Údajně zázračný lék MMS je dezinfekce
8. října 2010 11:56
Zázračný lék Miracle Mineral Supplement, údajně vhodný na rakovinu či AIDS a prodávaný hlavně přes internet, je zdraví nebezpečný. Při smíchání jeho složek vznikají látky, které se do potravin nepoužívají ani v nízkých koncentracích. "Po konzumaci hrozí popálení trávicího traktu," varuje Státní zemědělská a potravinářská inspekce.
Součástí výrobku, který slibuje "konečné řešení všech nemocí", vyléčení všech druhů rakoviny, hepatitidy typu C či nemoci AIDS, je balení chloritanu sodného a kyseliny citronové. Složení přípravku potvrdily rozbory inspekce.
Návod k použití uvádí postup, jak a v jakém množství si má zákazník z těchto dvou složek namíchat výsledný roztok, který injekční stříkačkou aplikuje do tobolek. Ty pak má podle stanoveného dávkování užívat.
Smícháním obou složek však vzniká oxid chloričitý, který se používá zejména coby dezinfekce. Chloritan sodný pak bývá součástí zubních past a gelů či ústních sprejů. Slouží také k dezinfekci topných a klimatizačních zařízení.
Někteří distributoři "zázraku" při kontrolách tvrdí, že přípravek je určen pouze k dezinfekci bazénové vody, nikoliv ke konzumaci.
Zdroj: http://ona.idnes.cz/udajne-zazracny-lek ... _zdravi_lf
Součástí výrobku, který slibuje "konečné řešení všech nemocí", vyléčení všech druhů rakoviny, hepatitidy typu C či nemoci AIDS, je balení chloritanu sodného a kyseliny citronové. Složení přípravku potvrdily rozbory inspekce.
Návod k použití uvádí postup, jak a v jakém množství si má zákazník z těchto dvou složek namíchat výsledný roztok, který injekční stříkačkou aplikuje do tobolek. Ty pak má podle stanoveného dávkování užívat.
Smícháním obou složek však vzniká oxid chloričitý, který se používá zejména coby dezinfekce. Chloritan sodný pak bývá součástí zubních past a gelů či ústních sprejů. Slouží také k dezinfekci topných a klimatizačních zařízení.
Někteří distributoři "zázraku" při kontrolách tvrdí, že přípravek je určen pouze k dezinfekci bazénové vody, nikoliv ke konzumaci.
"Různé nabídky tohoto produktu na internetu nebo informace v různých reklamních publikacích však dokazují opak," uvedla mluvčí Státní zemědělské a potravinářské inspekce Martina Šmídtová.
"Případ léku je ukázkou naprosto bezohledného hazardování s lidským zdravím, přípravek slibuje konzumentům nemožné, jeho užíváním si však lidé mohou ublížit," podotkla Šmídtová.
Prodejcům přípravku kromě zákazu uvádění zboží do oběhu hrozí ze strany inspekce také finanční pokuty ve správním řízení. Podle Jindřicha Pokory ze SZPI zákon umožňuje udělení až 50milionové pokuty.
Zdroj: http://ona.idnes.cz/udajne-zazracny-lek ... _zdravi_lf ![]()
![]()
Tyhle " kydy " tu už dávno nikoho neohromí, kdo zkusil pochopil, kdo nezkusil, jeho chyba a jen se ztrapňuje. Pokud někdo chce řešit extrémy, necht si přečte nežádoucí účinky jakýchkoliv schválených a registrovaných léčiv !!! A co třeba řešit nezávadnost " potravin " ???
http://prima.stream.cz/soukroma-dramata ... dramata-43
O MMS se začíná hovorit cca 21.30 min.
TOTO VIDEO JE TENDENCNE A CISTO REKLAMOU KDE p. FARAR ROBI REKLAMU PRIPRAVKU.
vážený pane a ako dlho beriete ten zázračný liek len taka otázka by ma zaujímalo.
jasné pár sto ludí tomu uverí Já myslím, že tato diskuze nemá cenu. Pokud vás nepřesvědčí 90 stránková diskuze na tomhle foru nebo další stovky stránek (upramene.cz), tak vás jistě nepřesvědčí ani něčí názor. Také by jste si měl projít různé rozhovory a články o MMS, kde zjistíte, že farmaceutické firmy usilovně bojují proti MMS a snaží se ho zdiskreditovat.
jasné a pár sto lidí věří naopak ministerským úředníkům, kteří to nepovolili. Nechť tedy každý věří komu chce a vést o tom polemiku pak skutečně nemá smysl.
