Dárcovská urinoterapie pro obnovení vlasového růstu

Zdraví-AZ — https://forum.zdravi-az.com/forums/topic/darcovska-urinoterapie-pro-obnoveni-vlasoveho-rustu/
Ates — pát čen 06, 2014 7:23 am

Panuje všeobecný názor, že růst vlasů nelze obnovit a pokud má někdo pleš, už se s tím nedá nic dělat. Včera jsem na internetu objevil stránky člověka, který pomocí dárcovské urinoterapie obnovil růst vlasů na své holé hlavě a vše postupně nafotil:
http://www.darcovska-urinoterapie.estranky.cz/

Nečasová — pát čen 06, 2014 9:43 am

To jsou velmi dobré výsledky. Není nad přírodní léčebné postupy, žádná chemie se jim nemůže vyrovnat.

Mirabelka — pát čen 06, 2014 1:20 pm

Ač jsem už stará baba v přechodu, tak mám i teď husté zdravé vlasy pod zadek. Účtuji si za 1 decku 1000 korun. Mě vlasy rostou po henně.

Nečasová — ned čen 08, 2014 1:28 pm
Mirabelka píše:
Ač jsem už stará baba v přechodu, tak mám i teď husté zdravé vlasy pod zadek. Účtuji si za 1 decku 1000 korun. Mě vlasy rostou po henně.

Mirabelko, Tvoje příspěvky mají vždy obrovskou informační hodnotu. :-) Mimochodem, urina pro dárcovskou urinotetapii musí být od ženy v plodném věku, Ty jsi jako stará babka nepoužitelná. Jinak deci ženské uriny se běžně prodává za 250 až 300 Kč. Ženy, které si přivydělávají jako dárkyně uriny mají v nabídkách vždy cenu v tomto rozpětí.

NOWOCAYN_2 — ned čen 08, 2014 9:25 pm
Nečasová píše:
Mirabelko, Tvoje příspěvky mají vždy obrovskou informační hodnotu. :-) Mimochodem, urina pro dárcovskou urinotetapii musí být od ženy v plodném věku, Ty jsi jako stará babka nepoužitelná. Jinak deci ženské uriny se běžně prodává za 250 až 300 Kč. Ženy, které si přivydělávají jako dárkyně uriny mají v nabídkách vždy cenu v tomto rozpětí.

.............DARKYNE ???? Nečasová, vyjadruj sa presne..............PREDAJKYŇE SI MALA NAPÍSAŤ........... To by neboli ženy, aby sa nechopili možnosti ako ošklbať mužov........ :? ........... 250-300Kč za DECI ..... K*rvy ako vyšité, len sa neživia sexom.....
Má nejaký muž niečo proti tomuto môjmu príspevku ? Ak áno, nech sa ozve. Myslím, že viac ako jeden z desiatich to nebude.......
V tom prípade tu môžeme môj príspevok ponechať.
FUJ......... V ŽIVOTE BY SOM ŽENE (keby plešateli ženy a potrebovali by na zvrátenie toho mužský pohlavný hormón) nepredal urinu za 250-300Kč/deci.......... ... Keby to bolo v rukách mužov, predávali by 5dcl po 100Kč, predsa len, aby sa im oplatilo niečo také vôbec robiť........ Ale 250-300Kč ZA JEDNO DECI.............Áno, ak niekto chce niekoho ošklbať, tak ženy mužov, viď tie vaše TAXY....
:x :x :x :x :x .......až takto draho zneužívate ich bezradnosť.....
Koľko musí vypiť vášho moču, aby sa mu obnovili vlasy a ostali mu obnovené ??? 100 litrov ? To máme 25 000 - 30 000 Kč....
Ešte mi niečo napadlo... Keď si predstavím prostitútku a zákazníka, ktorý by jej navrhol niečo také, mala by určite takú istú taxu..... :D :D :D
Našťastie - len muž, ktorý má staršiu ženu (v neproduktívnom veku) a zároveň nemá dcéru ani v blízkej rodine (žijúcej v tom istom meste) by sa mohol dať na takú ZLODEJINU........... Kebyže mám ten problém s plešinou, a nemám dcéru, manželku mám v produktívnom veku, tak ako vravím, dával by som 100Kč vnučke keby som ju mal, alebo neteri, alebo ešte lepšie - dcére svojej neteri za pol litra jej uriny......... A prečo by som jej platil aj keď je to rodina a nestojí ju to námahu ? Lebo za to niečo dostanem predsa, a primerane za to rád zaplatím, keď to už nie je od mojej dcéry alebo od mladej manželky. PRIMERANE......ALE 250-300Kč za deci, TO JE ZLODEJINA........ZLODEJINA....

NOWOCAYN_2 — ned čen 08, 2014 9:33 pm
Mirabelka píše:

To vôbec nebolo vtipné..... To akoby muž napísal....... "Aj keď som už starý chlap v prechode, stále mám dobré libido........Za masáže môjho chrbáta a vyváranie mi, ponúkam žene sex..."

TO JE TO ISTÉ, lebo ako spieva Peter Nagy v pesničke Človek - Zviera.... "Keď muži lovia ženy.....tak ženy lovia love".... (love sa na Slovensku používa ako slang pre slovo peniaze)...... A teraz kto je povrchnejší.......KTO TO ROZLÚŠTI ?
PROSTE NECH MI NIKTO NEPCHÁ KALERÁBI DO HLAVY, ŽE ŽENY SÚ LEPSIE AKO MUŽI...........OMYL, BUDE TO ASI NAROVNAKO....

Jarda — ned čen 08, 2014 10:06 pm
Ates píše:
Panuje všeobecný názor, že růst vlasů nelze obnovit a pokud má někdo pleš, už se s tím nedá nic dělat. Včera jsem na internetu objevil stránky člověka, který pomocí dárcovské urinoterapie obnovil růst vlasů na své holé hlavě a vše postupně nafotil:

Tak tento postup funguje, již jsem zde o něm mnohokrát psal a nejen na vlasy, vyladí klidně i prostatu.

Willis — čtv čen 12, 2014 10:08 am

Dárcovská urinoterapie se využívá nejen pro obnovu růstu vlasů, ale i v případě některých autoimunitních chorob, jako je například Crohnova choroba nebo atopický ekzém.

Mirabelka — čtv čen 12, 2014 1:01 pm

No, být chlap, tak si prostatu ladím příjemnějším způsobem, a to pravidelným sexem, než cizíma čůránkama......Ale proti gustu žádný dišputát. Jak víte, že dotyčný dárce či prodejce moči nebere drogy? nějaké léky? nebo není nositel třeba žloutenky????
Ale jo, lidi si vyměňují různý šťávy, tak proč ne močovinu.

Jarda — čtv čen 12, 2014 4:29 pm
Mirabelka píše:
No, být chlap, tak si prostatu ladím příjemnějším způsobem, a to pravidelným sexem, než cizíma čůránkama......Ale proti gustu žádný dišputát. Jak víte, že dotyčný dárce či prodejce moči nebere drogy? nějaké léky? nebo není nositel třeba žloutenky????
Ale jo, lidi si vyměňují různý šťávy, tak proč ne močovinu.

Nebylo by lepší mlčet než plácat nesmysly k tématu o němž evidentně víte prd. Myslíte, že pití moče od nositele Nobelovy ceny z vás udělá uznávaného vědce?

Fialka — úte čen 24, 2014 8:12 am

Mému příteli taky narostly nové vlasy po mé urině. Pil ji ode mne půl roku a zahuštění vlasů bylo tak viditelné, že se ho všichni vyptávali, co dělá s vlasama, že mu tak zhoustly. Samozřejmě jim to tajemství neprozradil :-)

NOWOCAYN_2 — čtv čen 26, 2014 8:57 am
Fialka píše:
Mému příteli taky narostly nové vlasy po mé urině. Pil ji ode mne půl roku a zahuštění vlasů bylo tak viditelné, že se ho všichni vyptávali, co dělá s vlasama, že mu tak zhoustly. Samozřejmě jim to tajemství neprozradil :-)

Podľa mňa im to mohol prezradiť, aby si aj oni niečo podobné mohli zariadiť..... :!: (môže to ešte napraviť :D )
Veď keď ju mal od Teba, nemusel platiť za deci 250-300Kč..... VTEDY BY SA MAL HANBIŤ (aspoň teoreticky).... :)

Jarda — ned srp 10, 2014 8:51 am
Fialka píše:

To je výborná zpráva pro ty co pochybují, ale opravdu je takto možné silně a relativně bezpečně ovlivnit hormony.

D. Valentová — pon říj 20, 2014 2:12 pm

Mám kamarádku, jejíž manžel byl úplně plešatý. Pak začal pravidelně pít její moč a přibližně za rok a půl mu obrostla hlava novými vlasy. Docela jsem zírala na jeho nové vlasy a od té doby mám k dárcovské urinoterapii velký respekt. Divím se, že tak málo mužů tuhle metodu využívá.

NOWOCAYN_2 — pon říj 20, 2014 2:49 pm
D. Valentová píše:
Mám kamarádku, jejíž manžel byl úplně plešatý. Pak začal pravidelně pít její moč a přibližně za rok a půl mu obrostla hlava novými vlasy. Docela jsem zírala na jeho nové vlasy a od té doby mám k dárcovské urinoterapii velký respekt. Divím se, že tak málo mužů tuhle metodu využívá.

No, ono súhlasiť musia dvaja, nie len muž :D :D...

inzenyr — stř říj 22, 2014 10:05 pm
D. Valentová píše:

Po syrove strave a zlenych stavach mi vlasy roztou jak sileny, dokonce i tam, kde mne nikdy neroztly. A nejenom roztou, ale take tmavnou, nektere az do cerne. Jeste chvili a po castecne plesi uz nebude ani pamatka. :-)

Inzenyr

NOWOCAYN_2 — stř říj 22, 2014 11:10 pm
inzenyr píše:
Po syrove strave a zlenych stavach mi vlasy roztou jak sileny, dokonce i tam, kde mne nikdy neroztly. A nejenom roztou, ale take tmavnou, nektere az do cerne. Jeste chvili a po castecne plesi uz nebude ani pamatka. :-)

Inzenyr

Len si nemysli, Inženýr, že to je vďaka "zázračným látkam" v surovej strave... :wink: To len prebehla očista, a také hladovky s urinou by spôsobili na hlave to isté. Telo na surovej strave v podstate nič nebuduje, tak si môže dovoliť o to viac "čistiť" organizmus. A enzými v surovej strave sú dobré len na to, aby pomáhali lepšie stráviť tú celulózu v surovej zelenine a ovocí. Keby tá celulóza mala rozbité väzby, tie enzými by NEBOLI POTREBNÉ. Takže vlasy ti nezačali rásť kvôli vitamínom, minerálom a enzýmom zo surovej stravy, ale vďaka tomu, že si vylúčil múku, cukor, a iné hlúposti, iné "pochutiny" :) .... A na takto "ľahkej strave" ktorá nič nebuduje sa telo mohlo začať čistiť od toho odpadu, ktorým si ho už nekŕmil (múka, cukor....). Vyčistilo aj podkožie na hlave, a vlasy znova mohli "vyklíčiť". Heuréka. Takže ďakujem, je to fajn, ale ja radšej hladovky, a počas dní keď jem si dám pekne výživné potraviny pre človeka určené, plné tukov, bielkovín, s minimom sacharidov.

inzenyr — čtv říj 23, 2014 12:00 am
NOWOCAYN_2 píše:
Len si nemysli, Inženýr, že to je vďaka "zázračným látkam" v surovej strave... :wink: To len prebehla očista, a také hladovky s urinou by spôsobili na hlave to isté. Telo na surovej strave v podstate nič nebuduje, tak si môže dovoliť o to viac "čistiť" organizmus. A enzými v surovej strave sú dobré len na to, aby pomáhali lepšie stráviť tú celulózu v surovej zelenine a ovocí. Keby tá celulóza mala rozbité väzby, tie enzými by NEBOLI POTREBNÉ. Takže vlasy ti nezačali rásť kvôli vitamínom, minerálom a enzýmom zo surovej stravy, ale vďaka tomu, že si vylúčil múku, cukor, a iné hlúposti, iné "pochutiny" :) .... A na takto "ľahkej strave" ktorá nič nebuduje sa telo mohlo začať čistiť od toho odpadu, ktorým si ho už nekŕmil (múka, cukor....). Vyčistilo aj podkožie na hlave, a vlasy znova mohli "vyklíčiť". Heuréka. Takže ďakujem, je to fajn, ale ja radšej hladovky, a počas dní keď jem si dám pekne výživné potraviny pre človeka určené, plné tukov, bielkovín, s minimom sacharidov.

Kdy ty konecne prestanes psat blaboly. Celuloza se enzymy nestepi. Celulozu rozkladaji pouze bakterie a dokaze ji stravit hlemyzd zahradni. U lidi pouze projde zazivacim traktem jako vlaknina. Proto ji odstarnim odstavovacem a rovnou vyhazuji. A bilkoviny se prosim travi jak, jestli alespon tohle vis?
Jinak zajimave je, ze pokud jsem jedl maso, tuky a bilkoviny, tak mi vlasy akorat padaly. :-)

Inzenyr

Willis — čtv říj 23, 2014 7:40 am
inzenyr píše:

Inzenyr

Inženýre, zcela jistě jste byl na "normální" stravě silně překyselený. Pokud vlasy vypadaly překyselením organismu, tak logicky na jejich obnovu pomůže alkalizace, hlavně zeleninové šťávy. Často je však problém v hormonech, hlavně vysoké DHT, tak pomůže dárcovská urinoterapie. Jako ideální léčbu plešatosti bych viděl kombinovat obě metody, tedy dárcovskou urinoterapii a alkalizaci.

