Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Marihuanu. Jaký máte na ní názor a jaké jsou pro a proti? V čem výrazně škodí? Myslím tím kouření marihuany. Měla jsem docela velké deprese, až sebevražené tendence, řešila jsem to dost alkoholem, takže pak přišli potíže s alkoholem. Poté jsem ho zkoušela vysadit, ale nedařilo se mi, pořád jsem nemoha vdržet nedát si večer alespoň víno nebo pivo, hrozně jsem tím trpěla a pořád se znovu a znovu sklamávala... Potom jsem začala kouřit marihuanu, což mě pomohlo se úplně zbavit alkoholu a také mi to hodně pomáhá právě na ty deprese. Kouřím večer, cca 0,1 g, moc mi to pomáhá, nemém pak "chutě" a v pohodě usnu...Prosím moc o Vaše názory a prosím, pokud je to možné, neodsuzujte mě, je to myslím jen jeden z kroků na mojí cestě k osvobození se od návykových látek...
ja som fajcil travu asi 3 - 4 roky ...da sa povedat ze ma to pomere "davalo dole " ale to je vec pohladu je vec taka ze ked to fajcite kazdy den a date sa "nasracku " tak jasne ze za par rokov z vas bude vytreta opica ....to iste plati o alkohole ...ale aj tak myslim ze alkohol je viac skodlivi .... nemyslim si ze raz zacas zafajcit si je hriech ..tak istko ako si ta pohar vina ....ale fajcit to akzdy den je najlepsia cesta k zavislosti ...ale aj zavislost je relativn pojem . zavislost vecinu ludi tak znepokojuje ze im s toho sibe... niesu nad vecou .... ale poznam aj takich ludi ktori sa doslova rozbyjaju a ich psychika je na vysokej urovny a su to silne osobosti ...ale pozam len 2 takich ...ostatny su ten druhy pripad - "spodina " . Co sa tika zo zdravotneho hladiska vam to celkom slusne zanasa pluca atd ... napriklad keby ste to fajcili cez vapolizer tak to slusne eliminujete .... cital som aj take informacie ze thc znizuje tvorbu testosteronu .... co neni nic prijemne pre muza si myslim
skuste racej najst nejake hoby , sport ... a skusajte tie depresie odstranit cez stravu ..
Produkty spalování moc zdravý nebudou, i když nebyl zaznamenanej jedinej případ rakoviny nebo jiný vážný nemoci, kterej by způsobilo kouření konopí. Doporučil bych pořízení vaporizéru nebo přípravu potravin z konopí (mléko, máslo, čokoláda.., recepty jsou na internetu). Takhle nejsou konzumovány žádné škodlivé látky.
Asi by som len dodal, kedze trava je o psychike, na ktoru posobi jej ucinna latka THC, tak reakcie a "pacenie sa" je tiez individualne. Poznam kopec ludi, ktory travu mali ale nezaujala ich a dalej chlastaju ako ostatnych 95% obyvatelstva. Pripadne presli na daco tvrdsie. Ak je clovek s jej hulenim spokojny, preco nie.
Da sa pestovat, kedze je to jednorocna nejedovata rastlina a svojimi ukludnujucimi ucinkami na psychiku moze telu len prospet. Napr. ludom ktory maju problemy so spanim a su nuteny jest chemicke zluceniny Bigfariem.
Jedinu skodlivu vec by som videl pri jej fajceni klasicky decht atd, produkty spalovania. Ale v porovnani so skodlivimi nestravenymi zvyskami potravy v tele je to v podstate nic.
Takze plusy
- neda sa nou otravit
- predavkovanie pri fajceni nehrozi
- ako "neziaduci" stav predavkovania je obycajny spanok. (pozor, spanok je zdravy)
- meni mysel a ludske hodnoty - viac k prirode a vsetkemu prirodnemu, kedze je to produkt prirody
- niekedy je psychika taka silna, ze po podavani travy boli dokazane vyliecenia sa z rakoviny
- po poziti sa znizi kyselost zaludocnych stiav - neutralizuje telo
- vacsia chut na sex
- produkty konope sa daju vyuzit v texilnom priemysle - kvalitny material, v potravinarskom - semiacka, zdravy omega3 olej...
Minusy
- decht ktory moze aj nemusi skodit plucam
- propaganda na intrnete a v mediach, kde ju davaju do jedneho vreca s tazko fyzicky navykovyimi chemickymi drogami ako heroin, crack, piko...
Nechapem jednu vec, alkohol je fyzicky zavisla droga, nikotin tiez. Tieto dve su bezne k dostaniu kupit, cize pre zavisleho na takychto "beznych "produktoch bude dost tazke prestat. A to je treba lebo ved kto by platil do statneho rozpoctu. Na jednej strane varuju ludi pred zavislostou, odsudzuju ich a na druhej strane je to dostat bezne kupit. Je to trapne. Ale daco co sa da lacno vypestovat na zahradke a nestoji to dokopy ani prd, to je zakazane a este aj 100r spinene ake je to hrozne skodlive a neviem co vsetko. Dvojity meter, to tu funguje velmi dobre a nie len nato. Osobne mam s travou skusenosti cca 18r. A nie len ja. Nepoznam cloveka ktory by diki jej uzivaniu bol troskou. Zato poznam ludi ktory 18r chlastaju vkuse a to trosky urcite su.
Zavislost na trave je cisto psychicka. Ako na cokolade. Ale zase ked si kupis zasobu 20 cokolad, je tazke odolat a ist si ulomit kusok .) O tom je zavislost.
A rozdiel medzi zavislosotu na naozaj tvrdych drogach oproti trave je ze koli heroinu je clvoek schopny predat, okradnut, zalozit hocico a ludia na to minaju 100,000 korun mesacne. Koli trave rozhodne nie
aspon som sa s takym "hulicom" nestretol.
Kludne travu hul, ak Ti robi dobre, je to na Tebe.
A co budes robit ked skoncis s "navykovymi latkami" ? Budes si triezva uzivat dusky zivota ?
Clovek je od svojej podstaty nespokojny tvor a stale hlada a skuma nove veci. Ked zacne byt spokojny a nechce viac, dusevne umiera. Trava tuto hladinu stale ceri a dokaze toto chcenie viac "zintenzivnit" co nas trosku vrati do detskych rokov a zrazu nas bavia veci, ktore sme diki dennemu stereotypu niekde zabudli, odlozili.
To je moj nazor na marihuanu.
U mna ma trava pravdepodobne opacny ucinok a to som nikde necital, iba citil
Da sa definovat pokles testosteronu pokial dostanes enormnu chut na sex ? Taku zivocisnu ? Osobne mi to pripada, ze na internete o trave napisu hocico, podobne ako o mms, len aby to nahodou dakto neskusil. A na stranke kde to citas, si pozres reklamne bannere a na jednom je reklama na Vodku, 7x destilovanu a na druhom reklama na Liek na zenske vaginalne problemy od nejakej Bigfarmy, na tretom liek na podporu erekcie ... A kedze kapitalizmus je o peniazoch, matematika je velmi jednoducha a kazdy si vie zratat 2 a 2.