Čistá pravda,masáž, hystérie kolem jeho úmrtí je to zoufalost co tento národ připustí!!
Asi tak, on nás Hašek dobře popsal ve své legendární knize a myslím že podobných Švejků je zde naprostá většina. Z toho pak těží podobní lidé, kteří manipulují to stádo Švejků, ale kdo chce kam, pomozme mu tam.
no však to je v pořádku. důležitější než MMS nebo urina nebo soda, sůl, voda, stříbro či cokoli jiného je použít to, čemu věříte. Takže milo1, užívejte urinu, já zas užívám MMS. Já Vám neberu urinu, Vy mně neberte MMS narazil jsem na tento obchod a je tu i rozbor nerozumim tomu ale příjde my tam dost příměsí.nebo to je normální? http://www.fichema.cz/chloritan-sodny-25-1-kg-naclo2-cas-7758192-p-806.html
raději používejte roztok na vodárenskou úpravu vody, je bezpečnější a to nejen po stránce čistoty
Pokud si z toho uděláte CDS, tak to řešit nemusíte a vnitřně u MMS si uvědomte o jaké jde dávky v porovnání s kilem tohoto materiálu. To vyjde skoro nic a dle mého názoru to bude v pořádku.
Naštastie? Ja som ho mal za vzor, no v dobe jeho najvačšej slávy som takmer ani nežil a všetko viem z knižiek, štúdia apod.
Som úplne rovnakého názoru
Nejste sám, takto se dalo obalamutit většina lidí a proto jsme tam kde jsme, ale už to snad bude lepší, národ se vaří a myslím, že zase bude své vládní kašpary v rámci tradic defenestrovat, na což se upřímně těším. Myslím, že půjde o velice akční záběry a bude na co koukat po mnoho dalších let. Jde o to, jestli vám to v těle nedělá jinou neplechu, kterou nejste schopni zaregistrovat. Také jsem se těšila, jak se začnu díky MMS zázračně uzdravovat než jsem viděla stav krve lidí po braní MMS. Nyní mne to už přešlo, nebo alespoň do té doby než zjistím jaká je skutečná realita. Také jsem zaslechla, že lidé,kteří plánují ještě děti by ho neměli užívat už vůbec a ti ostatní jen když opravdu hoří. Ten bordel v krvi zůstává, shlukuje se tam a pak se prý jen těžko odstraní. Není nic lehčího si to ověřit, vy co MMS už jste někdy brali. Stačí skočit pokud nedůvěřujete lékařům třeba jen na vyšetření kapky krve- irisdiagnostika. Oni možná ani doktoři neví, co je to MMS,natož aby vám přišli na změny, které ve složení krve dělá. Škoda, že tahle informace ke mně přišla den poté, co jsem osobně mluvila s Jimem Humblem, hodně by mne zajímala jeho odpověď(jestli o tom tedy vůbec ví).
Máte nějaké podklady, nebo odkazy k uvedené informaci, já mám přímo doma mikroskopii temného pole a že by MMS dělalo v krvi nějaký problém, toho jsem si zatím nevšiml a bere ho velká většina mých klientů.