NOWOCAYN_2 — čtv říj 23, 2014 9:27 am
inzenyr píše:
Kdy ty konecne prestanes psat blaboly. Celuloza se enzymy nestepi. Celulozu rozkladaji pouze bakterie a dokaze ji stravit hlemyzd zahradni. U lidi pouze projde zazivacim traktem jako vlaknina. Proto ji odstarnim odstavovacem a rovnou vyhazuji. A bilkoviny se prosim travi jak, jestli alespon tohle vis?
Jinak zajimave je, ze pokud jsem jedl maso, tuky a bilkoviny, tak mi vlasy akorat padaly. :-)

Inzenyr

Enzýmy v rastlinách slúžia na to, aby rastlinu strávilo, aby tie "tuhé bunečné membrány" boli ľahšie rozbité trávením, a to aj za pomoci enzýmov v rastlinách. Keď sa tieto rastliny uvaria, TIE ENZÝMY SÚ ZBYTOČNÉ, preto ich uvarené rastliny neobsahujú. Zle som to teda napísal, ale myslel som to tak, že keď človek chce mať normálnu stolicu, tak surová strava musí obsahovať enzýmy, aby tá surová zelenina a ovocie ktoré človek skonzumuje, bolo dobre (alebo čiastočne dobre) strávené. Inak, taký odšťavovač (nič proti, mám sám doma Hurom) je ešte menej prirodzený než varenie, lebo oheň v prírode existuje, aj voda, ale odšťavovač teda nie... :D ...takže o prirodzenosti nech tu radšej potom nie je reči... :wink:
Bielkoviny sa začínajú tráviť predsa už v žalúdku, za pomoci Hcl, enzýmu pepsínu. Pokračuje v dvanástorníku. Načo sa toto pýtaš ? ...o_O ?
Tvoja veta "Jinak zajimave je, ze pokud jsem jedl maso, tuky a bilkoviny, tak mi vlasy akorat padaly. :-)" :D :D :D
A ešte mi povedz, že v období keď si ich jedol, si ich jedol bez zemiakov, bez ryže, bez chleba a iného pečiva, bez cestovín, ale pekne so zeleninou, a ja zjem papučuu.... :wink: :wink: :wink:
Keďže si jedol bielkoviny a tuky SO SACHARIDMI, tak to logicky ŠKODILO, ale na vine nebolo mäso a tuky. Inženýr, je mi jedno koľko máš rokov (určite si starší ako ja, to mi je jasné, môžeš napísať svoj vek, ja mám 27), ale si úplne MIMO. Tie tvoje šťavičky (proti ktorým ako proti doplnku nemám NIČ) V LESE NENÁJDEŠ, ANI NA LÚKE.... Lenže živočíšne suroviny ÁNO. Chceš mi povedať, že príroda je tak nastavená, aby človek žijúci tu, kde skoro nikde v prírode nerastú jablká (o banánoch a citrusoch sa už dupľom baviť nebudeme), a kde sú 4 ročné obdobia, kde máš v celom lese dokopy 3kg lesného ovocia, ktoré keď zješ tak rok nevyrastie (či ako to je...neviem ako často rastie), chceš mi povedať, že príroda je TAK ZVRÁTENÁ, aby sme v miernom či studenom podnebnom pásme boli odkázaný na LEN NEVHODNÚ STRAVU (podľa teba nevhodnú), keby sme chceli prežiť v lesoch a na lúkach ??? :D :D :D :D
Čo tak zapojiť trochu logiky ??? ....
Keby si odteraz musel žiť v našej prírode, čo by si jedol ? ZVIERATÁ, nič iné by ti neostalo, akurát na dochutenie jedál zopár bobuliek a zopár húb, ktoré by bez mäsa a tuku ani nezasýtili.......Preklínal by si za to prírodu ??? ASI HEJ..... A už len z toho dôvodu si nemôžem vážiť tvoje slová, Inženýr, pretože sú úplne mimo. Áno, mohli ti začať rásť vlasy, ale nie preto, že si bol predtým na vysokotukovo-strednebielkovinovo-nízkosacharidovej živočíšnej strave (lebo si nebol), ale preto, že si vtedy jedol ako bežný čech (slovák, atď) - nevhodne, lebo si konzumoval k mäsu (ale aj salámam, šunkám, klobásam) aj pšenicu a iné škroboviny, určite nie v malom množstve, ale v bežnom strednom-veľkom množstve. A HLAVNE, KEĎ SI JEDOL MäSO A ŽIVOČÍŠNY TUK, URČITE AKO U TAKMER KAŽDÉHO, AJ V TVOJOM PRÍPADE TVORILA PRÍLOHA (škroby vo forme zemiakov, chleba, iného pečiva, cestovín, ryže) VäČŠIU ČASŤ, NEŽ SAMOTNÉ MäSO A TUK :wink: :wink: :wink:
A pri prechode na šťavy si určite zmenil aj iné veci vo svojom živote týkajúce sa zdravia, takže láskavo aj to spomeň, a neveleb tu šťavičky bez tukov a bielkovín ako "kráľovnu potravín", lebo okrem toho že ti narástli vlasy, tak si musel počas tejto zmeny stravy prísť o značnú časť svalovej hmoty, čo teda výhra nie je,a to hlavne v strednom/pokročilom veku, keď svalstvo proste pomaly odchádza, a človek v tom období potrebuje bielkoviny na jeho udržanie ešte viac, než v mladom (nepíšem že dospievajúcom) veku.
Maj sa, ja už k tomu nemám čo viac dodať. :)

inzenyr — čtv říj 23, 2014 11:39 am
NOWOCAYN_2 píše:
Enzýmy v rastlinách slúžia na to, aby rastlinu strávilo, aby tie "tuhé bunečné membrány" boli ľahšie rozbité trávením, a to aj za pomoci enzýmov v rastlinách. Keď sa tieto rastliny uvaria, TIE ENZÝMY SÚ ZBYTOČNÉ, preto ich uvarené rastliny neobsahujú. Zle som to teda napísal, ale myslel som to tak, že keď človek chce mať normálnu stolicu, tak surová strava musí obsahovať enzýmy, aby tá surová zelenina a ovocie ktoré človek skonzumuje, bolo dobre (alebo čiastočne dobre) strávené. Inak, taký odšťavovač (nič proti, mám sám doma Hurom) je ešte menej prirodzený než varenie, lebo oheň v prírode existuje, aj voda, ale odšťavovač teda nie... :D ...takže o prirodzenosti nech tu radšej potom nie je reči... :wink:
Bielkoviny sa začínajú tráviť predsa už v žalúdku, za pomoci Hcl, enzýmu pepsínu. Pokračuje v dvanástorníku. Načo sa toto pýtaš ? ...o_O ?
Tvoja veta "Jinak zajimave je, ze pokud jsem jedl maso, tuky a bilkoviny, tak mi vlasy akorat padaly. :-)" :D :D :D
A ešte mi povedz, že v období keď si ich jedol, si ich jedol bez zemiakov, bez ryže, bez chleba a iného pečiva, bez cestovín, ale pekne so zeleninou, a ja zjem papučuu.... :wink: :wink: :wink:
Keďže si jedol bielkoviny a tuky SO SACHARIDMI, tak to logicky ŠKODILO, ale na vine nebolo mäso a tuky. Inženýr, je mi jedno koľko máš rokov (určite si starší ako ja, to mi je jasné, môžeš napísať svoj vek, ja mám 27), ale si úplne MIMO. Tie tvoje šťavičky (proti ktorým ako proti doplnku nemám NIČ) V LESE NENÁJDEŠ, ANI NA LÚKE.... Lenže živočíšne suroviny ÁNO. Chceš mi povedať, že príroda je tak nastavená, aby človek žijúci tu, kde skoro nikde v prírode nerastú jablká (o banánoch a citrusoch sa už dupľom baviť nebudeme), a kde sú 4 ročné obdobia, kde máš v celom lese dokopy 3kg lesného ovocia, ktoré keď zješ tak rok nevyrastie (či ako to je...neviem ako často rastie), chceš mi povedať, že príroda je TAK ZVRÁTENÁ, aby sme v miernom či studenom podnebnom pásme boli odkázaný na LEN NEVHODNÚ STRAVU (podľa teba nevhodnú), keby sme chceli prežiť v lesoch a na lúkach ??? :D :D :D :D
Čo tak zapojiť trochu logiky ??? ....
Keby si odteraz musel žiť v našej prírode, čo by si jedol ? ZVIERATÁ, nič iné by ti neostalo, akurát na dochutenie jedál zopár bobuliek a zopár húb, ktoré by bez mäsa a tuku ani nezasýtili.......Preklínal by si za to prírodu ??? ASI HEJ..... A už len z toho dôvodu si nemôžem vážiť tvoje slová, Inženýr, pretože sú úplne mimo. Áno, mohli ti začať rásť vlasy, ale nie preto, že si bol predtým na vysokotukovo-strednebielkovinovo-nízkosacharidovej živočíšnej strave (lebo si nebol), ale preto, že si vtedy jedol ako bežný čech (slovák, atď) - nevhodne, lebo si konzumoval k mäsu (ale aj salámam, šunkám, klobásam) aj pšenicu a iné škroboviny, určite nie v malom množstve, ale v bežnom strednom-veľkom množstve. A HLAVNE, KEĎ SI JEDOL MäSO A ŽIVOČÍŠNY TUK, URČITE AKO U TAKMER KAŽDÉHO, AJ V TVOJOM PRÍPADE TVORILA PRÍLOHA (škroby vo forme zemiakov, chleba, iného pečiva, cestovín, ryže) VäČŠIU ČASŤ, NEŽ SAMOTNÉ MäSO A TUK :wink: :wink: :wink:
A pri prechode na šťavy si určite zmenil aj iné veci vo svojom živote týkajúce sa zdravia, takže láskavo aj to spomeň, a neveleb tu šťavičky bez tukov a bielkovín ako "kráľovnu potravín", lebo okrem toho že ti narástli vlasy, tak si musel počas tejto zmeny stravy prísť o značnú časť svalovej hmoty, čo teda výhra nie je,a to hlavne v strednom/pokročilom veku, keď svalstvo proste pomaly odchádza, a človek v tom období potrebuje bielkoviny na jeho udržanie ešte viac, než v mladom (nepíšem že dospievajúcom) veku.
Maj sa, ja už k tomu nemám čo viac dodať. :)

Na traveni bilkovin jsi mi neodpovedel. Telo nejdriv musi vsechny zivocisne bilkoviny rozlozit na aminokyseliny. Na to potrebuje velke mnozstvi energie. A pak z tech aminokyselin zase sklada sve vlastni bilkoviny. Ja se zivim rovnou aminokyselinama, takze zadny rozklad bilkovin provadet nepotrebuji a tu energii na rozklad bilkovin usetrim.

Jim produkty z prirody a ze zahradky a zadna zvirata nikde nelovim, nebo mi chces tvrdit, ze se uzivis v prirode tim, ze budes lovit zvirata? Navic je to trestne lovit zvirata a myslivci vsechno co zastreli musi odevzdat. To bych chtel videt, co v nasi prirode ulovis, mozna tak mysi, to driv umres hlady, ale ja v ni najdu hromadu jidla. :-)

O zadnou svalovou hmotu jsem neprisel, pouze jsem prisel o prebytecny tuk, naopak mi 4,5 kg svalove hmoty samo od sebe pribylo.
Tuku mi zbylo pouze 11%, vsechno ostatni jsou svaly.

Jinak zkus nekdy vyrazit do prirody, a uvidis, kolik tam rozte hrusek, jabloni, orechu, boruvek, malin, atd. Podle mne jsi videl prirodu akorat v TV.
Ted si jdu do prirody otrhat jablka ze tri stromu, a pak ze v prirode nic neroste.
Predevcirem jsem otrhal hrusku a predtim jsem natrhal 5kg vlaskych orechu.
Vsechno v prirode.
Na zahrade mam behem roku tak 60kg mrkve, 60kg cervene repy, 20kg celeru, 10kg brokolice, rapikaty celer, na kila paprik, na kila rajcat.
V pohode s tim vydrzim celou zimu.

Inzenyr

NOWOCAYN_2 — čtv říj 23, 2014 12:29 pm
inzenyr píše:
Na traveni bilkovin jsi mi neodpovedel. Telo nejdriv musi vsechny zivocisne bilkoviny rozlozit na aminokyseliny. Na to potrebuje velke mnozstvi energie. A pak z tech aminokyselin zase sklada sve vlastni bilkoviny. Ja se zivim rovnou aminokyselinama, takze zadny rozklad bilkovin provadet nepotrebuji a tu energii na rozklad bilkovin usetrim.

Jim produkty z prirody a ze zahradky a zadna zvirata nikde nelovim, nebo mi chces tvrdit, ze se uzivis v prirode tim, ze budes lovit zvirata? Navic je to trestne lovit zvirata a myslivci vsechno co zastreli musi odevzdat. To bych chtel videt, co v nasi prirode ulovis, mozna tak mysi, to driv umres hlady, ale ja v ni najdu hromadu jidla. :-)

O zadnou svalovou hmotu jsem neprisel, pouze jsem prisel o prebytecny tuk, naopak mi 4,5 kg svalove hmoty samo od sebe pribylo.
Tuku mi zbylo pouze 11%, vsechno ostatni jsou svaly.

Jinak zkus nekdy vyrazit do prirody, a uvidis, kolik tam rozte hrusek, jabloni, orechu, boruvek, malin, atd. Podle mne jsi videl prirodu akorat v TV.
Ted si jdu do prirody otrhat jablka ze tri stromu, a pak ze v prirode nic neroste.
Predevcirem jsem otrhal hrusku a predtim jsem natrhal 5kg vlaskych orechu.
Vsechno v prirode.
Na zahrade mam behem roku tak 60kg mrkve, 60kg cervene repy, 20kg celeru, 10kg brokolice, rapikaty celer, na kila paprik, na kila rajcat.
V pohode s tim vydrzim celou zimu.

Inzenyr

..... Živíš sa šťavami a aminokyselinovými tabletkami či práškom...POTLESK... :D :D :D
Píšeš, že ako zložito sa trávia bielkoviny, ale zabúdaš na to chlape, že tvoja nízkobielkovinná a nízkotuková strava spôsobuje to, že si musíš ZO SACHARIDOV pre telo vytvárať bielkoviny a tuky, a to je pre telo OVEĽA NÁROČNEJŠIE, než stráviť bielkoviny.
Píšeš, že je trestné loviť zvieratá, ale iné zvieratá smú loviť iné zvieratá - tie to nemajú zakázané :D :D :D .... To je tvoja výhovorka na to, prečo v prírode neloviť ? Budeš sa tam pás na lísti a tráve ? :D :D :roll: :roll: :roll:
A že si vraj pribral svaly z ovocia a orechov ? :D :D :D .... Každý vitarián schudol po prechode z určitého typu stravy na vitariánstvo svalovú hmotu, ale ty si ju nabral ? :D :D :lol: :lol:
Jablká sú "ovocné preháňadlo", kyselina s pár minerálmi a vitamínmi, žiaden stavebný prvok pre organizmus, žiadne v tukoch rozpustné vitamíny, žiadne bielkoviny, žiadne tuky, musíš ich pojesť "tonu" aby si sa nasýtil, a ovocie ako také celkom dráždi zuby (to kyslejšie)... :wink:
TY SI ASI NEPOCHOPIL, ŽE ZELENINA TU PRED 400 ROKMI NEBOLA, A LES JU NEPONÚKA...............JE MI FUK ČO SI PESTUJEŠ, ONO TO TU NEBOLO, JE TO VYŠĽACHTENÉ.......V LESE ŽIADNU MRKVU, ČERVENÚ REPU, ZELER, BROKOLICU, PAPRIKY, PARADAJKY NENÁJDEŠ....ANI NA LÚKE......A ANI JABLOŇ A ORECHY......ORECHY NÁJDEŠ V JEDNU ČAS ROKU, NALÚSKAŠ SI ICH, ALE AJ TAK BUDÚ OBSAHOVAŤ ZBYTOČNE VEĽA OMEGA6, K TOMU FYTÁTY ODOBERAJÚCE Z TELA MINERÁLY, A PO ZJEDENÍ 200G ORECHOV ŤA BUDE BOLIEť BRUCHO (ak to budeš robiť pravidelne), NA ROZDIEL OD JEDENIA ŽIVOČÍSNEJ STRAVY.... Tu v Košiciach môžem chodiť po lesoch, ale až na jeden jabloňový sad, KTORÝ VYSADILI LUDIA, tu žiadne jablone mimo záhradiek ľudí NEVIDÍM, a orechov je tu tiež minimum, a aj tie sú dostupné len URČITÚ ČAS V ROKU, a s prepáčením ANI CHUTNÉ NIE SÚ, a ich výživová skladba ZĎALEKA NIE JE IDEÁLNA......A jablká sú obyčajná slabo vitamínová a trošku mineralizovaná sacharidová vodička zaobalená do vlákniny.... Z TOHO "DOMČEK" NEPOSTAVÍŠ.
Papriky obsahujú dráždivé kyseliny, rajčata/paradajky tak isto, a vraj nám boli dané od indiánov ako pomsta (myslím, že varením sa ich nežiadúce účinky dosť minimalizujú).
STÁLE SI MI NEODPOVEDAL NA OTÁZKU, ČO BY SI JEDOL V LESOCH A NA LÚKACH, POVEDAL SI AKURÁT, ČO BY SI JEDOL VO SVOJEJ ZÁHRADKE :D :D .... Lenže kým si si tieto veci v záhradke zabezpečil, TAK TO DLHO TRVALO, NEMAL SI TO NA DRUHÝ DEŇ, A STROMY AN NA DRUHÝ ROK....... A tak je to v prírode - ješ to, čo tam nájdeš. A v lese a na lúkach prežiješ LEN NA MäSA A TUKU. S tým nič nenarobíš, a to je pre nás to najlepšie jedlo, najvýživnejšie, najstráviteľnejšie (keď ho nekombinujeme so škrobmi).
ČLOVEK JE STVORENÝ TAK, ABY SI HNEĎ NA MIESTE "X", KDE BY SA PROSTE OCITOL, MOHOL ZABEZPEČIŤ PRE NEHO VHODNÚ STRAVU........A TOU JE MäSO A TUKY. Nie nejaké trápne zeleniny, ktoré sú len DOPLNOK, nakoľko v prírode ani NERASTÚ. Rastú tam korienky o obvode pár mm, a o hmotnosti pár gramov....ktoré ani poriadne nerozkušeš, niečo ako surový pastrnák. TAKŹE V LESE A NA LÚKACH (kde nezasahoval človek) PRAKTICKY NÁJDEŠ LEN ZVIERATÁ, NEJAKÉ BOBULE A KORIENKY. AJ TIE BOBULE A KORIENKY LEN V URČITÝ ČAS V ROKU, A ROVNAKO AJ ORECHY.
Lenže, milý Inženýr, mäso a tuk v ňom obsiahnutý na rozdiel od takých orechov, zleninových a ovocných šupek, neobsahuje dráždivé kyseliny, neobsahuje fytáty, a je plné živín. :-)