Děkuji za odpovědě, vůbec jsem nečekla, že budou takové "klidné" a vesměs "pozitivní", čekala jsem trochu lynčování .-). No mám velkou radost, bála jsem se i zeptat. Já jsem člověk který je velmi často v "křeči" a stresu, dělám co můžu, začala jsem se zajímat jak na to bez doktorů, protože doktoři mi moc v životě nepomohli (samozřejmě i pomohli, slepák, zlomeniny), ale spíš mě ze vším potrápili. Na ty deprese jsem dostala šupy antidepresiv a bylo to...nikdo se mě ani v podstatě neptal proč jsem vlastně smutná a připdalo mi to, že mě spíš chtějí mít co nejdříve z ordinace ven...Začala jsem se zaobírat budhismem, zdravou stravou, víc chodit do přírody, víc si pobrečet, vypustit tím stres a taky kouřit tu trávu. Kyž přijdu večer domů a zakouřím si toho svého vytouženého jointa, tak ze mě všechno spadne a získám takový skvělý nadhled, prostě hned jsem jakoby ve stavu malé relxace, věci tak nějak přijmu a často třeba i najdu pohodové řešení na svoje problémy. Jinak ze závislostma bojuji celý život - taky přiznávám, že jsem psychicky závislá i ted na té marihuane. Myslím si, že závislost je moje téma - asi to mám tak dáno. Jednou bych se chtěla zbavit i marihuany, zatím jsem se dokázala zbavit drog, alkoholu a cigaret, taky zkouším bojovoat se závislostí na sladkém (tam zhřeším už dost málo)...Prostě pro mě je marihuna veliká pomoc a berlička. Život je pro mě zatím boj a modlím se za to, aby se mi jednou stal klidnou procházkou. Pořád se sebou bojuji, musím si spoustu věcí vyčítat, věcí které nedokážu tet změnit, je to koloběh...Děkuji za Vaš názory,za pochopení a že jste na mě byli milý ![]()
Možná by pomohlo, možná ne ...
Kudzu - plevel jako pomocník pro alkoholiky a kuřáky
24.6.2005 00:00
Drogy
Příliš dobré pověsti se mezi pěstiteli a majiteli nemovitostí netěší ovíjivá bylina kudzu, která připomíná psí víno. Přesto se zdá, že alkoholikům může výrazně změnit život.
Rostlina, jejíž domovinou je Japonsko a Čína, je nyní na vítězném tažení po Spojených státech a ani zde neztratila nic ze své agresivity. Pne se po fasádách, kmenech stromů a keřích, jimž brání v přístupu slunečního světla. Navíc je téměř nezničitelná.
Přátelským okem na ni zřejmě pohlížejí pouze vědci, kteří zjistili, že výtažek z kudzu dokáže potlačit touhu po alkoholu. Přesvědčili se o tom zhruba před dvěma lety při sledování chování zvířat. Závěry, jež přinesl odborný časopis Alcoholism: Clinical and Experimental Research, se proto badatelé z bostonské Harvardovy univerzity a McLeanovy nemocnice rozhodli ověřit i na lidské populaci.
Tým vedený Scottem Lukasem po pokusech v laboratorních podmínkách prokázal, že tableta obsahující kudzu dokáže snížit spotřebu alkoholu asi na polovinu, navíc bez jakýchkoli vedlejších účinků. Pokus probíhal za asistence čtrnácti mužů a žen, kteří pravidelně denně popíjeli tři až čtyři alkoholické nápoje. Vědci jim vytvořili vědci útulné prostředí. Měli k dispozici pohodlná křesla, televizory a na dosah ruky dobře zásobenou lednici.
V obvyklém přístupu k alkoholu jim nikdo nebránil. Přesto stačilo, aby užili jednu pilulku obsahující extrakt z kudzu, aby zájkem o alkohol výrazně poklesl. V průměru na 1,8 lahve piva, zatímco u těch, kteří dostávali neúčinné placebo, nadále přetrvával na 3,5 lahvích.
Lukas a jeho kolegové soudí, že využívaná víceméně plevelná rostlina napomáhá k rychlejšímu nárůstu hladiny alkoholu v krvi, a tím vlastně potlačuje touhu po jeho dalším přísunu. Předpokládají, že již brzy by se mohla osvědčit i při odvykacích protikuřáckých kúrách.
http://celiak.cz/diskuze/vyrobky/2884
http://kudzu.webgarden.cz/pouziti-kudzu
Psychické problémy spolu se závislostmi by mohlo pořešit koloidní zlato, znám pár lidiček z okolí, co s ním mají dobré zkušenosti.
Jinak velkou roli v psychice hraje samozřejmě okolí, rodina, přátelé, party, práce, zájmy ....
Klárko, držím ti moc pěstičky, abys to zvládla a abys měla podporu někoho blízkého.
v podstatě jste si v tom odstavci sám odpověděl, co si vypěstujete doma, to se nedá zdanit = stát z toho nic nemá, takže zákaz.
Asi sa nerozumieme. Ked napr. vlastnim 10 jabloni na zahradke alebo si pestujuem zemiaky, ovocie, stat z toho nema tiez nic. A je zakazane pestovat si na zahradke jablka? Alebo ceresne ? Stat by chcel s toho nieco, keby som sa rozhodol hociaky taky produkt predavat. Predsa sa neda zdanit priroda...
Viem, ze toto konkretne nesuvisi s temou Marihuana, ale myslim ze to prve videjko je dost zabavne, tie dalsie zase trochu poucne ![]()
Tak je otázkou, zda zrovna kouření je vhodný způsob aplikace této rostliny, nicméně se dá prohlásit, že má mnoho prospěšných vlastností i pozitivních zdravotních účinků, což bylo již dostatečně prokázáno. Dost slušný výsledek u vašich potíží by patrně měla i Rozchodnice růžová, která zdaleka není tak kontroverzní a funguje také velice dobře.
Klárko, k těm depresím....pohledej si něco o parazitech a jejich vlivu na psychiku a také o celiakii, např. zde - http://uzkost-deprese.webnode.cz/. Snad Tě to nasměruje k nalezení příčiny místo řešení důsledků
a pak budeš žít zdravě a sluníčkově.
PS: Ale Ty už tu příčinu vlastně hledáš, jinak bys tu na stránkách nebyla, viď. Přeji moc úspěchů.
Tak já teda marihuanu vůbec nedporučuju. Viním ji za zničení imunity, samozřejmě spolu s nevhodnou stravou. Jednou na jedné akci jsem ji konzumoval ve formě mléka, kde se prý vyluhují účinné látky do mléčného tuku a účinek je větší. Zažil jsem tu noc něco úžasného a zároveň strašného. Od tohoto dne začaly všechny problémy.
O konopí toho vím hodně a znám se mimo jiné i s lidmi z konopný apatyky, kde se systematicky zabejvaj léčením lidí. Zmiňovali se o dost problémech, ale o ničem, kdy by konopí výrazně škodilo. Tohle by konopí dělat v žádném případě nemělo. Žádná jeho složka. O dlouhý svázanosti člověka s touhle kytkou svědčí třeba to, že nejvíc receptorů v těle jsou ty kanabinoidní. Během věků člověk srostli s konopím na úrovni genů.
O jaký problémy jde? Tak mě napadá, jestli ta tráva byla čistá nebo plná chemie. Tím by se moh člověk dost slušně otrávit. Konopí má ten dar vytáhnout ze zeminy úplně všechno včetně sajrajtů.
Jednou sem se silně předávkoval koláčky, vaporizací, čokoládou a bůhví čím ještě abych si vyzkoušel co to se mnou udělá a žádný následky to nemělo. Jen účinek ve vlnách nabíhal a v maximu se úplně rozfázoval čas. Byla to moc zajímavá zkušenost. Kdybych ale nevěděl, že to je neškodný a že to tak má probíhat, tak by mě to asi dost vyděsilo.
