Máme doma problém. Vznikl po porodu druhého syna. Manželka je v pořádku a když to tady pročítám, tak žijeme i vcelku zdravě. Problém je jen v tom, že nemá nikdy na sex chuť a je i frigidní. Nedalo by se tomu nějak pomoci ? Aby se mi vrátila dračice, kterou jsem si bral.
Prosím pomoc !!!!!!!!!!!!!!
Možno jej nevyhovuje tá strava, aká vyhovuje tebe. Skús nejaké prírodné afrodiziáká ( škorica, zeler, med, nájdi si v googli alebo ti niekto odpovie, mne už viac nenapadá ). Alebo ju už proste nevzrušuješ, prípadne je na teba za niečo nahnevaná, no nemusela ti to povedať...Ty sám vieš, nakoľko ste voči sebe úprimný ( alebo tušíš ). Tak sa spýtaj hlavne JEJ SAMEJ v čom je problém. Si pripravený na úplnú úprimnosť ?
Na zľahčenie situácie : možno je len psychicky alebo fyzicky vyčerpaná ( určite sa veľa venuje deťom a domácnosti ), alebo máš slabú výkonnosť a k tomi ti predohra veľa nehovorí... To nie sú urážky, to sú možnosti. Takže si všetko spočítaj, porozmýšľaj. A študuj tantru. Potom bude mať chuť, len neviem, či aj ty... ![]()
Môžu vraj za to hormóny. U niektorej ženy sa prejavujú viac u niektorej menej. Najväčší pokles chuti po sexuálnej stimulácií akéhokoľvek typu je častá od pôrodu cez šestonedelie a niekedy pretrváva aj 6 mesiacov od ukončenia kojenia. Ženy cez toto obdobie skôr uprednostňujú jemné nežnosti pred samotným pohlavným stykom. Netreba im to mať za zlé a treba im čo najviac v tomto období pomáhať pri všetkých prácach okolo dieťaťa ale aj v domácnosti. Toto obdobie starania sa o dieťa + časté kojenie niekedy aj viac krát za noc sa podpisuje na vyčerpanosti celého organizmu. Kto neverí nech si zoberie dovolenku a skúsi si celý tento kolotoč absolvovať sedem dní v týždní a verím tomu, že budú stačiť úplne 3 dni a chlap si bude pripadať, že žena musí byť "nadčlovek", keď všetko stíha. Komplet celý chod o domácnosť a všetky práce s tým spojené (varenie, pranie, umývanie, žehlenie, nákupy, starostlivosť o dieťa a blaho svojho vlastného muža) sú vyčerpávajúce. Potom niet divu, že spánok ma väčšiu prioritu ako sexuálne radovánky. Treba byť maximálne trpezlivý, čo najviac ženu odbremeniť a hlavne jej nič nevyčítať. Kto neverí, nech si to skúsi a večer bude tiež rád, že sa už konečne dostal do postele a môže sladko spať.
To je sice hezký, ale klukovi jsou 4 a druhýmu 8. Furt mi nechce a mě to samotnýho nebaví. Už jsem i uvažoval jít jinam. Co s tim. Poraďte, než nám to kiksne na posteli.
![]()
Mnohdy žena potřebuje k chuti na sex dobré psychické uvolnění a velký stupeň vnitřní pohody. Asi by bylo rozumné ji provětrat ve společnosti a po pár sklenkách se zpravidla chutě rychle dostavují. Také bych s ní po akci nechodil domů, kde na ni zase ten stereotyp všedního života dolehne, dejte si nocleh sami v nějakém hotelu a možná objevíte nová kouzla. Jinak ta přírodní afrodiziaka jsou určitě vhodná, ale málo žen miluje pálivé potraviny, to se budete muset dost snažit. Jinam chodit ani nemusíte, jak žena ucítí potenciální konkurentku, tak se docela snaží, co takhle se občas lehce ošpricnout dámskou voňavkou, ale pokud je žárlivá, tak to asi bude náročné.
Ono je problém jí kamkoliv dostat. Stále jen doma jak slepice. Nikam nechcre, nic jí nebaví, furt je unavená a bolí jí hlava. Už jsme nebyli ani v kině, nevím kdy......začíná mi to vadit, ale nevím co udělat, abych se zavděčil. Všechno bojkotuje.
Kazi, Vás asi pálí dobré bidlo.
Kazi: Tomu čo píšeš sa hovorí, keď je koze dobre, ide sa na ľad kĺzať.
Na Spektre dávajú veľmi poučný seriál "maminka stávkuje". Matky televízia pošle do luxusného hotela na dovolenku a oteckovia ostanú doma s celou domácnosťou a všetkými svojimi ratolesťami a najmä ich potrebami a ich životom. Každý ocinko so všetkých sérií - okrem jedného a to poriadny hulvát a blb, priznal po troch dňoch, že je to veľmi, veľmi náročné a že o tom čo robí ich žena a to mnohokrát im práve pod nosom a pred očami, nemali ani potuchy. K tomu sexu. Jeden ocinko po troch dňoch so svojimi deťmi a chodom celej domácnosti a ľahko pred celkovým zrútením priznal, že nemal nielenže chuť na sex ale ani ísť s kamarátmi do krčmy, čo bola dovtedy jeho hlavná večerná aktivita. Tak sa dobre a pozorne pozri okolo seba a potom sa sám seba opýtaj, či by si ty, ak by si všetko, čo tvoja žena musí stíhať a to každý deň a možno aj keď ty spíš, a čom sa tebe ani nesníva, mal po tom všetkom ešte chuť na sex. ![]()
Aby si nepovedal, pridám aj radu na záver a to citát pani J.Budwig: "Nesprávna výživa a jej dôsledky na metabolizmus tukov často narušujú sexuálny život v manželstve. Zaradením nenasýtených prírodných olejov do jedálnička sa dá ľudská sexualita veľmi pozitívne ovplyvňovať."
Už se tu morduju dlouho, abych napsala slušnou a výstižnou odpověď. Tak snad to bude k pochopení. ![]()
Manželství je o lásce, porozuměni, vzájemné toleraci a pomoci si mezi sebou a o stoprocentní a bezelstné komunikaci mezi všemi rodinnými členy.
Sex je jako dobrá lahůdka, či zákusek, ale nelze jej nijak vynucovat.
Zkuste se zamyslit nad tím, co Vám píše mohy. Má v mnohém pravdu.
Já odchovala dvoje dvojčata. Dnes už jsou relativně velcí, hodně mi pomohou, ale co byli mrňousové, byl to ukrutnej zápřah a padala jsem na papuli taky.
Když stále ukazujete na sebe : Co přijdete z práce, jistě jdete přes zahradu, kde se o nic nepřerazíte / či bydlíte v bytovce a už na schodech cítíte krásně se lynoucí vůni dobroty /máte doma navařeno, napečeno, vypráno a vyžehleno, teplo, všade pořádek a děti najedené, obstarané a manželka si s nimi hraje a učí je, aby byly správně a hodnotně připraveni do světa. Vás jistě vítá s otevřenou náručí, políbí Vás na uvítanou a ptá se Vás jak jste se měl v práci a co je kde nového. Stále se usmívá a vyslechne Vás ač jí to nebaví poslouchat často nářky. Snese Vám na stůl co právě navařila a čeká, že ji pochválíte. Nevím, co děláte doma Vy, ale zkuste zapřemýšlet.
Já mohu mluvit pouze sama za sebe a věřte, že mateřská dovolená není flákárna.
Když jsem se dnes díky Vám ohlédla zpětně - vůbec nechápu, jak jsem vše postíhala.
A že večer padne za vlast a honem rychle kouká cosi naspat, než ji děti vzbudí a bude k nim vstávat, to se nedivte. Spánek ač dlouhý / 8 - 10 hodin /, ale zpřetrhaný je na nic. Lepší spát 4 - 5 hodin v kuse a tvrdě. To si tělo spočne a je schopno fungovat.
Máte vhodné hlídání pro děti ? To je taky problém, pokud žena necítí stoprocentní zastání k dětem, aby byla schopna je vůbec někomu svěřit a opustit je, byť na pár hodin.
Je hloupost jít jinam - za jinou ženou pokud jste sám v sobě přesvědčen, že tato žena, která Vám povyla děťátka je ta pravá a správná manželka a matka pro celý Váš život.
Moje rada zní - ze své zkušennosti. Važte si všeho co pro Vás všechny žena dělá a ulehčete jí všemožnými způsoby jak to jen jde. Může se stát, že budete muset vydržet pár dní bez ní a bude vše na Vás. A to je pak teprve znát, že ta ženská ruka a laskavost chybí. Japa jste to zvládal, když byla s druhým snem v porodnici ??
Žena rodinu chrání a miluje nade vše. Mnohé dusí v sobě, jen aby všem okolo bylo dobře a věřte že musí přouskousnout sama v sobě moc.
Pokud má ráda vínečko, zkuste připravit večer o svíčkách a něčem malém, dobrém. Buďte spolu doma, povídejte si do noci a druhý den ji nechte prospat a obstarejte vše za ní.
Z ženy spadne ta tíha pokud bude cítit ve Vás oporu. Mnohé se takto snadno vyjasní a bude Vám všem líp.
Žít v napětí a ve stresu je na houby. To je jen krůček k nemocem.
Mnohdy stačí jen obyčejné DĚKUJI a je to vstup do příjemné atmosféry pro báječný večer, ale i další dny.
tedy baby to ste mu to nandaly ale dobře mu tak takových sobců běhá moc a nejhorší je že se pořát koukaj jen na sebe nebo jim poradí maminka a to je pak kámen úrazu.
A pak se divme, že se lidi rozvádějí ![]()
Ale né já potřebuju radu od pořádnýho chlapa. Máma do mě hučí furt ať se rozvedu, že tuta je k ničemu a má i v záloze dvě nevěsty.
Chci mít ženskou co mám, ale jsem taky jenom chlap a sex teda potřebuju. Leze mi to na mozek a nevim kam s tim.
Dobře funguje bróm, ale to jste na vojně nebyl. ![]()
Nejsem chlap a snažila jsem se Vám přiblížit chování Vaší ženy - proč vznikají potíže.
Ale asi jste nich nepochopil. ![]()
Tak jej navrhnite nech použije ústa a ruky súčasne.
Tak lenivá snád nie je, ale ak áno, tak radšej na nu netlačte...."náhodné" hryznutie by asi nebolo podla chuti...
Kto je pořádný chlap? Chlap čo chodí do hospody a tam si necháva radiť od ďaľších chlapov čo majú manželstvo v hajzli? Poznal som chlapa čo mal super rodinu a nechával si radiť od takýchto pivných kamarátov. Keď sa uvedomil a zistil, že sa mu manželstvo rozpadá tak tam prestal chodiť a zas má šťastnú celú rodinu. Keď si budeš aj ty nechávať radiť tak sa dobre dívaj, aký rodinný život vedie chlap čo ti radí. Ak má tiež manželstvo v troskách, tak ver, že dobre ti neporadí, lebo lepšie to nevie. Osobne mám úžasnú rodinú, ukážkovú manželku a tiež môžem povedať, že väčšina manželkiných kamarátok jej závidí, akého ma ona skvelého muža.
Sex nie je všetko, je to presne tak ako píše Veverka, je to taká šlahačka na koláčiku. Rád by som poznal aj pohľad tvojej manželky na celú záležitosť. To si sa jej na to ešte neopýtal? Ak nie tak je to najlepšie riešenie si o tom v kľude podebatiť. Komunikácia musí byť, bez dobrej komunikácie všetko viacne, sú zbytočne konflikty a mylné presvedčenia, prameniace z nevedomosti. Ak hľadáš nejaký konkrétny návod, ako ženu donútiš sexovať, tak taký NEEXISTUJE. Ak medzi vami nebude láska, pohoda, vzájomný rešpekt a porozumenie tak ti žiadne návody, pilulky, prášky, afrodiziaka a odvary NEPOMOŽU.
Chci ji přesvědčit po dobrém, ale nebaví se. Stále jen s dětmi a v kuchyni. Do hospody občas zajdu. Tam si aspoň s chlapama pokecám.
