Zdravím, jen se chci optat zjistil jsem žekrvácím z konečníku při velké potřebě( jinak samovolně nee) jen při konaní, byl jsemna kolonskopii a tam nic nezjistiy ale problém stále přetrvává není to pravidelný ale častý ale dost nepříjemné, nevíte čím by to mohlo být?
a nemohou to být hemeroidy?, který jste třeba v době kdy jste byl na koloskopii neměl? nebo nějaká trhlinka, zkusila bych nějakou hojivou mastičku, Dubovou, měsíčkovou apod. Ale jen kvalitní
Trhlinky aktuálně způsobené příliš tuhou stolicí?
No nevím krvácím i když mám stolici normálne tuhou , jinak hemeriody to se mi taky nezdá
Mně to připadá, že tam zlobí občas nějaká žilka, praskne a je to. Co zkusit třeba Ascorutin koupí se v lékárně, je to vlastně C + rutin, ten je dobrý na žíly.
A nebo koupit vitamín C (céčko je dobré na žíly) a ten rutin taky prodávají - je to nějaký doplněk stravy prodávají v lékarně, a co vím hodně moc ho obsahuje pohanka, samotnou mne překvapila jak je dobrá a jednoduše připravovatelná. Používám jí dost často místo rýže jako přílohu.
To se mi nejspíš dneska povedlo. Po 21denním půstu mám konečně stolici tolikrát kolikrát jím a konzistence je taková, že se ani nemusím utírat. Když sem to ale udělal, tak tam bylo nepatrný množství krve.
Tam může být množství příčin, ovšem nejčastější je velké překyselení v oblasti koncové části tlustého střeva. Tím se střevo naleptává a dochází k drobnému krvácení, řešení je radikální odkyselení. Dobře vám to také píše členka Ram, můžete koupit v lékárně Rutin, nebo Ascorutin, případně jíst borůvky, pohanku a rakytník, nebo si sehnat vitamín K2, ale zde je nedostupný, koupí se v USA.