Plně se s Vámi ztotožňuji a jak to jde, utíkám od civilizace do přírody, oázy klidu. Ale napadlo mne, například, co děláte s "civilizací předepsaným" očkováním. Třeba takový tetanus. Dříve se na protitetanovku muselo každých deset, dnes se uvádí, že stačí každých patnáct let. Člověk přitom dostane do těla "pěknou" dávku chemie, brrr. Jenže se to musí... Chodíte na protitetanovky?
Anebo očkování dětí v útlém věku. Tfuj, akorát se tím zadělává na problémy v pozdnějším věku. Jenže je to povinné...
Tak tema ockovani me taky moc zajima, hlavne u deti, tech uplne malych, cerstve narozenych do dvou let, tam je toho hodne a neda se s doktory rozumne mluvit ... Mate Jardo k tomu co rict? A zalozit na to nove tema? Diky.
Podívejte se na toto a doporučuji vydržet celou přednášku té paní http://blip.tv/file/2224472/
Diky.
Odkaz znam uz z drivejska, pani Anita se hodne zasluhuje o to, aby se verejnost dozvedela o celem pozadi vyvoje a vyroby ockovacich vakcin. Ted zrovna na vitarianu bezi diskuze na dotaz maminky, ktera je rozhodnuta neockovat, jeji dceruska je prevazne na vita, doted zdrava, jenze ta hrozba pokuty je opravdu dost realna, tak tezko rict, jak to nakonec dopadne ...
Jardo, nemate z vlastni poradenske praxe nejaky pripad, kdy jste pomahal vybabrat se z nasledku po ockovani? Casto dochazi u deti po ockovani ke ztrate imunity, anginy, ekzemy a leukemie a doktori to dal leci jak jsou zvykli, antibiotika, kortikoidy na kuzi a prinejhorsim chemo a ozarovani, kdyz vypukne i ta nejhorsi varianta - rakovina. Maloktery doktor prizna, ano, je mozne, ze tato nemoc propukla po zaockovani.
Takze spis by me zajimal vas nazor na ockovani i neockovani, pokud s tim mate zkusenosti, at uz z rodiny nebo od pacientu . Diky.
Ne, sám s tím zkušenosti nemám, většinou řeším jiné problémy, než zrovna očkování. Tyto věci si lékaři drží celkem pod pokličkou a rozhodně nestojí o propagaci něčeho, co by jim bralo chleba. Já v tom ale nevidím žádný problém, můžete si vzít před povinným očkováním párkrát MMS v nějaké rozumné dávce a po příchodu domů ještě několik dávek v rozmezí ideálně 1 hodiny, nepředpokládám, že existuje nějaký neřád, který by to ustál a byl se v takto připraveném organizmu schopný zahnízdit. Chlordioxid pak vyprchá z tkání do 12 hodin od poslední aplikace a máte pokoj, jako by očkování nikdy neproběhlo.
Trochu OT, ale vyzera, ze toto je tiez z toho stretnutia.
http://www.mustwatch.cz/film/andreas-cl ... h-a-pravu/
Nevie niekto, o ake stretnutie islo a ake vsetky temy sa tam preberali?
To je teda síla, tfuj, ufff, to je něco
Rozhodně doporučuju všem ke zhlédnutí, to ano.
Klip mezitím stáhli, takže zde k tomu info: http://www.auria.sk/aktuality
Tam si lze pod odkazem "Titulky k filmom" přednášku stáhnout (AVI, cca 1 GB) a k tomu i české a slovenské titulky. Vřele doporučuji, opravdu.
Na linku http://www.mustwatch.cz toto video je dostupné také (pod jménem "Anita Petek - Očkování")
To je teda síla, tfuj, ufff, to je něco
Rozhodně doporučuju všem ke zhlédnutí, to ano.
Klip mezitím stáhli, takže zde k tomu info: http://www.auria.sk/aktuality
Tam si lze pod odkazem "Titulky k filmom" přednášku stáhnout (AVI, cca 1 GB) a k tomu i české a slovenské titulky. Vřele doporučuji, opravdu.
Na linku http://www.mustwatch.cz toto video je dostupné také (pod jménem "Anita Petek - Očkování")
Alespoň si můžete udělat lepší obrázek o tom, co všechno, pro nás obyčejné lidi, dělá moderní farmaceutický průmysl a přemýšlet o tom, jak moc ho já sám hodlám využívat.
Ano, Jaroslave, dal jste mi naprosto přesvědčivou odpověď. Děkuji za ni. Ta fakta z videa mi docela vzala dech. Brrrr.
Davát sa očkovat pri používaní MMS asi nemá význam.
Alebo?
Lekárka do mna stále "cpe", že je to bezpečné atd.
Mne osobne to príde ako nieo neprirodzené.
MMS so radšej ani nespomenul.
Čo by nasledovalo si viem živo predstavit.
Ďakujem
MMS chválabohu naprostou většinu očkovacích látek neutralizuje a pokud si dáte několik dávek před aplikací a další po aplikaci očkování, jste na tom stejně, jako kdyby jste nikdy očkovaný nebyl. Bezpečné očkování určitě není, jedná se o naprosto nepřirozený postup, který s imunitou člověka cosi dělá s nedá se bohužel spolehlivě odhadnout, co to udělá zrovna u Vás. Jde o výborný farmaceutický byznys, proto se to tak propaguje a všude vychvaluje. Dobré by bylo dát také veřejně k nahlédnutí výsledky těch, co tyto pokusy zdravotně poškodí, či přímo zabijí, ale to už se ze skromnosti nesděluje. Jak moc je to výhodné a bezpečné si uděláte snadno obrázek na současné akci s vakcínou proti prasečí chřipce. V první vlně měl být očkován zdravotnický personál a ten to na celé čáře odmítl, možná vědí i proč, nebo minimálně o zdravotní nezávadnosti tohoto očkování pochybují.
http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail ... i-vakciny/
....... trochu silná káva. Ale kdo ví??...
![]()
No, o ocipovani sa uz prilis dlho rozprava. Ja by som sa necudoval, keby to chceli urobit. Len by to potvrdzovalo predpovede nie maleho poctu mudrcov a vestcov z minulosti, ktorym sa nasa doba vysmieva. Mne vsak do smiechu velmi nieje...
statečná žena Jane Bürgermeister....
Toto video by měl vidět každý kdo se zajímá o prasečí chřipku a nejen o ní.
O tej zalobe viem uz dlho, ale je dobre ju vidiet rozpravat priamo. Diky za link!
Je to sice velice vážné téma, ale trocha legrace nikoho nezabije. Doporučuji si doma vyrobit vlastní vakcínu podle tohoto návodu, možná bude mnohem bezpečnější i účinnější, než ta oficiálně doporučovaná.
Co si tedy myslíte o prasečí chřipce? Vlády lžou o počtu mrtvých, nebo ti lidé umírají na něco jiného, nebo jak to je??
Máme se bát chodit do divadel a kin?
Díky
Jana
Já si nyní již myslím, že to je naprosto špičkový kšeft s lidskou blbostí. Netuším sice kdo a zda vůbec někdo říká pravdu, ale nesrovnalostí je tolik, že to je opravdu celé dost divné. Je sice pravdou, že sdělovací prostředky, které samozřejmě také někdo vlastní, předhazují lidem minimálně jednu mrtvolu denně, ale zamyslete se nad tím, zda na ten převeliký povyk není těch mrtvol nějak málo. Navíc ty mrtvoly jsou vždy nějak výrazně oslabení jedinci a je otázkou, zda vůbec umírají na tu chřipku, ale s těmi se srovnávat snad nemusíte. Můj názor je, že se jedná o něco úplně jiného, než o vlastní chřipku a pokud tedy do sebe budete ládovat pouhý vitamín C v dostatečné dávce, tak vám v podstatě nic nehrozí. Při větších obavách, pokud se to ve vašem okolí nějak více rozšíří, vysaďte vitamín C, nasaďte na nezbytně nutnou dobu MMS a jinak se s tím nezabývejte. Co mám zkušenosti, tak MMS i rozjetou chřipku pořídí zlikvidovat nejdéle za 12 hodin.
Také nejsem zastánce očkování, dceři jsem očkování odkládala (TBC a hexavakcínu), co to šlo, a MMR nechci dát vůbec. Jen je smůla, že ji můžou diskriminovat ze státních školek, škol v přírodě, lyžařských kurzů a podobně ![]()
Nepadlo tady několik odkazů, které mi připadají velmi dobré - kdo uvažuje o odmítnutí očkování pro sebe nebo své děti, dost informací je tady http://www.rozalio.cz a tady http://www.ockovanie.org/
a tady je mnoho informací o právech "pacientů" tedy občanů
http://www.ferovanemocnice.cz/
A nakonec petice pro veskrze rozumnou věc, navíc zakotvenou v mezinárodním právu...svoboda především.
http://petice.webnode.cz/
Jardo, omlouvám se, jestli jsou ty linky nevhod, četla jsem pravidla fóra a trochu mi to zamotalo hlavu, ale myslím, že tohle by mělo být ok a užitečné pro všechny, nejde o žádnou reklamu že...
Nepadlo tady několik odkazů, které mi připadají velmi dobré - kdo uvažuje o odmítnutí očkování pro sebe nebo své děti, dost informací je tady http://www.rozalio.cz a tady http://www.ockovanie.org/
a tady je mnoho informací o právech "pacientů" tedy občanů
http://www.ferovanemocnice.cz/
A nakonec petice pro veskrze rozumnou věc, navíc zakotvenou v mezinárodním právu...svoboda především.
http://petice.webnode.cz/
Jardo, omlouvám se, jestli jsou ty linky nevhod, četla jsem pravidla fóra a trochu mi to zamotalo hlavu, ale myslím, že tohle by mělo být ok a užitečné pro všechny, nejde o žádnou reklamu že...
Ano, toto jsou linky na informace a je to naprosto v pořádku. Zákaz vkládání linků se týká komerčních linků zaměřených na profit jedince, který je sem vkládá. Je to vlastně vykrádání piplavé práce zřizovatele stránek a jedná se prakticky o kukaččí mládě v hnízdě. Tyto praktiky je třeba jednoznačně likvidovat a pijavice co nejrychleji odstranit.
Alebo eliminovat ich informacny potencial, cim z nich spravit lacnu nicnehoviacu zmes slov, ako ste to spravili s reklamnym prispevkom vo vlakne MMS. ![]()
Ano i takto to lze řešit a pijavici odstranit.
Tak jsem se nechala přemluvit na očkování proti tetanu a nechala si to píchnout ve středu. Ale pro jistotu jsem brala před tím mms v menších dávkách co jsem zvládla a i po vpichu. Ale dnes mne to odrovnalo. Večer jsem si dala 5kapek mms a v 6ráno jsem zvracela, velké bolesti žaludku. Ted už sice nezvracím a žaludek bolí o něco méně, ale zase mi pořád stoupá teplota, nyní 38,3st. A bolí mne úplně celé tělo, svaly. A od té středy mne bolí půlka ruky, kde byl vpich a v noci mne to nenechá spát. Bolí to i na dotek. Tak si akorát nadávám, že jsem se nechala k tomu přemluvit. Ale na jiných diskuzích, kde se odsuzují veškerá očkování, bylo tohle výjimkou. Tak jsem to riskla. A taky všude píší, že vedlejší účinky nejsou žádné. To jsem teda zase výjimka. Doufám, že to nebude trvat dlouho
Tak nějak nechápu vaše počínání, ale u tetanu bych asi zastával názor očkovat, protože smrt na tuto nákazu opravdu není záviděníhodná. Naprosto netuším, co s tím udělá MMS, ale pokud očkování zlikviduje a nebudete chráněná, tak je sice riziko nákazy malé, ale prostě existuje. Nyní se to v organizmu pere a nedá se odhadnout výsledek, nicméně být chráněný proti tetanu je něco jiného, než očkování proti chřipce, to je opravdu do nebe volající lumpárna a zdroj zisku, ale u tetanu jde o opravdu vhodný a celkem bezpečný způsob ochrany před nákazou.
Moje počínání vyplinulo z vašeho textu. Tak jsem si vzala ráno 4k mms a večer v den očkování 5k mms. Pak už ne. Teplota vyšplhala v noci na 38,9st. Tak jsem jedla zázvor a dnes jsem bez teploty, ale strašně se potím. Myslíte, že tam z toho očkování něco zbylo? Nebo bych měla jít na přeočkování?
Pane Jardo!Chci se právě zeptat na tetan!Nejsem očkovaný už od roku 1995 a popravdě očkováním jakéhokoliv druhu nevěřím. Domnívám se správně pokud bych dostal tetanus tak se ho zlikvidovat buď očistama anebo MMS?
No, jenže moje texty se netýkají tetanu, ale očkování proti prasečí, nebo jakékoliv jiné chřipce, což je opravdu blbost uměle vytvářená. Zda se očkování ujmulo, či ne, se spolehlivě odhadnout bohužel nedá a je otázkou, zda se pohybujete v prostředí, kde se taková nákaza dá pořídit, což je nejčastěji u koní a při hrabání v hlíně. Riziko je patrně sice malé, ale existuje a není radno ho podcenit.
Reakcie na očkovanie proti tetanu bývajú rôzne a niekedy veľmi búrlivé. Vysoká teplota nebýva výnimkou. Dá sa povedať. že bolo úspešné vzhľadom k tej reakcii.
Nedovedu úspěšnost takového léčení spolehlivě odhadnout a konkrétně v tomto případě bych asi očkování zastával. Je ovšem pravdou, že silný imunitní systém by to s tou uvedenou podporou asi zvládnout měl, ale garanci vám na to nikdo nedá.
No budu se hlídat. Mám totiž velkou zahradu a zeleninu a ovoce užívám v tomto období jen odtamtud. Takže se hrabu v hlíně dost často. No snad tam z toho očkování něco zbylo. A pokud vím, tak na očkování se má chodit za 10 až 15 let. Tak to zkusím za těch 10let, jestli mi ji někdo dá.
Řešit dnes, co bude za deset let, bych se asi neodvážil ani teoreticky, ale patrně bohatě stačí hlídat si nějaké nestandardní reakce oraganizmu v souvislosti třeba se zraněním na zahrádce. Pak na nic nečekat a raději zajít k lékaři, který vám ji stejně preventivně píchne, pokud mu řeknete, že netušíte, kdy jste ji měla naposled, případně včas při podezření z nákazy zahájí léčbu, která je dnes reálná a dost úspěšná.
Treba sa očkovat proti čiernemu kašlu?
Neviem či som bol vobec zaočkovaný a v správach sa objavila správa, že je to velmi nebezpečné ochorenie, a množia sa prípady
a hlavne v bratislavskom kraji je ich najviac a kedže som z Bratislavy,tak ma to dost vydesilo.
Viem,že očkovania sú sprostost a vyhýbam sa im oblúkom,ale tu si nie som istý.
Exisistujú ešte nejaké očkovania, ktoré sú naozaj nevyhnutné?
Ďakujem
Exisistujú ešte nejaké očkovania, ktoré sú naozaj nevyhnutné?
Ďakujem
Já osobně bych řešil opravdu pouze ten tetanus, jiné onemocnění takový problém nepředstavuje a zpravidla je léčitelné buď alopaticky, nebo alternativně, ale léčit se dá.
Ešte jednu vec doplním, v tom príspevku bolo povedané, že sa to lieči antibiotikami.
Ked to teda vezmem do úvahy, tak mi vychádza, že by sa dalo použit MMS alebo v tomto prípade nie?
Antibiotiká by som neužíval tak či tak.
Pokud není vyhnutí, tak jedna dávka antibiotik se dá určitě přežít, ovšem patrně by to MMS mělo zmáknout.
Myslíte očkování proti sezónní chřipce? Nemluvím teď o prasečí chřipce. Očkuju se každoročně, včera jsem vakcínu aplikoval. Funguje na mně velice dobře, stojí cca 150-200 koruna a znamená to pro mně v praxi, že se tu kterou sezónu vyhnu chřipce a i když ji dostanu, její průběh je o 90% snesitelnější. Ano, budu cítit, že mi není dobře, ale nebudu mít teploty/horečky, nebudu ze sebe dostávat tuny hlenů, nebudu muset celý týden ležet v posteli. Pro mně je to jasná volba.
P.S. vitariáni chřipku nemají?
Neočkuji se zásadně, protože je to nesmyslné a v konečném důsledku velice nebezpečné, podkopává se tím vlastní imunitní systém a že to funguje o tom svědčí holá skutečnost, že jsem chřipku, nebo angínu neměl minimálně 20 let a nijak se proti kontaktu s nákazou nechráním. Pouze v chřipkovém období razantně zvýším příjem vitamínu, většinou tak na 16000 mg a máte pravdu, že vitarián ji nedostane. Tyto potíže jsou výsadou masožravců a pojídačů produktů chemicko-potravinářského průmyslu, kdy je tělo plné kyselých hlenů a vy si pouze zvete kamarády na raut k nádherně prostřenému stolu, tak proč by se nezúčastnili.
