vyvolala menstruaci hormonálně, nevěřim tomu, že je to pro tělo dobré, snažim se vyhýbat práškům, ráda bych vše již řešila pouze přírodně. Nutno ještě dodat, že jsem byla před měsícem na krvi a vše mám v pořádku, ale mám trošku zvýšený cholesterol a bilirubin v játrech. Už jen proto bych si nechtěla opět nechat píchat hormon. Nevim na koho se obrátit, dozvěděla jsem se o Vás a Vašim názorům a radám věřim. Budu velmi vděčná, když mi poradíte, jestli můžu nějak přírodně menstruaci vyvolat a jak poté otěhotnět. Děkuji moc za odpověd.
Tělo se většinou takto brání, pokud je překyselené a příroda tak blokuje vznik případných zdravotních potíží u vznikajícího života. Z tohoto důvodu bych určitě netlačil na pilu a naopak raději vše nechal na přírodě. Vhodný postup je celkové odkyselení těla, očista orgánů, celková remineralizace a odstranění kvasinek, což spolehlivě zabírá a dostatek potravin obsahujících fytoestrogeny. Antikoncepce i umělé vyvolávání menstruace pomocí pilulí je cesta do pekel a rozhodně bych ji nikomu nedoporučoval, jde o příliš velké riziko, které si pak můžete vyčítat po celý zbytek života.
Tak s tou menstruací jsem na tom stejně jako ty. Já začla na zdravé stravě v dubnu (letos), v květnu byla menstruace přesná jako hodinky, a od té doby taky nic. Znám to, jsi určitě z toho nervozní a bojíš se, jestli není někde něco špatně. To já taky. Ale k doktorům řikat nic nehodlám, to budu radši lhát, než se nechát "opíchat nějakou chemií". Zkus se opravdu podívat na ty čistící procedury. Já už mám z nich toho dost za sebou, a radši budu věřit přírodě, ať si řekne sama, a jen jí k tomu napomáhat, jakou cestou se má jít. Jestli dělám vše správně tak jak mám nevím, ale myslím, že ano, a věřím tomu. Tak jen čekám, třeba to tak má být
Pokud srovnáte zásobení základními látkami, tak se tělo začne rovnat překvapivě rychle. Kontrolu nad tím procesem získáte tak, že si dejte udělat vlasovou analýzu a máte odpověď co a jak.
děkuji moc za odpověd, snažim se jíst, co nejzdravěji to jde. Hlavně hodně ovoce, zeleninu a vlákninu je to správně? Jsou nějaké druhy ovoce, které jsou nejvíc bohaté právě na ty fytoestrogeny? A v jakém množství jich za den sníst, aby to mělo patřičný dopad. Mimo ovoce zeleniny, také jim hodně semínek, dynové, lněné, sesamové, ořechy, ovocné a zeleninové štávy. Pokud mi můžete někdo doporučit na jaký typ potraviny se zaměřit budu moc ráda. Ve zdravé výživě mi také říkali, že by mohl být vhodný pupalkový olej, co myslíte? děkuji za odpověd.
Ano to je správné, nejvíce fytoestrogenů obsahují červené grepy a lněné semínko. Len se dá jíst v sirné patlanici, klidně i třikrát denně a totéž platí pro ty grepy. Jinak určitě bude zabírat i množství enzymů, tedy papáya, ananas a další. Velice důležité je ovšem to celkové odkyselení těla, očista orgánů, celková remineralizace a odstranění kvasinek, což jsem psal v předchozí odpovědi.
Dobrý den, dnes jsem si koupila i papírky na měření pH, ph mám mezi 6-7, měřila jsem si ho okolo 6 večer. Jak jsem psala pořád jsem menstruaci nedostala, ale jím zeleninu, ořechy, semínka, tofu, celozrnné pečivo. Myslim tedy, že téměř zdravě. Vyřadila jsem skoro úplně mléko a mléčné výrobky, také maso a bílé pečivo, které již nejím delší dobu. Překvapilo mě, že přítel, který sice jí rád a celkem dost zeleniny, ale také za den několik sušenek, koláčů a masa (je profesionální sportovec, takže maso jim cpou pořád jako "zdroj energie") měl pH až skoro 8. Myslíte, že až se mi ph dostane výš, tak mám větší šanci dostat znovu menstruaci? Opravdu se mi nechce nechat si píchat vyvolávací injekci. Děkuji moc.