Táák, radu poriadneho chlapa sa ti zachcelo? Však takú si už asi dostal od svojich kamarátov v krčme, inak by si nepísal. Určite ste sa pekne nad pohárom piva zhodli, že ty si úžasný a strašne snaživý a nepochopený a tvoja manželka je nanič. Ešte si si to nechal podporiť svojou mamičkou, keď si pripustil, aby sa opovážila nahlas povedať, že sa máš rozviesť a má pre teba nachystané ďalšie nevesty-budúce kandidátky na ďalší rozvod. Tak po takomto chlapče, sa nediv, že tvoja žena nechce s tebou spať. Asi veľmi rýchlo, zrejme už po prvom dieťati, keď nie tak po druhom určite, prišla na to, že nemá doma chlapa a hlavne partnera, ale veľký balvan, ktorý ju musí poriadne ťažiť ako guľa na nohe a strpčovať jej život. Píšeš, že je stále s deťmi v kuchyni. Pýtam sa, kde si vtedy ty a čo robíš? Prečo tam nie si s nimi? Ak si myslíš, že dospelú ženu s dvomi deckami a nepoužiteľným partnerom oklameš a správne naladíš keď ju raz za rok pozveš na večeru pri sviečkach, si na veľkom omyle. Takú ženu najskôr doma čaká kôš s nevyžehleným prádlom a ty ju chceš obrať o drahocenný čas, ktorý bude musieť niekde dohnať, najskôr na úkor spánku. Ak chceš v nej vzbudzovať žiarlivosť a nebudeš mať skutočnú milenku, veľmi rýchlo ti na to príde a zosmiešniš sa. Napísali sme ti čo máš robiť jasne vyššie, ale zrejme si to nechcel pochopiť. Neočakávaj od dospelých ľudí iné rady, iba takú, aby si si vyhrnul rukávy a prevzal na seba časť prác v domácnosti a nie jeden krát za čas ich robil, ale prevzal za ne na seba trvalo zodpovednosť. A pustiť sa konečne maminých sukní, ty žiješ svoj život, nie tvoja mama. Ten čo pripustí, aby sa mu mama plietla do života a opovážila sa hodnotiť jeho ženu, pretože si to môže dovoliť, lebo jej v tom nebrániš, nie je chlap ale handra. Až presvedčíš svoju ženu, že ti v tomto aj v ostanom môže veriť, a to bude tvrdá fuška, staneš sa partnerom a možno si ťa zase začne vážiť a aj s tebou spať. Alebo sa rozveď čo najskôr, jej tým len pomôžeš, nečudovala by som sa, keby práve na to v tichosti čakala, až to spravíš. A navždy už bude na tebe visieť značka rozbíjača manželstva. Si vo vlastnej pasci.
Sedli jsme si a povídali docela dlouho až usnula u mě na klíně.
Je to dobrý ? Chci tutu a né jinou. Pořád ji mám rád. Byl to skvělý pocit, když se ke mně stulila.
Co dál ? Stalo se ti to někdy ?
Či je to dobré? Pamätám sa, ako som zaspával ja na klíne mojej vtedy ešte frajerke a ona ma hladila po vlasoch ešte hodinu po tom čo som zaspal. Aj teraz si jej viem niekedy lahnúť do klína, alebo ona mňe. Dotyky sú super a podľa mňa aj potrebné.
Ak chceš túto a žiadnu inú, tak máš aspoň v tomto jasno, teda je to tvoje ďalšie pozitívum.
Ten príjemný pocit je tiež vynikajúci. Muž v rodine má úlohu ochrancu, žená sa má pri ňom cítiť bezpečne a mať v ňo stálu podporu a vedieť, že sa na neho môže spoľahnúť. Mladým ženám sa na začiatku pácia svalnatý muži, pretože vnímaju ich silu ako formu ochrany a mužnosti. Síce časom dajú prednosť iným kvalitám ako je intelekt a humor, ale ten pocit, že sú chránené by tam mal byť. Keď sa teda žena budé cítiť pri tebe v bezpečí a bude vedieť, že sa môže na teba spoľahnúť, pomôže to jej aj tebe. Ty si budeš pripadať ako jej ochranca a budeš sa cítiť naplnený. Ďalšia dôležitá vlastnosť je vzájomná dôvera. Tá pramení aj z tých prvých dvoch vlastností. Partneri, medzi ktorými nie je dôvera sú neustále na vážkach, prevláda medzi nimi nervozita, podráždenosť....nič dobré to so sebou nenesie.
Na vzťahu treba neustále pracovať. Máš len dve možností, buď váš vzťah bude napredovať alebo bude upadať. Stagnácia v medzi ľudských vzťahoch neexistuje. Je úplne jedno, či sa jedná o manželstvo, kamarátstvo alebo priateľstvo. Buď sa na vzťahu pracuje, alebo to ide dolu vodou. Máme na výber, čo si zvolíme, voľba je len na nás.
Za daľšie, ak chceš zmeniť ľudí okolo seba, tak musíš zmeniť seba. Človeka ako takého zmeniť nemôžeš, nemáš na to nič. Žiadnu silu, žiadne techniky, žiadne návody. Každá zmena musí vychádzať z teba. Ak sa zmeníš ty, zmenia sa aj ľudia s ktorými sa denno denne stretávaš. Tým že sa zmeníš ty, tak sa mení aj to čo je medzi tebou a tým druhým človekom. Zmení sa postoj, ktorý medzi sebou máte, to ako sa vnímate a ako na seba pôsobite. Ale zmena musí vždý ísť z teba.
Všetky tieto riadky, čo sú tu napísané majú nulovú hodnotu, pokiaľ sa človek nechce zmeniť. Zmenu musí vychádzať z jeho vnútra.
Všetky rady pána Jardy majú tiež nulovú hodnotu, pokiaľ sa človek nechce zmeniť. Na jednej strane si človek po prečítaní tohoto webu a fóra uvedomí, čo asi robil doteraz zle, ale ak ostane iba pri tom, že si to uvedomí a nespraví nič pre nápravu, nespraví zmenu, tak sa zase nič neudeje a človek je tam kde bol.
Co dál?
Zmeň svoj pohľad na sex ako na potrebu. Ak to budeš vnímať ako svoju telesnú potrebu, tak budeš ženu vnímať ako nástroj na uspokojenie svojej potreby. A takých nástrojov je na svete minimálne 3 miliardy. Aj svoju ruku môžeš vnímať ako nástroj. Skús nad tým pouvažovať a zamysli sa, či vnímaš rozdiel medzi sexom a milovaním. Ženy majú poväčsine radi milovanie. K tomu teda patrí romantika, príjemná atmosféra, dobrá nálada a hlavne HLAVA BEZ STAROSTÍ. Čo má tvoja žena rada vieš najlepšie asi ty, tak skús zariadiť dakú zmenu, dáke oživenie ako ti písal napríklad pán Jarda. Keď toto všetko bude splnené tak potom vie prísť aj to čomu hovoríš sex. Také spestrenie. Sexom sa väčšinou nazýva rýchlovka. Sex v aute, vo výťahu v kabínke, alebo tiež sex na jednu noc. Pri slove sex si ženy väčšinou vybavia kaskadérske polohy v omedzenom priestore a ešte veľa krát aj v časovej tiesni a taktiež živočíšnejší priebeh celého pohlavného styku. Ako oživenie a spestrenie milostného života je sex fajn. Nemal by sa však stať to čo je častejšie. Ale tiež do záleží od partnerov. Ak im to obom tak vyhovuje, tak je potom všetko OK. V sexe je dovolené všetko čo jednému alebo druhému partnerovi neprekáža.
Takže podľa mňa sa zameraj na vzťah, ktorý je medzi Vami, sex na určitý čas prestaň riešiť, lebo tlačit na pílu nieje vôbec dobré. Keď si opravíte vzájomnú komunikáciu, potom si opravíte aj vzťah. Od ťiaľ je potom už len kúsok k prejavú vzájomných sympatií a posteľným radovánkam. Musí to ale prísť nenásilne a od obidvoch partnerov. Sex teda na čas z hlavy vypusti,ak budeš mať absták, choď na záchod a sprav chlapskú robotu. Neprídu mi príliš zdravé situácie, keď má jeden partner chuť a druhý zrovna nie, a tak sa človek silou mocou snaží toho druhého doslova donúťiť, aby aj on za každá cenu na to dostal chuť, alebo ešte horšie sa vie stávať, že ja mám chuť, tak ty sa teraz prekonaj a keď budeš mať zasa ty chuť, tak sa ja prekonám. Nie, tak to fungovať dlho nemôže. Potom sa ten človek stáva zas len nástrojom na ukojenie svojich potrieb.
Ako pozerám napísal som toho dosť, skús si to prečítať niekoľko krát a vnímaj čo je napísane medzi riadkami.
Držím Ti palce.
Kazi, udělal jsi první krok na cestu k báječnému manželství. Držíme Ti palce.
Ten príjemný pocit je tiež vynikajúci. Muž v rodine má úlohu ochrancu, žená sa má pri ňom cítiť bezpečne a mať v ňo stálu podporu a vedieť, že sa na neho môže spoľahnúť. Mladým ženám sa na začiatku pácia svalnatý muži, pretože vnímaju ich silu ako formu ochrany a mužnosti. Síce časom dajú prednosť iným kvalitám ako je intelekt a humor, ale ten pocit, že sú chránené by tam mal byť. Keď sa teda žena budé cítiť pri tebe v bezpečí a bude vedieť, že sa môže na teba spoľahnúť, pomôže to jej aj tebe. Ty si budeš pripadať ako jej ochranca a budeš sa cítiť naplnený. Ďalšia dôležitá vlastnosť je vzájomná dôvera. Tá pramení aj z tých prvých dvoch vlastností. Partneri, medzi ktorými nie je dôvera sú neustále na vážkach, prevláda medzi nimi nervozita, podráždenosť....nič dobré to so sebou nenesie.
Na vzťahu treba neustále pracovať. Máš len dve možností, buď váš vzťah bude napredovať alebo bude upadať. Stagnácia v medzi ľudských vzťahoch neexistuje. Je úplne jedno, či sa jedná o manželstvo, kamarátstvo alebo priateľstvo. Buď sa na vzťahu pracuje, alebo to ide dolu vodou. Máme na výber, čo si zvolíme, voľba je len na nás.
Za daľšie, ak chceš zmeniť ľudí okolo seba, tak musíš zmeniť seba. Človeka ako takého zmeniť nemôžeš, nemáš na to nič. Žiadnu silu, žiadne techniky, žiadne návody. Každá zmena musí vychádzať z teba. Ak sa zmeníš ty, zmenia sa aj ľudia s ktorými sa denno denne stretávaš. Tým že sa zmeníš ty, tak sa mení aj to čo je medzi tebou a tým druhým človekom. Zmení sa postoj, ktorý medzi sebou máte, to ako sa vnímate a ako na seba pôsobite. Ale zmena musí vždý ísť z teba.
Všetky tieto riadky, čo sú tu napísané majú nulovú hodnotu, pokiaľ sa človek nechce zmeniť. Zmenu musí vychádzať z jeho vnútra.
Všetky rady pána Jardy majú tiež nulovú hodnotu, pokiaľ sa človek nechce zmeniť. Na jednej strane si človek po prečítaní tohoto webu a fóra uvedomí, čo asi robil doteraz zle, ale ak ostane iba pri tom, že si to uvedomí a nespraví nič pre nápravu, nespraví zmenu, tak sa zase nič neudeje a človek je tam kde bol.
Co dál?
Zmeň svoj pohľad na sex ako na potrebu. Ak to budeš vnímať ako svoju telesnú potrebu, tak budeš ženu vnímať ako nástroj na uspokojenie svojej potreby. A takých nástrojov je na svete minimálne 3 miliardy. Aj svoju ruku môžeš vnímať ako nástroj. Skús nad tým pouvažovať a zamysli sa, či vnímaš rozdiel medzi sexom a milovaním. Ženy majú poväčsine radi milovanie. K tomu teda patrí romantika, príjemná atmosféra, dobrá nálada a hlavne HLAVA BEZ STAROSTÍ. Čo má tvoja žena rada vieš najlepšie asi ty, tak skús zariadiť dakú zmenu, dáke oživenie ako ti písal napríklad pán Jarda. Keď toto všetko bude splnené tak potom vie prísť aj to čomu hovoríš sex. Také spestrenie. Sexom sa väčšinou nazýva rýchlovka. Sex v aute, vo výťahu v kabínke, alebo tiež sex na jednu noc. Pri slove sex si ženy väčšinou vybavia kaskadérske polohy v omedzenom priestore a ešte veľa krát aj v časovej tiesni a taktiež živočíšnejší priebeh celého pohlavného styku. Ako oživenie a spestrenie milostného života je sex fajn. Nemal by sa však stať to čo je častejšie. Ale tiež do záleží od partnerov. Ak im to obom tak vyhovuje, tak je potom všetko OK. V sexe je dovolené všetko čo jednému alebo druhému partnerovi neprekáža.
