Zdravím,
chtěl by se svěřit a zároveň zeptat jestli tu není někdo kdo má nebo měl stejné potíže jako já. Začnu s mím příběhem a průběhem obtíží. Je mi 25 a téměř před rokem jsem se jednoho rána vzbudil a všiml si, že divně vidím. Vše bylo jiné, takové rozmazené, jako když je člověk opilí
Ale já nebyl...trošku jsem se z toho vyplašil co to semnou sakra je a pak si řekl, že to asi přejde, že se později vyspím a vše bude zase v pořádku. Opak byl pravdou. Rozmazené vidění trvalo téměř týden, začal jsem být silně nesvůj, stresovat. Pociťval jsem brnění v ruce a noze a doteď nevím jestli to bylo tím stresem nebo co se to dělo, brnění zmizelo. No rozhodl jsem se jít k obvodnímu lékaři, že tam mi pomůžou(haha). U lékařky proběhlo základní vyšetření a obratem mě poslala na neurologii. Na neuru mě poklepala kladívkem a dala žádnaku na MR mozku a krční páteře. Vše v pořádku. Na EEG, vše v pořádku. Na oční, vše v pořádku. Prý jsem zdravý ať jsem v klidu, asi unavený nebo přetažený z práce ať se doma vyspím a vše se srovná ![]()
V té době jsem pracoval jako grafik(dnes je to minulostí) a musel jsem denně koukat 8-9h do počítače. To jsem ale najednou nezvládal. Světlo mi hrozně tahalo oči, po 15min koukání do monitoru jsem měl oči zarudlé, řezali mě a pálily. Rozostření vidění se po pár dnech zlepšilo, ale pořád jsem si všiml, že to prostě není jako dřív. Začaly se mě objevovat zákalky, jedna černá tečka v levém oku, jedna v pravém. Za 2 měsíce teček bylo víc, ne však černých...dnes mám v očích cuchvalec pavučin a přijde mi že nenápadně přibývají, nejsou černé, ale průhledné a i takové čáry. Oběhal jsem snad nejlepší očaře v ČR. Vždy mi řekli jedno, zákalky jsou neškodné, zvykněte si nic to není. Pomalu ale jistě jsem se s nimi smížil, ale to nebyl konec. Začal jsem vnímat mžitky a zrnění proti obloze. Ze začátku jsem se na ně musel hodně soustředit, ale dnes když se podívám na oblohu mám krásný ohňostroj. Tyto mžitky a zrnění vídím i na bílích stěnách například nebo na bílé ploše monitoru. Dále když se podívám třeba na dům a pak kouknu na oblohu, okamžik vidím stále ještě obrys domu. Zůstává mi jakoby dlouho vypálený obraz. K tomu jsem věčně unavný, mám deprese, nepamatuju si, když jsem se naposled opravdu radoval. Víceméně si už ani nic neplánuji. A skoro jsem smířenej, že s takovým tempem snad oslepnu nebo co se ještě stane ![]()
Před 2 týdny jsem se nechtěně dostal na tzv. Oberon. Když mě projeli, čekal jsem že mi řeknou něco o očích, ale vůbec. Prý že jsem celkově plný zaplísněný. Mám to v dutinách a vůbec snad všude. No doporučili mi potravinové doplňky od firmy Starlife, v hodně asi 5000,- poděkoval jsem a řekl, že 5000,- za potravinové doplňky nedám a bral jsem to vše jako trošku s nadsázkou. Zpětně ale přemýšlím, co když měli s těmi plísněmi pravdu...pozoroval jsem, že když jsem týdej jedl kustovnici(Goji), zrnění a mžitkyse zlepšilo. Musím vyzkoušet znovu.
Budu rád za každou radu, za někoho koho napadá co by mi mohlo být. Nebo dokonce někoho kdo má/měl stejné problémy.
Děkuji a všem Vám přeji hlavně pevné zdraví!!!
chtěl by se svěřit a zároveň zeptat jestli tu není někdo kdo má nebo měl stejné potíže jako já. Začnu s mím příběhem a průběhem obtíží. Je mi 25 a téměř před rokem jsem se jednoho rána vzbudil a všiml si, že divně vidím. Vše bylo jiné, takové rozmazené, jako když je člověk opilí
.... Pociťval jsem brnění v ruce a noze a doteď nevím jestli to bylo tím stresem nebo co se to dělo, brnění zmizelo.
