Dobrý den,prosil bych o radu zda dle přiloženého článku z internetu viz zde :" Vylepšená procedura její efektivita je MNOHONÁSOBNĚ vyšší. Potřebujeme k tomu urinu řady lidí (žádoucí je příbuzných). Musíme mít 2 litry. Nalijeme ji do smaltovaného hrnce a bez pokličky vaříme tak dlouho, až zůstane jen 500 g. Tímto způsobem získáme unikátní prostředek, jenž se výrazně liší (v kladném smyslu) od kapalného prostředí našeho organismu. Mírně ji vychlaďte a teplou použijte na klystýr. Pokud jste si klystýry dávali již dříve, pak po tomto jediném dospějete k závěru, že jste vlastně nedělali vůbec nic, jelikož z vás může vyjít tolik „parády", o níž jste neměli ani tušení. Pocítíte neobyčejnou sílu uvedeného složení."
Můj dotaz - zda je nutno opravdu k tomuto procesu mít urinu od dle článku řady lidí (žádoucí je příbuzných) nebo postačí moje vlastní, děkuji za odpověd.
Dárcovská urinoterapie je z mého pohledu doporučitelná pouze v případě, že člověk vlastní moč z nějakého důvodu nemá, což je možné po některých operacích. V tomto případě lze použít moč dítěte, která je velice čistá a mimořádně účinná. To, co popisujete, je trochu upravený Gennadij Malachov a běžné je používat pouze moč vlastní. Můžete samozřejmě použít i dárcovskou, ale morálnímu uvažování Evropanů se to docela příčí. Účinky budou velice podobné, ale na to sváření si odjeďte někam do chalupy k lesu, protože pokud to vyzkoušíte v bytě, tak se tam nebude dát bydlet kvůli smradu. Je to mimořádně účinný postup, již ho zde jedna členka popisovala a byla s účinky velice spokojena.
Ked mi zistili cez mocove testy ze mam zvysene kvasinky a hlien, je dobre pouzivat klystir s uriniou? Asi bude stacit klystir s MMS1 ne?
Tak zpočátku bude asi lepší, ale později klidně můžete přejít na urinu.
Ano asi, ked si upravim candidu tak pojdem na urinu co je najlepsie ![]()
Dobry den p.Zajíček
Chcem začať s klystírom, mal by som to skusiť najprv s čistou vodou, slanou vodou alebo možem použiť hned aj urinu.
Aký roztok najúčinnejšie vyčistí črevá?
dakujem
S dovolením poznamenám, že urině se nic nevyrovná a asi budete těžko snášet jakýkoliv nálev lépe než právě urinu:)...(soudím dle osobní zkušenosti).
Takže mam prvý klystir za sebou, ani to nebolelo:) cca 0,3dcl uriny a 05dcl vody. Išlo to celkom fajne nič som necítil. Zadržiaval som to cca30min.
potom to vychádzalo tak asi na 5-6 krát. Takisto aj pri vyprazdnovani nič mimoriadne. Až neskor som mal taky hrejivy pocit že som si zase niečo dobre urobil pre zdravie! Robil som to vpriebehu 3 dňoveho pôstu v druhý deň.
Jednoznačně urina a není třeba trénovat s něčím jiným.
No vidíte, ani to nebolelo, ono není se čeho bát, ještě si tím nikdo nic špatného nepřivodil.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké nároky na urinu jsou při klystýru. Je nutné ono PH 7? Někdy ho mám, jindy je spíš 6-6,5. Test na kvasinky jsem si zatím nedělala, ale nikdy jsem v tomto ohledu neměla gynekologické problémy. Nicméně hrozí nějaké riziko, pokud by byl klystýr prováděn urinou, ve které je kvasinka? A jak je to s urinou během menstruace? I ta se smí pro klystýr použít? Případně existují nějaká další kritéria ohledně uriny, která je potřeba dodržovat? Děkuji.
Urina na klystýr může být jakákoli, Vámi zmiňovaná. Do střev je to celkem jedno.
Správně vám odpovídá člen OndraN, dá se použít jakákoliv.
je potreba k moci pridavat aj vodu? napr. ak rano mam 0,5l mocu bude to stacit alebo je to individualne? za odpoved Dakujem
Není to nutné, dokonce je lepší v plné koncentraci pokud ji nastřádáte dost. Nicméně tu musíte ohřívat, což je zdlouhavější než do ní přitočit trochu horké vody a máte ohřáto ihned.