Takže podľa mňa sa zameraj na vzťah, ktorý je medzi Vami, sex na určitý čas prestaň riešiť, lebo tlačit na pílu nieje vôbec dobré. Keď si opravíte vzájomnú komunikáciu, potom si opravíte aj vzťah. Od ťiaľ je potom už len kúsok k prejavú vzájomných sympatií a posteľným radovánkam. Musí to ale prísť nenásilne a od obidvoch partnerov. Sex teda na čas z hlavy vypusti,ak budeš mať absták, choď na záchod a sprav chlapskú robotu. Neprídu mi príliš zdravé situácie, keď má jeden partner chuť a druhý zrovna nie, a tak sa človek silou mocou snaží toho druhého doslova donúťiť, aby aj on za každá cenu na to dostal chuť, alebo ešte horšie sa vie stávať, že ja mám chuť, tak ty sa teraz prekonaj a keď budeš mať zasa ty chuť, tak sa ja prekonám. Nie, tak to fungovať dlho nemôže. Potom sa ten človek stáva zas len nástrojom na ukojenie svojich potrieb.
Ako pozerám napísal som toho dosť, skús si to prečítať niekoľko krát a vnímaj čo je napísane medzi riadkami.
Držím Ti palce.
Tak to je jak román. Pročítám to tu už od noce a snad to chápu. Zkusím být v klidu. Nevím jak s mámou. Co ta mi povídala zas nesedí s tebou. Musim to nechat časem. Nemůžu jí vyhodit z baráku ani jí zalepit hubu a furt si mele svou že i mě někdy leze na nervy.
Ak ťa cenné rady tvojej mamy dostali do tejto zapeklitej situácie, kam ťa asi dostanú ak ju budeš stále počúvať? Vždy sa dívaj na človek ktorý ti radí, aký je on úspešný v danej oblasti. Napríklad, ak máš finančného poradcu, ktorý sa už 10rokov vozí na zhrdzavenej škodovke, tak asi neovláda svoj obor. Ak si budeš chodiť po radu k psychológovi, ktorý je už 5x ženatý, tiež ti asi moc neporadí atď atď. A dve ženy v jednej domácnosti, to môže fungovať len vo výnimočných prípadoch. Tak 1 z 1.000.000
život prináša rôzne situácie a dokonca aj nám raz hrozilo, že tchýne uvažovala, žeby sa ku nám na nejaký čas nasťahovala, pretože tiež prežívala doma krízu. Vtedy jej moja manželka/jej dcéra povedala rovno do očí, že ak ona príde ku nám, tak my sa balíme a ideme na podnájom a to má žena s mamou ukážkový vťah. Žena si je ale vedomá, že dve generácie v jednom dome by fungovali asi ťažko.
Tak to musím bohužel potvrdit.
My tu máme manželovo mamku, že zvostala sama a je dost nemocná, ovšem je to boj.
Dnes po letech je báječnou babičkou a hledí si svého, ale bylo to první roky sakramentský.
Nicméně pokud se chce, jde všechno. Jen si musíte začít všici povídat a vyjasňovat situaci v klidu a s rozumem. Řešení úniku do hospody je na houby.
Teď mi to tu už ani nerozmazluje, krom koz. Na ty trpí, má je ráda a ty můry ji prokoukly a využívají situace kde mohou jak nejsem doma. ![]()
Jináč je tu vcelku poklidno. I když mi mnohdy taky jde na nervy a já jí nejspíš taky, řeším to způsobem - ,,ty po mně kamenem, já po tě chlebem" a je to. Už ví, že ze svých zásad neustoupím, že se s ní nebudu hádat ani jí ubližovat, tak to jen občas zkusí a pak si jde ztěžovat k holkám. Ty z toho mají procházku po okolí a dělají nevědomky užitečně zdravé všechny. ![]()
No a je klid. Prostě se musíte domluvit. Je to strašně těžké a nebude to hnedky. Ovšem čas je lékař a blíží se jaro, vše pokvete, zazelená se a bude veseleji i po duši.
Opravdu Vám všem držím palce a určitě se zadaří.
No to vám to všem dobře píše. Ale jak to udělat ve skutečnosti ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je to tu jak tichá domácnost. Nikdo nemluví a když se zeptám ocekávaj mama zalezla v kumbále a žena v kuchyni k klukem. Pomoc nechce ani jedna
Kazi : nečítal som všetky príspevky, lebo nemám teraz toľko času, ale poviem ti jedno : Radu poriadne chlapa budeš hľadať márne, je ich tak málo, že tvoria niekoľko stotín percenta... Mimochodom, rady žien sú oveľa potrebnejšie pre teba, lebo ony sú ženy, a ty máš problém so ženou. Kto má bližšie ku tvojej žene, ak nie ženy ? Otázka na teba : koľko ti trvá súlož ( pohlavný styk ) ? Máš rád predohru ? Si nežný a zároveň aj divoký - cíti sa pri tebe žena v posteli ako tá, ktorá je slabšia, no ona sa zároveň rozhoduje ( v posteľových aktivitách ) a ty to rešpektuješ ? Ak nie, tak sa nemáš čomu diviť. Začni študovať tantru, myslím, že nič iné ti nepomôže. V každom prípade - tantra je povinnosť pre každého poriadneho chlapa. No to, že muž ovláda tantru, ešte neznamená, že je poriadny... lebo to je veľmi globálne hľadisko - môže byť bordelár, nedochvíľny atď...
V skratke : ak ti ide v sexe najmä o to aby si dosiahol orgazmus, tak si nemysli - žena to vycíti. Napríklad u mňa orgazmus nehrá rolu. Stačí mi úplne raz za mesiac. Ach, ako dobre, že šetrím svojou energiou a nevyčerpávam svoju "studnicu mužnosti" pre 10 sekundový "kŕč", po ktorom nastáva očividný pokles záujmu o ženu, minimálne na pár hodín, niekedy dokonca aj na pár dní... Kto toto chce ? Len egoista, ktorý berie dlhú súlož ako stratu času, a ženu chce "použiť" len ako masturbátor... Si taký, či nie ? Ja neviem - vyjadri sa k tomu a budem/e vedieť.
Ach jo, Kazi je to na dlouho. Dnešní lidé spolu už žít neumějí. Za starých časů bývalo ve dvou sednicích v pohodě 11 lidí o 4 generacích. Dnes to nechce fungovat. Nebo jen málo kde a nikde to není bez obtíží.
Po staru žila má prababi a já u nich vyrůstala, že naši neměli čas. Vím o čem to je a nebyly vždy jen světlé dny, ale nebyly na vsích ani televize, počítače a všechny ty vymoženosti, které dnes lidi odcizují. Večer se sedlo ke stolu a vyprávělo se. Dralo se u toho péří, spřádala vlna ............... prostě si lidé po dlouhém a unavném dnu popovídali a vyříkali si vše, co je tíží.
Já to dělám ve své rodině také a můžete u toho hrát člobrdo, či mastit karty. I pivko se Vám na stůl vejde. Pak se šlo spát s čistou hlavou a klidem na duši.
Je to v komunikaci mezi lidmi a kde jinde se má povídat nejlépe, když né doma mezi svými.
Zkuste to doma zavést taky. A né jen čučet tupě na telku, že dávají onen nekončný seriál, který stejně nemá hlavu ani patu. Televize Vám rodinu do kupy nedá.
Jste to pouze a jen Vy všici co bydlíte pod jednou střechou a žijete spolu. Tak si to žití zpříjemněte natolik, že se budete na sebe těšit.
Venku je nádherné předjaří. Jděte se projít a přineste si nějaký malý jarní pozdrávek. I malinká větvička či kytička udělá z nepříjemné atmosféry krásno.
Já vim že jsem trouba. nechápu to ale snažim se. Dnes jsme si i s dětma pohráli pexeso a byla sranda. Netušil jsem že to dokážem. I mamka hrála s náma. Teď holky dělají chlebíčky a posedíme večer bez děti.
Díky za nápady a klidně pište další.
Přeji příjemně ztrávený večer. Pokud se chce, jde všechno. ![]()
Zase nemusíme chváliť Kaziho za to, že hral s deťmi pexeso.... totiž ak si má vybrať medzi tým a sledovaním nejakého televízneho seriálu, tak by mala byť jasná voľba to pexeso s deťmi... ( ak by sa jednalo o pexeso so svokrou, tak by som si to dva krát premyslel....
)
No a to je ono. Žijí v jedné domácnosti, museji spolu vyjít a tak všechny předsudky a nešvary pryč. Jakmile se přemýšlí moc, je to na houby.
Pokud se naučeji spolu vyžít a to je hodně těžké, mají vyhráno na furt. Pak přijdou na to, jak je báječná velká rodina.
Není to růžové stále a denně, to né, ale pokud se naučeji spolu komunikovat je to fakt výhra na dlouhá léta báječné rodinné atmosféry. ALe není to hned. Trvá to dlouho, než se to naučeji.
Večer byl velice až překvapivě příjemný. Netušil jsem, že jsme schopni si sednout a povídat.
Ale ráno to zas spadlo do stara. Hádání, řev a to co dycky. Jak jsem vstal s dobrou náladou, byl jsem rád, že jdu dop práce a mám klid.
Jak dlouho to trvá, než se to urovná a naučíme se spolu vycházet ?
Je to individuálne. Jedni známi, sa dali dokopy na diskotéke, na druhý deň sa on nasťahoval k nej na kolej, o mesiac bola svadba a teraz majú dve deti a sú šťastní. Iné páry sú spolu 5-7r kým je svadba a ani po takej dlhej dobe nevedia spolu vychádzať tak ako by si priali.
Takže môže vám to trvať možno pár týždňov, mesiacov, rokov alebo možno na to neprídete nikdy.
My s manželkou sme sa naučili spolu žiť v spoločnej domácnosti po 4 rokoch nažívania.
to si mi moc nepotěšil. Potřeboval bych to hned teď. Takle je to na palici.
Ale budu se snažit. Díky
Večer zase báječný. I s dětma to bylo prima že neřvaly a zapojily se do hry. Dnešní ráno celkem v klidu. I máma vstala a šla pro čerstvé rohlíky. Tak snad se to časem urovná. Ale představa spousty let je příšerná.
Dnes vylezlo slunko. Půjdeme odpoledne do lesa. SNad nát to pomůže a třeba najdeme i něco do sklenky.
Kazi je to na hodně dlouho a miniproblémy budou po celý život. Ale opravdu se po čase můžete naučit spolu vycházet dobře, že si budete rozumět a vzájemně si pomáhat. Opravdu je to jen o tom chtít si povídat a chtít porozumět druhému. Držím palce.
Dostali jsme se k tomu, že odpoledne a večer je to doma snesitelný a někdy i hodně příjemný. Rána jsou tu příšerná. Ale snad i toto se časem doladí.
Zas nám marodí děti a žena se rozhodla vyléčit je přírodně. Tím naštvala mámu a hádaly se.
Domluvili jsme se že to skusíme a pokud to půjde přejdeme na zdravou stravu všichni. Když to tu čtu jak to hodně lidem pomáhá, tak se taky chcem zbavit nemocí bez léků.
prepac ze ti tu do toho kecam..ale ty nechavas svoju mamu hovorit do tvojej domacnosti? sa nediv ze mas zenu stale v defenzive a potom je podrazdena a nema chut na sex...
mama moze mat poradny hlas..pre teba..ale tvoja zena je pani domacnosti a ty by si mal byt hlavou...kto u vas nosi nohavice? mam pocit ze tvoja mama
jo tak ňák máma má vždy pravdu a pořád se snaží velet. leze nám s tim na nervy ale krotit jí je nekonečný a k ničemu nemáme šanci bydlet sami a tak se s ní věčně někdo hádá a jí to baví poslední dobou jí necháváme být a děláme si po svém jí to štve a furt reje. snad časem přestane když zjistí že se s ní takle nebavíme když má dobrou náladu je báječná ale to je tak odpoledne a večer rána jsou tu fakt příšerný
nevedel som ze byvate u mamy..no tak to mate tazke...svokry vedia rozbit kazdem anzelstvo ak su privelmi nablizku. moja svokra je 100 km od nas mama je sice 300 metrov daleko ale nezasahuje nam do nicoho ...radim ti zacni konat nech sa osamostatnite lebo vase manzelstvo uplne zvedne
To je sice dobrá rada ale nepraktická. Navíc to moje problémy nevyřeší.
Tak sa odstahujte a máte to vybavené!!!
Alebo, ked máte viacgeneračný dom, tak si vytvorte samostatnú bytovú jednotku.
Raz, ked bude poobede alebo vecer pohoda, skus ju poprosit, ci by nemohla mavat taku naladu aj rana. ![]()
no ja sa praveze domnievam ze to vase problemy vyriesi.
Přečetl jsem celé vlákno a musím konstatovat - Kazi, ty jsi ale vůl. Ty nejen že necháš svoji mámu do všeho kecat, ale ještě ke všemu připustíš, aby měla prim!? Tak mi řekni, čí je to vlastně domácnost? To bydlíte stále u tvé dominantní maminky? Mám obavy, že to hraješ na dvě strany. A tvoje žena to cítí, tak se jí nediv.
Hledáš neustále nějaké výmluvy, proč to či ono nejde. Ale o tom se rozepisovali již ostatní.
