Dobry den,
protoze jsem maminka, chodim i na stranky zabyvajici se rodicovstvim, probira se tam kde co, ted momentalne uz dlouho jede hojne navstevovana diskuze o vitaminu C.
Prekopiruju vam sem tri prispevky, prosim o vas nazor:
osoba 1
Ak pouzivas kyselinu askorbovu, tak je samozrejme kysla. My sme do stamperlika crpli trosku vody (tak za dve cajove lyzicky), do nej praskovu kyselinu askorbovu, a polovicnu davku sody bikarbony. Premiesali sme, vybublinkovalo. Ak to chutilo velmi sodovo, pridali sme trosku kyseliny askorbovej, ak bolo kysle, pridali sme trosku sody.
Vysledkom je roztok askorbatu sodneho, ktory nie je kysly, ma neutralnu, mierne sodovu chut. Ten sme nabrali do striekacky a malemu dali do pusy.
Teraz je uz schopny cmulat, tak mu dam radsej 500mg zuvaciu/cmulaciu tabletu (alebo polovicu 3x denne ked je zdravy), aby som dieta zbytocne netraumatizoval striekackou (aj ked ta bola nutna aj pri ostatnych sirupoch spojenych s chorobkami).
Zatial nam totiz este nevie pit z flasky, je dojceny. Ked bude pit z flasky alebo pohara, tak mu do cajiku alebo mliecka rozrobime aj vitamin C, to bude najlepsia metoda. Takto davam aj svojim starsim detom.
---------
dgm
Jeste jsem v noci procitala nektere prispevky zde a narazila jsem na jeden od ....., uz ted neim presne, kde to bylo,nekolik dni nazpatek ...
Popisujes tam,jak jste malemu davali kyselinu askorbovou smichanou se sodou, aby mu tolip chutnalo ...
K tomu bych mela jednu poznamku, aby to ostatni maminky nezkousely, popripade jenom v opravdu nejzavaznejsich pripadech, kdy neni jine reseni,a uz by se vubec nemela pouzivat opakovane, roztoky jedle sody jsou omluvitelne opravdu jenom v pripade smrtelneho ohrozeni, pri neresitelnych situacich, kdy neni mozno zasaditost v organismu dosahnout prirozenou stravou, pri vysokem zakyseleni organismu, kdy nastupuje na prvni misto jako nutne zlo a clovek se nediva, jakou zpusobi skodu, kdyz primarne jde o zivot ... V takove situaci zde opravdu maminky dikybohu nejsou.
Jestliže na příklad užíváme medikamenty nebo natrium bikarbonát (zažívací sodu), tedy anorganické substance, které se hned z těla nevyloučí, pak se ukládají někde v organizmu. Natrium bikarbonát (zažívací soda) si vyhledává k tomu horní část hlavy, krajinu mozku. Užíváme-li ho, objeví se dříve nebo později stříbrný poloměsíc v horní části duhovky. Znamená to, že tělo ho nevyloučilo a že se usadil na mozku. Nervy v této oblasti to registrují.
Pisu to i z jineho duvodu. Jako konicka jsem pro sebe objevila irisdiagnostiku a venuju se tomu cim dal vic. Oci prozradi vse.
Osobne nemam se sodou ani s roztoky z ni zadne zkusenosti, nikdy jsem to nepouzivala, take nevim, o nikom z vita. Jenom jsem v jednom clanku od cloveka, ktery je mi velkou inspiraci, narazila na tento odstavecek.
Cely clanek:
http://www.sk2.goo.cz/zdravi_na_dlani/k ... _nervy.htm
Acidoticke krize prekonavam pri pustu na destilovane vode, pri normalnim jezeni ze zacatku vita jsem taky byvala casto unavena, ale da se prekonat alkalizujicimi stavami, hodne zelenych salatu, co nejvic stav z planych rostlin, hlavne pampeliska, koprivy atd, uleva prichazi temer okamzite. ![]()
Nevyvracim, ze piti roztoku sody muze pomoci prekonat prave tuto krizi, ale vedlejsi ucinky, narozdil od popijeni a pojidani zeleneho tu jsou.
Psala jsem to take z pohledu irisdiagnostiky, to je moje nova laska, stale se ucim. Je to velice zajimava diagnostika, oko prozradi hodne. Protoze jsem se tohle vsechno dozvedela, tak jsem vas s tim zde chtela seznamit. Samozrejme, ze zalezi na kazdem, co si z toho odnese.
-----------
osoba 2
dgm: tam islo podla mna skor o zneutralizovanie vacsieho mnozstva vitaminu C (kyselina). Ked sa zmiesa kyselina askorbova a bikarbonat sodny (soda), tak vznikne askorbat sodny + co2 + h2o. Takze ked sa pocka kym to vysumi, tak si myslim, ze by nemal byt problem. Clovek potom nepije uz roztok sody ako takej, ale roztok askorbatu, ktory vznikol chemickou reakciu sody a vit. C.
-----------
Prosim vas o nazor, autor prvniho prispevku se k tomu uz nevyjadril. Mam o ty deti prehnane zbytecne obavy???
O tom, ze je soda velky pomocnik, ale opravdu jenom v nejnutnejsich pripadech, vim, vsimla jsem si, ze ji i vy v posledni dobe dost zminujete, tak si rikam, ze sem k tomu neco napisete. Dekuji.
A jeste pridavam doplnujici otazku:
Pokud tedy se neni ceho bat, podle osoby2, nemuze na druhe strane pridani te sody nejak vyrusit pozitivni ucinky vitaminu c?
Pkud ma tedy tato kombinace jenom pozitivni ucinky, jestli je tedy vubec ma, tak jak to na druhou stranu ovlivnuje vyuziti vitaminu c?
Chapu, ze po probehnuti reakce uz neni jedla soda v pripravku jedlou sodou, tak co v tom pripade nabizet pacientum na rychlou alkalizaci prave ten askorbat sodny?? Nebo by prave po slouceni s ceckem pozbyla soda prave tu alkalizujici schopnost? Nevim, jestli se vyjadruju dost presne ...
Prekopiruju vam sem tri prispevky, prosim o vas nazor:
osoba 1
Ak pouzivas kyselinu askorbovu, tak je samozrejme kysla. My sme do stamperlika crpli trosku vody (tak za dve cajove lyzicky), do nej praskovu kyselinu askorbovu, a polovicnu davku sody bikarbony. Premiesali sme, vybublinkovalo. Ak to chutilo velmi sodovo, pridali sme trosku kyseliny askorbovej, ak bolo kysle, pridali sme trosku sody.
Vysledkom je roztok askorbatu sodneho, ktory nie je kysly, ma neutralnu, mierne sodovu chut. Ten sme nabrali do striekacky a malemu dali do pusy.
Teraz je uz schopny cmulat, tak mu dam radsej 500mg zuvaciu/cmulaciu tabletu (alebo polovicu 3x denne ked je zdravy), aby som dieta zbytocne netraumatizoval striekackou (aj ked ta bola nutna aj pri ostatnych sirupoch spojenych s chorobkami).
Zatial nam totiz este nevie pit z flasky, je dojceny. Ked bude pit z flasky alebo pohara, tak mu do cajiku alebo mliecka rozrobime aj vitamin C, to bude najlepsia metoda. Takto davam aj svojim starsim detom.
---------
dgm
Jeste jsem v noci procitala nektere prispevky zde a narazila jsem na jeden od ....., uz ted neim presne, kde to bylo,nekolik dni nazpatek ...
Popisujes tam,jak jste malemu davali kyselinu askorbovou smichanou se sodou, aby mu tolip chutnalo ...
K tomu bych mela jednu poznamku, aby to ostatni maminky nezkousely, popripade jenom v opravdu nejzavaznejsich pripadech, kdy neni jine reseni,a uz by se vubec nemela pouzivat opakovane, roztoky jedle sody jsou omluvitelne opravdu jenom v pripade smrtelneho ohrozeni, pri neresitelnych situacich, kdy neni mozno zasaditost v organismu dosahnout prirozenou stravou, pri vysokem zakyseleni organismu, kdy nastupuje na prvni misto jako nutne zlo a clovek se nediva, jakou zpusobi skodu, kdyz primarne jde o zivot ... V takove situaci zde opravdu maminky dikybohu nejsou.
Jestliže na příklad užíváme medikamenty nebo natrium bikarbonát (zažívací sodu), tedy anorganické substance, které se hned z těla nevyloučí, pak se ukládají někde v organizmu. Natrium bikarbonát (zažívací soda) si vyhledává k tomu horní část hlavy, krajinu mozku. Užíváme-li ho, objeví se dříve nebo později stříbrný poloměsíc v horní části duhovky. Znamená to, že tělo ho nevyloučilo a že se usadil na mozku. Nervy v této oblasti to registrují.
Pisu to i z jineho duvodu. Jako konicka jsem pro sebe objevila irisdiagnostiku a venuju se tomu cim dal vic. Oci prozradi vse.
Osobne nemam se sodou ani s roztoky z ni zadne zkusenosti, nikdy jsem to nepouzivala, take nevim, o nikom z vita. Jenom jsem v jednom clanku od cloveka, ktery je mi velkou inspiraci, narazila na tento odstavecek.
Cely clanek:
http://www.sk2.goo.cz/zdravi_na_dlani/k ... _nervy.htm
Acidoticke krize prekonavam pri pustu na destilovane vode, pri normalnim jezeni ze zacatku vita jsem taky byvala casto unavena, ale da se prekonat alkalizujicimi stavami, hodne zelenych salatu, co nejvic stav z planych rostlin, hlavne pampeliska, koprivy atd, uleva prichazi temer okamzite. ![]()
Nevyvracim, ze piti roztoku sody muze pomoci prekonat prave tuto krizi, ale vedlejsi ucinky, narozdil od popijeni a pojidani zeleneho tu jsou.