To je možné. Vím že se vzalo salko a v tom se vařily listy marihuany. Po vypití jsem měl takové ty euforující účinky (smích atd.), ale později došlo k dost velké otravě (játra to musely pěkně schytat). Zvracel jsem celou noc, neovládal jsem vlastní svaly (hýbal jsem rukou a nemohl přestat) a potom jsem měl ještě několik dní průjmy a nějakou dobu jsem měl jakoby vybitou mikrofloru, protože stolice byla dost nekvalitní. Od té doby jsem byl nespokojený se svým zdravím po všech stránkách.
O jaký problémy jde? Tak mě napadá, jestli ta tráva byla čistá nebo plná chemie. Tím by se moh člověk dost slušně otrávit. Konopí má ten dar vytáhnout ze zeminy úplně všechno včetně sajrajtů.
Jednou sem se silně předávkoval koláčky, vaporizací, čokoládou a bůhví čím ještě abych si vyzkoušel co to se mnou udělá a žádný následky to nemělo. Jen účinek ve vlnách nabíhal a v maximu se úplně rozfázoval čas. Byla to moc zajímavá zkušenost. Kdybych ale nevěděl, že to je neškodný a že to tak má probíhat, tak by mě to asi dost vyděsilo.
Ona kytka je to velice prospěšná, ale i tak bych používání k čistě halucinogenním vjemům viděl jako kontraproduktivní, člověk má žít v realitě, něco jiného je léčebná aplikace, tam chybu nevidím.
Člověk má za život vyzkoušet všechno, jen smrt si má nechat až na konec. Rád bych třeba autoterapeuticky vyzkoušel LSD. Čistě kvůli vjemům pak lysohlávky a zajímavě vypadá třeba i droga, která lidi zbavuje všech možných závislostí. Teď si nevzpomenu na název.
Jsem kreativní jedinec a často něco tvořím, takže takovýhle zkušenosti určitě někdy nějak zúročím. Všechno ale bohatě stačí vyzkoušet jednou a nebezpečný drogy zkoušet nehodlám. Mnohem nebezpečnější než zde popsaný drogy jsou cigarety a především alkohol. Škoda, že legalita není odvozená od nebezpečnosti ale od zájmů kapitálu.
EDIT: Ještě sem si teď vzpomněl na ayahuascu.
lisohlavky a marihuanu som mal tu cest vyskusat ...ale skvor to bolo zo zabavy , travu som fjncil asi 3-4 roky a trochu som to prehnal lebo mi utekala realita ...ako som s tim sekol tak sa mi zdalo byt spatne fajcit travu a videl som ako to mnoho ludi davalo dole ....ale az postupom casu som si uvedomil ze to neni az tak spatne len to netreba prehanat .... teraz si planujem zafajcit nejakeho jojinta ale uz nie pre zabavu ale skvor niekde v prirode na kopci a trosku uvazovat a meditovat ...je pravda ze vam to da iny pohlad na vec a veci ktore vas seru dokazete pochpoit a zahodite ich za hlavu
... len ked to budete robit kazdy den tak ozaj budete mimo reality .... ale ako doplnok kreativneho myslenia to berem ![]()
Jsem kreativní jedinec a často něco tvořím, takže takovýhle zkušenosti určitě někdy nějak zúročím. Všechno ale bohatě stačí vyzkoušet jednou a nebezpečný drogy zkoušet nehodlám. Mnohem nebezpečnější než zde popsaný drogy jsou cigarety a především alkohol. Škoda, že legalita není odvozená od nebezpečnosti ale od zájmů kapitálu.
EDIT: Ještě sem si teď vzpomněl na ayahuascu.
No nevím, na to si musí člověk opravdu být jistý sám sebou, protože jinak to není sranda a užívat Ibogain to už vůbec není sranda, ten otevírá bránu do duše a ono nechat si zmrvit harddisk, nevím zda to je dobrý nápad. Všimněte si že legální je pouze to, co se dá zdanit, vše ostatní je ilegální a tak to asi zůstane, tlak kapitálu je mocný.
On vždy záleží, zda to máte pod kontrolou vy, nebo to má pod kontrolou vás, zdánlivě malý rozdíl, ale znamená opravdu mnoho.
Respekt k drogám ani sebevědomí mi neschází. Jsem vyrovnanej inteligentní jedinec extrémně stabilní povahy. Snažím se žít v souladu s přírodou. Rizika mám tendenci spíš přeceňovat než podceňovat.
S Ibogainem to podle mých zprostředkovaných informací není tak horký, ale až si ho někdy seženu, tak si toho o něm určitě zjistím mnohem víc. Tyhle experimenty nejsou pro každýho a rozhodně bych je nedoporučil někomu koho velmi dobře osobně neznám.
Třeba takovej hřebíček zatím nikdo nezakázal a přitom to může být při správný přípravě taky dost silná droga. Já ho použil jen proti parazitům podle návodu, což má daleko k navození nějakejch stavů. Doufám, že tohle koření někoho nenapadne zakázat ![]()
Vím o tom že je konopí léčivé, (pokud se tím člověk doslova nezhulí). Osobní zkušenost ale nemám a chci to vyzkoušet. (léčivé a uklidňující účinky téměř na všechno a není návykové). Kouřit to nebudu a nechci. Jaké jsi měl množství do toho mléka, byly to drcené sušené listy, teplé mléko nebo svařené s tím? Máš nějaké recepty, postupy na užívání v jídle, čaji, pečení cukroví, mastě, lektvary, elixíry atd.? Pokud toho víš o konopí hodně, jak píšeš, můžeš to napsat sem, někteří by to také uvítali, ale pokud si myslíš že by to byla zakázaná propagace, tak na soukromou zprávu. Díky, Milan
Recepty najdeš na http://konopijelek.cz/index.php?stranka ... ba-konopim.
K léčbě často bývá potřeba obrovský množství účinných látek, mnohdy větších než do sebe dostane běžnej rekreační hulič. Záleží ale na tom o jakou jde nemoc. V drtivý většině případů se nedoporučuje kouření. To je dobrý třeba u astmatiků na zahnání astmatu. Ono kouření a vaporizace víc zhulej a maj takřka okamžitej nástup. Pro léčbu je lepší menší zhulenost a několikahodinový působení, kterýho se dosáhne snězením potravin s konopím.
Nevím co bych sem měl napsat. Všechno těžko. Když se tu objeví dotaz na něco konkrétního, tak rád poradím.
K léčbě často bývá potřeba obrovský množství účinných látek, mnohdy větších než do sebe dostane běžnej rekreační hulič. Záleží ale na tom o jakou jde nemoc. V drtivý většině případů se nedoporučuje kouření. To je dobrý třeba u astmatiků na zahnání astmatu. Ono kouření a vaporizace víc zhulej a maj takřka okamžitej nástup. Pro léčbu je lepší menší zhulenost a několikahodinový působení, kterýho se dosáhne snězením potravin s konopím.
Nevím co bych sem měl napsat. Všechno těžko. Když se tu objeví dotaz na něco konkrétního, tak rád poradím.
OK, díky.