Stav kyselosti ovlivňuje veškeré pochody v těle a není možné aby překyselené tělo normálně fungovalo. Záruku vám sice nikdo nedá, ale po návratu zpět do normálních hodnot se v naprosté většině případů upravují i funkce organizmu do normálu. Není to sice za pár dní, nicméně šance na plné uzdravení jsou velmi vysoké a stav je pak víceméně trvalý.
Moja priateľka nemusí používať antikoncepciu... A žiadna ani nikdy (so mnou) nemusela, pretože buď som sa vystriekal do kondómu (pár krát v živote, odvtedy kondóm nepoužívam), alebo proste - neejakulujem pri erotike. Ejakulujem približne 12 - 14 krát ročne (a aj to len preto, lebo nežijem s priateľkou pod jednou strechou, a tak svoju "prebytočnú sexuálnu energiu" nemôžem použiť na tantrický sex kedykoľvek sa mi zachce... ), a robím tak už rok a pol, + trénujem ten sval, ktorý má na starosti ejakuláciu (pre istotu...
)... Nezniesol by som "sexovať" s kondómom, a tak isto by som nestrpel, keby si priateľka ničila zdravie antikoncepciou. A .... sebapozorovaním som už dááávno zistil, že sex ukončovaní orgazmom (aspoň mojim, mužským) je... dosť blbý nápad - celkovo nie len pre erotiku, ale aj pre vzťah... Muž sa totiž v tomto prípade (keď často ejakuluje, a ešte k tomu pri sexe) nikdy nemôže tak priblížiť ku žene, ako by mal... Nikdy k nej (ku ženám všeobecne) nebude mať tak blízko.... Odkedy ejakulujem raz mesačne, odvtedy si viac vážim ženy a som pre ne príťažlivejší - a - som múdrejší. Tak isto tým pádom neplytvám minerálmi a energiou (vytvoriť semeno je energeticky veľmi náročné, tak isto aj náročné na živiny, hlavne na tie, ktorých máme málo - možno práve preto, že...). Čo sa týka môjho sexuálneho života (priebeh erotiky - teda nemám namysli autoerotiku & masturbovanie), tak počas sexu som "striekal" len tri krát...dosť skoro som pochopil, že je to viac kontraproduktívne (teraz nemám namysli možnosť otehotnenia - používal som tých 3 krát kondóm), ako prospešné... NAŠŤASTIE. A ŠKODA, ŽE SA O TOM NEUČÍ V ŠKOLÁCH (Základná škola, gymnázium, stredná škola...) !!!
Máte pravdu, ovládat se dá každý kousek těla i ten zdánlivě neovladatelný a plýtvat v tomto případě především nedostatkovým zinkem opravdu není rozumné.
Jsem na tom úplně stejně, už pár měsíců nic.
Na serveru pust.cz jsem našla zajímavou informaci:
"Pred lety na jedne ze schuzek vitarianu v Mnichove mela Irene prednasku o vlivu vitarianstvi na cinnost tela.
Jedna ze zmen v zivote zen pri konzumaci zive stravy je ztrata mesicniho krvaceni.
Plodnost zustava zachovana, ovulace se musi merit teplomerem."
"Pred lety na jedne ze schuzek vitarianu v Mnichove mela Irene prednasku o vlivu vitarianstvi na cinnost tela.
Jedna ze zmen v zivote zen pri konzumaci zive stravy je ztrata mesicniho krvaceni.
Plodnost zustava zachovana, ovulace se musi merit teplomerem."
Tak to je zajímavá informace o tom jsem dosud neslyšel, ale zdá se to být logické, protože není potřeba tělo čistit, pokud je již čisté.
