Bradavice

Zdraví-AZ — https://forum.zdravi-az.com/forums/topic/bradavice/
evaeva — úte úno 22, 2011 3:37 pm

Želam prijemny dobrý deň. S dôverou sa obraciam na Vás s mojim dlhoročným problémom. Po tele mám ploché bradavice, virusového typu. Bola som u kožnej lekárky, ktorá mi ich odstraňovala dusíkom a epilačnou ihlou. Bradavice sa mi šíria ďalej. Dá sa odstraniť tento problém aj iným spôsobom? Iste tento problém trápi viacerých ľudí. Ďakujem za odpoved. Eva.

Jarda — úte úno 22, 2011 8:49 pm
evaeva píše:
Želam prijemny dobrý deň. S dôverou sa obraciam na Vás s mojim dlhoročným problémom. Po tele mám ploché bradavice, virusového typu. Bola som u kožnej lekárky, ktorá mi ich odstraňovala dusíkom a epilačnou ihlou. Bradavice sa mi šíria ďalej. Dá sa odstraniť tento problém aj iným spôsobom? Iste tento problém trápi viacerých ľudí. Ďakujem za odpoved. Eva.

Částečně se patrně dá uspět pomocí aktivovaného MMS a kdyby nezabralo běžné aplikování je možné ho zesílit pomocí DMSO. Jednoznačně si ovšem musíte uvědomit, že jde o problém ze špatné krve a ta zase je špatná od zaneseného střeva, čili začít by jste měla od střeva a krve, pak bradavice patrně zmizí i bez léčby.

Sroll — pát říj 07, 2011 8:19 am
evaeva píše:

Na bradavice bych z pocatku vyzkousel osvedceny recept strouzku cesneku nalozenych na 5 dni v octu. Behem dne pote bradavici potirat. Nedoporucuji nechavat kousek cesneku na bradavici pres noc. Dokaze udelat do kuze slusnou diru. Takze opatrne. Muzou vzniknout dokonce jizvy.

Kdyz toto nepomuze, pak je dalsi moznosti volne prodejny Duofilm. Obsahuje kyselinu mlecnou a salycilovou. Vypada to jako bezbarvy lak.

Pokud je vsak bradavice hluboko zalezla (napr na chodidle), doporucuji cevni laser, ktery je bezbolestny a uspech je temer zarucen. Dermatologove pouzivaji jeste tekuty dusik, ale tuto moznost bych nevolil.

Take se osvedcilo behem lecby uzivat hlivu ustricnou. Prokazany ucinek nejen na bradavice, ktere jsou hlavne viroveho puvodu.

Jarda — pát říj 07, 2011 9:44 am
Sroll píše:
Na bradavice bych z pocatku vyzkousel osvedceny recept strouzku cesneku nalozenych na 5 dni v octu. Behem dne pote bradavici potirat. Nedoporucuji nechavat kousek cesneku na bradavici pres noc. Dokaze udelat do kuze slusnou diru. Takze opatrne. Muzou vzniknout dokonce jizvy.

Kdyz toto nepomuze, pak je dalsi moznosti volne prodejny Duofilm. Obsahuje kyselinu mlecnou a salycilovou. Vypada to jako bezbarvy lak.

Pokud je vsak bradavice hluboko zalezla (napr na chodidle), doporucuji cevni laser, ktery je bezbolestny a uspech je temer zarucen. Dermatologove pouzivaji jeste tekuty dusik, ale tuto moznost bych nevolil.

Take se osvedcilo behem lecby uzivat hlivu ustricnou. Prokazany ucinek nejen na bradavice, ktere jsou hlavne viroveho puvodu.

Musí fungovat vše, co likviduje viry, klidně i MMS, nebo koloidní stříbro a třeba i černá mast.

Sroll — pát říj 07, 2011 10:21 am
Jarda píše:
Musí fungovat vše, co likviduje viry, klidně i MMS, nebo koloidní stříbro a třeba i černá mast.

To jsem si take myslel. Nicmene bradavici jsem mel na chodidle temer rok. Nejak jsem ji z pocatku neresil coz byla chyba.
Zkousel jsem toho opravdu dost. Mazani Tea Tree olejem 100%. Mazani oregano 30% olejem. Strikal jsem na ni koloidni stribro a bral jsem cca 14dni 20ppm 3x20ml/D bez uspechu. MMS protokol 1000 (sice jenom tyden) bez uspechu.