Po několika letém užívání můžu jenom doporučit a co se zdravotní stránky týče doporučil bych tohle užití http://dokumentarni.tv/zdravi/utek-pred ... m-the-cure
S Ibogainem to podle mých zprostředkovaných informací není tak horký, ale až si ho někdy seženu, tak si toho o něm určitě zjistím mnohem víc. Tyhle experimenty nejsou pro každýho a rozhodně bych je nedoporučil někomu koho velmi dobře osobně neznám.
Třeba takovej hřebíček zatím nikdo nezakázal a přitom to může být při správný přípravě taky dost silná droga. Já ho použil jen proti parazitům podle návodu, což má daleko k navození nějakejch stavů. Doufám, že tohle koření někoho nenapadne zakázat ![]()
Hřebíček asi nikdo hned tak nezakáže, ale to víte, budou se snažit zakázat všechno možné, moc je opojná a pokud můžete jiné lidi řídit pomocí vlastních zákonů a beztrestně okrádat, tak to některým jedincům dává neuvěřitelný pocit, pro který udělají cokoliv.
rozhodně bych jí nezatracoval já z ní dělám mastičku a nedám nani dopustit zanícené rány, spáleniny, atopický ekzém atd. vše mizí velmi rychle po namazání. Pro orální aplikaci se mohou vyrobyt Fénixovy slzy a vzhledem k úspěchům co deklaruje ten Kanaďan tak by to mělo fungovat skvěle.
Tak to máte pravdu, jde o všelék, což je pravým důvodem k té neskutečné buzeraci, která kolem konopí panuje.
Jen jsem to tak zběžně projel tady a nedalo mi to, musim přispět se svojí troškou...
Hulim asi 10 let s drobnými přestávkami, takže už bych o tom mohl něco vědět. A hlavní, co vám řeknu je, že tráva nikdy za nic nemůže. Tráva je jen zesilovač původního stavu. A má velkou moc ukázat nám zdravotní problémy ještě předtím, než se stanou akutními. Však to znáte ne? Zahulíte si a najednou začnete nějakej orgán nebo část těla nepříjemně cítit. Pak zkouřenost odejde, nepříjemný pocit také. Zahulíte znova a je to tu zpátky. Sakra za to může tráva! Omyl!!! Pouze zesilovač zesílí to, co už se v těle děje. Když je člověk naprosto zdravý, tak mu tráva nemůže jakkoliv ublížit, ani mu vyvolat cokoliv nepříjemného. Ale, když máte nějakej skrytej problém v sobě, který při běžném vnímání nevnímáte, tráva vám ho ukáže. A pak je na vás jestli s tim začnete něco dělat.
Já jsem takhle díky trávě předešel mnoha nemocem a potížím. Začal jsem je totiž díky marihuanovému nahlédnutí již v úplně počátečních fázích léčit. V těch počátečních fázích je také léčba mnohem snadnější, stačí pár čajíčků a je to. To se léčí jinak než když už zánět provádí kolaudaci.
Kvalita materiálu:
Dávejte si pozor, co kouříte. Co jsem doteď napsal, to platí. ALE. Na trhu se v posledních letech objevujou trávy hlavně od vietnamců, které jsou tzv. sprayed. Postříkané jakýmsi roztokem. Tento roztok může být chemický či přírodní. Jeho hlavním účelem je zvýšení váhy, resp. zisku. Nedělám si iluze, že žluťáci řeší, co ti na to nandaj(stejně jako, když ti nandavaj gyros), takže samozřejmě to stříkaj chemií. Plus chemie z pěstování. Takže tráva, která k vám dojde od těchto asiatů je pěkný chemický koktejl, který vám dokáže v hlavě vyvolat slušnej guláš a v těle taky. Týhle trávě se rozhodněte vyhněte! Pozná se tak, že je příliš vlhká, špatně se stříhá a ta chemie tam jde silně cítit. Je to převoňavkovaný. Ale začátečník nevim, jestli to pozná. Nejlepší je pěstovat si sám. A s hnojenim nepřehánět nebo nehnojit vůbec.
Hnojit se musí, nějaké odleželé kopřivy ve vodě, trus od slepic, koní, kraviček vše se odvíjí od stavu pH, půdy, vody, vlhkosti vzduchu, teploty a hlavně slunce, né ty umělé osvětlení, které se snaží nahradit škálu slunečního paprsku ![]()
V dnešní době si musí člověk všechno dělat sám od jídla až po jakoukoliv jinou práci ![]()
Ano, díky prasárnám moderních dodavatelů se zase pěkně pomalu, ale jistě, spěje k samozásobitelství, což je jediná kontrolovatelná veličina.
Hulim asi 10 let s drobnými přestávkami, takže už bych o tom mohl něco vědět. A hlavní, co vám řeknu je, že tráva nikdy za nic nemůže. Tráva je jen zesilovač původního stavu. A má velkou moc ukázat nám zdravotní problémy ještě předtím, než se stanou akutními. Však to znáte ne? Zahulíte si a najednou začnete nějakej orgán nebo část těla nepříjemně cítit. Pak zkouřenost odejde, nepříjemný pocit také. Zahulíte znova a je to tu zpátky. Sakra za to může tráva! Omyl!!! Pouze zesilovač zesílí to, co už se v těle děje. Když je člověk naprosto zdravý, tak mu tráva nemůže jakkoliv ublížit, ani mu vyvolat cokoliv nepříjemného. Ale, když máte nějakej skrytej problém v sobě, který při běžném vnímání nevnímáte, tráva vám ho ukáže. A pak je na vás jestli s tim začnete něco dělat.
Já jsem takhle díky trávě předešel mnoha nemocem a potížím. Začal jsem je totiž díky marihuanovému nahlédnutí již v úplně počátečních fázích léčit. V těch počátečních fázích je také léčba mnohem snadnější, stačí pár čajíčků a je to. To se léčí jinak než když už zánět provádí kolaudaci.
Kvalita materiálu:
Dávejte si pozor, co kouříte. Co jsem doteď napsal, to platí. ALE. Na trhu se v posledních letech objevujou trávy hlavně od vietnamců, které jsou tzv. sprayed. Postříkané jakýmsi roztokem. Tento roztok může být chemický či přírodní. Jeho hlavním účelem je zvýšení váhy, resp. zisku. Nedělám si iluze, že žluťáci řeší, co ti na to nandaj(stejně jako, když ti nandavaj gyros), takže samozřejmě to stříkaj chemií. Plus chemie z pěstování. Takže tráva, která k vám dojde od těchto asiatů je pěkný chemický koktejl, který vám dokáže v hlavě vyvolat slušnej guláš a v těle taky. Týhle trávě se rozhodněte vyhněte! Pozná se tak, že je příliš vlhká, špatně se stříhá a ta chemie tam jde silně cítit. Je to převoňavkovaný. Ale začátečník nevim, jestli to pozná. Nejlepší je pěstovat si sám. A s hnojenim nepřehánět nebo nehnojit vůbec.
Souhlasím! Na auto-diagnózu mi tráva také funguje na výbornou. (nicméně nevím jestli to tak bude mít každý.) Fígl je v tom, že člověk dokáže lépe vnímat sám sebe. (prostě se mu zvýší senzitivita těla) Já ji ještě používám v kombinaci s hathajógou a právě díky té zvýšené senzitivitě v kombinaci s maximální soustředěností na sebe a své tělo se jednotlivé bloky v těle odblokovávají daleko snadněji.