Rozostření vidění se po pár dnech zlepšilo, ale pořád jsem si všiml, že to prostě není jako dřív. Začaly se mě objevovat zákalky, jedna černá tečka v levém oku, jedna v pravém. Za 2 měsíce teček bylo víc, ne však černých...dnes mám v očích cuchvalec pavučin a přijde mi že nenápadně přibývají, nejsou černé, ale průhledné a i takové čáry.... (celé zkráceno)
Co parazité či kandida v oku? Popsáno například zde ve vlákně návodů + návod na léčbu. Také je tam o zákalkách a užitečné odkazy.
Mrkl bych i zde
http://www.sklivec.wz.cz/index.php?section=projevy
http://sklivec.wz.cz/ znám, mám nastudováno včetně fóra atp. Ale i tak děkuji za tip. Jen nerozumím tomu co mi zároveň řekli i na očním. Že sklivec stárne, skapalňuje a vznikají zákalky. To jsem ho 25 let měl ok a během roku zestárne?
Myslím, že příčina zákalků bude někde jinde. A hlavně mě víc trápí permanentní mžitky před očima a zrnění.
Ahoj,
presne rovnake veci vidim aj ja, a ten slkivec to som mal uz ako maly. Neskor sa pridalo aj to ostate. Inak vidim normalne ale viem ze to ma nieco z parazitmi. Zrejme nejaky toxin co pustaju ma na mozok halucinogenny ucinok. Podobne totiz funguju halucinogeny ale v ovela vecom meradle. Nieco zaujimave z jedneho .doc od ing. Blahovej:
Symptomy, vztahující se k filáriím:
- Otoky
- Útvary v očích, rozostřené vidění
- Bouličky pod kůží
- Ječná zrna
- Bušení srdce
- Bolesti kloubů a svalů
- Deprese
- Migrény
- Bolest v prsou- lymfatické cesty, mezihrudní uzliny, plíce –oblíbené destinace mikrofilárií
takze klasika parazity
Staci sa ich uz "len" zbavit...
Mlhavé vidění a jakoby písek v očích - řezání mi odstranilo kapání koloidního stříbra do oka. Můj 13ti letý pesan začal narážet do věcí a zakalily se mu očka, kapali jsme nějakou dobu KS a zdá se, že stav se zlepšil, už nenaráží. I paraziti v očích prej nesnášej KS, takže asi jak vnitřně, tak i ve formě kapání,na které nedám dopustit.
Ahoj Elere, jednu cast toho co popisujes jsem zazil a jsem schopny zazit znovu kdykoliv budu opet jist jak prase aspon 14 dni v kuse, tedy jist hodne a blbe. Mam to vyzkouseny.
Pred lety jsem delal mimo domov, domu jsem jezdil jen na vikend. A zivil jsem se tam hlavne konzervama, jedine co jsem v kuchyni umel bylo otevrit a ohrat konzervu. Mne to chutnalo a bylo to pohodlny. A pokud jsem zrovna nejedl konzervy
tak jsem civel do pocitace. Asi tak 14 hodin denne. A po par tydnech jsem mel pocit jako kdyz mam v ocich pisek. A taky byly cele zarudle. Takze jsem si vzal volno protoze delat jsem stejne nemohl a hledal pomoc v Praze, u jedne normalni ocarsky, tchyne meho znameho, a u udajne v te dobe nejlepsi ocarky v Praze, primarky v jedne nemocnici. Jedine co obe vymyslely byly bryle, ze staci pouze po dobu co civim do pocitace. Zkusil jsem to dva dny, kdyz jsem je vecer sundal, byl jsem jak slepej a oci stejne palily. A pak jsem mluvil se znamym, dneska lecitelem, ktery se mne jako jediny ptal jak moc delam, co jim... A zakazal mi konzervy a dal mi par dalsich pokynu. Ktere jsem stejne prilis nedodrzel, nicmene dal jsem sanku a cely tyden jsem jedl jen ovoce, ryzi natural a kysele zeli. A oci byly zas OK. A o vanocich jsem byl 14 dni doma a sezral jsem co nebylo pod zamkem a opet pisek v ocich, ale to uz jsem chapal o co jde, takze konce volna opet sanka a ovoce a zas OK. A bylo to uz fakt davno a bryle jeste stale nenosim a nepotrebuju.