Mám podobné zkušenosti s menstruací. Od té doby co konzumuji ve větší míře čerstvou zeleninu a ovoce, šťávy a provádím odkyselování atd, tak se mi menstruace zkrátila na pár dnů a je to spíše špinění, téměř kde nic tu nic. Jako jedna z mnoha jsem před otěhotněním brala HA, ale jsem ten typ, kdy muž zatřese trenýrkama a jsem těhotná, tak jsem otěhotněla během 14-ti dnů po vysazení. A tělo nemělo čas se aspoň trochu srovnat. A v pátém týdnu jsem začala špinit a doktor nevěděl proč. Tak do mě rval nějaké injekce, abych o dítě nepřišla. Dnes už vím, že bych tyhle injekce nebrala a taky jsem pochopila, že se tělo jen potřebovalo vyčistit od svinčíku a jinou cestu než spodem nemělo. Takže pokud je vše v rovnováze tak si myslím, podle mých zkušeností, že ta menstruace může i úplně vymizet. Tepperwain také popisuje menstruační krvácení jako čištění ženského těla.
Vidíte Tepperwaina jsem četl a zrovna tato informace se mě nějak nezaznamenala, prostě jsem ji asi nepovažoval za podstatnou, je to z mého pohledu přeci jen trochu okrajové téma.
To je sice pravda, že se tělo při menstruaci čistí, ale je to jen důsledek. Prvotní funkce je zbavit se staré sliznice a připravit každý měsíc úplně novou a čerstvou pro případné miminko. Myslím, že při detoxu se prostě tělo rozhodne, že má na práci důležitější věci než se rozmnožovat.
Mimochodem, po 5 měsících se mi nyní menstruace vrátila.
Ona přirozená inteligence těla je celkem mimořádná akorát, že naše chyba je v tom, že jí nenasloucháme.
Tak jsem menstruaci stále nedostala, svoji stravu stále více zpřísnuji, mám načteno plno knih o zdraví, detoxikaci atd. Minimálně 80 procent mojí denní stravy tvoří ovoce, zelenina, ořechy semínka, snažim se co nejvíc držet na syrové stravě, měřim si ph. moči to mám ted okolo 7, ph slin tak okolo 7,5. vyprazdnuji se denně 2 krát někdy i 3 krát, dříve jsem šla na záchod klidně i jednou dvakrát za týden. Ale menstruace nikde. Zajímalo by mě jestli je pravda, že mám ovulaci, ikdyž nemenstruji. Nikde nemůžu najít nějaký zdroj, kde by se o tom psalo. Děkuji moc
Je to možné a dá se to naměřit podle teploty, nejsem žena, tak to nastudované nemám, ale určitě toto téma bude na netu někde probráno, tak se po tom podívejte. Pokud je tělo opravdu vyčištěné, tak se menstruace opravdu objevovat nemusí.
Tak se konečně mohu přidat sem také. Po 10ti měsících se stal zázrak a menstruace se vrátila, zatím mne nic nebolí a je vše ok. To by člověk nevěřil, jak z tohodle může mít radost ![]()
Mít radost z toho, že funguji tak jak mám je přirozené a správné.
Tak už jsem také vysadila antikoncepci (po 3 letech užívání). Chtěla bych se zeptat, jak konkrétně antikoncepce poškozuje ženské tělo? Vím, že je špatná, ale zatím jsem se nedozvěděla, co všechno vlastně ovlivňuje. Na internetu jsem našla jen nesmyslné řeči doktorů o tom, že je neškodná, nebo zmatené komentáře žen, které tomu vůbec nerozumí, bez logických argumentů.
Tam není moc co zkoumat, prostě rozhodí vaší přirozenou tvorbu hormonů a co může být horšího. Ovlivňuje samozřejmě celé tělo a působí nedozírné škody v mnoha směrech o čemž by vás mohl přesvědčit i mužný knír, kterým se může pyšnit mnoho spokojených pojídaček tohoto chemického svinstva. Mě osobně se fousaté ženy moc nelíbí, ale třeba to některé muže přitahuje, ovšem normální to určitě není.
Dobrý den, mám rovněž odpor k hormonální antikoncepci. Doposud jsem s parnery používala jako ochranu kondom nebo prerušovanou soulož. Ale jelikož obojí má své nevýhody (a k praktikování tantrické matody ač zní hrozně fajn nikoho bez násilí nedonutím..) Nechala jsem si zavést nitroděložní tělísko. Mám tělísko které je zlata a mělo by být šetrnější. Uvědomuji si, že to určitě není dobré a narušuje to moje tělo, ale stále mi to přijde menší zlo něž hormonální antikoncepce. K dotazu - chci se zeptat jaké dopady může mít tělísko na mé zdraví a zda se dají škody nějak minimalizovat či na co případně dát pozor.