... Nicméně hulení samo o sobě je určitě nezdravé. Chce to vymyslet zdravější způsob aplikace. Už dlouho uvažuji o vaporizéru, ale nikdy jsem ho neměl šanci vyzkoušet. Máš s ním ty nějaké zkušenosti? Napadají tě jiné možnosti aplikace? V jídle to pro mne moc vhodné není, jelikož cvičím jógu zejména brzo ráno a večer, tedy v dobách kdy nic nejím, navíc se má jóga cvičit s prázdným žaludkem.
... Dále nevím jestli jsi postřehl, ale vyšla teď v platnost celkem zajímavá věc. Zajimavá protože od příštího roku se bude moct licencovaně pěstovat i v ČR.
http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot ... ?id=765568
jakym nejlepsim zpusobem dostavat do tela marihuanu ?
myslim po zdravotni strance, jestli z toho bude dobra nalada nebo ne je mi jedno
myslim po zdravotni strance, jestli z toho bude dobra nalada nebo ne je mi jedno
Tak nejlepší, to je otázka, dost záleží na jaký konkrétní zdravotní problém, ale obecně mě připadá ideální Happy máslo-konopné máslo-posvátné ghí, což je na netu mnohokrát zmíněno a návod určitě najdete hned.
S marihuanou mam docela dobrou, 15ti letou zkusenost. Zkousela jsem ji ve forme koureni jointa, vodni dymka, kolacky, buchta, bramboraky, mliko, v kave, vaporizer, jezeni masla a i zvykani palic. Vyzkousela jsem skunk kupovany, skunk "domaci" ze skrine a "venkovku". Ja to vidim asi takhle(beru z mych vlastnich zkusenosti a zkusenosti lidi z meho okoli):
Nejhorsi forma je "huleni", to je asi vsem jasny
a nejlepsi formou bych rekla, ze je jezeni ve forme masla (avsak pozor!! - jednim z ucinku marihuany je casto obrovsky hlad a vsemozne chute, nejlepsi si dat maslo, protoze kdyz si date treba kousek buchty, tak se zacinajicimi ucinky by vam jenom jeden kousek urcite nestacil!!
a to pak je masakr, to se clovek modli, aby uz to skoncilo a clovek muze zazit docela hroznou zkusenost). Akorat v jidle nikdy clovek nevi, jak na tom bude, az to zacne pusobit. Zacina to pusobit az tak za 20 minut a zalezi nejen na tom, kolik si clovek da, ale i na tom, jestli a co pred tim jedl atd...
Me osobne vyhovuje nejvic vaporizer, ktery musite nastavit na hodne nizkou teplotu, protoze jinak ji spalite a je to nejenom docela hnusny, ale i nezdravy.
Miluju ucinky marihuany pro to, ze si neskutecne pochutnam treba jenom na jablku a jak vsichni vime, jidlo je jednim z nejvetsich slasti, co muze clovek zazit - aspon pro me!
. Ale pozor na prejidani. Je dobry to moc neprehanet s kvantitou, protoze to jsem se pak vzdycky totalne nacpala vseho mozneho a usnula. Nemohla jsem poradne ani komunikovat. To se mi libilo, kdyz mi bylo 16, ted uz ne.
Pak se mi libi, ze mi to POMAHA OD STRESU zpusobeneho spechem a neustalym nestihanim. Na to marihuana zabira na 100%. Najednou zjistite, ze vlastne neni kam spechat, ze si chcete treba v tu chvili jen tak zarelaxovat. Dale se mi libi, ze si pak clovek popovida s nekym, kdo je nalazeny na stejnou vlnu, naprosto dokonale. A nejradsi si trochu dam kdyz delam na zahrade, to jsem pak dost kreativni (i kdyz jsem vyjimecne dny, kdy mi to naopak zlenivy a ja mam naladu jenom tak sedet, ale to taky neni spatny
Jsi zkrátka vyhulená palice Petro. Raz dva tři:-)
Jenom mně dostává, jak si uživatel, byť lehké drogy, dokáže vysvětlit, že to co dělá posledních patnáct let je vlastně prospěšné ![]()
15ti letou zkusenost treba s alkoholem maji ve 30ti letech vsichni(az na vyjimky ) a za alkoholiky je rozhodne nepovazuju. Dost lidi si dava pivo anebo vino kazdy den, abebo i kdyby jednou tydne... Ten, kdo se nikdy nenapil to urcite bude brat jako alkoholismus...
. Zajimavy, jak to nekteri vidi
Mate nekdo nejake zkusenosti s kudzu? Pry by mela pomoct se zavislostmi (cigara, alkohol), tak by me zajimalo, jestli to nekdo vyzkousel na vlastni kuzi. Chci si ted objednat seminka, tak povidejte co to dela! ![]()
S citovaným (zkráceno) naprostý souhlas. Kdysi jsem si pěstovali sami, mazlili se s kytkami a pak jsme si je vyměňovali, člověk měl doma třeba deset druhů. A všechno zadarmo, darované. Pak je to pozitvní a dobře to funguje. Moderní skunk pěstovaný pod halogenem a s cenou 200,-/gram je ouplně nanic, naopak, je to negativní věc.
Já osobně na psychiku a "užívání si" trávu neužívám vůbec již 15 let. Jsem ochoten ji použít v mastech, na léčení. Druhým ji ovšem přeju v jakékoliv formě a v jakémkoliv množství, jen s ní neřiďte auto.
Me dost pomohla masticka z venkovniho konopi na lupenku. Lupenku mam 10 let "pouze" na loktech a ve vlasech. Obcas se ve vlasech vyrazne zhorsila a ja to resil mesickovou masti na noc, vyberem samponu atd. - resil jsem tedy jen zevni priznaky. To na cas a po case pomohlo. Letos v unoru se ale po stresu se probudila do obludnych rozmeru. Fleky az 15 cm ruzne po tele - krk, stehno, predlokti, kotniky, hrud. To jsem uz vedel o konopne masti. Sehnal jsem ji, ale slabou. Nepomahala. Sehnal jsem silnou a lupenka zacala mizet. Dnes jsem na tom stejne jako pred unorem, lupenka na loktech a ve vlasech.
Dalsim milnikem v me lecbe lupenky byla darovana kniha od me sestry - O.A.Pagano - Léčba lupénky. A posleze i na tyto stranky. Postupne jsem presel na zdravou stravu. Doporuceni pana Pagana se dost shoduji s doporucenimi pana Zajicka. Vsem trem timto dekuji - darovana kniha byla impulz, obsah knihy zprostredkoval prvni krucky a tyto webove stranky jsou studnici vedeni.
Souhlas.
nejlépe z marihuany pomáhají pheonixovy slzy http://www.konopijakolek.cz/jak-zpracov ... -simpsona/, na internetu najdete spousty lidi kteří vyléčili rakovinu pomocí toho a navíc se slušně pobavily při tom ![]()
Osobně se nějak nemohu smířit s tím, že Fénixovy slzy se vyrábějí z benzínu. Existuje ještě recept, kde benznín je nahrazen lihem, což se mi jeví jako přijatelnější. Je to jen můj osobní názor, ale já bych benzín nepožíval ani v minimálním množství.
Jak vidno cesty k poznání jsou docela klikaté, ale vždy se člověk k cíli dostane, stačí pouze hrozně chtít.