Psala jsem to take z pohledu irisdiagnostiky, to je moje nova laska, stale se ucim. Je to velice zajimava diagnostika, oko prozradi hodne. Protoze jsem se tohle vsechno dozvedela, tak jsem vas s tim zde chtela seznamit. Samozrejme, ze zalezi na kazdem, co si z toho odnese.
-----------
osoba 2
dgm: tam islo podla mna skor o zneutralizovanie vacsieho mnozstva vitaminu C (kyselina). Ked sa zmiesa kyselina askorbova a bikarbonat sodny (soda), tak vznikne askorbat sodny + co2 + h2o. Takze ked sa pocka kym to vysumi, tak si myslim, ze by nemal byt problem. Clovek potom nepije uz roztok sody ako takej, ale roztok askorbatu, ktory vznikol chemickou reakciu sody a vit. C.
-----------
Prosim vas o nazor, autor prvniho prispevku se k tomu uz nevyjadril. Mam o ty deti prehnane zbytecne obavy???
O tom, ze je soda velky pomocnik, ale opravdu jenom v nejnutnejsich pripadech, vim, vsimla jsem si, ze ji i vy v posledni dobe dost zminujete, tak si rikam, ze sem k tomu neco napisete. Dekuji.
A jeste pridavam doplnujici otazku:
Pokud tedy se neni ceho bat, podle osoby2, nemuze na druhe strane pridani te sody nejak vyrusit pozitivni ucinky vitaminu c?
Pkud ma tedy tato kombinace jenom pozitivni ucinky, jestli je tedy vubec ma, tak jak to na druhou stranu ovlivnuje vyuziti vitaminu c?
Chapu, ze po probehnuti reakce uz neni jedla soda v pripravku jedlou sodou, tak co v tom pripade nabizet pacientum na rychlou alkalizaci prave ten askorbat sodny?? Nebo by prave po slouceni s ceckem pozbyla soda prave tu alkalizujici schopnost? Nevim, jestli se vyjadruju dost presne ...
Jak jste zde na mnoha místech určitě četla, jedlou sodu také doporučuji v podstatě jako balíček poslední pomoci. To znamená skutečně pouze v případě velké nouze, kdy se například již vlivem překyselení lepí krevní destičky a člověk přestává třeba dýchat, nebo má jiné vážné problémy. V tomto momentě se s tím dá skutečně velice pomoci a navíc je to mimořádně rychlé. Je ovšem otázkou, jestli je aplikace jedlé sody vhodná u malého dítěte. Tam si myslím, že bych to použil také pouze v případě nějakých vážných selhání z důvodu překyselení organismu, což ovšem není u zdravého dítěte běžně možné. Pokud se týká kombinace vitamínu C s jedlou sodou, myslím si, že to je celkem jasná chemická záležitost. Vitamin C je kyselina, jedlá soda je zásada a pokud si dobře pamatuji z chemie v šesté třídě, tak když smícháme kyselinu se zásadou dochází k neutralizaci a výsledkem neutralizace je v podstatě voda. Toto samozřejmě platí za jakýchsi ideálních laboratorních podmínek, které vy asi nedocílíte, čili výsledný produkt bude buď mírně kyselý, nebo mírně zásaditý a v podstatě záleží na poměru v jakém jednotlivé látky použijete. Domnívám se, že to míchání vhodné žádným způsobem být nemůže, protože v podstatě omezujete účinky jak jedné, tak druhé látky, což předpokládám asi není cílem.
Ano, je to ucivo 6. tridy, ale prave clovek, ktereho jsem oznacila jako os1 (vydal nejakou publikaci a hodne publikuje i na internetu, zduraznuje ale, ze neni lekar) je na te diskuzi velkou autoritou, co se tyka podavani vitaminu C, syntetickeho, radi predevsim matkam s hodne malymi detmi, na vsechno synteticke vitaminy i v nekolikanasobne vyssich davkach nez je DDD... Proto mi prave prislo nemozne, aby nedoslo k zadne zmene i na druhe strane, kdyz uz tedy soda podle neho v roztoku zadnou hrozbu nepredstavuje...Nevim, ale askorbat sodny se drive pouzival casto jako nahrada za cisty vitamin C, ale ted se uz od toho upustilo, ne? Jak vy se divate na podavani tohoto koktejlu, ktery popsal , takhle malemu diteti?
Tady budu opravdu teoretizovat, protože prakticky to vyzkoušené nemám. Můj osobní názor je, jak jsem psal již minulém příspěvku, že dochází v podstatě k neutralizaci. V tomto případě je asi celkem jedno, jestli to malému dítěti podávat budete, nebo nebudete, protože neutrální roztok v podstatě žádnou významnou hodnotu ani z pohledu jedné látky nemá. Pokud se ovšem mýlím, tak to třeba bude reagovat jinak, toto by se muselo rozebrat v laboratoři, od oka se to spolehlivě odhadnout opravdu nedá. Jinak, co se týká doporučených denních dávek, ty jsou teda opravdu naprosto směšně nízké. Konkrétně v případě vitaminu C, já sám zastávám názor užívání mnohanásobků doporučené denní dávky. U dospělých osob doporučuji jako rozumné denní množství 3000 mg vitaminu C a v případě vážných nemocí mám vyzkoušeno dávkování 18 až 20000 mg denně, bez jakýchkoliv negativních dopadů.
Dekuji vam za odpovedi.
To mnozstvi uvadite priblizne stejne. Necetla jsem samozrejme od neho vsechny prispevky, tak nevim podrobnosti, s jak spatnym zdravotnim stavem deti zacinal s touto ceckovou terapii, ale presto jsou jeho deti casto nemocne a tusim, ze i nejaka atb.
Není to jenom o vitamínu C, chce to celostní přístup a ne pouze fragmenty vytržené z kontextu.
když píšete, že zásada a kyselina se neutralizuje, jak je to v případě zásaditá strava a poté kyselé prášky a vitamíny a minerály v práškové podobě... jaký tohle má vliv na neutralizaci? vychází mi z toho, že prášky bych bral jindy, mimo stravu... co Vy na to?
To nepíšu já, to je učivo šesté třídy základní školy. Samozřejmě, že se nějaká část vždy vzájemně neutralizuje, ale mnohem více záleží na převládajícím pH. Pokud se najíte větším množstvím okurek 9 pH a vezmete si k tomu pár pilulek, dejme tomu 2,5 pH, tak velice záleží čeho je víc a to předpokládám budou téměř vždy ty okurky. Navíc jsem vám řekl, jak se jednotlivé pilulky mají užívat a u žádných jsem vám neřekl, že přímo do jídla i když na vzájemnou neutralizaci jednotlivých pH, to stejně nemá žádný vliv.
nemyslím do jídla, ale po jídle... těsně po jídle...
Ty, co jsem vám doporučil, nijak nevadí.
Otázka na pána Jardu : Chcem sa opýtať, či jedlá sóda ( v zmesy spolu s morskou resp. himalájskou soľou ) v kúpeli robí nejakú "paseku", alebo, či v kúpeli naopak - pomáha na odkyslenie tela cez kožu, ale bez vedľajších účinkov - ktoré má keď je podávaná orálne. Ďakujem za odpoveď. Marek.
Míchá se epsomská sůl, himálajská sůl a jedlá soda, vše stejným dílem a 90 ml směsi se dá do vany horké vody, kde se máčíte 30 minut. Dodá to hořčík, síru, draslík a mnoho dalších minerálů, celým povrchem těla, doslova se minerály nasajete jako houba.
to Jarda : Ja som si prečítal na internete ( zdroj bol reklamný, nie z fóra ), že 1kg ( použil som 2x 400g ) himalájskej soli v kúpeli trvajúcom 30 minút, prečistí telo ( v určitých veciach... ) tak, ako 3 dňový pôst - samozrejme sa to nemôže zrovnávať globálne čo sa týka celého tela, a je to aj pritiahnuté za vlasy. Ja používam kúpeľ 1 krát týždenne a jeho zloženie je : 400g himalájskej soli, 400g morskej soli, 300g sódy bikarbóny.
Otázka : Je to zle vyvážená zmes ? Uznávam, je to aj dosť drahé, kúpeľ ma výde na 2,66 Euro.... Radšej by som bol, keby som si za tú cenu ( čo sa zložiek zmesy týka ) urobil dva kúpele. Ale bude to tiež tak efektívne ?
Ďakujem za odpoveď.
U této směsi se nedají přesně stanovit účinky, protože mořské soli je mnoho variant a co do složení se hodně liší. Jinak ta dávka se mi zdá příliš vysoká a musí i dost vysušovat pokožku, já osobně bych použil tak 100 ml té směsi na vanu vody a musí to dle mého názoru bohatě stačit.
Proč jsou v koupeli zastoupeny zrovna tyto tři věci? Co způsobují? Šlo by udělat koupel třeba jen v himalájské soli a kolik potom mít ml?
Co to dodá, jsem tam psal, není to nějaká přesná a naprosto důležitá kombinace. Koupele se dají konat prakticky s jakoukoliv nejedovatou solí a vždy získáte nosné minerály z dané soli. Použít himálajskou sůl klidně můžete, ale většině lidí chybí hořčík, proto jsem sem dal koupel na doplnění hlavně hořčíku, což se z himálajské soli nedoplní.
Máte tam rozepsáno co to dodá jako komplex. Ale co dodá jedlá soda a epsomská sůl? Himalájská má přece většinu minerálů... Mám to chápat, tak, že třeba hořčík v malé koncentraci?