Pravdou ale je, ze MMS aplikovat primo jsem nezkousel. Bal jsem se popaleni ci poleptani.

Pomohlo az to co jsem napsal vyse.

Jarda — sob říj 08, 2011 8:35 am
Sroll píše:
To jsem si take myslel. Nicmene bradavici jsem mel na chodidle temer rok. Nejak jsem ji z pocatku neresil coz byla chyba.
Zkousel jsem toho opravdu dost. Mazani Tea Tree olejem 100%. Mazani oregano 30% olejem. Strikal jsem na ni koloidni stribro a bral jsem cca 14dni 20ppm 3x20ml/D bez uspechu. MMS protokol 1000 (sice jenom tyden) bez uspechu.

Pravdou ale je, ze MMS aplikovat primo jsem nezkousel. Bal jsem se popaleni ci poleptani.

Pomohlo az to co jsem napsal vyse.

Tak hlavně že je pryč, ale MMS a speciálně smíchané s DMSO musí v takovém případě zabrat excelentně.

prokera — úte kvě 29, 2012 1:23 pm

Dobrý den pane Jardo,
velmi by mne zajímal Váš názor na světle hnědé tzv. "stařecké bradavičky". Dělají se mi od cca 20ti let (takže dosti brzo na to, že mají takovýto název). Na kožním ve FNKV mi kdysi řekli, že "no jo - to bude váš osud" ale pochopitelně nic víc dál - pouze že je tento typ neinfekční. Mám jich spoustu drobných na přední části trupu, jinak nikde. Kdysi jsem si je nechávala odstraňovat laserem, ale bylo to finančně příliš náročné a neefektivní neb se vytvářely další a další. Teď se nezdá že by přibývaly, spíš jich mám tak nějak nastejno, ale zůstávají:(. Když vynechám úplně staré lidi, tak musím říct, že na lidech mladších nebo v mém věku do cca 40ti let nic takového nevídám. Připadám si trochu jako exot :shock: . Z čeho to vzniká? Může být na vině můj předchozí mizerný životní styl? Velmi vysoká konzumace rafinovaného cukru...? Zajímala by mne pravděpodobná vnitřní příčina a zda je možné s bradavičkami nějak zatočit :? ?
Děkuji moc za názor a zdravím:).

Jarda — čtv kvě 31, 2012 8:47 pm
prokera píše:
Dobrý den pane Jardo,
velmi by mne zajímal Váš názor na světle hnědé tzv. "stařecké bradavičky". Dělají se mi od cca 20ti let (takže dosti brzo na to, že mají takovýto název). Na kožním ve FNKV mi kdysi řekli, že "no jo - to bude váš osud" ale pochopitelně nic víc dál - pouze že je tento typ neinfekční. Mám jich spoustu drobných na přední části trupu, jinak nikde. Kdysi jsem si je nechávala odstraňovat laserem, ale bylo to finančně příliš náročné a neefektivní neb se vytvářely další a další. Teď se nezdá že by přibývaly, spíš jich mám tak nějak nastejno, ale zůstávají:(. Když vynechám úplně staré lidi, tak musím říct, že na lidech mladších nebo v mém věku do cca 40ti let nic takového nevídám. Připadám si trochu jako exot :shock: . Z čeho to vzniká? Může být na vině můj předchozí mizerný životní styl? Velmi vysoká konzumace rafinovaného cukru...? Zajímala by mne pravděpodobná vnitřní příčina a zda je možné s bradavičkami nějak zatočit :? ?
Děkuji moc za názor a zdravím:).

Tak vystouplé se dají vyřešit bez operace pouhým zaškrcením obyčejnou nití, za pár dní zaschnou a odpadnou. Jaké příčiny mají netuším, ale určitě to bude spojené se zanesením těla a horší funkcí jater.

prokera — pát čen 01, 2012 10:42 am
Jarda píše:
Tak vystouplé se dají vyřešit bez operace pouhým zaškrcením obyčejnou nití, za pár dní zaschnou a odpadnou. Jaké příčiny mají netuším, ale určitě to bude spojené se zanesením těla a horší funkcí jater.