Jsi zkrátka vyhulená palice Petro. Raz dva tři:-)
Jenom mně dostává, jak si uživatel, byť lehké drogy, dokáže vysvětlit, že to co dělá posledních patnáct let je vlastně prospěšné ![]()
Nedalo mi nereagovat, viem ze to ma pramaly zmysel ale aj tak. Dedko Vševedko, na to ze mas "cistu mysel" rozpravas ako chory na dusi. To ze sa ti zda odporne ze dievca fajci travu... ale muz je este ako tak fajn... to ani netreba komentovat to je asi vina zleho edukacneho systemu v ktorom si bohuzial vyrastal. To ze sa potrebujes vyvisovat nad ludmi tymu " si vyhulena palica" ... to ako dakujem pekne co ta rodicia moc bili?
Namiesto toho aby si urazal neznamych tak by si mohol dat svoj nazor do neutralnej formy pretoze na zaklade 500 slov vies o clovek vcelku nic.
Cital som uz viac prispevkov od teba a mozem ti s kludom anglicana povedat ze nieco s tebou neni v poradecku. Ak ti mam poradit daj si travku a zamysli sa nad tvojimi problemami... vsetky ich vyries a potom nam napis vo forme boha..... vtedy budem repektovat tvoje sucasne ubohe povysenecke hlupe a zaslepene nazory
S pozdravom
Odkaz
Petra xxx vyhulená palice jest. Ovšem nikomu neškodí, tak "vocogou".
Ovšem situace je jasná, byť by neměla býti nikterak negativně chápána.
Zkušenost bývalých huličů, již 15 let nehuličů, jest taková, že život bez "trávy" a po životě "s trávou" je mnohem lepší. Uvědomění si věcí, schopnost zjemnění vnímání, zůstávají (otevřená vrátka), naopak obluzení, odvádění, rozmělnění pozornosti, není. Takže je možnost se plně soustředit a přitom nemít blok.
Prostě pár let hulit a pak s tím přestat, je mnohem lepší, než nehulit vůbec nebo hulit furt.
Já teda nevím, ale nikdy jsem trávu nekouřila a je mě dobře stále ![]()
Tak ono to tak asi bude lepší i zachovat, ale v některých případech mnoho jiných možností člověk bohužel nemá.
Kvůli pár blbc*m, kteří ji kouří, mají nemocní problém, dostat se ke svému léku.
To je naprosto nesmyslná konstrukce, tráva jest kriminalisována z těch důvodů, že nežijeme ve svobodném světě (vládnou nám psychopati). A léky jsou málo dostupné proto, že by bourali ten tunel, který zdravotnictví v civilisovaných zemích představuje. Žiješ ve státě, kde je vládou organisováno předražování naprosto zbytečných a leckdy škodlivých "léků" a nakupování nepotřebných předražených přístrojů, ve zdravotnictví se rozkrade ročně kolem sta miliard korun. Jak tam chceš prosadit trávu, která je v podstatě zadarmo a stoprocentně účinná?
Stoprocentně účinná na všechny nemoci tráva není, to trochu přeháníš. Neexistuje žádný stoprocentně účinný lék na všechny choroby.
Tak asi som ten blbec aj ja. Nie so ani moc nemocny. Mam iba rakovinu. Normalne nefajcim, ale fajcenie marihuany mi pomohlo v priebehu chemoterapeutickej liecby. Pokial mienite pisat taketo hluposti aj dalej, radsej sa pozrite na web. Odkazov je tam plno.
Miro
P.S. Aby som nezabudol, stacilo ju fajcit len v den chemoterapie, presnejsie cca hodinu pred nou.
Miro
P.S. Aby som nezabudol, stacilo ju fajcit len v den chemoterapie, presnejsie cca hodinu pred nou.
Trochu se rozepište jak vám pomáhala, můžete tím nasměrovat mnoho dalších lidí. Každá zkušenost je dobrá a pokud ji může použít i někdo další, je škoda si ji nechávat pro sebe.
Moj problem je Hodgkinov lymfom. Snazil som sa vyhnut klasickej liecbe a skusal som alternativu. Nebudem to rozoberat, ale nefungovala ani tvrda zeleninova dieta, MMS, DCA, graviola ... Po tristvrte roku som padol s vahou z 98 kg na 75 kg. Precital som spustu literatury a nenasiel som jediny pripad HL vylieceneho alternativne. Narazil som aj na uzivanie marihuany.
Priznam sa, ze to nie je moj vynalez. Bol som inspirovany - http://www.magazin-legalizace.cz/cs/art ... -marihuana,
Ja znam zase cloveka, kteremu koureni marihuany hodne pomahalo snaset pooperacni bolesti (totalni nahrada kycelnich kloubu). Normalne marihuanu nekouri. Chcete-li používat konopí jako lék, tak zapomeňte na kouření Jde o to, že léčivé látky v konopí podle návodu na výrobu níže by neměli překročit 140°C aby to bylo nejlepší Zde se můžete kouknout na velice zjednodušenou přípravu pro ty, kteří by si to chtěli vyrábět sami, byla za tímto účelem vytvořena. a ještě ten pán z videa s návodem, který potvrzuje, že kouření NE Hodně zdaru a zdraví Jde o to, že léčivé látky v konopí podle návodu na výrobu níže by neměli překročit 140°C aby to bylo nejlepší Zde se můžete kouknout na velice zjednodušenou přípravu pro ty, kteří by si to chtěli vyrábět sami, byla za tímto účelem vytvořena. a ještě ten pán z videa s návodem, který potvrzuje, že kouření NE Hodně zdaru a zdraví
Ten návod na přípravu je perfektní, je vidět že zlaté české ručičky se ve světě stále neztratí. Velmi zaujímavý rozhovor okolo marihuany. Dobry den Tak konopí je rostlina stará přes 5 000 let a používala se na všechno včetně jídla. To, že naše společnost bere tuto rostlinku jako vstup do pekla, je za názor farmaceutických korporací. Uvažte, kolik by vyléčila lidí z epilepsie a dalších jiných "neléčitelných" nemocí. To není v zájmu těch společností. Jako lék je to skvělá věc.
Opravdu zajímavé. Dobrý den, doporučuji užívat výtažek z konopí. Táta má rakovinu hrtanu. Po ozařování mu bylo dost zle, neměl chuť k jídlu a měl samé boláky v puse. Když začal užívat výtažek, vše se o dost zlepšilo. Po těch všech ozařování vypadá dost dobře určitě díky němu. Bohužel ještě nemůžu napsat, že je vyléčený, protože kontrolu má až za delší dobu, ale věřím, že díky výtažku se z toho dostane. Také jsem se spojila s pár uživateli výtažku na rakovinu, kterým doktoři nedávali naději, ale i tak se z toho dostali. Dále já trpěla několik měsíců mravenčením končetin, bolestí zapěstí a občasným třesem rukou, zmatenost, špatné vyjadřování a silnou únavou. Chtěla jsem jít na magnetickou rezonanci, jestli se nejedná o roztroušenou sklerózu, ale je problém se vůbec dostat k neurologovi, protože jich je u nás málo. Řekla jsem si, že kdybych byla opravdu nemocná, léky bych stejně brát nechtěla, takže zkusím výtažek z konopí, který je na nervové poruchy výborný. Hned po dvou týdnu užívání mi zmizely všechny příznaky až na únavu. Únava zmizela do měsíce. Brala jsem výtažek vkuse celkem 6týdnů. Teď beru kapku výtažku jedenkrát týdně. Pane Jardo, chtěla bych Vás poprosit o radu, jestli si myslíte, že mohlo jít o roztroušenou sklerózu, jestli mohla být takhle rychle vyléčena. Dále pokud vyléčená být takhle rychlé nemůže, jestli nevadí užívání výtažku jedenkrát nebo dvakrát týdně, aby se příznaky nevrátily. Děkuji Vám. S pozdravem Pavlína
Někde jsem četla, že někteří lidé mají trávicí těžkosti z benzínu, který se při výrobě Fénixových slz používá. Neví někdo, proč se nedají Fénixovy slzy vyrábět pomocí lihu, místo benzínu?