Jasně tam píšu, že získáte nosné minerály z dané soli a vzorečky snad na internetu snadno najdete. Pokud to je problém tak, Hydrogenuhličitan sodný - NaHCO3 - neboli jedlá soda dodá sodík a Epsomská sůl - MgSO4.7H2O - heptahydrát síranu hořečnatého dodá hořčík a síru.
fdh : inak povedané, sóda bikarbóna ti okrem iného bude odkysľovať telo cez pokožku. Ale vtedy treba niekoľko lyžíc ( tak som to čítal ) na kúpeľ, preto ja osobne si budem pripravovať takú kúpeľ : 200-250 g solnej zmesy + 200-250 gramov jedlej sódy ( sóda bikarbóna ). Ale pravdepodobne stačí aj menej, ako hovoril pán Jarda. Ale vieš... z 1kg "prídavku" do kúpeľa sa ťažko prechádza na 100 gramov.... pre mňa. Kilo ale bolo rozhodne veľa, a skôr by som to použil pri akútnych prípadoch doplnenia minerálov cez pokožku, ktoré sa mňa ale netýkajú ( a navyše nedám takmer 3 Eurá za kúpeľovú zmes na jedno použitie .. ). Po kúpeli by sa mal človek osprchovať od kúpeľa ( od soli a sódy ), a potom natrieť panenským olivovým olejom. Zvyšok čo sa nevstrebe treba poutierať napríklad "kuchynskými papierovými utierkami", alebo do nejakej bavlnenej látky.
V jakém poměru se má jedlá soda vypít, když už je člověku fakt ouvej?
Můžete použít cca 8-10 g sody ve sklenici teplé vody, pokud chcete tak do toho rozmíchejte lžičku melasy s betaglukany a přidejte citrón.
Dobrý den,
přečetla jsem knížku "Pryč s kyselostí", kterou na těchto stránkách doporučujete. Mám následující dotaz:
Na str. 44 se uvádí "Tři kroky pročišťování:
...
1. Rozpuštění odpadních látek v těle za pomoci pročišťovacího čaje. Kyseliny, dosud vázané na minerály, se opět uvolní a mohou být vyloučeny.
2. Spolehlivá neutralizace aktivovaných kyselin. Pro přísunu zásaditých látek (minerálů a stopových provků) dochází k neutralizaci aktivovaných kyselin. Samotné zásadotvorné potraviny by toho však nedosáhly, je třeba ještě přidat vhodné potravinové doplňky.
3. Důkladné vyloučení neutralizovaných kyselin. Neutralizované kyseliny jsou bezezbytku vyloučeny, pokud se tělu dostává potřebné množství tekutin. Jedná se především o již uvedený čaj a zeleninové šťávy, ale vhodná je i dobrá neperlivá voda. ..."
Nechala jsem si v lékárně namíchat zásaditou směs, která je na str. 38 stejné knihy. Tato zásaditá směs pak znamená bod 2. Pod bodem 1 si mám představit jedlou sodu? (Bod 3 je jasný - hodně pít...)
Čili dotaz zní: na odkyselení je jedlá soda a na neutralizaci tzn. doplnění zásad je pak doplnění minerálů? Nebo mám chápat odkyselení a doplnění zásad jako totéž?
Děkuji za odpověď.
Na str. 44 se uvádí "Tři kroky pročišťování:
...
1. Rozpuštění odpadních látek v těle za pomoci pročišťovacího čaje. Kyseliny, dosud vázané na minerály, se opět uvolní a mohou být vyloučeny.
2. Spolehlivá neutralizace aktivovaných kyselin. Pro přísunu zásaditých látek (minerálů a stopových provků) dochází k neutralizaci aktivovaných kyselin. Samotné zásadotvorné potraviny by toho však nedosáhly, je třeba ještě přidat vhodné potravinové doplňky.
3. Důkladné vyloučení neutralizovaných kyselin. Neutralizované kyseliny jsou bezezbytku vyloučeny, pokud se tělu dostává potřebné množství tekutin. Jedná se především o již uvedený čaj a zeleninové šťávy, ale vhodná je i dobrá neperlivá voda. ..."
Nechala jsem si v lékárně namíchat zásaditou směs, která je na str. 38 stejné knihy. Tato zásaditá směs pak znamená bod 2. Pod bodem 1 si mám představit jedlou sodu? (Bod 3 je jasný - hodně pít...)
Čili dotaz zní: na odkyselení je jedlá soda a na neutralizaci tzn. doplnění zásad je pak doplnění minerálů? Nebo mám chápat odkyselení a doplnění zásad jako totéž?
Děkuji za odpověď.
Já tuto knihu sice dobře znám, ale rozhodně ji nikde nedoporučuji, také má svá slabá místa. Pokud se týká dotazu, tak jedlá soda neutralizuje pouze chemicky, čili jako nouzové řešení ano, ale dlouhodobě ne a ta směs je také pouze jedna z dalších mnoha možností, Stále to je pouze náhražka za zásadotvornou a zdravou přírodní stravu, čili z dlouhodobého pohledu to také neřeší nic a v kombinaci s plastickým žrádlem to fungovat stejně nebude. Nicméně krátkodobě vás to patrně srovná a pak už to musíte vzít za správný konec, kdy berličky nejsou potřeba. Jinak odkyselení a neutralizace je totéž.
Díky za odpověď. Samozřejmě chápu, že se jedná pouze o nastartování organismu a je třeba usměrnit pH pomocí stravy, pohybu atd.
Co tedy znamená bod 1? Koupit si jakýkoli detoxikační čaj v lékárně? Nebo mátě nějaké doporučení který konkrétně?
A ještě dotaz k jedlé sodě - jak dlouho, jak často a kolik se může brát, aniž by ohrozila zdraví?
Děkuji.
Co tedy znamená bod 1? Koupit si jakýkoli detoxikační čaj v lékárně? Nebo mátě nějaké doporučení který konkrétně?
A ještě dotaz k jedlé sodě - jak dlouho, jak často a kolik se může brát, aniž by ohrozila zdraví?
Děkuji.
Pokud to tam autor neuvádí, tak můžete použít jak bylinné čaje koupené v lékárně, případně se poradit u nějakého bylinkáře, ono to bude dost záležet na konkrétním problému, který chcete řešit. Ta jedlá soda vás zase tak rychle ohrožovat nebude, ale likviduje i kyselinu chlorovodíkovou vytvářenou v žaludku, což z dlouhodobého hlediska narušuje trávení, čili na přímé srovnání pH ji lze používat klidně celý měsíc a dokonce i několikrát denně, ale pokud to dokážete jinými postupy, je to rozhodně vhodnější.
Při mém deficitu Na a přebytku Ca (čili málo Mg) bych chtěl zkusit koupel právě na porovnání těchto dvou prvků. Kolik lze do vany použít himalájské soli a kolik chloridu hořečnatého, aniž by tam místo mě zůstala rozežraná kostra? Jak dlouho se v tom dá máchat a jak často?
Běžně se dává tak po 30 ml od každé soli, ale dá se použít i mnohanásobek zcela bez rizika, akorát to vyjde draho. Délka ani frekvence koupele není omezena a dá se říci čím déle, tím lépe, přičemž minimální délka je 45 minut, prvních 30 minut se totiž pouze otevírají póry a teprve pak si tělo látky bere.
Letmo jsem tu někde zahlédl, že na koupele se dá místo chloridu používát síran hořečnatý? Dávkování 30mg by platilo i pro epsomku?
Ano, to je naprosto stejné a lze ho použít skoro pro každou sůl.
Jaký máte názor na zásaditou koupel ve 100g nebo více jedlé sody?
Klidně to vyzkoušejte v tom nebude problém, tělo prostě vyloučí kyseliny a nasaje zsady.
Je proboha rozdil mezi timto hydrogenuhlicitanem sodnym
Za skvělou cenu zde :
Jen jestli je ta soda bezhliníková. Ale jinak to vypadá na dobrou nabídku i jiného zboží za slušné ceny. Stejně tak důležité nebo dobré je dbát na to, aby soda neobsahovala hliník, jak se občas může stát, zejména asi ve formě prášku do pečiva.
Pokud je v ní hliník, tak je zadarmo drahá, hliník vám časem udělá perfektního Alzheimera, ale zase to má svoji výhodu, že budete denně objevovat nové věci.
Na webu pro kutily asi nebudou mít látky v potravinářský kvalitě. Cena je podezřele nízká a není tam žádná informace o čistotě látky. Za sebe říkám rozhodně nekupovat.
Satore, kdysi jsem koupil 25 kg pytel na merci.cz, nevim presne za kolik, ale bylo to neco pres 300,-. Takze zrejme jeste levnejsi nez mas ty. A pak jsem se ptal 2 chemiku na hlinik. Nevedeli, ze se odstehoval do Humpolce, ale vedeli, ze neni v tom mem pytli. Vzdy chteli vedet vyrobce a sarzi a pak se dusovali, ze to je OK i na vnitrni spotrebu. Takze i kdyz je tva soda levna, nemusi byt blba. A na druhe strane i kdyz je neco potravinarske kvality, muze to mit ten hlinik, aby se to lip sypalo, viz normalni rafinovana sul ktera hlinik obsahuje, protoze pak nevlhne. Jak to spolehlivě zjistit ?
