Neni náhodou MCT oil nějak léčivej pro nadledvinky?
Něco s nadledvinkama mám, nevim co přesně, asi adrenální únava.
Včera jsem si dal bulletproof coffee poprvé. Nevim jestli znáte je to v mixéru kafe+máslo+mct oil.
Po pár hodinách nastoupil fakt silnej účinek. Konečně jsem se cejtil normálně, tak jak mám. Úplně skvělá energie a celý tělo fungující jak má. Opravdu šokující změna. A teď by mě zajímalo čim to je? Neni to tim, že díky tomu oleji je krevní cukr pořád na stejný úrovni? Co by mohla znamenat tahle reakce? Mám v tom pokračovat? Je to kombinací ingrediencí toho nápoje nebo za to může jen ten olej?
Kofein je droga stimulující nadledvinky, bohužel pouze jako jednorázový bič na schvácenou herku, asi by nebylo dobré si ji za takového stavu šlehat každý den. Kandida je z hlediska střevní parazitózy pouze sekundární nákazou, když omezíte cukr a bílé pečivo, tak se postupně mohou zredukovat kolonie šmejdů a dočasně zmizet některé příznaky jako je propustnost střeva, ale většinou se přizpůsobí a přežijí i na něčem jiném. Zkuste si zjistit, co ještě rádo sacharidy tak, že Vás honí mlsná, produkuje toxický odpad, když je dostane a nervové jedy, když je nedostane.
http://medicinman.cz/?p=leky-latky/kofein/ucinky
Byl jsem na fektrans. Tim se candida vyřešila, ale později jsem právě zjistil, že hlavní problém je v nadledvinkách a že candidu dříve způsobovaly a můžou znovu. Teď tušim, že další postup by měl být zjistit, co s nadledvinkama je. Ale nějak si neumim představit mýmu doktorovi všechno vykládat, aby mě poslal na endokrinologii. Jako vždycky by problém bagatelizoval a nabízel řešení nedělat nic. Moc se mi nedaří dohledat nějaký přesný pokusy, jak otestovat nadledvinky. Nechci si sám zahrávat a bez zkušeností jíst adrenal cortex.
Proto taky nikdo ze zdejších propagátorů transplantace střevní mikroflóry a zároveň zuřivých odpůrců odčervení neodpověděl, když jsem se ptal, co se stane a jak zabere změna vnitřního prostředí, pokud je příčinou vyčerpání nadledvinek parazitární infekce. Vytrvale mlčeli, v tom jsou někteří členové dobří a tady je konkrétní výsledek. Kdo Vám to doporučil, prováděl a na kolik Vás to přišlo peněz?
Jak jste na tom s triglyceridy a cholesterolem, pokud jsou zvýšené, tak máte sníženou funkci štítné žlázy a naopak.
[Chronické použití inhibitorů protónové pumpy spojené s giardiózou: vzácná příčina hypomagnezémie a hypoparatyreózy?].
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18614153
FT skokově zlepšila celkový stav a ukázala mi ,že problém je primárně v nadledvinkách. Nelituju ničeho.
Takže tvrdíte, že mám giardii?
Spíš jsem myslel na ty minerály ovlivňující chod štítné žlázy, ale každopádně je to zajímavé, co ta potvora dokáže vyrobit za malnutrici a ještě před tím reflux, že na něj museli po léta aplikovat inhibitory protonové pumpy. A nemusí být v těle samotná, která vytváří nadledvinám chronický stres.