Krásnou neděli všem.
Chtěla bych se vypsat, i když mi nejspíše nikdo rozumět a poradit nedokáže.
Nevím, zda jsou mé problémy psychického rázu, nebo tělu něco chybí, či kombinace obojího. Nedokáži si určit svůj stravovací režim. Nic mi nevyhovuje a jsem jako v bludném kruhu, ve kterém mám každodenní záchvaty přejídání. Dnes by mé snězené množství jídla zasytilo 10 dospělých. Jsem z toho nešťastná. V záchvatu si připadám jako smyslů zbavená, jako bych měla rozdvojenou osobnost. Po záchvatu přijde uvědomění, obrovské výčitky, bolest žaludku a břicha, znechucení nade mnou a mou tlustou postavou, někdy i pláč, depresivní nálada a říkání si, zda je člověk jako já hoden žití na tomto světě...
Nevím zda jím špatně, ale i pokus o nějaké výživové směry mi v přejídání nepomohl. Nejvíce mi vyhovovalo vitariánství, které jsem držela od jara do konce léta. Bohužel mě pak ale přepadla únava, kdy jsem už od rána nedokázala fungovat a tak jsem zařadila vejce, tresčí
Nevím, zda jsou mé problémy psychického rázu, nebo tělu něco chybí, či kombinace obojího. Nedokáži si určit svůj stravovací režim. Nic mi nevyhovuje a jsem jako v bludném kruhu, ve kterém mám každodenní záchvaty přejídání. Dnes by mé snězené množství jídla zasytilo 10 dospělých. Jsem z toho nešťastná. V záchvatu si připadám jako smyslů zbavená, jako bych měla rozdvojenou osobnost. Po záchvatu přijde uvědomění, obrovské výčitky, bolest žaludku a břicha, znechucení nade mnou a mou tlustou postavou, někdy i pláč, depresivní nálada a říkání si, zda je člověk jako já hoden žití na tomto světě... Nevím zda jím špatně, ale i pokus o nějaké výživové směry mi v přejídání nepomohl. Nejvíce mi vyhovovalo vitariánství, které jsem držela od jara do konce léta. Bohužel mě pak ale přepadla únava, kdy jsem už od rána nedokázala fungovat a tak jsem zařadila vejce, tresčí
Ještě k nadpisu tématu. Já nad sebou taky nemám moc, to ani omylem, a pozitivních výsledků jsem začala dosahovat teprve po značné snaze co nejvíc akceptovat, že jsem jaká jsem. Nevím, zda jsou mé problémy psychického rázu, nebo tělu něco chybí, či kombinace obojího. Nedokáži si určit svůj stravovací režim. Nic mi nevyhovuje a jsem jako v bludném kruhu, ve kterém mám každodenní záchvaty přejídání. Dnes by mé snězené množství jídla zasytilo 10 dospělých. Jsem z toho nešťastná. V záchvatu si připadám jako smyslů zbavená, jako bych měla rozdvojenou osobnost. Po záchvatu přijde uvědomění, obrovské výčitky, bolest žaludku a břicha, znechucení nade mnou a mou tlustou postavou, někdy i pláč, depresivní nálada a říkání si, zda je člověk jako já hoden žití na tomto světě... Nevím zda jím špatně, ale i pokus o nějaké výživové směry mi v přejídání nepomohl. Nejvíce mi vyhovovalo vitariánství, které jsem držela od jara do konce léta. Bohužel mě pak ale přepadla únava, kdy jsem už od rána nedokázala fungovat a tak jsem zařadila vejce, tresčí
Nevím, zda jsou mé problémy psychického rázu, nebo tělu něco chybí, či kombinace obojího. Nedokáži si určit svůj stravovací režim. Nic mi nevyhovuje a jsem jako v bludném kruhu, ve kterém mám každodenní záchvaty přejídání. Dnes by mé snězené množství jídla zasytilo 10 dospělých. Jsem z toho nešťastná. V záchvatu si připadám jako smyslů zbavená, jako bych měla rozdvojenou osobnost. Po záchvatu přijde uvědomění, obrovské výčitky, bolest žaludku a břicha, znechucení nade mnou a mou tlustou postavou, někdy i pláč, depresivní nálada a říkání si, zda je člověk jako já hoden žití na tomto světě... Nevím zda jím špatně, ale i pokus o nějaké výživové směry mi v přejídání nepomohl. Nejvíce mi vyhovovalo vitariánství, které jsem držela od jara do konce léta. Bohužel mě pak ale přepadla únava, kdy jsem už od rána nedokázala fungovat a tak jsem zařadila vejce, tresčí