Děkuji za odpověď. Na

janin — pát čen 01, 2012 11:51 pm

Pán Jarda,tuším ste spomínali ,že na tento problém zaberá aj konzumácia sírnej patlaniny?

prokera — sob čen 02, 2012 4:27 pm
janin píše:
Pán Jarda,tuším ste spomínali ,že na tento problém zaberá aj konzumácia sírnej patlaniny?

Děkuji - tu také konzumuji, ale pouze několik měsíců a myslím, že tohle bude zaležitost na několik let :oops: ....Dlouho se ty bradavičky tvořily, takže očekávám, že pokud by se to přece jen někdy mělo začít ztrácet, bude to běh na dlouhou trať, ale nevadí :) - zatím je úspěch, že se přestaly tvořit nové.

Jarda — ned čen 10, 2012 9:47 pm
janin píše:

Ta zabírá spíše na stařecké skvrny, nejsem si vědom, že bych psal o tomto druhu bradaviček v souvislosti s patlanicí. Nicméně je holým faktem, že patlanice spraví

TerezkaM — stř dub 10, 2013 2:56 pm

Dobrý den všem :)

cca v osmi letech se mi objevila první bradavice na noze, drží se už 10 let, zkoušela jsem ji léčit Duofilmem a nechat vypalovat dusíkem, ani jedno nezabralo a čím více jsem do ní "vrtala", začaly se mi na noze dělat další, menší..Momentálně na ně aplikuju Dračí krev, ale to asi není z dlouhodobého hlediska řešení. Jak jsem zde na fóru vyčetla, bude to chtít minimálně očistu střeva a vyčistit krev, pokud to správně chápu? Také mi před dvěma lety začalo dělat problém kravské mléko, po jeho požití mi do pár hodin naskakuje svědivý bolavý ekzém na rukou, mívám také křeče břicha (prý mám alergii na několik jeho složek)..= snažím se mu vyhýbat, rok jsem jej nejedla vůbec, ani maso, bylo to o dost lepší, nedávno jsem se vrátila k "normální" stravě (ne moc přepálených olejů, ale není to zrovna ideální, vím že nejlepší by bylo vrátit se k ovoci, zelenině a zdravým tukům), mléko mi po několika měsících začalo dělat problémy znovu.
Odmalička jsem mívala hodně suchou kůži, neustále zahleněný organismus.. také jsem prodělala boreliózu, léčenou ATB. Rok jsem brala hormonální antikoncepci (ta mi asi taky moc nepomohla), před rokem jsem ji vysadila. Zjistili mi také vyšší hodnotu prolaktinu v krvi, několikrát jsem měla vaginální mykózu a zánět močového měchýře. Chtěla bych se zeptat, kterou z očist by bylo nejvhodnější začít, případně jak postupovat,na které vitamíny a minerály se nechat otestovat? Jinak je mi 18 let, měřím 164 cm, vážím 48 kg.(odmalička můžu "sníst cokoliv", přesto jsem velmi štíhlá(paraziti?!))
Lékaři mi nikdy moc nepomohli, proto se obracím na vás, zkušenější a znalejší, už mě nebaví jíst jedy a trpět v těle parazity a Bůhví co dalšího..Čím začít?

Podle mých odhadů by problémem mohly být kvasinky, plísně, nepořádek v krvi a nejspíš také překyselení, nevhodná strava..tipuju správně?

Díky za toto úžasné fórum :) Tereza

Jarda — ned dub 21, 2013 8:16 pm
TerezkaM píše:
Dobrý den všem :)

