Ahoj,
asi tak rok a půl jím syrovou stravu - šťávy, zel. saláty, ovoce, ořechy, řasy atd. (s občasnými úlety), hořčík, draslík, samostudium jógy, šanky, klyst. atd. .
Hned po vysazení antikoncepce (cca půl roku zpět) mi na další roční prohlídce našli ASCUS (jakoby si něco museli napsat do zprávy, před tím nikdy NIC, a to se stravováním "normálního" člověka). Jsou to buňky neznámého původu na děložním čípku, které tam nic prý nedělají, ale musela jsem teď po půl roce opět na vyšetření a dokonce mě naháněli telefonicky (což je divné), rozhodně to tam být nemá. Rakovinu to nejspíš nezpůsobuje a neví se, co to je (definice zní: dlaždicovité buňky neznámého původu a doktorka tvrdí, že nemohou zaručit na 100%, že je vše v pořádku, ale rak to není, víc jsem z ní nevytáhla)...tak doufám, že výsledek bude tentokrát negativní. Člověka to vyděsí, když volá k doktorce na výsledek a najednou poprvé není něco v pořádku.
To málo, co jsem k tomu našla je tady na wikiskriptech:
http://www.wikiskripta.eu/index.php/Lidsk%C3%BD_papillomavirus
Asi to souvisí často s HPV a píše se tam:V případě nálezu ASCUS a horších (nebo v případě nejasností), provádíme biopsii čípku (histologii), respektive ve Francii a Belgii se ještě kontroluje HPV test (je-li negativní, pacientka je pouze sledována).
- u mě prý nějaký test HPV vyloučil, takže rak snad nehrozí
Prý je to časté a kamarádka to měla taky, na 2. prohlídce už nález neměla.
Tak jsem si dovolila založit nové téma, protože jsem tady nic ohl. "ASCUS" nenašla. Možná má s tím má nějaká žena zkušenost a mě i ostatním by to pomohlo nebo alespoň upřesní, co to je a jaká jsou rizika.
Přeji krásný den všem
a budu ráda, ze každou informaci!
Hned po vysazení antikoncepce (cca půl roku zpět) mi na další roční prohlídce našli ASCUS (jakoby si něco museli napsat do zprávy, před tím nikdy NIC, a to se stravováním "normálního" člověka). Jsou to buňky neznámého původu na děložním čípku, které tam nic prý nedělají, ale musela jsem teď po půl roce opět na vyšetření a dokonce mě naháněli telefonicky (což je divné), rozhodně to tam být nemá. Rakovinu to nejspíš nezpůsobuje a neví se, co to je (definice zní: dlaždicovité buňky neznámého původu a doktorka tvrdí, že nemohou zaručit na 100%, že je vše v pořádku, ale rak to není, víc jsem z ní nevytáhla)...tak doufám, že výsledek bude tentokrát negativní. Člověka to vyděsí, když volá k doktorce na výsledek a najednou poprvé není něco v pořádku.
To málo, co jsem k tomu našla je tady na wikiskriptech:
http://www.wikiskripta.eu/index.php/Lidsk%C3%BD_papillomavirus
Asi to souvisí často s HPV a píše se tam:V případě nálezu ASCUS a horších (nebo v případě nejasností), provádíme biopsii čípku (histologii), respektive ve Francii a Belgii se ještě kontroluje HPV test (je-li negativní, pacientka je pouze sledována).
- u mě prý nějaký test HPV vyloučil, takže rak snad nehrozí
Prý je to časté a kamarádka to měla taky, na 2. prohlídce už nález neměla.
Tak jsem si dovolila založit nové téma, protože jsem tady nic ohl. "ASCUS" nenašla. Možná má s tím má nějaká žena zkušenost a mě i ostatním by to pomohlo nebo alespoň upřesní, co to je a jaká jsou rizika.
Přeji krásný den všem
a budu ráda, ze každou informaci!
No, že rak nehrozí, v tom bych byl opatrný, jakákoliv změna buněk je vlastně primárním stádiem rakoviny a není vhodné to podceňovat. Nicméně stav plyne vždy ze špatné krve a tu je potřeba srovnat. Vždy to souvisí s kyselostí a na té se musí pracovat, přičemž by bylo vhodné se zaměřit i na omega 3 mastné kyseliny, hlavně EPA a DHA.
To mě nenapadlo, že to mohou být buňky "přeměněné", já to chápala tak, že jsou to buňky navíc, ne ty mé, ale neví se co to je. To už je potom jedno, co to způsobuje, jestli HPV nebo něco jiného, je to tedy náznak raka, né li rak (doktorka tvrdí, že to rakovina není). PH mám už dlouho v pořádku, většinou vč. acidobaz. pístu. Mám akné = to souvisí pravděpodobně s tou nečistou krví, že?
Pokusím se sehnat omega 3 (EPA, DHA) - rybí olej, Jecoris aselli oleum typus (A), od Fagronu, tento mohu že? 2 lžíce denně budou stačit? Sirnou patlanici momentálně nejím. A budu se snažit ještě vypilovat jídelníček a pohyb a no stress.
Děkuju mockrát Jardo za správnou cestu a doufám, že to zmizí a nebude se to rozrůstat... Pokud má někdo zkušenosti, ráda si přečtu a přiučím se...
Tak jsem si teď koupila Epavit - jiný rybí olej, než výše uvedený, ale od Fagronu mám objednaný. Kopla jsem do sebe 2 lžíce a musím říct, že mi kupodivu chutná! ![]()
Natrefila jsem na moc milou slovensky hovořící lékárnici, která mi všechno vysvětlila + přidám to, co jsem zjistila a jednoduše vysvětlím:
ASCUS jsou vlastní přeměněné buňky. Způsobuje to buď jeden z HPV nebo mykózy, kvasinky a jejich stálé působení na buňky čípku, které pak blbnou (HPV si je přetváří ve svůj prospěch). (human papilloma virus) HPV existuje spousta typů, které se dělí do 2 tříd, pro nás důležitých, LOW RISK a HIGH RISK (LR - nízké riziko rakoviny, HR - vysoké riziko rakoviny). LR vytváří na děložním čípku jakési výrustky, které se dají celkem dobře chirurgicky odstranit + doléčit antivirotiky, protože HPV není jenom na výrůstcích ale je i kolem. U HR už je to horší, rakovina se může rozvinout, ale taky nemusí.
Zajímavosti o HPV:
HPV je přenášen sexuálním kontaktem (kondom neochrání vždy před nakažením).
Nákaza je nejčastější u mladých žen před 30 rokem.
Během života se 70–80 % žen nakazí HPV.
