Na tomto foru jsem našla tuto očistu, ale nějak jsem nepochopila, co to je rozpuštění usazenin ruzneho druhu v celem tele - vapnik, tuky atd. Když je správná strava, tak se tyhle látky usazují? Zdá se mi, že bohatě stačí čistit střeva a játra. Zkoušel to někdo?
Včera neskoro večer som si ho vyrobil ( ako vodu som použil odtatnú - preveranú - zamrznutú - odmrznutú ... tými procesmi prešla ). Dnes ráno som si dal jeden štamperlík pred jedlom, a budem si dávať každý deň ( keď sa vyničí, pripravím znova podľa postupu ), po 3 týždne, potom týždeň pauza a znova 3 týždne, ako sa píše v návode. Osobně jsem zkoušel eliksír mládí ,ale dělám ho tak ,že rozdrtím 0,5kg česneku ,který zaleji štávou z 12 citronů. Toto se nechá 24hod odstát pod gázou a pak se uchovává v lednici. Dávám si ráno na lačno polévkovou lžíci do sleničky vody. Asi 1dl
Zajímavý postup, ale spíše jste měl napsat praktické postřehy, nebo nějaké pozitivní výsledky, pokud je máte. Dobrý den, Ja som mal ten elixír samozrejme z domáceho česneku ktorý som s odrenými ušami zohnal a užíval som ho podľa návodu ale nejaký účinok som na sebe nepocítil.
Myslím, že riziko je vždy, nicméně velice malé, na to vám stačí i mnoho druhů koření a vyvoláte nějaký špatný stav celkem spolehlivě.
Tak je to možné, vždy záleží na čistotě těla a dle toho běží problém.
Tak je to možné, vždy záleží na čistotě těla a dle toho běží problém. Ja si myslím, že základ je dôkladná očista hlavne hrubého čreva, pečene (!), žalúdka (a potom ostatné...), a až vtedy bude "elixír mladosti" fungovať tak, ako má... Lebo ja som jeho funkčnosť na sebe nepostrehol... Pravdepodobne kvôli kameňmi vydláždenej pečeni... Takže.... V PRVOM RADE KAŽDÉMU ODPORÚČAM DôKLADNE PREČISTIŤ ORGÁNY, až potom si dávať "elixíry", atď... aby to fakt zaberalo... Elixír mládí???? Šanka a po ní klystýry, strava obsahující enzymy <3, zbytek jsou dolaďující aspekty
Jani, bez vylúčenia kameňov zo žlčníka a pečene to proste.... NEJDE.... A strava obsahujúca enzýmy typu, ktoré sa ničia pri teplote nad 43 stupňov... To chceš jesť ovocie, zeleninu (resp. šťavy zo zeleniny...), bryndzu, kefír, a... finito ??? ... Enzýmy obsahuje aj masť, aj ghí... Ale iné enzýmy.... Na rozdiel od rastlinných tukov, ktoré nemajú svoje vlastné enzými na to, aby sme ich dobre strávili, ale o.k.,, o tom sa tu nebavíme... Ja som ťa len poopravil v tom, že si zabudla na OČISTU PEČENE... Robil som si asi 50 klystírov za život (s urinou), 5 šaniek... a ... čo z toho, keď som mal kopu kameňov v pečeni ? Prd makový... Tady musím souhlasil s NOWOCAYNEM. Nejdřív je potřeba tělu umožnit ze sebe sajrajty dostat, než je člověk začne uvolňovat nějakými elixíry. I u očisty kloubů je nezbytnou podmínkou minimálně důkladný pročištění střeva. Jak píše jani, tak pročištění střeva a živá enzymatická strava to taky řeší, ale strašně POMALU. Já se pravidelnými očistami všeho možnýho a půsty čistil asi rok a to mi je 26 let a řekl bych, že sem se předtím stravoval o dost líp než průměrnej Čech. A teď si představte, že se někdo chce pročistit i ve čtyřiceti nebo v šedesáti. Navíc třeba takovou očistu jater opravdu nic nenahradí. NOWOCAYN_2: Ghí těžko bude obsahovat enzymy, když je ničí teploty nad 42 stupňů. Najdeš je třeba v ovozelu nebo v nepasterizovaném mléce. V luštěninách, oříšcích, semínkách, obilovinách apod. je aktivuješ máčením (ideálně ne míň jak 24 hodin pro úplný odblokování) a klíčením. Jinak ti sou k ničemu a v nemáčený podobě na dvě věci, pokud nezničíš enzymový inhibitory (a s nimi i enzymy) ozařováním, jak se to často dělá. Neozářený a nemáčený totiž dost zatěžujou slinivku. Xeelee : Ako som už vravel, Kwasniewski nie je moja "modla", ani môj "hrdina", ale dovolím si citovať z jeho knihy : Tazateľ : Už víme, že tuky musí být pro cloveka jediným Ja si myslím, že existujú aj enzýmy takého typu, ktorý sa neničí pri vysokej teplote. Keď sa živočíšny tuk (hlavne ghí) správa v hrnci úplne inak ako napríklad hrach, šošovica, nastrúhané jablko, čerešne, kolečká mrkvy, listy, atď, tak kľudne môže byť, že jeho enzými sú úplne iné, a fungujú proste inak. Ak by to tak nebolo a ničili by sa teplom, tak načo by o tom písal Kwasniewski, keď vajíčka varí, a rovnako aj (tučné) mäso, a tak isto masť a mliečny tuk, loj, atď... ? Viac k tomu dodať neviem, len píšem, že si nemyslím, že enzými v živočíšnom tuku sa ničia teplotou. To je môj názor, a keď mi nájdeš publikácie (nie vitariánske ani vegánske...) kde sa píše o opaku, veľmi rád si to prečítam.