pv33: Cize si v takom stave ze ked sa zacnes prezierat tak sa to dostavi znova a ked nie tak nie ? Tak to potom to len tlmis tym, ze jes len to k comu ta to dotlacilo. To si myslim tiez nieje bohvieake riesenie problemu. Teda riesenie to je ale nie uplne vyriesenie, lebo zdravy clovek by mal vediet zjest hocico a taketo veci by sa mu stavat nemali .) Treba poriesit tu pravu pricinu, ktora bude zrejme suviset s pecenou a samotnymi ocami, v obidvoch organoch sa parazitom celkom dari. Po antiparazitalkach a hlavne aj po paline vyluhovanej v liehu sa mi zrak celkom slusne zlepsil, do pc kukam denne 10h cca koli praci a v pohode. Ak mas aspon 85hz CRT monitor to je v pohode, naj je 100hz. Lcd monitory niesu moc dobre na dlhu pracu, tahaju oci prilisnym kontrastom, preto je dobre mat aj za monitorom zapnutu malu lampu nie moc silne svetlo aby to ociam ladilo a nemuseli riesit taky kontrast tma svetlo - ked je v izbe tma a zapnuty je len monitor. Zaujimave je aj to ze take to pichanie v ociach alebo rezanie som mal v poslednej dobe viac krat po tej paline. Ta mi pripada ako velmi dobry prostriedok na nicenie tkanivovych parazitov a parazity, ktore su v tele rozhadzane sa po podani davky zacnu ozyvat a clovek okamzite spoznava stare zname problemy ktore sa mu kedysi vyskytli ale nevedel ich riesit tak ich nechal nejako "utriast". A okrem toho, ze clovek za par dni , tydznov podavania zisti kde co ma, pri dlhsom podavani sa tieto problemy aj poriesia. Len vsetko chce cas a nebat sa do seba supnut daco "prirodne".
KS už je na cestě, zkusím kapat do očí. Bude 15ppm, měl bych ho ředit nebo můžu rovnou tak jak je? Jinak jsem ochoten zkusit téměř cokoliv
Začnu tedy líp jíst, co jsem tak googlil zaujalo mě jíst takto: http://candida.inetcz.com/view.php?cisl ... 2005122303 Snad je to správná cesta. Napadá vás ještě něco? Jinak děkuji za příspěvky, jsem v uvozovkách "rád" že v tom nejsem sám. Připadal jsem si jak atypickej případ. Možná byla chyba se zaměřovat stále jen na oči. Ale to dělala i moje obvodní lékařka.
KS jsem používala 20-25ppm neředěné, děláme si ho sami. Koupila jsem si na to v lékárně origoš lahvičku se skleněným kapátkem. Nakonec jsme zůstali u výroby 20ppm, to je dostačující. Pokud je nějaký problém s nějakým orgánem, samozřejmě se člověk zaměří v první řadě na něj. U očí je dobré zaměřit se i na
Já mslím ,že 15 do ocí bohatě stačí větší koncentrace jsou spíše na pokožku
Ale já nebyl...trošku jsem se z toho vyplašil co to semnou sakra je a pak si řekl, že to asi přejde, že se později vyspím a vše bude zase v pořádku. Opak byl pravdou. Rozmazené vidění trvalo téměř týden, začal jsem být silně nesvůj, stresovat. Pociťval jsem brnění v ruce a noze a doteď nevím jestli to bylo tím stresem nebo co se to dělo, brnění zmizelo. No rozhodl jsem se jít k obvodnímu lékaři, že tam mi pomůžou(haha). U lékařky proběhlo základní vyšetření a obratem mě poslala na neurologii. Na neuru mě poklepala kladívkem a dala žádnaku na MR mozku a krční páteře. Vše v pořádku. Na EEG, vše v pořádku. Na oční, vše v pořádku. Prý jsem zdravý ať jsem v klidu, asi unavený nebo přetažený z práce ať se doma vyspím a vše se srovná ![]()