Jsi mladý a máš dvě zdravé ruce, tak se na nic nevymlouvej a pokud opravdu chceš doma mít milující ženu a ne jen ztrápenou opatrovatelku a služku, tak ,,hejbni prdelí" a něco pro to zrob!!!
Není tak těžké vzít úvěr a koupit či si postavit své bydlení. Jestli jsem to dokázal já v 56 letech (a to jsem bydlel ve svém), tak proč ne ty?
Kdyz se bere doporucovane mnozstvi zinku, k tomu paliva jidla, pangamin(pargavit) ktery obsahuje latky podporujici testosteron a spermie.....neni se co divit ze clovek ktery je na delsi sluzebni ceste bez manzelky ma pak ruzne jak by rekl F.Holzmann "slepici nemoci"-ze se mu chce zanaset....(slavny rozhovor Holzmanna o rozvodech).
Co by jste poradil k POTLACENI chuti na sex krome masturbace a sledovani nevhodnych stranek na internetu....(i to nekterym manzelkam vadi, a znam pripady kdy se kvuli stomu skutecne manzelka rozvedla..!!).
Existuji nejake potraviny nebo byliny na potlaceni testosteronu-jake by jste doporucil pro kratkodobe uzivani a jake pro dlouhodobejsi? Vim ze existuji fytoestrogeny-ale soju moc nechvalite, je dobry treba Lecithin ze soji?
Manzelstvi stoji urcite za to chranit vsemi zpusoby, zvlast dnes kdy se statisticky kazde druhe manzelstvi rozpada...!
Co by jste poradil k POTLACENI chuti na sex krome masturbace a sledovani nevhodnych stranek na internetu....(i to nekterym manzelkam vadi, a znam pripady kdy se kvuli stomu skutecne manzelka rozvedla..!!).
Existuji nejake potraviny nebo byliny na potlaceni testosteronu-jake by jste doporucil pro kratkodobe uzivani a jake pro dlouhodobejsi? Vim ze existuji fytoestrogeny-ale soju moc nechvalite, je dobry treba Lecithin ze soji?
Manzelstvi stoji urcite za to chranit vsemi zpusoby, zvlast dnes kdy se statisticky kazde druhe manzelstvi rozpada...!
To býval kdysi v západních státech takový automat s akorátnou dírkou (možná je tam dodnes), kde se psalo: SPOLEHLIVĚ NAHRADÍ ŽENU, no jó - když já nevěděl, že je to automat na přišívání knoflíků........
A máš vystaráno ![]()
Myslím si, že ono všetky takéto podobné problémy sú len o sebakontrole. Niektoré duchovné/ezoterické smery dokonca pracujú so sexuálnou energiou a usmerňujú ju napríklad na iný druh činnosti ako je kreatívnosť, koncentrácia alebo iné prospešné činnosti. Kto je skôr materiálneho zmýšľania nech si dá 100 klikov, 100 drepov, 100 brušákov a ono to človeka celkom rýchlo prejde a bude mať dobrý pocit, že spravil niečo pre svoje telo.
Dobré ráno Jardo,
jak se zeptat
Zřejmě není normální, když ženská ve 34 letech nemá absolutně chuť na sex, když to doma klape. Z jedný strany vím, jak psychika dělá svý. Ale čím více se snažíme o jakoukoli změnu a zpestření, je to horší. Kromě psychiky, mohl by problém vznikat z jiného důvodu, myslím po fyzické stránce.
Další problém - po styku mám svědění, kterého se nemůžu dlouho zbavit, zaráží mě, že nemám žádný výtok, stejný problém mívám vždycky po návštěvě bazénu.
Díky za rady
Zpravidla tento problém nastává u žen s poruchou štítné žlázy a nadledvinek, což je zde dost omílané téma a koukněte se na vlákno o jódu. Pak samozřejmě vázne zásobení potřebných hormonů a není se tedy čemu divit.
Nešiel by som proti sebe.... kebyže chodievam na pracovné cesty (dajme tomu stále na to isté miesto), a mám chuť na sex... To, že človek má chuť na sex aj s iným človekom ako so svojim partnerom, to znamená len jedno : počúvať svoje "JA".
Veď čo je to sex ? Sex je iná forma komunikácie... Pokiaľ sa vykonáva sex formou Tantry, tak je to čisto o komunikácií (ale to neznamená, že je tam absencia vzrušenia a žiadostivosti), nie o oplodňovaní. Ale to, čo dovolím sebe, musím dovoliť aj svojmu partnerovi.
Nevera NEEXISTUJE, človek nemôže byť niekomu neverný.... akurát tak SEBE. A to je tá najväčšia tragédia. Proste postoj ku sexu tu na západe (alebo aj všade vo svete - tam, kde nie sú ľudia na vysokej úrovni čo sa týka sexuaility - jej pochopenia a spracovania) je proti tomu, aby človek bol polygamný... Lenže človek JE polygamný, proti tomu nikto nič nemôže spôsobiť. Ale človek to na rozdiel od zvierat (svoju polygamnosť) vie potláčať. Lenže sex v skutočnosti nikomu neubližuje...
.... na rozdiel od potláčania chute na cigaretu, tvrdý alkohol či hamburger alebo sladkosti (lebo tieto veci na rozdiel od sexu škodia), čo je dobrá vec.
Vždy sa smejem z Anastázie (tá "lesná" žena...) - ona vyznáva sex len ako nástroj na plodenie detí. Sexuje teda len vtedy, ak chce dieťa. Ona nepochopila o čom je sex (alebo mala partnera/partnerov, ktorí boli hotoví za 3 minúty, a potom sa otočili na pravý bok...)... To akoby som povedal, že počúvam niekoho rozprávať len vtedy, ak sa chcem učiť - že v inom prípade ma obťažuje niekoho "reč".... Alebo - Pozerám sa na krásy prírody len preto, aby som sa uistil, či dobre zaostrím ten a ten strom, či vidím farebnú dúhu - či na to mám dobrý zrak...
Ten, kto bude mať patologický postoj ku sexu, ten nikdy nebude môcť žiť duchovne. Duchovný život takého človeka bude len "mentálna masturbácia"... ako tí ezoterici, čo si o sebe myslia kto vie akí sú... a pritom si nevedia vyriešiť obyčajné životné situácie, no zadrbávajú do ezoteriky, reiki atď... a pritom si nevedia vyriešiť svoj vzťah s partnerom či dieťaťom... ![]()
Píšete, že sex nikomu neubližuje, ale to není tak docela pravda a zde je hlavní důvod, proč většina církví střídání partnerů odsuzuje. Zdůvodňují to sice různě a většinou blbě, ale hlavním důvodem těchto doporučení je, že právě sex je naprosto nejvhodnější způsob přenosu všech parazitů, které váš náhodný partner má. Zde je tedy sice skrytý, ale jasný důvod těch zákazů, protože to byla, je a bude nejistější cesta k životu bez zdravotních problémů způsobených parazitickou nákazou. Jinak proti sexu naprosto nic nemám, ba právě naopak, ale dělat ho tak, aby se nic přenést nemohlo, je bohužel prakticky nemožné.
to Jarda : Ja som toho názoru, že keď človek nemá patologický postoj ku sexu (ani čoby len trochu), je s ním totálne vysporiadaný a berie ho presne tak, ako "Stvoriteľ" zamýšľal (takže tak, ako som spomínal v predchádzajúcom príspevku), tak je odolný voči akýmkoľvek pohlavným chorobám a parazitom, ktorý sa prenášajú sexom. Samozrejme, aby tak bolo, mal by žiť aj zdravým životným štýlom (zdravá strava, pohyb, vzťahy, atď...). Silne pochybujem, žeby zámerom "Stvoriteľa" bolo dať šancu mikróbom a parazitom prenášať sa činnosťou (teda sexom), ktorá slúži na pokračovanie rodu (keď to berieme zo živočíšneho hľadiska - resp. tak sexuje väčšina ľudí), komunikáciu medzi dvoma telami a dušami, duchovný rozvoj. To, že sa tie choroby prenášajú, za to si môže človek, lebo počúva "morálku" a "náboženstvá", ktoré sú buď celkovo proti sexu, alebo sú len za sex s jednou osobou - a tak dáva šancu chorobám, ktoré vznikajú z duševných príčin.
Áno, sú rôzne názory na sexualitu... aj u Tantrikov.... jedny hovoria, že vzniká energetický chaos, ak má človek viac ako jedného sex. partnera (lebo celkový človek a jeho sexuálna energetika sa nesústredí na sexuálnu energetiku len jedného, ale napr. dvoch partnerov)...
Lenže ja o tom pochybujem. To by sme si totiž mohli pestovať vzťah ku jedinej potravine (napríklad banán), zisťovať koľko je pre nás najlepšie ich (ako jediné jedlo) zjesť v deň "ničnerobenia", v pracovný deň, atď... v akom časovom odstupe od seba, kedy sa môžeme napiť atď... A zároveň nechcieť iný druh jedla (jablko, mandle, mäso...), lebo naše trávenie si už dokonale zvyklo na trávenie banánov, a my mu nechceme spôsobiť "chaos", i keď by mu to z celkového hľadiska prospelo, lebo z banánu naše telo všetky potrebné živiny nezíska, ani keby sa postavilo na hlavu...
Preto ak je sex "iná forma komunikácie", tak je otázne : Je to iná forma komunikácie jedného človeka len s jediným človekom - ja a jeden človek ? Je to iná forma komunikácie jedného človeka s viacerými ľuďmi - ale najprv dva roky s jednym, potom rok s druhý, 5 rokov s tretím... Alebo je to iná forma komunikácie jedného človeka s každým, kto s ním takto komunikovať chce (a aj on samotný s nimi ), ALE BEZ patologického postoja ku sexualite atď ?
Tiež som niečo čítal o tom prenášaní parazitov atď... Ale dočítal som sa to, že sa MôŽE diať pri orgazme... buď bez ochrany, ale aj s ochranou - lebo vtedy sa telo na pár minút tak oslabí, že veľmi ľahko sa cez jeho oslabenú energetiku do neho môže všeličo dostať - AK to "niečo" existuje v tele jedného z nich. Môže sa to do človeka dostať buď fyzicky (napríklad do muža cez dierku jeho penisu pri jeho orgazme a ejakulácii), alebo do ženy (cez mužove spermie, alebo celkovo cez tú energetiku, ktorá vznikne medzi dvoma pohl. orgánmi pri orgazme jedného, alebo oboch z nich - to môže byť energeticky, ale aj fyzicky). Mikróby sa môžu prenášať aj cez orálny sex, atď (existuje ešte plno spôsobov). Lenže tak, ako zdravé pH a super trávenie si poradí aj s vypitím roztoku baktérií cholery, tak "myseľ bez patologických postojov" napríklad ku sexualite, nebude musieť byť "karhaná" chorobami... Keď vedia zvieratá zjesť výkal bez toho aby sa im niečo stalo, piť z mláky atď... a mať sex bez pohlavných chorôb (a možno aj parazitov - to si ale nie som 100% istý - to môžem len tušiť), tak prečo by nemohol aj človek ? Áno - môže to len človek, ktorý to má celkom vyriešené. A vyriešiť inak ako skúsenosťami to nemôže...
Napríklad ja osobne chcem (momentálne nemám priateľku) svojej priateľke - keď sa už budeme dobre poznať - nejak "pripliesť" do cesty nejakého fešáka, ktorý ju zvedie... Zabijem tým dve muchy jednou ranou : 1. Uvedomím si, že ten fakt, že mala sex počas vzťahu so mnou s niekym iným, v skutočnosti NIKOMU neubližuje (a keď ho bude mať viac krát - aj s tým musím počítať a kašľať na to), a keď si niekto myslí že áno, tak je to len jeho ilúzia že je to tak... (taká ilúzia vzniká z vlastníckeho postoja ku vzťahu, zo strachu, z neschopnosti dovoliť partnerovi prežívať pekné chvíle aj s iným človekom, ktorý by mohol byť jeho potencionálny partner...).
2. Ona si uvedomí (ak nie na prvý krát, tak na viacero pokusov), že mi nijak neublížila, a že aj ona sa cítila fajn (pokiaľ ten muž bude dobrý milenec A príjemný človek).
Inak sa sexualita nedá uvoľniť. Myslím si aj to, že by to bol ešte "hlbší zážitok" vtedy, keby som sa aspoň na jednu takú "akciu" mohol pozrieť, a vidieť tak moju partnerku s úsmevom na tvári s iným mužom. LEN VTEDY by som mohol "on-line" prežívať ten pocit a mohol by som prežívať "stav meditácie", ktorý by mi umožnil "rozpustiť" patologický postoj ku sexu. Ďalšia možnosť by bola nie len pozerať sa na to, ale aj sa nejak z toho tešiť, a dávať to najavo jej, alebo obom. Prípadne ju chytiť za ruku, alebo pohladkať, a jemu povedať :"Peter, neže budeš myslieť len na seba...