cca v osmi letech se mi objevila první bradavice na noze, drží se už 10 let, zkoušela jsem ji léčit Duofilmem a nechat vypalovat dusíkem, ani jedno nezabralo a čím více jsem do ní "vrtala", začaly se mi na noze dělat další, menší..Momentálně na ně aplikuju Dračí krev, ale to asi není z dlouhodobého hlediska řešení. Jak jsem zde na fóru vyčetla, bude to chtít minimálně očistu střeva a vyčistit krev, pokud to správně chápu? Také mi před dvěma lety začalo dělat problém kravské mléko, po jeho požití mi do pár hodin naskakuje svědivý bolavý ekzém na rukou, mívám také křeče břicha (prý mám alergii na několik jeho složek)..= snažím se mu vyhýbat, rok jsem jej nejedla vůbec, ani maso, bylo to o dost lepší, nedávno jsem se vrátila k "normální" stravě (ne moc přepálených olejů, ale není to zrovna ideální, vím že nejlepší by bylo vrátit se k ovoci, zelenině a zdravým tukům), mléko mi po několika měsících začalo dělat problémy znovu.
Odmalička jsem mívala hodně suchou kůži, neustále zahleněný organismus.. také jsem prodělala boreliózu, léčenou ATB. Rok jsem brala hormonální antikoncepci (ta mi asi taky moc nepomohla), před rokem jsem ji vysadila. Zjistili mi také vyšší hodnotu prolaktinu v krvi, několikrát jsem měla vaginální mykózu a zánět močového měchýře. Chtěla bych se zeptat, kterou z očist by bylo nejvhodnější začít, případně jak postupovat,na které vitamíny a minerály se nechat otestovat? Jinak je mi 18 let, měřím 164 cm, vážím 48 kg.(odmalička můžu "sníst cokoliv", přesto jsem velmi štíhlá(paraziti?!))
Lékaři mi nikdy moc nepomohli, proto se obracím na vás, zkušenější a znalejší, už mě nebaví jíst jedy a trpět v těle parazity a Bůhví co dalšího..Čím začít?

Podle mých odhadů by problémem mohly být kvasinky, plísně, nepořádek v krvi a nejspíš také překyselení, nevhodná strava..tipuju správně?

Díky za toto úžasné fórum :) Tereza

Tak pár nápadů máte v tomto vlákně a z těch dalších bych vyzkoušel MMS, nebo MMS2, konkrétně koupele nohou, dále přímo potírat lugolovým roztokem, případně intenzivní lokální přehřátí. Velice exotický postup je přímo do bradavice pouštět stejnosměrný proud tak 4,5 - 9 V, ale pozor tím se dá vypálit i díra, ovšem zabírá to velice dobře, sám jsem kdysi takto jednu mimořádně odolnou mrchu zahubil. Pochopitelně vše co popisujete určitě také neuškodí.

TerezkaM — ned dub 21, 2013 10:31 pm

Děkuju mnohokrát Jardo, ráda vyzkouším cokoliv, jen aby se už nevracely. Původ by podle mého odhadu měl být v krvi, kdybych měla v pořádku imunitní systém, srovnané vitamíny a minerály a čisté orgány, neměly by se čeho "chytit" :) jinak ta exotická metoda zní zajímavě, možná dojde i na ni :D

martina72 — sob čen 22, 2013 4:53 pm

K bradavicím jednu (vlastně dvě) osobní zkušenost. Měl jsem v pubertě ruce plné bradavic, pravidelné vypalování dusíkem jen mučilo nositele, dodnes mám poničenou tkáň v oněch místech, hůř se to tam dokrvuje, neopálí se to a tak. Recidiva byla vždy stoprocentní. Tedy toto mechanické odstraňování nikomu nedoporučuji. Již jsem se loučil s nástupem do tanečních, s takovým klukem by nikdo netancoval, jak bych mohl na děvčata sahat? Během dvou měsíců všechny do jedné zmizely a již se neobjevily, ruce jako panenka. Z toho si dělám ten soukromý a laický názor, že velkou roli hraje psychika.
V dospělosti se mi udělala bradavice na bříšku chodidla a velmi velmi vyrostla, málem jsem si zničil kotník a páteř, člověk se naučí našlapovat jinak, křivit se, uhýbat před bolestí. Byla obrovská, opravdu velká. Trpěl jsem řadu let. A ejhle, po několika letech života na vsi, na volné noze, při makrobiotické stravě, kozím mléce, samovolně vymizela. Beze stopy, bez léčení. Tak nevím. Byl to zdravý způsob života nebo zase psychika?