Děkuji za odpověď
Tak pokud jde čistě o mechanickou ochranu, tak v tom zase tolik špatného nevidím, ale přirozené to pochopitelně také není.
Také mám nehormonální nitroděložní tělísko, z mědi (ani nevím, že je nějaké ze zlata). Z důvodu menšího zla než je HA. Spousta žen si po zavedení stěžuje na bolestivější a silnější menstruaci, větší náchylnosti na záněty. Já se snažím jíst zdravě a hlavně jídla, které podporují zdraví ženského těla a takové problémy naštěstí nemám. Jen to nechci podcenit, vím že to taky není úplně přirozené..
Děkuji za odpověď. Není to čistě mechanické - mělo by to údajně i nějak narušovat Ph v pochvě na úrověň ve které spermie nejsou schopny se uchytit.
Tělíska jsou z plastu, mědi, stříbra nebo zlata. Ty ze stříbra a zlata mají být údajně šetrnější, nevím. Jinak menstruaci mám skutečně silnější. A přirozené to rozhodně není - moje tělo se první 2 měsíce snažilo tělísko vypudit - měla jsem strašné křeče a bylo mi neustále špatně. Ale již se to naštěstí srovnalo a kromě silnější a delší menstruace vůbec nevím, že tělísko mám. Jinak moha by jsi prosím napsat jaká jídla podporující ženské draví máš ve svém jídelníčku? Děkuji.
To máte pravdu, prostě na to tam musí být kyselo a kyselo vždy znamená problém, čili z dlouhodobého hlediska se mohou potíže objevit také.
Dobrý deň, pred nejakým časom som prešla na zdravý životný štýl (zdravá strava, cvičenie- joga atd.). Mala som na to rôzne dôvody, jedným z nich boli alergie a často opakujúce sa ženské zápaly. Mám pocit, že je to stále lepšie, aj keď to ide pomaličky. Cítim sa veľmi dobre, no jedna vec, s ktorou sa pri tomto novom zdravšom životnom štýle neviem stotožniť, je antikoncepcia. Mám 20 rokov a beriem ju už 3 roky. Bojím sa, že mohla mať vplyv na mnoho s mojich problémov ale ako to zistiť? A možno vôbec nemala... Ale stále ju užívam, no najradšej by som ju vysadila a cítila sa už úplne zdravo ale zase nechcem otehotnieť. Chcem sa spýtať na vaše názory na antikoncepciu (nie celkovo ale či sa nevylučuje so zdravou životosprávou) + nejaké skúsenosti a rady, čo s tým. Ďakujem
No tak kromě toho, že cpete hormony/chemii do sebe a ničíte své zdraví, tak také prostřednictvím své moče ovlivňujete zdraví ostatních (např. potenci mužů, ryby v řekách atd.). Čističky vody si s antikoncepcí moc neporadí. Se zdravou životosprávou, zdravým životním stylem ba ani s ekologií tedy nejde dohromady. HA spolu s dalšími věcmi by klidně mohla stát i za Vašimi ženskými zápaly.
Jinak je tady k tématu antikoncepce i celé vlákno. Samozřejmě se téma objevuje i ve vláknech jiných v souvislosti s problémy způsobených užíváním antikoncepce. Snadno si to na fóru vyhledáte pomocí tlačítka "Hledat", které je v horním pravém rohu.
Tak členka Amy vám to píše dobře, na tom není nic pozitivního a hlavně vaše
Nechtěl jsem aby přítelkyně používala HA a s kondemem to neni ono. Pořídili jsme Femcap. Můžu doporučit, je to asi ta nejpohodlnější a nejlepší antikoncepce, není cítit a je spolehlivá i při nepřerušovaném sexu. Má samozřejmě pár nevýhod, jako vyšší cena ale vyplatí se. Používá se k tomu contragel green což je něco jako spermicidní gel, akorát spermie nezabíjí, jen je znehybní. Orální sex taaké není problém, gel je sladký a pozření nevadí http://www.pesarfemcap.cz/obchod/antikoncepce Pro chlapy: Pokud vám záleží na zdraví vaší polovičky, i přijemném sexu, je to supr volba.![]()
http://www.pesarfemcap.cz/obchod/antikoncepce
Pro chlapy: Pokud vám záleží na zdraví vaší polovičky, i přijemném sexu, je to supr volba.