Inak sa sexualita nedá uvoľniť. Myslím si aj to, že by to bol ešte "hlbší zážitok" vtedy, keby som sa aspoň na jednu takú "akciu" mohol pozrieť, a vidieť tak moju partnerku s úsmevom na tvári s iným mužom. LEN VTEDY by som mohol "on-line" prežívať ten pocit a mohol by som prežívať "stav meditácie", ktorý by mi umožnil "rozpustiť" patologický postoj ku sexu. Ďalšia možnosť by bola nie len pozerať sa na to, ale aj sa nejak z toho tešiť, a dávať to najavo jej, alebo obom. Prípadne ju chytiť za ruku, alebo pohladkať, a jemu povedať :"Peter, neže budeš myslieť len na seba...
to Jarda : A načo je potom imunita, ktorú si mám pestovať zdravou stravou a zdravým spôsobom života ? Aby som sa bál pobozkať koho chcem ? Prepáčte, ale to je šialenstvo.... môžem dostať od psa "breberky" - lebo oni proste existujú. Ale nemusia mi vôbec nijak uškodiť - lebo budem voči nim imúnny. Na jednej strane rozprávate o prírode a o prirodzenom stravovaní, o pobyte v lese atď... o chodení spať keď zájde Slnko atď..., ale bozkávanie sa s nejakým človekom (okrem svojho partnera - na ktorého "zoologickú záhradu" si človek pravdepodobne "zvykol") považujete za zdravotne nebezpečné, a to už ani nehovorím o sexe... Čo je to potom za život ? Môžem sa kúpať v jazere, spať v prírode, zjesť kus jablka (napríklad) ktorý mi spadol na zem v lese.... ale nemal by som sa bozkávať (pre "zdravotnú istotu") napríklad so susedou, s ktorou som si dobre pokecal - lebo môžem niečo od nej dostať ? Tak načo má slúžiť zdravá strava a zdravý spôsob života - má mi pomôcť v dlhovekosti ? To je VŠETO ? Nemá ma ochraňovať pred prípadným "nakazením sa" od druhej osoby z baktérií jej úst, prípadne iných častí tela ? Čo sme to za izbové kvietky ? Som proti tomu... Je to extrém - je to strata slobody - je to strata spontánnosti. Je to strach z tela iných ľudí. A to nemá s duchovným rastom vôbec nič spoločné.
To jste mě zcela blbě pochopil, já jsem se zde nebavil o obecném přístupu. U naprosto zdravého jedince se silnou imunitou by patrně nijak nevadila ani soulož se ženou HIV pozitivní, ale bavil jsem se o vás a o podobných lidech, kteří jsou nemocní i bez toho, natož s promiskuitním způsobem života. Jinak já osobně proti střídání partnerů naprosto nic nemám a myslím si, že jsem si ho v mládí užil habaděj, to by dalo na celou knihu.
to Jarda : Tak potom sa Vám ospravedlňujem, pretože som zle pochopil Váš príspevok/príspevky v tejto téme.
Ahoj, zajímalo by mě z čeho mohou pocházet partnerčiny bolesti při sexu. Je jí 46 let a donedávna bylo vše OK až na mírně bolestivá ňadra. Nyní se jejích prsou téměř nemohu dotknout a taktéž proniknout hlouběji do vagíny, aby si nestěžovala na bolesti. V čem je problém a co s tím? Děkuji
Je potreba hledat primarni pricinu a ta muze byt uplne nekde jinde nez na inkriminovamych mistech, takze zamerit lecbu jen na postizene mista je podle mne nesmysl. Vic vam k tomu rict nemohu, nejsem vase partnerka, ona sama musi zpytovat svedomi, co mohlo tuto zmenu zpusobit. Hormonalni system je uzce spjat s okolim.
Tam může jít o mnoho příčin, ale jako první bych asi řešil kvasinky, které se za tímto problémem zpravidla skrývají a pak překyselení, které právě kvasinky vytvářejí. Tím člověka demineralizují a postupně se dostavují bolestivé stavy, které jsou zdánlivě neřešitelné. Po jejich srovnání a kompletní remineralizaci zpravidla problém mizí.
Měl jsem podobný problém.Po 28letém celkem spokojeném vztahu přestala mít manželka zájem o sex když jsem se zeptal jestli mezi námi ještě někdy něco bude zakroutila hlavou že ne.Když jsem jí řekl že už jsme to neměli čtyři měsíce řekla mi že myslím jen tím.Často jsme se hádali nakonec jsem to vzdal našel jsem si milenku kam chodím 2-3x do měsíce,doma je zase pohoda.Manželku mám ted na vaření,na praní,na uklízení a s milenkou si užívám výlety,divadlo,sex.Do roka splatím hypotéku pak se rozvedu.
Ted at se mnou platí společné dluhy má co chce že.
Bere manželka nějakou hormonální antikoncepci?
Tak nevim jestli jsem frigidni, ale ja sex jako potrebu potrebuji tak 1x v mesici
nevim jestli je to dobre, nebo spatne?
pomooooc ![]()
Můžu se i zde zeptat, jak to máte s antikoncepcí? Děkuji
Brala jsem pred 9-ti lety tzn.v 15-ti letech a to ani ne rok a od te doby ne.
Zřejmě trpíte hormonální nerovnováhou. Na srovnání hormonů zkuste nízkosacharidovou dietu.
Proc bych hned mela necim trpet?Ja nevim co je a co neni ''normalni'', mne jde o to, ze partner to vyzaduje dost casto, ale ja nemam chut ani naladu, ja nevim, asi jsem divna
nejde to takhle popsat par slovy, je tam samozrejme vice veci, ale psat sem takhle verejne tyto zalezitosti samozrejme nebudu.
...neuvádíte jestli to tak máte s partnerem už od začátku vašeho soužití nebo až v poslední době.Každý člověk má jinou potřebu sexu v životě která je pro něho ta normální.Nebo za tím mohou být různé příčiny jako zdravotní problémy,psychické,nějaké trauma z dětství,sexuální praktiky partnera které vám nevyhovují,zběsilé životní tempo a únava,nedostatek soukromí,společné soužití s rodiči,domácí násilí,alkohol a jiné drogy...nebo ani jedno.Prostě máte jenom každý jinou sexuální potřebu a prostě se v tomhle neshodnete.Pokud nechcete psát nic konkrétního a intimního tak vám asi těžko může někdo něčím radit nejlepší by asi bylo vyhledat odborníka.
V podstate to tak mam porad.Vylozene chut mam, tesne pred menstruaci, to pak vim, co to je fakt chtit, pak je menstruace a po ni zas vse utichne a to totalne.Tak nevim, treba to je neco s hormonama, treba to tak je v poradku, netusim.Kolikrat vim, ze pritel chce a ja se tomu vyhybam jak to jen jde, nebo si to ''odtrpim'' aby byl on spokojeny, ale to proste take neni v poradku.Kdyz mam ovulaci, tak trpim jak pes, mam velmi bolestivou ovulaci, trva to 2dny-boli me cele bricho a kdyz jdu na malou, tak nejhorsi je ten posledni proud, to se svijim ze vseho nejvic.Cele bricho je citlive a velmi bolestive.To take nemam vyresene.Mam to uz od 15-ti let, lekari mi rekli, ze mam vse v poradku, co se tyce gynekologie.Ale neni to uplne kazdy mesic, nekdy ob jeden, nekdy kazdy mesic...
Treba to s tim souvisi?
...myslím že podobné problémy se tu už někde řešily ohledně překyselení
To jsem cetla u bolestive menstruace, ale nevim, jak je to s tou ovulaci, to tady nikde neni, ale treba to bude stejne.
Snad jde o celkový stav, složený z mnoha úrovní, na každé se máme na čem povozit. Hormony, věk, psychika, vztahy, hladiny minerálů, možná i nějaká nemoc, nějaká fysická disposice a indisposice.
Dobré to bude.
Mnozí lidé "šukají" až do smrti, nad semdmdesát to rozhodně není vyjímečné, a jistě se i navazují nová partnerství, která mají punc i průběh a perspektivu těch, o kterých puberťák ví prd a myslí si, že to provozuje.
Neber to tak doslova, neznas me a nic o me nevis, tak me vubec nesud! pisu zrychlene a zkracene z mobilu, tak to podle toho take vypada.Tohle je vec, ktera MNE netrapi, ALE mohla by zacit trapit partnera, tak to chci zkusit nejak poresit.To je cele!
Zkuste kotvičník - funguje
Dekuji
Cimrman s oblibou ordinoval ženám rozrazil a sobě vstavač polní ![]()
![]()
I to je řešení i když asi ne ideální, myslím, že současný spokojený stav, který všem patrně vyhovuje, zmizí po tom rozvodu, osobně bych to nechal být tak jak to máte.
Norma je u každého jiná a mění se s věkem, tedy nic nelze považovat za normální, nebo nenormální, prostě to co oběma vyhovuje je v daném momentě normální.
Je divné mluvit způsobem "neměli jsme TO měsíc" (nebo tak).
Milování se jest určitá forma rozhovoru mezi lidmi, jiný způsob proudění energií a dorozumívání se, ničím se nahradit nedá, o nějaké ukájení se a konsumaci požitků se nejedná v žádném případě. Někomu "podržet" je donebevolající blbost. Pokud spolu lidé nespí, znamená to, že k sobě prostě nepatří. A to z důvodu, že k sobě nepatří ... anebo z důvodu, že machrují a nechcou spolu "mluvit".
Obé je naprd.
To první se překonat nijak nedá, to druhé ano.
Jest zkušenost, že sexuální touha pomine nebo se zmírní soustředěním se na něco jiného, pracovním vytížením, silným zájmem o něco jiného, stresem, starostmi.
Leckdo zastává názor ten, že v takovém případě jest lépe omezit soustředění, pracovní vytížení, dát té "posteli" prostor.
Nic lepšího stejně pro dobré partnerství nenajdete.
Pred par dnami som mal po velmi dlhej dobe sex.
Mam dojem, ze som pochopil, preco muzi dostavaju väcsi plat za rovnaku pracu ako zeny (hoci...casto krat toho muzi spravia viac...vdaka fyzickej sile napriklad).
Priklad (je to len priklad, nie je to opis toho co bolo...) : .. Muz musi X krat prerusit styk pred orgazmom, preroze jeho partnerka este nemusi byt "rozohriata" ... Potom ju rozohreje a len pozera kolmo rozkose zena zaziva.... Ak sa jej predtym venoval prstami a oralne (a vie to dobre robit), videl kolko rozkose zazila, a aj orgazmus bol viac nez jeden... To iste pocas styku... Dokopy niekolko minut rozkoze, slasti a orgazmov, ked su v posteli 2-3 hodiny...
A muz ????.... Ten tej rozkose a slasti zazije OVELA MENEJ, a ked dosiahne orgazmus, tak je to 8 sekund slabotky...
No a tam mam dojem, ze muzom to zacalo vadit uz pred X storociami ci tisicrociami, a preto zeny dostavaju nizsi plat... ![]()
Ale fakt... Mna to tak irituje, a po roku a pol bez sexu (vlastne rozhodnutie) som si to pripomenul... Ona sa zmieta v orgastickych krcoch, stona, a mna akurat boli ruka a krk... Ona sa zmoeta v orgastickych krcoch, stona, a TO JA MUSIM DAVAT POZOR, aby som sa neurobil prilis skoro (alebo neurobjl vobec), lebo bude "finish"... Ona sa zmieta v orgastickych krcoch, stona, a ja zazijem po X krat menej intenzivej rozkosi 8 sekund X krat slabsieho orgazmu nez ma zena...
Zienky, nie ke to vasa vina, chyba... Ale uz sa nedivim, ked muzi casto krat po nejakej dobe uz ani nezavadia o sex... Je to totiz drina, a vidiet vas ako z toho pravidelne mate X krat viac nez muz (pokial muz nie je sebec a nepouzije zenske telo na svoj co najrychlejsi orgazmus), to privodi mozno tak zatrpknutost a nechut.
Nie, fakt mi to nejak nechyba... Oralik mam rad pre tie vone a chute, ale vidiet ako sa zena "az prilis velmi" zmieta v orgazmoch a slasti z mojej X krat intenzivnejsej "prace" (v porovnani s jej venovanim mne), a ja nie, tak to fakt nie je pre mna...
Alebo len vzdy natrafim na nymfu??? Nenasytne zenske...
Citi to niekto z vas podobne ?
Normalne uvazujem, ze ked budem mat vztah, tak budem pozyvat nejakeho kamosa, aby sa ta praca na neukojitelnych orgazmoch rozdelila medzi dvoch muzov...
