Jde vlastne o typ projimadla s razantnim ucinkem, pouziva se pokud pacient jde na vystreni tlusteho streva...:
POSTUP :
4 polévkové lžíce rozmíchat do libovolného množství vody (ne víc jak litr) a nenásilně popíjet, dojde k jistému provětrání střev.... ![]()
(nebo pane Jardo doporucite jiny postup?- rano/vecer,nalacno/jak dlouho po jidle v pripade diabetika co musi jist vickrat behem dne)
Nabizi se to jako jedna z variant misto klystyru nebo drahe hydrokolonterapie pro ty kdo rychle potrebuji procistit zanesena streva.
Levne lze sehnat Epsomskou sul napr.zde: Nabizi se to jako jedna z variant misto klystyru nebo drahe hydrokolonterapie pro ty kdo rychle potrebuji procistit zanesena streva. Dobre takze spise nez 1x tydne pouzivat 1x za 14 dni a bez MMS1. Jak pisete ve vlakne klystyr a mikroklyzmata: Je vyhovujici ten postup pomaleho popijeni 4pol.lz.na 0.5-1L vody ? Je vyhovujici ten postup pomaleho popijeni 4pol.lz.na 0.5-1L vody ?
Klystýr je nejlevnější postup čištění střeva a také jednoznačně nejbezpečnější, ten můžete dělat celý život a nic neriskujete. Tu sůl nemusíte pít pomalu, to bude projímat velice dobře i když ji vypijete rychle a nebudete se s tím tak trápit. Nicméně klystýry to nenahradí a stále je zde nebezpečnost ve vysušování sliznice střeva.
a co po tomto čištění sníst rýži s máslem?
Krátkodobě to samozřejmě lze takto dělat, ale dlouhou dobu určitě ne. Rýže s máslem není zase tak ideální jídlo, jak se většina lidí domnívá a jíst ho pravidelně zrovna nedoporučuji. Zacli jsme s Rivelinem diskuzi na lnenym oleji, ale trochu se to protahlo, tak zopakuju zde a prechazim do tohoto vlakna: Vycuc te knihy s popisem te ocisty je na: http://sebekriseni.cz/?page_id=778 Ja jsem to dost odflaknul, ale presto dokonale vysledky.
Jestli te dobre chapu, tak chces nahradit v Lysebethove navodu SM/HS, tedy epsomku, urinou?
Diky pv33, myslim, ze tvoje odpoved je jasna. Mne jen pripadalo pro VLASTNI telo prirozenejsi pouzit VLASTNI urinu ... nez tu epsomku, i kdyz proti ni absolutne nic nemam ... krome toho, ze se za ni plati
POSTUP :
4 polévkové lžíce rozmíchat do libovolného množství vody (ne víc jak litr) a nenásilně popíjet, dojde k jistému provětrání střev.... ![]()
(nebo pane Jardo doporucite jiny postup?- rano/vecer,nalacno/jak dlouho po jidle v pripade diabetika co musi jist vickrat behem dne)
"...Tak ať si místo klystýru udělají, alespoň jednou za 14 dní, průplach pomocí epsomské soli, je to mnohem levnější, daleko účinnější a nemusí ani nikam chodit." Ocista streva kupovanou VLAKNINOU+colonhydroterapie
"...Tak ať si místo klystýru udělají, alespoň jednou za 14 dní, průplach pomocí epsomské soli, je to mnohem levnější, daleko účinnější a nemusí ani nikam chodit." Ocista streva kupovanou VLAKNINOU+colonhydroterapie
Ja jsem ji delal 2x a super. Zbavil jsem se jak puchyru na rukou a nohou, ktere jsem si privodil houbami Shiitake, mozna to byla ocistna reakce, tak i ekzemu, ktery jsem mel radu let a na ktery nezabrala ani 18 dni hladovka.
názvem Hořká sůl v lékárnách, na celou kůru nám postačí cca 200) za vlastni urinu - viz pojednani na http://www.urinoterapie.eu Mas/mate s tim nejake zkusenosti?
g.
Pokud to myslis takto, tak muj nazor je ze bych to nedelal. Kdyz Lysebeth, tak kompletni a podle jeho navodu, a kdyz urinoterapie tak urinoterapie.
Navic si myslim, ze v pripade Lysebethovy ocisty strev by epsomku urina nenahradila.
A psal jsem ti, ze jsem tu Lysebethovu ocistu 2x delal a mimo cerstvych puchyru po otrave mi odstranila i ekzem, ktery jsem mel par let. A ten ekzem zvladnul i deseti nebo vic denni urinovy pust. Zatimco pri Lysebethove ociste dokonale zmizel asi po 5 dnech. Tedy nevim, jestli taky nepomohly ty cinsky houby a co se vlastne delo. nevsiml jsem si kdy presne ekzem zmizel, ale vsiml jsem si ze po 5ti dnech Lysebetha po ekzemu neni ani pamatky.
Jestli te dobre chapu, tak chces nahradit v Lysebethove navodu SM/HS, tedy epsomku, urinou?
Pokud to myslis takto, tak muj nazor je ze bych to nedelal. Kdyz Lysebeth, tak kompletni a podle jeho navodu, a kdyz urinoterapie tak urinoterapie.
Navic si myslim, ze v pripade Lysebethovy ocisty strev by epsomku urina nenahradila.
A psal jsem ti, ze jsem tu Lysebethovu ocistu 2x delal a mimo cerstvych puchyru po otrave mi odstranila i ekzem, ktery jsem mel par let. A ten ekzem zvladnul i deseti nebo vic denni urinovy pust. Zatimco pri Lysebethove ociste dokonale zmizel asi po 5 dnech. Tedy nevim, jestli taky nepomohly ty cinsky houby a co se vlastne delo. nevsiml jsem si kdy presne ekzem zmizel, ale vsiml jsem si ze po 5ti dnech Lysebetha po ekzemu neni ani pamatky.
kdezto vlastni urinu mam zadarmo ![]()