Dobrý den pan Zajíčku,
jsem dlouhodobý čtenář tohoto fóra (prozatím pasivní člen bez registrace) a také si často krátím chvilky čtením fóra při cestování dopravními prostředky na mobilním telefonu. A to je právě důvod proč píšu. Existuje zásuvný modul "Tapatalk" který usnadňuje čtení phpBB diskuzních fór na mobilních zařízeních (chytré telefony, tablety apod.) tím že upravuje a optimalizuje vzhled právě pro tato zařízení. Vzhledem k tomu že jsem si všiml, že toto fórum je aktualizované na verzi phpBB 3.0.12, tedy někdo se o něj pravidelně stará, chtěl bych se zeptat, zda byste nezvážil instalaci tohoto jednoduchého modulu i do Vašeho fóra, předpokládám že spousta uživatelů by toto uvítala. Tento zásuvný modul nemá žádný vliv na zobrazovaní v PC ani na mobilním prohlížeč, ale umožňuje připojení přes aplikaci Tapatalk ve smartphonech a tabletech.
jsem dlouhodobý čtenář tohoto fóra (prozatím pasivní člen bez registrace) a také si často krátím chvilky čtením fóra při cestování dopravními prostředky na mobilním telefonu. A to je právě důvod proč píšu. Existuje zásuvný modul "Tapatalk" který usnadňuje čtení phpBB diskuzních fór na mobilních zařízeních (chytré telefony, tablety apod.) tím že upravuje a optimalizuje vzhled právě pro tato zařízení. Vzhledem k tomu že jsem si všiml, že toto fórum je aktualizované na verzi phpBB 3.0.12, tedy někdo se o něj pravidelně stará, chtěl bych se zeptat, zda byste nezvážil instalaci tohoto jednoduchého modulu i do Vašeho fóra, předpokládám že spousta uživatelů by toto uvítala. Tento zásuvný modul nemá žádný vliv na zobrazovaní v PC ani na mobilním prohlížeč, ale umožňuje připojení přes aplikaci Tapatalk ve smartphonech a tabletech.
Nedovedu výhody, nebo nevýhody uvedené aplikace posoudit, ale prověřím se správcem stránek možnosti a uvidíme, třeba jde o dobrý nápad.
aplikace ForumTouch pro Android umí s tímto forem dobře pracovat
Zdravim, taktiez citam vase forum vacsinou na mobilnom zariadeni, na tablete. Bol by som vdacny za podporu aplikacie "Tapatalk", o ktorej tu uz pisal zakladatel tejto temy predo mnou. Na tablete a aj v mobile je prezeranie takychto stranok, kde je vela textu neprehladne a nepohodlne. Dobre by bolo, ak by sa vas spravca siete pozrel na odkaz a skusil nainstalovat na server plugin pre Tapatalk. Je to najrozsirenejsia aplikacia na citanie diskusnych stranok pre Android aj iOS. taktiez citam vase forum vacsinou na mobilnom zariadeni, na tablete. Bol by som vdacny za podporu aplikacie "Tapatalk", o ktorej tu uz pisal zakladatel tejto temy predo mnou. Na tablete a aj v mobile je prezeranie takychto stranok, kde je vela textu neprehladne a nepohodlne. Dobre by bolo, ak by sa vas spravca siete pozrel na odkaz a skusil nainstalovat na server plugin pre Tapatalk. Je to najrozsirenejsia aplikacia na citanie diskusnych stranok pre Android aj iOS.
Nechám to prověřit, ono není tak snadné rozšiřovat takto rozsáhlé fórum. Sebemenší blbost znamená obrovský problém, například před dvěma dny fórum již poněkolikáté spadlo a obávám se, aby se tento stav nezačal dít nějak často, tím by moc komfortu nezískalo. Dobrý den,
Můj správce serveru měl dlouhodobější problémy a minimum času, tedy to trochu usnulo, ale pokud bude uvedená aplikace dostupná ve verzi která bude s fórem spolupracovat a nebude nějaký problém, tak ji spustí. Tak to je pozitivní sdělení, snad se to podaří dotáhnout do zdárného konce.