Za drtivou väčšinou chorôb stoja práve fyzické príčiny - nevhodná strava, parazity, rôzne virálne záťaže, toxíny, ťažké kovy..., ktoré sa ale často prejavujú práve psychicky a to zvádza k "duchovnému" riešeniu chorôb. Čokoľvek, čo rozhodí biochémiu mozgu, žľazy s vnútorným vylučovaním má väčšinou katastrofálne následky na psychiku. Ak drtivú väčšinu môjho príjmu tvoria tuky, tým sa automaticky ochudobňujem o kopec minerálov, vitamínov, antioxidantov, ochranných látok - tieto sú totiž obsiahnuté hlavne v sacharidových rastlinných potravinách - hlavne zelenina, semená a orechy by sa mali jesť s mierou, inak hrozí nadbytok omega-6 tukov, neviem si dosť dobre predstaviť aké minerály, vitamíny, enzýmy obsahuje vypražená bravčová masť, okrem tukorozpustných ako vitamín D, A, možno trochu zinku, selénu. Zo živočíšnych potravín sú ale veľmi bohaté na živiny vnútorné orgány napr. pečeň, zároveň ale aj úĺožisko toxínov. Kedysi sa používala lisovaná surová pečeň z mladých teliat (keď ešte neboli tak kontaminované) pri Gersonovej protirakovinovej diéte. Ja beriem dlhodobo adrenálne výťažky získavané zo žliaz zvierat na adrenálnu únavu, teraz menej, ale je zrejmé, že živočíšne produkty môžu byť za istých okolností veľmi prospešné. U živočíšnych tepelne spracovaných potravín, najmä bielkovín ani tak nejde o stratu enzýmov ako skôr vznik rôznych toxických látok - to je aj dôvod prečo protirakovinové diéty striktne vylučujú živočíšne produkty a tuky, v neskoršej fáze liečby max. povoľujú nejaké minimálne množstvo surových a tepelne minimálne upravovaných - surové kozie mlieko, surové maslo, surové kvalitné vajíčka, v menšej miere minimálne upravované kvalitné mäso. Pri živočíšnych zahriatych bielkovinách totiž vzniká oveľa viac škodlivých látok ako keď uvarím zeleninu, kde je 90% a viac vody. Každú teóriu treba posudzovať so zdravým rozumom a s ohľadom na najnovšie výskumy, prečo by som mala predpokladať, že zrovna Kwasniewski vie o výžive všetko, ja som skoro v každej knihe, čo som čítala, našla nejaké deficity, ani vitariáni nemajú rozhodne patent na všetky pravdy, od kopec teórií sa dnes už upúšťa typu, že všetky minerály sa menia varom na anorganické - nezmysel, že enzýmy v potrave sú nevyhnutné na trávenie, že čo je surové je automaticky najzdravšie (často citovaná kniha o enzýmoch od Dr. Howella je z roku 1946!!! a je v nej kopec nedostatkov s ohľadom na jeho výskumné metódy, to isté teória leukocytózy), sú isté potraviny, ktoré sú dokonca veľmi ťažko stráviteľné v surovom strave ako naklíčené strukoviny, niektoré zeleniny, niektoré typy škrobov sú stráviteľnejšie varené, napr. v zemiakoch. Dlhoroční vitariáni upúšťajú od konceptu 100% surová strava, napr. Victoria Boutenko priznáva po niekoľkých rokoch surovej stravy, že je lepšie zaradiť istú časť varených potravín ako kompenzovať zvýšenú potrebu kalórií nadbytkom orechov a semien, je lepšie dať si misku varených zemiakov, ryže natural ako prepchávať sa orechmi, avokádami. Zjesť misu surovej brokolice je dosť problém, ale uvarenú v pare ju zjem bez problémov, tým netvrdím, že zeleninu variť, ale úprava niektorých druhov mi pomôže ju skonzumovať vo väčších množstvách. Vitariáni často majú problém s kalóriami, aj keď mnohí vyhlasujú, že im stačí na raňajky si dať tri broskyne, na obed šalát - treba sa pozrieť na dlhoročných vitariánov, ako vyzerajú, ako sú na tom so zdravím. Ono vitariáni medzi sebou moc nepriznajú, že majú zdravotné problémy, ale Victoria Boutenko a celá jej rodina a ďalší vitariáni priznávajú, že mali zdravotné problémy, zistili, že potrebujú jesť kopec zelenolistej zeleniny a menej ovocia, menej orechov a tukov omega 6 (okrem konopných, ľanových a chia semien, drtivá väčšina orechov obsahuje hlavne omega 6 tuky), ak prijímam veľa orechov lebo som hladná, zase len prijímam väčšinu kalórií z omega 6 tukov, veľa vitariánov má veľké problémy so zubnými kazmi, hlavne fruitariáni, je totiž blbosť, že vláknina v ovocí mi zuby prečistí. Keď človek prechádza na surovú stravu, prvé mesiace sa cíti fantasticky, to je práve preto, že vylúčil zo stravy všetky rafinované a spracované potraviny, telo sa výborne prečistí, otázne je, či tá strava bude časom stačiť, niektoré deficity vznikajú až po rokoch. Teória zníženého príjmu potravín a predlžovania života je tiež diskutabilná, je za tým naozaj znížený príjem kalórií alebo len fakt, že neprijímam kopec škodlivých látok? Kedysi som čítala článok o ľuďoch, čo dlhodobo obmedzujú kalórie v strave, hej, oni fungovali, ale zároveň priznávali, že musia významne redukovať aj fyzické aktivity, lebo im na to ich strava nestačí, o nejakých breatheriánoch sa nevyjadrujem, to neviem posúdiť. Výskumy ukazujú, že človek funguje dlhodobo lepšie, ak má dostatočný príjem kalórií v podobe kvalitných potravín a to platí zrovna aj pre vitariánov, čo by ale v ich ponímaní znamenalo prijímať dosť vysoké množstvo zeleniny a ovocia denne a to rozhodne nepokryjú tri kúsky ovocia a miska šalátu denne, Victoria Boutenko to rieši napr. zelenými zmixovanými nápojmi - čiže zmixuje zelenolisté zeleniny, ovocie - takto dokážem prijať pomerne veľké mnostvo zeleniny denne. Ak by sme sa pozreli na 100% vitariánov v prírode, napr. gorily - tie konzumujú prakticky celý deň rastlinnú stravu a prijmú jej niekoľko kilogramov denne. Skôr sa prikláňam k tej psychosomatickej stránke chorôb.Všetky tie breberky sa držia len v prekyslenom organizme.Tiež som na surovej strave skoro rok,moje pH nie je stále ideálne.Ak však odídem na pár dní mimo domu,mám kľud /žiadny manipulátor okolo Tazateľ : Už víme, že tuky musí být pro cloveka jediným Ja si myslím, že existujú aj enzýmy takého typu, ktorý sa neničí pri vysokej teplote. Keď sa živočíšny tuk (hlavne ghí) správa v hrnci úplne inak ako napríklad hrach, šošovica, nastrúhané jablko, čerešne, kolečká mrkvy, listy, atď, tak kľudne môže byť, že jeho enzými sú úplne iné, a fungujú proste inak. Ak by to tak nebolo a ničili by sa teplom, tak načo by o tom písal Kwasniewski, keď vajíčka varí, a rovnako aj (tučné) mäso, a tak isto masť a mliečny tuk, loj, atď... ? Viac k tomu dodať neviem, len píšem, že si nemyslím, že enzými v živočíšnom tuku sa ničia teplotou. To je môj názor, a keď mi nájdeš publikácie (nie vitariánske ani vegánske...) kde sa píše o opaku, veľmi rád si to prečítam.
