Po cievnej mozgovej prihode teta už zvláda ísť na WC, umyť sa ináč vonku je na vozíčku a reč je len bababa ba s rôznou intonáciou.Trpí bolesťami hlavy a niekedy celou polkou tela. Dá sa tento stav vylepšiť? Dá sa doplnkami stravou a očistami vrátiť rmožnosť hovoriť?
Tenhle stav bych i po tedy takto delší době od příhody zkusila řešit štávovým půstem, nejlepší by to bylo ihned po příhodě, ale čas už se vrátit nedá.
Rozhodně bych také zkusila bělotrn kulatohlavý, nemám s ním zkušenosti přímo při této diagnose, ale nedávno jsem ho doporučila klukovi, jehož psík měl těžký epileptický záchvat ( samozřejmě i další věci s tím související, vit. B, magnesko, kokostuk ) na vet ho chtěli utratit, psíček byl do druhého dne při vědomí, začal se opětovně orientovat a třetí den pán oznámil, že má doma " radostné štěně ". Zatím se neozval, takže předpokládám, že pejsek od té doby žádný epilzáchvat neměl.
něco o bělotrnu kulatohlavém:
Echinops sphaerocephalus - bělotrn kulatohlavý
Syn.: Echinops multiflorus, Echinops cirsiifolius, Echinops viscosus
Slovensky: Ježibaba guľatohlavá
Bělotrn kulatohlavý podporuje činnosti nervových a mozkových center.
Zlepšuje vedení vzruchu nervem, působí jako kardiotonikum a svalové tonikum. Používá se při všech nervových onemocněních. působí na zlepšení stavu při následujících potížích:
užívá se při svalové atrofii, podporuje obnovu svalové hybnosti
pomáhá u periferní obrny
uplatní se při obrnách i těžších úrazech
pomáhá léčit různé neuralgie a poruchy vedení vzruchů nervovými vlákny
užívá se pro podporu a obnovu činnosti nervových a mozkových center
léčí záněty nervů (záněty míchy)
zklidňuje podráždění a bolesti nervového původu
stimuluje mozek, paměť (parkinson)
pozitivně působí u alzheimera, při bolestech hlavy
při léčbě boreliozy
pozitivně ovlivňuje stav u epilepsie
stimuluje srdeční sval
řeší: krevní tlak vysoký
poruchy sluchu
zánět středního ucha
stres, nervozita
potíže se zrakem a očima
strie
řeší zdravotní potíže jako jsou:
Zdravotní potíže:
Alzheimerova nemoc, Bolest hlavy, Bolest svalů, Borrelióza - rekonvalescence, Hypertenze, IQ - zlepšení schopnosti učení, Mozková činnost, Mozková příhoda, Nervy, nervozita, Oči, Paměť, Parkinsonova nemoc, Srdce
ďakujem Jani každá dobrá rada je nad zlato.
Rádo se stalo, určitě zde budeme všichni rádi, když se podělíš, jak se stav vyvíjí - zlepšuje. Držím pěstičky.
Ještě mě napadlo, že by bylo dobré zlepšit stav cév, já na očistu cév s potvrzeným kladným výsledkem od kardiologa používala tvz. energoinformační přípravek assh vasa stránky jsem nyní našla zde: http://www.ciste-cevy.cz/, je to asi tak 6 let zpátky, ale to stálo nějakých 199kč balení
. Mudrc mi měřil nějaký průtok cév přes UTZV, který se o dost zlepšil po této kůře / půl roku se bere přípravek a pak až po roce znova /. Používala jsem i nějakou jejich speciální pastu na zuby (s kyslíkem?), to když jsem si dřív čistila ještě aktivně denně, ted si občas vyčistím mmskem a spokojenost.
Jinak když si vzpomenu, dělávám očistu česnek+citrony
návod zde:
Jsou-li cévy v mozku a srdci zvápenatělé, pije se denně jedna likérová sklenka (0,2 cl) výtažku z asi 30 oloupaných dílků česneku a 5ti malých, nakrájených a neoloupaných přírodních citrónů (bio).
Všechno se v mixéru zpracuje na kaši, dá do jednoho litru vody a přivede se k varu. Ale nechá se jen jednou “převalit”. Potom se zcedí a naleje do lahve. Uchovává se v chladu.
Denní sklenka se pije dle možností – před, nebo po hlavním jídle..
Již po třech týdnech denního užívání pocitíte v těle příjemné omlazení! Zvápenatění a jeho vedlejší příznaky jako jsou zhoršené vidění či slyšení – se zmenšují a postupně odcházejí.
Po třech týdnech kůry by měl člověk kůru na osm dní vynechat a pak opět tři týdny pokračovat. Pak se dostaví pronikavý úspěch. Tuto levnou neškodnou a léčivou kůru by měl člověk každý rok opakovat.
Nepříjemná česneková vůně není vůbec cítit a účinek citronu s česnekem se projeví naplno. Člověk může zase dobře spát a nemusí v noci „pobíhat“. Vápník se rozpustil..
Jedna žena se vyhnula operaci srdce, protože se jí tuk a vápník v cévách po kůře rozpustil. Také při vypadávání zubů – paradentóze se česnekový elixír dobře osvědčil!
Prof. Gerd Unterweger
Přeložil. František Horecký
Zdroj: http://www.astrolife.cz
Myslím, že co jsem ted na zpravidla živé stravě ( jen oběd vařený bez 5ti jedů ), tak mám i cévy dobrý ![]()
Tak dobře vám radí členka jani a bolesti hlavy skvěle zvládá vyčištění střeva, nicméně nevím zda je schopna si provádět třeba klystýry. Rozhodně neotálet a snažit se ji odkyselit, dodat vitamíny skupiny B což má na obnovu nervové tkáně dost velký vliv a stále s ní komunikovat, což stav také zlepšuje.