Žádné podklady nemám, viděla jsem jen rozdíly v krvi, nejsem doktor,tak to těžko popíšu,ale jsou to takové jakoby tečky, které se nachází v takovém o odstín jiném jakoby tunelu nebo pruhu(nepravidelném):-) No snaha je. Kontakt mám jen na tu pani, která mi to ukazovala na veletrhu a vysvětlovala. Také jsem tam viděla i rozdíly v krvi nemocných. Můžu Vám poslat kontakt na tu pani,zabývá se irisdiagnostikou a na tohle prý přišla,já to jen těžko dokážu vysvětlit tak jako ona. Taky mi mj.rozmluvila přístroj na živou vodu,prý jsou to jen oddělené ionty a nemá to žádné léčivé účinky. Doporučila mi pít korálovou vodu. Ta "živá" voda z toho přístroje měla už po 4hodinách ph z 9,5 jen 7 měřeno normálními lakmusovými papírky i když oni si prodávají ty jejich, ale pán který to prodával mi tvrdil,že vysoké ph vydrží nejméně 12hodin. Ten prodejce také tvrdil,že vámi doporučovaný květináč+elektrody vylučují těžké kovy a lidé,kteří to dlouhodobě pili to prý teď rychle mění za jejich přístroj. A v jiném rozboru jsem se zase dozvěděla, že i ten jejich přístroj vylučuje těžké kovy do té vody a je to prý jen drahý špás. Tak..zatim jen vstřebávám a čeká mne další pátrání Ano, tato paní mi říkala to samé. Že MMS způsobuje v krvi nebezpečné agregace. Paní na mě působí jako hodně dravá štika na poli alternativy a dělá si z toho neskutečný byznys. Součástí toho může být i diskreditace konkurenčních metod či postupů. Nebyla by jediná. Mezi lidmi, kteří si z alternativní medicíny udělaly živnost, se podobné snahy objevují často. Na druhé straně je pravda, že s krví pod temným polem mikroskopu dělá denně a tyto agregace tam možná skutečně pozoruje. V takovém případě bych takovou informaci nebral na lehkou váhu. Dokonce ani zkušení uživatelé na fóru u pramene nebyli schopni podobnou informaci vyvrátit a byli spíše zvědaví na výsledek případného dalšího pátrání. Řešením samozřejmě může být vyšetření krve pod mikroskopem před kúrou MMS a po ní. Ale nevím, jestli se mi do takového experimentu s vlastní krví chce.
Pokud jste u ní byl, tak sem dejte jednu fotku té krve po MMS a není problém něco podobného vyzkoušet i fotodokumentací. Mark Grenon, blízký spolupracovník J. Humbla, zveřejnil nedávno dokument "29 důvodů proč vám MMS nenavrací zdraví", který do češtiny volně přeložila Hana Bláhová: "29 DŮVODŮ, PROČ NEZABÍRÁ MMS". S laskavým svolením HB prosím o co největší rozšíření článku mezi uživatele MMS, aby se mohli vyvarovat zbytečných chyb. 29 DŮVODŮ, PROČ NEZABÍRÁ MMS - Mark. S. Grenon - přeložila Ing. Hana Bláhová Lidé se nás ptají, proč se neuzdravili z určité nemoci, když četli příběhy jiných lidí, trpících stejnou diagnózou, kterým se to podařilo. Jsou tyto výpovědi vůbec pravdivé? Jak můžeme tvrdit, že MMS uzdravuje z 95 % všech světových nemocí, když oni sami stále ještě trpí? jj když to nefunguje tak jste udělali něco špatně - seznam jako prase:-)
NĚKOMU to možná nefunguje, nám všem ostatním ano. Seznam je především pro ty, co ještě zcela nepochopili všemožné souvislosti, aby se vyvarovali zbytečných chyb v používání MMS. Jsou i lidé, kteří neoplývají studijními schopnostmi a nejsou bytostně zvídaví, a přesto by se také rádi úspěšně zbavili svých zdravotních problémů. Seznam je poučný a v některých případech i "život zachraňující" - mám na mysli např. společné užívání MMS a některých léků (chemoterapie atd.), kdy se jejich účinky vzájemně mohou zcela vyrušit tak, že léčebně už pak nepůsobí ani jeden z nich.
Nojo, stejně jako zázračný pilulky na hubnutí. A připíšou k nim že je nutný ještě pohyb a omezení jídla Ale když to užívaj, tak je nech, ať si každej dělá co chce. Je dobře, že nám sem sirius 01 přepastoval ten seznam. Je to poučné. A je na každém, jak se zařídí.
Siriusi, kdyz ti to funguje a vsem ostatnim, muzes sem napsat par prikladu uspesne lecby s kterymi jsi dobre seznameny? Idealne lecby neceho vaznejsiho?