Obávám se, že zde půjde o omyl, naprostá většina enzymů není schopna vydržet teploty nad 50 stupňů a mnoho z nich ani to ne, naopak jim naprosto nevadí veliký mráz, mnohdy ani absolutní nula, čili pochybuji, že něco vydrží škvaření. Navíc pokud si dobře vzpomínám, tak naši předci zalévali maso do sádla právě kvůli jeho konzervačním schopnostem a to tam nemůže být pak vůbec nic. Ak drtivú väčšinu môjho príjmu tvoria tuky, tým sa automaticky ochudobňujem o kopec minerálov, vitamínov, antioxidantov, ochranných látok - tieto sú totiž obsiahnuté hlavne v sacharidových rastlinných potravinách - hlavne zelenina, semená a orechy by sa mali jesť s mierou, inak hrozí nadbytok omega-6 tukov, neviem si dosť dobre predstaviť aké minerály, vitamíny, enzýmy obsahuje vypražená bravčová masť, okrem tukorozpustných ako vitamín D, A, možno trochu zinku, selénu. Zo živočíšnych potravín sú ale veľmi bohaté na živiny vnútorné orgány napr. pečeň, zároveň ale aj úĺožisko toxínov. Kedysi sa používala lisovaná surová pečeň z mladých teliat (keď ešte neboli tak kontaminované) pri Gersonovej protirakovinovej diéte. Ja beriem dlhodobo adrenálne výťažky získavané zo žliaz zvierat na adrenálnu únavu, teraz menej, ale je zrejmé, že živočíšne produkty môžu byť za istých okolností veľmi prospešné. U živočíšnych tepelne spracovaných potravín, najmä bielkovín ani tak nejde o stratu enzýmov ako skôr vznik rôznych toxických látok - to je aj dôvod prečo protirakovinové diéty striktne vylučujú živočíšne produkty a tuky, v neskoršej fáze liečby max. povoľujú nejaké minimálne množstvo surových a tepelne minimálne upravovaných - surové kozie mlieko, surové maslo, surové kvalitné vajíčka, v menšej miere minimálne upravované kvalitné mäso. Pri živočíšnych zahriatych bielkovinách totiž vzniká oveľa viac škodlivých látok ako keď uvarím zeleninu, kde je 90% a viac vody. Každú teóriu treba posudzovať so zdravým rozumom a s ohľadom na najnovšie výskumy, prečo by som mala predpokladať, že zrovna Kwasniewski vie o výžive všetko, ja som skoro v každej knihe, čo som čítala, našla nejaké deficity, ani vitariáni nemajú rozhodne patent na všetky pravdy, od kopec teórií sa dnes už upúšťa typu, že všetky minerály sa menia varom na anorganické - nezmysel, že enzýmy v potrave sú nevyhnutné na trávenie, že čo je surové je automaticky najzdravšie (často citovaná kniha o enzýmoch od Dr. Howella je z roku 1946!!! a je v nej kopec nedostatkov s ohľadom na jeho výskumné metódy, to isté teória leukocytózy), sú isté potraviny, ktoré sú dokonca veľmi ťažko stráviteľné v surovom strave ako naklíčené strukoviny, niektoré zeleniny, niektoré typy škrobov sú stráviteľnejšie varené, napr. v zemiakoch. Dlhoroční vitariáni upúšťajú od konceptu 100% surová strava, napr. Victoria Boutenko priznáva po niekoľkých rokoch surovej stravy, že je lepšie zaradiť istú časť varených potravín ako kompenzovať zvýšenú potrebu kalórií nadbytkom orechov a semien, je lepšie dať si misku varených zemiakov, ryže natural ako prepchávať sa orechmi, avokádami. Zjesť misu surovej brokolice je dosť problém, ale uvarenú v pare ju zjem bez problémov, tým netvrdím, že zeleninu variť, ale úprava niektorých druhov mi pomôže ju skonzumovať vo väčších množstvách. Vitariáni často majú problém s kalóriami, aj keď mnohí vyhlasujú, že im stačí na raňajky si dať tri broskyne, na obed šalát - treba sa pozrieť na dlhoročných vitariánov, ako vyzerajú, ako sú na tom so zdravím. Ono vitariáni medzi sebou moc nepriznajú, že majú zdravotné problémy, ale Victoria Boutenko a celá jej rodina a ďalší vitariáni priznávajú, že mali zdravotné problémy, zistili, že potrebujú jesť kopec zelenolistej zeleniny a menej ovocia, menej orechov a tukov omega 6 (okrem konopných, ľanových a chia semien, drtivá väčšina orechov obsahuje hlavne omega 6 tuky), ak prijímam veľa orechov lebo som hladná, zase len prijímam väčšinu kalórií z omega 6 tukov, veľa vitariánov má veľké problémy so zubnými kazmi, hlavne fruitariáni, je totiž blbosť, že vláknina v ovocí mi zuby prečistí. Keď človek prechádza na surovú stravu, prvé mesiace sa cíti fantasticky, to je práve preto, že vylúčil zo stravy všetky rafinované a spracované potraviny, telo sa výborne prečistí, otázne je, či tá strava bude časom stačiť, niektoré deficity vznikajú až po rokoch. Teória zníženého príjmu potravín a predlžovania života je tiež diskutabilná, je za tým naozaj znížený príjem kalórií alebo len fakt, že neprijímam kopec škodlivých látok? Kedysi som čítala článok o ľuďoch, čo dlhodobo obmedzujú kalórie v strave, hej, oni fungovali, ale zároveň priznávali, že musia významne redukovať aj fyzické aktivity, lebo im na to ich strava nestačí, o nejakých breatheriánoch sa nevyjadrujem, to neviem posúdiť. Výskumy ukazujú, že človek funguje dlhodobo lepšie, ak má dostatočný príjem kalórií v podobe kvalitných potravín a to platí zrovna aj pre vitariánov, čo by ale v ich ponímaní znamenalo prijímať dosť vysoké množstvo zeleniny a ovocia denne a to rozhodne nepokryjú tri kúsky ovocia a miska šalátu denne, Victoria Boutenko to rieši napr. zelenými zmixovanými nápojmi - čiže zmixuje zelenolisté zeleniny, ovocie - takto dokážem prijať pomerne veľké mnostvo zeleniny denne. Ak by sme sa pozreli na 100% vitariánov v prírode, napr. gorily - tie konzumujú prakticky celý deň rastlinnú stravu a prijmú jej niekoľko kilogramov denne.