Jarda — ned čen 23, 2013 9:55 pm
TerezkaM píše:
Děkuju mnohokrát Jardo, ráda vyzkouším cokoliv, jen aby se už nevracely. Původ by podle mého odhadu měl být v krvi, kdybych měla v pořádku imunitní systém, srovnané vitamíny a minerály a čisté orgány, neměly by se čeho "chytit" :) jinak ta exotická metoda zní zajímavě, možná dojde i na ni :D

Tak máte pravdu, vysoká imunita pořídí skoro všechno.

Jarda — ned čen 23, 2013 9:55 pm
Deane píše:
A čo lastovičník? Nepomôže? Homeopatiká mi nepomohli.
http://slnieckova.sk/p/lastovicnik-vacsi/

Ale pomůže, nicméně on řeší spíše důsledek, než příčinu.

Jarda — ned čen 23, 2013 9:58 pm
martina72 píše:
K bradavicím jednu (vlastně dvě) osobní zkušenost. Měl jsem v pubertě ruce plné bradavic, pravidelné vypalování dusíkem jen mučilo nositele, dodnes mám poničenou tkáň v oněch místech, hůř se to tam dokrvuje, neopálí se to a tak. Recidiva byla vždy stoprocentní. Tedy toto mechanické odstraňování nikomu nedoporučuji. Již jsem se loučil s nástupem do tanečních, s takovým klukem by nikdo netancoval, jak bych mohl na děvčata sahat? Během dvou měsíců všechny do jedné zmizely a již se neobjevily, ruce jako panenka. Z toho si dělám ten soukromý a laický názor, že velkou roli hraje psychika.
V dospělosti se mi udělala bradavice na bříšku chodidla a velmi velmi vyrostla, málem jsem si zničil kotník a páteř, člověk se naučí našlapovat jinak, křivit se, uhýbat před bolestí. Byla obrovská, opravdu velká. Trpěl jsem řadu let. A ejhle, po několika letech života na vsi, na volné noze, při makrobiotické stravě, kozím mléce, samovolně vymizela. Beze stopy, bez léčení. Tak nevím. Byl to zdravý způsob života nebo zase psychika?

Spíše oboje najednou a imunita se nabudí a problém zlikviduje, přesně takto by se měl člověk léčit a to jak od bradavic, tak od raka, nebo čehokoliv jiného.

martina72 — ned čen 23, 2013 10:17 pm
Jarda píše:
Spíše oboje najednou a imunita se nabudí a problém zlikviduje, přesně takto by se měl člověk léčit a to jak od bradavic, tak od raka, nebo čehokoliv jiného.

Su rád, že´s to řek. Myslím si totéž. A o tom je tohle velmi a velmi dobré forum. Pozorujme, nekonzumujme, učme se.

zahradnik — čtv dub 24, 2014 6:02 pm

Několik let mám bradavice na rukou a před necelým rokem se mi utvořila i na chodidle. Před pár dny se mi vytvořila další na druhém chodidle. Zkoušel jsem je potírat odpařenou urinou, což po 3 týdnech nemělo žádný efekt. Rozhodl jsem se nyní zajít ke kožní doktorce. Ta mi je všechny vypálila dusíkem a ještě mi doporučila Duofilm. Tak uvidím jak to bude probíhat. Za měsíc napíšu, jak se to vyvíjí dále.

Jarda — sob kvě 24, 2014 7:28 pm
zahradnik píše:
Několik let mám bradavice na rukou a před necelým rokem se mi utvořila i na chodidle. Před pár dny se mi vytvořila další na druhém chodidle. Zkoušel jsem je potírat odpařenou urinou, což po 3 týdnech nemělo žádný efekt. Rozhodl jsem se nyní zajít ke kožní doktorce. Ta mi je všechny vypálila dusíkem a ještě mi doporučila Duofilm. Tak uvidím jak to bude probíhat. Za měsíc napíšu, jak se to vyvíjí dále.

Dusík přeci neřeší příčinu vzniku bradavic, jde vlastně o operaci, akorát jiným postupem. Pokud by vám je vyřízla je to totéž a pokud vím tak naprosté většině klientů se problém po nějaké době vrací, nebo vzniknou jiné.

michal84 — ned bře 15, 2015 10:30 pm

Zdravím Vás Jardo,

nejak sa mi rozmnožili bradavice na chodidlách, jedno mám poseté hodne a pár sa ich objavilo už aj na druhej nohe.
Chcem začať nohy močiť v MMS koupeli a natierať lugolom.
K tej kúpeli MMS, ako túto pripraviť, resp akú presne by ste doporučil? Aktivovanú MMS? A kolko kapek cca?