Na vyrobku by mel byt vyrobce, nebo ho vi ten kutilov, a na webu jeho telefon. Ten tvuj test kdyby bylo nejhur a nic jsi nezjistil. Neskutečný bláboly... Aby bylo jasno : Neutralizací ( spojením zásadité a kyselé látky ) nevznikne voda, jak si tady někdo vzpomíná na 6. třídu, ale neutrální sloučenina. Ty látky na vstupu se nevypaří. To je zákon o zachování hmoty
Jerry, mozna vychazel z toho, ze se vsechna soda nezneutralizuje. Jsi si jisty, ze se to nemuze stat? Dostal se ke mě zajímavý článek, tak se podělím: Italský doktor onkolog Dr. Simoncini (http://www.curenaturalicancro.com) s úspěchem již řadu let používá pro úplné vyléčení pacientů a tedy zahubení rakoviny v lidském těle jedlou sodu (soda bicarbona), která již po několika dnech či týdnech užívání prokazatelně bezezbytku umoří a zcela zahubí veškeré rakovinové nádory v lidském těle. Je to dáno faktem, že rakovina - jinak pandemická houba či plíseň rodu Candida, obecně miluje kyselé prostředí a v něm také prosperuje a hojně bují, naopak zásadité prostředí jí moří a ničí. „Uzdravila jsem se a byla jsem šťastná, že jsem nemusela projít mučivou cestou, které jsou podrobováni jiní nemocní lidé, když musí podstupovat chemoterapii nebo ozařování. Neztratila jsem své vlasy ani nic jiného,“ poznamenává 60-ti letá Sondra Braun, která přežila rakovinu s pomocí léčby sodou. Rakovinným buňkám se daří hlavně v prostředí chudém na kyslík. Tělo nedokáže zásobovat buňky kyslíkem, pokud je překyselené – a právě to bývá běžným stavem těch, kteří mají zhoubné nádory a přitom konzumují jídlo s rafinovanými cukry, moukou, kofeinem a dalšími kyselinotvornými potravinami. Naproti tomu jedlá soda (Sodium Bicarbonate) je substancí, která dokáže neutralizovat kyselé složky v těle. Už jen jedna čajová lžička sody za týden dokáže vyrovnat PH v krvi a stejných účinků je možné dosáhnout i přechodem na stravu, která je bohatá na zásadité složky. Díky tomu, že hlavním zdrojem růstu pro rakovinné buňky jsou především cukry, smícháním sody s javorovým sirupem dosáhneme toho, že se tato směs dostane až do nádorů. Je to něco podobného Trojskému koni, neboť soda takto působí jako zbraň proti nemoci. Osvědčeným receptem pro tento způsob léčby je smíchat 3 díly organického javorového sirupu s 1 dílem jedlé sody, při mírném ohřátí dobře rozmíchat (po dobu 5-10 minut). Užívá se v množství 3 čajové lžičky denně po dobu 1-2 měsíců. „Narazila jsem na článek o italském lékaři Dr. Simoncinim, který injekčně aplikoval jedlou sodu přímo do zhoubného nádoru, aby jej zničil,“ dodává Sondra Braun. „A z nějakého důvodu mě tato myšlenka velmi zaujala. A už po třech týdnech užívání směsi sody a sirupu se můj nádor začal zmenšovat a stával se měkčím. Bylo to zdokumentováno i mým onkologem a chirurgem na základě prohlídek a vyšetření ultrazvukem. Nádor se nakonec zmenšil až na velikost 1,4 cm a dál už se nezmenšoval, protože z něj zbyla pouze mrtvá tkáň.“ Dr. Tullio Simoncini během své léčby nádorů zjistil, že u jeho pacientů se vždy vyskytuje i kandidóza. To jej dovedlo k teorii, že rakovina je z určitého pohledu podobná plísním. A protože si tělo nedokáže vytvořit rychlou imunitu proti jedlé sodě jako proti plísňovému prostředku, mohl ji úspěšně aplikovat přímo do nádorů a tím neutralizovat jejich kyselost. Přitom ale kladl důraz i na doplňování probiotik a na nutnost vyhýbat se co nejvíce chemickým a enviromentálním toxinům. Zkušenost s léčbou prostřednictvím jedlé sody má i Ian Roadhouse – farmář ze Severní Karolíny, když mu ji doporučil léčitel Jim Kelmun: „Lékaři už mi dávali méně než 6 měsíců života, ale tento léčitel mi předepsal směs se sodou a už během několika měsíců se nádor ztratil. Nebylo jej už možné uvidět ani na rentgenu.“ Hydrogenuhličitan sodný (NaHCO3) neboli jedlá soda (soda bicarbona) je bílý prášek se zásaditou chutí. Hydrogenuhličitan sodný se používá jako součást kypřících prášků do pečiva a šumivých prášků do nápojů, k neutralizaci poleptání kyselinou či k neutralizaci žaludečních šťáv při překyselení žaludku, tzv. ,,pálení žáhy", dá se také použít pro bělení zubů, pro změkčení potravin vařených ve vodě, na čištění v domácnosti i na pohlcení nežádoucích pachů. Italský doktor onkolog Dr. Simoncini (http://www.curenaturalicancro.com) s úspěchem již řadu let používá pro úplné vyléčení pacientů a tedy zahubení rakoviny v lidském těle jedlou sodu (soda bicarbona), která již po několika dnech či týdnech užívání prokazatelně bezezbytku umoří a zcela zahubí veškeré rakovinové nádory v lidském těle. Je to dáno faktem, že rakovina - jinak pandemická houba či plíseň rodu Candida, obecně miluje kyselé prostředí a v něm také prosperuje a hojně bují, naopak zásadité prostředí jí moří a ničí. „Uzdravila jsem se a byla jsem šťastná, že jsem nemusela projít mučivou cestou, které jsou podrobováni jiní nemocní lidé, když musí podstupovat chemoterapii nebo ozařování. Neztratila jsem své vlasy ani nic jiného,“ poznamenává 60-ti letá Sondra Braun, která přežila rakovinu s pomocí léčby sodou. Rakovinným buňkám se daří hlavně v prostředí chudém na kyslík. Tělo nedokáže zásobovat buňky kyslíkem, pokud je překyselené – a právě to bývá běžným stavem těch, kteří mají zhoubné nádory a přitom konzumují jídlo s rafinovanými cukry, moukou, kofeinem a dalšími kyselinotvornými potravinami. Naproti tomu jedlá soda (Sodium Bicarbonate) je substancí, která dokáže neutralizovat kyselé složky v těle. Už jen jedna čajová lžička sody za týden dokáže vyrovnat PH v krvi a stejných účinků je možné dosáhnout i přechodem na stravu, která je bohatá na zásadité složky. Díky tomu, že hlavním zdrojem růstu pro rakovinné buňky jsou především cukry, smícháním sody s javorovým sirupem dosáhneme toho, že se tato směs dostane až do nádorů. Je to něco podobného Trojskému koni, neboť soda takto působí jako zbraň proti nemoci. Osvědčeným receptem pro tento způsob léčby je smíchat 3 díly organického javorového sirupu s 1 dílem jedlé sody, při mírném ohřátí dobře rozmíchat (po dobu 5-10 minut). Užívá se v množství 3 čajové lžičky denně po dobu 1-2 měsíců. „Narazila jsem na článek o italském lékaři Dr. Simoncinim, který injekčně aplikoval jedlou sodu přímo do zhoubného nádoru, aby jej zničil,“ dodává Sondra Braun. „A z nějakého důvodu mě tato myšlenka velmi zaujala. A už po třech týdnech užívání směsi sody a sirupu se můj nádor začal zmenšovat a stával se měkčím. Bylo to zdokumentováno i mým onkologem a chirurgem na základě prohlídek a vyšetření ultrazvukem. Nádor se nakonec zmenšil až na velikost 1,4 cm a dál už se nezmenšoval, protože z něj zbyla pouze mrtvá tkáň.“ Dr. Tullio Simoncini během své léčby nádorů zjistil, že u jeho pacientů se vždy vyskytuje i kandidóza. To jej dovedlo k teorii, že rakovina je z určitého pohledu podobná plísním. A protože si tělo nedokáže vytvořit rychlou imunitu proti jedlé sodě jako proti plísňovému prostředku, mohl ji úspěšně aplikovat přímo do nádorů a tím neutralizovat jejich kyselost. Přitom ale kladl důraz i na doplňování probiotik a na nutnost vyhýbat se co nejvíce chemickým a enviromentálním toxinům. Zkušenost s léčbou prostřednictvím jedlé sody má i Ian Roadhouse – farmář ze Severní Karolíny, když mu ji doporučil léčitel Jim Kelmun: „Lékaři už mi dávali méně než 6 měsíců života, ale tento léčitel mi předepsal směs se sodou a už během několika měsíců se nádor ztratil. Nebylo jej už možné uvidět ani na rentgenu.“ Hydrogenuhličitan sodný (NaHCO3) neboli jedlá soda (soda bicarbona) je bílý prášek se zásaditou chutí. Hydrogenuhličitan sodný se používá jako součást kypřících prášků do pečiva a šumivých prášků do nápojů, k neutralizaci poleptání kyselinou či k neutralizaci žaludečních šťáv při překyselení žaludku, tzv. ,,pálení žáhy", dá se také použít pro bělení zubů, pro změkčení potravin vařených ve vodě, na čištění v domácnosti i na pohlcení nežádoucích pachů.