Pokud máte ASCUS, riziko nakažení HPV-HR je 30 %.
Rizikovým faktorem je kromě brzkého začátku sexuálního života, počtu partnerů i nepřímo dlouhodobé užívání hormonální anitkoncepce!!!
Tak doufám, že to někoho uklidní a nebude z toho tak vystrašený jako já, když mu u doktora nic neřeknou.
Pokusím se sehnat omega 3 (EPA, DHA) - rybí olej, Jecoris aselli oleum typus (A), od Fagronu, tento mohu že? 2 lžíce denně budou stačit? Sirnou patlanici momentálně nejím. A budu se snažit ještě vypilovat jídelníček a pohyb a no stress.
Děkuju mockrát Jardo za správnou cestu a doufám, že to zmizí a nebude se to rozrůstat... Pokud má někdo zkušenosti, ráda si přečtu a přiučím se...
Píšete to správně a toho oleje se dlouhodobě užívá jedna lžíce denně, nicméně v řádu několika týdnů se ho dá pro srovnání deficitu brát více a ty dvě lžíce tedy nijak nevadí. Vhodné je také dávat často lžíci až dvě lněného oleje, aby sestava omega kyselin byla kompletní.
Tak jsem volala k doktorce na výsledky z dalších testů a sestra mi řekla, že je tam to samé (myslím, že v horším stadiu, protože jinak by mě dle standardního postupu zkontrolovali opět za čtvrt roku na gynekologii), a že mám přijít ve čtvrtek na konzultaci k paní doktorce, ta mě pošle někam dál, kde "prý" toto umí řešit. To pro mě znamená, že už jsem ve spárech a na začátku koloběhu, což značí i stres navíc.
Rybí olej jím a budu tedy 14 dní na 2 lžících a pak snížím na 1, o víkendu jsem začala navíc s jódem - navyšovat tento týden z 1 na 5 kapek LR, tak, jak je to podle vás správně.
Lněný olej se mi do teď nepodařilo sehnat nehořký, nežluklý, tak se pokusím zjistit, zda se dá nějak vylisovat na Angelu a kde seženu tu správnou odrůdu lněného semínka.
Ve čtvrtek bych se mohla pokusit z paní doktorky vyrazit co nejkonkrétnější informace ohl. nálezu. Jinde jsem se dověděla, že by konkrétnější info měla mít z laboratoře.
Pokud byste měl Jardo jakékoli další doporučení, prosím napište, děkuji moc
Rybí olej jím a budu tedy 14 dní na 2 lžících a pak snížím na 1, o víkendu jsem začala navíc s jódem - navyšovat tento týden z 1 na 5 kapek LR, tak, jak je to podle vás správně.
Lněný olej se mi do teď nepodařilo sehnat nehořký, nežluklý, tak se pokusím zjistit, zda se dá nějak vylisovat na Angelu a kde seženu tu správnou odrůdu lněného semínka.
Ve čtvrtek bych se mohla pokusit z paní doktorky vyrazit co nejkonkrétnější informace ohl. nálezu. Jinde jsem se dověděla, že by konkrétnější info měla mít z laboratoře.
Pokud byste měl Jardo jakékoli další doporučení, prosím napište, děkuji moc
Hlavně nepropadat panice, stres zabíjí nejvíce lidí vůbec. Ten rybí tuk a jód jedete správně, to plně vyhovuje. Lněný olej to je docela problém, ale kvalitní koupíte u Agro-el, což je zde popsáno i s kontaktem. Angel oleje neumí, to asi nevyřešíte. Jako velice vhodné opatření jsou laktobacilární čípky, nebo vkládat na noc kefírová zrna, což jsem zde již také popisoval a výplachy urinou, to vyladí pH vnitřního prostředí.
Agru jsem už napslala a objednám rovnou těch 5 l, skladování mám nastudované (okamžitě rozlít a zmrazit), i sirnou patlanici (mixování). Laktobacily v čípkách mám v ledničce už z dřívějška doma. Zbytek nastuduji, děkuji mockrát, myslíte, že se mohu snažit odkládat návštěvu na odborné klinice, kde údajně tyto problémy umí řešit (pokud by šlo o diagnostiku, tak ano, ale léčit bych se nenechala, pokud by to nebyl racionální postup)? A snažit se jinou cestou, pak si dojít za nějaký čas (třeba 3 měsíce) pouze na diagnostiku, výsledek by mohl být v té době již negativní.
Výplachy urinou myslíte urinové klystýry střev, že, raději se ptám, než pak špatně konám
.
Děkuji...
Děkuji...
Tak za dva až tři měsíce se nic podstatného patrně nestane, myslím v tom negativním slova smyslu, čili v tom odkladu nevidím problém. U té uriny, ta jde aplikovat jak do střeva, tak do pochvy a účinky má excelentní.
Děkuji, není to nic vážného, tak to jsem ráda, že odklad nijak zásadně nevadí. Odklad bych mohla zkusit rovnou ve čtvrtek u gynekoložky, až mi bude chtít dát "poukázku" na tu odbornou kliniku. A když se bude cukat, tak si to odložím nějak sama. Těžko říct, jestli je lepší se vymluvit párkrát na termín, že do toho něco vlezlo, nebo zkusit se dohodnout s doktorem tam na té klinice narovinu... záleží na tom, jak budou rozumní, uvidím, toto chce trochu kuráže.
Kefírovou houbu rozhodně zkusím vkládat a jsem zvědavá na účinek protože laktobacilové čípky mi moc nepomáhaly.
Kefírovou houbu rozhodně zkusím vkládat a jsem zvědavá na účinek protože laktobacilové čípky mi moc nepomáhaly.
To jednání na férovku u lékařů moc nefunguje, jak slyší o konkurenci, dělají problémy.
Máte pravdu, ještě jí něco vysvětlovat, když vím, že to nepochopí, s tím se nebudu vůbec zatěžovat, ona není ten typ doktora, který to bere z naší strany... já si to vyšetření tam, kam mě pošle protáhnu sama, prý by to mělo jít, co říkala známá. Prostě tam půjdu až cca za 3 - 4 měsíce a asi nic nenajdou.
Už jsem asi přišla na to, jak to všechno začalo. Brala jsem Jeaninne (nízkodávková hormonální antikoncepce) progestagen a estrogen v ní ( http://www.jeanine.cz/jeanine2008/index.html?type=verejnost&slozka=html&cislo=10 ), nízkodávková = nejmenší velké zlo.