Alebo si najdem asexualku, z ktorej si spravim lizatko, a to mi bude stacit... Co ma po tej 8 sekundovej slabotke...to mi staci aj raz mesacne...bez "tvrdej prace" ![]()
![]()
Edit : Prave som si spomenul, ako na strednej skole mi vravel jeden spoluziak, ze jejo otca zdzubala zena (spoluziakova mama), ze "si to robi", ale maju nejak menej sexu (zapocul to nahodou). Teraz.uz mozno chapem o co slo... Jemu by stacilo aby sa mu zena venovala 2-3 minuty, jeho zena ma vsak klytorisalny a vaginalny orgazmus, atd, tam to treba casovo vynasobit 10x ci 20x....
A ked muz nema chut, je prehovoreny ale nechce sa mu preto postavit, tak je akoze impotent... Zsne sa nemusi nic postavit, nemusi nic kontrolovat aby sa prilis rychlo nespravila... A KED UZ TO TAK JE, TAK NECH PRIRAZA ZENA (ked lezi na muzovi, alebo "zozadu"), inak VSETKU PRACU ODVADZA MUZ !!!!
A keby muz povedal "zlatko, tak nech ta vyt*tka niekto iny, ALE S KONDOMOM samozrejme", tak mu zena vytkne ze ju nelubi, keby toto dovolil...
Fakt mam z toho strach... Mna trtkacka NUDI, ak by mala byt casto. Ved aj tak chcem ejakulovat tak 12-18x rocne... Co ostava? Asi to nech mna ma zena na lasku a jemnu erotiku, a na bohapustu trtkacku nech ma "nejake zviře". Lenze zena sa zamilovava na zaklade emocii v este väcsej miere nez muz, a ked ju niekto pravidelne vytrtka (lebo to sa ani neda inak nazvat...), tak sa donho zamiluje...
...
Zeny, Zeny...potrebujete dvocht troch narax, lebo jedneho zoderiete z koze. Aspon niektore, co ste prilis"pri chuti"...a v mojom zivote som takych spoznal v minulosto dost...väcsinu.
tohle zase treba vubec nechapu ja... jak nekdo vubec muze mit takovy pohled?
zkus neco malo precist a nastudovat. treba knizku: Tantra: Kult ženského principu aneb jiný pohled na život a sex. autor: André Van Lysebeth
Pokud někdo provozuje hrátky s ženou bez lásky, nedokáže (nechce, nemůže) se jí oddat a zcela s ní splynout, pak má logicky nadhled nad oním aktem. A onen nadhled mu to celé zhnusí. Přitom je chyba v něm a ještě k tomu na celé začátku celé věci - v jeho přístupu k milování se a ku ženám.
Láska a oddanost je to kouzlo.
Které tam chybělo, zřejmě.
tohle zase treba vubec nechapu ja... jak nekdo vubec muze mit takovy pohled?
zkus neco malo precist a nastudovat. treba knizku: Tantra: Kult ženského principu aneb jiný pohled na život a sex. autor: André Van Lysebeth
Zlatý môj, 99,X (možno 99,8 ?) percent mužov pri sexe bežne ejakuluje... Z toho asi 99% by bolo radšej, keby žena bola hotová za 5 minút... Ako môžeš napísať taký blud, že "...jak nekdo vubec muze mit takovy pohled?" ... MÁ HO 99% MUŽOV... Tak ich všetkých označ za idiotov, čo ty na to ?
Mimochodom, keby si nečítal tak povrchne to čo som písal, pochopil by si, že pre mňa dosiahnuť orgazmus počas sexu je NEPODSTATNÉ... A ty mi daj čítať knihu od Lysebetha, ktorú som ČÍTAL. Mám doma dve knihy o tantrickej sexualite.... A čo ako ???
To že je tam vysvetlené ako funguje ženská sexualita, to ma má akože osvietiť ??? ... To mi má dodať chuť na X hodinový sex ? STRATA ČASU... Navyše ako som písal, ja mám svoj orgazmus "v paži", a tak nebudem žene spôsobovať série klytoriálnych a vaginálnych orgazmov... ČO TO POTOM BUDE ZA "HARMÓNIA" ??? Už len to, že muž je po orgazme "oťapený", a ženu orgazmy nabíjajú, už len to je "zlý vtip" nášho "stvoriteľa" (neviem kto ním je)... A jasne hovorí za to, že monogamia je TOTÁLNA HLÚPOSŤ, a asi (aj keď mi je to ľúto) by ženy mali obcovať asi so všetkým čo má penis (lebo žien je ešte o trošičku viacej ako mužov, a jeden muž nemá silu ani na jednu ženu, nie to na dve)...
JA TÝMTO TVRDENÍM ŽENY NIJAK NEHANOBÍM........ Len proste prečo ma má bolieť krk, jazyk, a ruka - a to ešte ani nespomínam styk..... aby som ju X krát uspokojil ? Jej stačí tri minúty poriadne robiť orál mne, a som hotový keď chcem..... Ja musím "makať", jej stačia tri minúty venovať sa mne... O ČOM TO JE ???? .. Viem, že za to ženy nemôžu.... Ale to neznamená, že teraz ja budem vynakladať oveľa viac úsilia ako žena na to, aby som ju uspokojil po sexuálnej stránke. Proste si to neviem takto dlhodobejšie/dlhodobo predstaviť, aby som ju zakaždým "poriadne vyt*tkal"..... KOMU SA CHCE ??? ...
Ty orgazmuješ počas sexu ??? Keď hej, tak mi tu nedávaj čítať o tantre. Keď nie, tak si potom jeden z 10 000, ktorému nevadí venovať sa žene nekonečne dlho, až mať z toho možno aj svalovku, a pritom na konci ani nedosiahnuť orgazmus. Ja nemám problém nemať orgazmus (mne to dokonca skôr vyhovuje), ale mám problém stimulovať žienské telo viac než polhodinu dokopy (orálik, lízanie, styk), lebo sa mi proste NECHCE... Mojkať sa mi chce, túliť sa tiež, ale venovať viac než polhodiny jej dráždeniu...to fakt nie... Kebyže raz týždenne, o.k., kebyže raz za dva týždne, tak aj hodinu vkuse. Ale 3-5x do týždňa, možno aj viac krát v začiatkoch ? Ďakujem, neprosím.
No áno, chýbalo tam nie len ľúbenie, ale ani ma nepriťahovala (no nebolo to strašidlo, ale ani fešanda).
Je to však jedno, pretože ja som orgazmy spôsoboval aj ženám, ktoré sa mi páčili, aj takým, do ktorých som bol zamilovaný. Avšak prešiel čas, a ja akosi protestujem....... Proste prečo mám byť taký alturista, keď ja nechcem orgazmus, a žena ich má zažiť tucet pri mne za jednu erotiku ??? ... NESTAČÍ JEJ JEDEN ??? Aj ten posratý jeden orgazmus u nej bude intenzívnejší, než mojich "8 sekúnd", z ktorých "stoja za to" 4 sekundy, a zvyšené 4 sekundy už sú len doznievaním a prichádza divný pocit...
Chápem, ženy môžu pri dobrom milencovi (ideálne z lásky, ale nie je to nutné) zažívať mnoho orgazmov za jednu erotiku, ale...toto žiadneho muža nemôže baviť dlhodobo.... Možno takého, ktorý ide do erotiky s tým, že každý sex dosiahne 2x orgazmus...... No ja by som nechcel byť mužom, ktorý má 5x týždenne sex, a z toho sa urobí 10 krát... Takto plytvať esenciou života ? ...
A keď tu spomíname tantrikov, tak.....to je ako jogíny.... Denne hodiny meditácií, hodiny sexu...... JE TOTO MOŽNÉ V DNEŠNOM SVETE NA SLOVENSKU/V ČECHÁCH ??? Jedine ak máš zarobené na celý život... A aj to by ma ohromne nudilo... A to sa zďaleka nepovažujem za povrchného človeka. Práveže nakoľko vidím okolo seba samú povrchnosť, opustil som kopu kamarátov. Pretože boli povrchní. Nie som zas ale ani svetec ako ASH, ktorý si myslí, že keď si prečítam o tantre aj X kníh, tak zrazu sa budem zo ženskej sexuality tešiť....NIE, NEBUDEM !!!!! ŽENSKÁ SEXUALITA JE O ORGAZMOCH, A JE PRÍLIŠ "ČISTÁ"........ Moja je pravý opak. Daj mi do postele vyumývanú vonným telovým mliekom natretú ženu ktorá chce kopu orgazmov, a ja si radšej zapnem nejakú bohoslužbu v rádiu (pritom taký paskvil nikdy nepočúvam)... PRÁVE TO JE KONZUM....... ORGAZMY A ORGAZMY A ORGAZMY.... Keď má žena schopnosť dosahovať mnohonásobné orgazmy (vaginálne, klytoriálne a bohvieaké ešte), tak ju to predurčuje KU KONZUMU.... Tam sa nedá o žiadne tantre vravieť....
Mám dojem, že Lysebeth, Mantak Chia, Vladimír Volma, atď, proste radi slúžia ženám......... Odporúčajú mužovi zriekať sa orgazmu, ale žena ich má dosahovať tucet ??? ... To sa podobá tomu, že dostanem v práci výplatu, a manželke dám 90%, a za zvyšných 10% si kúpim chlieb, maslo a lacnú salámu...
Proste nechápem, PREČOOOOOOOOOOOOOOOO aj muži nemôžu dosahovať také orgazmy ako ženy......... A návod "multiorgastický muž" ma fakt NEZAUJÍMA..............JE TO CELÉ UMELÉ.............. Žena sa nemusí NIČ UČIT, DO PEKLA !!!!!! ... A muž musí urobiť "jadrovú univerzitu", aby zažíval nejaké multiorgazmy..........a aj to nemá istotu, či mu fakt budú prospievať aj po fyzickej stránke..........
A načo tie multiorgazmy ???? LEBO BEZ NICH ŽIVOT JE NA FIGU ?????? ahaaaaa..........A čo keď sú tantrici úchylní rovnako ako bežní "trtkači", len iným smerom, pretože tiež by len X hodín denne mali sex ?
ČO TAK ZLATÝ STRED ???????? .....
Koľko trávia tantrici v posteli s partnerkou (čas oddávania sa sexualite) denne ? ... Celý voľný čas ? ĎAKUJEM PEKNE
![]()
nemuzu za to ze jsi to nepochopil. tady v tom co cituji jsi docela blizko toho podstatneho. nevenujes ten cas "zbytecne" ani "pouze ji". nikde neni take definovano mnozstvi toho casu. bud chces hlasat klasicky "svou pravdu" nebo diskutovat a naslouchat jinemu nazoru a zejmena zkusenosti. orgasmus bez ejakulace je pomerne jasny fakt, staci tedy jen venovat cas tem vlastnim zkusenostem. pomer cena/vykon ktery asi resis zjevne vnimame uplne jinak. je to velmi dobre investovany cas.
moc hezka vec a na tom podstatna: v tradici tantry jde o sexualizaci ritualu, ve vetsinu u nas v soucasnosti jde o ritualizaci sexu...
nic proti i to ma sve kouzlo ale je dobre o vedet o tom ze jde jit dal, respektive hloubeji.
Celý Tvůj problém, proč Tě nebaví sex se ženou a chceš k tomu zvát kamaráda, je skrytá homosexualita. Nedávno jsi sám napsal, že se svým homosexuálním kamarádem občas praktikujete orální styky. Proč se bráníš coming outu, vždyť dnes je úplně normální žít jako gay. Zbytečně se trápíš tím, že popíráš svoji skutečnou sexuální orientaci. Smiř se sám se sebou a uleví se Ti.
Chlape, si na omyle. A trochu zle si cital.
1. Mam 3 skusenosti (s jednym "chalanom") s tym o com pises. A to mam za par dni 31 rokov... A najbizsie nieco take chcem mat az ked budem zazivat VZTAH A LUBENIE.....so zenou
Mozno ze mam v sexualnej oblasti tak malo "EGA", ze mi netreba dokazovat si aky som "skvely orgazmodarovač", a ze vdaka tomu potom za nieco stojim... Niekto je cely bez seba ak zene sposobuje tucet orgazmov... Lebo taky muz si moze hovorit "Ty kokos....ved ona je zo mna cela paf...salie zo mna... ked ju tak mnohonasobne ukajam.... SOM CHLAPAK !!!
".
Aj ja som ten pocit mal prve kraty... Ale potom som si uvedomil, ze ked zena zaziva mnohonasobne orgazmy (hoci so mnou), tak v tej chvili sme od seba vzdialenejsi nez kedykolvek inokedy (objatia, bozky, rozkos bez orgazmu...)... Lebo ona je vtedy "v inom svete", bezo mna
Nie, to nie je absolutne v tom. Ty si proste divny. Vnimas problem tam, kde normalny zdravo vyvinuty muz problem nie ze nehlada, ani mu nenapadne, ze by tam problem mohol byt.
