Dobrý den pane Jardo. Manžel nakupuje u Vás různé prostředky na očistu těla. Už několik, tak 12 let svůj organizmus očišťujeme. U mě v posledních pár letech trochu zanedbávám, neboť se cítím velmi dobře. Jen trochu klouby cítím (levý kyčel, koleno, ruce-hlavně prsty obou rukou). Takže jsem nějakou očistu prováděla. I bobkovým listem. Ale asi málo. Teď jsme přivezli brutnákový olej a chlorid draselný. Tak třetí den oboje užívám a mám zdá se nějaký problém. Nevím, zda je souvislost s těmito prostředky. Cítím se velmi podrážděná, bolí mě hlava, trochu jakoby plavu v hlavě a cítím to i v těle. Tak nevim. Máte s tímto nějaké zkušenosti? Díky za odpověď. Nina H.
Brutnák by žádný problém vyvolávat neměl, ale draslík může snižovat tlak a to by souviset mohlo. Dejte si laboratorně zjistit jak si stojíte s draslíkem a sodíkem a pokud bude sodík nízký, vyzkoušejte himalájskou sůl, ta stav celkem rychle srovná.
Děkuji za odpověď, zjistím si. Nina H.
Odkud kdo kupujete Himalájskou sůl?
Na fichemě vychází finančně docela dobře, ale nevím jestli sůl s těmi parametry co mají uvedeny na stránkách je úplně v pořádku užívat do jídla.
Kvalita látky: technická
Použití: sůl do koupele, dekorace
Dobrý den Jardo, můžu očistu jater provést, když se léčim na štítnou žlázu ? Děkuji Drahomíra.
V tom problém nevidím, není tam žádná přímá souvislost.