Po tom, co jsem ji vysadila, mi HNED na další roční prohlídce našli "ascus", zdálo se mi to divné a spojovala jsem si to buď s vysazením antikoncepce, nebo, že si chce pí. Dr. nebo někdo jiný za mě připsat nějaké bodíky. Ale, když jsem se nad tím zamyslela a pořádně nahlídla do odborných článků, zjistila jsem, že to má s antikoncepcí a jejím vysazením hooodně společného, zjednodušeně řečeno:
Estrogen (braný v antikoncepci) mj. výrazně ovlivňuje výstelku v pochvě, která tvoří také jakési "krmivo" pro bakterie, co tam mají být, které produkují kyselinu mléčnou, a tím okyselují prostředí, ve kterém se nedaří potvorám, co tam být nemají. Potvory tam vždy sice jsou, ale v malém a přirozeném množství, protože jim ve velkém konkurují ty naše dobré.
Další věc: vysazením antikoncepce začalo také akné a hlavně klasické ženské problémy, citlivost na onom místě - každý měsíc něco jiného typu, žádná hrůza, ale všimla jsem si té změny, podráždění. No a nové osazenstvo je nepřirozené pro toto prostředí a začalo páchat neplechu, jistě dráždí a narušuje okolní prostředí a tím vznikla i změna na čípku (ten můj ascus)...
Proč s vysazením ak přichází akné, to se mi bohužel nepodařilo zatím zjistit. V každém případě to vyvolal nedostatek estrogenu nebo progestagenu, protože jsem ak brala od 16 let - tj. cca 7 let!!! Sice s krátkými pauzami, ale muselo si na to tělo zvyknout a tím pádem mi teď chybí, protože dodávka těchto umělých sajrajtů navždycky a ze dne na den skončila (před rokem)! Tyto 2 hormony přirozeně něco ve spojitosti s akné blokují a plní spoustu jiných funkcí. Akné se mi podařilo stravou a doplňky minimalizovat, že už mi tak nevadí, ale stále se mi objevuje na hrudi a na oblasti spánků a nejvíc v okolí pusy (to je na obličeji oblast pohl. orgánů). Ak také výrazně zmírnila "projev" menstruace, mé silné krvácení i nesnesitelné bolesti (když jsem ak nebrala, skončila jsem i pod stolem svíjející se bolestí, bylo mi všechno jedno a už jsem si přála, až to odezní, v práci v tomto stavu nešlo být). Hlavní zásluhu na bezbolestné menstruaci přisuzuji dennímu lisování šťáv (cca. 1 L), převážně mrkev, cerel, řepa aj. …po najetí na zdravou stravu se bolesti zmírňovaly, ale výrazně jsem pokročila až s koupí lisu. Po několika měsících, kromě toho, že mám citlivé břicho, střeva a záda, bolesti přestaly…věřím, že se zmírní i krvácení. Bolesti byly u mě způsobeny nejspíš demineralizací, hormony to nebyly, protože vím jistě, když teď najedu na klasickou stravu, tak příští menst. bude bolestivá! Je to správným stravováním.
Nenašlo by se prosím krátké vysvětlení souvislosti s akné?
Myslíte, že je to reálný úsudek s tou ak a ascus?
Ach jo, když to tak člověk vezme, co takových věcí musí mít v těle třeba chlapi, kteří nejsou kontrolovaní nijak a ještě se živí umělotinama... nikdo je nikam neposílá a jsou psychicky v klidu, ale to je otázka času. Je to podle mého odhadu určitě víc, než u 95% populace, akorát někdo vydrží víc, někdo míň...a pak začnou problémy, jen chudák ten, komu na to příjdou náhodou a pak se v něm rýpou. Co potom moje 45 letá sestřenka, co byla na gyn. pouze jedenkrát a už jí tam od té doby nikdo nedostane...dneska tam jdu "nevyřešit nic" já.
Už jsem asi přišla na to, jak to všechno začalo. Brala jsem Jeaninne (nízkodávková hormonální antikoncepce) progestagen a estrogen v ní ( http://www.jeanine.cz/jeanine2008/index.html?type=verejnost&slozka=html&cislo=10 ), nízkodávková = nejmenší velké zlo.
Po tom, co jsem ji vysadila, mi HNED na další roční prohlídce našli "ascus", zdálo se mi to divné a spojovala jsem si to buď s vysazením antikoncepce, nebo, že si chce pí. Dr. nebo někdo jiný za mě připsat nějaké bodíky. Ale, když jsem se nad tím zamyslela a pořádně nahlídla do odborných článků, zjistila jsem, že to má s antikoncepcí a jejím vysazením hooodně společného, zjednodušeně řečeno:
Estrogen (braný v antikoncepci) mj. výrazně ovlivňuje výstelku v pochvě, která tvoří také jakési "krmivo" pro bakterie, co tam mají být, které produkují kyselinu mléčnou, a tím okyselují prostředí, ve kterém se nedaří potvorám, co tam být nemají. Potvory tam vždy sice jsou, ale v malém a přirozeném množství, protože jim ve velkém konkurují ty naše dobré.
Další věc: vysazením antikoncepce začalo také akné a hlavně klasické ženské problémy, citlivost na onom místě - každý měsíc něco jiného typu, žádná hrůza, ale všimla jsem si té změny, podráždění. No a nové osazenstvo je nepřirozené pro toto prostředí a začalo páchat neplechu, jistě dráždí a narušuje okolní prostředí a tím vznikla i změna na čípku (ten můj ascus)...
Proč s vysazením ak přichází akné, to se mi bohužel nepodařilo zatím zjistit. V každém případě to vyvolal nedostatek estrogenu nebo progestagenu, protože jsem ak brala od 16 let - tj. cca 7 let!!! Sice s krátkými pauzami, ale muselo si na to tělo zvyknout a tím pádem mi teď chybí, protože dodávka těchto umělých sajrajtů navždycky a ze dne na den skončila (před rokem)! Tyto 2 hormony přirozeně něco ve spojitosti s akné blokují a plní spoustu jiných funkcí. Akné se mi podařilo stravou a doplňky minimalizovat, že už mi tak nevadí, ale stále se mi objevuje na hrudi a na oblasti spánků a nejvíc v okolí pusy (to je na obličeji oblast pohl. orgánů). Ak také výrazně zmírnila "projev" menstruace, mé silné krvácení i nesnesitelné bolesti (když jsem ak nebrala, skončila jsem i pod stolem svíjející se bolestí, bylo mi všechno jedno a už jsem si přála, až to odezní, v práci v tomto stavu nešlo být). Hlavní zásluhu na bezbolestné menstruaci přisuzuji dennímu lisování šťáv (cca. 1 L), převážně mrkev, cerel, řepa aj. …po najetí na zdravou stravu se bolesti zmírňovaly, ale výrazně jsem pokročila až s koupí lisu. Po několika měsících, kromě toho, že mám citlivé břicho, střeva a záda, bolesti přestaly…věřím, že se zmírní i krvácení. Bolesti byly u mě způsobeny nejspíš demineralizací, hormony to nebyly, protože vím jistě, když teď najedu na klasickou stravu, tak příští menst. bude bolestivá! Je to správným stravováním.