Určitě je to pro zdraví ženy velice vhodná forma, ale to je hlavně na ženách, co volí za ochranu, muži v tomto směru pochopitelně věc moc řešit nechtějí, mají přeci od přírody dáno za cíl se rozmnožit a to tedy dělají.
Tak jasně, vymysleli jsme to spolu, hlavní slovo měla přítelkyně a je s tím nadmíru spokojená a doporučuje
Gynekoložka ji (nás) dokonce chválila ![]()
Dobrý den,
ráda bych vás tady poprosila o radu. Je mi 25, HA beru 4-5 let a přemýšlím o jejím vysazení. Krom toho, že se pořád nemůžu rozhoupat (s HA je to všechno tak nějak jednodušší a dává mi větší kontrolu), tak se bojím rozhozených hormonů a především vypadávání vlasů. Vlasy si hýčkám, jsem na ně dost háklivá, takže ještě před tím, než opravdu vysadím, chtěla bych se začít nějak připravovat. Na vlasy momentálně zobu pangamin, panthenol, čajíčkuju a olejíčkuju...
Co jsem tu četla, doporučujete grepy a lněné semínko. To bych zřejmě mohla zařadit do jídelníčku už teď. Ještě mám vyhlídnuté tohle "kafíčko"
ráda bych vás tady poprosila o radu. Je mi 25, HA beru 4-5 let a přemýšlím o jejím vysazení. Krom toho, že se pořád nemůžu rozhoupat (s HA je to všechno tak nějak jednodušší a dává mi větší kontrolu), tak se bojím rozhozených hormonů a především vypadávání vlasů. Vlasy si hýčkám, jsem na ně dost háklivá, takže ještě před tím, než opravdu vysadím, chtěla bych se začít nějak připravovat. Na vlasy momentálně zobu pangamin, panthenol, čajíčkuju a olejíčkuju... Co jsem tu četla, doporučujete grepy a lněné semínko. To bych zřejmě mohla zařadit do jídelníčku už teď. Ještě mám vyhlídnuté tohle "kafíčko"
ráda bych vás tady poprosila o radu. Je mi 25, HA beru 4-5 let a přemýšlím o jejím vysazení. Krom toho, že se pořád nemůžu rozhoupat (s HA je to všechno tak nějak jednodušší a dává mi větší kontrolu), tak se bojím rozhozených hormonů a především vypadávání vlasů. Vlasy si hýčkám, jsem na ně dost háklivá, takže ještě před tím, než opravdu vysadím, chtěla bych se začít nějak připravovat. Na vlasy momentálně zobu pangamin, panthenol, čajíčkuju a olejíčkuju... Co jsem tu četla, doporučujete grepy a lněné semínko. To bych zřejmě mohla zařadit do jídelníčku už teď. Ještě mám vyhlídnuté tohle "kafíčko"
Já bych se taky ráda zeptala na antikoncepci a relativně zdravý životní styl. Jasně, už jsem slyšela a četla, že to dohromady nejde, jenže mám problém a tím je nekonečnéééé akné a chloupky po těle. Už od 12ti let do mých nynějších 28 let! Nejde o pupínky, ale o vředy. V pubertě jsem je měla mimo obličeje i na ramenou, pažích a zádech, teď už "naštěstí" jen na obličeji (někdy bych byla radši jen za ta záda). Neříkám, že jsem zkoušela všechno, ale zkusila jsem toho dost, abych pochopila, že zevně s ním nic nezmůžu. Jde o hormony, protože cca. od 15ti let jsem brala HA a pleť se mi naprosto uzdravila, jizvičky mi zmizeli, chloupky prořídly. Po cca. 6ti letech jsem vysadila v naivním domnění, že už se mi akné nevrátí. Hm... jsem tam, kde jsem byla, obličej samý bolák a kráter. Navíc jsem měla i jisté zdravotní problémy a raději jsem přestala