V té době jsem pracoval jako grafik(dnes je to minulostí) a musel jsem denně koukat 8-9h do počítače. To jsem ale najednou nezvládal. Světlo mi hrozně tahalo oči, po 15min koukání do monitoru jsem měl oči zarudlé, řezali mě a pálily. Rozostření vidění se po pár dnech zlepšilo, ale pořád jsem si všiml, že to prostě není jako dřív. Začaly se mě objevovat zákalky, jedna černá tečka v levém oku, jedna v pravém. Za 2 měsíce teček bylo víc, ne však černých...dnes mám v očích cuchvalec pavučin a přijde mi že nenápadně přibývají, nejsou černé, ale průhledné a i takové čáry. Oběhal jsem snad nejlepší očaře v ČR. Vždy mi řekli jedno, zákalky jsou neškodné, zvykněte si nic to není. Pomalu ale jistě jsem se s nimi smížil, ale to nebyl konec. Začal jsem vnímat mžitky a zrnění proti obloze. Ze začátku jsem se na ně musel hodně soustředit, ale dnes když se podívám na oblohu mám krásný ohňostroj. Tyto mžitky a zrnění vídím i na bílích stěnách například nebo na bílé ploše monitoru. Dále když se podívám třeba na dům a pak kouknu na oblohu, okamžik vidím stále ještě obrys domu. Zůstává mi jakoby dlouho vypálený obraz. K tomu jsem věčně unavný, mám deprese, nepamatuju si, když jsem se naposled opravdu radoval. Víceméně si už ani nic neplánuji. A skoro jsem smířenej, že s takovým tempem snad oslepnu nebo co se ještě stane ![]()
Před 2 týdny jsem se nechtěně dostal na tzv. Oberon. Když mě projeli, čekal jsem že mi řeknou něco o očích, ale vůbec. Prý že jsem celkově plný zaplísněný. Mám to v dutinách a vůbec snad všude. No doporučili mi potravinové doplňky od firmy Starlife, v hodně asi 5000,- poděkoval jsem a řekl, že 5000,- za potravinové doplňky nedám a bral jsem to vše jako trošku s nadsázkou. Zpětně ale přemýšlím, co když měli s těmi plísněmi pravdu...pozoroval jsem, že když jsem týdej jedl kustovnici(Goji), zrnění a mžitkyse zlepšilo. Musím vyzkoušet znovu.
Budu rád za každou radu, za někoho koho napadá co by mi mohlo být. Nebo dokonce někoho kdo má/měl stejné problémy.
Děkuji a všem Vám přeji hlavně pevné zdraví!!!
Tak rad se vám dostalo dost a dobrých, osobně bych si dovolil připomenout přežírání, špatný stav střeva a jater a nejspíše to vidím na nějaké breberky jak píše člen Alex. Asi bych začal od střeva, pak
Dobrý den všem, zdravím vás a prosím o radu týkající se kapání koloidního stříbra do očí pejska.My máme 12letého oříška - a také se mu trochu zakaluje čočka - zatím vidí - ale chtěli bychom případnému zhoršení předejít - můžete nám poradit v jaké koncentraci koloidní stříbro používat, popř jak často,kolik kapiček a jak dlouhou dobu a kde bychom mohli kapičky sehnat.Matně si vzpomínám, že se na tomto fóru nějaká informace objevila ale marně hledám.
Budu velmi vděčná za radu a předem velmi děkuji.
Na vině mohou být i parazité, viz
http://www.antihel.estranky.cz/clanky/paraziti.html
(4. Poruchy vidění)
zdravím vás a prosím o radu týkající se kapání koloidního stříbra do očí pejska.My máme 12letého oříška - a také se mu trochu zakaluje čočka - zatím vidí - ale chtěli bychom případnému zhoršení předejít - můžete nám poradit v jaké koncentraci koloidní stříbro používat, popř jak často,kolik kapiček a jak dlouhou dobu a kde bychom mohli kapičky sehnat.Matně si vzpomínám, že se na tomto fóru nějaká informace objevila ale marně hledám.
zdravím vás a prosím o radu týkající se kapání koloidního stříbra do očí pejska.My máme 12letého oříška - a také se mu trochu zakaluje čočka - zatím vidí - ale chtěli bychom případnému zhoršení předejít - můžete nám poradit v jaké koncentraci koloidní stříbro používat, popř jak často,kolik kapiček a jak dlouhou dobu a kde bychom mohli kapičky sehnat.Matně si vzpomínám, že se na tomto fóru nějaká informace objevila ale marně hledám.
Koloidním stříbrem nemáte co pokazit, dává se koncentrace 10 ppm a stačí jedna až dvě kapky do každého oka několikrát denně. Dá se koupit i v lékárně, nebo vám ho mohu poslat, klidně se ozvěte a nějak se domluvíme.
Vyzkoušejte sodnou sůl kyseliny hyaluronové, ta má s kvalitou zraku a zdravím oka mnoho společného, třeba to je to co vám chybí.
Poradíte prosím kde ho vzít?
Děkuji.
Moc děkuji pane Jardo:)! (Pevné zdraví a spokojenost v dalším roce přeji
.)