Nenašlo by se prosím krátké vysvětlení souvislosti s akné?
Myslíte, že je to reálný úsudek s tou ak a ascus?
Ach jo, když to tak člověk vezme, co takových věcí musí mít v těle třeba chlapi, kteří nejsou kontrolovaní nijak a ještě se živí umělotinama... nikdo je nikam neposílá a jsou psychicky v klidu, ale to je otázka času. Je to podle mého odhadu určitě víc, než u 95% populace, akorát někdo vydrží víc, někdo míň...a pak začnou problémy, jen chudák ten, komu na to příjdou náhodou a pak se v něm rýpou. Co potom moje 45 letá sestřenka, co byla na gyn. pouze jedenkrát a už jí tam od té doby nikdo nedostane...dneska tam jdu "nevyřešit nic" já.
Tak vaše úvahy vidím jak víceméně správné a pokud jde o to akné, tak celý problém je patrně v rozhození hormonální rovnováhy, která má mimo jiné vliv i na střeva a více toxinů pak jde ven přes pokožku. Dle mého názoru bych vyzkoušel nějaké čaje na rovnání hormonů třeba kotvičník, nebo damiánu a uvidíte. Nemyslete, že to chlap má jednoduché, taková rozhašená prostata, to vám pak tak nádherně jebe, že to je na blázinec, ono všechno má své mouchy.
Děkuji mockrát, tak už chápu, proč se akné odvíjí i od toho co sním, pokud najedu na normální stravu, osypu se ještě mnohem víc. Že mám rozhozené hormony, na to už jsem přišla, ale proč to souvisí s jídlem, když jím tak perfektně, to mi vrtalo hlavou...takže i to málo špatného, co je ve střevě při téhle stravě se dere ven kůží, protože to nefunguje správně (díky rozhozeným hormonům). Nebo jsem ještě pořát zabordelená. Kotvičník mám doma a už jsem ho pila, ale krátkou dobu...zkusím tentokrát přitvrdit.
Tak chápete to správně a patrně tam bude od každého trochu a pokud se to sečte, je problém.
Před 14ti dny jsem k odborníkům tedy zašla, odebrány všechny možné vzorky, s tím, že jśem si měla zavolat, jestli bude třeba biopsie nebo ne. Bohužel ano a tento týden tam zase jdu. Snažím se jíst vyváženě, hodně sportuji, dám výpověď v práci a najdu si něco méně náročného atd... . Doufám, že se mi podaří ze spárů a koloběhu doktorů vymanit, je to nekonečné. Zatím pracují na diagnostice, tak je to dobré.
Nedělejte ukvapené kroky počkejte na výsledky a dle toho se zařiďte.
Tak nález z biopsie je už né 1. - nízké riziko, jako vyšel na citologii, ale 2. střední a 3. vysoké riziko. A začlo to u gynekoložky ASCUSem. Docela to jde rychle, na to, že je to změna během roku. Nechala jsem si vytisknout zprávu.
Vyzkoušejte podpořit imunitu pomocí velkých dávek laktobacilů, vše se točí kolem zaneseného tlustého střeva a laktíci to spravit dovedou.
Otevřela jsem krabičku s Kurungovity, ale je to dost drahá záležitost, na to brát 2 tbl. denně. Jinak jsem přemýšlela, čím ještě podpořit k tomu všemu imunitu a rozhodla jsem se pro výtažek z křížokvětých rostlin: Indonal Partner - přímo na tento problém, i studie (dejme tomu, že se jim dá věřit) vypadají rozumně...tak uvidíme, bohužel už mě chtějí kuchat, zhruba za měsíc...psychika to zvládá docela dobře. Prý je to narkóza na 10 min. maximálně, tak snad se neprobudím s nefunkčním, odumřelým mozkem
a budu moci dál pokračovat s bojem touto cestou. Už jsem se smířila s operací, protože výsledky jsou 80% šance, že už se to nevrátí... + moje snažení by mohlo dát nějaký výsledek a navíc čípek z velké části doroste, tak by neměly být problémy s budoucím těhotenstvím. Jinak se chystám na jaterní očistu, bohužel nemám teď úplně moc času na studování (z práce vypadnu rovnou někam ven, na brusle, běhání), tak se snažím s tím, co už vím a navíc s rozdílem, že omezuji cukry (i ty "zdravé" med, ovoce, melasa), s kvasinkami problémy nemám.
cytologie a biopsie vyšla špatně, tak doufám, že až odeberou ten kus na konizaci, že po onkol. stránce bude vše ok... Znáte někdo Indonal?? Pro ty, kteří zatím neznají: http://www.prozdravi.cz/indonal-partner-60-kapsli---30-kapsli-zdarma.html
- sice je toto odkaz na e-shop, takze tam nic spatneho psat nebudou, ale zni to rozumne...
- jeden cas jsem si brukvovite lisovala ve velkem, ale ty nasledky ve strevech byly dost nepřijemne a to i pro okoli
![]()
To máte pravdu, Kurungovity jsou sice dobré, nicméně cena opravdu není lidová, ale s tím nic nenaděláte, jako řešení můžete vyzkoušet obnovit laktobacilární kultury rovnou v pochvě. Na to se prodává přípravek Fermalac vaginal, který je dostupný prakticky v každé lékárně a do přiloženého aplikátoru navíc přesně pasují poměrně levné tablety s laktobacily, které jsem začal vyrábět, což by mohlo u vás řešit jak obnovu mikroflóry ve střevě, tak v poševním prostředí. Laktobacily představují mocnou zbraň proti rakovině jakéhokoliv druhu, vlastně jde o oponenty kvasinek a plísní, což má výborný vliv na nastartování imunity a zlepšení stavu. Byliny také neuškodí, ale zde bych to viděl spíše na kozinec blanitý, graviolu, korejský ženšen a další. Většinu z nich vám mohu i dodat, nebo je koupíte někde na internetu a za cenu té jedné zmíněné krabičky indolů jich budete mít možná i kila.