16 gramů vitamínu C denně? ledviny Vám zajisté děkují. Jardo bojujete proti masu a vařené potravě, ale chemicky vyrobený vitamín C Vám nevadí. Máte zvláštní kritéria a názory.
Ledviny se na vitamínu C rozhodně cítí lépe než na purinech z masa. Jinak nebojuji ani proti masu, ani proti vařené stravě, to je každého věc co jí, pokud je svéprávný a má občanský průkaz, tak ať se každý rozhodne. Uměle vytvořený vitamín C smíchaný s bioflavonidy nepředstavuje pro organizmus žádné zlo, ale zase jde o úhel pohledu. Máte pravdu, že moje kritéria a názory jsou zvláštní, ovšem je otázkou, zda jsou špatné, to že něco dělá většina, nemusí zdaleka znamenat, že to je správně a teprve čas rozhodne, kde je pravda.
Takze tu sa musim priklonit k tomuto nazoru. Je to presne moj pripad. Pred cca 3 tyzdnami som riesil tento problem aj ja a nakoniec som sa zaockovat dal opat . Moja rodina tentokrat odmietla, budem moct porovnat. Ano viem, ze je vela rozporuplnych nazorov na tento problem, ale moja dlhorocna skusenost je takato: Nedam sa zaockovat=tyzden mrtvoly v posteli, dam sa zaockovat, lahky priebeh, s jednodnovou zvysenou teplotou a s acylpyrinom. Viem, ze idealne pre organizmus by bolo to tyzdnove potenie, ale nemozem si ho dovolit, nakolko chovam domace zvierata a tym je moja chripka ukradnuta.
Toto by som rad vysvetlit. Ak si dobre pamatam zo skoly, vakcina je umrtveny kmen bakterii do tela. Z toho mi vyplyva, ze sa imunitny system aktivizuje.
Aby som este objasnil, pracujem v lekarskom prostredi a vsetci opytani lekari ockovanie odmietaju, ale tiez nemaju moj priebeh chripky. Neviem, mozno maju nejaky zazracny sposob prevencie, ktory mi nechcu prezradit, ale zivotny styl to nie je, ako ich poznam, je horsi ako moj. Az na mojho obvodaka, ten tvrdi ze sa dava ockovat aj celu svoju rodinu uz dlhe roky.
Chřipku můžete dostat pouze do zahleněného organizmu se slabou imunitou a na tom očkování nic moc nezmění. I po očkování máte stále zahleněný organizmus a slabou imunitu, ovšem již dopředu proroštovaný imunitní systém má vytvořené nějaké protilátky, tedy trochu fóra vy máte zdánlivě lehčí průběh. Patrně by se dalo stejného výsledku docílit na megadávkách vitamínu C, ale to si můžete vyzkoušet. Pokud se takto imunitnímu systému „pomáhá“, tak samozřejmě zleniví a při opravdovém problému jste v tom až po uši, čili si ho podkopáváte. Většina normálních lékařů ví, že jedině zdravý a silný imunitní systém je může ochránit, nějaké pofiderní injekce určitě ne. Možná mají úděsný životní styl, ale třeba mohou v chřipkovém období nasadit megadávky vitamínu C a mají celkem jistotu, případně používají nějakou z metod okysličení a to funguje také spolehlivě, kupodivu i na buřtové stravě.
Dobre, s vacsinou sa da suhlasit a kludne to Cecko mozem vyskusat na manzelke. Ale stale nemam vysvetlene (nepochopil som) ako mi moze leniviet imunita, ked ju stale "nakopavam" ockovanim...
Samozrejme rad by som to odskusal (ved preto som tu), len potrebujem osetrit tu tyzdnovu PN. Zatial citam aj o tom MSM...
Este k tym C-ckam. Som nasiel inde od teba link na "technicke" C, je mozne ho bez obav pouzivat?
To nie je "technická" ale liekopisná, je menej čistá ako p.a. (per analysis) ale práve liekopisná je vo všetkých tabletách vitamínu C. Ale asi bude drahšia ako klasické balenie v modrom valci 100g práškový vitamín C v prakticky všetkých DM drogériach, kde je v SR cena 2,05 eur za 100g.
Nejaka zvlastna matematika, tam kilo 15,25€ tvoja cena v drogerii 20€. Nepomylil si sa? ![]()
oops, cenu som si nevšimol, ale to tvoje kilo s DPH je 18,16eur. Ja som v Bratislave v inej laboratórnej firme pôvodne nakupoval kilové balenia po 26eur a nejako som uvažoval s tou cenou. Takže ak ti predajú, tak je to dobrá kúpa. Ovšem moja skúsenosť s väčšinou takýchto firiem je, že pokiaľ nie si právnická osoba alebo živnostník, nepredávajú nič.
Tato varianta vitamínu C je v naprostém pořádku a má i velice dobrou cenu.
Jsem nový, z jiných for např. upramene.cz , je očkování proti tetanu stejné jak z ukázky vyrobte si vlastní...
Tetanus =
trochu hnisu z mozku umírající opice t.j. otevřená hnijící hlava
k tomu mix ze zkažených vajec = živný extrakt
následně oblíbený formaldehyd a rtuť
potom aplikovat ne ústy ale přímo do žíly.
Tetanus nastartuje v neokysličených částech těla - např. u dědečka v cukrovkové nekrotické noze po našlápnutí na hřebík
nikoliv u mladších fungujících lidí, kdy vytéká z rány čerstvá okysličená krev.
Tetanus =
trochu hnisu z mozku umírající opice t.j. otevřená hnijící hlava
k tomu mix ze zkažených vajec = živný extrakt
následně oblíbený formaldehyd a rtuť
potom aplikovat ne ústy ale přímo do žíly.
Tetanus nastartuje v neokysličených částech těla - např. u dědečka v cukrovkové nekrotické noze po našlápnutí na hřebík
nikoliv u mladších fungujících lidí, kdy vytéká z rány čerstvá okysličená krev.
To je sice humorné, ovšem tetanus bych nepodceňoval, dříve se mu docela dařilo a umíralo na něj velice ošklivě docela dost lidí, čili zde konkrétně vidím očkování jako dobré.
Potřebovala bych poradit. V lednu odjíždím do Thajska a řeším, na co se dát preventivně očkovat. Obecně se doporučuje tetanus, hepatitida A i B a břišní tyfus. Podle zdejších reakcí vidím, že na tetanus je dobré se nechat přeočkovat. Hepatitida se má prý očkovat 2x měsíc po sobě a potom ještě do půl roku, aby byla ochrana celoživotní. Známí tvrdí, že stačí teď pouze 1x. A břišní tyfus je prý zbytečný, nikdo, kdo tam jezdí, ho prý nemá.
Určitě si sebou vezmu mms2 a nejspíš ho budu brát preventivně v malých dávkách.
Tak ten tetanus je opravdu vhodný, a to ostatní se dá pomocí správných postupů celkem dobře podchytit. Vodu si vždy desinfikovat buď kyselinou chlorovodíkovou, nebo přidáním MMS a preventivní pojídání malých dávek MMS 2 by mělo také fungovat. Když k tomu budete dodržovat i pravidla hygieny, jako třeba omytí zeleniny a ovoce v roztoku chlorového vápna, tedy MMS 2, nebo ho postříkáte neředěným MMS, tedy chloritanem sodným z takové té lahvičky s rozprašovačem na opalovací olej, tak se tam nemůže udržet nic, co by vás mohlo nakazit.
Pořád zvažuju, jestli si radši nedat i tu žloutenku. Myslíte, že jsou skutečně nutná ta 2-3 očkování? Nestačilo by jedno?
Kdybych se pro to rozhodla, bylo by to vhodné udělat třeba týden po jaterní očistě, aby byla játra v kondici a bez problému to zvládla?
To se těžko radí a co se týká počtu očkování, to nemohu sloužit, tyto věci nastudované nemám. Očisty bych do toho nemotal, to odhadnout nedovedu, ale po očkování bych podpořil játra ostropestřcovou kašičkou.
Tak jsem se radši nechala očkovat proti žloutence A. Chtěla bych se jen ujistit, jestli můžu užívat peroxid hořčíku, jestli ten kyslík nebude působit proti tomu viru v krvi, i když si myslím, že ne. Díky.
Tak to neodhadnu, ale raději bych ho na pár dní vysadil, kyslík je opravdu mocný nepřítel jakéhokoliv šmejdu.
Napadly mě různé nadpisy:
klasické "Peníze, nebo život"?
= blbost, to už neplatí - oni chtějí tvoje peníze i život!!!
![]()
nebo: peníze za život? - taky ne; peníze jim musíš dávat pravidelně dle zákona a s tvým životem si stejně udělají co budou oni chtít...?
![]()
tak já tedy nevím. Nazvedly mě dnešní televizní noviny- povinné očkování na cokoliv, co určí vrchnost. Hlavně děti. Občas nějaké úmrtí se nepočítá....
Jinak vysoké pokuty. Nezaplatíš vysokou pokutu, přijde exekutor....
Každopádně je zajímavé tohle video:
Jde opravdu o neuvěřitelnou lumpárnu, ale co chcete, prachy jsou mocný přesvědčovací argument a neznám politika, který by jim odolal, zvláště pokud si je jistý svojí beztrestností. Částečné zmírnění tohoto problému se dá řešit střílením těchto gaunerů na stadionech k velikému obveselení chudého lidu, ale toho se zde ještě mnoho let nedočkáme, bohužel.
zdravym vas Jardo posielam sem krasne vysvetlenie ockovania aj toho tetanu ktoremu sa priklanate takze trocha toho selskeho rozumu je tiez na mieste nie len pisat o beberkach ktore furt vyhanate a mate nocne mory a s toho mate celozivotnu tuzbu boja proti beberkam ,pre niekoho je to aspon vec ktora dava tomu cloveku zmysel!! http://www.auria.sk/blog/historia-ockovania
To video je úžasné
Jak píše hammel, to video nemá chybu, ale patrně jste nějak nepostřehl, že mě tyto zmiňované breberky rozhodně netrápí a už vůbec nemám jejich likvidaci jako životní cíl, natož abych z nich měl noční můry. Ve videu správně zaznělo, že se jedná o problém vždy vznikající ze špatných podmínek a nesprávného životního přístupu, což zde hlásám pomalu v každém příspěvku. Nicméně v tom videu není celá pravda, což je potřeba také zmínit a to vám patrně už vůbec nedošlo. Tělo je opravdu vybaveno na veškeré šmejdy, které zde žijí milióny let, ale zatím neovládá šmejdy, které stvořil člověk v laboratořích, nebo vznikají mutací za pomoci antibiotik a dalších zázračných látek. Co vám říká třeba taková borelióza, víte o tom co to vlastně vůbec je? Budete také věřit tomu, že na ní vaše tělo je schopno vyzrát, pokud ano, tak asi zbytečně a bude to fatální omyl. Bohužel to zdaleka není jediný moderní kámoš vypuštěný člověkem na tento svět a mnoho z nich by mělo určitě být zmíněno i v tom videu, aby si každý mohl udělat kompletní obrázek svých reálných možností a použít svůj zdravý selský rozum. Netvrdím, že jsem pro očkování a moderní léčbu, to určitě ne, ale v některých případech ji není nejrozumnější bez rozmyslu odmítat, na něco prostě člověk sám nestačí, protože to jeho imunitní systém neumí ani zaregistrovat, natož odstranit a být doživotní mrzák jenom kvůli přesvědčení, to je docela blbost, nebo ne?
V tom videu sa uviedlo, že nejde o baktérie a vírusy ale hlavne o umožnených podmienkach kde sa budú tie baktérie množiť a majú tam živnú pôdu. Ja som očkovanie odmietal vždy aj bez toho videa a môj názor je, že človek očkovanie nepotrebuje a zaobišiel by sa bez neho.
Tak očkování určitě ano, hlavně pokud jde o nějaké standardní breberky, ale na některé moderní bakterie prostě naše imunitní možnosti zatím nestačí a je na místě moderní léčba. Znovu opakuji léčba, ne očkování, což za par desítek let nemusí být pravda, ale nyní to bohužel platí.
tak to vam neberiem ale vsetky veci co uzivate pri liecbe len pomeha telu a ono rozhoduje ako s tymi zivinami a liekmi nalozi citaval som na forach rozne pripravky ako pomahaju hlavne mikrobionalne a neviem ake a nakoniec nic nepomohlo ,taka urina to mala zmaknute za par dni a co teda je pravda pomohla urina alebo to co telo z uriny chelo kto o tom rozhoduje ze sa vylieci? vitamin C alebo telo aby ho vedelo vyuzit?mozete ho sypat na lopatkach ked to na jedneho posoby a druhy nema sancu? a zase rozpravate o mutaciach a ti doktory co rozpravaju o varusoch to jednoznacne hovoria kazde bakterie sa stale menie tak aby prezili a mozno aj mutuju a ako viete ze to je zle ,ci dobre len ak sa citite dobre? a vlastne dnesny clovek nevie asi ci sa citi dobre,lebo si zvykol aj v srabe zit dobre.odmietam ockovanie takymi sposobmi ktore tu koluju a som pripraveny svoju dcerku co materaz 3 roky chranit od tych chrapunov specialiostou z farma priemyslu
humorne ze ? ale od vas
To je sice humorné, ovšem tetanus bych nepodceňoval, dříve se mu docela dařilo a umíralo na něj velice ošklivě docela dost lidí, čili zde konkrétně vidím očkování jako dobré.a pritom to stale uznavate aj ked viete co je zatym
http://www.rng.nazory.eu/borelioza/?offset=10 a tu vasej berelioze
Je to prostě můj názor a rozhodně nemusí být ani správný a ani se nemusí každému líbit.
Dotaz nezněl, kde si o ní mohu nějaké bláboly přečíst, ale zda víte o co vlastně kráčí.
Dnes som bol zaočkovaný 3 vakcínou tetanus/záškrt/čierny kašel a bol som potom "kávičkovat",v značne zafajčenom prostredí a priznám sa,že som si zapálil aj ja a teraz si nie som istý, či som urobil dobre.
Lekárka síce povedala,že to nemá vplyv no neviem, nechal som sa "spoločnsky zmasírovat".
Alkohol som nepil, iba to hore uvedené a miešané nápoje,káva,minerálka.
Mohol som teda "vybit" tú očkovaciu látku?
Ďakujem
Nepředpokládám, že by to na vakcinaci mohlo mít nějaký vliv.
Mnohí ľudia si nie sú vedomí toho, že niektoré detské vakcíny obsahujú kvasnice. Tie môžu spôsobiť problémy s dýchaním a astmu.
Vakcínou s obsahom kvasníc je vakcína proti nákazlivej žltačke typu B. Táto choroba môže spôsobiť zápal (a opuch) pečene a značné poškodenie pečene. Bábätká v USA dostávajú prvú vakcínu proti nákazlivej žltačke typu B pri narodení a prvú vakcínu proti HiB po dosiahnutí 8 týždňov života.
Farmaceutka Heidi White napísala v roku 1999 článok (http://www.whale.to/vaccines/hib2.html), ktorý spájal očkovanie proti HiB s astmou. Vysvetlila, ako rôzne štúdie na potkanoch, myšiach a morčatách podporujú túto hypotézu:
"Do nosa vstreknutá vakcína proti HiB preukázateľne dráždi Th1 a Th2 bunky myší. Ak je Th2 zložka imunitného systému predráždená, môže to zvýšiť riziko astmy a alergie." Je vysoko pravdepodobné, že jej štúdie sú korektné, keďže niektorí výrobcovia používajú kvasnice ako zložku vakcín proti HiB a alergia na kvasnice je známou príčinou astmy a dýchacích problémov u niektorých detí. Na stránke "Bez-kvasnicová diéta" sa spomína astma ako jedna z mnohých nežiaducich reakcií spôsobených alergiou na kvasnice. (http://www.yeastfreedietcure.com/yeast-allergy/yeast-allergy-symptoms)
Lauren DiMiceli a kol. vypracovali štúdiu, ktorá sa opierala o databázu VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System = Systém hlásenia nežiaducich účinkov vakcín v USA) ako o pomôcku. Oznámili, že niektoré deti mali nežiaduce reakcie na kvasnice použité v očkovacích látkach. Zistené problémy sa najčastejšie spájali s vakcínou proti nákazlivej žltačke typu B, o ktorej sa vie, že bola deťom podávaná zároveň s očkovaním proti HiB. Ak by boli použité dve vakcíny s obsahom kvasníc súbežne, možno predpokladať, že ľubovoľný problém, ktorému môže čeliť dieťa s alergiou na kvasnice, bude dvojnásobne intenzívnejší. V zhrnutí štúdie zmienili, že pri príprave rekombinantnej vakcíny proti nákazlivej žltačke typu B sa používajú bunkové kultúry Saccharomyces cerevisiae, inak známe ako pekárenské kvasnice. (http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X05007486).
Ďalšou vakcínou obsahujúcou kvasnice, ktorá sa podáva deťom od 9 rokov, je Gardasil (v Európe známy skôr ako Silgard).