užívat všechny prášky. Všechny testy (štítná žláza, CT, odběry značily, že mi není nic). Před dvěma lety jsem znovu zkusila asi tři dny brát HA, začala se mi motat hlava a přidala se dušnost. Nevím, zda to bylo psychikou a strachem z načtených článků o negativních účincích HA, které jsem předtím vůbec neřešila. Takže z toho strachu jsem opět s užíváním přestala. Ale pořád s tou myšlenkou laškuji, protože odmítám vypadat do konce života takhle! Jo a navíc akné máme v rodině a maminka měla v 19ti letech plicní embolii, proto jsem se nechala vyšetřit, zda to nemám dědičné i v souvislosti s HA, výsledky byly negativní. Je fakt, že embolka je jediná věc, ze které mám hrůzu. Upřímně, neplodnost by mi nevadila, celulitidu bych přežila a
nic ve zlém, ale dokud se nespálíte, poradit si nedáte že akné postihuje obličej bych byl naopak vděčen také to mám za sebou a jakmile jsem si tělo krapet vyčistil (detoxy a úprava stravy), akné jako přirozený následek zmizelo Hormonální antikoncepce má plno vedlejších účinků jako například frigidita, deprese, tromboza, mrtvice, infarkt a rakovina ženských orgánů. Ach jo, každopádně moc děkuji za odpovědi, jsem za vaše názory vděčná, přesto bych raději volila nějakou jednodušší variantu než detox a úplnou změnu stravování. Když já si nedokážu představit život bez nějakého toho "hříšku", třeba kafe nebo sladskost (a to už jsem rapidně omezila). Asi se toho svinstva na ksichtu nezbavím...
Taky jsem měla problémy s akné, nasadili mi na to HA. Kdysi před patnácti lety se toho moc o HA zjistit nedalo a hlavně jsem byla ještě taková naivní slečna, která věřila doktorům. Akné úžasně zmizelo, ale přišly jiné problémy. Příšerné migrény, otékaly mi nohy a stala se ze mě frigidka. Takže jsem zkoušela vyměňovat HA. Vyzkoušela jsem pět druhů a pak jsem si řekla po pár letech konec. Všechny tyhle problémy zmizely, ale akné znovu naskočilo. Začala jsem s detoxikací těla...chlorella, enterosgel, všelijaké čaje, kapky Joalis, chroupala jsem ostropestřec...mouku a výrobky z ní (ani "celozrnné") jsem nejedla už hodně let před tím, takže ta mi to nezpůsobovala. Nic nepomáhalo. Takhle jsem se patlala pár let, až jsem začala čistit střeva šankou a klystýry, pak jsem udělala asi 10 očist jater epsomskou solí. Prostě vyloženě zázrak a po akné se slehla zem. Jen to není napořád. Jak jsem polevila v čištění, tak mi to zase krapet naskákalo, ale není to nic hrozného. Hlavně už mám taky ozkoušeno, že mi akné naskakuje víc po mléčných výrobcích a vím po kterých. Je to ale vůbec zvláštní. Koupím bio ovčí jogurt a osypu se, koupím bio ovčí od jiné firmy a vůbec nic se neděje. Takhle mám vychytané i tvrdé sýry. Ale ty mléčné výrobky nekupuju často. Občas koupím i kvalitní čokoládu, jedině z bio obchůdku. Mám zjištěno, že mi sladké s akné nic nedělá. No, musím si udělat zase někdy očistu jater epsomkou. Tahle očista mi tak nějak hodně vyhovuje a dělá líp, jak ta šanka. Šanku už nezvládám. Čuchnu k vlažné slané vodě a vím, že nemám šanci...ty litry, co jsem kdysi vypila už zkrátka nedám.