Poprípade ak máte nejakú ďalšiu radu budem vám vďačný za každý nápad.

Díky

Jarda — ned bře 22, 2015 11:29 pm
michal84 píše:
Zdravím Vás Jardo,

nejak sa mi rozmnožili bradavice na chodidlách, jedno mám poseté hodne a pár sa ich objavilo už aj na druhej nohe.
Chcem začať nohy močiť v MMS koupeli a natierať lugolom.
K tej kúpeli MMS, ako túto pripraviť, resp akú presne by ste doporučil? Aktivovanú MMS? A kolko kapek cca?

Poprípade ak máte nejakú ďalšiu radu budem vám vďačný za každý nápad.

Díky

Tak MMS proč ne, určitě 10 kapek na litr není problém a patrně by šlo jít ještě o hodně dál. Jinak z těch lepších prostředků hlavně propolis, ten funguje docela dobře.

michal84 — pát dub 10, 2015 10:23 am
Jarda píše:
Tak MMS proč ne, určitě 10 kapek na litr není problém a patrně by šlo jít ještě o hodně dál. Jinak z těch lepších prostředků hlavně propolis, ten funguje docela dobře.

Díky za radu s propolisom, chápem že je podla vás na bradavice ideálny ... mohol by ste prosím doporučiť ako konkrétne je dobré ho aplikovať? Nejaký extrakt do vody a nohy v ňej máčet alebo lepšie nejakú masť a natierať ?
Vďaka

Petr001 — pon dub 13, 2015 5:33 pm

Dobrý den, chtěl bych se podělit o zážitek :
Dobrý den, taky jsem měl bradavice, dozvěděl jsem se o přístroji na bradavice, byl drahý a proto jsem hledal někoho, kdo by jej vyrobil. Jo, sehnal jsem pána, udělal mi krabičku za 1200 kč + poštovné.
Poprvé když jsem ji použil, nic jsem necítil. Podruhé když jsem ji použil, na konci jsem již cítil tak jak to bylo uvedeno, že jsem měl cítit. Potřetí jsem reakci cítil hned od začátku.
Dál jsem si přestávku a po týdnu bradavice sama odpadla, je to skvělá věc, mi pomohla,mohu doporučit,Petr. informaci na emailu: pantera3@seznam.cz
Po malé úpravě by se krabička dala rozšířit i na výrobu koloidního stříbra / pár součástek a elektrody AG/, mělo by se to vejít, dle informací do 2 000 kč i s poštovným.

Venda — čtv kvě 14, 2015 7:28 am

Dobrý den, nám na bradavice celkem spolehlivě zabralo aloe. Pěstuji jej doma. Dcera si odnesla bradavice po letních návštěvách koupaliště, nejprve se objevila bradavice mateřská, následně asi tři další. Po neúspěšné cca měsíční aplikaci verrumalu jsem si vzpomněla na své dětství kdy mi maminka vyléčila obdobný problém rostlinou aloe. Dužnatý stonek jsem podélně rozřízla a zafixovala na noc na bradavice. Po několika opakováních bradavice zaschly. Vyloupli jsme pak jen zatvrdlou kožnatou "čočku". Tak snad zabere i Vám

miram — čtv kvě 14, 2015 8:36 am

Ja jsem se kdysi davno (snad pred 15 lety) zbavila dvou malych bradavicek, ktere jsem mela na prostrednicku tak, ze jsem je pokazde nehtem vyskrabala, asi 3x a pak uz se vic neobjevily.

Jarda — sob kvě 16, 2015 7:29 pm
michal84 píše:
Díky za radu s propolisom, chápem že je podla vás na bradavice ideálny ... mohol by ste prosím doporučiť ako konkrétne je dobré ho aplikovať? Nejaký extrakt do vody a nohy v ňej máčet alebo lepšie nejakú masť a natierať ?
Vďaka

Tak je víc možností, ale slušně to mají popsané zde http://www.pleva.cz/p/propolis-surovy-pleva a dal bych to prostě přímo na bradavici, to je nejjednodušší.