Poradíte prosím kde ho vzít?
Děkuji.
Tak mohu vám hyaluronan sodný poslat, ale nejde o zrovna levnou záležitost, 1 gram stojí 90,-Kč.
Plísně, pavučiny, brnění, špatné vidění, především ty pavučiny a plíseň. Velmi mi to připomíná morgellon. Vlákna stříkána z letadel za bůh ví jakým účelem, jsou dnes již naprosto všude, v jídle, vodě, lidech zvířatech vzduchu.. Někomu to tělo přijímá a nepovažuje to za tělu vlastní, další části lidí to způsobuje nejrůznější projevy, ta škála je tak široká že nemá smysl vše jmenovat. No a pak tu je část lidí jako já, s typickými ukázkovými projevy kde to tělo považuje za něco co v těle nemá co dělat, imunitní systém s tím bojuje a vylučuje to převážně kůži, řeknu vám že to množství, nejbizarnějších věcí co jsem kdy viděl nebo si dovedl představit, to se nedá popsat, dohromady jsem ksichtem vyloučil přes 3 hrsti všelijakého marasu v podobě zrnek písku, štěrku, všelijakých chuchvalců vláken. Tato nákaza, je tutlána a popíráná, což nasvědčuje tomu že o tom moc dobře vědí, možná to i vytvořili, zabývají se tím světoznámí vědci, na vlastní pěst a proti proudu... To na co přicházejí nechápou ani oni, je to něco naprosto nepřirozeného na této planetě neznámého. Chová se to nepřirozeně, mění to kód dna v těle, maskuje se to jako pseudo vlasy, chlupy a připadá mi že tělo má dost problém s tím rozlišit zdali se toho zbavit nebo ne... Zkrátka myslím že nemá smysl dál psát, asi bych ze sebe udělal ještě většiho magora než teď dělám. Ale ujišťuji vás, že tak realitě blízký pohled na vše, nezávislý, nezaujatý, má málo kdo, ¨netoužím po senzacích, chci znát jen a jen pravdu, ať je jakákoli.. Zde jsem si ale asi ukousl větší sousto... ono totiž toco ti vědci zjišťují dalece přeshuje mé znalosti a vědomosti. Hlavně ale dokazují něco naprosto šíleného, bláznivého a prostě SCI-FI... Víte já zažil celkem dost extrémů v životě, ovšem toto nemá konkurenci, mě je jedno zdali tomu někdo věří nebo ne, píšu tady proto abych příp. pomohl těm co pomoci chcou. Vím co ta nemoc dovede, a byl jsem krůček od sebevraždy.. hned potom krůček od několikanásobné vraždy.. tu nespravedlnost co jsem cítěl a vztek se nedá popsat.. byl jsem smířený že večer se zabiju, ve 25 letech se smířit se smrtí z téměř plného zdraví je prostě něco strašného.. Takže na závěr řeknu, hledejte spojení jako morgellon vlákna, morgellons, a s naprostou vážností vám řeknu že 90% těch nejneuvěřitelněšjích zkušeností co lidé popisují, jsem na vlastní kůži zažil.. a doposud jsem si nebyl něco takového ani schopen představit, z krátka se mi ze dne na den tímto zjištěním stala ze života noční můra s rychlým bezmocným koncem, bez pochopení, bez pomoci, zkrátka děs. K doktorovi jsem s tím nemoh, nikomu jsem to nemoh ani říct jelikož já sám nechtěl tomu věřit.. ale dělo se to, děje se to, a ujišťuji vás že není živé ani neživá věc na této planetě která by tím nebyla prolezlá. Naštěstí díky bohu jsem po několikaletém intenzivním detoxu a vyloučení neuvěřitelného množství smetí převážně obličejem pomocí hlubokých boláků. Nemohl jsem ani ven jak jsem vypadal, jak nemocná troska, všude sam bolák, bledý, vyzáblý jakobych byl malomocný.. Všechny ty zážitky by byly na dvě knihy.. Jo a na závěr podotknu, že jsem přesvědčen o tom že morgellons se v plné síle a plánu teprve projeví a to teprve uvidíme co se bude dít.. Jinak co pomáhá je KS, VILCACORA, MMS2, koupele ve slané vodě, a hlavně fyzická aktivita, cvičit, posilovat, vybíjet veškerou přebytečnou energi, protože z té to svisntvo žije. Roste a rozvíjí se. Hlavně ale nepanikařte, na netu se dočtete soudy a bludy o tom jak na to není lék, jak jste ztracení atd. To + narušená psychika, + fakta která na sobě a okolo sebe vidíte to je směs na sebevraždu v panice... ale vždy se držte toho že naděje, je vždy, v mém případě na poslední chvíli jsem zkusil vložit naději v kapsli MMS. To mi zachránilo život.. o hodinu později bych ležel pod okny na chodníku.. Jo a nedramatizuji nepřeháním právě naopak napsal jsem to nejmírněji jak to jen jde.. Mějte se a přeji pevné zdraví všem, je to jediné co tady máte cenného.