NOWOCAYN_2 — čtv říj 23, 2014 12:40 pm
inzenyr píše:

Jablone sú v lesoch ZRIEDKA, na rozdiel od živočíchov, ktoré sú tam všade.
Jablká sú zrelé LEN V URČITÝ ČAS ROKU, živočíchy sú jedlé v akýkoľvek moment roku.
Orechov je v lese TIEŽ MÁLO, sú plné fytátov, omega6, nevyvážených aminokyselín, a po zjedení množstva ktoré by zahnalo hlad, SÚ ŤAŽKÉ NA ŽALÚDOK a často odporne horké, rýchlo na nich chytá pleseň... :)
Borievky, maliny rastú len v sezóne, a je ich v lese tak isto MÁLO, oveľa menej než napr. orechov, a nedajú sa nijak skladovať ak nemáš mrazničku, a nakoľko je ich málo, ani by si nemal čo mraziť.
Je tu jasne vidno, že o realite v tomto ponímaní nevieš nič, a že by si si realitu v zmysle prírody uvedomil až vtedy, keby si sa vidal na nejakú púť, proste by si žil v lesoch kočovným spôsobom, bez pestovania toho, čo tam NIE JE. Pre človeka je TO NAJVIAC PRAVÉ TO, čo má k dispozícii V PRÍRODE hneď, čiže nemusí sa "podľa teba správne, ľudsky" najesť až keď mu vyrastie nasadená repa, mrvka, paprika, a dozrie orech a jablká :D . To je mäso a tuk. Prečo tomu nerozumieš ? Prečo ignoruješ tak prostú sedliacku logiku ? .... :|

inzenyr — čtv říj 23, 2014 4:53 pm
NOWOCAYN_2 píše:
Jablone sú v lesoch ZRIEDKA, na rozdiel od živočíchov, ktoré sú tam všade.
Jablká sú zrelé LEN V URČITÝ ČAS ROKU, živočíchy sú jedlé v akýkoľvek moment roku.
Orechov je v lese TIEŽ MÁLO, sú plné fytátov, omega6, nevyvážených aminokyselín, a po zjedení množstva ktoré by zahnalo hlad, SÚ ŤAŽKÉ NA ŽALÚDOK a často odporne horké, rýchlo na nich chytá pleseň... :)
Borievky, maliny rastú len v sezóne, a je ich v lese tak isto MÁLO, oveľa menej než napr. orechov, a nedajú sa nijak skladovať ak nemáš mrazničku, a nakoľko je ich málo, ani by si nemal čo mraziť.
Je tu jasne vidno, že o realite v tomto ponímaní nevieš nič, a že by si si realitu v zmysle prírody uvedomil až vtedy, keby si sa vidal na nejakú púť, proste by si žil v lesoch kočovným spôsobom, bez pestovania toho, čo tam NIE JE. Pre človeka je TO NAJVIAC PRAVÉ TO, čo má k dispozícii V PRÍRODE hneď, čiže nemusí sa "podľa teba správne, ľudsky" najesť až keď mu vyrastie nasadená repa, mrvka, paprika, a dozrie orech a jablká :D . To je mäso a tuk. Prečo tomu nerozumieš ? Prečo ignoruješ tak prostú sedliacku logiku ? .... :|

Nerozumim tomu, protoze to co pise mne nezajima. Pouzivam to, co mam vyzkousene a co mi funguje, a je mi uplne jedno co si myslis a pises TY, protoze mi to funguje i kdyz TY si myslis a delas neco jineho. A ani kdyz sem napises tisice prispevku, tak mi to fungovat neprestane.
Uz tomu TY rozumis?

Inzenyr

NOWOCAYN_2 — čtv říj 23, 2014 6:46 pm
inzenyr píše:
Nerozumim tomu, protoze to co pise mne nezajima. Pouzivam to, co mam vyzkousene a co mi funguje, a je mi uplne jedno co si myslis a pises TY, protoze mi to funguje i kdyz TY si myslis a delas neco jineho. A ani kdyz sem napises tisice prispevku, tak mi to fungovat neprestane.
Uz tomu TY rozumis?

Inzenyr

Áno, rozumiem. Ale nefunguje ti to na všetko, a skutočne vysokého veku sa takto nedožiješ. Určite to ale bude lepšie, ako by si jedol pečivá, párky, sladkosti a podobne, to bez debaty.
Poradím ti, zaraď aspoň kozie syry nepasterizované, a nepasterizovanú bryndzu, kefír...(ak to nepoužívaš).
Prajem všetko dobré.
PS : Norman Walker nikdy neexistoval, bol to len marketingový ťah na odšťavovače.

A UŽ NEBUDEM OFFTOPIC.

inzenyr — čtv říj 23, 2014 10:17 pm
NOWOCAYN_2 píše:
Áno, rozumiem. Ale nefunguje ti to na všetko, a skutočne vysokého veku sa takto nedožiješ. Určite to ale bude lepšie, ako by si jedol pečivá, párky, sladkosti a podobne, to bez debaty.
Poradím ti, zaraď aspoň kozie syry nepasterizované, a nepasterizovanú bryndzu, kefír...(ak to nepoužívaš).
Prajem všetko dobré.
PS : Norman Walker nikdy neexistoval, bol to len marketingový ťah na odšťavovače.

A UŽ NEBUDEM OFFTOPIC.

Dekuji za radu, uz se davno stalo. :-)
Jestli se doziji vysokeho veku si povime za 35 let. Budu se tesit. :-)

Take Ti neco poradim, nevymyslej si tolik problemu s potravinami. Ty jsi primo tovarna na problemy.
S vetsinou veci si dobry imunitni system poradi sam.

Neustale imunitni system testuji praktickymi testy:
Treba 4 hodinova prace na strese panelaku za silneho vetru pri 3°C nad nulou v desti a chumelenici v naprosto promocenem obleku.
Nebo 8 hodinova prace v lete na slunci, kdyz bylo ve stinu kolen 40°C.
Nebo 6 hodin nepretrzite prace u soustruhu. Prestavka pouze na vycurani.
Nebo za dva dny prevozit na rudlu 12 tun desek po louce na vzdalenost 100m a zivit se pri tom pouze hruskami.
Nebo z kamionu slozit za hodinu 3 tuny desek Cetrisu (jedna vazi kolem 20 kilo).
Nebo za tri ctvrte hodiny nalozit kubik hnoje, vazi asi tunu, na vozik za auto, za dopoledne jsem udelal 3 fury.
Nebo za dva dny vykopat a vyhazet 4 kubiky zeminy ze skleniku.
Zkus to jen tak pro zajimavost, jestli neco takoveho prezijes na Tve strave.
To ze denne pracuji fyzicky minimalne 8 hodin je celkem detail, to zvladne i muj znamy v pohode v 75 letech.

Obcas imunitni system staci pouze prekontrolovat mikroskopem s temnym polem.
Me vysledky testu kapky krve odpovidaji 20 letemu cloveku. :-)
Co Tvoje testy?

Takze se vracime k puvodnimu tematu, vlasy mi roztou jako blazen i bez pouziti damske uriny. :-)

Inzenyr

NOWOCAYN_2 — čtv říj 23, 2014 11:06 pm

Inženýr : Fyzická práca je o zvyku. Poznám 60 ročného pána, čo stále robí kamenára, pije kávu, je skoro kosť a koža, a v pohode funguje. Je to o zvyku a prípadnom sebazapretí. Ten rozhodne nebude konzumovať to čo ja, ale ani to čo ty. Ten bude na chlebe, saláme, zemiakoch, kuracom, párkach, paprike, jablku... A tak isto pracuje 8 hodín denne. Vieš, niekto môže mať 60,70, byť úplne fit, ale v tele ma rakovinu (o ktorej nevie), parazity, kandidu premnoženú, môže byť prekyslený ako citrón, atď... Môže mať červené oči ako rak, žltozelenú farbu v tvári, a môže dvíhať v 60-tke zo zeme kamenné dosky a normálne fungovať. Čo na to povedať ? ...
Napr. taký Dědek Kořenář...ÁNO, SYMPAŤÁK URČITE JE, má mladícky šarm,.... Má 60-tku, určite je fit, ale...vyzerá mladšie ? KDEŽE....kdeže... (nech sa na mňa nehnevá).... Vlasy šedivé (nedostatok minerálov), telo obalené ochabnutým tukom (stačí pozrieť jeho videjká).... Bol som sklamaný, keď som toto uvidel, myslel som, že bude pekne štíhly, ako určite bol za mladších čias, ale ako vidím, aj on sa mýli - tá strava ktorú konzumuje je proste pre človeka NEVHODNÁ ako primárna strava, a preto nemôže očakávať, že nebude naberať tuk, prípadne, že mu narastú svaly. Nemajú z čoho, tie jeho ruky, hrudník, brucho - to je taký trošku vypracovaný "puding"....
A aby som nebol úplne offtopic, tak....... ani darcovská urinoterpia mu nepomôže s týmto problémom (lebo tento problém ani nerieši :P).
Dědek Kořenář vyzerá ako akýkoľvek športujúci 60 ročný muž, možno o trošku lepšie, v tvári, ale to je otázka šarmu. Na to, aký je "šalamún" v oblasti doplnkov, duchovna, atď, som čakal, že bude vyzerať aspoň o 10 rokov mladšie než vyzerá, a že telo bude rozhodne PEVNEJŠIE.... Kde robí chybu ? V STRAVE, V NIČOM INOM....V STRAVE, všetko ostatné má super premyslené....LEN TÁ STRAVA !!! ..... :(
(týmto sa zaväzujem, že do tohto konkrétneho topicu už neprispejem, mier).

Jarda — sob pro 13, 2014 10:56 pm
D. Valentová píše:

To máte pravdu levné, ověřené a špičkově funkční a jak vidíte, předsudky jsou silnější.

Polívková — pon úno 29, 2016 8:44 am
Jarda píše:
Tak tento postup funguje, již jsem zde o něm mnohokrát psal a nejen na vlasy, vyladí klidně i prostatu.

Ano, funguje to. Můj vzdálený příbuzný užíval půl roku urinu své ženy a viditelně mu zhoustly vlasy.

martina72 — pon úno 29, 2016 10:05 am
Jarda píše:
Ates píše:

Jardo, neodpustím si malé šťouchnutí ... Nepůjdete příkladem? (myslím to dobře, ze žertu) :wink:

Willis — stř bře 16, 2016 8:47 am

Je zajímavé, že farmaceutický průmysl se snaží lidi odradit od dárcovské urinotarepaie, ale přitom sami sbírají dárcovskou urinu a vyrábějí z ní některé hormonální léky:

http://www.irishtimes.com/business/inno ... e-1.683208

Jarda — ned bře 27, 2016 9:31 pm
martina72 píše:
Jardo, neodpustím si malé šťouchnutí ... Nepůjdete příkladem? (myslím to dobře, ze žertu) :wink:

Určitě ne, já jsem naprosto spokojen s množstvím svých vlasů a pokud jich bude ještě méně, budu ještě spokojenější. Čím méně vlasů, tím menší údržba. Já jsem v podstatě velice líný člověk, proto se třeba zásadně neholím a to celý život mimo dvou let vojenské služby kde jsem byl k tomu donucen. V zásadě mě vyhovuje obzučet si jednou za tři až čtyři týdny bradu mašinkou a jednou za tři měsíce hlavu a je parády habaděj. Navíc zastávám názor, že plešatý muž přitahuje ženy daleko více než vlasatý, ale každý se na to nemusí dívat stejně. Já jsem nikdy nepochopil ty muže kteří bojují o každý chlup na hlavě, nosí přehazovačku, nebo paruku, proč když bez vlasů je člověk naprosto bez práce, tedy svobodný. Trochu nevýhoda je že člověku prší rovnou na hlavu a chybí nárazníková zóna při průchodu nízkým profilem dveří. Mám v baráku takový nízký průchod do sklepa na dříví na topení a tak před dvěma lety jsem nějak pospíchal a takovou jsem si ji nandal o betonový překlad, až jsem si sednul na zadek a ani jsem nevěděl kde zrovna jsem. Jak jsem se vzpamatoval tak jsem si šel prohlédnout do zrcadla v koupelně zásek na hlavě a manželka se málem počůrala smíchem, co prej jsem to za blbce když neumím projít bez úrazu do sklepa. Zajímavé bylo jak se škodolibost nevyplácí, protože zhruba za měsíc tam šla manželka zrovna když jsem nebyl doma a i když vlasů má dost tak si ji tam nandala ještě více než já. Normálně tam omdlela a ležela tam nějakou dobu než to rozchodila. Večer se mě pochlubila jak jí chození do sklepa jde dobře, tak jsem se jí vysmál zase já a bylo to 1:1. Tím jsem si v zásadě ověřil že ty vlasy jsou k ničemu i v takovémto případě, to bych musel mít asi helmu.

