Jaterni vysledky z krve

Zdraví-AZ — https://forum.zdravi-az.com/forums/topic/jaterni-vysledky-z-krve/
SupermanXXX — úte lis 08, 2016 12:30 pm

Ahoj nechal jsem si udelat vysetreni z krve a pry je vse v poradku. Zaroven ale vim ze ne vzdy co doktor prohlasi za dobre vysledky dobre opravdu je. Proto se obracim na odborniky zdejsiho fora jestli mi z vysledku dokazi neco rici. Ja sem se snazil pogooglit ale nasel jsem vzdy jen obecne info. Diky

Přílohy:
_20161108_113518.JPG
_20161108_113518.JPG [ 610.98 KiB | Zobrazeno 8579 krát ]
ctihodnymuz — úte lis 08, 2016 2:51 pm

Jelikož mám za sebou mnohé rozbory krve, mohu vám, na základě prostého porovnání tabulek oficiálních, tabulek svých, a dobrozdání lékařů, říci, že to, co je na fotce, máte v pohodě a pusťte to z hlavy. Jinak, pokud toto má být rozbor krve, je to nějaké odfláknuté, resp. bylo úzce zaměřené jen na něco, moje poslední měření má 27 položek. Možná jste nám neukázal "celý papír".

SupermanXXX — úte lis 08, 2016 3:38 pm

Toto je cely papir. bylo te jen firemni akce kdy nam nabizeli rozbor krve pro cukr, jatra a cholesterol. nic vice nenabizeli a Cholesterol sem ani merit nechtel. Kazdopadne dekuji za odpoved

Jarda — sob lis 19, 2016 8:20 pm
SupermanXXX píše:
Ahoj nechal jsem si udelat vysetreni z krve a pry je vse v poradku. Zaroven ale vim ze ne vzdy co doktor prohlasi za dobre vysledky dobre opravdu je. Proto se obracim na odborniky zdejsiho fora jestli mi z vysledku dokazi neco rici. Ja sem se snazil pogooglit ale nasel jsem vzdy jen obecne info. Diky

To co tam je je dobře, ale to vůbec neznamená že musí být dobré i ostatní hodnoty. Na kompletní