To máte zajímavou zkušenost, ono opravdu je spousty svinstva ve vzduchu a v životním prostředí městského člověka.
Dobry den, pane Zajicku. Je mi 37, praci mam sedavou u pocitace, krcni pater se snazim cvicit. Trpim kratkozrakosti, mam 4 dioptrie na kazdem oku, vyssi nitroocni tlak, od 18ti mam i usni tinnitus, ale co mi nejvice vadi jsou sklivcove zakalky a rada bych je nejakym zpusobem zredukovala. Ocarka tvrdi, ze se s tim neda nic delat. Prosim Vas o radu, jak a kde zacit. Kapat koloidni stribro nebo mms kapicky? Tlak mam v poradku, vazim 53 kg na 160cm, takze zadniu nadvahu nemam. Jim celkem zdrave. Vitaminy jim kazdy den C, Horcik a ginco bilobu. Za veskere rady budu vdecna. Moc dekuji.
Pokud máte tinitus jde o velký deficit hořčíku, začít by bylo potřeba tedy u hořčíku a dávat ho v kombinaci s bórem a vitamínem B6 pro lepší přisvojení. Při práci na počítači je potřeba jednoznačně používat brýle proti intenzivnímu modrému světlu, nebo klip na brýle s touto úpravou, což na netu koupíte za pár korun a hned se uleví. Přímo do oka lze vyzkoušet koloidní stříbro ideálně s kyselinou hyaluronovou, jodid draselný pochopitelně dosti naředěný, případně DMSO pochopitelně také v příslušné koncentraci. Dost ten stav ovlivní i kvalita a délka spánku, nedostatečný spánek se velice rychle projeví na kvalitě zraku.
Prosím, můžete poradit, jak silné koloidní stříbro kapat do očí na zákalky? Děkuji Vám.
To jsem zde již určitě psal, běžně se aplikuje 10 ppm a dává se 1-2 kapky na jednu aplikaci, kterých může být klidně deset i více denně.
Asi nejrychleji se pročistí sklivec v oku od zákalů pomocí ketogenní diety. Nezkoušel jsem, ale prý už za týden člověk vidí naprosto jasně bez jakýchkoliv mžitek.
Tak věřil bych že se tím nějakému procentu postižených může stav zlepšit, ale určitě se nelze bavit o jednoznačně funkčním postupu. Tam jde o více možných příčin a ta specifická strava řeší pouze některé, tedy jindy vám zabere třeba stříbro, jodid draselný, konopí a další látky. Pochopitelně souběžné aplikování této diety vidím jako velice vhodné ta tlumí záněty sama o sobě.
Konopí je pro oči velice dobré, protože snižuje nitrooční tlak. Nevíte Jardo, jestli ten nitrooční tlak snižuje látka THC nebo CBD? V poslendí době se například zjistilo,ž e pro psychiku není ani tak dobré to THC, jako spíše CBD. Stejně tak co se týče zánětů, tak v konopí je neúčinnější protizánětlivá látka zase CBD. Je to tak i s tím nitroočním tlakem?
S tím tlakem přesně nevím tam si jistý nejsem, ale předpokládám že to dovedou všechny složky konopí ať již samostatně, nebo v kombinaci. Jinak pokud jde o záněty tam hraje prim CBG to je z pohledu tlumení zánětů určitě neúčinnější, ale prakticky neznámé.