Řekl bych, že uvažujte správně, není vhodný žádný extrém a to nikdy v ničem, čili i na stravování se takto dá pohlížet a naprosto největší spokojenost má člověk v rovnovážném stavu psychiky, fyzična a duchovna, což lze vždy kompenzovat buď přímo na straně kterou přetěžuji, nebo na jiném z těchto bodů tak, abych rovnováhu docílil. Pak je jedno za to bude pojídání kytek, nebo vepřového bůčku, ostatně inspirujte se u mnichů, ti jedí celkem šmejd a ideálním duchovním klidem ho prostě zpracují.
Nenechte se vyplašit, jakákoliv panika je škodlivá a pokud je davová tak se lidi i ušlapou, což to jenom potvrzuje a člověk do ní nesmí zabřednout. Je mnoho různých pohledů a snad nejlépe se na to dívá ajurvéda, prostě musíte docílit rovnováhy a je jedno jak. Tak..aj tento rok si dám kúru "Elixíra mladosti", začínam už dnes (dám si pred spaním dnes)...
Určitě to tak bude účinnější, uvolní se více účinných látek. Výborná věc temto lektvar..... hlavně pro žlučnikáře a pacienty s žaludečním vředem a nebo ulcerozní kolitýdou a hemeroidy na střevech včetně polypu.výýýýýýýýborná věc
A ty si myslel, že čo pomáha obmladzovaniu ??? AJ TOTO. A mimochodom, prechádza to aj žalúdkom, nie len črevami............ Inak, neviem o tom, že by to malo mať nejakú kontraindikáciu k žalúdočným vredom, kolitýde, hemeroidom a polypom........ Veď to chutí ako "mňamka", ktorej by som vedel vypiť aj pol litra, ale radšej rešpektujem návod, 1 štamprlík toho elixíru denne..... A už si na sobě spozoroval v zrcadle jak si krásnej a mladej???
Jask říkám ..Blbost nadevše.....dej si klidně i litr denně.... A ještě jedna věc...pokud chcete mí krásně lámávé kosti tak to pijte dál....hlavně ti co mají osteoporozu.....tato směs vám nádherně rospouští vápník v těle tak dobrou chut....
Ty trdlo, v jednom štamprlíku (odporúčaná denná dávka) sú max. 2cl citrónovej šťavy, to je 20ml ........ Navyše cesnak je silne zásaditý (tak sa tvrdí)... tak o akom rozpúšťaní vápnika ZO ZUBOV A KOSTÍ tu bľaboceš ? ...
Už jste to zkoušel, když tvrdíte, že to skoro každého zabije? Vraj kto hľadá, nájde... a tak som našla. A to hneď recept na výrobu elixíru mladosti, hihi Elixír mládí - recept Toto vše smícháme a dáme do velké sklenice a vše zalijeme kořalkou. Necháme louhovat při pokojové teplotě 3 týdny, poté přecedíme a užíváme po kávové lžičce jednou za den. Elixír mládí - recept Toto vše smícháme a dáme do velké sklenice a vše zalijeme kořalkou. Necháme louhovat při pokojové teplotě 3 týdny, poté přecedíme a užíváme po kávové lžičce jednou za den.
Tak samé dobré věci i když někdo toho může dát trochu více a bude mít motací virózu jako pan prezident. Dobrý den, pane Jardo, právě jsem přečetla Váš článek o elixíru mládí a Vaší variantě se sodou. Chci se zeptat, jestli je možné místo rajčat použít i jinou zeleninu - rajčata jako jednu z mála zelenin opravdu nemám ráda (nevím, možná sušené bych nějak snědla, ale počítám, že čerstvost je zásadní). Dále mě zajímá, kde sehnat za příznivou cenu tak velké množství vit. C? Mohl byste doporučit? Můj stav se přes všechny léky a snahy neustále zhoršuje, tak bych chtěla ještě něco zkusit, co ale nebudou vyhozené peníze... Děkuji za reakci. právě jsem přečetla Váš článek o elixíru mládí a Vaší variantě se sodou. Chci se zeptat, jestli je možné místo rajčat použít i jinou zeleninu - rajčata jako jednu z mála zelenin opravdu nemám ráda (nevím, možná sušené bych nějak snědla, ale počítám, že čerstvost je zásadní). Dále mě zajímá, kde sehnat za příznivou cenu tak velké množství vit. C? Mohl byste doporučit? Můj stav se přes všechny léky a snahy neustále zhoršuje, tak bych chtěla ještě něco zkusit, co ale nebudou vyhozené peníze... Děkuji za reakci.
Tak bavíte se vlastně o parazitech a tam není cílem práškovat, ale nekrmit. Osobně bych spíše vsadil na specifickou dietu, ale céčko také může dosti pomoci. Míchat se dá do čehokoliv barevného, třeba borůvky, červená řepa a další. Také fungují šípky, dá se koupit prášek a céčko je v nabídce na konci fóra, mohu poslat. My máme vyzkoušený tento recept: 5 celých citronů, 30 stroužků českého, 1 litr vody. Citróny umyjeme v horké vodě a nakrájíme je na malé kousky. Česnek oloupeme a nakrájíme na půlky. Všechno dohromady umixujeme na kaši. Osobně jsem zhubla 1kg za 2 dny. A nebo dcera (9let) po 3 dnech užívání přestala kašlat (suchý kašel) a je bez rýmy. Zřejmě je to první pomoc k upravě Ph. Příště zkusíme bez tepelné upravy. Jen by mě zajímaly zkušenosti skladování a délce užívání.
Počítaj so sklamaním Jak je to možné? Snad by to mělo mít silnější účinek. Napiš něco víc.
Vysoká teplota (resp. pomaly sa zvyšujúca až do bodu varu) vyluhuje do vody z citróna a cesnaku viac látok. Tam nejde o enzýmy, citrón a cesnak ich majú totálne minimum (lebo sú nízkokalorické), takže sa neboj. Osobně jsem zhubla 1kg za 2 dny. A nebo dcera (9let) po 3 dnech užívání přestala kašlat (suchý kašel) a je bez rýmy. Zřejmě je to první pomoc k upravě Ph. Příště zkusíme bez tepelné upravy. Jen by mě zajímaly zkušenosti skladování a délce užívání.
Osobně bych se držel postupu, již jsem ho na netu viděl vícekrát a nikdy nebylo psáno o výrobě bez převaření, podle všeho by se to rychle zkazilo. Tak šlo by si udělat porci z malého množství. Třeba 1 citron, 5 stroučků česneku, 1dcl vody. Ale nebudu to zkoušek, když to funguje s převařením. Jak jsem psala, výborné na kašel, rýmu. Teď dávám dvouletému dítěti 5ml ráno a 5ml večer. Ze začátku jsem to míchala s medem kvůli chuti, ale ted už nám to chutná i bez oslazení. Dokonale pomáhá. Mám k tomu ještě dotaz. Myslíte, že to nemůže nějak uškodit štřevům, když léčbu opakuji při každém kašli, tedy např. 3 krát za zimu po dobu délky té nemoci (5 - 8 dnů)?