Orální aplikace je bez problémů, ale injekčně přímo do nádoru nemusí být jednoznačně ten nejlepší nápad. Nádor se rozloží moc rychle a pacient zemře na otravu mrtvou tkání. Varujem vas pred pravidelným používaním a to z týchto dôvodov:
Tak jíst ji kila je asi opravdu blbost, ale pokud jde o její škodlivé účinky tak myslím že převažují ty dobré. hliník v jedlé sodě: prášek na pečení (kypřící prášek do pečiva, anglicky 'baking powder') na obalu obvykle nemá nic nebo je tam výslovně uvedeno 'aluminum free' (=bez hliníku), tedy prášek do pečiva může mít údajně v sobě stopy hliníku a výrobce to výslovně uvede pokud tam hliník není. naproti tomu jedlá soda (anglicky 'baking soda' ze které se prášek do pečiva dá vyrobit) se buď louhuje horkou vodou ze země nebo se vyrábí z kuchyňské soli, čpavku a kysličníku uhličitého. tedy hliník by v ní být neměl, většinou je balená v igelitu, což je v dnešní době ten nejlevnější obal, a hliník se tam tedy ani nemá jak dostat. dík z odpověď prášek na pečení (kypřící prášek do pečiva, anglicky 'baking powder') na obalu obvykle nemá nic nebo je tam výslovně uvedeno 'aluminum free' (=bez hliníku), tedy prášek do pečiva může mít údajně v sobě stopy hliníku a výrobce to výslovně uvede pokud tam hliník není. naproti tomu jedlá soda (anglicky 'baking soda' ze které se prášek do pečiva dá vyrobit) se buď louhuje horkou vodou ze země nebo se vyrábí z kuchyňské soli, čpavku a kysličníku uhličitého. tedy hliník by v ní být neměl, většinou je balená v igelitu, což je v dnešní době ten nejlevnější obal, a hliník se tam tedy ani nemá jak dostat. dík z odpověď
Tam je problém s hrudkovatěním-slepováním a proto se krystaly obalují právě v nějakém sajrajtu s hliníkem. Nedělá se to pouze u farmaceutické sody a ta pak hrudkuje dosti ochotně. Dobrý den, doporučujete ke konzumaci tuto jedlou sodu od firmy Fichema? Stejně tak i jejich vitaminC ? doporučujete ke konzumaci tuto jedlou sodu od firmy Fichema? Stejně tak i jejich vitaminC ?
Tak předpokládám že v tom nebude zásadní problém. Nikdy jsem jejich zboží netestoval, ani od nich nic nekupoval. Italský doktor onkolog Dr. Simoncini (http://www.curenaturalicancro.com) s úspěchem již řadu let používá pro úplné vyléčení pacientů a tedy zahubení rakoviny v lidském těle jedlou sodu (soda bicarbona), která již po několika dnech či týdnech užívání prokazatelně bezezbytku umoří a zcela zahubí veškeré rakovinové nádory v lidském těle. Je to dáno faktem, že rakovina - jinak pandemická houba či plíseň rodu Candida, obecně miluje kyselé prostředí a v něm také prosperuje a hojně bují, naopak zásadité prostředí jí moří a ničí. „Uzdravila jsem se a byla jsem šťastná, že jsem nemusela projít mučivou cestou, které jsou podrobováni jiní nemocní lidé, když musí podstupovat chemoterapii nebo ozařování. Neztratila jsem své vlasy ani nic jiného,“ poznamenává 60-ti letá Sondra Braun, která přežila rakovinu s pomocí léčby sodou. Rakovinným buňkám se daří hlavně v prostředí chudém na kyslík. Tělo nedokáže zásobovat buňky kyslíkem, pokud je překyselené – a právě to bývá běžným stavem těch, kteří mají zhoubné nádory a přitom konzumují jídlo s rafinovanými cukry, moukou, kofeinem a dalšími kyselinotvornými potravinami. Naproti tomu jedlá soda (Sodium Bicarbonate) je substancí, která dokáže neutralizovat kyselé složky v těle. Už jen jedna čajová lžička sody za týden dokáže vyrovnat PH v krvi a stejných účinků je možné dosáhnout i přechodem na stravu, která je bohatá na zásadité složky. Díky tomu, že hlavním zdrojem růstu pro rakovinné buňky jsou především cukry, smícháním sody s javorovým sirupem dosáhneme toho, že se tato směs dostane až do nádorů. Je to něco podobného Trojskému koni, neboť soda takto působí jako zbraň proti nemoci. Osvědčeným receptem pro tento způsob léčby je smíchat 3 díly organického javorového sirupu s 1 dílem jedlé sody, při mírném ohřátí dobře rozmíchat (po dobu 5-10 minut). Užívá se v množství 3 čajové lžičky denně po dobu 1-2 měsíců. „Narazila jsem na článek o italském lékaři Dr. Simoncinim, který injekčně aplikoval jedlou sodu přímo do zhoubného nádoru, aby jej zničil,“ dodává Sondra Braun. „A z nějakého důvodu mě tato myšlenka velmi zaujala. A už po třech týdnech užívání směsi sody a sirupu se můj nádor začal zmenšovat a stával se měkčím. Bylo to zdokumentováno i mým onkologem a chirurgem na základě prohlídek a vyšetření ultrazvukem. Nádor se nakonec zmenšil až na velikost 1,4 cm a dál už se nezmenšoval, protože z něj zbyla pouze mrtvá tkáň.“ Dr. Tullio Simoncini během své léčby nádorů zjistil, že u jeho pacientů se vždy vyskytuje i kandidóza. To jej dovedlo k teorii, že rakovina je z určitého pohledu podobná plísním. A protože si tělo nedokáže vytvořit rychlou imunitu proti jedlé sodě jako proti plísňovému prostředku, mohl ji úspěšně aplikovat přímo do nádorů a tím neutralizovat jejich kyselost. Přitom ale kladl důraz i na doplňování probiotik a na nutnost vyhýbat se co nejvíce chemickým a enviromentálním toxinům. Zkušenost s léčbou prostřednictvím jedlé sody má i Ian Roadhouse – farmář ze Severní Karolíny, když mu ji doporučil léčitel Jim Kelmun: „Lékaři už mi dávali méně než 6 měsíců života, ale tento léčitel mi předepsal směs se sodou a už během několika měsíců se nádor ztratil. Nebylo jej už možné uvidět ani na rentgenu.“ Hydrogenuhličitan sodný (NaHCO3) neboli jedlá soda (soda bicarbona) je bílý prášek se zásaditou chutí. Hydrogenuhličitan sodný se používá jako součást kypřících prášků do pečiva a šumivých prášků do nápojů, k neutralizaci poleptání kyselinou či k neutralizaci žaludečních šťáv při překyselení žaludku, tzv. ,,pálení žáhy", dá se také použít pro bělení zubů, pro změkčení potravin vařených ve vodě, na čištění v domácnosti i na pohlcení nežádoucích pachů.
Uvažuji nad tím, co by na směs sody bikarbony s javorovým sirupem říkaly borelie. Nemá čistě náhodou někdo zkušenost? Koupit sodu bez hliníku je asi složitá disciplína. Pobavil mě popis zde: Používá se kanadský javorový sirup anebo ještě lépe "blackstrap" melasa. Včelí med též obsahuje antivirové a antibakteriální látky + kvercetin + enzymy, manukový se dokonce používá jako přírodní antibiotikum - methylglyoxal obsahuje i obilný glukózo-fruktózový sirup vzniklý rozpadem škrobů, ale pravidelně bych užíval pouze ten náš a hlídal bych si teplotu během zpracování.
A myslíte, že by to mohlo na borelie zabrat? Nikde jsem o tom nečetla, akorát vím, že se taktéž živí cukrem a že mají rády kyselé prostředí. Plazmový generátor a kontrola na mikroskopu pod temným polem Už vím, odkud se berou ATB zmrzačení zájemci o transplantaci střevní mikroflóry a možná nemusela být ani nová a mimořádně silná. Nechal jste se ovlivnit televizní propagačkou farmakomafie a jejich ochotných loutek bílých plášťů. Podle mého se jedná o porušení Hippokratovy přísahy a možné ublížení na zdraví. Zajímalo by mě, jak si pomůžete (leda tak do hrobu, vždyť je to na úrovni ozářek) několikaměsíčním zbytečným užíváním antibiotik, když se bude jednat o sekundární nákazu (tzv. matrjošku) k primární parazitární infekci, např. babesií? Plazmovým generátorem nic neriskuji - vidím stav před a po aplikaci nebo snad znáte jiný způsob ošetření, kde Vám ukáží aktuální stav breberek v krvi na monitoru??? Spirochéta je pod mikroskopem s temným polem totiž vidět stejně jako vlas nebo chlup bez mikroskopu. Pokud znáte jiná účinější antimikrobiotika než je kurkumin a CDS2 (zde již doporučuji opatrnost viz.http://alternativnicesta.cz/cds2-oxid-chloricity-a-mms/), tak se pochlubte ... His two favorite antiborrelial herbs are Samento (cat’s claw) and Banderol (Otoba bark extract), both proven effective against the Lyme spirochete in the lab. Plazmovým generátorem nic neriskuji - vidím stav před a po aplikaci nebo snad znáte jiný způsob ošetření, kde Vám ukáží aktuální stav breberek v krvi na monitoru??? Spirochéta je pod mikroskopem s temným polem totiž vidět stejně jako vlas nebo chlup bez mikroskopu. Pokud znáte jiná účinější antimikrobiotika než je kurkumin a CDS2 (zde již doporučuji opatrnost viz.http://alternativnicesta.cz/cds2-oxid-chloricity-a-mms/), tak se pochlubte ... His two favorite antiborrelial herbs are Samento (cat’s claw) and Banderol (Otoba bark extract), both proven effective against the Lyme spirochete in the lab.