Samozřejmě se Fénixovy slzy dají vyrábět pomocí "lihu" a klidně si je vyrobte sama. Trávu budete mít na podzim jako víno (byť měla letos dost málo sluníčka), samozřejmě za předpokladu, že jste si s ní povídal, řádně zaštipovala, máte krásně rozvětvená samičí květenství plná pylu, tož si navařte.
záleží kde jste to četla, nakolik se tomu dá věřit, že to bylo z benzínu! Jaké stavy lidé popsali a kdo ví jestli nebyly stavy způsobeny vysokou dávkou spíše je potřeba se zajímat o kvalitu a postup jakým FS bylo zhotoveno Jak jsem psal, zajímat se v první řadě o kvalitu použitého konopí, jelikož dnešní rychlo honěné hnojené vietnamské shity by mohly spíše škodit než léčit joint je k ničemu, shoří nejúčinnější látky konopí ať se daří
http://vsetkoosporte.sk/strava/spomaluj ... oj-progres Tu sa píše, že fajčenie marihuany znižuje testosterón len o NEPATRNÉ množstvo, a len na krátku dobu, a to vtedy, keď si dáš marihuanu len raz za čas. Keď ju fajčíš (alebo inak aplikuješ) pravidelne, tak to bude fakt len o desatinné čísla, prípadne vôbec.... Sú tam spomenuté (v článku) štúdie..... STTP, o testosteron vůbec nejde. martina72 : tak len na liečebné účely..... To potom treba bez obsahu THC, však ?
Nemyslím... Každý sme iný ale ja som s tým dááávno sekla lebo na mňa vtedy šli fakt divné tak trochu "hororové" úzkosti a to k šťastiu fakt nepotrebujem. doporučuji užívat výtažek z konopí. Táta má rakovinu hrtanu. Po ozařování mu bylo dost zle, neměl chuť k jídlu a měl samé boláky v puse. Když začal užívat výtažek, vše se o dost zlepšilo. Po těch všech ozařování vypadá dost dobře určitě díky němu. Bohužel ještě nemůžu napsat, že je vyléčený, protože kontrolu má až za delší dobu, ale věřím, že díky výtažku se z toho dostane. Také jsem se spojila s pár uživateli výtažku na rakovinu, kterým doktoři nedávali naději, ale i tak se z toho dostali. Dále já trpěla několik měsíců mravenčením končetin, bolestí zapěstí a občasným třesem rukou, zmatenost, špatné vyjadřování a silnou únavou. Chtěla jsem jít na magnetickou rezonanci, jestli se nejedná o roztroušenou sklerózu, ale je problém se vůbec dostat k neurologovi, protože jich je u nás málo. Řekla jsem si, že kdybych byla opravdu nemocná, léky bych stejně brát nechtěla, takže zkusím výtažek z konopí, který je na nervové poruchy výborný. Hned po dvou týdnu užívání mi zmizely všechny příznaky až na únavu. Únava zmizela do měsíce. Brala jsem výtažek vkuse celkem 6týdnů. Teď beru kapku výtažku jedenkrát týdně. Pane Jardo, chtěla bych Vás poprosit o radu, jestli si myslíte, že mohlo jít o roztroušenou sklerózu, jestli mohla být takhle rychle vyléčena. Dále pokud vyléčená být takhle rychlé nemůže, jestli nevadí užívání výtažku jedenkrát nebo dvakrát týdně, aby se příznaky nevrátily. Děkuji Vám. S pozdravem Pavlína
Tak o všestranně pozitivních vlastnostech této rostliny je toho na netu napsáno dost a dost. Jak vidno tak problému snadného samoléčení přes tuto bylinu se ujalo vedení lidstva, myšleno státní mafie a nazvalo ji drogou kterou rozhodně není. Všimněte si jak ji nejde nikde legalizovat přes obrovský tlak veřejnosti, protože ještě větší tlak jde od farmaceutů a státních orgánů protože nikdo z nich nechce mít zdravé a spokojené obyvatelstvo. Takové lidi pak totiž nejde moc ovládat, což by teoreticky mohlo legalizování této kytky značně komplikovat. Jinak, zda jste tím vyléčila roztroušenku to netuším, ale proč ne, možné to určitě je. Jakákoliv nemoc je vlastně selhávání organizmu z hlediska psychiky, hormonů, methylace, respektive jde o souhrn těchto procesů. Pokud vám naskočila po jejím užití třeba psychika do relativně použitelného stavu, začne se automaticky rovnat vše ostatní a je celkem jedno o jakou nemoc zrovna jde. Navíc obrovskou výhodou je zde to že není třeba ji užívat nepřetržitě, lze ji kdykoliv vysadit a nasadit a v naprosté většině případů se dostaví stejný efekt znovu.
Pane Jardo, děkuji Vám za odpověď. Teď výtažek neužívám a cítím se pořád dobře. Mám ho schovaný, kdyby se mi to vrátilo. Odpovídám až teď, abych zde mohla informovat, že táta je vyléčený děkuji Vám za odpověď. Teď výtažek neužívám a cítím se pořád dobře. Mám ho schovaný, kdyby se mi to vrátilo. Odpovídám až teď, abych zde mohla informovat, že táta je vyléčený
To jsou velice pozitivní informace a inspirace pro mnoho dalších lidí, kteří řeší nějaké zdravotní problémy.
To uz som bol v stave (stadium 4b), kedy som suhlasil s chemoterapiou ako s poslednou moznostou. Absolvoval som 8 cyklov, t.j. 16 davok podla schemy ABVD. V snahe ulahcit si co najviac od negativnych ucinkov, aspon po podani chemoterapie, sa mi osvedcil poznatok, ze fajcenie marihuhany umocni momentalny stav v ktorom sa nachadzate. Cize dat si joint cca hodinu pred podanim udrzi cloveka v relativne dobrom stave aj po podani chemoterapie.
Skusil som to aj po chemoterapii a citil som sa skutocne hrozne. Takze ten umocnujuci efekt momentalneho stavu funguje. Aspon u mna.
Moja doktorka bola sama prekvapena ako dobre liecbu znasam. Samozrejme, ze som jej o marianke nic nepovedal.
Dalsiu vec, ktoru by som spolutrpitelom doporucil, je uzivanie tinktury z huby Leskokorovka obycajna, skor znamej pod nazvom Reishi. Uzival som ju po cely cas liecby a uzivam ju doteraz. Na zaklade mojich skusenosti ju uziva siroke okolie mojich priatelov aj na ine veci. Nedoporucujem kupovat ako lieky alebo prasok. Lepsie je priprava podla
To uz som bol v stave (stadium 4b), kedy som suhlasil s chemoterapiou ako s poslednou moznostou. Absolvoval som 8 cyklov, t.j. 16 davok podla schemy ABVD. V snahe ulahcit si co najviac od negativnych ucinkov, aspon po podani chemoterapie, sa mi osvedcil poznatok, ze fajcenie marihuhany umocni momentalny stav v ktorom sa nachadzate. Cize dat si joint cca hodinu pred podanim udrzi cloveka v relativne dobrom stave aj po podani chemoterapie.