Jardo, dekuji za odpoved, nicmene, sla jsem na operaci s tim, ze mi diagnostikovali tezky prednadorovy stav...stalo me to moooc nervu a 1 noc prolezenou po narkoze na onkole, prehodnotila jsem zivot a to existuji i mnohem vetsi zdrav. problemy. Cekani 14 dni na vysledky bylo nekonecne...pak ztratili mou propousteci zpravu
, kdyz ji nasli, sdelili mi, ze z vyriznuteho konusu na hystologii nic nenasli...skratka tam VUBEC NIC uz nebylo. A to po mesici od posledni kontroly! Samozrejme jsem vedela, ze to nebylo nahodou, hodne jsem se snazila....ocisty, omega... Nechala jsem je pri jejich nazoru, ze se to odstranilo uz pri biopsii. Nicmene tvrfi, ze se s tim jeste nesetkali. Zatim jsem stastna, jak blecha a v unoru cytologie a dale HPV TEST, pokud vse OK, tak me poslou z5 k me gynekolozce.
Pokud ma nekdo podobny problem a chtel by ho resit: andreagyro@email.cz , oz vete se holky...pokud neverite tem jejich tlachum o leceni, rada si popovidam, protoze pro me tahle klikata cesta mozna take jeste neskoncila.....tezko rict, cemu prikladat nejvetsi zasluhu, delala jsem opravdu hodne veci naraz, abych to zahnala. Je to spis na povidani, nez to vytukavat.
Tak vidíte, člověk nesmí zpanikařit a přesně o to jim jde, proto vás tak usilovně straší při každé návštěvě, problém je v tom, že oni také nevědí co s tím a to je na tom všem ten největší problém. To jste viděla z toho údivu nad vymizením diagnostikovaného stavu, přitom každý kdo viděl zamořenou krev při rakovině musí mít jasno, že něco takového uříznout nejde, jedině pokud dotyčnému uříznete hlavu, to pak opravdu problém zastavíte navždy. Nejde o lokální problém, ale stav celého těla a jedině servis celého těla může jako léčba zabrat.
Dobrý den přeji,pročítám si příspěvky k tomuto tématu ,abych zjistila více.Včera jsem dostala od mé lékařky zprávu s tímto nálezem a za půl roku na kontrolu.Nevím zda to není dlouho a raději si nemám zajít někam dříve nebo jako prevenci mám užívat nějaké léky.přiznám se ,že jsem nějak zmatená.v řijnu jsem byla na laparos. operaci velkého miomu,ale prý to s tímto nálezem nesouvisí ,rak vůbec nevím_Možná mi někdo poradí ?
Jitka
Doporucuju ti napsat Andree, viz prispevek nad tim tvym
Ahoooj Jitko:)
to se docela divím, že je tak málo odezev na toto téma, protože je nás strašně moc. Zdá se mi divné, že by to nikdo nechtělřešit jinou cestou, než operativně. V polovině února jdu na cytologii a jsem na to sama zvědavá, co z nich zas vypadne za pohádky. Mám trochu strach, že se to blíží, ale nějak se to zvládne.
Píšu jen krátce, jinak můžeš mi zanechat v SZ SKYPE jméno a já se ti ozvu (teď přesně nevím to své
), sem nakouknu jednou za čas. Jinak ASCUS je jedno z úplně prvních změn, které se běžně objevují a zas mizí u všech žen. Podle mě jen záleží na tom, do jakého období se ti dr. trefí s cytologií, což je mj. i dost nepřesná diagnostika. A neřekla bych, že to nesouvisí s myomy, všechno souvisí se vším.
Hlavně nepanikařit a nenechat do sebe šťourat, dobře vám to píše členka Andrea a řeknu na rovinu, že i ta operace miomu byla zbytečná. Nastudujte si jak funguje v těle pH a začněte s čištěním střeva.
Kefírová houba na jisté problémy asi před rokem zabrala a teď se ji chystám použít znovu. I když po jejím vkládání se mi po půl roce zhoršila cytologie z ASCUSu na CIN 2-3 (od nejmenšího předrakstadia až po skoro nejhorší). Ale těžko říct, jak to bylo. Jinak, zajímalo by mě, jaké PH má tedy v pochvě být?? Někde se tu dočtu zásadité, jinde kyselé (vypadá to, že názor dr. na toto se shoduje s názorem na moč - moč nemůže být podle nich zásaditá, když je tam kyselina močová
což je kravina). Když jsem měla na testech PH 8, tak to tam svítilo červeně a neřešili to. Přitom to může být závažný problém acidózy u normálního člověka.
Sperma je prý zásadité a tak podle dr. naruší "přirozené kyselé" prostředí pochvy a může způsobit infekci...hmmm, zajímavé. Proč by bylo sperma zásadité (když je podle dr. kyselé prostředí na onom místě tak důležité??), že by to příroda nedomyslela, když ta má všechno dokonalé...?
Které laktobacily se tam přirozeně vyskytují? Nechtěla bych si pěstovat nějaké, co tam být nemají a nebo jsou tam chvíli a pak zemřou kvůli špatnému prostředí. Otázkou zůstává, kde je vezmu. Třeba hlavní laktobacillus vaginalis (ty se nikde neprodávají)!!!!.... pokud se tam dostanou antibiotika (které jsem brala po operaci a od té doby je to rozhozené), zničí všechno a jak se tam a od kud znovu dostanou?? Nechci používat další byť i tea tree oil pro lokální užití, ten ničí zase vše, je to tak? A pak se může začít znovu...
Toto je zajímavý článek, ale zas jde i o reklamu na Fermalac:
http://www.gynekologie.com/archives/61
Reklama na prozdravi, ale take dobé:
http://www.celostnimedicina.cz/gynekologicke-zanety.htm
žádný z uvedených rizikových faktoru u mě nehrozí, snad jen nedořešené střevo, tak mi asi nezbývá, než pokračovat...PH mám zásadité, kolem těch 7,5 i vyšší, někdy klesne i na 6 (podle jídla a hl. ráno). Výplachů střev mám za sebou nesčetně, dokonce si troufám říct, že šanka už pro mě vhodná není, vždycky mi rozhodí trávení (nadýmání, řídká stolice - což přisuzuji výplachu laktobacilů a přirozené mikroflory). Jaterka 4x a úroda je už mizerná, budu opakovat za rok.
Imunita mi funguje dobře (všichni chrchlají, jen já ne), jídelníček dobrý, stres žádný, PH zásadité, jinak dole je kolem těch PH 3 - 4 po použití Fermalacu, snad mi chybí už jen pohyb. Denně prosedím 10 hodin!!! Chtěla bych změnit zaměstnání, ale asi to nepůjde jen tak...nebo odstěhovat se někam do divočiny a pěstovat plodiny, lovit ryby
...