Merck (výrobca vakcíny) tvrdí, že Gardasil ochráni deti pred nákazou HPV a rakovinou krčka maternice. Táto vakcína tiež spôsobuje u detí astmu. Na webovej stránke Medications.com popisuje jedna matka, ako jej dieťa trpí silnou astmou, odkedy bolo zaočkované Gardasilom. Povedala, že je presvedčená, že jej dcéra dostala astmu až po zaočkovaní. Napísala (http://www.medications.com/gardasil/51538):
"Teraz naša dcéra navštevuje odborníka na alergie, astmu a imunológiu, ktorý je tým správnym typom lekára. Naša dcéra stále bojuje s veľmi silnou astmou už vyše 1 roka a 10 mesiacov."
Nie je jedinou matkou, ktorá hlásila, že jej dieťa trpí astmou a problémami s dýchaním, odkedy bolo zaočkované Gardasilom. Marianne Green tiež hlásila, že jej dcéra Holly trpí vážnymi problémami s dýchaním, odkedy bola zaočkovaná Gardasilom. Napísala (http://truthaboutgardasil.org/breaking- ... headlines/):
"Holly dostala prvú dávku Gardasilu vo štvrtok a v sobotu dostala niečo, o čom si myslela, že to je alergický záchvat. V nedeľu mala problém dýchať a užila lieky na astmu. Nasledujúci pondelok mala silné bolesti v hrudi a nemohla dýchať. Jej beztak bledá pokožka zosivela. Počas 9 dní opakovane navštívila záchranku, hovoriac svojej mame, že ju "hruď bolí tak silne, ako keby jej niekto chcel vyrvať srdce z hrude". Mala perikarditídu (zápal osrdcovníka), zápal a opuch, ktorý obklopil srdce tekutinou. Lekár povedal, že to bolo priamo spôsobené Gardasilom a napísal to do svojho hlásenia."
Článok "Chráňte svoje dcéry pred očkovaním Gardasilom", ktorý vyšiel v Epoch Times, ktorého autorkami sú reportérka Sally Fallon Morell, MA a Mary G. Enig, PhD., FACN, CNS z Weston A. Price Foundation (nezisková organizácia zameraná na vzdelávanie o výžive - pozn. prekl.), ponúka vysvetlenie, prečo niektoré deti dostali astmu a problémy s dýchaním po očkovaní Gardasilom. Sally Fallon a Mary Enig napísali, že pri klinických skúškach Gardasilu použili výskumníci namiesto neúčinného fyziologického roztoku roztok obsahujúci hliník. Výsledky boli katastrofálne, keďže Gardasil tiež obsahuje hliník (http://en.epochtimes.com/news/7-10-4/60404.html):
"Okolo 60% z účastníkov klinických skúšok — ako tých, čo dostali vakcínu, tak aj tých, čo dostali "placebo" — trpelo nežiaducimi účinkami, ako sú bolesti hlavy, horúčka, nevoľnosť, závrat, zvracanie a hnačka. Avšak nežiaduce účinky boli vážnejšie v skupine, ktorá dostala Gardasil: astma, bronchospazmus (kŕče priedušiek), artritída a — iróniou osudu — zápalové ochorenie v oblasti panvy."
Nikto sa nikdy nedozvie, či to boli kvasnice alebo hliník, na čo účastníci skúšok reagovali. Domnievam sa, že to pravdepodobne bolo jedno s druhým. Vyzerá to ako obrovská (a neuveriteľná) náhoda, že deti, čo utrpeli najvážnejšie nežiaduce účinky (napr. astmu), boli deti, ktoré dostali Gardasil a nie "placebo".
Očkovacie látky s obsahom kvasníc však nie sú jediné, ktoré údajne spôsobujú astmu u detí. V článku Dr. Davida L. Phillipsa nazvanom "Spôsobujú očkovania proti tetanu, záškrtu a čiernemu kašľu astmu?" pojednáva autor o štúdii, ktorá odhalila, že deti, ktoré boli očkované proti záškrtu, tetanu a čiernemu kašľu (prípadne len proti tetanu) o 50% pravdepodobnejšie zažijú vážne alergické reakcie a sú o 80% náchylnejšie na sinusitídu (zápal prínosových dutín). S 2x vyššou pravdepodobnosťou dostanú astmu.
Štúdia z roku 2000, vypracovaná E. L. Hurwitzom a H. Morgensternom z Katedry epidemiológie Fakulty verejného zdravotníctva Kalifornskej univerzity v Los Angeles (UCLA School of Public Health, Department of Epidemiology), dospela k záveru, že medzi očkovaním proti tetanu (resp. proti tetanu, záškrtu a čiernemu kašľu) a astmou je jednoznačná príčinná súvislosť. V štúdii sa píše:
"Pravdepodobnosť astmy je 2x vyššia u očkovaných osôb než u neočkovaných."
V záveroch štúdie sa dočítame (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10714532):
"Očkovanie proti tetanu, resp. tetanu, záškrtu a čiernemu kašľu, ako sa ukazuje, zvyšuje riziko alergií a súvisiacich problémov s dýchaním u detí a dospievajúcich."
Ďalšia vakcína, ktorá údajne spôsobuje u detí astmu, je vakcína proti čiernemu kašľu. Časopis Pulse oznámil v roku 1997, že deti, ktoré sú zaočkované proti čiernemu kašľu, dostanú astmu, ekzém a sennú nádchu s o 50% vyššou pravdepodobnosťou než neočkované deti. Praktický lekár a odborník na hrudník z Churchillovej nemocnice v Oxforde, Dr. Julian Hopkin, vypracoval štúdiu použijúc vzorku svojich pacientov na preskúmanie vzťahu medzi detskými chorobami a následným rozvojom atopickej astmy, sennej nádchy a ekzému.
Po prispôsobení medicínskym a spoločenským faktorom odhalil Dr. Hopkin, že očkovanie proti čiernemu kašľu, užívanie antibiotík v prvých dvoch rokoch života a atopia u matky predstavujú nezávislé rizikové faktory pre vznik alergie v neskoršom živote. Napísal (http://www.whale.to/vaccines/asthma5.html):
"V tejto vzorke obyvateľstva sa tieto tri nezávislé faktory ukázali byť spoľahlivou predpoveďou následného vzniku astmy, sennej nádchy a ekzému. Túto spojitosť sme nenašli u ostatných faktorov."
Jestvuje niekoľko teórií ohľadne dôvodov náhleho nárastu výskytu astmy v posledných rokoch. Dr. Stephen G. Hendrix zo štátu Georgia v USA pojednáva o niekoľkých z nich. Zaujímavé je, že jednou z teórií, o ktorých hovorí, je tzv. "Hygienická teória". Hygienická teória hovorí, že detí, ktoré vyrastaú v špinavom, nečistom prostredí, ako napr. na farme alebo v oblastiach bohatých na baktérie, budú s menšou pravdepodobnosťou náchylné na vznik astmy, pretože vystavenie takýmto vplyvom v ranom veku prispieva k budovaniu imunitného systému dieťaťa. Dr. Hendrix píše (http://www.southcoastmedical.com/documents/blurbs/Hendrix%20Article.pdf):
"Obľúbenou hypotézou na vysvetlenie nárastu výskytu astmy a alergií je tzv. "hygienická hypotéza". Výskumníci si všimli, že deti vystavené nákazám od starších súrodencov majú, zdá sa, určitú ochranu pred vznikom astmy a alergií. Deti vyrastajúce v prostredí bohatom na baktérie a mikróby, ako napr. blízko stajní a chlievov, dostanú alergie zvyčajne s oveľa menšou pravdepodobnosťou, než deti žijúce v domovoch s vysokou úrovňou hygieny. Styk s mikróbmi a choroboplodnými zárodkami v ranom detstve umožňuje ľudskému imunitnému systému vyvinúť si určitú toleranciu na alergény alebo iné jedy v životnom prostredí, ktoré sú zodpovedné za spustenie príznakov alergií a astmy."
Dr. Andrew H. Liu a James R. Murphy, PhD. z Denveru v štáte Colorado, USA, taktiež pojednávajú o "hygienickej teórii" vo svojom článku nazvanom "Hygienická hypotéza: Fakt alebo fikcia?".
Väčšina zdravotníkov považuje domáce roztoče za hlavnú príčinu astmy. Asthma UK (nezisková britská organizácia na podporu výskumu astmy) odporúča používať úplne nepriepustné obliečky/plachty na matrace, periny a vankúše. Hovorí, že mnoho ľudí s astmou je citlivých na trus domácich roztočov. Avšak keď Dr. Liu a Dr. Murphy študovali výsledky svojho výskumu, zistili, že kontakt s mikrobiálnymi produktmi v životnom prostredí, meraný úrovňou endotoxínov v prachu v matraci, bol spojený s výrazným ZNÍŽENÍM rizika sennej nádchy, atopickej precitlivelosti, atopickej astmy a atopickej dýchavičnosti v detstve.
Inými slovami: čím viac boli deti vystavené choroboplotným zárodkom a baktériám, tým silnejší bol ich imunitný systém.
Jedno z najrozumnejších konštatovaní, ktoré som kedy čítal na túto tému, napísala Anne Munoz-Furlong, riaditeľka a zakladateľka The Food Allergy & Anaphylaxis Network (FAAN; Združenie pre potravinové alergie a anafylaxiu v USA), ktorá napísala (http://www.whale.to/vaccines/hoffman.html):
"Možno sú naše domovy príliš čisté – urobili sme veľmi veľa pre to, aby sme zbavili práce náš imunitný systém. Nemáme parazity, množstvo detských chorôb, proti ktorým sa očkuje, a tak možno u niektorých ľudí si zaháľajúci imunitný systém hľadá nejakú prácu a rozhodne sa: "Nemám rád mlieko" alebo "Nemám rád arašidy", a telo potom útočí na bielkovinu z jedla, ako keby to bol nejaký nepriateľský votrelec. Myslím si, že nám Pán Boh dal imunitný systém, ktorý je šikovnejší – ak ho ponecháme robiť svoju prácu bez akýchkoľvek zásahov!"
Dr. Lawrence J. Hoberman s tým súhlasí (http://www.yourpathtohealing.com/Hygiene_Theory.html):
"Za posledných 30 rokov bol v rozvinutých krajinách dvoj- až troj-násobný nárast výskytu alergií u detí. To je významný rozdiel, keď si to porovnáme s 19. storočím, kedy bola senná nádcha (alergická rinitída) a astma vzácnosťou.
Vzostup alergií, ako sú astma, rinitída a ekzém, nebol zaznamenaný v nerozvinutých krajinách. Z tohto pozorovania vznikla "Hygienická teória".
Táto teória pripisuje nárast alergií nášmu dezinfikovanému životnému štýlu. V našom super-čistom svete – očkovanie, anti-bakteriálne mydlá, antibiotiká a vzduchotesné dvere a okná – si udržiavame odstup od špiny a choroboplodných zárodkov.
70% nášho imunitného systému je v črevách. Keďže črevá nám slúžia ako okno do nášho životného prostredia, je dôležité vedieť, že črevá monitorujú náš styk so škodlivými nákazami a jedmi.
Úplne súhlasím s tým, že náš imunitný systém skutočne potrebuje robiť to, na čo je určený. Mali by sme prestať útočiť na prirodzené obranné prvky nášho tela náporom očkovaní s úmyslom ochrániť sa pred nákazami, na ktoré bol náš imunitný systém stavaný, aby ich zvládol. Očkovanie je umelé a vymyslené človekom. Ako by vôbec kedy mohlo nahradiť prirodzenú obranu nášho tela proti chorobe? Dr. Viera Scheibnerová raz povedala, že vakcíny predstavujú lekársky útok na imunitný systém, čoho výsledkom je, že očkované deti zvyčajne vykazujú porušenú imunitnú odpoveď, a že nové choroby sú spôsobené očkovaním. Z výskumov, s ktorými som sa oboznámila, vyplýva, že to Dr. Scheibnerová snáď ani nemohla povedať výstižnejšie.
Farmaceutka Heidi White napísala v roku 1999 článok (http://www.whale.to/vaccines/hib2.html), ktorý spájal očkovanie proti HiB s astmou. Vysvetlila, ako rôzne štúdie na potkanoch, myšiach a morčatách podporujú túto hypotézu:
"Do nosa vstreknutá vakcína proti HiB preukázateľne dráždi Th1 a Th2 bunky myší. Ak je Th2 zložka imunitného systému predráždená, môže to zvýšiť riziko astmy a alergie." Je vysoko pravdepodobné, že jej štúdie sú korektné, keďže niektorí výrobcovia používajú kvasnice ako zložku vakcín proti HiB a alergia na kvasnice je známou príčinou astmy a dýchacích problémov u niektorých detí. Na stránke "Bez-kvasnicová diéta" sa spomína astma ako jedna z mnohých nežiaducich reakcií spôsobených alergiou na kvasnice. (http://www.yeastfreedietcure.com/yeast-allergy/yeast-allergy-symptoms)
Lauren DiMiceli a kol. vypracovali štúdiu, ktorá sa opierala o databázu VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System = Systém hlásenia nežiaducich účinkov vakcín v USA) ako o pomôcku. Oznámili, že niektoré deti mali nežiaduce reakcie na kvasnice použité v očkovacích látkach. Zistené problémy sa najčastejšie spájali s vakcínou proti nákazlivej žltačke typu B, o ktorej sa vie, že bola deťom podávaná zároveň s očkovaním proti HiB. Ak by boli použité dve vakcíny s obsahom kvasníc súbežne, možno predpokladať, že ľubovoľný problém, ktorému môže čeliť dieťa s alergiou na kvasnice, bude dvojnásobne intenzívnejší. V zhrnutí štúdie zmienili, že pri príprave rekombinantnej vakcíny proti nákazlivej žltačke typu B sa používajú bunkové kultúry Saccharomyces cerevisiae, inak známe ako pekárenské kvasnice. (http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X05007486).
Ďalšou vakcínou obsahujúcou kvasnice, ktorá sa podáva deťom od 9 rokov, je Gardasil (v Európe známy skôr ako Silgard).
Merck (výrobca vakcíny) tvrdí, že Gardasil ochráni deti pred nákazou HPV a rakovinou krčka maternice. Táto vakcína tiež spôsobuje u detí astmu. Na webovej stránke Medications.com popisuje jedna matka, ako jej dieťa trpí silnou astmou, odkedy bolo zaočkované Gardasilom. Povedala, že je presvedčená, že jej dcéra dostala astmu až po zaočkovaní. Napísala (http://www.medications.com/gardasil/51538):
"Teraz naša dcéra navštevuje odborníka na alergie, astmu a imunológiu, ktorý je tým správnym typom lekára. Naša dcéra stále bojuje s veľmi silnou astmou už vyše 1 roka a 10 mesiacov."
Nie je jedinou matkou, ktorá hlásila, že jej dieťa trpí astmou a problémami s dýchaním, odkedy bolo zaočkované Gardasilom. Marianne Green tiež hlásila, že jej dcéra Holly trpí vážnymi problémami s dýchaním, odkedy bola zaočkovaná Gardasilom. Napísala (http://truthaboutgardasil.org/breaking- ... headlines/):
"Holly dostala prvú dávku Gardasilu vo štvrtok a v sobotu dostala niečo, o čom si myslela, že to je alergický záchvat. V nedeľu mala problém dýchať a užila lieky na astmu. Nasledujúci pondelok mala silné bolesti v hrudi a nemohla dýchať. Jej beztak bledá pokožka zosivela. Počas 9 dní opakovane navštívila záchranku, hovoriac svojej mame, že ju "hruď bolí tak silne, ako keby jej niekto chcel vyrvať srdce z hrude". Mala perikarditídu (zápal osrdcovníka), zápal a opuch, ktorý obklopil srdce tekutinou. Lekár povedal, že to bolo priamo spôsobené Gardasilom a napísal to do svojho hlásenia."
Článok "Chráňte svoje dcéry pred očkovaním Gardasilom", ktorý vyšiel v Epoch Times, ktorého autorkami sú reportérka Sally Fallon Morell, MA a Mary G. Enig, PhD., FACN, CNS z Weston A. Price Foundation (nezisková organizácia zameraná na vzdelávanie o výžive - pozn. prekl.), ponúka vysvetlenie, prečo niektoré deti dostali astmu a problémy s dýchaním po očkovaní Gardasilom. Sally Fallon a Mary Enig napísali, že pri klinických skúškach Gardasilu použili výskumníci namiesto neúčinného fyziologického roztoku roztok obsahujúci hliník. Výsledky boli katastrofálne, keďže Gardasil tiež obsahuje hliník (http://en.epochtimes.com/news/7-10-4/60404.html):
"Okolo 60% z účastníkov klinických skúšok — ako tých, čo dostali vakcínu, tak aj tých, čo dostali "placebo" — trpelo nežiaducimi účinkami, ako sú bolesti hlavy, horúčka, nevoľnosť, závrat, zvracanie a hnačka. Avšak nežiaduce účinky boli vážnejšie v skupine, ktorá dostala Gardasil: astma, bronchospazmus (kŕče priedušiek), artritída a — iróniou osudu — zápalové ochorenie v oblasti panvy."