Pokud Alopate útočíte na mne, jako na propagátora antibiotik, tak jste vedle. S vědomím, že je to trochu mimo téma, tak moje odpověď se týkala zcela konkrétního dotazu na borelie a ty skutečně velikým problémem jsou. U nich pro včasné nasazení baktericidních antibiotik (zdůrazňuji včasné) opravdu pádný důvod je. Jinak souhlasím s tím, že rozšířené užívání ATB je nesmysl a lidstvo si tím do budoucna zadělalo na dost velký problém. Mikroskopie temným polem je běžná laboratorní metoda, zejména u krve. Že by se tím ale daly pozorovat borelie, to opravdu slyším prvně. K diagnostice LB (Lymské boreliozy) se používá řada metod, nejčastěji to bývají testy na obsah protilátek v krvi. Mohu říci, že s likvidací borelií pomocí plazmového generátoru nějaké zkušenosti mám, i když nejsou vlastní. PG si za dost velký peníz pořídila právě k tomuto účelu jedna moje dobrá známá, vyseděla a vyležela s ním ne desítky, ale stovky, možná i tisíce hodin, a to na všech možných frekvencích, no a výsledek - téměř žádný. Pokud se mnou chcete diskutovat, tak si nejprve pořiďte relevantní informace o mikroskopii s temným polem, pozorování spirochet a jejich velikosti pod ním. Za pomoci vyhledávače to zabere asi pět minut, případně můžete kontaktovat některou z univerzitních laboratoří zabývajících se tímto výzkumem. Nepodsouvejte mi vyvolávání hádky, když sám tady už podruhé útočíte bludem z lenosti ověřit si fakta (stačí darkfiel optický mikroskop se zvětšením 1000x), hovořím o zájemcích o transplantaci střevní mikroflóry, kteří jsou obětí zdatných manipulátorů propagujících antibiotika a zisky farmakomafie, skrývajících před námi, že takový doživotně likvidační Weldonův protokol je na několik týdnů až měsíců. To už raději dezinfekci rány a toho panáka CDS2 podle návodu zde http://alternativnicesta.cz/cds2-oxid-chloricity-a-mms/ Problém je, že neříkáte úplnou pravdu, donedávna Vaši televizní Julínkové a Cikrtové , potažmo sisyfovští inkvizitoři, darkfield mikroskopii zesměšňovali a dosud takové vyšetření z kapičky krve obdržíte pouze v soukromé poradně. V tom se samozřejmě rozcházíme, protože alternativní medicína dnes na rozdíl od Vás považuje bakterie a kvasinky pouze za druhotnou (symbiotickou) nákazu, se kterou by se závažnějšími stresory nepodlomený (nezaneprázdněný) organismus vypořádal raz dva. Bohužel jste si nepřečetl ani odkaz na naturopaty výše, který to jenom potvrzuje a tak dále setrváváte v nevědomosti. Notabene, laborant Votýpka našel i souvislost s virovou nákazou. Odhaduji, že promořenost slinami přenosných Borrelií burgdorferi a Helicobactera pylori bude větší než si myslíme, při běžném kontaktu prakticky není možné, aby nebyli nakaženi i rodinní příslušníci (od domácích mazlíčků chytajících každé klíště ještě víc) a vysvětlení, proč to někomu činí potíže a druhému ne, je souběh. A tady se přikláním k názoru, že imunitní systém pouští v symbioticky osídleném prostředí opratě borelie a candidy, když čelí daleko větší hrozbě prvoků anebo je oslepen viry. Za co Vám děkuji, je sdílení cizích zkušeností, mohlo by to znamenat, že plazmový generátor nedokáže nahradit antimalarika, tedy za předpokladu, že paní použila i program na likvidaci prvoků, což se od Vás asi nedozvíme. Jinak nechápu, proč jedna paní přístroj nevrátila ve zkušební době a neustále opakovala, tisíce vyseděných a vyležených hodin svědčí spíš o tom, že se jí od borelie alespoň čistila krev. Osobně bych neplatil za něco, kde nemám možnost si jako pod mikroskopem s temným polem spirochetu na vlastní oči prohlédnout, teprve poté se rozhodnout pro plazmování a ještě si ověřit výsledek - domluvit se na platbě za takový na monitoru zvětšený krevní obraz přeci není problém. Problém je, že neříkáte úplnou pravdu, donedávna Vaši televizní Julínkové a Cikrtové , potažmo sisyfovští inkvizitoři, darkfield mikroskopii zesměšňovali a dosud takové vyšetření z kapičky krve obdržíte pouze v soukromé poradně. V tom se samozřejmě rozcházíme, protože alternativní medicína dnes na rozdíl od Vás považuje bakterie a kvasinky pouze za druhotnou (symbiotickou) nákazu, se kterou by se závažnějšími stresory nepodlomený (nezaneprázdněný) organismus vypořádal raz dva. Bohužel jste si nepřečetl ani odkaz na naturopaty výše, který to jenom potvrzuje a tak dále setrváváte v nevědomosti. Notabene, laborant Votýpka našel i souvislost s virovou nákazou. Odhaduji, že promořenost slinami přenosných Borrelií burgdorferi a Helicobactera pylori bude větší než si myslíme, při běžném kontaktu prakticky není možné, aby nebyli nakaženi i rodinní příslušníci (od domácích mazlíčků chytajících každé klíště ještě víc) a vysvětlení, proč to někomu činí potíže a druhému ne, je souběh. A tady se přikláním k názoru, že imunitní systém pouští v symbioticky osídleném prostředí opratě borelie a candidy, když čelí daleko větší hrozbě prvoků anebo je oslepen viry. Za co Vám děkuji, je sdílení cizích zkušeností, mohlo by to znamenat, že plazmový generátor nedokáže nahradit antimalarika, tedy za předpokladu, že paní použila i program na likvidaci prvoků, což se od Vás asi nedozvíme. Jinak nechápu, proč jedna paní přístroj nevrátila ve zkušební době a neustále opakovala, tisíce vyseděných a vyležených hodin svědčí spíš o tom, že se jí od borelie alespoň čistila krev. Osobně bych neplatil za něco, kde nemám možnost si jako pod mikroskopem s temným polem spirochetu na vlastní oči prohlédnout, teprve poté se rozhodnout pro plazmování a ještě si ověřit výsledek - domluvit se na platbě za takový na monitoru zvětšený krevní obraz přeci není problém.
Nechci Alopate s Vámi diskutovat a už ani nebudu s Vašimi výmysly polemizovat! Jednak proto, že to je mimo mísu a jednak, že namísto věcných argumentů mi neustále podsouváte jednu lež za druhou (třeba když mě nazýváte propagátorem ATB, nebo když mi připisujete Julínky, Cikrty atd...). Nicméně jsem ochoten se Vám dokonce i omluvit, pokud zvednete rukavici a borelie mi v temném poli ukážete. Prosím ale v tématu o LB!!! Myslím, že je jasné odkud vítr fouká, zejména když vezmeme v úvahu, že alternativa žádná antibiotika předepisovat nemůže a používá místo nich MMS/CDS2, i kvůli tomu, že oxidem chloričitým likviduje i prvoky. Čímž se dostávám k tomu, že jste neodpověděl na mnou položené otázky a vyhýbáte se věcným argumentům, jak si pomůžete (leda tak do hrobu, vždyť je to na úrovni ozářek) několikaměsíčním zbytečným užíváním antibiotik, když se bude jednat o sekundární nákazu (tzv. matrjošku) k primární parazitární infekci, např. babesií a znáte-li jiný způsob ošetření, kde Vám ukáží aktuální stav breberek v krvi na monitoru? Nebyl to náhodou pecador, kdo se tady rozplýval nad televizní propagací nového ještě silnějšího antibiotika? Přiznejte si, že jste se nechal ovlivnit televizní propagačkou farmakomafie a jejich ochotných loutek bílých plášťů (ostatní je pouze Vaše vztahovačnost) a podívejte se do vlákna transplantace střevní mikroflóry, abyste viděl důsledky takového antibiotického protokolu k LB!!! Bravó, uděláte botu, kopáte s ní účasníky fóra a nakonec po babišovsku vykřikujete všici tu ná /kradnů/ lžou, kdybyste si místo sisyfovského zpochybňování již vynalezeného a dokonce viditelného na vlastní oči raději dohledal fakta k diagnostice spirochet a jejich prokazatelném pozorování pod optickým mikroskopem s temným polem. Po kolikáté už jste k tomu byl pecadore vyzván, abyste přestal lhát o tom, že to není možné?