Zdravím, vzpomínám si že když jsem jako malý chodil do zŠ, tak jsem si pavučiny ve vidění vyhazoval proti obloze a koukal jak padají. Některé obrazce zůstaly ve stejném tvaru doteď. Je mi 45 a s tímto žiji tedy více než 30 let. Je to nic moc, ale člověk si zvykne...Po čtyřicítce se mi zrak dost zhoršil, vyletěly dioptrie (na čtení) a našel mi vadu na sítnici. Takové bílé tečky. Prý kdyby byly kousek vedle, viděl bych hodně zle... Nevím o co se jedná ani jak to pojmenovat, proto nevím jestli už podobné téma existuje a píšu to tedy sem. Ve zraku, zejména proti svetlu vidím takové malé černé tečky a jako by průhledná tenká vlákna, jako by to plavalo v očích. Ze vnějšku ale na očích nic nemám, respektive několik červených jizvicek po stranách oči. Víte někdo o co se jedná?
S tím by Vám mohl pomoci pouze iridolog, protože to může být cokoliv. Říká se tomu jednotně plovoucí zákalky, ať jsou to gelové částice stářím (nedostatkem křemíku, kolagenu a vitamínu A) vodnatějícího oka, které uvnitř sklivce vrhají stín na sítnici, prach či mikrofilárie. Ten prach je pravděpodobný, pracoval jsem teď ve velmi prašné prostředí. Poradíte čím to lze vycistit?
Vyplavit očními kapkami s kyselinou boritou či na suché oči nebo oční vodou v oční vaničce, do té přeprodávané však jako konzervant cpou rtuť thiomersal, takže asi první dvě možnosti - jde spíše o pocit, jednorázově je to jedno, ale pravidelně nedoporučuji jíst ani tuňáka. Dobrý den pane Jardo, měl bych na Vás prosbičku o radu. Moc prosím, neznáte nějaký způsob, co si s touto patálií počít? Neřešil jste již podobný problém? Moc děkuji předem za odpověď, a přeji hezký den. měl bych na Vás prosbičku o radu. Moc prosím, neznáte nějaký způsob, co si s touto patálií počít? Neřešil jste již podobný problém? Moc děkuji předem za odpověď, a přeji hezký den.
Manželka řešila obdobný problém rozkapáváním oka pomocí koloidního stříbra a roztoku DMSO což se zde již probíralo. Nestřídala to v průběhu jednoho dne, ale třeba týden jedno a týden druhé. V zásadě byla s výsledkem spokojena tak vyzkoušejte jak to bude fungovat na vás.
Díky moc za rady.
Jak to dělala manželka vám raději psát snad ani nebudu ta zásadně nic neměří a nezkoumá, prostě tak nějak od oka nabrala DMSO a destilku co namíchala to namíchala a šlehla do oka a kupodivu stále vidí. Já sám to dělám jinak a protože se mě destilka zdá do oka zbytečně dráždivá míchám si to do fýzáku. Osobně aplikuji cca 4-5%tní roztok, ale asi je rozumné začít slabším a vyzkoušet si jak oko reaguje. Do lahvičky od očních kapek dám pipetou 10 ml fýzáku a do toho inzulínovou stříkačkou 40-50 dílků DMSO v kvalitě p.a. Aplikuji to nahodile když mě zlobí oči od kompu a klidně i několikrát za hodinu a jindy zase klidně několik dní nic. Stejnou sílu kapek dostává i 16 letý jorkšír Mates a netvrdím že se mu to moc líbí, ale na svůj věk docela ještě vidí co potřebuje. Hodně mu to pomáhá na zánět v očičkách protože se mu tam dostává z těch dlouhejch chlupů bordel a bez těch kapek by už asi neviděl.