Jarda — ned bře 27, 2016 9:35 pm
Willis píše:
Je zajímavé, že farmaceutický průmysl se snaží lidi odradit od dárcovské urinotarepaie, ale přitom sami sbírají dárcovskou urinu a vyrábějí z ní některé hormonální léky:

http://www.irishtimes.com/business/inno ... e-1.683208

Tak jistě, používat urinu zadarmo je špatné, na tom nikdo vydělávat nemůže, ale používat za dlouhé peníze moč cizí zase tak zavrženíhodné není.

Maty24 — čtv zář 08, 2016 5:41 pm

Ahojte :) Je to měsíc, co jsem zahájil DU. Vážně je možný, aby to na vlasy zabralo a zhoustly mi a zarostly trochu třeba i kouty? Mám trochu problém tomu věřit :(

Ates — ned zář 11, 2016 10:25 am
Maty24 píše:
Ahojte :) Je to měsíc, co jsem zahájil DU. Vážně je možný, aby to na vlasy zabralo a zhoustly mi a zarostly trochu třeba i kouty? Mám trochu problém tomu věřit :(

Gratuluji k uzdravení vlasů!!! Dárcovská urinoterapie účinkuje na vlasy opravdu neuvěřitelně dobře a hodně lidí se po této léčbě nestačí divit, jak rychle jim zhoustnuly vlasy. Je to ale léčba, o které se moc nemluví, protože moč je obecně pokládána za něco špatného a hříšného, souvisí to s křesťanskou kulturou. Hodně lidí využívá dárcovskou urinoterapii, ale jen málo z nich o tom dokáže mluvit.

Maty24 — pon zář 12, 2016 4:09 pm

A nevadí, že to třeba zapíjím vodou či čajem??

Maty24 — úte zář 13, 2016 10:59 pm
Ates píše:
Gratuluji k uzdravení vlasů!!! Dárcovská urinoterapie účinkuje na vlasy opravdu neuvěřitelně dobře a hodně lidí se po této léčbě nestačí divit, jak rychle jim zhoustnuly vlasy. Je to ale léčba, o které se moc nemluví, protože moč je obecně pokládána za něco špatného a hříšného, souvisí to s křesťanskou kulturou. Hodně lidí využívá dárcovskou urinoterapii, ale jen málo z nich o tom dokáže mluvit.

Nevím, zda si rozumíme...zatím se mi vlasy asi neuzdravily...spíš se ptám, jestli mám vážně věřit, že se díky dárcovské urinoterapii (deci uriny od přítelkyně 2x týdně) oravdu uzdraví :)

Jarda — ned zář 25, 2016 5:50 pm
Maty24 píše:
Nevím, zda si rozumíme...zatím se mi vlasy asi neuzdravily...spíš se ptám, jestli mám vážně věřit, že se díky dárcovské urinoterapii (deci uriny od přítelkyně 2x týdně) oravdu uzdraví :)

Tak pokud sám vidíte že to funguje, tak proč se ptáte zda tomu můžete věřit. Celý ten proces přeci vůbec není o víře, ale o hormonech, tak proč by neměl fungovat a nebo fungovat jenom věřícím. Urinu lze aplikovat klidně denně, tak můžete ještě přitlačit.

Maty24 — ned zář 25, 2016 9:11 pm
Jarda píše:
Tak pokud sám vidíte že to funguje, tak proč se ptáte zda tomu můžete věřit. Celý ten proces přeci vůbec není o víře, ale o hormonech, tak proč by neměl fungovat a nebo fungovat jenom věřícím. Urinu lze aplikovat klidně denně, tak můžete ještě přitlačit.

Ne vy mi nerozumíte, já ty výsedky zatím nevidím, zatím prektikuji ani ne dva měsíce, ale spíš ztrácím víru, zda to opravdu bude fungovat a nepožívam moč přítelkyně zbytečně...a proto jsem tady žádal, aby mi někdo zase dodal jistotu (a zahnal strach z toho, že je to jen něčí žert), že toto opravud funguje a vlasy se viditelně zlepší.
Denně by to bylo moc složité, nechci zas přítelkyni mušit zeleninovou hladovkou denně. A šude jsem se dočetl, že stačí jedenkrát až dvakrát týdně :)

Jarda — pon zář 26, 2016 5:10 pm
Maty24 píše:
Ne vy mi nerozumíte, já ty výsedky zatím nevidím, zatím prektikuji ani ne dva měsíce, ale spíš ztrácím víru, zda to opravdu bude fungovat a nepožívam moč přítelkyně zbytečně...a proto jsem tady žádal, aby mi někdo zase dodal jistotu (a zahnal strach z toho, že je to jen něčí žert), že toto opravud funguje a vlasy se viditelně zlepší.
Denně by to bylo moc složité, nechci zas přítelkyni mušit zeleninovou hladovkou denně. A šude jsem se dočetl, že stačí jedenkrát až dvakrát týdně :)

To jste dost netrpělivý a chcete zázraky do tří dnů a nemožné raději ihned, ale to tak nefunguje, hormony se ladí relativně pomalu, ale zase celkem jistě, tedy proč by to nemělo fungovat.

Maty24 — sob říj 01, 2016 7:06 pm
Jarda píše:
To jste dost netrpělivý a chcete zázraky do tří dnů a nemožné raději ihned, ale to tak nefunguje, hormony se ladí relativně pomalu, ale zase celkem jistě, tedy proč by to nemělo fungovat.

Bojím se, aby si tu jen nějaký vtipálek nedělal srandu a já nedostal nic než zklamání :(

Gamina — sob říj 01, 2016 7:35 pm
Maty24 píše:
Bojím se, aby si tu jen nějaký vtipálek nedělal srandu a já nedostal nic než zklamání :(

Ale proboha. http://zena-in.cz/clanek/plesati-nechte-ho-pit-vasi-moc Podívejte, kolik je tam příspěvků "Zkusil jsem to a bylo to k ničemu!!!" Nula? Nula. To si opravdu myslíte, že kdyby to byl hoax, nebyl by plný internet informací o tom, že to nefunguje, namísto toho, co lidi opravdu píšou - "fuj, odporné", "plešatost je sexy" a "super, vlasy dorostly"?

Maty24 — úte říj 04, 2016 10:37 am
Gamina píše:
Ale proboha. http://zena-in.cz/clanek/plesati-nechte-ho-pit-vasi-moc Podívejte, kolik je tam příspěvků "Zkusil jsem to a bylo to k ničemu!!!" Nula? Nula. To si opravdu myslíte, že kdyby to byl hoax, nebyl by plný internet informací o tom, že to nefunguje, namísto toho, co lidi opravdu píšou - "fuj, odporné", "plešatost je sexy" a "super, vlasy dorostly"?

Já vím, tento článek znám, ale nejde mi na rozum, že tedy neni vyvinutý nějaký lék, který by fungoval na podobném principu a nebo DU nevyužívá více lidí. Měl bych se spokojit s vysvětlením, že firmy nechtějí, aby lidi zjistili, že funguje DU a nepřišli tak o peníze?
V DU budu pokračovat a jsem zvědavý, jak to bude fungovat :) držte palce </p

Gamina — úte říj 04, 2016 3:41 pm
Maty24 píše:
Já vím, tento článek znám, ale nejde mi na rozum, že tedy neni vyvinutý nějaký lék, který by fungoval na podobném principu a nebo DU nevyužívá více lidí. Měl bych se spokojit s vysvětlením, že firmy nechtějí, aby lidi zjistili, že funguje DU a nepřišli tak o peníze?
V DU budu pokračovat a jsem zvědavý, jak to bude fungovat :) držte palce </div
Maty24 — pát říj 07, 2016 3:44 pm
Gamina píše:
Troufám si tvrdit, že pokud Vám to nejde na rozum, díváte se na to ze špatné perspektivy :-) Popularita věcí je otázkou dobrého marketingu a co si budeme povídat, pití moči, ještě k tomu cizí moči, se prodává opravdu špatně. Ať už jako nápad na lék (už slyším někoho ve firmě jak říká "šéfe, mám nápad - prý funguje pití moči na růst vlasů, pojďme podle toho vyvinout lék!") nebo jako informace předaná známým. Nebo Vy hodláte někomu aktivně vykládat o tom, že Vám vlasy rostou, protože pijete ženskou moč?

Vedlejší účinky má kdeco, i jídlo, které jíte, a to taky neřešíte. Pokud se jich chcete bát, je to na Vás, ale ten strach má taky vedlejší účinky, a ne zrovna pěkné </div

Gamina — pát říj 07, 2016 5:17 pm
Maty24 píše:

Děkuji za povzbuzení :) Schůdné to zatím je, vždy si mezi tím loknu čaje a dá se to v pořádku vypít, když si má partnerka hlídá jídelníček :) Doufám, že to zabere! Moc bych si to přál. zatím ale jsou vlasy v bídném stavu :( bude to dva měsíce a zatím žádný zázrak...
Ještě mě zajímá, zda bych k tomu měl držet nějakou dietu? Snažím se denně pít zeleninovou šťávu, jinak se ale v jídle neomezuji (jím sladké i lepek, kávu, mléko...).
Do toho používám minoxidil, ten se bojím vysadit kvuli výpadku, který přišel už jednou po jeho vysazení mi měsíc padaly vlasy jako o život...takže jsem znova nasadil. Pokud uvidíme, že DU něco dělá, rád bych s ním poté přestal.
Vím, že dva měsíce je brzo na závěry. Příjde mi, že vlasy nijak extra nepadají, spíš jen nic moc neroste, ale zatím tomu dám ještě čas a doufám, že se něco stane, nechci se smířit s pleší :( dost mi tím spadlo sebevědomí a psychika utrpěla...je to má poslední šance, jak nepřijít o vlasy, jinak jsem zkusil snad vše...

Pokud nechcete dělat složité změny v jídelníčku, zkuste k tomu pití moči přidat každodenní derivační koupele, je to skvělý detox a odbourá to následky řady špatných civilizačních návyků. Na vlasy to funguje také skvěle, i když pomalu (výsledky se dostavují za cca 6 měsíců - 1 rok, podle toho, co máte za problémy).

Maty24 — sob říj 08, 2016 4:45 pm
Gamina píše:
Pokud nechcete dělat složité změny v jídelníčku, zkuste k tomu pití moči přidat každodenní derivační koupele, je to skvělý detox a odbourá to následky řady špatných civilizačních návyků. Na vlasy to funguje také skvěle, i když pomalu (výsledky se dostavují za cca 6 měsíců - 1 rok, podle toho, co máte za problémy).

Děkuji za tip :) O tom jsem nikdy neslyšel. Je to i pro muže? Moc nechápu, v čem to spočívá :)
myslím si, že musím hlavně ovlivnit ty hormony a k tomu doufám dopomůže moč dárkyně :) zatím ale vidím spíš stálé zhoršování, jako doposud. JE pravda, že necelé dva měsíce DU je málo a že ještě ukáže svoji sílu. Snda nedělám něco špatně a urina na hormony působí.. Vlasy se mi mastí hodně moc. Musím je mýt denně :(

Maty24 — sob říj 08, 2016 4:49 pm

A taky se bojím, zda třeba ten minoxidil vlasy neničí nebo nepůsobí kontraproduktivně proti té urinoterapii. TO by ale neměl, ten neovlivňuje hormony...nezbývá asi než čekat... :)

Gamina — sob říj 08, 2016 8:20 pm

Zkusil jste googlit?

Maty24 — sob říj 08, 2016 8:58 pm

Ano, našel jsem něco o tření pohlaví. Info si tedy dohledám. Nemyslíte, že ten minoxidil může nějak kontraproduktivně působit? Hlavně aby z toho DU něco bylo. Piju dvakrát týdně, většinou 1. ranní urinu. Tam by mělo být nejvíce hormonů. Stejně jsem ale pořád pesimistický v tom, že by se mohly vlasy najednou uzdravovat i přes dědičné padání vlasů.
Místo té derivační koupele zkusím spíše detoxikaci buď zeleninovými šťávami a nebo pít třeba den pouze vodu :)

Maty24 — ned říj 16, 2016 6:23 pm
Gamina píše:
Zkusil jste googlit?

Já si stejně myslím, že celá DU je výmysl pár vtipálků a nechápu, proč sem píšou lidi, že jim za půl roku obrostla hlava, když si dali jednou nebo dvakrát týdně deci dámské moči. Postupně tomu přestávám věřit. četl jsem i nějaké příspěvky, že to nefunguje a tak...tak ztrácím víru, že to k něčemu je :(

Tišková — ned říj 16, 2016 7:15 pm
Maty24 píše:
Já si stejně myslím, že celá DU je výmysl pár vtipálků a nechápu, proč sem píšou lidi, že jim za půl roku obrostla hlava, když si dali jednou nebo dvakrát týdně deci dámské moči. Postupně tomu přestávám věřit. četl jsem i nějaké příspěvky, že to nefunguje a tak...tak ztrácím víru, že to k něčemu je :(

Maty24, běž k psychiatrovi. Ty tvoje nářky a kňučení se nedají číst. To jsou tak hloupé řeči, že se nestačím divit. Po 14 dnech urinoterapie už sis tady stěžovat, že ti nenarostli husté vlasy. Ty si myslíš, že si jednou lokneš uriny a do rána budeš mít husté vlasy? A ještě k tomu tady píšeš, že svoje vlasy zabíjíš chemickým minoxidilem. Prosím, už tady neotravuj, jsi duševně nemocný!

Maty24 — pon říj 17, 2016 12:37 pm
Tišková píše:
Maty24, běž k psychiatrovi. Ty tvoje nářky a kňučení se nedají číst. To jsou tak hloupé řeči, že se nestačím divit. Po 14 dnech urinoterapie už sis tady stěžovat, že ti nenarostli husté vlasy. Ty si myslíš, že si jednou lokneš uriny a do rána budeš mít husté vlasy? A ještě k tomu tady píšeš, že svoje vlasy zabíjíš chemickým minoxidilem. Prosím, už tady neotravuj, jsi duševně nemocný!

Ono to není tak lehké, snažím se proto dělat maximum, už jsem skočil miliony vodiček, vitamínů a léků. Jednou jsem minoxidil vysadil a po třech měsících jsem měl tak obrovský výpadek, že jsem ho radši zase ze strachu nasadil a bojím se zase vysadit. A jestli to neni nějak kontraproduktivní jsem se tu ptal, nikdo mi neodpověděl. Myslím, že nazývat mě bláznem je tvrdé. Neprošla jste si tím, co já a vážně už se snažím tři roky bojovat. Jsem v tomhle boji sám a nevíte, jak je to psychicky náročné...a bohužel mám i stresy z jiných oblastní nyní...takže ano psychiku mám opravdu dost oslabenou... ale snažím se tu jen hledat řešení :(

Jarda — ned říj 23, 2016 12:22 pm
Maty24 píše:
Jarda — ned říj 23, 2016 12:43 pm
Maty24 píše:
Děkuji za povzbuzení :) Schůdné to zatím je, vždy si mezi tím loknu čaje a dá se to v pořádku vypít, když si má partnerka hlídá jídelníček :) Doufám, že to zabere! Moc bych si to přál. zatím ale jsou vlasy v bídném stavu :( bude to dva měsíce a zatím žádný zázrak...
Ještě mě zajímá, zda bych k tomu měl držet nějakou dietu? Snažím se denně pít zeleninovou šťávu, jinak se ale v jídle neomezuji (jím sladké i lepek, kávu, mléko...).
Do toho používám minoxidil, ten se bojím vysadit kvuli výpadku, který přišel už jednou po jeho vysazení mi měsíc padaly vlasy jako o život...takže jsem znova nasadil. Pokud uvidíme, že DU něco dělá, rád bych s ním poté přestal.
Vím, že dva měsíce je brzo na závěry. Příjde mi, že vlasy nijak extra nepadají, spíš jen nic moc neroste, ale zatím tomu dám ještě čas a doufám, že se něco stane, nechci se smířit s pleší :( dost mi tím spadlo sebevědomí a psychika utrpěla...je to má poslední šance, jak nepřijít o vlasy, jinak jsem zkusil snad vše...