Pak asi ještě nejste na změnu připravená a musíte počkat až to bude horší, pak to podle mě půjde celkem snadno, mám takových klientů hodně. Někdo se na ten krok připravuje i několik let a pak mě zavolá a říká, ono to funguje, no co já jsem to za debila, že jsem vás neposlechl ihned a zbytečně se trápil ty dva roky. HA je zvláštní věc. Někomu sedne, jinému ne, nějaký výrobce ano, jiný ne, několik let ano, dobré, pak je to zas blbé ... Asi se tam míchá dost emocí a projekcí. Vy mluvíte o "frigiditě". Nazvěme to "menší náruživostí". Někteří muži to ale u partnerky oceňují, nechceme být neustále obviňováni z věcí, které my rozhodně neuvažujeme, nechceme, nejsme to my. Není možné, aby se žena "udělala" desetkrát denně a neměla dost a přitom chtěla, aby byl muž neustále neunaven a vždy schopen, zvláště když má třeba nějaké zdravotní problémy, či jest poněkud nevyspalý (kvůlivá nenasytné partnerce), či má starosti v práci, s penězi apod. Pokud HA srovná určité vlny a výkyvy a "mírně utlumí" nesoulad mezi partnery, dá se připustit, že slouží lidem, resp. tomu páru. To vše si ale musí každý srovnat v hlavě sám, jistě, to je hodně individuální. S antikoncepcí jest obecně ten problém, že ženy to řeší minimálně 40 let, muž celoživotně. Nu, což ...
Moje sestřenice měla ve svých 19 letech z antikoncepce trombozu v noze a málem zemřela.
Tak určitě nejde o žádný ideál, umělé hormony v těle dovedou velice zajímavé věci.
Taky znám případ trombózy z antikoncepce. Té holce bylo 17 a zemřela v sanitce cestou do nemocnice.
Od pravěku až do vynálezu hormonální antikoncepce byl pouze anální sex jediná spolehlivá ochrana před početím. Dnes tuhle praktiku využívají především gayové, ale z hlediska stoprocentní spolehlivosti a absence vedlejších účinků (na rozdíl od hormonální antikoncepce) stojí za to zvážit, či se k této nejpřirozenější antikoncepci nevrátit. Chce to jen dodržet dvě hlavní zásady. Za prvé, odjakživa si ženy dávaly pozor, aby anální styk neměli se skrytým gayem, protože gayové jsou odjakživa více rizikoví na přenos pohlavní choroby, proto před stykem prováděly test sexuální orientace pomocí tzv. špinavého jablka. Jednoduše žena si po velké potřebě zasunula od konečníků kousek jablka o velikosti zhruba 3 centimetry a pak tento kousek vytlačila muži do úst. Pokud jablko snědl, bylo jasné, že se ženy neštítí a je heterosexuálně orientovaný. Pokud test s jablkem odmítnul, nebo během testu jablko vyplivnul, bylo jasné, že je to skrytý gay a k žádnému sexu už nedošlo. Druhá zásada, kterou se ženy řídily bylo, že si před análním sexem s partnerem sehnaly dva kolíky (dříve většinou ze dřeva), jeden o průměru cca 2,5 cm a druhý o průměru cca 3,5 cm a samy si několik dní před stykem postupně uvolňovaly svěrač, nejprve menším, pak vzápětí větším kolíkem. Dnes lze místo dřevěného kolíku použít moderní vibrátory a je důležité vždy během tréninku použít lubrikant. Ano, tak jednoduché to je, partner může do ženy bez obav ejakulovat a tato antikoncepce se stoprocentní účinností zabrání početí. Někdo může namítnout, že jsou tu i kondomy, ale existuje snad chlap, který má rád sex s kondomem???
Džízs, mentálne znevýhodnený úchylný predátor s močiacou stoličkou sa znova reinkarnoval..
Ono těch postupů aplikovaných v dávných dobách bylo docela dost a každý měl svoji logiku a použitelnost nicméně lze dnes tvrdit že absolutní většina z nich je bohužel nepoužitelná vzhledem k přecitlivělosti současné populace. Poměrně známou metodou byla aplikace krokodýlího nebo sloního trusu do pochvy, což dobře fungovalo, ale dnes by určitě nějaký erokrat došel k závěru že se tím poškozují nějaká práva krokodýlů nebo by vymyslel nějakou jinou kravinu proč něco takového je nepřijatelné. V Řecku žena používala spirálku ze slonoviny, která fungovala jako nitroděložní tělísko. Také tampony napuštěné olivovým olejem, medem, citrónovou šťávou nebo cedrovou pryskyřicí dovedou poměrně účinně eliminovat spermie tedy cest by bylo dost jenom by k tomu nesměla být ta eurokracie.