Nemyslím si že by to mohlo nějak škodit, podle mě jde o velice bezpečný postup. Pridal som to do navodov.
Tak česnek obsahuje sirné sloučeniny ke kterým patří hlavně aliin, který se mění na alicin. Ten se dále transformuje na ajoen, alyl oligo- a polysulfidy a vinylsulfidy. Procesů tam tedy probíhá docela dost, ale nedovedu odpovědět, které proběhnou zrovna v tomto případě. Dobry den. Chtěla bych se poradit ohledně mého zdravotního stavu a kuze. Je mi 30 a jiz 3 roky me trapi stridave pravostranne neoro problemy na ruce a noze, brneni, pocit chladu, rychla unava, ztratasily, fascikulace tak nejak na celem tele, dale unava, chronicke zan. v tele uz od mala - zanet moc. cest,gynekologic. pr., akne. RS v nemocnici vylouciloi, asi mam problem i s kandidou. Nyni asi 3 roky se mi zacala hrozne zhorsovat kuze. Hodne mi seschla a zacala se svarstovat. Viz foto. jsem na diete, nenjim sladke, malo masa, hodne ovoce zeleniny. Jsem do detoxikacnich kurach jak na parazity chemii, tak prirodne, rozne vyplachy stev a tak. Proste nic. Na nohou mam pocinajici krecove zily a hlavne lechtavy pocit pod kuzi, jako by tam neco lezlo a drobne fascikulace. Mysliste, ze se da me zdravi uplne obnovit a kuze ziskat mladistvy vzhlked? Deti jeste bohuzel nemam. Ted zkousim energeticka cviceni cchi kung. Moc rada budu za cenne rady. Dekuji a pekny den
Keď robíš základné stravovacie chyby už dávno prekonané (lebo sú to NEZMYSLY), tak sa nediv....
Tak to si nemyslim, jelikoz tenhle recept na spoustu masa(kvalitniho) a vyvaru uz mam dale odzkouseny. Nic neni tak jednoduche jak si myslis. Cetla jsem, ze tento stav mohou delat kuprikladu borelie. A jelikoz jsem mela boreliozu pred patnacti lety, muze toto byt projev 3. stadia. Takze pokud nemas opravdu hluboke znalosti o problematice cloveka, radeji slova stylu: "tak se nediv" nepouzivej. Clovek by se nikdy nemel povysovat nad druhym. Dekuji
Tým, že napíšem "tak sa nediv" sa povyšujem nad teba ?
není jednoduché tyhle žvásty ignorovat, ale co já vím, třeba je to pravda. určitě nejsem nejchytřejší, ne ne.
Ono těch informací co píšete je na smysluplnou radu docela málo, ale jak se koukám na ty fotky, tak bych to spíše viděl na špatné poměry omega mastných kyselin, což by asi bylo vhodné si spočítat na nutriční kalkulačce a docílit stavu kdy PUFA budou tvořit maximálně 10% z celkového příjmu tuků a PUFA budou vybalancované omega 3 proti omega 6 nejhůře 1:5 a ideálně až 1:1. Jinak se z textu dá odvodit, že máte podle všeho nízký příjem kolagenu a především glycinu, což je hlavně o zánětech a stavu pokožky, vlasů a nehtů. Obecně si dovolím tvrdit že hodně jakýchkoliv cukrů, tedy i z ovoce znamená vždy problém a pokud už je musíte jíst, tak se snažte glykemický index konzumovaných potravin držet pod číslem 50, což většinou dost pomáhá. Pokud bude něco nejasné klidně mě zavolejte a pořešíme co se dá.
Ok, tento prispevok som cital az teraz, velmi uz na toto forum nechodim. Neviem, ci to este citas, ale z mojich znalosti, mas naisto parazity. Pravdepodobne, ich mas uz aj v nohach. Co je horsie, nejde sa ich tak lahko zbavit. Tvoje telo ocividne s niecim bojuje, a je zvnutra uplne napadnute... vacsinou je za tym parazit, alebo aj viac druhov. Medicina to neodhaluje, cize mozes skusit tu Blahovu. To nejakou zmenou stravy nevyriesis, osobna skusenost... zmena stravy samozrejme trochu pomoze, ale je to na dlho, a nie vzdy to ten zly stav zvrati, skor to zastavi degeneraciu. Ty sa potrebujes ale vyliecit. Uz z tych fotiek tak isto vidim, ze mas vela materskych znamienok. To je vzdy, ked telo nestaci odpratavat toxiny... vacsinou su za tym parazity. Ludia, co maju vela znamienok, mavaju premnozene parazity, niekedy moze ist aj o jednobunkove, moze ist aj o boreliu.. ale tu tiez po tele prenasaju parazity (tie mensie sa mozu nachadzat v tych vacsich, ktori ich roznasaju po tele, ako postupne cykluju a preto sa ich telo nikdy nevie zbavit... a hlavne spirochet, ktore sa vedia doslova zavrtat, prevrtat, ukryju sa v telach parazitov, kde imunitny system nevie preniknut - moje podozrenie je, ze dovod, preco sa ludia borelioz nevedia zbavit, su prave parazity, v ktorych su ukryte a tie ich roznasaju po tele) Co na to napisat, strava samozrejme pomoze. Ale nemyslim si, ze by tu viedla k vylieceniu. Mne dost pomohli aj ocisty pecene, no ked som zistil, ze som mal parazitozu, nebol to najlepsi napad, hlavne ak mas parazity v peceni, je to dost nasilna metoda. Ale mne dost vyrazne pomohla. Len az potom som zistil, ze som riskoval. Na parazitoch je najhorsie to, ze sa ti mozu este viac rozliezt, ked zacnes prilis slabymi davkami. Niekedy sa este kvoli tomu pohorsi. Treba teda silne davky, take, co nedovolia im v crevach rast. Nutna je pravidelna konzumacia dynovych semienok, ktore ich paralyzuju a zhorsuju ich pohyb. Horsie je to, ak mas pasomnice a ich larvy rozlezene po tele. Pasomnice vedia sposobit velmi neprijemne parazitozy a su zaroven najodolnejsie. Pokial poklesne mnozstvo parazitov, vacsinou zmizne aj kandida, a aj mnozstvo chronickych chorob, ktore su sposobene neraz mensimi parazitmi, prvokmi, bakteriami a virusami, ktore neustale roznasaju po tele. Velmi asi najviac mi v tomto pomahaju hladovky... zarad ich pravidelne. SKus aj dzusovy post, kazdy rok mozes spravit 1-2, ak vydrzis 21 dni pit len stavy. Casom mozes skusit predlzit az na 30 dni. Tento typ postu mi vyrazne pomohol. Pozor vsak na navratovu fazu, ak mas dzusovy post dlhsie, nez tyzden, uz musis zaradit navratovu fazu, rovnako ako v hladovke. Ozaj co sa tyka doplnkov, este ber na posilnenie imunity, kolostrum, probiotika, a betaglukany. Neviem ako si na tom finacne, najhorsie je ked ma clovek este aj nedostatok penazi. A ak mas dost penazi, urcite ber aj enzymi, tie sa velmi zijdu pri kazdej takejto chronickej chorobe, ked je telo zvnutra zamorene/napadnute niecim, bojuje a nevie si rady. Je mozne, ze tymto to behom niekolko rokov zmiernis tak, ze sa ti vyrazne polepsi zdravie. Co sa tyka tej pokozky, tak to neviem, z coho moze byt, ale skus zaradit lanove semienka pravidelne kazdy den polievkova lyzica, a par krat za tyzden si skus urobit aj sirnu patlaninu (najdes na fore). Zohnat dobry lanovy olej bude ale problem, skus pohladat v teme lanovy olej/sirna patlanina, ludia tam pisali aj o najnovsich objavoch za rozumne ceny, kde ho nasli, lebo ten z agro-el byval casto skazeny. A navyse tam treba zobrat 5l aby sa to oplatilo. V kazdom pripade, uz podla tych znamienok viem, ze si chronicky chora, a vyliecenie bude trvat roky, inak to nejde. Tie hladovky ta posunu najrychlejsie niekam. Odporucam - kazdy tyzden jednodnova, idealne 36 hodinova. Raz-dva krat za rok dzusovy post, skus sa dostat az na 21 dni. Idealne 30. (S parazitmi sa hladuje ale velmi tazko, priprav sa na tazky boj).