Pro mě je opravdu zajímavé jak někteří muži trvají na vlasech když jim příroda dopřává vysoký testosteron po kterém zase touží ti vlasatí s malou sexuální potřebou. Osobně jsem plešatění již pod vojenskou čepicí celkem vítal, protože se mě nepotila hlava a nemusel jsem se o vlasy nijak starat. Jsem jako každý chlap od přírody líný a stejný přístup mám nyní i k vousům kde se odvážně holím skoro každý měsíc, ale pokud by mě manželka trvale nenadávala že blbě vypadám, tak se holím dvakrát ročně a možná i vůbec. Pro mě je rozhodně milejší mít plešatou hlavu a být zarostlý s normální postavou a plochým břichem, než mít plno vlasů a k tomu špičkovou pneumatiku na břiše a bocích a slušné trojky, což je právě příznakem vysokého estradiolu. Myslím že žena si většinou intuitivně vybere toho plešatého s normální postavou než chlapa který je při vysokém estradiolu rád že mu naštěstí ještě pevně visí. Jediná možnost jak tento nedostatek operativně kompenzovat je vila, auto za 5 mega a zlatá karta, do takového chlapa se zamiluje na první pohled skoro každá a může mít i vanu a trojky a erekci jednou ročně, vše mu bude odpuštěno.

Maty24 — pon říj 24, 2016 11:30 am
Jarda píše:
Na tom přeci nemá co nefungovat. Žena přirozeně produkuje velké množství estrogenů a muž zpravidla plešatí z vysokého testosteronu, tedy oponentního hormonu. Pokud vypije urinu mladé zdravé ženy, logicky tím potlačí do určité míry testosteron a zase roste porost. Pochopitelně to celé funguje pouze pro tento hormonální problém ne pro veškeré druhy plešatění. Dost tedy záleží na tom co vlastně plešatost způsobuje a to pak řešit, proto se určitě vyplatí více testovat než naslepo zkoušet.

Nemá co nefungovat? Jak si můžete být tak jistý, že v moči nějaký estrogen je, případně když ho vypije muž, že se vůbec dostane do krve, že ho třeba nezničí žaludeční šťávy nebo podobně a zda to opravdu ovlivní produkci DHT...víc jak dva měsíce dvakrát týdně a docela by mě zajímalo, jestli se u mých hormonů něco změnilo.
U mě je to dědičné, takže by to mělo být hormony. Taky asi stresem.

Jarda — sob lis 19, 2016 4:32 pm
Maty24 píše:
Nemá co nefungovat? Jak si můžete být tak jistý, že v moči nějaký estrogen je, případně když ho vypije muž, že se vůbec dostane do krve, že ho třeba nezničí žaludeční šťávy nebo podobně a zda to opravdu ovlivní produkci DHT...víc jak dva měsíce dvakrát týdně a docela by mě zajímalo, jestli se u mých hormonů něco změnilo.
U mě je to dědičné, takže by to mělo být hormony. Taky asi stresem.

A co by v moči ženy podle vás mělo být, zlatý prach, nebo něco dalšího. Možná se tam výjimečně vyskytují ještě ledvinové kamínky, nebo písek, ale jinak je moč mladé ženy hormonální roztok. Pokud chcete zjistit zda se něco změnilo, není snazší cesty než laboratorní testy před aplikací a po nějaké době aplikace, tím budete vědět co se děje a jak rychle. Dědičné je pouze zdědění stejných návyků a životního stylu, který následně produkuje ty údajně dědičné choroby. Není až tak složité si to na lidech vypozorovat jak konkrétní návyk vyvolá konkrétní zdravotní problém.

Maty24 — úte čen 20, 2017 12:43 pm

Tak jsem tu po dlouhé době zkoušení DU a pro všechny, kteří trpí ztrátou vlasů jako já. Dárcovská urinoterapie na vlasy nepomáhá, možná spíše naopak. Pravděpodobně škodí i zdraví. Opravdu jsem to poctivě zkoušel dvakrát týdně s přítelkyní a nic. Dále docházelo k mírnému zhoršování. Dále mě pálily často oči a myslím, že i pleť se mi zhoršovala. Takže tolik k tomu, vážně to zkoušet nemusíte. Tohle není cesta k úspěšné léčbě. Vím, že si každý chce zkusit vše. Sám zkouším vše, ale DU už zkoušet nemusíte :) nepomůže vám.
Výsledek: ztráta důvěry v tuto hokus pokus stránku.

Jarda — ned čen 25, 2017 4:37 pm
Maty24 píše:
Tak jsem tu po dlouhé době zkoušení DU a pro všechny, kteří trpí ztrátou vlasů jako já. Dárcovská urinoterapie na vlasy nepomáhá, možná spíše naopak. Pravděpodobně škodí i zdraví. Opravdu jsem to poctivě zkoušel dvakrát týdně s přítelkyní a nic. Dále docházelo k mírnému zhoršování. Dále mě pálily často oči a myslím, že i pleť se mi zhoršovala. Takže tolik k tomu, vážně to zkoušet nemusíte. Tohle není cesta k úspěšné léčbě. Vím, že si každý chce zkusit vše. Sám zkouším vše, ale DU už zkoušet nemusíte :) nepomůže vám.
Výsledek: ztráta důvěry v tuto hokus pokus stránku.

Stránka určitě není hokus pokus, vychází z dlouhodobých zkušeností, to spíše vy jste do toho šel stylem hokus pokus. Primárně je potřeba vědět zda mám, nebo nemám estrogenní dominanci a pak urinoterapie není o dvou pokusech za týden, ale o denním srovnání hladiny hormonů. Za prvé jste netušil zda máte, nebo nemáte vysokou hladinu estradiolu a za druhé jste ty hormony dodával na případné srovnání stavu málo často. Při estrogenní dominanci totiž urinoterapie nic řešit nemusí, naopak zvedne hladiny estradiolu ještě více a stav nezlepší, spíše chlap tloustne a rostou mu prsa.

Mimochodem o tom aby jste si to zjistil laboratorně jsem vám psal již v říjnu 2016, tedy pro jistotu to sem dám znovu:

Na tom přeci nemá co nefungovat. Žena přirozeně produkuje velké množství estrogenů a muž zpravidla plešatí z vysokého testosteronu, tedy oponentního hormonu. Pokud vypije urinu mladé zdravé ženy, logicky tím potlačí do určité míry testosteron a zase roste porost. Pochopitelně to celé funguje pouze pro tento hormonální problém ne pro veškeré druhy plešatění. Dost tedy záleží na tom co vlastně plešatost způsobuje a to pak řešit, proto se určitě vyplatí více testovat než naslepo zkoušet.

SemTamTuPrídem — pon čen 26, 2017 12:24 pm

Mám otázku... Aké sú znaky nadmerného množstva testosterónu u muža, mimo plešatenie (ktoré môže, ale nemusí byť príčinou nadmerného množstva testosterónu) ? ...
Na tvári zarastám "riedko", a úplne mi stačí holiť sa raz týždenne. Chrbát a plecia mám bez chlpov, hruď mám skôr menej ako viac. Hlas mám "bežný" = ani hrubý, ani tenký.
Penis mám trochu nadpriemerný, takže ani v tom nebude "háčik", lebo vraj tí čo majú menší, majú menej testosterónu (čo ale tiež asi nebude pravidlom)...
Na druhej strane milovníci piva (chmeľ = estrogén), ktorí priberajú v ženskýkch oblastiach a majú "cecíky", môžu kľudne zarastať na tvári X krát viac a hustejšie než ja.... A pritom majú podľa všetkého menej testosterónu v tele než ja...
Môj problém, ktorý riešim : pred možno 7 rokmi sa mi začala robiť pekne pomaličky lysinka na zadnej strane temena hlavy - povedal by som že presne v tej oblasti, kde nosia kňazi či farári (sorry, neviem medzi nimi rozdiel...) tú okrúhlu placatú čiapočku... Nie som ešte plešatý, ale mám tam výrazne preriedené vlasy.
Nemám partnerku, takže nemôžem pomýšľať na darcovskú urinoterapiu. Nemal by som s tým žiadny problém (vôbec sa toho neštítim), ale keby ma to malo urobiť menej mužným (po telesnej a možno aj duševnej stránke), tak o to ABSOLÚTNE nemám záujem... Niečo iné je lognúť si napr. dva glgy raz za týždeň pri hrátkach... To by nemohlo ovplyvniť moje hormóny...

Nemyslím si, že by som mal prebytok testosterónu, hoci mám pekne atletickú postavu s úzkym pásom a širokými pleciami, ktorá na druhej strane nemôže značiť, že by som mal testosterónu nedostatok. Rovnako bradavky som nikdy nemal navreté, mám výrazný (ale nie prehnane) ohrýzok na krku, ktorý je tiež znakom "mužnosti".

Dnes to bude tretí deň, keď si dávam na hlavu zábal zo starej uriny (zostarnutá za 48 hodín v jogurtovači s litrovou nádobou = ekvivalent asi 10 dní starnutia v izbovej teplote = množstvo na možno 40-50 použití na kratšie vlasy), zamrazil som si ju na porcie v nádobkách na ľadové kocky.
Večer o tej 21:00 si urinu vtieram do vlasovej pokožky asi 5 minút (na viac fakt nemám nervy...), dám si na hlavu sáčok (nie na tvár samozrejme), a na ten sáčok čiapku. O tej 22:45 si dám z hlavy dole čiapku a sáčok, pričom si vyutieram hlavu od starej uriny do papierových kuchynských utierok (nie ale až úplne dôkladne, môžu ostať trošičku vlhké), a takto bez čohokoľvek na hlave spím, a zmývam si to až ráno. Vankúš cítiť minimálne. Obliečku budem vymieňať tak raz za týždeň, bude to úplne stačiť.

Vytvrám v tom kľudne X mesiacov, pokiaľ po tých X mesiacoch budem vidieť výsledky.
Videl som video na youtube, kde sa hovorí o tom, ako za pomoci starej uriny aplikovanej na vlasovej časti pokožky po dobu celej noci, pravidelne, je reálne dosiahnuť nie len to že vlasy prestanú pomaly vypadávať, ale aj začnu rásť nové na miestach, kde rástli v minulosti...
Moje vlasy nemôžu vypadávať z dôvodu znečistenia organizmu, ani z dôvodu nedostatku živín v strave...
Navyše k tomu pijem svoju urinu už dlhé roky.... Tu asi ide o lokálne pôsobenie, v prípade, že sa nejedná o darcovskú urinoterapiu, kde by šlo v takom prípade o prebytok testosterónu.

Keď to zaberie, budem, dá sa povedať, šťastný. Keď nie, aspoň budem vedieť, že som pre to spravil všetko.... Lebo ak sa to nepodarí s kvalitnou starou urinou, tak so žiadnou vodičkou z obchodu by to nešlo už dopľom...

Určite, ako dlhoročný člen tohto fóra (hoci v minulosti vystupujúci pod viacerými nickmi), dám vedieť či mi to bude fungovať.... Bez debaty to budem robiť každý večer, po dobu X mesiacov, dajme tomu po dobu pol roka... Výnimočne vynechám deň, keby sa niečo prihodilo, ale nie častejšie ako raz za 2 týždne. Ideálne sa nestane ani to.

Jarda — ned čec 23, 2017 8:54 am
SemTamTuPrídem píše:
Mám otázku... Aké sú znaky nadmerného množstva testosterónu u muža, mimo plešatenie (ktoré môže, ale nemusí byť príčinou nadmerného množstva testosterónu) ? ...
Na tvári zarastám "riedko", a úplne mi stačí holiť sa raz týždenne. Chrbát a plecia mám bez chlpov, hruď mám skôr menej ako viac. Hlas mám "bežný" = ani hrubý, ani tenký.
Penis mám trochu nadpriemerný, takže ani v tom nebude "háčik", lebo vraj tí čo majú menší, majú menej testosterónu (čo ale tiež asi nebude pravidlom)...
Na druhej strane milovníci piva (chmeľ = estrogén), ktorí priberajú v ženskýkch oblastiach a majú "cecíky", môžu kľudne zarastať na tvári X krát viac a hustejšie než ja.... A pritom majú podľa všetkého menej testosterónu v tele než ja...
Môj problém, ktorý riešim : pred možno 7 rokmi sa mi začala robiť pekne pomaličky lysinka na zadnej strane temena hlavy - povedal by som že presne v tej oblasti, kde nosia kňazi či farári (sorry, neviem medzi nimi rozdiel...) tú okrúhlu placatú čiapočku... Nie som ešte plešatý, ale mám tam výrazne preriedené vlasy.
Nemám partnerku, takže nemôžem pomýšľať na darcovskú urinoterapiu. Nemal by som s tým žiadny problém (vôbec sa toho neštítim), ale keby ma to malo urobiť menej mužným (po telesnej a možno aj duševnej stránke), tak o to ABSOLÚTNE nemám záujem... Niečo iné je lognúť si napr. dva glgy raz za týždeň pri hrátkach... To by nemohlo ovplyvniť moje hormóny...

Nemyslím si, že by som mal prebytok testosterónu, hoci mám pekne atletickú postavu s úzkym pásom a širokými pleciami, ktorá na druhej strane nemôže značiť, že by som mal testosterónu nedostatok. Rovnako bradavky som nikdy nemal navreté, mám výrazný (ale nie prehnane) ohrýzok na krku, ktorý je tiež znakom "mužnosti".

Dnes to bude tretí deň, keď si dávam na hlavu zábal zo starej uriny (zostarnutá za 48 hodín v jogurtovači s litrovou nádobou = ekvivalent asi 10 dní starnutia v izbovej teplote = množstvo na možno 40-50 použití na kratšie vlasy), zamrazil som si ju na porcie v nádobkách na ľadové kocky.
Večer o tej 21:00 si urinu vtieram do vlasovej pokožky asi 5 minút (na viac fakt nemám nervy...), dám si na hlavu sáčok (nie na tvár samozrejme), a na ten sáčok čiapku. O tej 22:45 si dám z hlavy dole čiapku a sáčok, pričom si vyutieram hlavu od starej uriny do papierových kuchynských utierok (nie ale až úplne dôkladne, môžu ostať trošičku vlhké), a takto bez čohokoľvek na hlave spím, a zmývam si to až ráno. Vankúš cítiť minimálne. Obliečku budem vymieňať tak raz za týždeň, bude to úplne stačiť.