PG jsem zkoušela již dvakrát - jednou na LB a podruhé na akné. Na LB nezabral, na akné ano, ale účinek byl jen krátkodobý. Kadidlovou pryskyřici jsem užívala, kurkumu taky pořád jím. Uvažuji o tom vyzkoušet rady Storla - saunu + štětku + pár dalších věcí. Je pro mne naprosto nepochopitelné, že si pomýlený pecador, než začne někoho hloupě opravovat, nevygoogluje následující odkazy, aby nemusel nezodpovědně střílet prázdnými patrony a pak se ještě omlouvat. Za sebe řeknu jediné, že měl pravdu můj známý, který diagnostikoval spirochetu pod optickým mikroskopem s temným polem a provozuje mimo jiné plazmový generátor. Je evidentní, že se jedná o vícestupňovou nákazu, kde je třeba vyšetření na malarické prvoky (např. babesie) a nejen borrelie a herpetické viry (EBV), které spolu koexistují a nás likvidují. Muselo by se jednat o symbiont, nejenom spoluobyvatele životního prostoru - jež se tady každý nějak snažíme ovlivňovat stravou, aby se likvidací jednoho patogenu zhroutila celá skládačka nemoci. http://www.collectio-jav.estranky.cz/clanky/lymeska-borrelioza/nadeje-pro-uspesnou-lecbu-lymeske-borreliozy_.html Čeho pecador dosud nebyl schopen: Obr. 11: Snímek Borrelia afzelii (znázorněna šipkou) s klíštěcími buňkami při zvětšení 400×. Ze vzorku III byl získán digitální černobílý snímek Borrelia afzelii pomocí mikroskopie v temném poli (Leica DM1000 LED) při zvětšení 400× (viz obrázek 11). Dobrý den, co si prosím myslíte o konzumaci této jedlé sody? https://www.superpotravina.cz/superpotr ... CUQAvD_BwE Požádala jsem výrobce o info a dostalo se mi i výtažku z atestu (přikládám níže). Co si myslíte o hodnotách arsenu, olova a rtuti? Mám se poohlédnout po jiné? Případně, neporadili byste, dá-li se někde koupit rozumné množství (max 250g) za rozumnou cenu? Díky, mějte všichni prima neděli! A T E S T Pokud se jedná o zbytková procenta při udané min. čistotě 99%, tak 0,0002% z 10 gramů = 20 μg olova, tedy nic moc, když belgický Úřad pro bezpečnost potravin varuje i před capuccinem s 13,4 μg olova v jednom šálku. Jinými slovy, je to ještě v normě, ale už musíte sledovat kontaminaci z ostatních potravin, abyste onou pověstnou poslední kapkou nepřekročila tolerovatelný denní příjem. http://www.bezpecnostpotravin.cz/olovo-a-nikl-z-kavovaru-v-belgii.aspx https://www.superpotravina.cz/superpotr ... CUQAvD_BwE Požádala jsem výrobce o info a dostalo se mi i výtažku z atestu (přikládám níže). Co si myslíte o hodnotách arsenu, olova a rtuti? Mám se poohlédnout po jiné? Případně, neporadili byste, dá-li se někde koupit rozumné množství (max 250g) za rozumnou cenu? Díky, mějte všichni prima neděli! A T E S T
Jak vám správně píše člen Alopat, veškerý bordel se v těle sčítá, tedy je otázkou zda může, nebo nemůže vyvolávat problém. Osobně bych volil co nejvyšší kvalitu, tedy farmaceutickou, lépe to již nejde. Já ji prodávám třeba zde http://www.pro-zdravi-az.cz/41-hydrogenuhlicitan-sodny- a pro vnitřní použití bych horší kvalitu nedával. Na venkovní aplikace je to celkem jedno, tam se tolik reziduálních látek do těla nevstřebává. Dobrý den, mám prosím otázku k jedlé sodě. Přišla jsem na skvělou (?) vychytávku. Když mám kyselý jablečný mošt z domácích jablek, která jsou třeba spadaná ne úplně zralá nebo jsou prostě kyselá, přidám trochu jedlé sody a tento původně kyselý mošt úžasně zesládne a ztratí kyselost. To samé dělám, když tato kyselá jablka nebo jiné hodně kyselé ovoce používám do smootie nebo jiných různých mixů. Hodně mi ale leží v hlavě otázka, jestli je to vhodné a hlavně jestli se přitom nezničí kyselina askorbová (vit.C), když soda neutralizuje (zničí) kyselinu jablečnou a další organické kyseliny v ovoci (citronovou atd.) tak jestli nezničí i kyselinu askorbovou. Děkuji, budu moc vděčná za odpověď. Alena Benešová mám prosím otázku k jedlé sodě. Přišla jsem na skvělou (?) vychytávku. Když mám kyselý jablečný mošt z domácích jablek, která jsou třeba spadaná ne úplně zralá nebo jsou prostě kyselá, přidám trochu jedlé sody a tento původně kyselý mošt úžasně zesládne a ztratí kyselost. To samé dělám, když tato kyselá jablka nebo jiné hodně kyselé ovoce používám do smootie nebo jiných různých mixů. Hodně mi ale leží v hlavě otázka, jestli je to vhodné a hlavně jestli se přitom nezničí kyselina askorbová (vit.C), když soda neutralizuje (zničí) kyselinu jablečnou a další organické kyseliny v ovoci (citronovou atd.) tak jestli nezničí i kyselinu askorbovou. Děkuji, budu moc vděčná za odpověď. Alena Benešová
Tak céčko se neničí určitě pouze vzniká Askorban sodný který si mnoho lidí dělá i cíleně aby se snížila kyselá reakce čisté kyseliny askorbové. U ostatních obsažených kyselin to bude nějak podobně ale nejsem chemik tedy to už vysvětlit nedovedu. Dovoluji si ocitovat něco ozdrojovaných tvrzení z wikipedie k přínosu alkalizace, nyní je vcelku jasné, proč se před podáním chininu aplikovala jedlá soda, která také chrání před těžkým průběhem onemocnění a devastací způsobenou zánětem při napadení organismu. Virové infekce Virové infekce Bactericidal effect of doxycycline associated with lysosomotropic agents on Coxiella burnetii in P388D1 cells.
Zajímavá informace ono se stále více ukazuje že viry nemusí představovat natolik zásadní problém pokud se na ně nasadí správné antivirově působící prostředky. Trochu potíž je v tom že ty prostředky co fungují neumožňují farmaceutům dostatečné zisky.
S viry problém nebude, ale s čistou kyselinou fulvovou a huminovou, které in vitro stimulují růst mykobakterie, což by mohlo způsobit progresi onemocnění, do kterých je zapojena (rakovina plic atd.). Acidobazický píst zasáhne obojí, jak neživé viry, tak živé mikroorganismy. Nebezpečí kyselin by mohla zažehnat neutralizace alkalickými kovy (lignohumát sodný a draselný) a hydrogenuhličitany (askorbát sodný, draselný a hořečnatý) a správné okysličení krve. Humic and fulvic acids stimulate the growth of Mycobacterium avium Genetic diversity-independent neutralization of pandemic viruses (e.g. HIV), potentially pandemic (e.g. H5N1 strain of influenza) and carcinogenic (e.g. HBV and HCV) viruses and possible agents of bioterrorism (variola) by enveloped virus neutralizing compounds (EVNCs) Dimethyl Sulfoxide and Sodium Bicarbonate in the Treatment of Refractory Cancer Pain
Zajímavá myšlenka jak jednoduchou cestou zvládat nezvladatelné stavy. Dobry den, dekuji dekuji
Soda je ideální cca 1,5 hodiny po jídle kdy paradoxně zlepší tvorbu HCl pro další jídlo. Jak to myslí dědek kořenář to netuším tedy nemohu odpovědět. Pár myšlienok o jedlej sóde na zamyslenie. Na viacerých miestach som sa dočítal o toxicite kyseline citrónovej - možno kontaminácia ťažkými kovmi môže byť problém (spomína sa vo vlogu). Páči sa mi myšlienka, ktorá bola tiež spomenutá - že keď sa snažíte obalamutiť prírodu, tak balamutíte hlavne seba. Talking About Citrate Therapy:
http://www.kutilov.cz/chemikalie/soda-b ... odny--1-kg
...to fakt nevím nicméně objednávám, myslím si že větší zlo je PH kyselosti než obsah hliníku. Potraviny jsou mrtvé navíc plné jedů a nenormálních sloučenin (emulgátorů) tak co nám zbývá ![]()
Jinak skvělá diskuze na téma co jíme je zde :
Květnové vydání pořadu Duše "K" se neslo ve znamení slova "kacíř". Hostem Jaroslava Duška byl člověk, který je hlavně biolog a filosof, ale také entomolog, antropolog, pedagog, spisovatel, překladatel a cestovatel Stanislav Komárek.
...to fakt nevím nicméně objednávám, myslím si že větší zlo je PH kyselosti než obsah hliníku. Potraviny jsou mrtvé navíc plné jedů a nenormálních sloučenin (emulgátorů) tak co nám zbývá ![]()
.....
Jinak asi lze dohledat vyrobce tve sody a zjistit detaily. Zahazovat to jen kvuli tomu ze to je levne by byla skoda.
co tohle ?
Jestliže vám po zahřátí na dně směsi zůstane bílý prášek, nejedná se o bikarbonát sodný!
co tohle ?
Jestliže vám po zahřátí na dně směsi zůstane bílý prášek, nejedná se o bikarbonát sodný!
Takže když spolknete jedlou sodu, tím se neutralizují žaludeční šťávy, které jsou převážně tvořeny kyselinou chlorovodíkovou. Výsledkem je úplně obyčejná a neutrální kuchyňská sůl ( NaCl ) chlorid sodný !!! Jak se pak může soda objevit ve stříbrných půlměsíčcích na duhovce ?
Takže když spolknete jedlou sodu, tím se neutralizují žaludeční šťávy, které jsou převážně tvořeny kyselinou chlorovodíkovou. Výsledkem je úplně obyčejná a neutrální kuchyňská sůl ( NaCl ) chlorid sodný !!! Jak se pak může soda objevit ve stříbrných půlměsíčcích na duhovce ?
Léčba jedlou sodou zmenšuje nádory
13.05.2011 21:28
Allison Biggar
Jedlá soda je už odedávna používána pro mnoho účelů: například odstraňuje zápachy v chladničce, pomáhá čistit koberec nebo vybělit zuby. Avšak jen málo lidí ví něco o tom, že může být využita i jako účinný alternativní lék v případě rakoviny. Tato metoda se osvědčila především u rakoviny krku, tlustého střeva, střev a oblasti konečníku. Pokud navíc tento způsob léčby porovnáme s přemrštěnými náklady na chemoterapii nebo ozařování, pak léčba jedlou sodou nás nestojí prakticky nic. A navíc je to humánní a neinvazivní metoda – což nikdy nemůžeme tvrdit o běžných způsobech léčby rakoviny. To nejhorší, co by se mohlo stát v případě léčby sodou, je žádný účinek. A už jen to je velké plus, pokud vezmeme v potaz ničivost běžných léků nebo operací, používaných při léčbě rakoviny, kdy dochází k poškozování imunitního systému a tělo se dostává do stavu těžkého šoku.
Aby bylo dosaženo co nejlepších výsledků, je vhodné kombinovat léčbu jedlou sodou i s jinými alternativními metodami, které vám může doporučit váš holistický léčitel.