Nikto sa nikdy nedozvie, či to boli kvasnice alebo hliník, na čo účastníci skúšok reagovali. Domnievam sa, že to pravdepodobne bolo jedno s druhým. Vyzerá to ako obrovská (a neuveriteľná) náhoda, že deti, čo utrpeli najvážnejšie nežiaduce účinky (napr. astmu), boli deti, ktoré dostali Gardasil a nie "placebo".
Očkovacie látky s obsahom kvasníc však nie sú jediné, ktoré údajne spôsobujú astmu u detí. V článku Dr. Davida L. Phillipsa nazvanom "Spôsobujú očkovania proti tetanu, záškrtu a čiernemu kašľu astmu?" pojednáva autor o štúdii, ktorá odhalila, že deti, ktoré boli očkované proti záškrtu, tetanu a čiernemu kašľu (prípadne len proti tetanu) o 50% pravdepodobnejšie zažijú vážne alergické reakcie a sú o 80% náchylnejšie na sinusitídu (zápal prínosových dutín). S 2x vyššou pravdepodobnosťou dostanú astmu.
Štúdia z roku 2000, vypracovaná E. L. Hurwitzom a H. Morgensternom z Katedry epidemiológie Fakulty verejného zdravotníctva Kalifornskej univerzity v Los Angeles (UCLA School of Public Health, Department of Epidemiology), dospela k záveru, že medzi očkovaním proti tetanu (resp. proti tetanu, záškrtu a čiernemu kašľu) a astmou je jednoznačná príčinná súvislosť. V štúdii sa píše:
"Pravdepodobnosť astmy je 2x vyššia u očkovaných osôb než u neočkovaných."
V záveroch štúdie sa dočítame (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10714532):
"Očkovanie proti tetanu, resp. tetanu, záškrtu a čiernemu kašľu, ako sa ukazuje, zvyšuje riziko alergií a súvisiacich problémov s dýchaním u detí a dospievajúcich."
Ďalšia vakcína, ktorá údajne spôsobuje u detí astmu, je vakcína proti čiernemu kašľu. Časopis Pulse oznámil v roku 1997, že deti, ktoré sú zaočkované proti čiernemu kašľu, dostanú astmu, ekzém a sennú nádchu s o 50% vyššou pravdepodobnosťou než neočkované deti. Praktický lekár a odborník na hrudník z Churchillovej nemocnice v Oxforde, Dr. Julian Hopkin, vypracoval štúdiu použijúc vzorku svojich pacientov na preskúmanie vzťahu medzi detskými chorobami a následným rozvojom atopickej astmy, sennej nádchy a ekzému.
Po prispôsobení medicínskym a spoločenským faktorom odhalil Dr. Hopkin, že očkovanie proti čiernemu kašľu, užívanie antibiotík v prvých dvoch rokoch života a atopia u matky predstavujú nezávislé rizikové faktory pre vznik alergie v neskoršom živote. Napísal (http://www.whale.to/vaccines/asthma5.html):
"V tejto vzorke obyvateľstva sa tieto tri nezávislé faktory ukázali byť spoľahlivou predpoveďou následného vzniku astmy, sennej nádchy a ekzému. Túto spojitosť sme nenašli u ostatných faktorov."
Jestvuje niekoľko teórií ohľadne dôvodov náhleho nárastu výskytu astmy v posledných rokoch. Dr. Stephen G. Hendrix zo štátu Georgia v USA pojednáva o niekoľkých z nich. Zaujímavé je, že jednou z teórií, o ktorých hovorí, je tzv. "Hygienická teória". Hygienická teória hovorí, že detí, ktoré vyrastaú v špinavom, nečistom prostredí, ako napr. na farme alebo v oblastiach bohatých na baktérie, budú s menšou pravdepodobnosťou náchylné na vznik astmy, pretože vystavenie takýmto vplyvom v ranom veku prispieva k budovaniu imunitného systému dieťaťa. Dr. Hendrix píše (http://www.southcoastmedical.com/documents/blurbs/Hendrix%20Article.pdf):
"Obľúbenou hypotézou na vysvetlenie nárastu výskytu astmy a alergií je tzv. "hygienická hypotéza". Výskumníci si všimli, že deti vystavené nákazám od starších súrodencov majú, zdá sa, určitú ochranu pred vznikom astmy a alergií. Deti vyrastajúce v prostredí bohatom na baktérie a mikróby, ako napr. blízko stajní a chlievov, dostanú alergie zvyčajne s oveľa menšou pravdepodobnosťou, než deti žijúce v domovoch s vysokou úrovňou hygieny. Styk s mikróbmi a choroboplodnými zárodkami v ranom detstve umožňuje ľudskému imunitnému systému vyvinúť si určitú toleranciu na alergény alebo iné jedy v životnom prostredí, ktoré sú zodpovedné za spustenie príznakov alergií a astmy."
Dr. Andrew H. Liu a James R. Murphy, PhD. z Denveru v štáte Colorado, USA, taktiež pojednávajú o "hygienickej teórii" vo svojom článku nazvanom "Hygienická hypotéza: Fakt alebo fikcia?".
Väčšina zdravotníkov považuje domáce roztoče za hlavnú príčinu astmy. Asthma UK (nezisková britská organizácia na podporu výskumu astmy) odporúča používať úplne nepriepustné obliečky/plachty na matrace, periny a vankúše. Hovorí, že mnoho ľudí s astmou je citlivých na trus domácich roztočov. Avšak keď Dr. Liu a Dr. Murphy študovali výsledky svojho výskumu, zistili, že kontakt s mikrobiálnymi produktmi v životnom prostredí, meraný úrovňou endotoxínov v prachu v matraci, bol spojený s výrazným ZNÍŽENÍM rizika sennej nádchy, atopickej precitlivelosti, atopickej astmy a atopickej dýchavičnosti v detstve.
Inými slovami: čím viac boli deti vystavené choroboplotným zárodkom a baktériám, tým silnejší bol ich imunitný systém.
Jedno z najrozumnejších konštatovaní, ktoré som kedy čítal na túto tému, napísala Anne Munoz-Furlong, riaditeľka a zakladateľka The Food Allergy & Anaphylaxis Network (FAAN; Združenie pre potravinové alergie a anafylaxiu v USA), ktorá napísala (http://www.whale.to/vaccines/hoffman.html):
"Možno sú naše domovy príliš čisté – urobili sme veľmi veľa pre to, aby sme zbavili práce náš imunitný systém. Nemáme parazity, množstvo detských chorôb, proti ktorým sa očkuje, a tak možno u niektorých ľudí si zaháľajúci imunitný systém hľadá nejakú prácu a rozhodne sa: "Nemám rád mlieko" alebo "Nemám rád arašidy", a telo potom útočí na bielkovinu z jedla, ako keby to bol nejaký nepriateľský votrelec. Myslím si, že nám Pán Boh dal imunitný systém, ktorý je šikovnejší – ak ho ponecháme robiť svoju prácu bez akýchkoľvek zásahov!"
Dr. Lawrence J. Hoberman s tým súhlasí (http://www.yourpathtohealing.com/Hygiene_Theory.html):
"Za posledných 30 rokov bol v rozvinutých krajinách dvoj- až troj-násobný nárast výskytu alergií u detí. To je významný rozdiel, keď si to porovnáme s 19. storočím, kedy bola senná nádcha (alergická rinitída) a astma vzácnosťou.
Vzostup alergií, ako sú astma, rinitída a ekzém, nebol zaznamenaný v nerozvinutých krajinách. Z tohto pozorovania vznikla "Hygienická teória".
Táto teória pripisuje nárast alergií nášmu dezinfikovanému životnému štýlu. V našom super-čistom svete – očkovanie, anti-bakteriálne mydlá, antibiotiká a vzduchotesné dvere a okná – si udržiavame odstup od špiny a choroboplodných zárodkov.
70% nášho imunitného systému je v črevách. Keďže črevá nám slúžia ako okno do nášho životného prostredia, je dôležité vedieť, že črevá monitorujú náš styk so škodlivými nákazami a jedmi.
Úplne súhlasím s tým, že náš imunitný systém skutočne potrebuje robiť to, na čo je určený. Mali by sme prestať útočiť na prirodzené obranné prvky nášho tela náporom očkovaní s úmyslom ochrániť sa pred nákazami, na ktoré bol náš imunitný systém stavaný, aby ich zvládol. Očkovanie je umelé a vymyslené človekom. Ako by vôbec kedy mohlo nahradiť prirodzenú obranu nášho tela proti chorobe? Dr. Viera Scheibnerová raz povedala, že vakcíny predstavujú lekársky útok na imunitný systém, čoho výsledkom je, že očkované deti zvyčajne vykazujú porušenú imunitnú odpoveď, a že nové choroby sú spôsobené očkovaním. Z výskumov, s ktorými som sa oboznámila, vyplýva, že to Dr. Scheibnerová snáď ani nemohla povedať výstižnejšie.
Tak očkování je opravdu dost problematická záležitost a spíše něž jako ochranu ho lze považovat za výborný kšeft a hazard s lidským zdravím.
Dobrý den, z apůl roku se mi má narodit miminko a chci se zeptat na co všechno ho mám nechat očkovat, očkuje se nějaká hexavakcina, té se neubráním, ted je myslim dobrovolná tuberkuloza, nevim jak černý kašel, tetan. Sice na mě každý kouká jak na blázna, ale nevěřim očkování. Ale to povinné samozřejmě nechat musím. Mám se bránit jinak všemu ostatnímu? díky moc
Ono se v této oblasti těžko radí, to bych šel naprosto proti současnému oficiálnímu trendu, který považuji za holý nesmysl a i nezávislé studie to potvrzují. Pokud by šlo o moje dítě, tak jednoznačně neočkovat, ale správnou životosprávou podpořit imunitu.
děkuji za odpověd, určitě nechci nechat očkovat dítě na nic víc, než to co je povinné, ale myslim si , že i to povinné je špatné, tak co mlžu dělat, když mi píchnou takový svinstva do tělíčka nově narozeného miminka, vždyt s emu teprve utváří imunitní systém. Myslíte, že když v těhotenství dobře jím (syrový strava, odštavnování, zelené potraviny), tak že bude mít miminko po narození kvalitní imunitní systém, z kvalitního léka a živení z mého těla a popere se tak i s tim špatným očkováním. Když někde řeknu, že s očkováním u dítěte nesouhlasím, tak na mě všichni koukajhí, jako, že jsem úplně blbá. Díky za odpověd.
Pokud budete opravdu srovnaná a nevystresovaná, tak nevidím důvod, proč by to nemělo fungovat. Hlavně se zaměřte na omega 3 mastné kyseliny o nich nic nepíšete, těch je tady tradiční katastrofální nedostatek. Nevzdělanost je zde na vysoké úrovni a raději se zde papouškují přebrané nesmysly, než by lidé přemýšleli nad tím, proč se to všechno vlastně děje.
Pane Jardo: jaký máte názor na očkování proti rakovině děložního čípku.Názory jsou různé... Každý rok se nakazí u nás 1100 žen a více než 400 jich na toto onemocnění zemře.
Nakolik je konkrétně toto očkování nesmyslné popisuje velmi pěkně knížka, která teď nedávno vyšla, jmenuje se Doba jedová, lehce si ji na netu najdete, stojí za koupi a přečtení.
Rakovinou se člověk nakazit nemůže a ty ženy nezemřou na rakovinu, ale na vlastní neinformovanost, člen Jindra to píše správně a žádné očkování na tom nic nezmění, to je pouze kolotoč peněz a zisky z lidské blbosti.
...přesně nejde o nakažení rakovinou,ale onu rakovinu dle lékařů vyvolává virová infekce lidskými papilomaviry.Pokud rakovina není nic
víc než poslední projev extrémního překyselení organismu a toxicity tělesných tekutin a tkání jak se tu někde uvádí pak jsou to vyhozené peníze za očkování.
Ano, rakovina není nic víc než poslední projev extrémního překyselení organismu a toxicity tělesných tekutin a tkání a jsou to vyhozené peníze za očkování, které navíc nikdy není bez rizika a to dokonce i smrtelného, ale o tom se toho zde již psalo dost.
Dobrý den, ráda bych se zeptala na očkování u malých miminek. S očkováním nesouhlasim a určitě nechci nechat dítě očkovat na cokoliv nepovinného. Chci se, ale zeptat jak to provést s povinným očkováním. Jedná se tedy o hexavakcinu, ráda bych se domluvila s doktorem aspon o odsunutím do jednoho roku života dítětěte. Četla jsem a jestli to chápu dobře, tak s každým přibývajícím kilem tělo zvládne toxiny lépe. Nebo co by jste radil. MMS jako u dospěého je asi blbost, že, existuje tedy něco jiného, co by se dalo aplikovat před očkováním, aby zabránilo negativním důsledkům u miminka? díky
Nakolik je konkrétně toto očkování nesmyslné popisuje velmi pěkně knížka, která teď nedávno vyšla, jmenuje se Doba jedová, lehce si ji na netu najdete, stojí za koupi a přečtení.
http://www.celostnimedicina.cz/nebezpec ... rvarix.htm
Nebezpečné očkování proti rakovině děložního čípku - vakcíny Gardasil/Silgard a Cervarix
18.01.2012
Fakta:
1. Vakcína prošla pouze třemi a půl lety experimentování (Gardasil/Silgard).
2. V době, kdy Evropská komise i americká FDA schválily licenci vakcíny Gardasil/Silgard, nebyly ještě výsledky těchto klinických zkoušek známé a přesto dostala firma Merck zelenou k aplikaci těchto vakcín ženám v Evropě i Americe.
3. Všechny klinické studie zkoumaly pouze vznik předrakovinných lézí. Vznik nádorů a jejich klesající počet nikdy nikdo nestudoval, natož aby ho prokázal.
4. Nebyly prováděny specifické studie na těhotných ženách. Judicial Watch: „Ze 77 žen, které byly očkovány v průběhu těhotenství, 33 hlásí kolaterální efekty jako spontánní potrat nebo anomálie plodu. Další reakce, které jsou neustále nově nahlašovány, zahrnují Bellovu paralýzu, syndrom Guillaina- Barra a křeče.“ (zdroj WorldNetDaily.com ze 6.10.2007)
5. Vakcína není schopna poskytnout ochranu ženám, které již byly papilomavirem infikovány.
6. Účinek vakcíny se výrazně snižuje po 4. roce od očkování a 6 let od očkování je nulový.
7. V příbalových letácích všech těchto vakcín se uvádí, že očkování nechrání před všemi typy rakoviny děložního čípku ani nechrání všechny očkované. Nenahrazuje obvyklá preventivní vyšetření děložního čípku na rakovinu.
Mylný pocit ochrany může vést k vynechávání preventivních prohlídek a tím paradoxně i k navýšení počtu případů s rakovinou děložního čípku.
8. Francie zakázala reklamu na vakcínu proti rakovině děložního čípku z důvodu, že její účinnost nelze prokázat: “Gardasil, One Less Victim of Cervical Cancer?” France says ‘NO’ as they ban Gardasil ads.
9. Vláda Indie zakázala pokračování klinických testů s Gardasilem v jejich zemi poté, co 4 dívky zemřely a 120 mělo vážné následky.
Od roku 2006, kdy se začalo s očkováním Gardasilem/Silgardem v USA, bylo do roku 2010 nahlášeno 18000 vedlejších účinků a 72 smrtí: India Halts Use of Gardasil Vaccine After Four Deaths
10. Doktorka Diane Harper, která se podílela na testovací fázi II a III vakcíny Gardasil/Silgard, a bývalá mluvčí a konzultantka firmy Merck, prohlásila, že by mladé dívky a jejich rodiče měli obdržet o mnoho podrobnější varování o rizicích tohoto očkování. Je velmi neobvyklé, aby vědec, který se podílel na testech a napomohl tak ke schválení vakcíny, tuto vakcínu veřejně kritizoval.
"Rodiče by měli vědět, že je zde malé, ale přesto reálné riziko úmrtí," varuje Dr Diane Harper: Gardasil Researcher Speaks Out.
V ČR byla shoda napříč politickým spektrem v tom, že by toto očkování mělo být hrazeno státem.
Čtou vůbec politici nějaké informace o tématech, o kterých rozhodují? Nezáleží jim na tom, zda zde zbytečně zemřou či ochrnou mladé dívky?
A kam se poděla kontrolní funkce SÚKL (Státního úřadu pro kontrolu léčiv)? Jak to, že SÚKL není oprávněn sdělovat bližší informace o případech nežádoucích účinků léčivých přípravků, které byly v ČR nahlášeny a že nás v tomto odkazuje na držitele registrace!? Není to snad střet zájmů? Bude nás opravdu držitel registrace vakcíny objektivně informovat?
K čemu tedy platíme molocha, jako je SÚKL, z našich daní? Ve svých prohlášeních se vždy odkazuje na informace a rozhodnutí z evropských struktur (EMEA) nebo americké FDA - ale to si na internetu můžeme přečíst sami - na to opravdu nepotřebujeme tak rozsáhlý úřad.