Vytvrám v tom kľudne X mesiacov, pokiaľ po tých X mesiacoch budem vidieť výsledky.
Videl som video na youtube, kde sa hovorí o tom, ako za pomoci starej uriny aplikovanej na vlasovej časti pokožky po dobu celej noci, pravidelne, je reálne dosiahnuť nie len to že vlasy prestanú pomaly vypadávať, ale aj začnu rásť nové na miestach, kde rástli v minulosti...
Moje vlasy nemôžu vypadávať z dôvodu znečistenia organizmu, ani z dôvodu nedostatku živín v strave...
Navyše k tomu pijem svoju urinu už dlhé roky.... Tu asi ide o lokálne pôsobenie, v prípade, že sa nejedná o darcovskú urinoterapiu, kde by šlo v takom prípade o prebytok testosterónu.

Keď to zaberie, budem, dá sa povedať, šťastný. Keď nie, aspoň budem vedieť, že som pre to spravil všetko.... Lebo ak sa to nepodarí s kvalitnou starou urinou, tak so žiadnou vodičkou z obchodu by to nešlo už dopľom...

Určite, ako dlhoročný člen tohto fóra (hoci v minulosti vystupujúci pod viacerými nickmi), dám vedieť či mi to bude fungovať.... Bez debaty to budem robiť každý večer, po dobu X mesiacov, dajme tomu po dobu pol roka... Výnimočne vynechám deň, keby sa niečo prihodilo, ale nie častejšie ako raz za 2 týždne. Ideálne sa nestane ani to.

Asi nejspolehlivější postup je prostě laboratorní test, nicméně dobré osvalení, vysoká energie a relativně rychlý start pokud člověka něco točí to jsou základní znaky vyšší hladiny testosteronu.

SemTamTuPrídem — úte čec 25, 2017 8:28 am

Urinove zabaly na vlasovu pokozku nepouzivam uz 2 tyzdne...
Dovod ? ... Musim najprv zistit ako je to u mna s DHT (idem dnes za doktorkou konecne), lebo ak ho mam zvysene a starnutie uriny obsah DHT neneutralizuje, tak si takymi zabalmi (AKO MUZ) mozem vral vypadavanie vlasov len urychlit...to som cital na vicevlasu.cz.... Ale ci je to fakt pravda...TO NEVIEM.

Navyse...aj pitie uriny ktora obsahuje DHT...asi na rast vlasov pozitivny ucinok mat nebude...
Je to svinstvo, kdejaky dlhorocny alkoholik ma sice mastnu, ale bujnu hrivu...a to mu chybaju asi vsetky vitaminy a mineraly... A ja mam spickovu stravu, detox, pohyb...

:D

zvedavy — úte čec 25, 2017 9:36 am

Takze vzdal si to? Boli predtym nejake vysledky?

SemTamTuPrídem — stř čec 26, 2017 8:42 pm
zvedavy píše:
Takze vzdal si to? Boli predtym nejake vysledky?

Neboli ziadne. Ale ved to trvalo kratko... A - uznaj sam... Podla toho co som cital, tak v pripade ze mam zvyseny DHT, tak by mi take zabaly len urychlili vypadavanie vlasov...
Nie to este ze je to vcelku odporne robit (100x radsej staru urinu vypijem), este to treba nechatc cez noc, A MOZNO ESTE TO BUDE KONTRAPRODUKTIVNE... :D :D :D ...

Tak skusam tinkturu zo 100% robusty (kava) a vyluh z rozmixovanej ryze natural "ryzova voda" ...
Bud, alebo.... Zajtra volam doktorke (mala dovolenku, neviem ci este nema, mam ju "odruky"), a spytam sa jej na test TST, nech mi da na to papier... Aby som mal istotu ako je to u mna s DHT. Ale uz takmer uplne tusim, ze ho mam zvyseny... Moje plesatenie proste NEMOZE byt z inych pricin, pretoze mam spickovu stravu, detox a denne dlhotrvajuce lacnenie... Cele roky to bolo IF 16/8, neskor 18/6, 19/5, 20/4, pol roka 23/1, rok a pol 19/5, a teraz uz 3 mesiace znova 23/1, ktore uz chcem drzat dlhodobo...
Mnozstvo urinovych klystirov, sankhapraksalan, 14 ocist pecene olejom a citronovou stavou, stovky mlgani oleja, stovky derivacnych kupelov...3x7 dnova hladovka, 3x84 hodinova sucha, mnozstvo 36-44 hodinovych, atd....
K tomu urinoterapia na dennej baze (pitie, teraz take 3dcl denne)...
Hola hlava mi nepristane (uzka dlha hlava), ale ked to inak nepojde, tak to inak nepojde...
DUFAM, ze spominane zabaly pomozu.... S urinovym ale asi nebudem pokracovat, ten zvyseny DHT si na 99% len potvrdim testom... A neviem o tom, ze by sa starnutim uriny DHT v nej neutralizoval...
URINA pomaha vlasom, ale NIE v kazdom pripade... V lripade zvyseneho DHT urina cloveka so zvysenym DHT aplikovana na pokozku hlavy bude robit "medvediu sluzbu"... Tolko usilia a nekomfortu, aby vo vysledku to bola "medvedia sluzba" ? ...
K*rva, obaja dedkovia boli skoro plesati... Toto je asi fakt dedicne...a pomoze len transplantacia vlasov (mozno raz...), ked uz to tie zabaly nezastavia...
VSETKO SA UVIDI...

zvedavy — pon čec 31, 2017 3:16 pm
SemTamTuPrídem píše:
Zajtra volam doktorke (mala dovolenku, neviem ci este nema, mam ju "odruky"), a spytam sa jej na test TST, nech mi da na to papier...

Tak ako si na tom s TST?

A ved aj bez vlasov mozes fungovat, to je cisto len vzhladova zalezitost. A su aj zeny, co holohlavych vyhladavaju. Taky Jason Stattham tiez urcite netrpi tym, ze je holohlavy.

Alopat — pon čec 31, 2017 4:08 pm
Jarda píše:
Maty24 píše:
Jarda — ned srp 20, 2017 9:10 am
zvedavy píše:
Tak ako si na tom s TST?

A ved aj bez vlasov mozes fungovat, to je cisto len vzhladova zalezitost. A su aj zeny, co holohlavych vyhladavaju. Taky Jason Stattham tiez urcite netrpi tym, ze je holohlavy.

Máte plnou pravdu a již jsem to zde několikrát psal že objem vlasů na šišce rozhodně nedělá muže přitažlivého, nebo nepřitažlivého. Ze své vlastní zkušenosti mohu potvrdit že i když mám vlasů opravdu málo a fousy jako santusák, tak problém v této oblasti z mého pohledu neexistuje. Je to spíše osobní kouzlo a smysl pro humor které ženy přitahuje k mužům, vlasy s tím nemají co dělat. Pokud je chlap křečovitý, nemá smysl pro humor a ještě je škrt, může mít na hlavě vlasů kolik chce a budou mu prd platné. Možná u některých žen na nějakou dobu zabere drahé auto, nebo zlatá platební karta, ale na delší dobu nefunguje ani to.

Ates — ned čen 03, 2018 9:08 am

Předevčírem dala moje kolegyně výpověď v práci, tak jsem se jí zeptal, kam půjde. Její odpověď zněla, že se bude živit jako profesionální dárkyně uriny, už má prý 18 pravidelných odběratelek uriny a to jí měsíčně dohromady mnohem hodí víc, než má u nás v práci. :-) Taky mi poděkovala za inspiraci, protože já jsem jí o dárcovské urinoterapii před pár lety říkal.

Jarda — ned čen 03, 2018 11:07 am
Ates píše:
Předevčírem dala moje kolegyně výpověď v práci, tak jsem se jí zeptal, kam půjde. Její odpověď zněla, že se bude živit jako profesionální dárkyně uriny, už má prý 18 pravidelných odběratelek uriny a to jí měsíčně dohromady mnohem hodí víc, než má u nás v práci. :-) Taky mi poděkovala za inspiraci, protože já jsem jí o dárcovské urinoterapii před pár lety říkal.

Zajímavý podnikatelský záměr i když trochu supařina, ale alespoň tím i někomu pomůže.

Alopat — ned čen 03, 2018 12:05 pm
Jarda píše:
Zajímavý podnikatelský záměr i když trochu supařina, ale alespoň tím i někomu pomůže.

Biologické hodiny ji časem dotlačí k rekvalifikaci a možná už na škole prodávala použité spodní prádlo, když je takto podnikavá.

Modrovous — ned čen 03, 2018 4:44 pm
Ates píše:

Tak pokud je holka zdravá a nebere hormonální antikoncepci, tak dělá veskrze prospěšnou činnost. Zdravých dárkyní, které neberou hormonální antikocepci je dnes strašně málo, takže se nedivím, pokud se touto činností dokáže uživit. Mimochodem, pokud chce mít někdo jistotu, že dárkyně nepodvádí, tak z moči lze v laboratoři analyzovat, zda dotyčná tu antikoncepci bere, či nikoliv. Není to prý nic složitého, zjistit z moči, zda dotyčná užívá chemii.

Jarda — ned čen 03, 2018 6:31 pm
Alopat píše:
Biologické hodiny ji časem dotlačí k rekvalifikaci a možná už na škole prodávala použité spodní prádlo, když je takto podnikavá.

I to použité spodní prádlo určitá část populace dovede ocenit a rozhodně je to méně společensky nebezpečné jak veřejné pochody čtyřprocentní populace snímané ČT a vysílané jako cosi normálního. Jsem vysoce tolerantní člověk a co si dělá někdo doma je čistě jeho věc pokud v rámci své zvůle přímo nevraždí a nerozřezává lidi, ale veřejná produkce stejné záležitosti dává dětem pocit že jde o cosi normálního, což určitě není na místě. Normální je jediný vzor a to táta, máma a děti = rodina = základní stavební kámen rozvinuté společnosti a to se evidentně nijak moc nepropaguje v naší vyvážené ČT.

Lukopren — pon čen 04, 2018 7:26 am
SemTamTuPrídem píše:
Musim najprv zistit ako je to u mna s DHT (idem dnes za doktorkou konecne),
Navyse...aj pitie uriny ktora obsahuje DHT...asi na rast vlasov pozitivny ucinok mat nebude...
:D

Ano, užívání uriny se zvýšeným DHT urychluje padání vlasů.

Ondrejk — pon čen 04, 2018 2:33 pm
Lukopren píše:
Ano, užívání uriny se zvýšeným DHT urychluje padání vlasů.

Nejspíš i formou klystýrů, že?

Lukopren — pon čen 04, 2018 7:04 pm
Ondrejk píše:
Nejspíš i formou klystýrů, že?

Ano, moči od člověka s vysokým DHT je nevhodná i pro aplikaci klystýrem, hlavně co se týče léčby padání vlasů. Na druhou stranu, v bývalém východním Německu a Sovětskm svazu prý sportovkyně používal jako doping mužku urinu a využíval se právě efekt zvýšení hladiny DHT na zvýšení fyzického výkonu. Ono to DHT není jednoznačně negativní, pro fyzický výkon se dobré.

DepresivniSlecna — úte čen 05, 2018 12:41 pm

Dárcovská urinoterapie prý pomáhá pří léčbě deprese, ale nedokázala bych to vypít. Myslíte, že v případě léčby deprese lze urinu aplikovat klystýrem?

Jarda — úte čen 05, 2018 12:57 pm
DepresivniSlecna píše:
Dárcovská urinoterapie prý pomáhá pří léčbě deprese, ale nedokázala bych to vypít. Myslíte, že v případě léčby deprese lze urinu aplikovat klystýrem?

Klystýry většinou silně ulevují od psychického tlaku a to skoro bez ohledu jakým nálevem jsou prováděny.

Lukopren — úte čen 05, 2018 4:54 pm
DepresivniSlecna píše:

Myslím, že za pokus to stojí. Léčebný efekt na psychiku je možná při aplikaci uriny klystýrem trochu slabší, než když se urina pije, ale pomoci by tomělo určitě.

Ates — stř čen 06, 2018 4:40 pm
DepresivniSlecna píše:

V Americe pacienti používají klystýr darovanou urinou poměrně často a výsledky při léčbě deprese prý mají, alespoň podle diskuzí na internetu, které jsem četl. V Česku se lidé zatím bojí léčit deprese alternativně, jelikož je tu obrovský vliv farmaceutického průmyslu, ale v Americe už lidé tak nějak pochopili, že antidepresiva jsou jen placebo bez reálného účinku. Samozřejmě nejsem toho názoru, že by Američané byli nějak příliš rozumní, ale ve vztahu k farmaceutickým firmám mají na rozdíl od nás Evropanů celkem jasno. Důvěra v bílé pláště je tma mnohem menší, a to je určitě dobře.

Jarda — stř čen 06, 2018 6:56 pm
Ates píše:
V Americe pacienti používají klystýr darovanou urinou poměrně často a výsledky při léčbě deprese prý mají, alespoň podle diskuzí na internetu, které jsem četl. V Česku se lidé zatím bojí léčit deprese alternativně, jelikož je tu obrovský vliv farmaceutického průmyslu, ale v Americe už lidé tak nějak pochopili, že antidepresiva jsou jen placebo bez reálného účinku. Samozřejmě nejsem toho názoru, že by Američané byli nějak příliš rozumní, ale ve vztahu k farmaceutickým firmám mají na rozdíl od nás Evropanů celkem jasno. Důvěra v bílé pláště je tma mnohem menší, a to je určitě dobře.

Tam to není dáno inteligencí, ta je opravdu dost nízká, ale ekonomickou nedostupností lékařské péče. Zde se vlastně lidem krade z peněženek více než tam, ale skrytě z povinných nesmyslně drahých plateb za které nedostanete prakticky nic. V USA si vše zaplatíte a to tak tvrdě že to nikdo platit nechce a pak se alternativa šíří velice rychle zvláště při dostupnosti informací na netu.

Ates — ned srp 05, 2018 8:03 am
Jarda píše:
Tam to není dáno inteligencí, ta je opravdu dost nízká, ale ekonomickou nedostupností lékařské péče. Zde se vlastně lidem krade z peněženek více než tam, ale skrytě z povinných nesmyslně drahých plateb za které nedostanete prakticky nic. V USA si vše zaplatíte a to tak tvrdě že to nikdo platit nechce a pak se alternativa šíří velice rychle zvláště při dostupnosti informací na netu.

Ano, v Americe mají výhodu, že u nich není zdravotní pojištění povinné, jako u nás, tím pádem se logicky více zajímají o alternativní metody.

Modrovous — ned srp 05, 2018 4:42 pm
Ates píše:
Jarda píše:

Ano, v Americe mají výhodu, že u nich není zdravotní pojištění povinné, jako u nás, tím pádem se logicky více zajímají o alternativní metody.