Jarda — sob kvě 16, 2015 7:32 pm
miram píše:
Ja jsem se kdysi davno (snad pred 15 lety) zbavila dvou malych bradavicek, ktere jsem mela na prostrednicku tak, ze jsem je pokazde nehtem vyskrabala, asi 3x a pak uz se vic neobjevily.

To sice fungovat může, ale ne vždy a někdy se paradoxně po rozrýpání bradavice naopak namnoží, tedy s tím opatrně.

Tony210 — úte kvě 19, 2015 9:02 pm

Já používám na bradavice kyselinu mravenčí, dá se koupit v lékárně za pár korun, namočím párátko a opatrně kápnu přímo na bradavici, kyselina jí krasně vyžere.
Já znám na bradavice jedině kyselinu mravenčí, už jako dětem nám to rodiče dávali na bradavice na nohou.
Ale je to kyselina tak opatrně.

Jarda — ned čen 14, 2015 8:33 am
Tony210 píše:
Já používám na bradavice kyselinu mravenčí, dá se koupit v lékárně za pár korun, namočím párátko a opatrně kápnu přímo na bradavici, kyselina jí krasně vyžere.
Já znám na bradavice jedině kyselinu mravenčí, už jako dětem nám to rodiče dávali na bradavice na nohou.
Ale je to kyselina tak opatrně.

Zajímavý postup, ale pokud máte vyzkoušeno a funguje, tak proč ne.

Eden — sob lis 21, 2015 4:15 pm

ja som bradavice drobne na prstoch ruk zlikvidovala tak ze som ich manikurovymi noznickami odstrihla, az isla krv. a do toho korena co ostal v kozi som kvapkala cerstvu stavu lastnovicnika 2x denne, riadne to palilo a bolelo. a robila som to tak tyzden az sa koren vypalil, miesto sa zatiahlo a mam pokoj odvtedy, ani jazva nezostala. ten lastovicnik funguje len ked sa bradavica porani az do krvi, aby sa to dostalo ku korenu, bez poranenia to nefunguje.

Jarda — sob pro 12, 2015 7:37 pm
Eden píše:
ja som bradavice drobne na prstoch ruk zlikvidovala tak ze som ich manikurovymi noznickami odstrihla, az isla krv. a do toho korena co ostal v kozi som kvapkala cerstvu stavu lastnovicnika 2x denne, riadne to palilo a bolelo. a robila som to tak tyzden az sa koren vypalil, miesto sa zatiahlo a mam pokoj odvtedy, ani jazva nezostala. ten lastovicnik funguje len ked sa bradavica porani az do krvi, aby sa to dostalo ku korenu, bez poranenia to nefunguje.

Jde o dosti drsný postup, ale asi dobrý, kdysi jsem podobně brutálně řešil bradavici na noze a nikdy se nevrátila.

Karl — pon čec 24, 2017 11:14 am

Zacali se mi delat taky a podle vseho je hlavni problem v krvi.
Drive jsem daroval krev a rad bych zase a tak bych rad vedel jestli se dela pri darcovstvi krve celkovy rozbor krve nebo jen test jestli darce nema nejakou prenosnou nemoc apod? Jestli celkovy rozbor tak bych zabil dve mouvhy jednou ranou :lol:

Alopat — pon čec 24, 2017 12:54 pm
Karl píše:
Drive jsem daroval krev a rad bych zase a tak bych rad vedel jestli se dela pri darcovstvi krve celkovy rozbor krve nebo jen test jestli darce nema nejakou prenosnou nemoc apod? Jestli celkovy rozbor tak bych zabil dve mouvhy jednou ranou :lol:

A kde berete, koumáku Karle, jistotu, že se Vám rozbor krve dostane do rukou, ódéesákům a kleronáckům obchodujícím po privatizaci s tkáněmi a orgány nejde o Vaše zdraví, ale o zisk ze zpracování a prodeje bezplatně darované krve. Vatikánskou pedofilní lobby a americkou státní elitou je nejvíce žádaná krev uprchlických dětí http://jdem.cz/cpywf8 http://jdem.cz/db6ju3 a válečné orgány ukrajinských novobranců, proto se stárnoucí Kchárl íbn Schwarzenberg z Bilderbergu mohl na Majdanu a spolu s banderovci Kocábem a Kalouskem při pokusu o likvidaci donbaského ghetta a vyhlazení Slovanů mezi sebou navzájem přetrhnout.