Pro farmaceutické společnosti je zlatým dolem, když se jim podaří prolobovat hrazení očkování ze státního rozpočtu. Dalším krokem pak bývá, že lobují pro povinné zavedení takto hrazeného očkování (nejlépe ve školách). Rodiče pak zdraví svých dětí mohou chránit jen velmi omezeně.
Více informací na: http://www.celostnimedicina.cz/nebezpec ... z1saWdlo3s
Na otázku vám neodpovím, ale uvedu krátce příběh mojí známé. Její sestře se narodilo uplně zdavé miminko, v určitém věku jej naočkovali hexavakcínou, dítě dotalo horečky, křeče a od té doby mají doma těžkého autistu. Jelikož autismus je diagnostikován od určitého věku, nebylo toto potvrzeno bezprostředně, dítě má nyní už asi 6 let. Medicína odmítá nařknutí, že hexavakcíny způsobují autismus - přitom je na to několik studií, že to pravda je. Můj syn po očkování proti spalničkám dostal také horečky, fibrilní křece 3x po sobě, neudělali mu ani cetečko mozku. Naštěstí nemá žádné následky, ale lékařka ho už nikdy nepřeočkovávala na spalničky, že reakce na toto očkování bývá brutálnější než průběh samotné této nemoci. Dobré zkušenosti nemám ani s očováním u psů,ale to už je jiná kapitola ...
Mimochodem, nedávno mi přišel tento meil:
http://www.avevia.cz/projekt_view.php?id=92
Nedávno jsem se autismem trochu zabývala:
http://www.lecitel-janvas.cz/cz/p/vakci ... -autismus/
http://www.dobromysl.cz/scripts/detail.php?id=1844
http://www.rodina.cz/clanek6372.htm
http://blisty.cz/art/14580.html
http://www.postizenedeti.cz/content/vys ... ove-poruch POZOR důležité !!!!! (diskuze)
Našla jsem, ale nevím, zda to tak skutečně funguje ![]()
Existuje pry ale efektivni metoda, jak primet lekare, aby oficialne uznal, ze dite ockovane byt nemuze. A to je takova metoda:
"Pane doktore, kdyz tedy povinne musim nechat dite ockovat, preju si, abyste mi podepsal papir, na kterem stoji zhruba toto: Ja, dr. XY, timto prebiram na sebe veskera rizika spojena s ockovanim ditete ...., a v pripade jakychkoliv nezadoucich ucinku beru na sebe plnou zodpovednost a jsem zavazan v takovem pripade vyplatit financni odskodne...". Tohle pry funguje tak, ze doktor - protoze vi mnohe o tom, jak to nekdy spatne dopadne - na sebe odpovednost proste nevezme a diteti ockovani prestane vnucovat. Napise do papiru, ze to nedoporucuje, a je to.
Zdroj forum vitarin.cz
ohľadne očkovania stránka zo Slovenska:
http://www.slobodavockovani.sk/o-nas/
Tak členka jani vám toho k dané problematice asi zdělila dost, čili musíte se nějak rozhodnout, nicméně dobrou imunitu vaše dítě z vakcinace určitě nezíská, tím se trápit opravdu nemusíte, jde pouze o skvělý farmaceutický kšeft, proto je to povinné a zodpovědnost si nikdo na triko opravdu nevezme, to je jisté.
Dobrý den, mám malé miminko a řešim očkování, určitě nechci dávat žádné očkování navíc, nevyhnu se, ale asi hexavakcině, která je povinná, doktor říkal, že očkování bude ve třetím měsíci. Holčička se narodila veliká s mírami 4250 g a 54 cm, takže doufám, že vedlejší učinnky už by víc zvládla, myslíte že mám i přesto zkusit navrhnout doktorovi odložení třeba aspn na pul roku života dítěte? nebo je něco čim eliminuju vedlejší účinnky očkování u miminka, něco jako mms u dospěleho. Nebo si mám dát mms já a bude to ničit vedlejší učinky u miminka po očkování, když kojim? Také bych se chtěla zeptat, co si myslíte o podávání vitaminu K a vitaminu D miminkám, kanavit a vigantol, díky
Možno pomôžu aj tieto informácie: http://www.homeopat.mypage.cz/menu/prev ... y/ockovani
Do miminek bych necpal nic přímo, vše dodávat jednoznačně kojením a pak je dost těžké dítě něčím předávkovat, příroda je opravdu velice moudrá. Ohledně očkování zde toho již bylo napsáno dost, včetně postupu s prohlášením lékaře a do toho lékař patrně nepůjde, každý z nich ví dobře jaké vedlejší účinky ty sajrajty mají.
Dobrý den,
rád bych Vás touto cestou požádal o radu ohledně řešení situace s očkováním mé dcery, které je
nyní 6 týdnů a v nejbližší době ji tedy čeká povinná hexavakcína. Nemusím ani zdůrazňovat, že
nemá z pochopitelných důvodů žádný význam pokoušet se řešit situaci s lékařem, a proto se
obracím především na pana Jardu jakožto skutečného odborníka.
S přítelkyní a dcerou bydlíme v přírodě na vesnici, je tu klid, příjemné prostředí, čistý vzduch,
máme přístup k relativně zdravým potravinám (vlastní zelenina, brambory, vejce...) a v rámci
možností tedy chci pro dceru co nejlepší a nejzdravější vývoj, což ovšem s takovou prasárnou,
jako tříměsíčnímu kojenci píchnout tyto jedy, příliš nekoresponduje.
Dnes jsme zrovna byli na prohlídce po šestinedělí, kde nás lékařka chtěla zapsat na očkování hexavakcínou
již na věk dvou měsíců, zatím jsme to oddálili na měsíce tři. Dále nám bylo nabízeno nepovinné očkování
proti papilovirům, (vakcína Silgard). O této jsem lákařce řekl, že si ještě zjistíme spoustu informací,
ale předběžně jsem si téměř jistý, že nabídky nevyužijeme, načež mi bylo řečeno, že je to pochopitelně
na nás, ovšem budeme snad jediní, kteří se takto rozhodli (což jsou řeči, které mě skutečně neodradí od
"neovčího" chování..).
Proto se Vás ptám, jak byste být mnou tuto věc řešil Vy? Očkování je bohužel povinné, existují však
nějaké metody minimalizace škodlivosti a rizika pro kojence?
Předem děkuji za radu, přeji pěkný den.
rád bych Vás touto cestou požádal o radu ohledně řešení situace s očkováním mé dcery, které je
nyní 6 týdnů a v nejbližší době ji tedy čeká povinná hexavakcína. Nemusím ani zdůrazňovat, že
nemá z pochopitelných důvodů žádný význam pokoušet se řešit situaci s lékařem, a proto se
obracím především na pana Jardu jakožto skutečného odborníka.
S přítelkyní a dcerou bydlíme v přírodě na vesnici, je tu klid, příjemné prostředí, čistý vzduch,
máme přístup k relativně zdravým potravinám (vlastní zelenina, brambory, vejce...) a v rámci
možností tedy chci pro dceru co nejlepší a nejzdravější vývoj, což ovšem s takovou prasárnou,
jako tříměsíčnímu kojenci píchnout tyto jedy, příliš nekoresponduje.
Dnes jsme zrovna byli na prohlídce po šestinedělí, kde nás lékařka chtěla zapsat na očkování hexavakcínou
již na věk dvou měsíců, zatím jsme to oddálili na měsíce tři. Dále nám bylo nabízeno nepovinné očkování
proti papilovirům, (vakcína Silgard). O této jsem lákařce řekl, že si ještě zjistíme spoustu informací,
ale předběžně jsem si téměř jistý, že nabídky nevyužijeme, načež mi bylo řečeno, že je to pochopitelně
na nás, ovšem budeme snad jediní, kteří se takto rozhodli (což jsou řeči, které mě skutečně neodradí od
"neovčího" chování..).
Proto se Vás ptám, jak byste být mnou tuto věc řešil Vy? Očkování je bohužel povinné, existují však
nějaké metody minimalizace škodlivosti a rizika pro kojence?
Předem děkuji za radu, přeji pěkný den.
Situaci vám nezávidím, mocná nadnárodní farmacie nutí lidi dělat blbosti a má to i posvěcené zákonem od úplatných politiků, no nicméně můžete jako svobodný občan trvat na vydání potvrzení o bezrizikovosti takového očkování, což se zde již probíralo a to vám žádný doktor nedá, protože riziko je veliké. Nicméně je holým faktem, že pokud očkování nepodstoupíte potáhnou se problémy až do dospělosti dítěte, čili budete muset odolávat zlotřilosti systému mnoho let a je to úmorné.
Dobrý den,
velmi si vážím této diskuse i na toto téma,kt. je velmi kontroverzní.Chtěl bych se ještě zeptat tady zkušených na níže uvedené řádky z tohoto fóra o očkování:
„Pane doktore, protože tedy povinne musim nechat dite ockovat, preju si, abyste mi podepsal papir, na kterem stoji zhruba toto: Ja, dr. XY, timto prebiram na sebe veskera rizika spojena s ockovanim ditete ...., a v pripade ítěti nost nezadoucich ucinku beru na sebe plnou zodpovednost a jsem zavazan v takovem pripade vyplatit financni odskodne...“. Tohle pry funguje tak, ze doktor – protože vi mnohe o tom, jak to nekdy spatne dopadne – na sebe ítěti nost proste nevezme a ítěti ockovani prestane vnucovat. Napise do papiru, ze to nedoporucuje, a je to.
PS: Co když doktor nebude chtít napsat do papíru, že to nedoporučuje!(tak jak je uvedeno v poslední větě viz výše).Jak na to reagovat?
Dále by mě zajímalo jestli se dá kromě výše uvedeného textu dát podepsat text, kt. je uveden v příloze??
Bohužel nejde přiložit soubor tudíž jsem byl nucen to poslat v textu na konci!!
Jsou nějaká očkování ihned po porodu povinná? A poslední věc zajímalo by mě co říkáte na obrnu, protože nás všichni tím straší pokud žádnou vakcínu tak aspoň proti obrně!!
Děkuji za odpovědi
Nesouhlas s poskytnutím zdravotních služeb – povinné očkování
Údaje nezletilého pacienta
Jméno a příjmení: Narozen dne :
Adresa trvalého pobytu :
Údaje poskytovatele zdravotních služeb IČ :
Název (firma) :
Adresa zdravotnického zařízení :
Navrhovaná (vyžadovaná) zdravotní služba (povinné očkování)
Očkování proti : ……………………………………………Očkovací látka :…………………………………
Ze strany poskytovatele byla předána informace a k uvedené zdravotní službě, byla předána informace o jejím důvodu a účelu, povaze a předpokládaném přínosu, byla předána informace o možných důsledcích a rizicích, případných alternativách. Byl dán s dostatečným předstihem k prostudování příbalový leták obsahující veškeré potřebné údaje a byla dána možnost klást lékaři doplňující otázky. Nejsou známy žádné zdravotní obtíže, které by bránily provedení očkování.
Přes výše uvedené, provedení povinného očkování u nezletilého pacienta, jako zákonný zástupce odmítám.
…………………………………..
zákonný zástupce pacienta
„Pane doktore, protože tedy povinne musim nechat dite ockovat, preju si, abyste mi podepsal papir, na kterem stoji zhruba toto: Ja, dr. XY, timto prebiram na sebe veskera rizika spojena s ockovanim ditete ...., a v pripade ítěti nost nezadoucich ucinku beru na sebe plnou zodpovednost a jsem zavazan v takovem pripade vyplatit financni odskodne...“. Tohle pry funguje tak, ze doktor – protože vi mnohe o tom, jak to nekdy spatne dopadne – na sebe ítěti nost proste nevezme a ítěti ockovani prestane vnucovat. Napise do papiru, ze to nedoporucuje, a je to.
PS: Co když doktor nebude chtít napsat do papíru, že to nedoporučuje!(tak jak je uvedeno v poslední větě viz výše).Jak na to reagovat?
Dále by mě zajímalo jestli se dá kromě výše uvedeného textu dát podepsat text, kt. je uveden v příloze??
Bohužel nejde přiložit soubor tudíž jsem byl nucen to poslat v textu na konci!!
Jsou nějaká očkování ihned po porodu povinná? A poslední věc zajímalo by mě co říkáte na obrnu, protože nás všichni tím straší pokud žádnou vakcínu tak aspoň proti obrně!!
Děkuji za odpovědi
Nesouhlas s poskytnutím zdravotních služeb – povinné očkování
Údaje nezletilého pacienta
Jméno a příjmení: Narozen dne :
Adresa trvalého pobytu :
Údaje poskytovatele zdravotních služeb IČ :
Název (firma) :
Adresa zdravotnického zařízení :
Navrhovaná (vyžadovaná) zdravotní služba (povinné očkování)
Očkování proti : ……………………………………………Očkovací látka :…………………………………
Ze strany poskytovatele byla předána informace a k uvedené zdravotní službě, byla předána informace o jejím důvodu a účelu, povaze a předpokládaném přínosu, byla předána informace o možných důsledcích a rizicích, případných alternativách. Byl dán s dostatečným předstihem k prostudování příbalový leták obsahující veškeré potřebné údaje a byla dána možnost klást lékaři doplňující otázky. Nejsou známy žádné zdravotní obtíže, které by bránily provedení očkování.
Přes výše uvedené, provedení povinného očkování u nezletilého pacienta, jako zákonný zástupce odmítám.
…………………………………..
zákonný zástupce pacienta
Doktor tam mnoho možností nemá, buď vám podepíše ten papír, nebo si musí vymyslet proč to není vhodné, nevidím zde jinou možnost. Druhý dotaz je spíše na právníka, ale předpokládám, že jako zákonný zástupce se můžete svobodně rozhodnout zda ano, nebo ne, stejně zodpovědnost nesete vy, ne doktor. Veškerá očkování ani neznám, nemám důvod se tím zabývat, mnohá jsou zcela nesmyslná, je toho plno na netu a některá by se asi s velkým přimhouřením oka dala i tolerovat, vždy to je o úměře rizika.
http://orgo-net.blogspot.cz/2012/10/pro ... ripce.html
proč se NEočkovat proti chřipce ( zajímavá diskuze i pod článkem )
Prakticke skusenosti očkovania slovenskeho lekara:
http://rizikaockovania.sk/dok/ockovanie.wmv
Tak očkování je velice diskutabilní činnost, která má patrně pouze jediný dobrý aspekt a to velký finanční přínos pro výrobce vakcín, jinak jde patrně o slepou uličku moderní medicíny.
je to skaredy biznis na ukor nevinnych ludi. smutne, ockovanie proti TBC bolo u nas napriklad zrusene, doteraz to bolo super zdrave cele desatrocia.
Kdyz jste u toho ockovani...dost cestuju po svete a stale uvazuji o zloutence A,B a brisnimu tyfu. Nechali by jste se pred vycestovanim ockovat nebo nenechali a proc ?
Tak já to vidím spíše tak, že je lepší nikam nejezdit a hada bosou nohou nedráždit, ale pokud již jezdit chcete, tak asi bude vhodné si nastudovat nějaké místní statistiky a dle toho se rozhodnout. Stejně se nedomnívám, že vás očkování bude spolehlivě chránit proti všem šmejdům, které na své cestě potkáte.
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2135 ... 000-vakcin
OBHÁJCE OČKOVÁNÍ TVRDÍ, ŽE DĚTEM LZE APLIKOVAT NARÁZ AŽ 10 000 VAKCÍN ![]()
Teal Scott a očkování: http://www.youtube.com/watch?v=pmlTZd_6BHM
OBHÁJCE OČKOVÁNÍ TVRDÍ, ŽE DĚTEM LZE APLIKOVAT NARÁZ AŽ 10 000 VAKCÍN ![]()
Tak proč ne, sice jich při tom pár procent zemře, ale alespoň se na tom dost vydělá.
černý kašel u dětí v česku
http://www.novinky.cz/domaci/304719-cer ... -vice.html
a když se neví co s tím, tak očkovat !!
Bohužel neznám nikoho, kdo by neočkoval vůbec. Nakonec každý v mém okolí podlehl a naočkoval třeba později nebo jenom něco, ale očkoval. Nikomu se nechce snášet buzerace ze strany státu, zastrašování lékařů, nemožnost využití školky, lyžáků apod.