Taky kromě nepovinného pojištění má Amerika léčitelskou tradici po indiánech, kteří měli mnohdy přírodní léčbu na slušné úrovni. Dokonce i ta dárcovská urinoterapie byla mezi indiány oblíbená. Jen tak pro zajímavost, po vzoru indiánů ještě před sto lety Američtí pěstitelé tabáku docilovali té správné kořeněné chuti tabáku jeho měkčením ženskou močí. Zajímavý je také pokrm, který vymyslel Indiánský kmen Činoků. Pochutnávali si na lahůdce zvané „Činucké olivy“. Byly to žaludy naložené na pět měsíců do lidské moči. Žaludy po celou dobu kvasily a popožití způsobovaly oblíbené „pomatení“, zřejmě velmi příjemný stav opojení.

pefi — ned srp 05, 2018 9:40 pm
Ates píše:
ale v Americe už lidé tak nějak pochopili, že antidepresiva jsou jen placebo bez reálného účinku.

Kéž by to bylo tak jednoduché. Antidepresiva obvykle zabírají pacientům s nedostatečně výkonným methylačním cyklem, zabírají pacíentům s deficitem zinku/B6, a naopak nezabírají pacientům s nadbytkem mědi a pacientů s deficitem folátu, který mají v důsledku příliš výkonného methylačního cyklu. Mají čtyři skupiny pacientů s depresemi, ale zkouší je léčit jako ti všichni pacienti měli stejný problém a hrozně se diví, že to někomu zabírá a někomu ne.

ZDENINA — ned srp 05, 2018 10:24 pm

Asi nejlepší je, když je dárkyně moči před močením pohlavně vzrušená. To je pak hladiny hormonů pořádně vysoká.Do moče se,ale otiskují i naše nálady a psychický stav.Takže užívat cizí moč nemusí pozitivně působit i v této oblasti.V knize Pí voda od p. Žerta návod,jak vložením zdravých vlasů do vody a následovným omýváním hlavy,lze zlepšit kvalitu vlasů či jejich růst.

Jarda — pon srp 06, 2018 9:10 pm
pefi píše:
Kéž by to bylo tak jednoduché. Antidepresiva obvykle zabírají pacientům s nedostatečně výkonným methylačním cyklem, zabírají pacíentům s deficitem zinku/B6, a naopak nezabírají pacientům s nadbytkem mědi a pacientů s deficitem folátu, který mají v důsledku příliš výkonného methylačního cyklu. Mají čtyři skupiny pacientů s depresemi, ale zkouší je léčit jako ti všichni pacienti měli stejný problém a hrozně se diví, že to někomu zabírá a někomu ne.

To máte pravdu tam nějak medicína neodhalila že stanovením diagnózy se ještě automaticky nedá s daným problémem pracovat u všech stejně. Mnohdy je důvodem mylná diagnóza a toho špatného zadání se ostatní MUDrci pak drží jako klíště a neuhnou pomalu ani v případě když má teoretický psychiatrický pacient zlomenou nohu, je to prostě od hlavy na to máme diagnózu.

Jarda — pon srp 06, 2018 9:12 pm
ZDENINA píše:
Asi nejlepší je, když je dárkyně moči před močením pohlavně vzrušená. To je pak hladiny hormonů pořádně vysoká.Do moče se,ale otiskují i naše nálady a psychický stav.Takže užívat cizí moč nemusí pozitivně působit i v této oblasti.V knize Pí voda od p. Žerta návod,jak vložením zdravých vlasů do vody a následovným omýváním hlavy,lze zlepšit kvalitu vlasů či jejich růst.

To je velice zajímavá myšlenka, cosi jako informační léčba, no proč ne.

Fefra — stř lis 21, 2018 8:08 pm

K této metodě můžu z vlastní zkušenosti říct, že jednoznačně funguje. Kamarádka, které padaly vlasy mě vloni požádala o občasné dárcovství uriny, ze které si dělala jednou týdně klystýry a po třech měsících měla viditelné podrůstky a vlasy jí zhoustnuly. Když se to dozvěděl můj plešatící přítel, začal stejným způsobem jako moje kamarádka používat moji urinu. Zatím jsem u přítele s "terapií" na začátku, tak se nedá říct, jestli to u něho bude fungovat jako u kamarádky, ale věřím, že by mělo.

ctihodnymuz — stř lis 21, 2018 9:20 pm

Přidávám čerstvou zkušenost s mou zánovní (čtvrt roku) přítelkyní. Přestaly jí padat vlasy. Láska, opravdová provázanost, důvěra, to, že ku sobě lidi pasují, a pravidelný tělesný kontakt, činí značné změny na metabolismu.

Fefra — stř lis 21, 2018 10:13 pm
ctihodnymuz píše:
Přidávám čerstvou zkušenost s mou zánovní (čtvrt roku) přítelkyní. Přestaly jí padat vlasy. Láska, opravdová provázanost, důvěra, to, že ku sobě lidi pasují, a pravidelný tělesný kontakt, činí značné změny na metabolismu.

Souhlasím, v dnešní době velmi častou příčinou padání vlasů u žen je nedostatek kvalitního sexu. Bohužel žena, na rozdíl od muže, dokáže svoji sexuální energii potlačit. Tím si však přivodí pouze nejrůznější zdravotní problémy.

ctihodnymuz — stř lis 21, 2018 11:33 pm
Fefra píše:
Bohužel žena, na rozdíl od muže, dokáže svoji sexuální energii potlačit. .

Od té doby, co jsem se rozhodl brát vztah velmi, velmi, vážně, potlačit "svou sexuální energii", darovat svou lásku jen jedné a navždy, stojí sexuální život mých partnerek za houbeles.
Nějak si protiřečíme, ni?

Goldman — pát lis 23, 2018 3:50 pm
ctihodnymuz píše:
Od té doby, co jsem se rozhodl brát vztah velmi, velmi, vážně, potlačit "svou sexuální energii", darovat svou lásku jen jedné a navždy, stojí sexuální život mých partnerek za houbeles.
Nějak si protiřečíme, ni?

Proč všude píšeš, jaký jsi neodolatelný krasavec a že máš svůj harém plný stovek ženských. Nemáš nějaký komplex méněcenosti, který léčíš na internetu?

ctihodnymuz — pát lis 23, 2018 9:46 pm
Goldman píše:
Proč všude píšeš, jaký jsi neodolatelný krasavec a že máš svůj harém plný stovek ženských. Nemáš nějaký komplex méněcenosti, který léčíš na internetu?

Ale houbeles, komplex ....
Prostě su na baby a vytahovat se nepotřebuju, zvláště ne zde.
Neřeš.

Rosta69 — úte dub 09, 2019 4:44 pm

Co se týká uriny tak jsem přesvědčen o tom určitě na něco funguje ale nechápu jednu věc a prosím o vysvětlení.Píšete tady že i plešatým narostou vlasy po pití uriny a prosím o vysvětlení,jak může urina způsobit to že na holém skalpu se vytvoří pod kůží vytvoří nové vlasové folikuly? Mně to fakt přijde jako blbost.

Jarda — ned dub 14, 2019 9:40 am
Rosta69 píše:
Co se týká uriny tak jsem přesvědčen o tom určitě na něco funguje ale nechápu jednu věc a prosím o vysvětlení.Píšete tady že i plešatým narostou vlasy po pití uriny a prosím o vysvětlení,jak může urina způsobit to že na holém skalpu se vytvoří pod kůží vytvoří nové vlasové folikuly? Mně to fakt přijde jako blbost.

Tak jistě bude hodně záležet na faktoru proč tomu konkrétnímu člověku vznikla pleš nicméně pití dárcovské uriny je vlastně hormonální léčba tedy nevidím důvod proč by po obnovení stavu hormonů neměl narůst nový porost. Hormony ovlivní velice široké spektrum pochodů a to včetně růstu nebo mizení buněčného materiálu tak proč ne zrovna toto.

Tišková — čtv říj 24, 2019 5:28 pm
Rosta69 píše:

Blbost je tvoje teorie, že by se měly vytvářet pod kůží NOVÉ vlasové folikuly. Ty folikuly pod tou kůží u plešatých nemizely, ony tam pořád jsou, ale pouze jsou v nefunkčím stavu. Hormonální stimul tyhle "spící" folikuly prostě jen probudí.

Mojzo — sob říj 26, 2019 12:46 pm

Můj dotaz se týká padajících vlasů (u muže, velmi mladý věk), ale ne úplně tak uriny. Moc díky za odpověď

1. Vadí vlasům nebo folikulům jedení kyselých potravin? Tzn. grep, citronová/limetová šťáva, ocet, jablečný ocet, podávání HCl a nebo dokonce podávání MMS2?
2. Je lepší veganská nebo klasická paleo dieta? Jím spíše paleo, tzn. málo jednoduchých cukrů, spíše pohanku nebo jáhly, někdy rýži, hodně batátů a zeleniny, zbytek maso, vejce, trochu jater a saláty. ovoce moc ne.
3. Zkoušel někdo na padání vlasů kmenové buňky a pomohlo to? Zkusil bych to i sám, ale kůra v řádů desítek tisíc není úplně sranda.
4. Jak moc důležitá je podpora jater u vlasů, mají

Mojzo — ned říj 27, 2019 7:40 pm
Jarda píše:
1) Předpokládám že by kromě toho normálního octa nemělo vadit nic z uvedených položek.
2) Lepší je to paleo, více cukrů vždy krmí lépe šmejdy.
3) Je to hodně drahé a není to podle mě cesta.
4) Játra určitě ano ta mají vliv na mnoho procesů a mohou ovlivnit i tento.
5) Pouze v případě že by byla nějak kontaminovaná. Každopádně mytí vodou by vadit nemělo, ale šampónem ano.
6) Některá semínka mají hodně omega 6 mastných kyselin což by vadit mohlo, ale nepředpokládám že jich jíte tolik.

Moc díky za odpověď pane Jardo. Podstupuju teď chemickou antihelmintickou kůru, takže to je možná ten problém, zatěžuje to

Daryl — úte led 05, 2021 8:33 am
Tišková píše:
Blbost je tvoje teorie, že by se měly vytvářet pod kůží NOVÉ vlasové folikuly. Ty folikuly pod tou kůží u plešatých nemizely, ony tam pořád jsou, ale pouze jsou v nefunkčím stavu. Hormonální stimul tyhle "spící" folikuly prostě jen probudí.

Ano, přesně tak to je. Na zdánlivě holých místech hlavy jsem vždy zblízka viděl, že tam mám velice drobné vlásky. Když jsem pak pravidelně pil ženskou urinu, ty miniaturní vlásky postupně sílily, až se z nich staly normální vlasy. Ale trvalo to 8 měsíců, než se holá místa pokryla kvalitními vlasy (je vidět hlavně v koutech).

Přílohy:
za 8 měsíců.png
za 8 měsíců.png [ 124.59 KiB | Zobrazeno 17314 krát ]
před DU.png
před DU.png [ 243.01 KiB | Zobrazeno 17314 krát ]
Lekorka — pát dub 30, 2021 3:15 pm

Tisíce let stará metoda a jak dobře funguje! Kam se hrabou všechny ty kofeinové šampony a podobné blbosti.

Daryl — sob kvě 01, 2021 6:13 pm
Lekorka píše:
Tisíce let stará metoda a jak dobře funguje! Kam se hrabou všechny ty kofeinové šampony a podobné blbosti.

Různé šampony proti padání vlasy jsem kdysi dávno zkoušel, ale vůbec nepomáhaly. Pomohla až teprve dárcovská urinoterapie.

Daryl — úte srp 10, 2021 8:06 pm
Denna píše:
Přijde mi dost škoda že Vám tady nikdo neodpověděl přesně na to, na co jste se ptal. A to jsou kouty a jestli to pomohlo i na jejich opětovný růst. Tedy na růst vlasů v koutech lépe řečeno. A já upřímně nevím, můj přítel už zkoušel všechno možné, včetně této metody a bohužel ty kouty už znovu nezarostly. Takže hodně uvažuje o této možnosti. Je to tedy pro něj to úplně poslední a konečné řešení no..

Jak vidíte na mých fotkách o kousek výše, na kouty to funguje výborně. Je ale důležité, jestli jste kvalitní dárkyně, musíte být stoprocentně zdravá, nesmíte brát žádné léky vč. antikoncepce, ideální je, pokud je Vám do 25 let. Starší dárkyně už nemají tak kvalitní urinu. Platí zásada, že urinu by měl dárce vypít do tří minut, aby nevyprchaly ty nejúčinnější látky.

Paracelsus — úte zář 14, 2021 3:44 pm
Daryl píše:
Jak vidíte na mých fotkách o kousek výše, na kouty to funguje výborně. Je ale důležité, jestli jste kvalitní dárkyně, musíte být stoprocentně zdravá, nesmíte brát žádné léky vč. antikoncepce, ideální je, pokud je Vám do 25 let. Starší dárkyně už nemají tak kvalitní urinu. Platí zásada, že urinu by měl dárce vypít do tří minut, aby nevyprchaly ty nejúčinnější látky.

Možná jsem našel dárkyni dle těchto požadavků, je to kolegyně z práce, nebere žádnou hormonální antikoncepci, je dokonale zdravá, je jí jen 23 let. Ještě zvažuji, jestli by se chuť její uriny nedala vylepšit tím, že by před tím pila hodně bylinkového čaje, dnes tomu říkají metoda urifyto, že prostě ta dárkyně pije hodně bylinných čajů, které vylepší chuť její uriny. Ale jaké byliny by měla pít, aby její urina měla co nejlepší chuť? Je dobrý třeba heřmánek? Nebo zelený čaj? Nebo jaká bylina by co nejvíc vylepšila chuť její uriny?

Daryl — stř čen 01, 2022 11:33 am

Tahle židlička obnovila růst vlasů mnoha mužům v Americe. Funguje to na principu dárcovské urinoterapie, muž si lehne pod židličku a do úst si dá trubičku. Žena si sedne a vyčůrá se. Účinky dárcovské urinoterapie jsou všeobecně známé, ale židlička zaručuje, že urinu dostane partner absolutně čerstvou a tudíž s maximálním účinkem. Pokud Váš muž řeší padání vlasů, navrhněte mu, ať si židličku vyrobí dle fota a můžete začít s léčbou.

Přílohy:
urinoterapeutická židlička.jpg
urinoterapeutická židlička.jpg [ 354.21 KiB | Zobrazeno 22654 krát ]
neti — stř čen 01, 2022 1:08 pm
Daryl píše:
pokud jejich partner není skrytý gay, bude se mu tahle léčba líbit. Ovšem pokud by se vás partner štítil a léčbu odmítnul, je na místě uvažovat o rozchodu, protože život se skrytým gayem žádné ženě štěstí nepřinese.

Ste kompletný?? To je tak brutálne nechutná manipulácia, že to až bolí. Milujem psychicky narušených úchylákov, ktorí vymývajú mozgy ľuďom, že ich úchylka je norma. Vy ste dokonca predátor, ktorý svoje obete agresívne vydiera (ak nemám záujem chlastať moč mojej partnerky - dokonca v submisívnej polohe - tak sa má so mnou rozísť). Prečo by sa mi to malo práve páčiť (líbit), pane úchyle?? Mnoho vecí, ktoré mi zdravotne prospievajú, by som najradšej nerobil: pôst, konzumácia pečienky, alkoholová abstinencia, minimalizácia konzumácie cukru (holt milujem zákusky)..

