Zakladám túto tému, lebo ma zaujíma, nakoľko dokážu pomôcť rôzne prístroje pri diagnostike pacienta....
Napadajú mi teraz tieto : doktor Alter, Oberon, Diacom, EAV diagnostika, atď...
Myslíte si, že sú také prístroje dôležité ? Používate aj Vy nejaké prístroje pri diagnostike pacienta ? Ktorému prístroju by som mohol dôverovať a nechať sa ním vyšetriť (bodaj by som bol čech, a nesusedil s Ukrajinou....ste pre mňa "na konci sveta"...) ?
Ďakujem za odpoveď, pán Jarda.
ja chodim uz roky na diagnostiku EAV pristrojom k jednej liecitelke (ide o terapiu Joalis), a som velmi spokojny.
podla mojich skusenosti je to mimoriadne presny sposob diagnostiky.
ale urcite zalezi od toho, kto to vykonava, bol som na viacerych podobnych pristrojoch (vysetreniach) a naozaj spokojny som bol len s jednym.
To máte pravdu, jedná se o největší slabinu této metody a tou je právě lidský faktor.
K Oberonu som našla zaujímavý článok s ešte zaujímavejšou diskusiou pod ním. Iba sa mi potvrdilo, že zázraky nerobia prístroje ale každý sa o zázrak môže pričiniť sám
.
http://www.osud.biz/odhaleni/jak-je-to- ... pristroji/
Jak je to se zázračnými „diagnostickými“ přístroji?
Vzhledem k tomu, že nám do redakce přišlo několik dotazů ohledně přístroje Oberon, kterým se na Osudu budou vyšetřovat pacienti za 1600 Kč, znovu zveřejňujeme článek , o tom, jak to s tím přístrojem vlastně je.
http://www.osud.biz/odhaleni/jak-je-to- ... pristroji/
Jak je to se zázračnými „diagnostickými“ přístroji?
Vzhledem k tomu, že nám do redakce přišlo několik dotazů ohledně přístroje Oberon, kterým se na Osudu budou vyšetřovat pacienti za 1600 Kč, znovu zveřejňujeme článek , o tom, jak to s tím přístrojem vlastně je.
Nesouhlasím s tím, co zde píše Sybilla.
V současnosti je na trhu cca 10 značek. Některé jsou vyráběny ve 2-3 modelech. Nejlepší v řadě, má většinou označení lékařský přístroj. Rozdíl je v ceně a přesnosti (lékařský od 750 000kč).
Děkuji pane Jardo za přesnou odpověď. Ano, důležité je kdo to obsluhuje. Pokud je to MUDr. jak zde Sybillo uvádíte, a odvedl špatnou práci..
Věnuji se této oblasti 7 let. Na jednom vlákně zde v az, doporučuje pan Jarda pani Bláhovou. Nemusíte se jí bát, není MUDr.
Děkuji pane Jardo za přesnou odpověď. Ano, důležité je kdo to obsluhuje. Pokud je to MUDr. jak zde Sybillo uvádíte, a odvedl špatnou práci..
Věnuji se této oblasti 7 let. Na jednom vlákně zde v az, doporučuje pan Jarda pani Bláhovou. Nemusíte se jí bát, není MUDr.
To nepíšem ja a už vôbec nie to, že nejaký MUDr-c odviedol zlú prácu. Ani sa nevyjadrujem, či sa s tým stotožňujem alebo nie. Treba však pre tých čo sú lenivý hľadať na nete uviesť aj iný pohľad a každý si musí utvoriť vlastný názor. Ja v úvode píšem, že neexistuje zázračný prístroj a na tom trvám. Tak, ako neexistuje ani zázračná pilulka ako by mnohí uvítali. Tým je povedané aj to, že záleží, kto s tým prístrojom narába. A o práci pani Bláhovej som podrobne informovaná a nebojím sa ničoho ![]()
Mam osobni zkusenost s BICOMem coz je modernejsi verze OBERONu.
O podvod se nejedna. Tyto pristroje, podle me zkusenosti, umi hlavne diagnostikovat a podporovat lecbu.
Jejich diagnostika je zalozena na porovnani Vasich bio dat s bio daty populace.
Otazkou je co od nich cekate. Vylecit, pomoci bez Vasi ucasti nemohou, ale o tom by se Vam mel zminit lecitel pri navsteve. Konkretne napriklad nevylecite mnoho problemu bez detoxikace.
Velkou prednost vidim v rychlosti diagnozy v porovnani napriklad s laboratori. Pan Jarda ma pravdu, ze je mozne vetsinu nemoci poznat pozorovanim, ale bohuzel vetsina lidi takove vedomosti doposud nema.
Je pravda, ze velkou roli hraje uroven vedomosti lecitele, jeho pristup k pacientovi, celkove profesionalni pristup.
Lecitel ,moje manzelka, pomohla asi 20 lidem v poslednich 6 letech. Vetsinou se jedna o rodinne prislusniky.
Je zajimave,, ze vzhledem k tomu, ze mnoho z nich nemohlo byt fyzicky pritomne tak ji pomoci krevnich, slinych, vlasovych vzorku byla urcena diagnoza.
Nevyhodou je vsak asi cena jak uz pristroje tak pravdepodobe (v CR) navstevy.
Osobne jsem v zacatcich pece o sve zdravi navstivil lecitele s OBERONem. Diagnozu, kterou stanovil mohu prohlasit za spravnou. Obecne jsem presvedcen, ze by se lide meli hlavne vice vzdelavat a zit zdraveji a pokud maji moznost zajit si na jakoukoliv seriozni diagnostiku anebo podpurnou lecbu tak maji vyhrano. ![]()
Pane Lexus, jste trošku mimo, sem reklama nepatří ...
Laboratoř funguje na vyžádání lékaře třeba i do hodiny po odběru krve a moči. Tak, kde o něco jde, se to pošle emailem se vším všudy ihned, a doktor ví, resp. se rozhoduje (po konzultaci s pacientem, který zná veškeré výsledky a jejich srovnání se statistikou) o dalším.
Lecitel ,moje manzelka, pomohla asi 20 lidem v poslednich 6 letech. Vetsinou se jedna o rodinne prislusniky.
Je zajimave,, ze vzhledem k tomu, ze mnoho z nich nemohlo byt fyzicky pritomne tak ji pomoci krevnich, slinych, vlasovych vzorku byla urcena diagnoza.
Nevyhodou je vsak asi cena jak uz pristroje tak pravdepodobe (v CR) navstevy.
Osobne jsem v zacatcich pece o sve zdravi navstivil lecitele s OBERONem. Diagnozu, kterou stanovil mohu prohlasit za spravnou. Obecne jsem presvedcen, ze by se lide meli hlavne vice vzdelavat a zit zdraveji a pokud maji moznost zajit si na jakoukoliv seriozni diagnostiku anebo podpurnou lecbu tak maji vyhrano. ![]()
Tak porovnávat výsledky s laboratoří je určitě velice dobré a vyloučí se tím hrubé chyby. Každopádně vzdělanost v této oblasti je bohužel mizivá, velká většina lidí není schopna ani odpovědět na dotaz na které straně mají játra.