Já svoje dítě očkovat nedala a ani to nebylo tak těžké
Kdyby se někdo chtěl podělit o praktické zkušenosti, sem s nimi ![]()
Pokud jeste nekdo badate na tim, jestli ockovani pomaha nebo ublizuje, zkuste se podivat na
http://www.celostnimedicina.cz/video-an ... esmysl.htm
pripadne na textovy prepis, (ale doporucuju to video)
http://dokumentarni.tv/zdravi/anita-pet ... der-unsinn
A jeste jsou dobre informace na http://www.ulozto.cz/xZVu6BH/ockovani-o ... chwald-pdf
Dobry den.ockovanie je aj v SR povinne.my sme nasu 17 mes dcerku nedali.doktorke sme podpisali papier ze nedavame,ona ked nas nahlasi,pride predvolanie na hygienu,max. pokuta 300 eur a je pokoj.poznam kopec rodin co neockuju.napr.www.slobodavockovani.sk,rodiny si pisu skusenosti aj na facebooku cez tuto slobodu v ockovani.manzel toho vela nastudoval,aj od roznych lekarov,napr.kniha Ockovanie pre a proti od 70-rocneho nemeckeho lekara co sa tomu venuje cely zivot,ma vyse 400 stran,velmi komplexna.nam vyslo z toho ze neockovat v ziadnom pripade.ved sa zaplati pokuta a je pokoj alebo kto nechce platit to moze potom uz len cez sudy riesit.v inych krajinach ockovanie nie je povinne...
A co klíštová encefalitida? Mám jít na přeočkování po 5ti letech-posledn ídva roky jsem ani klíště neměla,ale dříve několikrát za sezonu,taky jsem měla borelliozu-asi před 12ti lety
Ockovali jsme hexavakcinou, naskakala vyrazka (po treti (flicek 2*2 cm podobny lupence - otec lupenkar) a ctvrte davce (pres cela zada krupicka)), tak jsem se oprel do samostudia a jiz neockujeme (MMR ani nic jineho). Tema ockovani stale sleduji. Precetl jsem spostu clanku, knih (ted ctu druhy dil od Elekove - Ockovani II), ale i prispevku, denicku od samotnych rodicu. Muj sobni nazor, ktery nikomu nenutim - zadne ockovani. Ani tetanus, zbytecne riziko oproti moznosti nakazeni se. Tetanus je nemoc hlubokych ran a nedostatecne prokrvenosti. Riziko predevsim pro starsi spoluobcany.
Co se tyce klistove encefalitidy. Bratranec me manzelky chytil klistovou encefalitidu, kdyz se nechal ockovat proti teto nemoci. Ano dostal ji z toho ockovani. Pul roku byl nemocny.
K tomu mate dalsi vedlejsi ucinky samotnych latek co jsou v ockovaci latce. Vzdy doporucim precist si pribalovy letak - slozeni a nezadouci ucinky (to zlomilo moji manzelku, neb do te doby neverila coz pro mne bylo dost frustrujici a jen me to znovu vrhlo do studia a hledani). I pro laika jsou ty informace dost vystrasujici a to netusi, ze se skryva napr. za pojmem "neobvykly plac" (u vakciny MMR, je to poskozeni mozku, 1 z 10 pripadu!). Nebo co jsou to lidske diploidni bunky? Kdo by si do pribaloveho letaku napsal - bunky z lidskych potracenych plodu. Diploidni bunky zni tak lekarsky a odborne, ze.
Kazdopadne zda ockovat, pripdane kdy ockovat je na kazdem z vas. Ja pracuji v IT, proto muj prispevek berte jako vyjadreni laika.
EDIT: co se tyce boreliozi, tak na tu zadne ockovani neexistuje. Nekde jsem cetl, ze je 1000x vyssi riziko chytit boreliozu nez klistovou encefalitidu. Encefalitidou se nakazi cca 600 lidi rocne, z toho par jedincu zemre cca 2-5. Vetsi riziko je, ze budete mit dozivotni nasledky.
http://www.szu.cz/tema/prevence/situace ... oku-2012-v
EDIT: co se tyce boreliozi, tak na tu zadne ockovani neexistuje. Nekde jsem cetl, ze je 1000x vyssi riziko chytit boreliozu nez klistovou encefalitidu. Encefalitidou se nakazi cca 600 lidi rocne, z toho par jedincu zemre cca 2-5. Vetsi riziko je, ze budete mit dozivotni nasledky.
http://www.szu.cz/tema/prevence/situace ... oku-2012-v
V podsatatě správný názor, očkování je hlavně výborný kšeft a vykazuje pouze diskutabilní pozitiva.
Jojo, to je jak kdyz jsem ja po ockovani na zloutenku, kolem 12-teho roku tusim(2,nebo 3vakciny uz nevim) dostala mononukleozu i zloutenku -ne tu nakazlivou, ale nejaky jaterni typ (uz si to nepamatuji) marodila jsem doma cca 4mesice a k smrti moc nechybelo!Uz nikdy vic!Ani nikdo z rodiny by se uz nenechal a vzdy to budu maximalne podporovat.
Pane Zajicku a jak je na tom Vase dcera?Nechal jste ji ockovat, ci nikoliv?Pokud ne, jsou s tim nejake problemy?
Pokud vím, tak jediné očkování které dostala byla hexavakcína, což mě docela silně vytočilo, ale je to již mnoho let a kupodivu neměla s tím žádný problém. Nic jiného nikdy ne, to jsem manželce striktně zakázal a také žádný problém nikdy nebyl.
Tak vidíte maminky
Já bych své dítě také nikdy nedala očkovat.Ani sebe a ani kohokoliv jiného.
Pane Zajíčku, takže ani tetanus apod. ?
V článku základ našich nemocí jste zapomněl zmínit očkování. Tento zločin, jehož se na svých dětech rodiče dopouštějí, často i dříve, než jim to doporučí jejich zkorumpovaný pediatr, je rozhodujícím krokem k likvidaci imunity člověka. Také je nutné připomenout, že pouze „víra tvá tě uzdraví“, takže školství a kultura zásadně znemožňují dětem být zdraví tím, že jim berou víru, kterou zesměšňují a pošpiňují.
To je snad jediná výjimka o které lze uvažovat i když v místních podmínkách se k teoretické infekci tetanem dostane již opravdu pouze velice omezené procento lidí
V tomto vlákně je zmíněno dostatečně a jinak plný souhlas, jde o velkou lumpárnu na neznalých lidech.
Dobry den,
ak studentka zdravotnickeho odboru sa musim dat povinne zaockovat na zltacku B. Aj ked s ockovanim nesuhlasim, dam sa zaockovat, pretoze odmietnutie by mi mohlo narobit problemy v dalsom pokracovani studia.
Chcela som sa opytat, ci je MMS ucinne aj pri tejto vakcine. Je vhodne pouzit tu popisany postup - zobrat niekolko davok mms den pred ockovanim a v den ockovania? a ako je to s hlinikom vo vakcine? Ten asi MMS nijak neneutralizuje, alebo sa mylim?
dobrý deň,
urobil som právny rozbor situácie čo sa týka očkovania, spolu s návodom ako postupovať, aby zákonný zástupca dieťaťa nemohol byť nijako postihnutý v prípade, že dieťa zaočkovať nedá. viac tu : http://bezvazdravi.webnode.cz/ockovanie/
v ČR je situácia obdobná ako v SR, takže postup sa dá uplatniť v oboch štátoch rovnako
...
ak studentka zdravotnickeho odboru sa musim dat povinne zaockovat na zltacku B. Aj ked s ockovanim nesuhlasim, dam sa zaockovat, pretoze odmietnutie by mi mohlo narobit problemy v dalsom pokracovani studia.
Chcela som sa opytat, ci je MMS ucinne aj pri tejto vakcine. Je vhodne pouzit tu popisany postup - zobrat niekolko davok mms den pred ockovanim a v den ockovania? a ako je to s hlinikom vo vakcine? Ten asi MMS nijak neneutralizuje, alebo sa mylim?
To máte pravdu, na kovy je vám MMS k ničemu, to pořeší pouze tu bakteriální kulturu, ale cílenou chelací se dá odstranit i ten hliník, nebo i další nežádoucí látky.
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/3198 ... d-merck-co
Odhalen podfuk s vakcinami, vakciny jsou konstruovány tak, aby selhaly, říkají virologové
Odhalen podfuk s vakcinami, vakciny jsou konstruovány tak, aby selhaly, říkají virologové
Tak co v této špinavé hře představuje lidský život, když o peníze jde vždy až v první řadě.
Netušil som kam presne túto tému vložiť (topic) tak dúfam že je v dobrej kategorii..
Chcel bi som tu diskutovať o čoraz viac aj v mediách diskutovanej téme nebezpečných očkovaní...
Uvádzam par reportáží a názorov lekárov a som zvedavý na každý názor !!!
https://www.youtube.com/watch?v=6jKjST8_hbE Paľba
https://www.youtube.com/watch?v=LFsexb38Yv0 Reflex Markíza
https://www.youtube.com/watch?v=QEI3mcDPtms Česká televize - MUDr. Eleková
https://www.youtube.com/watch?v=5KMo2-ZlbM0 Prima Relácia
https://www.youtube.com/watch?v=HycYQYRSxsY Lampáren
https://www.youtube.com/watch?v=F4Oy3TsfqPo Mudr. Peter Hrabčák
no ja mam celkem jasno. po tom co mi pred 2 lety proockovali tetanus, jsem kratce na to zacal mit potize s chodidly a klouby. pozdeji diagnostikovan s vysoce pozitivni revmatoidni artritidou. jinak jsem byl celej zivot 27 zdrav. nekde jsem nasel studii, kde byly prekvapeny kolik lidi odpovedelo na otazku co se delo pred vzplanutim nemoci, ze byli ockovany tetanus. ted uz jsem se vzpamatoval a uvedomil jsem si v jakem to bludnem svete plnem lzi zijem. nasadili mi metrotexat a metipred, prej do konce zivota.. tak to at cekaj, podruhe uz me nedostnou. kortikoidy uz jsem vyhodil mtx jen min davku a vzhodim to taky telo se dokaze lecit samo, pokud mu date co chce a nedte co nechce. ockovani podle me k nicemu neni, je to jen obchod s lidskzm zdravim. nase imunita nas ma chranit a mi ji neustale podkopavame, nejakymi jedy.
Stačí si projít toto vlákno a názorů zde máte myslím dost. Rizika jsou obrovská a efekt minimální, ale za dlouhé prachy, tak proč to nedělat.
Velice nepříjemná zkušenost a to se dá ještě tvrdit, že zrovna tetanus není tak problematické očkování. Nicméně určitě je vhodnější se očkování vyhýbat, nikdo není schopen dopředu reakci vašeho těla odhadnout.
Tady je navod jak si udelat vakcinu proti chhripce doma pro celou rodinu ![]()
http://www.celostnimedicina.cz/video-vy ... akcinu.htm
Video je sice již dosti staré, nicméně perfektní.
Doporučuji seznámit s se stránkama http://www.svobodavockovani.cz. Na ukázku uvádím dva odkazy:
--------------------------
http://www.svobodavockovani.cz/news/pro ... -iii-2015/
Je to odkaz na Projev prof. RNDr. Anny Strunecké, DrSc. na Demonstraci proti novele Zákona o ochraně veřejného zdraví v Praze před MZ ČR 9.III.2015
... Navrhuji vám, abychom tady kolektivně zkusili udělit malou lekci zdravého rozumu. Když to budete opakovat po mně pěkně nahlas, třeba to uslyší i na ministerstvu zdravotnictví a zapamatují si to. (nejdřív já, potom všichni):
1. Pokud očkování funguje, očkované děti se neočkovaných bát nemusí.
2. Pokud očkování nefunguje, naočkováním neočkovaných dětí se nic nezmění.
Opakovat všichni: Pokud očkování nefunguje, naočkováním neočkovaných dětí se nic nezmění.
----------------------
Ze stejné demonstrace bych ještě citoval z projevu Lic. Daniela Solise, LL.M., http://www.svobodavockovani.cz/news/pro ... -iii-2015/
...Odepírat lidem svobodnou volbu a informovaný souhlas se zdravotními zákroky, které mohou znamenat smrt, a často ji i znamenají, je zavrženíhodné a neakceptovatelně amorální. Je to v přímém rozporu s hodnotami demokracie a republiky. ...
----------------------
Jestliže se ztotožňujete, prosím přeposílat kam se dá. Zákon o ochraně veřejného zdraví se nesnaží prosazovat zdraví dětí, ale zákroky, které mohou vést k jejich mrzačení a smrti.
Svíčka za včeličku — vzpomínka na oběti nežádoucích účinků vakcinace — v úterý 7.IV.2015 v 25 městech Česka 07.04.2015 09:00

Svíčka za včeličku je vzpomínka / pietní akce — věnována obětem nežádoucích účinků vakcinace — ať už zcela fatálních, či jakýmkoli způsobem omezujících plnohodnotný život.
ilustrační obrázek: dívka v převleku za anděla, se zapálenou svíčkou v rukáchPojďte se přidat nejen k těmto obětem, ale i k jejich rodičům, prarodičům, tetám a strýcům, sourozencům…, ke všem, kteří kvůli těmto následkům vakcinace museli zcela změnit svůj život a svojí životní energii věnovat pomoci takto postiženým dětem/dospělým!
Pojďte říci ostatní spoluobčanům, jaké šílené legislativní změny si na nás Ministerstvo zdravotnictví ČR a páni poslanci vymysleli a připravují. Vymysleli, ačkoliv jsou námi delegováni a placeni, aby pracovali v náš prospěch — ne naopak!
Pojďte zapálit svíčku za všechny lidské bytosti, jejichž organismus nezvládl jedy aplikované do jejich těl díky tak vehementně doporučované a „prospěšné“ vakcinaci!
Pojďte říct do světa, že veškeré nežádoucí účinky podléhají hlášení na Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL), že je to jedna z povinností ošetřujícího lékaře, a že i OBČANÉ mají právo tyto nežádoucí účinky hlásit!
Pojďte říci ostatním rodičům, proč jejich děti mají např. epilepsii, hypotonii, ekzém, ADD, ADHD, autismus, nebo jiné neurologické poruchy!
Pojďte propojit výše uvedené myšlenky v universu, tím, že zapálíte svíčku!
Všechny Svíčky za včeličku se konají
v úterý 7. dubna (apríla) 2015
Více zde včetně hodiny a místa konání v jednotlivých městech: http://www.svobodavockovani.cz/news/svi ... ech-ceska/
Já myslím, že je to normální věc.
https://drive.google.com/file/d/0B1lmMj ... pekVV/view
| Přílohy: |
![]() Strunecka.jpg [ 71.46 KiB | Zobrazeno 17864 krát ] |
Já bych tedy nesouhlasil s panem Jardou a tím tetanem. Na netu je pěkný článek (nechce se mi hledat), kde autor vypočítává pravděpodobnost nakažení touto chorobou - hluboká rána, zanícení... Navíc pokud k takové věci dojde (autonehoda), stejně vám tu tetanku šlehnou.
Spíš mě zajímá ta klíšťovka. Tu považuji za pravděpodobnější (vzhledem ke svému častému pobytu v přírodě) a spoléhat, že mě klíšťata obejdou nebo je hned chytnu...
Zajímavá přednáška..
Také nesouhlasím s tou tetanovkou..
Taky dík za video
Strašení klistovkou je taky marketingová záležitost. Výrazně častější i zradnejsi je lymska borelioza, ale tou se tolik nestrasi, protože na ni není očkování.
Jinak věřím, že platí to, co ohledně dalších nemocí- pokud máte tělo i psychiku v cajku, tak se nenakazite.
Strašení klistovkou je taky marketingová záležitost. Výrazně častější i zradnejsi je lymska borelioza, ale tou se tolik nestrasi, protože na ni není očkování.
Jinak věřím, že platí to, co ohledně dalších nemocí- pokud máte tělo i psychiku v cajku, tak se nenakazite.
Souhlas s Almou i Jonysem. Co se tyka tetanu, napriklad Anita Petek tvrdi, ze ockovani ani nepatrne nepomuze. na druhe strane specialne o ockovani proti tetanu se leckede uvadi, ze bylo zneuzito k pridavani latek ktere zeny strilizovaly a i k pridavani dalsich svinstev. Velice doporucuju podivat se aspon na cast klasickeho videa Anity Petek, s titulkama, https://www.youtube.com/watch?v=h5LjehZkFI0 a pak si jeste dohledat detaily v pisemnem prepisu teto prednasky: http://www.ulozto.sk/xKhyEeeW/prepis-pr ... f#download. V te prednasce, prepisu, se na konci mluvi i o tetanu, od strany 22, a vysledek je, ze ockovani proti tetanu je naprosto na nic. Nicmene i na toto ockovani se obcas umira.
Doporucuju vyse uvedene odkazy, at si udelate vlastni nazor.
Tak víra je věc pěkná, ale necháte se kousnout nakaženým klíštětem s tím, že jste v poho a nic nehrozí?? A pokud je tělo a hlava v pořádku, nemělo by tedy ani očkování nijak uškodit, ne... Borelka je mrcha, kdyby očkování bylo, rád si ho nechám dát. Takto je nutno se vždy dobře prohlédnout, u LB je nutné mnohem delší přisátí, takže do 24h nalezené klíště by nemělo přenést dost borelií aby to člověka mohlo nějak ohrozit.
Kdo se bojí, nesmí do lesa, tady doslovně. Někdo se bojí víc nemocí, někdo zase víc očkování proti nim. Z toho, co jsem kolem sebe viděla, se bojím víc toho očkování. Neurologove by vám povypraveli, kdyby se nebáli
. Ale někteří se nebojí...