Allison Biggar
Jedlá soda je už odedávna používána pro mnoho účelů: například odstraňuje zápachy v chladničce, pomáhá čistit koberec nebo vybělit zuby. Avšak jen málo lidí ví něco o tom, že může být využita i jako účinný alternativní lék v případě rakoviny. Tato metoda se osvědčila především u rakoviny krku, tlustého střeva, střev a oblasti konečníku. Pokud navíc tento způsob léčby porovnáme s přemrštěnými náklady na chemoterapii nebo ozařování, pak léčba jedlou sodou nás nestojí prakticky nic. A navíc je to humánní a neinvazivní metoda – což nikdy nemůžeme tvrdit o běžných způsobech léčby rakoviny. To nejhorší, co by se mohlo stát v případě léčby sodou, je žádný účinek. A už jen to je velké plus, pokud vezmeme v potaz ničivost běžných léků nebo operací, používaných při léčbě rakoviny, kdy dochází k poškozování imunitního systému a tělo se dostává do stavu těžkého šoku.
Aby bylo dosaženo co nejlepších výsledků, je vhodné kombinovat léčbu jedlou sodou i s jinými alternativními metodami, které vám může doporučit váš holistický léčitel.
- vysoký obsah sodíka hypertonia
- riziko pre pažerák protoze niektoré kyseliny ale aj zásady vyvolávajú chemické poškodenie sliznic
- narušuje chemickú rovnovahu pH
- vysoký obsah sodíka hypertonia
- riziko pre pažerák protoze niektoré kyseliny ale aj zásady vyvolávajú chemické poškodenie sliznic
- narušuje chemickú rovnovahu pH
prosím Vás, víte o tom někdo něco víc?
zkouším hledat na netu a podle toho co jsem našel je to zmatení pocházející z anglických receptů na pečení.
prosím Vás, víte o tom někdo něco víc?
zkouším hledat na netu a podle toho co jsem našel je to zmatení pocházející z anglických receptů na pečení.
http://www.fichema.cz/hydrogenuhliitan- ... 03037.html
http://www.fichema.cz/hydrogenuhliitan- ... 03037.html
Allison Biggar
Bylo by možné použít nějaký jinýsirup či sladidlo (třeba med)?
Širokospetrální kurkumin, tedy včetně éterického oleje z mletého kořene turmeric
Kadidlová pryskyřice - kyselina boswellová se standardizovaným obsahem AKBA
Chlordioxid CDS2
https://experiencelife.com/article/beating-lyme-2/
https://experiencelife.com/article/beating-lyme-2/
Doplňuji, že tímto rozhodně nechci zatracovat účinnost PG na organizmy jiné. Jeho působení na borelie je ale přinejmenším sporné.
Širokospetrální kurkumin, tedy včetně éterického oleje z mletého kořene turmeric
Kadidlová pryskyřice - kyselina boswellová se standardizovaným obsahem AKBA
Chlordioxid CDS2
Navíc legrační je, že když jsem se nechala měřit na přístroji Oberon, tak mi borelie v kloubech nezjistili (ale kouby mě bolí) a podruhé na Salvii byl nález v kloubech pozitivní. Přitom výsledek by měl být stejný.
Chlordioxid jsem ještě nezkoušela. Ale toho se obávám.
Alkalizace sodou mi dává smysl. Akorát nevím, mám-li zkusit tu kombinaci se sirupem, nebo je to zbytečné...
http://www.bobbeck.com/Testimonial_search.aspx
http://www.borelioza.cz/cs/clanky/borrelia_burgdorferi__unikatni_bakterie/
https://cs.wikipedia.org/wiki/Spirochéty
http://www.metric-conversions.org/cs/delku/mikron-do-milimetr.htmhttp://www.szu.cz/tema/prevence/diagnostika-lymeske-borreliozy-v-nrl-lb
http://www.wikiskripta.eu/index.php/Mikroskopické_metody
http://www.szu.cz/tema/prevence/diagnostika-lymeske-borreliozy-v-nrl-lb
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:N4eov-SCZGgJ:theses.cz/id/hcnlwo/Dostlov_2017.pdf+&cd=12&hl=cs&ct=clnk&gl=cz
https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:TvLxiNG7tN8J:https://theses.cz/id/pmz322/ticha2013.pdf+&cd=4&hl=cs&ct=clnk&gl=cz
https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:QVbMmpoPPOcJ:https://theses.cz/id/hqnkjf/DiplomovaPraceTicha2015.pdf+&cd=1&hl=cs&ct=clnk&gl=cz
https://theses.cz/id/hcnlwo/Dostlov_2017.pdf
Název: HYDROGENUHLICITAN SODNÝ
Vzorec: NaHCO3
Jakost: Spec - vyhovuje potr. E500 - 2000/63/EC(BGBl.193/2001)
Šarže: 3211852 - vzorek
Analyzoval: údaj výrobce
Látka: Garantovaná Stanovená
hodnota hodnota
Hlavní složka 99,0-100,5
Ztráta sušením 0,25
pH (1%) 8,0-8,6
IP, GMO negativní
NH4 v norme
Arsen 0,0003
Olovo 0,0002
Rtut 0,0001
Název: HYDROGENUHLICITAN SODNÝ
Vzorec: NaHCO3
Jakost: Spec - vyhovuje potr. E500 - 2000/63/EC(BGBl.193/2001)
Šarže: 3211852 - vzorek
Analyzoval: údaj výrobce
Látka: Garantovaná Stanovená
hodnota hodnota
Hlavní složka 99,0-100,5
Ztráta sušením 0,25
pH (1%) 8,0-8,6
IP, GMO negativní
NH4 v norme
Arsen 0,0003
Olovo 0,0002
Rtut 0,0001
Chlorochin patrně inhibuje pH-dependentní fázi replikace různých virů včetně Flaviviridae, Coronaviridae a Retroviridae. Jedním z jeho účinků je alkalizace fagolysosomu, který brání fůzi viru s membránou a rozpuštění virové kapsidy, které probíhají při nízkém pH.[5] V klinických studiích bylo nejdůkladněji zkoumáno jeho působení na replikaci HIV. Chlorochin má kromě toho imunomodulační účinky a tlumí produkci a uvolňování TNF-α (Tumor necrosis factor) a interleukinu 6, které způsobují horečnaté komplikace různých virových onemocnění.[6]
https://cs.wikipedia.org/wiki/Chlorochin
Bactericidal effect of doxycycline associated with lysosomotropic agents on Coxiella burnetii in P388D1 cells.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC171863/
Drinking baking soda could be an inexpensive, safe way to combat autoimmune disease
https://www.sciencedaily.com/releases/2018/04/180425093745.htm
Chlorochin patrně inhibuje pH-dependentní fázi replikace různých virů včetně Flaviviridae, Coronaviridae a Retroviridae. Jedním z jeho účinků je alkalizace fagolysosomu, který brání fůzi viru s membránou a rozpuštění virové kapsidy, které probíhají při nízkém pH.[5] V klinických studiích bylo nejdůkladněji zkoumáno jeho působení na replikaci HIV. Chlorochin má kromě toho imunomodulační účinky a tlumí produkci a uvolňování TNF-α (Tumor necrosis factor) a interleukinu 6, které způsobují horečnaté komplikace různých virových onemocnění.[6]
https://cs.wikipedia.org/wiki/Chlorochin
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC171863/
https://academic.oup.com/femsec/article/30/4/327/488153
Reducing Human Exposure to Mycobacterium avium
https://www.atsjournals.org/doi/full/10.1513/AnnalsATS.201301-013FR
In vitro enhancement effect of humic acid on the progression of lung cancer cells
https://www.researchgate.net/publication/26747785_In_vitro_enhancement_effect_of_humic_acid_on_the_progression_of_lung_cancer_cells
Effects of Fulvic Acid on Different Cancer Cell Lines
https://www.researchgate.net/publication/321066130_Effects_of_Fulvic_Acid_on_Different_Cancer_Cell_Lines
Glycine Virtually Eliminates Adverse GI Effects Of Aspirin
https://raypeatforum.com/community/threads/glycine-virtually-eliminates-adverse-gi-effects-of-aspirin.4405/
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X07014582?via%3Dihub
https://za.linkedin.com/in/secomet-v-7ab35414
The Pomegranate: Effects on Bacteria and Viruses That Influence Human Health
https://www.hindawi.com/journals/ecam/2013/606212/
https://www.researchgate.net/publication/50807296_Dimethyl_Sulfoxide_and_Sodium_Bicarbonate_in_the_Treatment_of_Refractory_Cancer_Pain
https://www.researchgate.net/publication/50807296_Dimethyl_Sulfoxide_and_Sodium_Bicarbonate_in_the_Treatment_of_Refractory_Cancer_Pain
pokud bych chtela uzivat sodu jak bych mela postupovat kdyz dle krkaciho testu mam nedostatek hcl takze doplnuji betain hcl pred kazdym jidlem tedy 3x denně.Zpravidla jim 5x denně takže vubec nevim kam to vpravit aby to nebylo kontraproduktivni. Dedek korenar na svych strankach casto doporucuje uzivani tablet s jidly a tomu nerozumim, to se pak jidlo netravi ne?
pokud bych chtela uzivat sodu jak bych mela postupovat kdyz dle krkaciho testu mam nedostatek hcl takze doplnuji betain hcl pred kazdym jidlem tedy 3x denně.Zpravidla jim 5x denně takže vubec nevim kam to vpravit aby to nebylo kontraproduktivni. Dedek korenar na svych strankach casto doporucuje uzivani tablet s jidly a tomu nerozumim, to se pak jidlo netravi ne?
https://www.youtube.com/watch?v=AYo7bPeMr68