Skusil som to aj po chemoterapii a citil som sa skutocne hrozne. Takze ten umocnujuci efekt momentalneho stavu funguje. Aspon u mna.
Moja doktorka bola sama prekvapena ako dobre liecbu znasam. Samozrejme, ze som jej o marianke nic nepovedal.
Dalsiu vec, ktoru by som spolutrpitelom doporucil, je uzivanie tinktury z huby Leskokorovka obycajna, skor znamej pod nazvom Reishi. Uzival som ju po cely cas liecby a uzivam ju doteraz. Na zaklade mojich skusenosti ju uziva siroke okolie mojich priatelov aj na ine veci. Nedoporucujem kupovat ako lieky alebo prasok. Lepsie je priprava podla
akurat mne to lepsie fungovalo pouzitim pred podanim chemoterapie.
akurat mne to lepsie fungovalo pouzitim pred podanim chemoterapie.![]()
Nejúčinnější k léčbě jsou Fénixovy slzy, které vymyslel Rick Simpson a je tady ve vláknu zmiňován několikrát, tak jako i odkaz na jeho video, na kterém nejen že uvidíte mluvit lidi, kterým pomohl, ale jak po něm jdou úřady a co se kolem toho v Kanadě strhlo. Ještě ho znovu přiložím kdo neviděl
https://www.youtube.com/watch?v=eMiM7d4SkGg
A při výrobě FS se to hlídá teploměrem
Pro léčení a klid pacienta, třeba s těžkými stavy, lepší odrůda Indica.
https://www.youtube.com/watch?v=bDaNmFUUhHU
https://www.youtube.com/watch?v=Uhz9GMTy4SE![]()
![]()
![]()
Nejúčinnější k léčbě jsou Fénixovy slzy, které vymyslel Rick Simpson a je tady ve vláknu zmiňován několikrát, tak jako i odkaz na jeho video, na kterém nejen že uvidíte mluvit lidi, kterým pomohl, ale jak po něm jdou úřady a co se kolem toho v Kanadě strhlo. Ještě ho znovu přiložím kdo neviděl
https://www.youtube.com/watch?v=eMiM7d4SkGg
A při výrobě FS se to hlídá teploměrem
Pro léčení a klid pacienta, třeba s těžkými stavy, lepší odrůda Indica.
https://www.youtube.com/watch?v=bDaNmFUUhHU
https://www.youtube.com/watch?v=Uhz9GMTy4SE![]()
![]()
tu si možte vypočuť pravdu o konope:
https://www.youtube.com/watch?v=i_Yny_PrYjk
Všechna propaganda pramení z USA z minulého století. Oni věděli, že pokud to nebudou patřičně DÉMONIZOVAT, tak se to vymkne kontrole.![]()
Nejúčinnější k léčbě jsou Fénixovy slzy, které vymyslel Rick Simpson ![]()
Trávu samozřejmě nemusíte jen kouřit, dá se užít i jinak, ostatně, komu vadí přímo joint, může užít vodní dýmku.
Ovšem emulze typu lihového extraktu či oleje jsou použitelné na mnohem víc způsobů.
O extrémní účinnosti a užitečnosti rostliny netřeba dlouho hovořit.
Konejte.![]()
Koukněte, jestli jste ještě neviděla videa k přípravě výše.
Myslím si, že když byl použit lékařský benzín a ještě byl odpařen až dokonce, tak by tam neměl vůbec být!
Na ty lidi z videa se určitě dá kontaktovat a případně zjistit více, případně i poradí z čeho vyrábět a proč také používají benzín ![]()
![]()
můžete natřít v ústech na dásně a trávení nezatížíte.![]()
Da sa definovat pokles testosteronu pokial dostanes enormnu chut na sex ? Taku zivocisnu ? Osobne mi to pripada, ze na internete o trave napisu hocico, podobne ako o mms, len aby to nahodou dakto neskusil. A na stranke kde to citas, si pozres reklamne bannere a na jednom je reklama na Vodku, 7x destilovanu a na druhom reklama na Liek na zenske vaginalne problemy od nejakej Bigfarmy, na tretom liek na podporu erekcie ... A kedze kapitalizmus je o peniazoch, matematika je velmi jednoducha a kazdy si vie zratat 2 a 2.
Hmm... nejak ma tá mariška láka.......Opitý som nebol 12 rokov (ako sranda sa mi to píše, lebo každý rok pridám ejden rok, najprv to bolo "opitý som nebol už rok"...a zrazu je tých rokov už 12
...čas beží...)..... kto vie, možno by mohla byť mariška niečim, čo mi skvalitní život...... Podotýkam, mám rád realitu, preto som nebol opitý (ani nadrogovaný - to som nebol nikdy) 12 rokov...... Myslím, že fajčenie marišky (alebo lepšie - jej iná aplikácia, napr. výluh, tinktúra... ?...) by ma mohli ako osobnosť..."vycibriť" ? ... Hmm...výzva...
Upřímně, jako obvykle plkáš ... prý "zkvalitnit život" ... "vystříbřit osobnost" .... "výzva" ....
Už jsi někdy viděl stohy trávy? Domácí, s láskou pěstované, vymazlené, českýma ručičkama a srdíčkem? Kila zadarmo rozdávané a vyměňované a sdílené trávy? Každý den, rok, dva? Trávu na všechny způsoby? Znáš lidi, kteří jsou na 4 g denně, roky a roky?
Zdá se ti, že "to" "zkvalitňuje život"?
Hmmm .... dobrá, brouku, věčný útěkáři, experimentátore, snílku, který nechce žít reálný život ....
Slibuji ti např. zážitky z "astrálních světů", asi i neskutečnou (a pro tebe velmi nevšední) empatii (neboj, jen na chvilku), mikroskopické vidění (také jen na chvíli, neboj), svým spůsobem i jasnovidnost (vidění "za roh", "čtení" myšlenek) ... mám pokračovat? Chceš to?
Nedoporučuji!!!! je to spojeno s velkou zodpovědností, kterou nemusíš unést.
A co je hlavní?
Otevřou se ti vrátka, která nejdou zavřít. resp. jdou, ale strašně pomalu, a spíše taknějak samovolně, to, co se ti naráz zjeví, otevře, a bude toho třeba i moc, bude roky a roky vyhasínat, i kdybys to už nechtěl ani vidět ...
Tož tak ...
Držím ti palce .... ![]()
(Ale nedám dopustiť na domácu konopnú masť, ja som robila z technickej, semienka z obchodu super klíčia)
také jsem známé doporučila pro její mamku, která má vysoký tlak, cukrovku a další problémy. hned po týdnu testy ukázaly, že vysoký tlak klesl a i hodnoty cukru v krvi lepší. U nich taky spokojenost. Chtěla bych také moc poděkovat za Vaše stránky. S pozdravem Pavlína
také jsem známé doporučila pro její mamku, která má vysoký tlak, cukrovku a další problémy. hned po týdnu testy ukázaly, že vysoký tlak klesl a i hodnoty cukru v krvi lepší. U nich taky spokojenost. Chtěla bych také moc poděkovat za Vaše stránky. S pozdravem Pavlína