Nechcem priamo pisat, ze tvoj pohlad na vec je chory, len uplne iny, nez u vacsiny chlapov. A strasne skvele by bolo, keby si si uvedomil, ze si vazne fakt OJEDINELY pripad a prestal tu s kazdym naokolo bojovat, pretoze drviva vacsina chlapov tu sa tesi, ked moze zene pri milovani dopriat co najviac zazitkov. Ty miesto toho tvrdis, ze my naokolo sme divni a ze zeny su nenasytne sebecke nymfomanky.
Dalej: pises, ze si spal so zenou, ktoru nemilujes a nepritahuje ta. NACO, to sa pytam ja. Co sa stazujes, ze to bolo onicom, ked uz dopredu si siel do sexu, kde ani nemohlo nic poriadne byt? Najdi si uz krucinal normalnu zensku, co sa ti paci, co je pre teba atraktivna, zamiluj sa do nej a zistis, ze dopriat jej orgazmus je prijemne a obohacujuce aj pre teba. Skor mi pripada, ze si emocne nevyspely a tym padom nedokazes precitit sex na emocnej urovni (s cim je spojeny tvoj homo zazitok, nakolko si vobec nebol emocne zapojeny, klasickeho heterosexualneho muza by si k tomuto nedonutil prave skrz neprijemne pocity).
Zvedavy : Opytam sa ta jednoducho a vecne : paci sa ti, ked zena po tvojom boku zazije tucet orgazmov za 2 hodiny, ty zazijes jeden, a aj ten trva 8 sekund, z toho skutocne intenzivny (a aj to len v urovni genitalii a podbruska) je z toho 5 sekund ? Paci sa ti, ze zena je po orgazmoch plna energie, a muz ma energie menej, niekedy je po orgazme dokonca uplne vystaveny (ked ma napriklad hekticke obdobie)? Co sa ti na tom moze pacit ?
UZ LEN TO, ZE ZENA MA DVA TYPY GENITALNEHO ORGAZMU, uz len to ju v tejto oblasti stavia nad muza. Ked ja mam mat jeden orgazmus (dva muzske orgazmy/ejakulacie za jednu erotiku je "barbararstvk"), preco jej nestaci 1+1 (vaginalny a klytorisalny) ? "ESTEEEEEE...!... Laaaska, ESTEEEEEE.... !.."....pre kazdu som bol vtedy "LASKA", a kazda mi vtedy vravela "MILUJEM TA..... !...." ...
Ja som mal zo sexu uplne iny typ zazitkov ako ona, ci "oné" (mnozne cislo)...mne ani netreba orgazmus... Staci mi raz za mesiac... A JA SA TA PYTAM, ZE AKO MAM HARMONICKY FUNGOVAT V SEXE SO ZENOU, KTORA JE NENASYTNA PO ORGAZMOCH - CIZE JE OPAK MNA...
Sakra, ved existuje cesta "lavej ruky" (sex bez orgazmu, jeho DOBROVOLNE zrieknutie sa, nie neschopnost ho dosiahnut) AJ PRE ZENY... ALE JA NA TOM NETRVAM...len nech nechce aby som bol STROJ na jej orgazmy.....
Typicka situacia (nebavime sa o styku) : Zena lezi, zavrete oci, rozkos, orgazmy, a muz&robotnik lize a lize, prstuje a prstuje...az zrazu sa jeho ruka premeni na zbijacku...a potom znova...a znova... Zena sa zmieta v orgazmoch ako ja ked zratam svoje za poslednych 5 rokov dokopy... No a potom co... Ona vyf*jci mna, ja zazijem 8 sekund orgazmu, ona predtym 8 minut... Ale nieeeeee...to predsa nie je velky nepomer... To je len 60x dlhsie... A ked tych 8 minut nie ie cisty cas orgazmu, tak uz len ta jej rozkos pred orgazmom je silnejsia ako moj orgazmus (co sa intenzity tyka).
JE KRASNE VIDIET VZRUSENU ZENU "V PLNEJ PARADE"...hlavne, ked ju muz lubi.... Ale vsetko je "odtial-potial"... Ked je zena nenasytna, tak proste...stracam zaujem... TAKEJ IDE V SEXE LEN O ORGAZMY !!! Mne tam ide o vsetko ostatne...co ona ani nepociti...lebo ma zatemneny mozog dopaminom po orgazmoch....
Ja sa nepotrebujem takto "zavdacovat".... Za co ?
Nech ona mna celeho preskuma a drazdi vsetky moje erotogenne zony... Moje pekne telo ma k dispozicii... Ale zenu zaujima tak len muzsky chrbat (oooooo.....akyyy mohutny...ochrani ma...) a penis (aj to väcsinou len ta "tycka", gulky nic)... Mne z nej bolia obe ruky, jazyk, musim X krat stopnut styk aby som sa nespravil skor nez je ona hotova.... Tomu mam vraviet "vyhra" ??? .... VED TO JE DRINA, nie vyhra. Ked je zena nenasytna, je to DRINA. Uz aj chapem, preco nejake pariky maju dildo a muz nim robi zenu.... Tak...nechce sa mu X krat do tyzdna dlhodobo trtkat, aby v zene lrn prebudzal nenasytnost, a potom to ukoncit jednym slabym poondiatym orgazmom...
JEDNU DOBU MI TO NEVADILO...Celych par rokov (hoci som sex nemaval pravidelne, ani zdaleka)... Ale ked znova po dlhsej dobe zacinam sexualne zit, tak... A este ako su tie nymfy drave v prehovarani... Povedal som, ze dnes len MASAZ CHRBATIKA A MOJKANIE OD PASA HORE... Ale nie... Ostalo mi len bud jej vyhoviet (chcela vsetko...), alebo ju nastvany vyhodit urazenu z bytu... Vyhodit sa mi ju nechcelo, lebo...mam srdce.... ![]()
Zvedavy : a preco som spal so zenou bez lubenia ? Lebo sa mi nepodarilo za posledne roky najst taku, ktoru by som chcel lubit. Chcem totiz mne podobnu, a..... Takych je strasne malo...
Strucne: ANO.
Takto je to vyriesene prirodou, preco by som jej mal odopierat len preto, ze priroda to takto vyriesila? Ty zas kazdy mesiac nekrvacas a netrpis bolestami brucha a nemas hormonalne vykyvy, ako zeny. Ma ti to snad zena vycitat, ved ty za to nemozes. Tak ako zena nemoze za to, ze moze dosiahnut viacero orgazmov a ty nie.
Ked ich moze dosiahnut a chce ich dosiahnut, urobim to pre nu a mne sa paci sledovat ju, ako to preziva. Urcite je to na jednu stranu aj o egu, ved sme muzi a ego hra nemalu ulohu v nasom spravani, a poviem si, ze som sikula, ked som ju zas spravil, ale na druhu stranu je pohlad na zenu pri orgazme proste sexy a atraktivny - existuje take video, kde zeny stimulovane pod stolom maju nahlas citat knihu a sice ich vidis iba oblecene od pasa nahor, ale postupne, ako sa prestavaju sustredit na citanie a zacinaju to prezivat fyzicky, je to ovela viac vzrusujuce nez nejake blbe porno. A to len tym, co a ako prezivaju, ako sa tvaria aj ako sa im zmeni hlas atd.
Zvedavy : bolesti pocas menstruacie maju z vlastnej blbosti : vela psenice a cukru
Mne sa paci zo zaciatku vidiet ako je zo mna zena "paf", ked jej sposobim vela orgazmov (ked sa jedna o zenu, na ktorej mi velmi zalezi...tie boli asi 3 len). Ale za chvilu ma to proste prejde.
JA ZENE NEBRANIM, nech si zaziva 100 orgazmov denne... Ale ja jej ich sposobovat nebudem... Mne je to uz uplne fuk, zeny sa v dnesnej dobe stali OTROKYNE orgazmov... Muzi uz vedia do detailov ako plne uspokojit zenu, zeny same vedia ako sa plne uspokojit...
Ja som so vzdy ako kkt naivne myslel v minulosti, ze sex je RELAX....ALE OMYL...PRE MUZA JE TO FUSKA, pokial nechce, aby cely sex so vsetkym trval 15-20 minut...
Aj tak je to vsetko len oj*b prirody....NA CHVILU... Ta skurv*na nadrzanost, kedy zeny su schopne klamat, totalne zvelicovat, atd... A rovnako to plati u nas muzov... Ked mi zena v posteli povie "lubim ta", a pritom sme spolu na druhom rande (ano, aj take sa stalo par krat), mam chut ju poslat do... LEBO KLAME... A je mi sumafuk, ze to mysli v dobrom.... Tak casto si prajem, aby som nemal sexualne pudy... Ale nejde to... Ked raz za dlhsi cas dostanem sms od nejakej "byvalej" (byvalej aj X rokov dozadu), ze ako sa mam, atd, tak viem presne o co ide.... A vykrutim sa z toho.....
Zvedavy, sexujes s tvojim orgazmom, alebo bez ? A ako casto ? Sme tu anonymne, takze by si nemusel mat problem odpovedat. Vies, ked chce zena byt poriadne "vys*kana" (ako inak to napisat), tak...sa necitim vo svojej kozi...... To ma proste nebavi...nech ide do p***, a rovno aj ja mozem ist....
... Proste nech ju niekto vysuka...KED SA MNE NECHCE, nebudem sa pretvarovat. A myslim, ze na nejaku dobu uz nechcem sex ani vidiet, aj ked som ho minule mal PO DLHEJ DOBE.... Mal som ho ale s cistou "konzumentkou" nenasytnou.... A po tom vsetkom (ja som orgazmus nedosiahol, orgazmus pocas sexu chcem len vo vztahu, a aj to len tak 1x mesacne) som jej mal chut povedat nech mi da pokoj a ze ju nechcem ani vidiet... Nepovedal som jej to....ale uz sme sa nestretli. Lebo som jej dal najavo (hoci cez pismenka), ze to nie je nic pre mna...a ze uz si to nechcem zopakovat.
Radsej si ho raz mesacne vyh*nim, raz mesacne vypustim zopar slz (z oci), a nejak to pojde dalej... Alebo len natriafam na same nymfy ? ... Mam uz toho dost... "Svätice" s nenasytnou kundou...
Dam si pauzu od tejto stranky... Este si precitam tvoju reakciu (ak napises), a to je vsetko...
Ale mne masturbacia skodi.... Ja ked si uz zo zufalstva vyh....., tak ma prepadne mensia depresia...SKLAMANIE...leho to co chcem nie je skurvena masturbacia, ale laska a v nej krasna erotika bez zabran, ale NIE s nymfomankou.....
Chceš naprosto samozřejmou a běžnou věc. Proč to tedy nehledáš a nemáš?
Prezradím ti tajomstvo, ktoré nie je tajomstvo. Veľakrát ani samotná žena nepotrebuje dvojhodinový tantrický sex.
Bavil som sa s viacerými ženami a áno, občas chcú dlhé milovanie, ale zároveň mali dni, keď im bežne stačila 10minútová rýchlovka. Jedna mala priateľa "sexmaratónca" a už spolu nie sú, vyslovene ju to otravovalo, ako on sa snažil to predlžovať a dvíhal si tým ego, ako dlho vydrží a ona sa pri tom nudila.
To je mýtus ako s veľkým penisom - hej, pornoherečky sa tvária, že je skvelé mať 25cm vtáka, ale bežná žena to ani zďaleka nepotrebuje. Rovnako je to aj s dĺžkou sexu.
Takže to, že ty sa naháňaš za hodinovými výkonmi a cítiš sa pod tlakom je tvoja chyba. Pravdepodobne máš trochu skreslenú skutočnosť, čo je adekvátny výkon.
Inak súhlas s ctihodnymuz: Chceš obyčajnú vec, ale považuješ ju za niečo neobyčajné a nedosiahnuteľné.
Keď som dnes vychádzal z lesa (plného komárov a mušiek), uvidel som možno 25 ročnú ženu na lúke so psom. Bol tam aj nejaký muž a iná mladá žena s ňou.... No ale späť k tej žene... Mala kratučké kraťasky či čo to bolo, ale doslova tretinu riťky mala nezahalenú....... Bola v dobrej nálade, zlato sa smiala (kto vie o čom sa bavili). Späť k tej riťke.... Bolo to UMELECKÉ DIELO..... Presne podľa môjho gusta... Nádherné nôžky, nádherná riťka, boky akurát, presne podľa môjho gusta. Cítil som taký divný pocit v bruchu.... Taký obrovský chtíč, ale vôbec nebol vyvolávaný penisom (nešlo o sexuálny chtíč). Chtíč vyvolávaný "bruchom" je asi 100x dôležitejší, než chtíč vyvolávaný "penisom", že ? ...