Tak začneme u sebe... Nonstop únava, nechuť doživota, a celkově zanedbaný zdravotní stav s řadou začínajících civilizačních chorob, některé už v pokročilém stavu, dále hemeroidy. Dodám jen to že už jsem s tímto doslova zázrakem obeznámil hoodně lidí, ani jeden, pardon ! Jeden hodně neuvažující jedinec si tím málem odrovnal zuby, a já nadšený z účinku jsem aspoň otestoval předávkování, jo nato asi dosmrti nezapomenu Snažím se najít realnou a jedinou jasnou odpověď, beru na vědomí riziko ovlivnění vnějšími vlivy a snažim se utvářet si nezávislý, neutrální názor. Býval jsem ten největší a nejidiočtější skeptik, zkaženy až hnus... pak mě začal život tak fackat že jsem to málem neustál, to málem bylo několikrát jsem se musel smrti podívat zblízka do ksichtu. Poslední co řeknu je to že zakaždou zlou a špatnou chvíli, za každou tu jsem něčemu moc vděčný. Já ač se snažím fyzikálně a realisticky chápat to čím jsem prošel tak stejně se to vyzvětlit nedá !! Cosi mi ovlivnilo život tak že ho otočilo zcela naruby. Vím jak je nemožné těm co jsou ještě tam nadně v mlze vysvětlit že stačí pouze zvednou hlavu a otevřít oči, byl jsem tam většinu života.. ale jak tak někdy ztrácím naději v lidstvo že prostě někteří jsou tak zabednění že se tomu nechce věřit, vzpomenu si na sebe.... a řeknu si když to dovedla i taková troska zanedbaná, poplantaná, ztracená. Má tu šanci každý, díky této radikální změně se nezměnil jen můj zdravotní stav... ZMĚNIL SE MI CELÝ ŽIVOT !! TO ČEMU JSEM NIKDY NEVĚŘIL, ŽE BY MĚ MOHLO POTKAT, TO CO JSEM "VĚDĚL" ŽE NEDOVEDU, PROSTĚ TO VŠECHNO CO DĚLÁ ŠŤASTNÉ LIDI ŠŤASTNÝMI.... TO MÁM ! Neměl jsem nic.... nebýt MMS dneska již nežiji !! Jim humble je umě bůh skutečnější než ten z bible, protože žije a dá se změřit a zvážit Nonstop únava, nechuť doživota, a celkově zanedbaný zdravotní stav s řadou začínajících civilizačních chorob, některé už v pokročilém stavu, dále hemeroidy. Dodám jen to že už jsem s tímto doslova zázrakem obeznámil hoodně lidí, ani jeden, pardon ! Jeden hodně neuvažující jedinec si tím málem odrovnal zuby, a já nadšený z účinku jsem aspoň otestoval předávkování, jo nato asi dosmrti nezapomenu Snažím se najít realnou a jedinou jasnou odpověď, beru na vědomí riziko ovlivnění vnějšími vlivy a snažim se utvářet si nezávislý, neutrální názor. Býval jsem ten největší a nejidiočtější skeptik, zkaženy až hnus... pak mě začal život tak fackat že jsem to málem neustál, to málem bylo několikrát jsem se musel smrti podívat zblízka do ksichtu. Poslední co řeknu je to že zakaždou zlou a špatnou chvíli, za každou tu jsem něčemu moc vděčný. Já ač se snažím fyzikálně a realisticky chápat to čím jsem prošel tak stejně se to vyzvětlit nedá !! Cosi mi ovlivnilo život tak že ho otočilo zcela naruby. Vím jak je nemožné těm co jsou ještě tam nadně v mlze vysvětlit že stačí pouze zvednou hlavu a otevřít oči, byl jsem tam většinu života.. ale jak tak někdy ztrácím naději v lidstvo že prostě někteří jsou tak zabednění že se tomu nechce věřit, vzpomenu si na sebe.... a řeknu si když to dovedla i taková troska zanedbaná, poplantaná, ztracená. Má tu šanci každý, díky této radikální změně se nezměnil jen můj zdravotní stav... ZMĚNIL SE MI CELÝ ŽIVOT !! TO ČEMU JSEM NIKDY NEVĚŘIL, ŽE BY MĚ MOHLO POTKAT, TO CO JSEM "VĚDĚL" ŽE NEDOVEDU, PROSTĚ TO VŠECHNO CO DĚLÁ ŠŤASTNÉ LIDI ŠŤASTNÝMI.... TO MÁM ! Neměl jsem nic.... nebýt MMS dneska již nežiji !! Jim humble je umě bůh skutečnější než ten z bible, protože žije a dá se změřit a zvážit
Dik Haluzaku, tady se hlavne pise o tom jak to michat a kde kupovat, ale mne nejvic zajimaji realne vysledky realnych lidi. Muzes napsat nejake detaily, jak presne bylo MMS pouzite a jak dlouho to trvalo a co se povedlo nebo nepovedlo? Z toho co popisujes me pri nejmensim zajimaji obnazene krcky a zily na nohach. A pises, ze jsi s MMS obeznamil hodne lidi. Pokud mel nekdo z nich rakovinu, tak by me zajimalo jestli mu MMS pomohlo a pripadne samozrejme detaily.