Budu za sraba a zbabělce, ale jak píšu už výše, jde o oko tak se ptám ještě dále. Fýzák (dle wikipedie) bude zřejmě fyziologický roztok, sestávající z 0,9 gramů NaCl (tedy kuchyňské soli) na 1 litr destilované vody? První týden budu kapat do oka 1 kapku koloidního stříbra 10 ppm řekněme 3x denně? Druhý týden 1 kapku lektvaru s DMSO řekněme také 3x denně? A dvě poslední otázky: Děkuji za odpovědi Fýzák (dle wikipedie) bude zřejmě fyziologický roztok, sestávající z 0,9 gramů NaCl (tedy kuchyňské soli) na 1 litr destilované vody? První týden budu kapat do oka 1 kapku koloidního stříbra 10 ppm řekněme 3x denně? Druhý týden 1 kapku lektvaru s DMSO řekněme také 3x denně? A dvě poslední otázky: Děkuji za odpovědi
Ano fýzák jste našel správně a já ho pro tyto účely koupím vždy půl litru v lékárně ve skle a to mě vydrží i několik let. Ideální je tento https://www.ardeapharma.cz/produkty/roztoky-ovlivnujici-rovnovahu-elektrolytu/fyziologicky-roztok/, z lahve strhnete ten kovový kryt zátky a pak se dá snadno odzátkovat a zazátkovat tím gumovým špuntem co je pod tím kovovým krytem, což je velice pohodlné a usnadňuje manipulaci a zajistí minimální možnost kontaminace. Bohužel se v některých lékárnách cukají vám ten solný roztok prodat, což se v našem blbákově nedá ani moc pochopit že si nemůžete za své poctivě vydělané peníze svobodně koupit ani slanou vodu. Zrovna včera jsem si ten 5%tní namíchal a kapal protože jak pršelo tak jsem celý den čuměl do kopu a to bych bez těch kapek asi nedal. DMSO v p.a. kvalitě se dá celkem běžně koupit na živnosťák u více firem stačí zadat do netu, nebo když by jste měl problém napište ho do poznámky v objednávce na našem e-schopu a dcera vám ho ocení a pošle. Nejde o nic problematického ve skle se dá skladovat v zásadě neomezeně dlouho tedy půl litu máte vlastně na furt. To střídání po týdnu ani není nutné, klidně lze střídat i v průběhu jednoho dne a rozhodně bych se nebál mnohonásobné denní aplikace ani počtu kapek. Já toho do oka někdy naperu tolik že mě to steče až na bradu a to jedna kapka rozhodně neudělá.
Střeva čistím, ale jen klystýry. Dám sanku, chystám se na
Střeva čistím, ale jen klystýry. Dám sanku, chystám se na
Před 2 měsíci se mi udělala trhlina v sítnici a do oka (do sklivce) mi nateklo trochu krve. Zůstala tam jako viditelná sraženina, která mi nyní neustále putuje v oku a stále ji vidím. Je to doslova psycho, nelze se na nic soustředit, jakoby mi někdo neustále třepotal před okem černou pentlí.
Podle oční lékařky, se tento druh sraženiny nevstřebá a bude nutné si na to zvyknout.
Před 2 měsíci se mi udělala trhlina v sítnici a do oka (do sklivce) mi nateklo trochu krve. Zůstala tam jako viditelná sraženina, která mi nyní neustále putuje v oku a stále ji vidím. Je to doslova psycho, nelze se na nic soustředit, jakoby mi někdo neustále třepotal před okem černou pentlí.
Podle oční lékařky, se tento druh sraženiny nevstřebá a bude nutné si na to zvyknout.
Položím ještě další otázky, protože oko je přeci jen dosti citlivý orgán. Takže koloidní stříbro do oka se běžně používá 10ppm, to je mi jasné.
Co se týče DMSO, na netu píšou, že do oka je toto rozpouštědlo použitelné jako 1% roztok v destilované vodě.
Znamená to tedy, že jej mohu zakoupit např. zde: https://www.drmax.cz/woldohealth-dmso-prirodni-rozpoustedlo-100ml a tuto tekutinu naředit 1/100 s destilkou? Nikde v obrázku ani popisku nevidím kolika-procentví roztok v té lahvičce je, takže zřejmě 100%ní?
Pane Jardo, připravovala Vaše paní DSMO takto a používala roztok 1%?
Položím ještě další otázky, protože oko je přeci jen dosti citlivý orgán. Takže koloidní stříbro do oka se běžně používá 10ppm, to je mi jasné.
Co se týče DMSO, na netu píšou, že do oka je toto rozpouštědlo použitelné jako 1% roztok v destilované vodě.
Znamená to tedy, že jej mohu zakoupit např. zde: https://www.drmax.cz/woldohealth-dmso-prirodni-rozpoustedlo-100ml a tuto tekutinu naředit 1/100 s destilkou? Nikde v obrázku ani popisku nevidím kolika-procentví roztok v té lahvičce je, takže zřejmě 100%ní?
Pane Jardo, připravovala Vaše paní DSMO takto a používala roztok 1%?
Do tohoto roztoku namíchám 1% (začnu doporučeným jedním procentem) DMSO. Tím mám lektvar připraven. Je to takto správně?
Fízák si děláte sám nebo kupujete?
DMSO v zaručené kvalitě p.a. máte odkud?![]()
Do tohoto roztoku namíchám 1% (začnu doporučeným jedním procentem) DMSO. Tím mám lektvar připraven. Je to takto správně?
Fýzák si děláte sám nebo kupujete?
DMSO v zaručené kvalitě p.a. máte odkud?![]()