Beru chl. hořečnatý, draselný, hodně kelpu, selen, kys. listovou 800 mikro gramů, piji denně šťávy s 3 g vit. C (mix.:fenikl, mrkev, petržel, brokolice, červená řepa, cerel), 2x týdně infrasauna, B-komplex forte, D3, kustovnice, spirulina, piji lékořici a já nevím co ještě
. Je mi dobře, energie, veselá, ale tam dole to teď není ono. 20. února jdu na kontrolu, tak nechci, aby jim cytologii ovlivnil k horšímu nějaký záňět, ale nevím, kolik toho za měsíc stihnu
...teď se chystám opět na lichořeřišnici. Uvažovala jsem nad betaglukany, enzymy, ale dochází peníze
!
Pokud by vás napadlo ještě něco jiného, co mohu zařadit do "režimu", budu moc ráda ![]()
Které laktobacily se tam přirozeně vyskytují? Nechtěla bych si pěstovat nějaké, co tam být nemají a nebo jsou tam chvíli a pak zemřou kvůli špatnému prostředí. Otázkou zůstává, kde je vezmu. Třeba hlavní laktobacillus vaginalis (ty se nikde neprodávají)!!!!.... pokud se tam dostanou antibiotika (které jsem brala po operaci a od té doby je to rozhozené), zničí všechno a jak se tam a od kud znovu dostanou?? Nechci používat další byť i tea tree oil pro lokální užití, ten ničí zase vše, je to tak? A pak se může začít znovu...
Toto je zajímavý článek, ale zas jde i o reklamu na Fermalac:
http://www.gynekologie.com/archives/61
Reklama na prozdravi, ale take dobé:
http://www.celostnimedicina.cz/gynekologicke-zanety.htm
žádný z uvedených rizikových faktoru u mě nehrozí, snad jen nedořešené střevo, tak mi asi nezbývá, než pokračovat...PH mám zásadité, kolem těch 7,5 i vyšší, někdy klesne i na 6 (podle jídla a hl. ráno). Výplachů střev mám za sebou nesčetně, dokonce si troufám říct, že šanka už pro mě vhodná není, vždycky mi rozhodí trávení (nadýmání, řídká stolice - což přisuzuji výplachu laktobacilů a přirozené mikroflory). Jaterka 4x a úroda je už mizerná, budu opakovat za rok.
Imunita mi funguje dobře (všichni chrchlají, jen já ne), jídelníček dobrý, stres žádný, PH zásadité, jinak dole je kolem těch PH 3 - 4 po použití Fermalacu, snad mi chybí už jen pohyb. Denně prosedím 10 hodin!!! Chtěla bych změnit zaměstnání, ale asi to nepůjde jen tak...nebo odstěhovat se někam do divočiny a pěstovat plodiny, lovit ryby
...
Beru chl. hořečnatý, draselný, hodně kelpu, selen, kys. listovou 800 mikro gramů, piji denně šťávy s 3 g vit. C (mix.:fenikl, mrkev, petržel, brokolice, červená řepa, cerel), 2x týdně infrasauna, B-komplex forte, D3, kustovnice, spirulina, piji lékořici a já nevím co ještě
. Je mi dobře, energie, veselá, ale tam dole to teď není ono. 20. února jdu na kontrolu, tak nechci, aby jim cytologii ovlivnil k horšímu nějaký záňět, ale nevím, kolik toho za měsíc stihnu
...teď se chystám opět na lichořeřišnici. Uvažovala jsem nad betaglukany, enzymy, ale dochází peníze
!
Pokud by vás napadlo ještě něco jiného, co mohu zařadit do "režimu", budu moc ráda ![]()
Tak děláte to poctivě, to se musí nechat, ale možná je tam blbě jedna věc, která brání nastavení imunity na doraz a to je vychladlé tlusté střevo, což problém znamenat může. Pokud se totiž člověk rozhodí, klesá teplota těla a také střeva, kde může být rozdíl až dva stupně, což dělá obrovský rozdíl a životaschopnosti laktobacilů. Vyzkoušejte lokálně prohřát podbřišek a vůbec spodní část břicha do hloubky nějakým infrazářičem. Zvednutí teploty střeva o dva stupně zvedne imunitu 2-20x, což je celkem dost, to uvidíte.
Tak přes noc nahřívám k tomu všemu břicho elektrickou dečkou, asi hodinu - 3. Uvidíme, za pokus nic nedám
. Jsem zvyklá spát při otevřeném okně, zajímavé je, že ze začátku jsem měla různé škrábání na nosních mandlích a asi po měsíci to přestalo
, jak si tělo zvyklo.
Dobrý den přeji,v lékárně jsem si na doporučení koupila přípravek SUPRACID ,je to na vyrovnání ph v těle ,za zkoušku to stojí,pokud to tělu pomůže.Cena výrobku byla necelých 600.- kč,je to užívání 3x denně a v balení je 60 tablet.Změnila jsem jídélníček ,který obsahuje více zeleniny a cítím se rozhodně lépe.Záleží na každém z nás jak se na daný zdravotní problém podívá,já se rozhodla že se tomu nebudu podávat a budu se věnovat věcem,který mě baví a to je velice důležité.
Jitka
Sice si myslím, že PH jde srovnat mnohem levněji, než za 600 kč, ale je to jeden ze základních 1. kroků. + dobrá nálada - super
. Už máte ten SKYPE?
Tak uvidíte zda teplota něco změní, existují japonské studie, kde tím léčili i rakoviny.
Před dvěma měsící mně byly diagnostikovány myomy na děloze a ASCUS na děložním čípku. Ihned jsem dle rad pana Jardy na tomto webu přešla na syrovou stravu a odšťavování ovoce a zeleniny, pití kefíru a vkládání vaginálních tablet s laktobacily, k tomu jsem pila bylinné čaje. Dnes mně při kontrole lékař sdělil, že cysty o velikosti 45 a 32 milimetrů nemůže najít, přičemž opakoval dvakrát vyšetření. ASCUS na čípku zatím nebyl kontrolován. Chtěla bych podpořit všechny ženy, aby si nenechaly poradit od lékaře, že je třeba "řezat", a vzaly léčbu do svých rukou (pročištění organismu atd).
Gratuluji, ono většinou lze docílit výsledků právě tím nejednodušším postupem.
Doplňuji předchozí info. Dnes výsledky cytologického vyšetření - vše vpořádku, děložní čípek bez nálezu. Po 3 měsících na syrové stravě, pití kefíru atd. a bylinných čajích.
Dobrý večer Vám prajem,
neviem ako začať... a kam zaradiť môj problém. ![]()
V 19 rokoch mi bola diagnostikovaná autoimunitná tyreoiditída a znížená činnosť štítnej žľazy. Mám 32 rokov, 170 cm a 50 kg, podkožný tuk mi z roka na rok pri každej kontrole klesá, naposledy 11,3 %.