To je úžasné, na co vše to pomohlo, mne by ale podrobně zajímalo jak MMS zlikvidovalo tvoje akné, zajímá mne jestli zůstaly nějaké jizvičky apod. A jak dlouho trvalo než jsi se ho zbavil děkuji
Tak v tom že MMS pomáhá v mnoha případech bych spor neviděl, ale raka vyléčeného pouze pomocí MMS jsem zatím nezaznamenal, to chce podstatně širší přístup, samotné MMS všemocné určitě není. Ahoj, pročetla jsem si několik reakcí na mms v této diskusi a hlavně děkuji Haluzakovi za povzbuzeni, protože se v takove situaci, jakou on prošel, nacházím. Beru MMS týden (CDS) a první 2 dny byly jako zázrak. Poté se všechno jaksi zpomalilo a začala jsem přemýšlet, jestli jsem na tom tak špatně, že to na mě přestává fungovat. Momentálně jsem ve fázi, kdy se mi zhoršují některé příznaky - svědění hlavy a bušení srdce, ale na druhou stranu jsem pochopila, jak mám zanesený organismus. Proto jediné, co teď potřebuji je vytrvat a děkuji proto za podporu. Haluzak stotoznujem sa s Tebou, keby nebolo MMS ani moj otec by uz nezil.. Prosím Vás, rád bych se o MMS dozvěděl více. Nemáte někdo odkaz o MMS a poškozování arytmie srdce? Raději pošlete soukromou zprávu, netřeba to zde řešit předevšema.
Prepacte, ale neda mi nereagovat. Preco to nechcete riesit pred vsetkymi? Zrvona mna totiz zaujima presne to iste. t.j Ci dokaze mms liecit - zlepsit Takze nenechavajte si to pre seba, ale rieste to verejne, pomoze to okrem Vas aj inym. Takze nenechavajte si to pre seba, ale rieste to verejne, pomoze to okrem Vas aj inym.
Dobrý den,
Pokud tam nemůžete vyhledat přímou souvislost, je otázkou co za tím vůbec stálo. Arytmie mohou mít tolik různých důvodů, že hledat za tím zrovna MMS mě připadá dost zvláštní. Sám jsem zatím o takové souvislosti neslyšel, spíše se problémy motají kolem ledvin a krve i když tím netvrdím, že je to nemožné.
Bylo toho na mě celkem dost za poslední dobu ale vyhrál jsem, a už jsem schopen odepsat, taky se přiznám že jsem zapomněl, tak sice pozdě ale myslím že s důležitými poznatky. Tak detaily to se ptají všichni i já chtěl přesný návod, ale prostě logicky jsem začal s jednou kapkou a jak spotil jsem i na zádech než jsem to vypil. 1kapka kys. cit. tuším že to bylo 10% 3min počkal zalel čichnul skepticky zapochyboval spolu ale i se strachem, ale zopakoval jsem si 1kapky, / celá sklinka vody, to by musel být hodně silný jed, zle by mi nebylo ani ze sava, ani z ničeho jiného... no vypil cítěl že to něco děla a fajn, ono už je to dávno celkem
Dik Haluzaku, a co jsi tedy lecil?
Bordel zo mna vyjde klystírom aj vlastnou urinou ako tu popisuje p. Jarda nepotrebujem zázračný MMS a urina je zdarma vyprodukovaná svojim vlastným organizmom teda 100% neškodná!![]()
Mimochodem naprosto perfektní výsledky mám s MMS stejně jako s urinou. Já osobně nedám dopustit ani na jedno z těchto dvou, obojí má své místo.
Nedávno som narazil na rozne nové informácie z médií a je mi z toho smutno. Podla toho som zrejme naivný blb
A miliony desiatky, stovky milonov tiež...![]()
Mimochodem naprosto perfektní výsledky mám s MMS stejně jako s urinou. Já osobně nedám dopustit ani na jedno z těchto dvou, obojí má své místo.