Strava zasadotvorna, plus tie stavy. (davaj co najcastejsie ananasovu, ta zaroven cisti parazity z criev, moje skusenosti s dzusovymi postami mozes precitat tu, ked som ich zacinal robit
Paní Bláhová podle mého názoru není moc důvěryhodný člověk a já osobně bych ji tedy rozhodně nikomu nedoporučoval.
Potom dám vedieť čo a ako.
chci se zeptat, jestli by nebylo nebezpečné tento "elixír" či jak to nazvat, podávat i člověku s onemocněním cév a nedávně prodělanou mrtvicí? Nebylo by zde riziko uvolnění dalších krevních sraženin?
Mám zarobenú aj česnekovú vodku, užíval som ju hneď od najsilnejšej dávky, prerušil som to keď som začal s Kalísiou.
Na kolondoskopii mi našli nejaké polypy, jedna bola ako čerešňa, výsledok som dostal že bola nezhubná, (Vypálili mi ju samozrejme) možno práve po užívaní týchto elixírov, to sa ale nedozviem keďže predtým som o nich nevedel.
chci se zeptat, jestli by nebylo nebezpečné tento "elixír" či jak to nazvat, podávat i člověku s onemocněním cév a nedávně prodělanou mrtvicí? Nebylo by zde riziko uvolnění dalších krevních sraženin?
Mám zarobenú aj česnekovú vodku, užíval som ju hneď od najsilnejšej dávky, prerušil som to keď som začal s Kalísiou.
Na kolondoskopii mi našli nejaké polypy, jedna bola ako čerešňa, výsledok som dostal že bola nezhubná, (Vypálili mi ju samozrejme) možno práve po užívaní týchto elixírov, to sa ale nedozviem keďže predtým som o nich nevedel.
Na kolondoskopii mi našli nejaké polypy, jedna bola ako čerešňa, výsledok som dostal že bola nezhubná, (Vypálili mi ju samozrejme) možno práve po užívaní týchto elixírov, to sa ale nedozviem keďže predtým som o nich nevedel.![]()
![]()
významným zdrojem energie, ale mimo
energie dodávají organizmu i tak duležité
složky jako enzymy, vitamíny a minerály.
Kwasniewski : Ne všechny tuky. Jen v živocišných tucích se nacházejí
všechny potrebné složky pro jejich spalování,
neboli enzymy, vitamíny a minerály v optimálním
množství a pomeru. Tuky vznikají v organizmu
zvírat pomocí stejných enzymu, vitamínu
a minerálu, pomocí nichž jsou spalovány. Jímeli
tuky živocišného puvodu, dostáváme nejen koncentrovanou
energii, ale i všechny složky potrebné
k získání této energie, které doprovázejí tuky
v patricném množství a pomeru. Spalování tuku
v organizmu je velmi snadné a energeticky málo
nárocné.
/,po prekyslení ani stopy.Pritom si dám aj trochu varenej stravy.Trošku som zmätená z tých informácii ohľadne vitariánov,ale nechcem sa vystrašiť,to škodí najviac.Každý sme ináč nastavený.Dôležitý je stav mysle-hlavne prítomný okamžik /E.Tolle/.ale to už nepatrí do tohto vlákna.Prajem pekný deň.
významným zdrojem energie, ale mimo
energie dodávají organizmu i tak duležité
složky jako enzymy, vitamíny a minerály.
Kwasniewski : Ne všechny tuky. Jen v živocišných tucích se nacházejí
všechny potrebné složky pro jejich spalování,
neboli enzymy, vitamíny a minerály v optimálním
množství a pomeru. Tuky vznikají v organizmu
zvírat pomocí stejných enzymu, vitamínu
a minerálu, pomocí nichž jsou spalovány. Jímeli
tuky živocišného puvodu, dostáváme nejen koncentrovanou
energii, ale i všechny složky potrebné
k získání této energie, které doprovázejí tuky
v patricném množství a pomeru. Spalování tuku
v organizmu je velmi snadné a energeticky málo
nárocné.
/,po prekyslení ani stopy.Pritom si dám aj trochu varenej stravy.Trošku som zmätená z tých informácii ohľadne vitariánov,ale nechcem sa vystrašiť,to škodí najviac.Každý sme ináč nastavený.Dôležitý je stav mysle-hlavne prítomný okamžik /E.Tolle/.ale to už nepatrí do tohto vlákna.Prajem pekný deň.
Totiž, to sú jediné dni, keď jem cesnak. Inak mi totiž cesnak blbo trávi, grgá sa mi po ňom.... Ale vo forme "Elixíru mládí" mi to len a len prospieva (dúfam), trávi to úplne v poriadku.
