Nepovedená očista jater

Zdraví-AZ — https://forum.zdravi-az.com/forums/topic/nepovedena-ocista-jater/
Aldaaa — pon kvě 20, 2013 12:12 pm

Dobrý den,
vyzkoušel jsem poprvé očistu jater a to precizně podle návodu. Vše probíhalo podle návodu, vyprazdňovaní atd., jen jsem žádné kamínky nevyloučil. Jediné co plavalo v zakalené vodě v záchodě, co ze mě vycházela, byly dva zelené ale měkčí útvary velikosti nehtu. Asi je nepravděpodobné že bych měl tak čistá

Elivita — pát kvě 24, 2013 10:17 pm

Já bych Vám doporučila pročíst celé již založené vlákno o očistě jater - je tam zatím 158 stránek, takže je opravdu co číst :-)

Jarda — sob čen 01, 2013 10:00 pm
Aldaaa píše:
sudiiptasg — pát srp 29, 2014 5:02 pm

Pri mojej ociste pecene som taktiez vsetko dodrzal na 100%, no rano o 3,00 som vsetko vyzvracal. V stolici nebolo nic len riedke ako voda. Co bolo pricinou toho, ze som to vyzvracal ?

Jarda — sob srp 30, 2014 10:56 pm
sudiiptasg píše:
Pri mojej ociste pecene som taktiez vsetko dodrzal na 100%, no rano o 3,00 som vsetko vyzvracal. V stolici nebolo nic len riedke ako voda. Co bolo pricinou toho, ze som to vyzvracal ?

Těžko odhadnout, možná i velká nervozita z něčeho neznámého, to se občas stává. Navíc někdo vyloučí ty kameny až při první stolici i následný den, je tedy nutné bedlivé zkoumání a ne vše brát jako neúspěšný pokus. Mnohdy se při prvním provedení bordel pouze uvolní a utrhne a teprve při dalších kůrách odchází.