Na žľaze sa mi objavila cysta, lekárka to odôvodnila tým, že moja chorá žľaza si to môže dovoliť.
Na gastroenterológii mi zistili zvýšený zlý cholesterol, som objednaná na kolonoskopiu, pretože mám vážne tráviace problémy.
Vlasy mi vypadávajú od 16-ich.
Okrem toho sa mi medzi malými pyskami objavil zhluk stopkovitých polypov vo veľkosti vlašského orecha, mám ho tam takmer rok, lokálna liečba nezabrala, lekári po ničom nepátrali, gynekológ mi len povedal, že vôbec netuší ako mi ho vyrežú a so smútkom na tvári sa na mňa pozrel... tak ma čaká chirurgické odstránenie útvaru.
Je dosť možné, že po operácii mi tam zostane diera. ![]()
Budem Vám všetkým veľmi vďačná za akúkoľvek reakciu, nemám sa komu zdôveriť, tak iba skúšam volať o pomoc do neznáma.
Mám zrušiť tú kolonoskopiu a operáciu? Ozaj netuším ako ďalej.
Najviac zo všetkého túžim byť zdravá.
Ďakujem Vám všetkým.
Budem Vám všetkým veľmi vďačná za akúkoľvek reakciu, nemám sa komu zdôveriť, tak iba skúšam volať o pomoc do neznáma.
Mám zrušiť tú kolonoskopiu a operáciu? Ozaj netuším ako ďalej.
Najviac zo všetkého túžim byť zdravá.
Ďakujem Vám všetkým.
Vzhledem k tomu, ze se u doktoru lecis uz přes 10 let a nic se nelepsi, tak jsi spravne poznala, ze se svým zdravim musíš zabývat sama. Moje rada je opravdu tu kolonoskopie a operaci zrusit a jit na ocisty a léčivou stravu. Tedy zacit ocistou strev a jater a idelane nejakym druhem pustu. A potom zmenit stravu smerem k syrove strave. Například se muzes pokusit priblizit plne diete dr Budwigove, která leci nejen rakovinu, ale i ostatní nemoci. Navod mas na viewtopic.php?p=37863#p37863. A uvidíš, ze to jde mnohem lip nez s doktorama.
Když uz se zminujes o autoimunitni nemoci, expert na léčbu autoimunitních nemoci je dr Fuhrman. Doporucuju ti podivat se na jeho video Fat, sick, and nearly dead, tedy tlusty, nemocny a téměř mrtvy. Vim, ze nejsi tlusta, nicmene z videa muzes hodne pochopit a když udelas to co doporucuji tam, tak se vyhrabes i ze svých letitých problemu. Myslim, ze bylo s titulkama na http://www.ulozto.cz/x1ToJdV/fat-sick-a ... z-subs-zip
Pavel
Dobrý deň Pavel,
ďakujem Vám za rýchlu odpoveď. Operácia ma čaká o 2 týždne, rozhodla som sa, že ju zruším a začnem sa riadiť podľa Vašich rád.
Ten novoútvar som si doteraz natierala kokosovým olejom, vyskúšala som aj cesnakový obklad, ale keďže sa nachádza na sliznici, tak som si ju iba rozleptala a účinok žiadny.
Myslíte si, že zmena životosprávy, celková detoxikácia organizmu mi pomôže zbaviť sa problémov?
Topiaci sa aj slamky chytá...
Čím si to mám podľa Vás natierať?
Umelý hormón štítnej žľazy mám vysadiť?
Teším sa na Vašu odpoveď.
ďakujem Vám za rýchlu odpoveď. Operácia ma čaká o 2 týždne, rozhodla som sa, že ju zruším a začnem sa riadiť podľa Vašich rád.
Ten novoútvar som si doteraz natierala kokosovým olejom, vyskúšala som aj cesnakový obklad, ale keďže sa nachádza na sliznici, tak som si ju iba rozleptala a účinok žiadny.
Myslíte si, že zmena životosprávy, celková detoxikácia organizmu mi pomôže zbaviť sa problémov?
Nevim, jestli pomuze nejake natirani necim jinym. Ale mely by pomoct ty ocisty a zmena jidla. Predpokladam, ze se problem da vyresit zevnitr.
Dobrý den,
co s tibetskou houbou, pokud si ji vložím do pochvy? Nechat ji tam? Sama se vyplaví? Nehrozí problémy? Včera jsem si ji vložila, a dnes nejde vytáhnout....klouže. Mohu mít styk? Díky za radu.
To je nesmysl, proč by jste si něco nechala řezat, když vám to nemůže přinést žádné výhody. Vyzkoušejte se celkově vyčistit a srovnat celé tělo do normálu a ono si to samo pořeší. Ten hormon není tak snadné vysadit, zvláště pokud ho berete delší dobu je třeba postupovat dost opatrně.
Tak to se zde již probíralo, většinou stačí ji prošít nití a pak teprve vložit, čili ji za tu niť snadno vytáhnete. Pokud jde o pohlavní styk v tom bych problém nehledal.
Je to trošku choulostivé téma, někteří lidé to špatně snášejí, tu otevřenost. Tož odpusť, zeptala se´s.
Do pochvy vložené věci jsou různé, zažil to mnohý z nás, problém bych v tom neviděl. Většina těch věcí vůbec při "milování se" nepřekáží. Ani se to nemusí pak řešit, je to "rozšukáno" a vstřebá se to.
Namátkou banán (nebo okurka), ten jsme neřešili (a nenašli) nikdy (myšleno mnohokrát). Ta houba bude něco podobného, ne?
Tak s nití to nefunguje, obmotala jsem houbu, prošpikovala nití.... pak jsem krásně pomalu vytáhla niť, houba zůstala uvnitř. Nicméně tělo ji samo vyloučí. Anebo si ji vyndám sama, bez problémů.
Dostala jsem ale echo, že houba se přátelí s jinými bakteriemi a může se mi stát (stalo se již někomu jinému), že si v těle namnožím jiné škodlivé bakterie (stejně či horší než candida), že houbu nemám raději vůbec používat, abych si neublížila. Nikde na internetu jsem nenašla, že by někdo veřejně varoval, přesto si nejsem jistá.
Podobnou informaci jsem nikdy nezaznamenal a pochybuji, že ji najdete. Teoreticky by tak snad šlo přemnožit laktobacily, ale i to asi nebude moc běžné.
Dobrý den, tak i já se přidávám - biopsie po zjištění HSIL, odesláno na histologii, zjištěno CIN 3, čili přednádorový stav. Jak dlouho to tam mám, nejsou schopni posoudit.
