Co všechno ovlivňuje koncentraci? Co negativně co pozitivně? Co tělu dodat na zlepšení koncetrace? Jaké minerály, vitamíny? díky
nejdůležitější v tomhle vidím mít stabilní hladinu cukru v krvi během dne
a krmit mozek dobrou výživou .. omega 3, antioxidanty a různé minerály .. dobrá je na tohle kniha Změňte mozek, změňte tělo od Dr. Amena .. on doporučuje jíst ke každém jídlu bílkovinu, aby se ten cukr moc nezvedal, nejíst jednoduché cukry, brát rybí tuk, pít zelený čaj, dlouho spát, cvičit atd.
Takže si třeba do jídla nasypat pár gramů BCAA a zapít trochou syrovátky?
no .. spíše je to myšleno jíst vejce, maso, sýry nebo oříšky, semínka ke každému jídlu .. syrovátka nebo čisté aminokyseliny jsou moc rychle stravitelné a nevim, jestli dokážou zpomalit ty výkyvy cukru .. na tohle je dobrý ten Paleo stravovací systém, kde se jí zelenina + živočišné jídla a semtam ovoce
Zapomněli jste na to nejdůležitější, na tréning. Ale také jde o to, proč chci zlepšit koncentraci. Zda proto, aby mi v kanceláři práce rychleji odsejpala a bylo minimum chyb, anebo proto, že "trénuji" bytí v přítomnosti či vlny gama.
To druhé. Trénink je jasná věc, ale čím to podpořit? Když člověku něco chybí, nebo m nějakej problém, určitě to má na koncentraci vliv.
Mě většinou na koncentraci chybý klid.
Jinak bych tipoval hořčík a z vlaštní zkušenosti čerstvej vzduch.
Dobře vám odpovídá člen smajliss a mimo uvedené bych se soustředil na béčka.
Pak se musí řešit ten "rušivý" problém. Aby to, co mi vadí dnes mi pozítří už nevadilo. Bylo by dobré podívat se na své strachy a na své závislosti. Najdete jich desítky. Jenomže ty nám nerozpustí ani čerstvý vzduch ani hořčík či vitamíny skupiny B. Jen trpělivá skoro každodenní práce po dobu několika měsíců. Už i to je tréning koncentrace.
Zdravím všechny.
Máte někdo zkušenosti s něčím, co pomáhá na zlepšení paměti, soustředění se, koncentraci ?
Potřebovala bych něco pro naší bábinku.
Máte pravdu, na tom pracuju už delší dobu. Šlo mi spíš i o nějakou externí podporu, ne to celé zvládnout chemií. ![]()
Není specifikováno, jak stará je bábinka. Nejmladší bábinku jsem zažil ve věku 35 let.
Ja pred skúškami používam Memo plus, neviem či to pomože aj babinke ![]()
Zkusenost mam, ze pokud nejsi u ni, tak ji muzes neco nadiktovat a ona si to stejne zapomene vzit
. OK, mimo to co psala jani bych doporucoval kompletni becka v prirodnim baleni, tedy treba nejake pivovarske kvasnice, spirulinu, kvuli B12, detoxikaci, zivinam..., gingko bilobu, idealne nejak kombinovanou s kajenskym peprem. A upravu stravy. Tedy aspon zakaz cehokoliv od zivocichu, maso, vejce, mlecne vyrobky, ucpava to vlasecnice. A polohu kopytama nahoru
, aby se prokrvil mozek, ja jsem ji dal autotrakcni lehatko. A samozrejme kompletni program pro zdravi, sank praksalana, ocista jater, denne hodina chuze, uprava stravy.... Mozna trochu min ztraci klice a navic je lip hleda
.
Jeste jsem zapomnel Kurkumu/turmeric. Zkuste se podívat sem: http://www.brainjogging.cz/
Zkus se podivat napriklad na clanek
počítačové hry na tréning mozku
Já jsem kursy zlepšování paměti a bystrosti vymýšlel, organisoval, učil, vedl. Mohu spolehlivě říci, že počítačové taškařice nefungují.
Vždy to je o čistotě v mozku, tedy chelace těžkých kovů a jiného bordelu pomocí očistných kůr a mnoho zvládne vyloučit i obyčejná chlorela.
Ze zkušenosti mých známých a také z vlastní zkušenosti doporučuju ještě koloidní zlato. Já ho brávám ze slovenska v prvotřídní kvalitě i ceně. Mému synovi jsem to nacpala při přijímačkách na školu a byl druhý nejlepší a navíc naprosto v pohodě. ![]()