Tak on ten pomlouvač členů a kradák fotek Modrovous alias Wanhorn ještě žije a dal si další přezdívku tantrik, aby se za své chování na tomto fóru nemusel omluvit. Jak dlouho tomu úchylovi trvalo, než vylezl z křoví exhibovat s další koprofilní povídkou? Chvála Bohu, že alespoň v jedné křesťanské zemi se připravuje zákaz propagace těchto zvráceností a nic na tom nezmění ani to, že tam odmítl vyvážet přešitými Anglosasy vlastněný Homopramen (sponzorující spolu s US Embassy pražský festival duhové sodomie, bestiality a pedofilie). Proto říkám, že nástupnický stát východní Byzantské říše se stal nositelem křesťanství a evropské civilizace.
AMEN.
To se občas stává i lidem z lepších rodin, že jejich mentální zdraví v čase upadá. Stačí se podívat na vývoj dnes již politováníhodného /pro mnohé však odpudivého/ skřeta - od nevychovaného nicku Modrovous přes trolla Wanhorn až po "tantrika" na úrovni Gluma z Pána prstenů. Klidně ať si přijde nechat vyprášit kožich znova, neb od každého z nás dostane, co zaslouží.
přečtěte si jen taky hned vedle, co před chvílí psal Jarda
netušíte, jak si HA rozhodíte křehký hormonální svět
opravdu ta negativa nestojí za to - ale to si zvažte sama, je to Vaše tělo a Vám by mělo dlouhé desítky let sloužit
anebo - nečetla jste Dobu jedovou od pí Strunecké? pak už byste měla zcela jasno
kdyby bylo skryté, upřímně - věnovala byste tomu pozornost?
a přitom jde o velmi důležitý signál Vašeho těla, že je uvnitř nesmírně zanesené
je potřeba řešit příčinu, nikoli důsledky![]()
Přesto se zkusím zeptat, jak to dělají ženy, které nechtějí být těhotné.
Nesouložit ?? I třeba 40 let ???
Je nějaká jiná možnost náhrady a spolehlivá ? Mám 2 děti a třetí už nechci.
Ale jsem bohužel tip co se koukne na trenýrky a je v tom.![]()
Pan Jarda, prosim, bud ho zablokujte, alebo mu zaistite liecebny pobyt nidkde neviem kde.... Tu nejde o "slobodu slova". Ten clovek VEDOME PSYCHOPATISTICKY KLAME..... Jeho recii absolutne nedavaju zmysel. JE TO PSY-CHO-PAT...... A podla toho psychopata treba takyto "test" na zistenie homosexuala..... Kazdy NEPSYCHOPAT VIE, aky je najlepsi test na zistenie ci je muz hetero.... A po dalsie, ty PSYCHOPAT..... Z akeho dovodu by zena zistovala ci je muz NAOZAJ hetero? PRECO BY JEJ KLAMAL ZE JE, AK BY NEBOL? ABY TRPEL POCAS SEXU CI POCAS VZTAHU SO ZENOU AKO GAY? TY KUS H*VNA, vypadni odtialto..... Troll takeho typu by za mal vylodit niekde na pustom ostrove.....![]()
Pan Jarda, prosim, bud ho zablokujte, alebo mu zaistite liecebny pobyt nidkde neviem kde.... Tu nejde o "slobodu slova". Ten clovek VEDOME PSYCHOPATISTICKY KLAME..... Jeho recii absolutne nedavaju zmysel. JE TO PSY-CHO-PAT...... A podla toho psychopata treba takyto "test" na zistenie homosexuala..... Kazdy NEPSYCHOPAT VIE, aky je najlepsi test na zistenie ci je muz hetero.... A po dalsie, ty PSYCHOPAT..... Z akeho dovodu by zena zistovala ci je muz NAOZAJ hetero? PRECO BY JEJ KLAMAL ZE JE, AK BY NEBOL? ABY TRPEL POCAS SEXU CI POCAS VZTAHU SO ZENOU AKO GAY? TY KUS H*VNA, vypadni odtialto..... Troll takeho typu by za mal vylodit niekde na pustom ostrove.....