A jinak ta vaše víra je taky pěkná... Každý máme tu svou, vy v očkování, já v přirozenou imunitu. Řekla bych, že ta moje je historií víc ověřena ![]()
Ne ne, já se očkování taky bojím! Ale do tohoto jsem dobrovolně šel již před lety. Právě kvůli spoustě času v rizikovém prostředí lesů a luk...a ta nemoc je potvorstvo, to se snad shodneme. A že je větší pravděpodobnost ji dostat než tetanus asi taky. A spoléhání na přirozenou imunitu...ještě jednou se ptám, zda se necháte infikovaným klíštětem dobrovolně kousnout. Zda si troufnete na bezprostřední kontakt s člověkem, co má ebolu nebo na styk s HIV+ člověkem??
To kliste nemusim, ale styk s mladou, peknou a prijemnou HIV+ s potesenim
![]()
Viz napriklad https://www.youtube.com/watch?v=tQCKb1JV-4A http://www.whale.to/c/willner_deadly_deception.html
No...takže já do takové míry angličtinou nevládnu, bohužel. Ale pokud jsem tomu rozuměl správně, tak oni tvrdí, že HIV virus nezpůsobuje AIDS? To je dost odvážné, zajímavé, že až na pár výjimek (Magic Johnson a ani ten nemá virus z těla pryč, jen nižší nálož, a to jsou případy mezi nebem a zemí - např. u několika pacientů s ALS taky došlo ke zvrácení vývoje, z příčin nám dnes neznámých) pacienti s HIV prostě AIDS onemocní, zatímco tvrzení, které tam čtu, že lidé nemocní AIDS nebyli HIV+ je úsměvné - tělo prostě jen netvořilo proti viru protilátky, které se na testech zjišťují...
Jestli si tam ten Ferda nechává dávat krev od HIV+ maníka, tak bych chtěl vidět, zda opravdu ten maník HIV má, dále zda Ferda okamžitě poté nedostal léky, které když podáme do 24h, tak virus zničíme a taky jeho testy za pár měsíců...jestli tvrdí, že se nenakazí. Taky je možné, že už HIV má a může mu to celé být buřt
.
Tvrzení, že nemoc vždy vybije jen ty, co vůči ní nejsou odolní je krásné! Pak mám otázku: proč jsou homosexuálové mnohem méně odolní vůči HIV než heterojedinci (neboť % nemocných homo je x-krát vyšší než u hetero)??
HIV nebyl nikdy zachycen/zobrazen/vyfocen
![]()
http://prvopodstata.blog.cz/1101/hiv-sm ... ckych-leku
No, tak v devadesátkách asi ne, naštěstí už jsou zobrazovací metody někde jinde...stačí google obrázky, elektronové mikroskopy jsou paráda.
Jonysi, asi je to tou anglictinou, ze jsi z toho precet/pochopil jen tak 5 procent. Ta predvadecka s krvi od hivaka byla tresnicka na dortu, ale hlavne dr. Willner mluvil o rade faktu dokladajicich, ze to ze HIV zpusobuje AIDS je blbost. A to tvrdi i rada dalsich vyznacnych vedcu.
Tak asi jo. Možná kdybys teda nějaké argumenty (pochopil-li jsem ale tak video je cca 1994?? - takže v medicíně asi tak 1000 let staré) uvést. A doplnit pár lidí, co žijí s HIV žil 20 a víc let a nedostali AIDS (máš jich aspoň 5% z celkového počtu HIV+??) a pak pár takových, co AIDS měli a neměli HIV (což ale může být - a) netvořily se jim HIV protilátky a b) ten, komu zjistí až AIDS, tak už opravdu netvoří protilátky...v podstatě proti ničemu
)
Jonysi, to ze v medicine ubehlo 1000 let od natoceni videa v roce 1994 je fakt dobry
. Vidis za tech 1000 let nejaky pokrok ve vyleceni "chronickych/nevylecitelnych" nemoci? Muzes mi treba jmenovat aspon par nemoci z meho oblibeneho seznamu http://nemoci.doktorka.cz/, ktere neumeli vylecit pred 50 lety a ted to umeji? Co tech tisic let delali? Kdyz tam vezmu nemoci od A: afty, akne, alergie, angina, artroza a astma (jo, AIDS tam chybi). Co z toho umeji VYlecit (ne lecit)? Jen anginu nebo jeste neco? Treba to astma, mne rekla doktorka, ze je nevylecitelny a ja jsem si ho vylecil za par tydnu, hladovkou a lehkou upravou stravy. Myslis, ze doktori/vedci jsou uplni dementni a nemaji Google takze proto je astma porad nevylecitelny? nebo v cem je problem ze nic neumeji VYlecit? neni to zas o penezich?
Promin, jen jsi me dostal s tim "1000 let stare"
.
Co se tyka AIDS/HIV, ja jsem toho cet hodne, ale v anglictine a prislo mi to naprosto jasny.
Tady je aspon neco prelozenyho http://www.pharma.wz.cz/HIV_UVOD.html. Videim asi rozumet nebudes, ale treba tech par radku v cestine... A kdyz si das do googlu treba:
hiv aids podvod azt
tak dostanes dalsi odkazy, nektere proti oficialni verzi a nektere pro ni. Preber si to sam.
Jinak jeste k tomu pokroku mediciny za posledni dobu (...1994?? - takže v medicíně asi tak 1000 let staré...), myslim, ze jediny smer rozvoje mediciny je marketing, zakazy skutecne lecby a skutecnych informaci a prosazovani (pa)vedecke mediciny silou, napriklad ockovani. Zazraky jsou opravdu jen ve statistikach, jinak je lecba jak za cara, kdyz te neco boli tak to uriznem, treba zlucnik. No nic, trochu jsem se rozkecal.
Co se tyka AIDS/HIV, ja jsem toho cet hodne, ale v anglictine, a prislo mi to naprosto jasny.
Tady je aspon neco prelozenyho http://www.pharma.wz.cz/HIV_UVOD.html. Videim asi rozumet nebudes, ale treba tech par radku v cestine... A kdyz si das do googlu napriklad:
hiv aids podvod azt
tak dostanes dalsi odkazy, nektere proti oficialni verzi a nektere pro ni. Preber si to sam.
Myslím, že už se chápeme, souhlasím s vami. Já v principu proti očkování nejsem, pro některé lidi a situace má smysl. Věřím...
Ale.to plošné očkování malých dětí proti nesmyslným nemocem je šílenství.
dětí
Jasně. Teď v neděli bylo ve Světě 2015 na Primě, že nějaká matka opustila klub proti očkování poté, co všech jejich 7 dětí dostalo černý kašel ![]()
Takže asi tak.
Co se tyka AIDS/HIV, ja jsem toho cet hodne, ale v anglictine a prislo mi to naprosto jasny.
Tady je aspon neco prelozenyho http://www.pharma.wz.cz/HIV_UVOD.html. Videim asi rozumet nebudes, ale treba tech par radku v cestine... A kdyz si das do googlu treba:
hiv aids podvod azt
Jinak jeste k tomu pokroku mediciny za posledni dobu (...1994?? - takže v medicíně asi tak 1000 let staré...), myslim, ze jediny smer rozvoje mediciny je marketing, zakazy skutecne lecby a skutecnych informaci a prosazovani (pa)vedecke mediciny silou, napriklad ockovani. Zazraky jsou opravdu jen ve statistikach, jinak je lecba jak za cara, kdyz te neco boli tak to uriznem, treba zlucnik. No nic, trochu jsem se rozkecal.
Nebudu studovat seznam, jen hodím od pasu pár věcí: nedávná transplantace tuším srdce+plic = dosud naprosto nevídaná záležitost, protonové centra, náhrady a materiály pro rekonstrukci např. zlomenin krčku z materiálů, které se nemusí po 30 letech měnit, stimulátory činností mozku pro nemocné s RS (nedávno pěkný dokument v TV), kmenové buňky...Ne všichni lékaři a vědci jsou jen zlatokopové, většina jsou bouráci, kteří dokáží přijít na neskutečné věci! Co tam máte dál?
Souhlasím s AZT, ale psát, že AIDS si způsobují bukvice braním drog a atb je opravdu pecka! Film Klub poslední naděje je skutečný příběh hetero nenarkomana, který AZT odmítl a žil mnohem déle (i jeho klienti), ovšem i on (a jeho klienti) nakonec na AIDS umřeli... Stejně jako další milony hetero nenarkomanů/nek, kteří prostě chytli HIV při pohlavním styku. Otázkou ještě zůstává, komu ten "podvod" má vlastně sloužit?? Vychází mi jen výrobci kondomů, protože v žádné kampani jsem neslyšel pharmalobby říkat "nebojte, jeďte naostro, my vás vyléčíme". Všude se jen říká chraňte se...
Tak teď jsem pročetl ty české stránky...do věty "to proč se virus objevuje jen u gayů se nic nedovíme". Dál snad není nutno pokračovat, je to pravěk. Nebo je autor zcela mimo... Ještě mě zaujalo, že HIV jsou detekovány jen protilátkami...což ale v podstatě veškeré infekční choroby, ale hlavně: jak je možné, že lidé, kteří tyto proteiny neměli, tak je najednou mají - četné příklady např. pravidelně testovaných pornoherců. Zatímco příklad o tom, že by někdo byl negativní, nevystavil se riziku a najednou byl pozitivní neznáme... Holt, asi si těla pornoherců najednou řekla "hele, což takhle vytvořit si tenhle protein, že, to je výbornej nápad"... ![]()
OK, vzhledem k tomu, ze mas jasno a nectes ani v cestine, tak ti preju dobrou noc.
PS: fakt je, ze toho v te cestine moc neni a ten muj odkaz opravdu za moc nestoji, mozna s vyjimkou tohoto odstavecku http://www.pharma.wz.cz/HIV_SEX.html. Tak si nech svuj strach z HIV+, tim, ze se jim vyhnes nakonec nic nezkazis ![]()
Tak klíště se vám obloukem vyhne pokud v sobě máte dostatek vitamínu B12, nemluvě o přírodních repelentech, tedy tomu se dá celkem dobře předcházet.
https://www.youtube.com/watch?v=8GRwfTkrAnw
Dokument o ockovani, ktery probehl v televizi, a ktery na rozdil od drivejsich poradu o ockovani vyznel ve prospech odpurcu ockovani, aspon podle mne. Takze doporucuji shlednout, zamyslet se a pokud dojdete ke stejnych zaverum jako ja, tak rozeslat kam se da, aby melo vic lidi moznost se s nim seznamit.
Tady https://www.facebook.com/groups/4229536 ... 939204515/ je komentar z Facebooku, kde jsem odkaz na dokument nasel:
Tady https://www.facebook.com/groups/4229536 ... 939204515/ je komentar z Facebooku, kde jsem odkaz na dokument nasel:
Již jsem to viděl, to jim nějak ujela ruka, protože určitě nejde o "objektivní a vyvážené" vysílání podle představ platících zákazníků ze strany farma lobby.
http://pravdu.cz/microsoft/vakciny-maji-snizit-populaci
Multimiliardář a zakládající šéf Microsoftu Bill Gates otevřeně přiznal, že vakcíny a současná zdravotní péče mají za cíl depopulaci planety.
23.10.2010 21:51:08 | michelllin | Microsoft
Multimiliardář a zakládající šéf Microsoftu Bill Gates otevřeně přiznal, že vakcíny a současná zdravotní péče mají za cíl depopulaci planety. Řekl to na únorovém setkání elitní organizace TED.
"Dnešní svět čítá 6,8 miliard lidí. Spěje k devíti miliardám. Jestliže odvedeme velký kus práce díky novým vakcínám, zdravotní péči a reprodukčnímu zdravotnictví, mohli bychom to snížit možná o deset nebo patnáct procent," řekl Gates.
Položil tak rovnítko mezi vakcinaci a úbytek lidské populace.
V podivuhodné přednášce se Bill Gates zabýval dogmatem globálního oteplování, podle kterého emise CO2 způsobuje člověk, který je tak přímo zodpovědný za údajné oteplování zeměkoule. Gates nabízí způsob, jak snížit emise CO2 - snížit lidskou populaci.
Na záběru, kde Gates popisuje neobvyklou rovnici, čistou angličtinou tvrdí, že očkovací látky mají sloužit k tomu, aby se snížil počet obyvatel, čímž se sníží i emise CO2. Stejný cíl má podle něj i současný systém zdravotní péče a reprodukčního zdravotnictví.
Později v prezentaci Gates vakcíny zmínil ještě jednou. "Je to něco, co miluji," řekl o nich.
Jeden z nejbohatších lidí na planetě je už dlouho znám coby štědrý mecenáš pro různé potratové programy, které mají omezit růst populace.
Nyní přiznává, že tentýž cíl (redukci počtu obyvatel) mohou zajistit i nové vakcíny. Potvrdil tak informace a výzkumy, podle kterých vakcíny obsahují látky, které snižují plodnost, či přímo vyvolávají sterilitu, stejně jako různé nemoci typu autismu či poruch imunity.
Důvod, proč byl Gates ve svém projevu tak otevřený, je dán zřejmě výběrem publika. Přednáška se totiž konala v rámci konference TED (Technology, Entertainment, Design), což je elitní nezisková nadace, která se specializuje na přednášky veřejně známých osobností. Kromě Gatese na nich vystupují například Bill Clinton, Al Gore či Gordon Brown.
Běžný člověk nemá šanci se na ně dostat, účastnický poplatek za konferenci je totiž šest tisíc dolarů. Mezi sponzory organizace patří IBM a vojensko-průmyslový gigant General Electric.
Ve zcela jiném světle tak vyznívají altruisticky vypadající tvrzení manželů Gatesových, kteří například před měsíce v Davosu oznámili, že v příštích deseti letech poskytnou deset miliard dolarů (až 188 miliard korun) na vývoj nových očkovacích látek.
Nápady na cílenou depopulaci skrze sterilizaci obhajoval v knize Ecoscience z roku 1977 i současný poradce amerického prezidenta Obamy John P. Holdren.
V Česku zatím o nebezpečí vakcín (například proti prasečí chřipce) takto otevřeně hovoří jen politik za Demokratickou stranu zelených Daniel Solis. Ten zveřejnil několik článků, ve kterých tvrdí, že panika kolem prasečí chřipky byla vyvolána proto, aby následně podávaná vakcína posloužila dlouhodobým cílům environmentalistů, kteří se netají touhou zredukovat počet lidí na planetě. Očkovací látky podle něj obsahují nebezpečné přísady, které způsobují sterilitu.
Multimiliardář a zakládající šéf Microsoftu Bill Gates otevřeně přiznal, že vakcíny a současná zdravotní péče mají za cíl depopulaci planety.
Multimiliardář a zakládající šéf Microsoftu Bill Gates otevřeně přiznal, že vakcíny a současná zdravotní péče mají za cíl depopulaci planety. Řekl to na únorovém setkání elitní organizace TED.
"Dnešní svět čítá 6,8 miliard lidí. Spěje k devíti miliardám. Jestliže odvedeme velký kus práce díky novým vakcínám, zdravotní péči a reprodukčnímu zdravotnictví, mohli bychom to snížit možná o deset nebo patnáct procent," řekl Gates.
V podivuhodné přednášce se Bill Gates zabýval dogmatem globálního oteplování, podle kterého emise CO2 způsobuje člověk, který je tak přímo zodpovědný za údajné oteplování zeměkoule. Gates nabízí způsob, jak snížit emise CO2 - snížit lidskou populaci.
Na záběru, kde Gates popisuje neobvyklou rovnici, čistou angličtinou tvrdí, že očkovací látky mají sloužit k tomu, aby se snížil počet obyvatel, čímž se sníží i emise CO2. Stejný cíl má podle něj i současný systém zdravotní péče a reprodukčního zdravotnictví.
Později v prezentaci Gates vakcíny zmínil ještě jednou. "Je to něco, co miluji," řekl o nich.
Jeden z nejbohatších lidí na planetě je už dlouho znám coby štědrý mecenáš pro různé potratové programy, které mají omezit růst populace.
Nyní přiznává, že tentýž cíl (redukci počtu obyvatel) mohou zajistit i nové vakcíny. Potvrdil tak informace a výzkumy, podle kterých vakcíny obsahují látky, které snižují plodnost, či přímo vyvolávají sterilitu, stejně jako různé nemoci typu autismu či poruch imunity.
Důvod, proč byl Gates ve svém projevu tak otevřený, je dán zřejmě výběrem publika. Přednáška se totiž konala v rámci konference TED (Technology, Entertainment, Design), což je elitní nezisková nadace, která se specializuje na přednášky veřejně známých osobností. Kromě Gatese na nich vystupují například Bill Clinton, Al Gore či Gordon Brown.
Běžný člověk nemá šanci se na ně dostat, účastnický poplatek za konferenci je totiž šest tisíc dolarů. Mezi sponzory organizace patří IBM a vojensko-průmyslový gigant General Electric.