Dobrý deň. Už dlhšiu dobu si robým klystýr urinou (cca 1L) ktorú si obohatím o 20-30kvapiek mms1.
Robím to tak asi 1x za týždeň. Častejšie na to nemám čas, takže ak si ho už nájdem, tak sa snažím maximalizovať účinok. Viem že sa bežne robí klystýr -čistá voda + mms1, ale skúsenosť urina + mms1 som sa zatiaľ nikde nedočítal. Tak ma napadlo či to má význam urinu takto obohacovať. Ďakujem za odpoveď.
Na to nedovedu odpovědět, ale obecně se používá maximálně 10 kapek MMS na litr nálevu, tedy nevím zda to nehrotíte příliš. Pokud vám to nijak nevadí tak asi ne, ale nedovedu to z dlouhodobého pohledu vyhodnotit.
Dobrý den, přepadá mě docela nejistota, jestli je se mnou vše vpořádku..
Obecně při použití jakéhokoli druhu nálevu se při klystýru z "pokladu" v míse line po koupelně dost silný a nepříjemný zápach. Teda spíš smrad, puch.. Taková je to síla. Kolikrát je i mě samotnému z toho až na zvracení.. Co teprve, kdyby měl někdo druhý tu čest, to bych nepřál nikomu. Máte to podobně?
Klystýry provádím už nějaký rok. Druh zápachu na stravě zdá se nezáleží, pokaždé to smrdí podobně. Nedávno jsem začal s přidáváním jablečného octa do uriny, dnes jsem u 6 lžičkách/litr. Zápach stejný jako u 1, výsledek v míse také podobný. Stejně tak když použiju pouze vodu s citronem.
Také už měsíc popíjím denně skleničku kefíru z tibetské houby. Kolega co mi dodal houbičky si pochvaluje změnu v pocitech v břiše, já ale jedinou výhodu pociťuji v jeho chuti. Jinak u mě žádná změna.
Děkuji předem o komentář.
Tomáš
tomaka : Skús si robiť klistýry so starou urinou (nechaj odstáť v temne, izbová teplota, 3 dni, radšej nie dlhšie, čo sa týka klistýru), stačí 400-500ml na klistýr. Alebo s odmrazenou v hrnci na 1/3 - 1/4 v mrazničke (liter mi trvá odmraziť na také množstvo asi za 5-6 hodín, skús najprv 5 hodín).... Sú podstatne účinnejšie, než s obyčajnou urinou, či octom s urinou... Ďalej skús piť starú urinu (približne 4 - 20 dňovú, približne po 21. dni sa mení na antibiotikum, dovtedy (od 3-4 dňa) je to probiotikum) viac dňovú v tomto prípade) nalačno, a potom po strávení prvého jedla po X hodinách, možno tak 3dcl denne, alebo aspoň nalačno, čiže 1,5dcl aspoň, prípadne skús dať časom aj 3dcl raz denne.
Jedz potraviny : divina, hovädzie mäso, kvalitné vajíčka, kvalitné maslo (najlepšie nepasterizované, ale pochybujem, že si dáš tú námahu zohnať...), kvalitná masť či loj, nepasterizované domáce jogurty, domáca kvasená zelenina (alebo len šťava z nej - odšťavíš dodatočne), klíčené strukoviny (ale VAR ich). Užívaj ku každému jedlu (aj surovému) tabletku "Digestive Enzymes" od Swansonu (nie je to reklama, je to rada). Športuj. A tráv dostatok času vonku/ na slnku.
Také už měsíc popíjím denně skleničku kefíru z tibetské houby. Kolega co mi dodal houbičky si pochvaluje změnu v pocitech v břiše, já ale jedinou výhodu pociťuji v jeho chuti. Jinak u mě žádná změna.
Děkuji předem o komentář.
Tomáš
Tak problém může být v malé tvorbě žluče. Ta za normálních okolností dezinfikuje tráveninu a v podstatě odstraňuje zápach stolice. Možná by pomohlo udělat pár očist jater, nebo prubněte hořké byliny, černou ředkev, kapky od dědka kořenáře, nebo se v USA dá koupit i přímo hovězí žluč v tabletkách a funguje dobře. V podstatě funguje i kafe jak horem tak spodem, tedy možná by pomohl klystýr kávový.