Mám se objednat na termín konizace, prý je potřeba odebrat tak 1 cm z čípku. Tak samozřejmě mám své tajné plány a chtěla bych se zde utvrdit, zda je možné ty změněné buňky "rozehnat" odkyselováním a očistami, nebo to lze jen u lehčích forem.
Vím, že strava:psychika jsou cca 50:50, a jestliže mám nějaké skryté problémy, kterých si nejsem vědomě vědoma, tak dokáže to zásadování ten skrytý stres přebít? Mám i psychicky náročné období, tak nevím, jestli to lze zvládnout stravou, sodou, atd.
Nebo není radno riskovat a radši mám jít na konizaci jednoho centimetru a vzít si z toho ponaučení a začít očisty. Říkali že to nehoří ze dne na den, ale nemám otálet a do 3 měsíců být operována.
Když tedy ženy konizaci podstoupí, je navždy vystaráno a už ten herpes virus se už nemá kam usadit?
Jaké kroky prosím mám nyní podniknout. Napadá mě v prvé řadě:
1. každodenní výplach střev močí
2. každodenní výplach pochvy močí??
3. vkládání houbičky?
4. měřit pH moči a podle stavu přitvrzovat v odkyselování (více zeleniny, soda, odkyselovací směsi....)
5. očista jater
6. zakoupit Omega 3 tablety a jíst je ve velkém
Děkuji!!!!!!
Upřesňuji:
UTZ: drobný myomewk na přední stěně dělohy, endometrium 3L, ovaria bpn, CD bpn
KOLPO: TZ/1, abnorm G2: ACTW denzní epitel lemuje v zevní brance vstup do hrdla, s maximem denzity u č. 3 a 10 a na zadní straně cerv. kanálu vstupuje do hrdla
DG.: Dysplasia cervicis CIN 3/HPV
HSIL
KOLPO G 2
Histologie: CIN3/HPV
Ord: Conizace jehlou
Mám se rovnou nahlásit na termín konizace. Pokud nyní budu 2-3 měsíce pročišťovat, pak tam přijdu, oni mě uspí, pak zjistí, že tam nic není, tak mě nechají být, nebo pro jistotu to uříznou stejně?
(máte s tím nějaké zkušenosti, jak nenápadně zjistit, zda se mi očistami podařilo něčeho dosáhnout).
Kdyby sis precetla toto kraticke vlakno, tak dostanes odpovedi na sve dotazy. Takze na zaklade toho co absolvovala Andrea, viz jeji prispevek z čtv lis 01, 2012 2:38 pm, to muze probehnout tak, ze ty se budes cistit, pak pujdes na konizaci, oni ti ji udelaji a za 14 dni ti sdeleji, ze jsi si zbytecne nechala do sebe stourat a tak napriklad zvysila rizika pri porodu.
dobry den prajem ![]()
chcela by som Vas velmi pekne poprosit o radu.
ja velmi k lekarom nechodim, liecim sa skor alternativne. leiky neberiem dlhe roky ziadne. posledny rok nejem nic mliecne (okrem masla a jem este vajicka zo zivocisnych veci), maso a lepok. mala som 2 krat antiparaziticku kuru aj bylinkami aj chemiou. mam doma bioreq pristroj, je to zapper a diacom v jednom. berim doplnky, vitaminy. snazim sa jest vela zivej stravy. cvicim jogu, pracujem na svojej duchovnej stranke, a podobne. po 4 rokoch som sla na preventivku ku gynek. a z cytologie z krcka maternice vysiel stupen 3 a z toho najvyssie poskodenie krcku, vraj predrakovinovy stav a chcu mi robit konizaciu krcku a potom pichat vakcinu. HPV virus zatial nezistili, vraj mi na to musi urobit este jeden ster, kt to zisti. mavam cely zivot ale bolesti podbruska, palenie, vytoky. lekari samozrejme nevedeli zistit dovod. bolo som aj diagnostickej operacii, nezistili nic. ja si myslim, ze mam nejake prechodene zapaly a nie HPV virus. no v kazdom pripade. mam 25 rokov, nemam este deti a chcem sa vyliecit, ak to tak ma byt, s Bozou pomocou sama s prirodnymi doplnkami a hladanim pricin v sebe. aj ked lekarka mi ziadnu sancu nedava a urguje to, aby sa to "nezvrhlo" do rakoviny... no proste...
mozete mi prosim nieco poradit, odporucit? ospravedlnujem sa za sprsku informacii, ale chcela som napisat co najpresnejsi obraz situacie.
vopred Vam velmi dakujem a prajem krasny den, anna
Nenechte se vyděsit nějakou duchařinou, copak vám přijde logické, že uříznutím jakékoliv tkáně se dá odstranit důvod proč člověk má, nebo bude mít v budoucnu rakovinu. Takovou blbost snad nemůže normální člověk vůbec přijmout. To je asi stejné jako když půjdu k očnímu s bolestí oka a on mě do něj začne bez jakékoliv logiky matlat mastičky. Přitom je jasné, že pokud jsem si tam před chvilkou nevrazil z blbosti třeba vidličku při klimbání po těžkém obědě, tak vůbec není potřeba řešit oko, ale většinou je problém v játrech, což je ovšem na moderní medicínu moc složité. Stejné je to u vašeho problému a zde je většinou problém ve špatné defekaci, nebo celkově ve špatném stavu tlustého střeva. Pokud odstraníte příčinu, nemusíte vůbec řešit důsledek, ten pak zmizí sám. Projděte si celé toto vlákno a pokud budou další dotazy, klidně mě zavolejte.
Někdy prý vznikne rakovina na děložním čípku v místě jizvy, která se vytvoří po biopsii. Mimochodem, biopsii děložního čípku dělají gynekologové rádi bez předchozího upozoznění pacietntky během běžné kontroly. Správně by neměla být tahle biopsie provedena bez písemného souhlasu pacientky s operací: Pár žen už bylo takto poškozených a nyní se doktorem, který jim zjizvil čípek, soudí: http://www.zpovednice.cz/detail.php?statusik=718694
Tak je to zajímavý koníček se rýpat v něčem o čem nevím proč to tam je a je zajímavé, že již v dávných dobách byla kupodivu často prosazována poprava lékaře, který se bude šťourat v nádoru, protože se vědělo, že většinou se stav pacienta zhorší. Dnes je na tom celá "léčba" přímo založena a nikdo neřeší, že čím více se do tohoto odvětví cpe peněz, tím více lidí paradoxně na tento problém umírá, není to zvláštní logika ta přímá úměra?