Otázka.............. Najprv počkať takých 11 minút s rozdrveným (pomixovaným, narezaným, rozpučeným...) cesnakom, a až potom ho hodiť do vody spolu s narezanými (zmixovanými) citrónmi ?
????
Totiž, to sú jediné dni, keď jem cesnak. Inak mi totiž cesnak blbo trávi, grgá sa mi po ňom.... Ale vo forme "Elixíru mládí" mi to len a len prospieva (dúfam), trávi to úplne v poriadku.
Otázka.............. Najprv počkať takých 11 minút s rozdrveným (pomixovaným, narezaným, rozpučeným...) cesnakom, a až potom ho hodiť do vody spolu s narezanými (zmixovanými) citrónmi ?
????
.......Boooože lidi kde na to chodíte....Toto je dobré tak na vyhubení střevních parazitu a ne na omládnutí.....
Toto je dobré pro člověka se zdravými orgány..žaludek ,střeva to hlavně.
.......Boooože lidi kde na to chodíte....Toto je dobré tak na vyhubení střevních parazitu a ne na omládnutí.....
ale moc to nepřežen abys pak nemusel znovu na základku..
![]()
![]()
![]()
![]()
. Síce som hľadala niečo iné, ale ktovie, možno to zafunguje.
![]()
Teda dúfam, že ho už nenašiel niekto predo mnou! ![]()
•1 litr ovocné kořalky 50 %
•1 kávová lžíce jmelí či malá větvička sušeného
•4 lžíce rozmarýnu
•4 lžíce hlohu
•4 lžíce máty
•4 lžíce meduňky
•10 tablet Mumia (koupíte v lékárně Mumio od Dr.Drozden)
•1 g ženšenového kořene
•1 snítka skořice celé
•3 plátky zázvoru asi 1 cm silného
Zdroj: http://www.horoskopnamiru.cz/kouzlo-elixiru-mladi
. Síce som hľadala niečo iné, ale ktovie, možno to zafunguje.
![]()
Teda dúfam, že ho už nenašiel niekto predo mnou!
•1 litr ovocné kořalky 50 %
•1 kávová lžíce jmelí či malá větvička sušeného
•4 lžíce rozmarýnu
•4 lžíce hlohu
•4 lžíce máty
•4 lžíce meduňky
•10 tablet Mumia (koupíte v lékárně Mumio od Dr.Drozden)
•1 g ženšenového kořene
•1 snítka skořice celé
•3 plátky zázvoru asi 1 cm silného
Zdroj: http://www.horoskopnamiru.cz/kouzlo-elixiru-mladi
Zkusil byste odhadnout, jak dlouho může léčba trvat při kumulaci nemocí jako fibromyalgie, chronická borelióza, kandidóza, streptokok?
Zkusil byste odhadnout, jak dlouho může léčba trvat při kumulaci nemocí jako fibromyalgie, chronická borelióza, kandidóza, streptokok?
Tu nalejeme do vody a necháme projít varem. Hned pak odstavíme. Přecedíme (propasírujeme) přes sítko a nalejeme do láhve. Skladujeme na chladném místě, nejlépe v ledničce. Pije se denně 0,2 cl (malý panák) po dobu 3 týdnů, pak pauza.![]()
Také nepasterizované maslo, to má množstvo enzýmov.... Alebo surové mäso.
Tu nalejeme do vody a necháme projít varem. Hned pak odstavíme. Přecedíme (propasírujeme) přes sítko a nalejeme do láhve. Skladujeme na chladném místě, nejlépe v ledničce. Pije se denně 0,2 cl (malý panák) po dobu 3 týdnů, pak pauza.
Chcem sa opytat, ci niekto vie potvrdit, ze sa v cesnaku aktivuje aj nieco ine, nez alicin, nastruhanim, a vyckanim 14 minut.
Niesom si isty, ci je to v tejto kure na nieco.
Ide o to, aj ci sa neznici tym prevarenim (resp. , kolko % sa ho znici).
A dalej, ako je to s uskladnenim alicinu. Cital som, ze jeho vydrz po aktivovani (ale neviem, pri akej teplote), je asi 23 hodin.Mozno ze v alkohole vydrzi dlhsie.
Chcem sa opytat, ci niekto vie potvrdit, ze sa v cesnaku aktivuje aj nieco ine, nez alicin, nastruhanim, a vyckanim 14 minut.
Niesom si isty, ci je to v tejto kure na nieco.
Ide o to, aj ci sa neznici tym prevarenim (resp. , kolko % sa ho znici).
A dalej, ako je to s uskladnenim alicinu. Cital som, ze jeho vydrz po aktivovani (ale neviem, pri akej teplote), je asi 23 hodin.Mozno ze v alkohole vydrzi dlhsie.
Základ sú živočíšne tuky a bielkoviny. Všetko vysokej kvality. Tvoje telo evidentne nemá dostatočnú výživu, preto máš také problémy aké máš, nekvalitná koža (nemyslím len pokožku, myslím kožu), atď...
Chce to vývary, hovädzie mäso, divinu, maslo, kvalitné vajíčka, kefír..... Ovocia minimum, zeleninu nízkosacharidovú, kvasenú...
Základ sú živočíšne tuky a bielkoviny. Všetko vysokej kvality. Tvoje telo evidentne nemá dostatočnú výživu, preto máš také problémy aké máš, nekvalitná koža (nemyslím len pokožku, myslím kožu), atď...
Chce to vývary, hovädzie mäso, divinu, maslo, kvalitné vajíčka, kefír..... Ovocia minimum, zeleninu nízkosacharidovú, kvasenú...
...
Ja som myslel, že si si tu prišla po nejaké rady, a už samo o sebe pýtanie si rady od niekoho je v podstate prejavenie sa v zmysle "poraďte mi, tápam v niečom"... Takže ti nemôže nikto poradiť, lebo keď si to dovolí, tak sa bude nad teba povyšovať ? ![]()
Ako chceš, ale ak si myslíš, že stačí poriešiť nejaký detox, a že dostatočne ťa vyživí málo mäsa, dostatok ovocia a zeleniny, tak si NA VEĽKOM OMYLE.
S určitosťou by ti pomohli (časom, ešte nie si asi pripravená) suché pôsty.... Vraj 7 dňový suchý pôst zničí boreliózu... To tvrdí taká nesympatická buchta Mudr. Vilma Partyková. No nevadí ako vyzerá a ako sa prezentuje, ale možno má pravdu, tak prečo neskúsiť...ČASOM. Keď na ten suchý pôst dozrieš. A je len v tvojich rukách, kedy to bude... Boreliózu vraj inak prakticky neporiešiš... hlavne, keď budeš jesť nízkovýživnú stravu (vitamíny a minerály si môžeš strčiť za klobúk - samé o sebe nestačia ani zďaleka...a zelenina a ovocie nič iné neobsahujú)
nicméně za sebe hodnotím takto:
Ješiš to jsou kydy
@Kettynka, jak tak čtu, zcela jednoznačně Vám doporučím konzultaci u špičky, paní Bláhové. Je velmi známá (samozřejmě jen v alternativním světě). Výborná, výborná.