Plochozemec Nick je aspoň vtipný a pôsobí ako maskot - vy ste napísal veľmi až tragicky nebezpečný komentár.. ..

Daryl — stř čen 01, 2022 8:37 pm

neti, jsi opravdu vtipný. :D :D :D

Wanhorn — ned čen 19, 2022 9:56 pm

Objevil jsem jednu slečnu, která nabízí urinoterapii před podobnou židli jako jakou máte na fotce, Daryle. Já jsem si lehnul pod tu židli a konec trychtýře si dal do pusy, ona si sedla na židli a vymočila se do toho trychtýře a já to za čerstva vypil. Vlasy začaly velmi rychle růst, čerstvost uriny je pro léčbu rozhodující. Doufám, že to někoho nebude pohoršovat, ale ty vlasy mi fakt rostou.

Ates — úte čen 21, 2022 7:39 am
Wanhorn píše:
Objevil jsem jednu slečnu, která nabízí urinoterapii před podobnou židli jako jakou máte na fotce, Daryle. Já jsem si lehnul pod tu židli a konec trychtýře si dal do pusy, ona si sedla na židli a vymočila se do toho trychtýře a já to za čerstva vypil. Vlasy začaly velmi rychle růst, čerstvost uriny je pro léčbu rozhodující. Doufám, že to někoho nebude pohoršovat, ale ty vlasy mi fakt rostou.

Kolik stojí urina od té slečny a odkud je? Má zdravotní testy na infekční choroby?

Wanhorn — úte čen 21, 2022 8:12 pm
Ates píše:
Kolik stojí urina od té slečny a odkud je? Má zdravotní testy na infekční choroby?

Pokud se slečna jen vymočí do kelímku, je to za 6000 Kč, pokud se ti vymočí přes židličku trychtýřem do pusy, tak je příplatek za čerstvost a je to za 9000 Kč. Měl jsem to od ní dvakrát z kelímku a po třetí přes židličku. A vlasy rostou! Slečna je z Příbramy, zdravotní testy má na všechny infekční nemoci, takže zdraví je garantováno.

Daryl — stř čen 22, 2022 6:05 am

Kromě zdravotních testů bych si ještě pohlídal, aby dárkyně neměla za sebou experimentální genetickou vakcínu, která byla ještě nedávno tolik populární. Dárkyně by rozhodně neměla být očkovaná tímto sajrajtem.

neti — stř čen 22, 2022 11:46 am
Wanhorn píše:
Doufám, že to někoho nebude pohoršovat, ..

Nikto sa nepohoršuje nad vašou psychologicko/spirituálnou potrebou so sexuálno/submisívnym nádychom (nič iné totiž močiaca stolička nie je*). Upozornil som na MANIPULÁCIU PASÍVNEHO AGRESORA Daryla, ktorý manipuluje svoje obete EXTRÉMNE NEBEZPEČNÝMI tvrdeniami, že KAŽDÝ, KTO SI ODMIETNE ĽAHNÚŤ POD MOČIACU STOLIČKU A NECHCE SI NACHCAŤ DO ÚST, JE LATENTNÝ GAY a/alebo JE TO RELEVANTNÝ DôVOD NA ROZCHOD.

* z psychologického hľadiska má takto formulované presvedčenie charakter 1- fanatizmu 2- patologického narcizmu 3- potreby dominancie a 4- znaky silnej agresivity. Niečo v zmysle, "fekálny rituál, ktorý praktizujem pod močiacou stoličkou, mi pomáha**. Zároveň si uvedomujem, že som v menšine, lebo to nie je spoločenská norma A PRETO som sa BOHOROVNE (viď. bod 2) rozhodol (bod 1, 2), že DONÚTIM*** (bod 3, 4) celý svet, aby premýšľal presne ako ja****. Je to rovnaký modus operandi aký praktizuje Nick ("Zem je placatá a JA Nick som sa rozhodol, že vás donútim akceptovať moju pravdu, viď. bod 1-4).

** je možné, že vám to znižuje úzkosť, čo znižuje hladinu kortizolu. Jasnou indíciou je, že navštevujete dievča (materinský komplex?). Predpokladám, že si dá dole nohavičky (sexuálny nádych?). Ďalej výrazná submisívna poloha naznačuje potrebu ochrany (holt svet je neistý a neustále sa meniaci, že).

*** viď. útok na integritu človeka stupidnými obvineniami, že je latentný gay LEBO NECHCE PRAKTIZOVAŤ "fekálny" rituál + citové vydieranie typu "rozídem sa, ak nebudeš skákať ako ja pískam" (chlastať môj ranný moč).

**** je mi jasné, že byť výrazne odlišný, nie je zrovna najpríjemnejší pocit. Evolučne to bola hrozba, keďže každého výrazne odlišného jedinca tlupa pre istotu zabila alebo vyhnala (čo prakticky znamenalo to isté). Bol(a) totiž pre nich hrozbou, keďže výrazná odlišnosť znamená neistotu, ako daný človek (skupina) zareaguje resp. sa bude správať (holt vrana k vrane sadá, že)..

Navštívte nejakého muža, ktorý sa pred vami vychcaje do kelímku (garancia čerstvosti) a vypite to. Ak je odpoveďou na vaše vlasy moč, malo by to mať presne rovnaký účinok..

Btw. raz sa tu Nick sťažoval, že nemá komu oblizovať análny otvor a že mu to pomáha na črevný mikrobiom - z psychologického hľadiska to tiež patrí medzi spiritualitu a potrebu fekálneho rituálu. Okrem toho u neho bola preukázaná latentná homosexualita, ktorú samozrejme odmietal (práve preto vytesnená resp. latentná). Freud by mal z vás určite radosť..

Wanhorn — čtv čen 23, 2022 8:28 am

Nejvíc mě tady baví puritán Neti a obchodník s biorezonančními přístroji Alopat, co si vymýšlí pohádky o parazitech. :D

Alopat — čtv čen 23, 2022 11:28 pm
Wanhorn píše:
Vyfotil jsem si židli mé dárkyně z Pelhřimova. Vypadá sice o hodně jinak, něž fotka od Daryla, ale evidentně funkce je stejná, dostat do pacienta co nejčerstvější urinu. Někoho tohle možná pohoršuje, ale vlasy mi z toho rostou jako z vody.

Co myslíš, Wanhorne alias Modrovousi, jak dlouho to bude trvat, než tě odsud vyhodí? Fotku jsi ukradl Pákistánci Asimu K., který recenzoval za 2.400 Rupií zakoupenou toaletní mycí židličku určenou pacientům a starším lidem. Většinou sem chodí lidé, kteří chtějí pomoct s léčbou anebo naopak sdílet své zkušenosti s vyléčením, ale jenom málokdy narazíme na infantilního jedince (podle dosavadních příspěvků neužitečného trolla), který se přišel bavit na účet nemocných a není mu nic svaté.

Zdroj obrázku:https://www.daraz.pk/products/toilet-washroom-chair-folding-iron-i173746561.html

Wanhorn píše:

V kontextu výše uvedeného Wanhornova lživého příběhu doloženého kradenou fotkou se logicky jedná o podvodný příspěvek internetového trolla - v tomto případě bájného lháře pod přezdívkou Wanhorn, kterému nestačí, že byl usvědčen, chycen za ruku a nepochopitelně dál pokračuje ve vašem balamucení, i když vše dávno prasklo.

Wanhorn píše:
Nejvíc mě tady baví puritán Neti a obchodník s biorezonančními přístroji Alopat, co si vymýšlí pohádky o parazitech. :D

Pomluvami si k bezproblémovému setrvání na tomto fóru nepomůžeš a bez vyjádření upřímné lítosti neboli pokání budeš, Wanhorne, nejspíše následovat osud svého virtuálního dvojčete Modrovouse, který se za svůj trestný čin pomluvy (u tebe ještě umocněný krádeží fotky, kterou si po odhalení nahradil pomluvou, když už ti podvodný příspěvek časem nešel zakrýt celý, ale pouze upravit) odmítl omluvit a raději s potupou zbaběle utekl. Je to na tobě, poštívající se provokatére, ale takhle se tady k členům fóra chovat nebudeš. Wanhorn, nejlepší by bylo, aby sis dal otočku a při své budoucí reinkarnaci (dokud se to nenaučíš) si zopakoval slušné chování a příchod do diskuze!

Xrazovy_nick — ned čen 26, 2022 9:27 am
neti píše:
Daryl píše:
pokud jejich partner není skrytý gay, bude se mu tahle léčba líbit. Ovšem pokud by se vás partner štítil a léčbu odmítnul, je na místě uvažovat o rozchodu, protože život se skrytým gayem žádné ženě štěstí nepřinese.

Ste kompletný?? To je tak brutálne nechutná manipulácia, že to až bolí. Milujem psychicky narušených úchylákov, ktorí vymývajú mozgy ľuďom, že ich úchylka je norma. Vy ste dokonca predátor, ktorý svoje obete agresívne vydiera (ak nemám záujem chlastať moč mojej partnerky - dokonca v submisívnej polohe - tak sa má so mnou rozísť). Prečo by sa mi to malo práve páčiť (líbit), pane úchyle?? Mnoho vecí, ktoré mi zdravotne prospievajú, by som najradšej nerobil: pôst, konzumácia pečienky, alkoholová abstinencia, minimalizácia konzumácie cukru (holt milujem zákusky)..

Plochozemec Nick je aspoň vtipný a pôsobí ako maskot - vy ste napísal veľmi až tragicky nebezpečný komentár.. ..

Musím súhlasiť s Neti. Daryl je vyslovene ŠKODCA, nebezpečný človek (aspoň vrámci textovej komunikácie), totálny homofób, alebo túžiteľ po tom, aby na svete bolo čo najviac gayov (ťažko zistiť čo z toho platí, svoj postoj ku gayom totiž nedáva najavo). Ja proti pissingu nemám nič (uroniterapiu som kedysi sám na sebe praktizoval a takto sa zoznámil s močom v rôznych aplikáciách), chuť moču mi neprekáža, zažil som aj pissing ako erotickú praktiku, ale rozhodne by som ženský moč nepil denne, ani obdeň. Možno tak raz týždenne také 3 glgy, keby to partnerku vzrušovalo a veľmi by jej na tom záležalo (prakticky jedna z tisíca by to viac-menej vyžadovala). Nie z dôvodu že by sa mi to hnusilo (moč zdravej mladej ženy je čistá, nie je tam nič patologiocké, veď keď sa odoberie cievkou, dá sa ňou aj bezpečne vakcinovať), ale z dôvodu, že hoci by sa mi zišlo zvrátiť moje už výrazne pokročilé plešatenie, NESTOJÍ MI TO ZA TO, ABY SOM SI ZNÍŽIL TESTOSTERÓN. Pretože ženské hormóny v moči prijímané mužom na pravidelnej báze ("Dárcovská urinoterapia pre obnovenie vlasového rastu") mu ROZHODNE znížia testosterón, a možno aj výrazne. Radšej budem menej atraktívny bez vlasov, než keby som mal vlasy (viac mi pristalo mať vlasy), ale mal nedostatok testosterónu znížený pravidelným pitím ženskej uriny. Odkaz pre všetkých mužov, ktorí sú si vedomí, že pri dlhodobejšom/dlhodobom praktizovaní pissingu s partnerkou (piť jej moč na pravidelnej báze), resp. pri dlhodobejšej darcovskej urinoterapi (muž pije ženský moč) si značne znížia svoj testosterón, ale kľudne to podstúpia z dôvodu, aby mali (oveľa) lepšie vlasy, alebo sa možno aj zbavili plešiny : NEMÁTE ZDRAVÝ ROZUM.

Xrazovy_nick — ned čen 26, 2022 9:33 am
Wanhorn píše:
Ates píše:

Pokud se slečna jen vymočí do kelímku, je to za 6000 Kč, pokud se ti vymočí přes židličku trychtýřem do pusy, tak je příplatek za čerstvost a je to za 9000 Kč. Měl jsem to od ní dvakrát z kelímku a po třetí přes židličku. A vlasy rostou! Slečna je z Příbramy, zdravotní testy má na všechny infekční nemoci, takže zdraví je garantováno.

Jeden naivka a jeden troll sa našli, gratulujem.

Alopat — úte čec 12, 2022 12:43 pm
Xrazovy_nick píše:
Wanhorn píše:
Ates píše:

Jeden naivka a jeden troll sa našli, gratulujem.

On ten Glum po třech letech prázdninového odpočinku, během kterého spřádal nenávist a jedovatou slinu, bezvýznamně zaštěkal, následně po okřiknutí stáhl ocas a pro své nedůstojné chování znovu zalezl do své sloje nečinnost a zapomnění, protože neměl omluvu za jím šířené bájné lži, krádež fotky a pomluvu, ani vysvětlení, jak je možné, že se antiparazitika kolchicin, hydroxychlorochin a dietylkarbamazin používají k léčbě zánětlivých onemocnění jako psoriáza, lupus, dna, revmatoidní artritida, po ivermektinu mizí bipolární porucha (v kombinaci s Hetrazanem i dospělí goaldi) či naposledy také v Japonsku a Indii netopíří rýma. Přeci by se jako škodolibý ignorant, pod trollími přezdívkami Modrovous alias Wanhorn, neobtěžoval si přečíst, čemu vynálezci Royal Raymond Rife a Gaston Naessens, ruská profesorka očního lékařství MUDr. Olga Jelisejevová, kanadská doktorka naturopatie Hulda Clark a německá doktorka medicíny Ingrid Fonk zasvětily život a co naše přední parazitoložka Ing. Bláhová považuje za největší lidské trapiče, když to jako černý pasažér dostane naservírováno zadarmo, vždy na stříbrném podnose, v Jardovo hospodě zdravi-az.cz.

A zatímco mě nějaký mainstreamový sluha osočil kvůli mému skeptickému pohledu na autoimunitu, která se dá vysvětlit poklesem imunity daným moderní podvýživou, kontaminací, stárnutím od puberty až po homonální přechod - menopauzu / andropauzu, tak za to /u/placení odborníci a regulační orgány se ani nesnaží sehnat (vyrobit či dovézt) pro lidi, vedle tlačených patentovaných chemoterapií, odzkoušené a levné generické léky, které by spolu se suplementací deficitních prvků, detoxikací střev a jater a chelací těžkých kovů učinily přítrž Smrtce, utrpení a potravinovým alergiím. Tak hlavně, aby takovým Jasánkům papouškujícím oficiální propagandu chutnaly hmyzí bílkoviny (larvy brouků, kukly much, kroužkované žížaly) a umělé náhražky, až se budou denatifikovat mrazem a hlady, než jejich náhubkem označkovaný osud urychlí 4. tečka za koronáčem.

A bipolar disorder patient becoming asymptomatic after adjunctive anti-filiarasis treatment: a case report
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3623878/
Přehled léků na parazity a jejich dávkování
https://www.facebook.com/notes/u%C5%BE%C3%ADv%C3%A1me-cds2-tachyonizovan%C3%A9-materi%C3%A1ly/p%C5%99ehled-l%C3%A9k%C5%AF-na-parazity-a-jejich-d%C3%A1vkov%C3%A1n%C3%AD/1418255171746808/