Karl — pon čec 24, 2017 2:17 pm

Alopat: zdá se že tu vznikl nějaký únik informací z jiného fóra možná dokonce i za pomoci nechvalně proslulého Lorda Voldemorta jak název tématu napovídá [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Karl — pon čec 24, 2017 2:20 pm

Možná pan Jarda bude moci odpovědět trochu více k tématu :)

Alopat — pon čec 24, 2017 2:40 pm
Karl píše:
Možná pan Jarda bude moci odpovědět trochu více k tématu :)

Pan Jarda dělá vyšetření dárců krve před a po odběru?

Jarda — ned srp 06, 2017 11:32 am
Karl píše:

Vyšetření které se dělá v rámci toho odběru se pokud vím zaměřuje na přenosné choroby a stav krevního obrazu, nicméně to vám asi nic podstatného neřekne protože se tím prakticky nic zjistit nedá. Jde tam v zásadě o to nikoho tou darovanou krví nedostat do horších problémů než již má, ale jak vidíte i z médií, tak se to zrovna moc nedaří. Navíc zde vůbec nezaznělo že tou i zdánlivě zdravou krví přenášíte příjemci viry, parazity a mnoho dalšího šmejdu, který se určitě netestuje a potenciálně problémy vyvolávat určitě může. Také vím o případech lidí-dárců na substituční terapii, kdy hormonální a lékový koktejl v krvi musí být opravdu žůžo a krev jim byla normálně odebrána a jistě i použita. Je to celé bohužel dosti problematické a založené až moc na etice dárce s níž v dnešní pošahané společnosti nelze moc počítat, nicméně pokud bych si měl vybrat zda mám zhebnout, nebo se nakazit nějakým šmejdem a nezhebnout asi bych si i dobrovolně vybral tu nákazu.

SirMarthy — pát bře 20, 2020 5:30 pm

Dobrý den, řeším u své 6 leté dcery problémy s kůží na čele. Již delší dobu má na čele malé puchýřky v barvě kůže. Nevím zda se jedná o nějaké bradavičky nebo plíseň. Před týdnem, když chytila nějakého vira, tak ji puchýřky zrudly. Nyní je již zdravá, puchýřky jsou opět v barvě kůže, ale začaly se ji po čele rozlézat. Nevíte co to je a případně jak to vyléčit? V současné době není možné zajít někam osobně a poradit se, tak zkouším aspoň takto. Přikládám foto.

Přílohy:
n1.jpg
n1.jpg [ 272.88 KiB | Zobrazeno 22520 krát ]
Jarda — sob bře 21, 2020 3:18 pm
SirMarthy píše:
Dobrý den, řeším u své 6 leté dcery problémy s kůží na čele. Již delší dobu má na čele malé puchýřky v barvě kůže. Nevím zda se jedná o nějaké bradavičky nebo plíseň. Před týdnem, když chytila nějakého vira, tak ji puchýřky zrudly. Nyní je již zdravá, puchýřky jsou opět v barvě kůže, ale začaly se ji po čele rozlézat. Nevíte co to je a případně jak to vyléčit? V současné době není možné zajít někam osobně a poradit se, tak zkouším aspoň takto. Přikládám foto.

Z fotky se toho moc nevymyslí, ale vyzkoušel bych vyřadit ze stravy vše co tvoří hlen tedy zahleňující potraviny a dodal výživu pokožky tedy vitamín A - zelenina, vitamíny skupin B hlavně B5 a B6 na omezení virů, stopové prvky - selen, bór, vitamín C, D3 a z minerálů masivně dodat hořčík, kremík-přeslička a vzhledem k virové problematice v okolí nějaký zinek ideálně cucací, ale ten už asi nikde nebude k dostání. Na pokožku lze vyzkoušet propolisovou tinkturu vždy kapičku přímo na ten flíček to likviduje kožní problémy velice slušně.