Je neskutočné, čo dokáže niečo také so mnou urobiť...... Ako penis sa mi nestoporil ani minimálne, nemalo to s ním nič spoločné... To bolo proste niečo viac.....
Včera som bol vonku po pár rokoch s jedným kamošom...... Sám nejak začal (keď som mu povedal ako sme klamaní ohľadom cholesterolu, atď), že sme klamaní celosvetovo v jednej veci. Zistil som, že myslí podvod menom "guľatá Zem", heliocentrický model Zeme, atď. Potešilo ma, že má rovnaký názor ako ja. Čo ma však nepotešilo bolo to, ako rozprával o Bohu, hlavne v zmysle "smilstva", zhrešenia, že sme hriešnici, atď... A napríklad ako spomenul, že keď muž má hoci len myšlienky na nejaký akt s nejakou ženou (keď ten muž má partnerku, alebo tá žena partnera či manžela), tak "zosmilnil", a aj keď len v myšlienkach, tak už je to hriech......... TO JE TAKÁ KKTINA AKO VYPRÁŽANÝ ĽAD........ ......
"Bože", tá jej riťka.....vyzerala totálne dokonalo....... Tisíc krát lepšie ako nejaké majstrovské dielo krajiny, nejaká freska v kostole, atď, atp..... Ešte keď chodila, tak tie dve polky sa ohýbali dokonalo....presne tak, ako mali....... Je mi jasné, že nebude mať takú riťku o 40 rokov..... Ale ani ja o 40 rokov nebudem taký pevný ako teraz (aj keby som rovnako cvičil), resp. nebudem mať takú kožu ako teraz, keď budem mať 71........ A VŠETKO RAZ ZAČÍNA, A RAZ KONČÍ....... Niektoré pudy sa v určitom veku zapínajú, v určitom vypínajú.......
Ale tá riťka........ Ja som tomu nemohol uveriť čo som videl........ Keď som ich obišiel, potichu som hovoril "boha krista........mňammmm......to bola krásna riťka.....(rôzne citoslovcia a mraučanie ako kocúr)...".... A tváril som sa, ako keď vám niekto donesie ako dar výherný žreb s cenou 5 000€, a potom po minútu, keď vlastne zistí vaše meno, povie "prepáčte, pomýlil som sa, výhra patrí tomu pánovi vedľa"....... Nezbláznite sa z toho (nie je to totiž milión Eur), ale za tú minútu ste si už predstavili že z toho 3 tisícky odložíte "bokom", a za 2 si kúpite niečo, čo sa vám momentálne zíde... a zrazu FUČ, tá možnosť odišla...
Takto odchází naprostá většina možností, zůstává nevyužita. Na krásnou ženu většina mužů sice lačně čumí, ale neodváží se jí oslovit protože nějak podvědomě cítí že na ní nemají. Třeba Krainová s tím měla dost velký problém než to klaplo.
Krásné ženy s tím obecně problém měly vždy a mají doteďka. Známe to již od mateřské školky. Nejprve se vždy vdávaly a rodily údajné outsiderky. S ženskými je to tak, že vůbec nezáleží na proporcích, vzhledu, podobnosti s tím či oním ideálem krásy, momentálním nebo minulým nebo budoucím, vysněným, to je úplně fuk. U ženské jde jen a jen o energii, kterou vyzařuje a která toho chlapa zválcuje tak, že on nemůže jinak (nežli býttakový, že jim to oběma funguje). Může být na pohed úplně hnusná, mladá, stará, stejně tě to dostane. A je to tak v pořádku. Řešit to, proč se mi nepostavil na krásku, nebo to, proč se někomu nelíbím, přestožu su urostlý a stojí mi, je nesmysl. Tak věci nefungují.
Mudry to clovek. Odkaz mu, ze mu posielam pochvalu
Aha, tak nieje az taky mudry. Odvolavam. Ale aspon v tom sexe sa trafil.
Xion : kazdy masochista si najde to svoje, ze, Xion? Si "duchovny" masochista. Vyhovuje ti hrat rolu "hriesnika", ktory sa kaja (ci ako sa to hovori), a stava sa nezaujimavym pre vyse 95% zien a to ak bez toho, aby sa vobec bralo do uvahy kolko zarabas (nemam ani ponatia). Co ja poznam takych ako ty, tak su "dobri" len pre rovnako pobozne... Kdezto nepobozny sarmantny muz s gurazou/odvahou (bepisem ze som nim ja, ale pomaly sa nim stavam, hoci mi to dlhsie/dlho trva) vie ocarit ako "beznu zenu", tak "poboznu". Ty si pre bezne a nebezne (zaroven "neveriace") zeny uplne nezaujimavy. A nezabudni si ot akych zenach mysliet, ze ich caka sudny den a zle dopadnu, a ze ich ovlada diabol
To mi vysvetli, ako mozes citit v autobuse, ze su z teba uplne mimo kvoli tvojej sexualnej energii?
Mimochodom dookola riesis nejaku sexualnu energiu, sex, intimno, pritahovanie pohlavi, odvahu oslovit zenu a neviem co, posmievas sa tu inym ludom, ze to vnimaju zle, ale ty mi tym pripadas uplne posadnuty a zatial nemas ani vztah ani nic podobne. Riesis vo svojej mysli aj nieco ine, alebo sa neustale upinas len k sexualite a jej vyzarovaniu?
Uprimne, nemal som nikdy problem so vztahmi so zenami, skor naopak, ale jakziv som to dookola tak neriesil a netlacil na pilu. Pripada mi to az chorobne, tak, ako ty vycitas Xionovi posadnutost vierou a hriechom, ty si rovnako posadnuty sexualitou.
A ku Xionovi: ver mi, kazdy tovar si najde kupca, takze aj Xion bude pritazlivy pre nejaku zenu, je to len o to, ci ju stretne/stretol.
Zvedavy : keby som bol posadnuty sexualitou, tak by som mal sex casto, nie ? Vysoky s vysportovanou postavou, sympaticka tvar, da sa povedat sexualna bezzabranovost. Fyzicky zjav by mi v tom ani v najmensom nebranil. Takze tvoja teoria je len domnienkou. A vztah nemam, lebo 98% zien chce dieta, a ja nechcem zacat nieco, co stroskota prave na tomto. No a preto, ze nie som posadnuty sexom, netrtkam kazdu chvilu, ale len par krat za rok - kedze bez vztahu mi to dusa viac krat nedovoli. Nema to vsak nic s nabozenstvom, ako hriesnik som sa nikdy necitil, a nesexujem casto proste preto, lebo mi vadi ta nerovnovaha, ktoru vytvara sex bez lasky, a to hlavne v dobe, ked nemam ziadny vztah. Keby som mal vztah a dotycnu lubil, tak by som si erotiku s inou (bez lasky) uzil viac nez teraz, ked lasku nezazivam. Ale pravdepodobne by som taku potrebu nemal, aspon nie tak skoro. Tejto informacie sa urcite chyti Xion, tak ho poucim : sexualita medzi ludmi zdaleka nesluzi len na mnozenie a utuzovanie manzelstva (v ktorom ja zit nikdy nebudem). Keby to vsak nabozenstva priznali, kostol by navstevovalo mozno o 80% menej ludi, a to by uz nebol tak dobry "kseft". Ludia by nasli kusok Boha totiz aj v sexualite, a uvedomili by si, ze DIABOL je skryty vo vsetkom, s cim nesuhlasi nasa dusa.
No jednorazovy, neviem ci si odisiel uz znovu podla toho datumu v podpise, ale neviem, preco ti nestaci laska? Ved tak to boh chcel predsa, ze len laska. Ako v detstve. Bol si vari nespokojny v detstve, ked si nemal sex? Prave naopak, drtiva vacsina ludi prezije najkrajsie chvile. A presne tak to ma byt v dospelosti. Ale dospeli su uz na 99% depresivny a potrebuju chvilkove rozkose. Detom sex vadi, aj ked to robia ich rodicia. nemaju to radi. Takze, krestanski, veriaci a sexualne mravni rodicia, co sa lubia, tu vyhravaju. Pre deti su taki rajom.
Pre zvedavy, samozrejme, aj mna si ziska nejaka zena. Ale svojim srdcom. A to, ze si ma ziska, alebo sa mi paci, neznamena, ze s nou mam obcovat. Mame sa len lubit. Dospeli, ktori maju nejaku dusevne problemy, potrebuju sex. Sex je ako droga. Potrebuju si davat ceresnicku na torte, lebo laska im chyba. Korpus uz spackali, tak potrebuju vyjest aspon ceresne.
A ja na na seba nehnevam, ani sa necitim vinny. To je diabol, to mas pravdu. Da ti ziadostivost a potom ta chce potrestat, ked si ju odrieknes. Odrieknut si ju musis z mudrosti. Ostat ako dieta. A deti nepotrebuju sex a su stastne. Su stastnejsie ako dospeli. Presne taki mas byt v dospelosti, dospela verzia dietata, ale s mudrostou a rozvaznostou a zodpovednostou, ktoru deti nemaju. "Budte ako deti." povedal Jezis. Tak to myslel, ze si nemate dovolit sexualnu rozkos, ale ostat ako dieta. Ziadne dieta nechce sex, detstvo a sex nejdu dohromady. Prieci sa to. Takze budte ako deti, znamena, ze si mate odrieknut sexualny hriech, proste ho nepotrebovat. Kto ostane svaty a cisty, tak sex nepotrebuje. Postupne sa sexualita utisi, a je to presne ako v detstve. Tam dole to nepokusa. Si cisty. Tak to chcel Jezis. Ale preto povedal, ze budte ako deti, to je metafora, a myslel tym, ze ako deti, taki radostni, cisti, a svati. Ale nie ako deti, ze nezodpovedni a bez mudrosti a poznania. Ako deti. Cize nie presne ako deti. Je to metafora, ale sex tam rozhodne nepatri. Je len jedna pravda, a pomylit sa nieje dobre. Lepsie vybrat si Jezisa, nez sodomitov.
Pre zvedavy, samozrejme, aj mna si ziska nejaka zena. Ale svojim srdcom. A to, ze si ma ziska, alebo sa mi paci, neznamena, ze s nou mam obcovat. Mame sa len lubit. Dospeli, ktori maju nejaku dusevne problemy, potrebuju sex. Sex je ako droga. Potrebuju si davat ceresnicku na torte, lebo laska im chyba. Korpus uz spackali, tak potrebuju vyjest aspon ceresne.
A ja na na seba nehnevam, ani sa necitim vinny. To je diabol, to mas pravdu. Da ti ziadostivost a potom ta chce potrestat, ked si ju odrieknes. Odrieknut si ju musis z mudrosti. Ostat ako dieta. A deti nepotrebuju sex a su stastne. Su stastnejsie ako dospeli. Presne taki mas byt v dospelosti, dospela verzia dietata, ale s mudrostou a rozvaznostou a zodpovednostou, ktoru deti nemaju. "Budte ako deti." povedal Jezis. Tak to myslel, ze si nemate dovolit sexualnu rozkos, ale ostat ako dieta. Ziadne dieta nechce sex, detstvo a sex nejdu dohromady. Prieci sa to. Takze budte ako deti, znamena, ze si mate odrieknut sexualny hriech, proste ho nepotrebovat. Kto ostane svaty a cisty, tak sex nepotrebuje. Postupne sa sexualita utisi, a je to presne ako v detstve. Tam dole to nepokusa. Si cisty. Tak to chcel Jezis. Ale preto povedal, ze budte ako deti, to je metafora, a myslel tym, ze ako deti, taki radostni, cisti, a svati. Ale nie ako deti, ze nezodpovedni a bez mudrosti a poznania. Ako deti. Cize nie presne ako deti. Je to metafora, ale sex tam rozhodne nepatri. Je len jedna pravda, a pomylit sa nieje dobre. Lepsie vybrat si Jezisa, nez sodomitov.
Já jsem si vždycky myslela,že slova Ježíše "Buďte jako děti" znamenají,abychom věřili a nesnažili se případný zázrak pochopit a logicky si ho vysvětlit. Prostě abychom ho přijali.Ale jak vidno vše se dá aplikovat na ledacos.Ale v podstatě s vámi souhlasím,čím duchovně vyspělejší bytost tím energie první čakry výš postoupí.
Semtamtupridem, tohle můžeš vyzkoušet na dobíjení energie, ale pozor - funguje to pouze s opačným pohlavím!!! Sodomitů, kam tě kvůli tvé úchylce řadí někteří členové fóra, se to netýká.
http://drlwilson.com/articles/DOWN%20SEX.htm
http://drlwilson.com/articles/PUSHING.PRO.htm
Tablety na zvýšení chuti na sex - https://buyfemmax.com