Tak mám pro členy fóra, kteří si raději kazí oči na malých monitorech, dobrou zprávu. Tapatalk je zprovozněný a snad i správně funguje, což si sám nemohu ověřit, mám své oči docela rád. Prosím tedy o případné kritické připomínky, aby se vše dalo k plné spokojenosti uživatelů doladit. Díky, fórum jsem si hned přidal a vše funguje k plné spokojenosti. Posílám několik screenů z aplikace. Snad jediný překlep, který jsem zaregistroval, je popis fóra Super! Diky Joo vypadá to hezky. Posílám několik screenů z aplikace. Snad jediný překlep, který jsem zaregistroval, je popis fóra
Tak to jsem rád, že to vzbudilo ohlas a pokud správně chápu připomínku, tak by tam mělo být "Vaše fórum o zdraví". To co uvádíte je na hlavních stránkách a ty se v tom programu snad nezobrazují, tedy pokud to správně chápu, nemám si to jak ověřit. Přeji pěkný páteční den,
upraví na
nebo
apod. Pro správce serveru to bude maličkost. Jinak vše funguje skvěle, tohle je jen detail.
upraví na
nebo
apod. Pro správce serveru to bude maličkost. Jinak vše funguje skvěle, tohle je jen detail.
Tak mělo by to být upraveno ve stejném znění jako hlavička fóra. Pane Jardo, moc dekuji za vyjiti vstric, funguje to vyborne, nyni si clovek muze kratit cas ctenim praktickych informaci i ve vlaku, autobusu, aute, kdekoliv. Velice dekuji.
Odkaz na plugin s postupom instalacie:
https://tapatalk.com/activate_tapatalk.php?plugin=phpbb
Odkaz na plugin s postupom instalacie:
https://tapatalk.com/activate_tapatalk.php?plugin=phpbb
také bych velmi uvítal možnost čtení tohoto jedinečného fóra v Tapatalk aplikaci.
Děkuji a dodatečně přeji všem čtenářům všechno dobré v novém roce.
také bych velmi uvítal možnost čtení tohoto jedinečného fóra v Tapatalk aplikaci.
Děkuji a dodatečně přeji všem čtenářům všechno dobré v novém roce.![]()
Děkuji nejen za sebe, ale i za další čtenáře, kteří uvítají možnost pohodlnějšího čtení fóra na mobilním zařízení.![]()
Děkuji nejen za sebe, ale i za další čtenáře, kteří uvítají možnost pohodlnějšího čtení fóra na mobilním zařízení.
Jsem rád, že nyní mohu mít zdejší diskusi vždy při sobě a kdykoliv a kdekoliv se do ní mohu pohodlně přihlásit a čerpat z nepřeberného množství tipů zveřejněných dříve a i těch budoucích.
Ještě jednou děkuji.
"Stránkách pro pevné zdraví a život bez nemocí" - viz. první obrázek.
Přílohy:

IMG_20150212_091658.png [ 96.21 KiB | Zobrazeno 62176 krát ]

IMG_20150212_091720.png [ 91.3 KiB | Zobrazeno 62176 krát ]

IMG_20150212_091732.png [ 47.51 KiB | Zobrazeno 62176 krát ]
Hned som to zacal pouzivat v tablete aj na mobile.![]()
Jsem rád, že nyní mohu mít zdejší diskusi vždy při sobě a kdykoliv a kdekoliv se do ní mohu pohodlně přihlásit a čerpat z nepřeberného množství tipů zveřejněných dříve a i těch budoucích.
Ještě jednou děkuji.
"Stránkách pro pevné zdraví a život bez nemocí" - viz. první obrázek.
ten popis fóra, který se zobrazuje v Tapatalku, půjde určitě v administraci aplikace jednoduše upravit (současný byl automaticky převzat z webových stránek). Myslím si, že klidně může zůstat ve stávajícím duchu, jen se místo![]()
ten popis fóra, který se zobrazuje v Tapatalku, půjde určitě v administraci aplikace jednoduše upravit (současný byl automaticky převzat z webových stránek). Myslím si, že klidně může zůstat ve stávajícím duchu, jen se místo
![]()