Nedávno som narazil na rozne nové informácie z médií a je mi z toho smutno. Podla toho som zrejme naivný blb
A miliony desiatky, stovky milonov tiež...
Jediné, co mne ještě nikdo nevymluvil a slyším na to jen samá pozitiva, je ZAPPER! Ten plazmový generátor rpz14, to je třída. Věřím,že pokud jim to nikdo nezatrhne,tak ho časem vypracují ještě lépe. Mám nakoupeny knížky s R.R.Rifem i DVD a určitě nastuduju blíže. Také je úžasný slyšet od lidí,kteří nezastupují nikoho ani nic nepropagují, co vše si tím vyléčili. Tak snad zase nic nevyvrtám. ![]()
Tady jsou odpovědi na tyto dotazy:
1. Každý jedinec je petriho miska, kde je unikátní směs patogenů, okolností a prostředí. Co znamená léčit 95 % nemocí? Nikdo přesně neví, kolik nemocí na světě vlastně je. A další, organického i anorganického původu, se objevují. My MÁME uzdravené pacienty z rozmanitých nemocí, jejich škála zabírá 95% ze všech známých nemocí na světě. To ale neznamená, že se uzdravilo 95% lidí, kteří berou MMS. Problém není v tom, že by MMS nezabíjelo 95 % světově známých patogenů, ale že lidé, kteří brali MMS protokol, dělali nějaké chyby, nebo to zapříčinil jiný faktor. Musíme zvažovat řadu faktorů, a jejich výčet nikdy nemusí být úplný, ale je to seznam, který vyplynul ze zkušeností léčení lidí s nejrůznějšími diagnózami po celém světě. Na tyto faktory chci nyní zaměřit Vaši pozornost.
1. Je důsledně dodržován protokol?
Jim Humble zprvu nevěděl, jak dlouho MMS v těle pracuje. Nyní víme, že je to cca jedna hodina. Tedy se snažíme udržet hladinu MMS v těle nepřetržitě a dáváme MMS co hodinu. To může dramaticky zvýšit jeho účinnost. Pacient musí dodržet hodinové dávky. Vím, že to není příjemné, když pracujeme nebo cestujeme, ale s cestovní lahví naplněnou ráno celodenní dávkou MMS je to jednodušší. / Poznámka Bláhové-výsledky jsou slabé, nutno vždy připravovat čerstvou dávku, i za cenu snížení počtu dávek. /
Vyplatí se vzít sebou minutovník nebo nastavit do mobilu alarm po hodinách na připomenutí dávky. Nutná je vytrvalost.
2. Dávkování
Základní protokol MMS je tři kapky každou hodinu 8x denně, tzv. protokol 1000. Platí pro MMS1, MMS2, CDS i MMS v lahvi. Ačkoliv protokol 1000 za 3 týdny navrací zdraví ve většině případů, často musíme zvýšit dávky, abychom měli lepší a rychlejší výsledky. Platí to například pro herpes, diabetes, HIV, vysoký tlak a 4. stadium rakoviny. Znamená to přidat 1-2 kapky a prodloužit kúru. Prostě přidejte.
3. Neutralizace
Vitamín C, káva, čokoláda, alkohol, antioxidanty neutralizují MMS, nebo ho zcela eliminují. Také lidé, kteří berou příliš mnoho věcí najednou, mívají slabší výsledky. Po kávě nebo čaji čekejte hodinu, než si dáte svou denní dávku.
4. Síla – potence
MMS1 22,4%, MMS2 65-75%, DMSO 70-99%, CDS jen 3.000 ppm. Berte MMS od vyzkoušených dodavatelů. Silné CDS, jako 6.000 ppm, může být explozivní. Nekupujte silnější.
5. Čas
Jak dlouho brát protokol. Standardní protokol tři týdny. Pokud nejste ještě zdraví, pokračujte. Čím déle trvá choroba, tím delší dobu potřebujete k jejímu potlačení. Prostě pokračujte.