Mám osobní zkušenost a nechci to tu přehánět se superlativy, má hluboké znalosti a zkušenosti.
http://www.medicelo.cz/ing-hana-blahova/
Vůbec nepočítám s tím, že byste spolu nenašly řešení.
Jo, ona je sice asi zcela obsazená, ale dohodí Vám někoho, kdo prošel její školou a bydlí ve Vašem okolí.
Rozhodně zkuste.
Co sa tyka anti-parazitalnych kur, nenapisala si, ake robis, ale tu by trebalo uz liecbu, teda cieleny postup. Jindra Ti dobre poradil Blahovu, problem Blahovej je, ze za nou idu vsetci, ona casto nestiha. Trebalo by viac takych odbornikov na odparazitovanie.
Ja by som ti pomimo antiparazitalnych kur, doporucil vyskusat aj MMS. Nerad ho odporucam, lebo je to trochu taky ohen, co je out of control. Ale po novom ho pouziva aj Blahova, zistila, ze telove parazity to likviduje, aj ich cysty. Nedostane sa vsak vsade. Vzdy treba pouzit aj viacero postupov.
K tomu by som zacal pravidelne pit stavy. Prave pri parazitoze su dolezite, lebo odkyseluju a travia sa bez problemov. Vsetko ostatne Ti beru parazity, ziviny, vitaminy. Prave preto by som aj urcite suplementoval vsetky zakladne veci. Od b-komplexu, bral by som MSM, vitamin C, a doplnal B12 pod jazyk. Takisto horcik, to je dolezite. Zmeral by som si aj homocystein. Pri parazitozach a napadnuti tela zvnutra byva casto velmi vysoky. To je preto, ze parazity zeru B12, telo zaplavene konstantne toxinmi, ma velke naroky na horcik, aj kyselinu listovu. B12 urcite skus ako methylkobalamin pod jazyk. A kyselinu listovu doplnaj vo forme methylfolatu. Zmenraj si takisto vitamin D, ako si na tom. To je dolezite, pretoze nedostatok vitaminu D vyrazne znizuje imunitu, prave pri borelioze/parazitoch, je do velke minus. Tu okrem ocist, zdravej stravy, treba aj suplementovat, co parazity beru vitaminy/mineraly, a brat doplnky na posilnenie imunity. Vitaminu D, vo forme D3, ber tak, aby sa ti dostal na hodnotu v krvi, 50-85 nmol/l. Niektori ludia maju pod 24, to je uz vyrazne znizenie imunity. Takisto, ako si na tom so slnkom? Cez zimu ale suplementuj, kazdy rok si zmeraj tu hodnotu vitaminu D. Cez leto sa sln, mne slnko vzdy vyrazne pomohlo. Najprv sa aj natieraj, ale len co sa trochu opalis, chod bez kremu, prirodne.
Z multivitaminov, ti doporucim jednoznacne brat Two-per-Day. Iny by som ani nebral. Vitaminu D tam je ale malo, a takisto tam nieje ziaden K2, ktory treba brat spolu s nim. Je tam takisto malo horcika a kyseliny listovej. B12 sa nerata, lebo ten treba pod jazyk. Cize tieto musis este k tomu multivitaminu externe. U Vitaminu D, je dost vysoka hodnota 1000 IU, ale niekedy treba na zrovnanie deficitu vyjst az na 5000 denne. Vitamin D netreba brat kazdy den, ma vysoky polcas rozpadu, az niekolko tyzdnov.
Suplementacia, ako som pisal. To su len zakladne veci, zlozitejsie to popisat, by bolo na niekolko stran. Anti-parazitalne kury. Trojcatko, kazdy druhy mesiac opakuj. Do toho MMS, na parazity je lepsi narazovy protokol, Klara 6+6 (teda davas 6 kvapiek 2x za sebou doobeda, a potom navecer, dokopy 24 kvapiek). To mozes aj 2-3x za rok, pouzit MMS... jedna zenska, ktora mala tazku parazitozu, a zistila, ze MMS ich ciastocne riesi, brala konstantne niekolko mesiac, take, ze 3x za den si dala postupne az 7 kvapiek. K tomu postupne pridala antiparazitalne bylinky, a albendazol.
Za par rokov sa dostala zo stavu, ze bola cela opuchnuta, a nemohla uz poriadne chodit, viacmenej lezala v posteli, ze vyzerala celkom zdravo, a bola praceschopna. Ona si robila ale aj klystyri z MMS, podla toho vedela ze ich, ze vzdy ich to vyplavilo nejake mrtve. Nakoniec to zhodnitila tak, ze pri parazitoch treba MMS brat v narazovych davkach (nie 3x8, ako je zakladny protokol, ale aspon tych 6 v jednej davke,aby to prerazilo ten ich ochranny hlien), robit si klystir z MMS, lebo z hrubeho creva ich nedostane oralne MMS, to posobi hlavne v tele a do toho spravne antihelmetikum (albendazol + praziquantel, na pasomnice, albendazol na hlisty). Ak nevies, co mas, tak asi lepsie tu kombinaciu albendazol + praziquantel. MMS zaroven priebezne likviduje prvoky a borelie... ktore parazity neustale roznasaju po tele. Takze super. Minimalen ako podporny prostriedok.
K tomu tie dynove semienka, aby sa ti co najmenej rozliezli. A MSM. 1-6 gramov denne. Pozor vsak, je tam riziko, musis stupat pomaly, (od 2x 500mg, ci nemas otravu otrutov, lebo MSM uvolnuje usadenu ortut po tele, ak si das 5 gramov denne, a mas vela usadenej ortuti po tele, mozes skoncit v nemocnici ako jedna baba, co napisala svoju skusenost v amazone ku MSM Sulfur Defense https://www.amazon.com/LIGHTS-NUTRITION ... B009K62S28 Precitaj si hned jeden z prvych komentov od uzivatela Lara)
Mám osobní zkušenost a nechci to tu přehánět se superlativy, má hluboké znalosti a zkušenosti.
http://www.medicelo.cz/ing-hana-blahova/
Vůbec nepočítám s tím, že byste spolu nenašly řešení.
Jo, ona je sice asi zcela obsazená, ale dohodí Vám někoho, kdo prošel její školou a bydlí ve Vašem okolí.
Rozhodně zkuste.