6. Jiné důvody, které zpomalují tempo léčby
a) paraziti b) nemocná
![]()
Dik,
Pavel
Dik,
Pavel
Začneme od banalit : Špatné trávení-průjmy,větry, ranní dlouhotrvající nepříjemné bolesti břicha (nevím co to bylo), akné, neschopnost přibrat na váze, bolesti hlavy, Rozvíjející se zánět žil na nohách, zuby.... obnažené krčky, kazy, otec: Už rozšlapanou bolestivou bradavici na noze pouhým zevním použitím, dále noční můry, stres, zamlžená mysl, dále u psa to pomohlo na velkou podkožní tukovou bouli.
ale stálo to zato !! Takže krom pár nemyslících vyjimek nikdo nebyl co by o tom cokoli špatného !!
tj klasický skeptický kid
vědci asi ještě nepoznali co je to halucinace
pak by si měřením tak jisti nebyli
Měj se a jako každému ti přeji hodně najít cestu která vede k poznání
hlavně teda to zdraví, protože to je jedinná cenná věc kterou máme...
Začneme od banalit : Špatné trávení-průjmy,větry, ranní dlouhotrvající nepříjemné bolesti břicha (nevím co to bylo), akné, neschopnost přibrat na váze, bolesti hlavy, Rozvíjející se zánět žil na nohách, zuby.... obnažené krčky, kazy, otec: Už rozšlapanou bolestivou bradavici na noze pouhým zevním použitím, dále noční můry, stres, zamlžená mysl, dále u psa to pomohlo na velkou podkožní tukovou bouli.
ale stálo to zato !! Takže krom pár nemyslících vyjimek nikdo nebyl co by o tom cokoli špatného !!
tj klasický skeptický kid
vědci asi ještě nepoznali co je to halucinace
pak by si měřením tak jisti nebyli
Měj se a jako každému ti přeji hodně najít cestu která vede k poznání
hlavně teda to zdraví, protože to je jedinná cenná věc kterou máme...
Pavel
Začneme od banalit : Špatné trávení-průjmy,větry, ranní dlouhotrvající nepříjemné bolesti břicha (nevím co to bylo), akné, neschopnost přibrat na váze, bolesti hlavy, Rozvíjející se zánět žil na nohách, zuby.... o
Pavel
Druhá věc. JH není Bůh, ale z Boží ruky mu bylo dáno, aby na tento objev přišel, proto nechvalme člověka z jehož ruky to nevzešlo, ale Boha, že našel služebníka ochotného toto zkoumat a rozšiřovat. A proč nezabírá v dnešním světě pouze obyčejná víra? Protože lidstvo je tak zamořené, že se samo z té šlichty není schopno dostat. Lidstvo by se uzdravilo i bez MMS, ale nemá víru a proto potřebuje lék - chemii.
A pro skeptiky - ano, žijte si svůj dosavadní život. Pokud má někdo těžší nemoc, musí najít ještě další prostředky k léčbě. Především dieta, hodně pít, hodně výživných látek nebo možná i byliny jsou potřeba k užívání MMS. A já děkuji za jakékoliv malé zlepšení, které jsem na svém těle zaznamenala.
arytmiu srdca
slabe srdce
nepravidelne srdecne udery
budenie sa na busenie srdca v noci
Na to nakoniec tato stranka je.
arytmiu srdca
slabe srdce
nepravidelne srdecne udery
budenie sa na busenie srdca v noci
Na to nakoniec tato stranka je.
mám mms v úctě. Používal jsem ho a určitě mi pomohlo. Nicméně jsem skončil v nemocnici kvůli arytmii
. Nepřiznal jsem, že beru mms. Nějak se na mě nalepila informace, že braní mms souvisí s arytmií. Přestal jsem mms brát, arytmie se zlepšila, jsem blíže normálu. Teď pátrám jak dál
. To je všechno.
mám mms v úctě. Používal jsem ho a určitě mi pomohlo. Nicméně jsem skončil v nemocnici kvůli arytmii
. Nepřiznal jsem, že beru mms. Nějak se na mě nalepila informace, že braní mms souvisí s arytmií. Přestal jsem mms brát, arytmie se zlepšila, jsem blíže normálu. Teď pátrám jak dál
. To je všechno.
Pavel
ale ty zuby to vím na ty to mms používám často, nepravidelně tak několikrát měsíčně.. ale krčky to bylo první co se zlepšílo už na začátku, ono na začátku jsem to i pil.. mno každopádně dělal jsem to jednoduše takto a dělám dodnes : Nakapu klasicky kys. cit. 50% + chloritan 1/1, počkám 30-60s jak se trefim někdy i dýl, logika mi říká aby to conejvíc shnědlo nebo spíše přestalo měnit barvu dělat bublinky, když reakce skončí, zaleju to vodou a do sklenky cca 2dcl podle toho jak to chcu silné na výplachování úst jsem dával 15 kapek ale to je celkem dost kyselé bohatě stačí i 10 a dokonce pro ty co nesnesou kyselost tak i 6 kapek, no ale to nemůžete prostě brát přesně podle mě, to vy jste jiné tělo s jinými parametry a požadavky, berte to proto úplně nezaujetě s volnou myslí tak jak to na vás na vás působí, třeba já až teď pochopil že nemusí být MMS úplně vhodné jako první volba odstranění problému. Já řešil doteď propuknutí něčeho co by bylo na samotnou kapitolu a bylo to něco na co není lék, a došlo to až do bodu kde mms přestávalo mít efekt, nevím jak je to možné toho jsem se děsil, ale našel jsem k té nemoci zmínku o Vilcacoře, a VÁŽENÍ zpozorněte, já říkám že toto je jak inteligentní mms na většinu nemocí teda na zuby né ale vnitřně věřím tomu že to umí hodně moc. Na rakovinu bych to volil jako první, kdyby nezabralo, mms, kdyby né tak další novinkou které taky věřím v potenciál zdolat rakovinu je Koloidní stříbro, koncentraci conejvědší, jelikož hrozí pouze zmodrání kůže, v případě ohrožení života by mi to bylo jedno jakou barvu budu mít, no a u všeho krom vilcacory bych dávkování vyhnal na na vrchní hranici snesitelnosti, a držel bych dietu a snažil bych se o to dostat z těla ven všechno zbytečné nebo škodlivé. Pak je další CDS VMS MMS2 a možná ještě další zkoušel bych toto všechno, zkusil bych i léčitele, ( veřejně známé ) dotoho bych se hýbal rozcvičky, a vitamíny minerály dodal zkrátka snažil bych se tělu odstranit všechny překážky a poskytnout všechny zbraně a plnou sílu imunitě k attacku nemoci... takhle se to snažím i na sobě. a k té vilcacoře, ta je k nezaplacení na moje problémy to pomohlo možná více, a rychleji než MMS a to ale šetrným způsobem žádná sra*ka bez nepříjemných vedlejších účinků...byl to sice extrém co se semnou dělo ale jen v oblasti kůže, to mms to země hnalo horem spodem, ale Vilacacora ta se nes*ala a protlačila ten bordel skrz kůži takže první efekt byl takový že se mi na ksichtě udělalo pár mega bolákolézí ze který tělo vyloučilo většinu toho co mi dělalo všechny problémy, a teď se zase cítím o mnoho lépe a dochází mí jak moc jsem byl v průseru. A hlavně před pár dny jsem si měřil jen tak náhodou PH moči, a nechtělo se mi tomu věřit, do té doby jsem neměl nikdy při náhodném měření jiné PH než značně kyselé, ale teĎ neutral až mírně zásadite nebo mírně kyselé prostě přesně tak jak má být což je důkaz že se tělo asi dalo dokupy
No a právě si to potvrzuji tím co mě ještě víc překvapilo když jsem opět jen preventivně a experimentálně jak někdo radil, dal naráz po dlouhé době 6kapek mms klasika s kys, cit 1/1 tak po vypití jsem počítal s odpovídajícím efektem, ale nic, teda jako úplně mikro téměř žádný efekt, říkal jsem si to je divné další den no a zase, jak kdyby mms nefungovalo vrtalo mi to hlavou a pak mi to došlo, přece Jim Humble tuším říkal že ve zdravém těle to nepůsobí špatně, a nevolnost, to mu jsem ale nikdy moc nevěřil měl jsem za to že po pití něčeho jako mms musí zákonitě být zle když je toho dost, no 6kapek považuji za dost, kdysi bych měl dovečera průjem a ještě chvíli zítra, ale já průjem neměl a jakoby nic... takže to vážně je pravda, no nevím to ještě úplně jistě ale nejspíš se dá říct pokud ti je po mms blbě nejsi zdravotně vpořádku... Takže tak snad jsem pomoh a přeji ať se daří a MMS používat nemusíte ani nic jiného..