Ve zcela jiném světle tak vyznívají altruisticky vypadající tvrzení manželů Gatesových, kteří například před měsíce v Davosu oznámili, že v příštích deseti letech poskytnou deset miliard dolarů (až 188 miliard korun) na vývoj nových očkovacích látek.
Nápady na cílenou depopulaci skrze sterilizaci obhajoval v knize Ecoscience z roku 1977 i současný poradce amerického prezidenta Obamy John P. Holdren.
V Česku zatím o nebezpečí vakcín (například proti prasečí chřipce) takto otevřeně hovoří jen politik za Demokratickou stranu zelených Daniel Solis. Ten zveřejnil několik článků, ve kterých tvrdí, že panika kolem prasečí chřipky byla vyvolána proto, aby následně podávaná vakcína posloužila dlouhodobým cílům environmentalistů, kteří se netají touhou zredukovat počet lidí na planetě. Očkovací látky podle něj obsahují nebezpečné přísady, které způsobují sterilitu.
Tak ono je nás tady opravdu moc, což vidíte všude kolem sebe, ale je otázkou, zda by o tom měl rozhodovat někdo z "lepších" lidí, nebo by měla příroda sama nastolit přirozenou selekci, což se běžně děje u jiných přemnožených druhů. Dříve to platilo i pro lidi, přišel mor a prostředí se vyčistilo, není to obdivuhodná podobnost s ebolou, že by zase někdo chtěl čistit a ono se nedaří. V místech kde to řádilo, panovala dokonce poměrně jasná představa, že kdo se bude léčit ten určitě zemře a bylo těžké dostat nemocného do karantény. Většinou se potvrdí časem známé úsloví "Na každém šprochu pravdy trochu".
Zde je cely ten proslov: http://www.ted.com/talks/bill_gates?language=en (at si lide moho udelat vlastni nazor - bohuzel (a logicky) je to cele v anglictine). Citace je nicmene presna. Tezko rici jak to presne myslel. Mimochodem skutecnost, ze TED dlouhodobe zverejnuje vsechny prispevky na techto konferencich, vrha ne prilis pozitivni svetlo na nektera dalsi tvrzeni v tom clanku na pravdu.cz. Ten se totiz tvari jako by to Gates rekl na nejakem super tajnem zasedani pristupnem jen par spiklencum. On ale jiste vedel ze mluvi do kamery a ze to uslysi statisice nebo miliony lidi. (v tomto pripade zatim 3,2 milionu).
Opět bych poprosil o nějaký zdroj této informace. V případě sauna/infrasauna jsem se jí nedočkal, tak snad tady...
Dnes totiž opět v MFD dvojstránka o klíšťatech a informace o vit. B a česneku označena jako neprokázaná, nepodložená (s dodatkem, že na někoho jdou víc, jiného míň, ale jednoznačné vysvětlení chybí). Možná by se dal udělat pokus. Tvrdíte, že když si člověk nadopovaný B12, když mu položíme na nohu klíště, tak toto se nepřisaje a naopak uteče do trávy??
A ještě mi není jasné, proč se doporučují uzavřené boty, dlouhé kalhoty...Klíště se chytá jen přímo na kůži? Já myslel, že si klidně sedne na ty kalhoty a leze leze dokud se nedostane někudy k tělu. Nebo ne?? Fakt to nevím. Ale známý nedávno našel lezoucí klíště na krku, kdy říkal, že šel jen trávou, žádné větve, keře. Takže potvora musela lézt právě od noh...Pokud to tak je, pak je možná lepší, kdyby se upíchlo někde na noze, než ho najít (nebo vůbec nenajít) za 3 dny někde ve vlasech...
Tak vzhledem k tomu že MFD je zaručený zdroj informací nejvyšší kvality, asi se ani nebudu snažit jej vyvracet. Jinak ten pokus je dobrý nápad a nemusíte to zkoušet ani s klíštětem, nepůjde na vás ani jiná verbež, třeba ovádi. Hladinu vitamínu B12 si lze nechat ověřit poměrně levně laboratorně a doporučuji se držet u horní hranice rozpětí.
Je vidět, že jste na ně odborník, tedy upřesním hlavně místa jejich výskytu a něco si snad dohledáte na netu. Vyskytují se pouze v trávě, tedy relativně nízko, cca do půl metru. Rozhodně na lidi neskáčou z větví a stromů, to je opravu hodně mimo. Oblečení vás sice chrání opravdu pouze teoreticky, ale přeci jen chrání a i když skutečně po oblečeném člověku lezou, tak je daleko menší pravděpodobnost přisátí.
Já netvrdím, že MFD je ideální zdroj informací. Ale nikde se mi nedaří najít článek typu: "předmětem studie bylo působení vit B12 na prevenci přisátí klíštěte. Bylo zkoumáno XY lidí, u nichž byla sledována hadina B12. Opakovaně jim byla na tělo pokládána klíšťata a v 99% případů se na lidi s vysokým B12 nepřisála. Naopak ta stejná klíšťata se přisála na vzorek osob s nízkou hladinou B12.". Pak se nemáme o čem bavit... Já takový zdroj nenašel.
VIdeeo o ockovani s titulkama:
Nezlobte se, ale větší naivitu jsem snad dosud ani nečetl. Studie přeci někdo dělá na něčí zadání a zpravidla za peníze. Ten co to zaplatí pochopitelně investuje do něčeho, kde čeká návratnost investice, tedy zisk. Můžete mě napsat jak by se k němu u vašeho ideálního postupu dostal, nebo co by ho k tomu vlastně mělo přimět mimo čistě charitativního cítění. Možná pokud to chcete až takto jednoznačně, nezbývá než si to na sobě vyzkoušet.
Kupodivu ho již někdo odstranil, zajímavá náhoda, že by nějak zasmrádlo?
Tak to jsem opravdu nevěděl, že svoji diplomovou práci dělám za peníze nějakého investora a na něčí zadání...
Jonysi, kdybyste si poradne precet co pan Jarda napsal, tak snad pochopite, ze je vas komentar lehce mimo. Jinak pokud to neni tajemstvi, muzete sem napsat tema vasi diplomky?
Tak moje diplomka byla z oblasti metalurgie a v době, kdy internet nebyl na každém rohu, takže odkaz dát nemohu ![]()
Nicméně i v té mé šlo o svým způsobem výzkum, prověření určitých hypotéz a jejich potvrzení/vyvrácení. Dělal jsem na tom s garantem, zadarmo, nikdo to neplatil, nějakou spolupráci formou brigády jsem si zařídil ve výzkumáku...
Nevím, v čem jsem Jardu nepochopil. Být studentem např. biologie, proč by si takový nemohl vybrat diskutované téma ochrany proti klíšťatům??? Možná už se někdo takový našel, proto se táži - zda uváděná tvrzení o "antikoncepčním" potenciálu B12 nevychází právě z někde získaných dat, která nemusí zrovna viset na síti, ale mezi zasvěcenými mohou být známa...
Třeba to může být i námět: pokud je tu nějaký student z oboru zdravotnictví, epidemiologie, biologie...V podstatě by stačili dobrovolníci, klíšťata a asi nějak zajistit labinu na testy té krve...
Pokud nekdo zvazujete ockovani deti nebo vnoucat nebo i vlastni, a nebo vas jen zajima jak funguje nase zdravotnictvi, tak velice doporucuju tyto 2 brozury:
http://www.pacienti.cz/brozura_ockovani ... r_2015.pdf
http://www.pacienti.cz/brozura_2_WEB_VER6.pdf
Predevsim konkretni pribehy.
To už střílíte a ani nemíříte. Dotaz zněl, "nikde se mi nedaří najít článek typu: předmětem studie bylo působení vit B12 na prevenci přisátí klíštěte" a ne za kolik korun jsem dělal svoji diplomku.
Tak studii, na dané téma jsem opravdu nikde neviděl a netuším zda to někdo tak do hloubky řešil, ale sám mám zajímavou zkušenost. Tak před dvěma lety jsem seděl v zahradní restauraci u Labe, kde je mraky komárů a zrovna jsem probíral toto téma s kolegy u stolu a narazil jsem na jednu tvrdě nevěřící slečnu. Byla dokonce ochotná se se mnou vsadit, že si na mě komár nesedne a nepíchne do mě sosák. Od toho momentu jsem byl kontrolován jako terorista před akcí a viselo na mě minimálně deset párů očí non stop a komáři štípali do všech kontrolorů jenom na mě nesedl jediný. Já jsem to neřešil, dal jsem si pivo a seděl v klidu, aby měl každý komár šanci uspět. Najednou jeden přilétl, sedl si mě na čelo a slečna radostně vykřikla, již si na vás sedl. Já ji na to povídám sedí, ale pít nebude, na stromech taky sedí a sosákem do nich nešťourají. Nechal jsem ho svobodně se rozhodnout a k mé velké spokojenosti se zase zvedl a letěl rovnou na tu slečnu. Sázku jsem vyhrál, skutečně mě nepíchl ani jeden i když ostatní se oháněli skoro pořád. Navíc jsem měl od slečny pivo zdarma a zkušenost k nezaplacení. Toto si snad v rámci objektivity vyzkoušet můžete, není to složité.
Nás už jako malé mamka dopovala Bkomplexem, když jsme šli do lesa sbírat borůvky. Chodili jsme vždycky sbírat borůvky několik dní. Je to víc, jak 20 let zpět. Vždycky jsme dostali plno žlutých pilulek a nesedla na nás ani moucha. Vyloženě se to béčko i vypařovalo z kůže, smrděli jsme, jak ty vitamíny. A protože mi bylo horko, byla jsem v tom lese v šortkách a neměla jsem nikdy štípanec. Takže to fakt funguje.
Jardo, Vy pijete PIVO?!?! ![]()
Jo, to zní zajímavě. Taky mám kamaráda, co když zastavíme na kolech někde v lese u vody, tak přesně víme, koho budou hovada požírat. Otázkou samozřejmě je, jestli by nesosali ani kdyby se ocitli u vás doma v noci a hladoví...stejně jako klíště, co si nastoupí a pak má možnost zakousnout se do nechutnajícího pokrmu nebo umřít...
A jak tedy svoji ochranu zajišťujete konkrétně? Celoročně b-komplex (ev. forte)? Kolik tablet denně?
Tak pivo sice piju, ale v rámci objektivity vás asi zklamu frekvencí mé konzumace piva. Předpokládám, že k tomu dojde tak třikrát až pětkrát ročně, tedy určitě bych první cenu v pití piva nevyhrál. Já k tomu potřebuji velice specifické podmínky a to se nedá tak snadno zajistit. Pivo si dám pouze v létě a jenom venku pod širým nebem, tedy již to nám vymezí pouze třetinu roku a pak sednu si pouze ke společnosti se kterou si mám co říci, což se také hned tak nestane, protože se zrovna když jdu okolo taková společnost v daném místě většinou nenachází. Jde tedy o čirou náhodu, ale zase když si sednu, tak si jedním pivem hubu určitě neušpiním, většinou do mě padají docela dobře a vydržím sedět dokud tam ta společnost je, to zase ano. Jinak béčka se dají v dostatečném množství dodat i stravou, k tomu ani suplementace není nutná, ale určitě by fungovala.
Ahoj všem..
chtěl bych požádat o Vaše zkušenosti...
Když jsme řešili, jestli dát děcko očkovat "povinnou vakcinou", rozhodli jsme se po minimálně roku získávání (snad objektivních) informací, pro přirozenou imutu, tudíž jsme neočkovali..
Jsem přesvědčen, že to byla správná volba, ale teď nastává další krok k řešení - školka.
Máte někdo zkušenosti, jak získat potvrzení pro nástup do školky (předpokádám, že nejjednodušší bude sehnat potvrzení od lékaře...).
Je mi jasné, že nejsem první, kdo tuto situaci řeší...
díky za každou radu/názor...
Resilo se to napriklad lesnima skolkama. Samozrejme nejsou vsude a nejsou levne. Na druhe strane jsem znal 3 takove skolky a byly super.
Jo, ale jestli se nepletu, tak podle zákona už neočkované nesmí ani tam - pod šílenou pokutou, především pro jejich "pořadatele".
Obávám se že nejspolehlivější řešení je babička a dědeček, užijí si vnoučat a potvrzení nepotřebují. Nakonec si nenažraná farmacie sama zavře zcela své penězovody vlastní nenažraností. Prostý lid si vždy cestu našel, bez ohledu na různé zákony a nařízení.
Se školkou a dětmi a vůbec rodinným životem je ta potíž, že většině lidí vůbec nedochází dvě věci. Jedna z nich je to, že skoro každé dítě školku uvítá, neb prostě dobrá parta, kámoši jeho věku, první lásky, zážitky ze společného kmotění, jsou nenahraditelné a rodiče mu to těžko dají. I ti největší alternativci by měli uznat, že nemohou dítěti dát naprosto vše. Prostě budou chybět podněty určitého druhu, dítě BUDE ošizené. Druhá věc, která mnohým nedochází je to, že KAŽDÝ může abstrahovat od své "kariery", zažitých klišé ohledně stylu života, zaměstnanosti, místa bydlení atd. a je docela dobře možno být v raném dětském věku někde na chalupě, v přírodě, v lesích či horách, prostě žít pár let na volné noze, jen spolu, jako rodina, a tomu bytí spolu a hlavně s dětmi, podřídit naprosto vše. Je to jednodušší než se lidem zdá a vždy to je velmi pěkné, je to až překvapivě skvělé. Běžný člověk vůbec neví, jak je krásné bydlet jen s dětmi a spolu někde úplně mimo běžný šrumec. Několik let. Je to velmi přirozené a značně to posílí přinejmenším zdraví, mnohdy na řadu let, i desítky let. Samozřejmě hlavně dětem. Otázka očkování je tím vyřešena. Ostatně je tím vyřešena i otázka léků. Takto žijící lidé prostě vůbec nejsou nemocní, nemají ani rýmičku.
.....ako napríklad cigáni v osadách........
![]()
Ale inak súhlasím, pekný príspevok.
Tak jistě, problémy člověku vytvořila především civilizace jako taková, přírodní národy nemají problémy typu nedostatek peněz, protože je na nic nepotřebují, o očkování ani nevědí, tedy netuší jak by jim mohlo být prospěšné, neplatí daně a mají mnoho dalších výhod, které jim pochopitelně nemůže vynahradit civilizace. Myslím tím konzumní způsob života ve stálém napětí a večerní čumění do bedny, aby se správně vymytý mozek mohl zabývat stěžejně důležitou informací, zda si druhý den v hypersupermarketu koupí člověk vůbec ty nejlepší a nejzdravější smažené brambůrky, které by přírodní člověk nevzal do huby. Ono to je jednoduché, pokud by příští čtvrtek nebylo do obchoďáků dovezeno žrádlo, tak je takový problém, že půl národa do týdne vychcípá hladem. Oni prostě naprosto netuší jak se dostat k jídlu pokud by takovýto stav nastal a že to není zrovna nereálný scénář. Podobná věc by se člověka žijícího na chaloupce s vlastním pramenem vody někde u lesa, drobného chovatele a pěstitele vůbec nedotkla, no není to zajímavé téma k uvažování.
Dobrý den, nedávno jsem byla v Thajsku asi na měsíc. Vrátila jsem se a asi po týdnu jsem dostala horečky které měli neobvyklý průběh.
Zašla jsem tedy do ordinace cestovní medicíny, bohužel asi až po měsíci testování, byl potvrzený pozitivní test widal-tedy protilátky na břišní tyfus
Naštěstí nejsem bacilonosič a nenakazila jsem všechny lidi v mém okolí. Bylo mi oznámeno, že léčba žádná neproběhne, protože se tělo vypořádalo s Tyfem samo. Nic méně mám ale stále bolesti břicha. Horečky už nemám. Na kontrolu mám přijít zase za měsíc a tím to západní medicína u nás končí.
Nikde jsem nenašla žádné informace o tom co můžu pro své tělo udělat sama
Můžete mi poradit co můžu pro své tělo tedy udělat? Tyfus působí zejména v tenkém střevě-může způsobovat jizvy, jak zjistím zda mám následky? Očista-dieta? jsem trochu ztracená.
Děkuji za jakékoliv rady.
Monika
Tak očistou střeva a jater patrně nic nepokazíte, jinak pochopitelně strava pro podporu imunity, probiotika a nic víc asi není třeba. Následky asi ani sama nezjistíte a v tenkém střevě má omezené možnosti i moderní medicína. Každopádně pokud vám celkem nic není, nedělal bych s tím zase takové starosti, tělo patrně infekci zvládlo a nyní se potřebuje pouze srovnat.
Dobry den, dnes jsem byl pokousan od psa...byl sem na chirurgii na cisteni a zasiti...a samozrejme mne bylo doporuceno, preockovani tetanem. Naposledy sem byl ockovany snad jako pubertak...dnes mi je 38....jakkekoliv ockovani v soucastnosti uz odmitam...presto me doktor docela dobre nahlodal...trochu sem znejistel.....chtel sem se zeptat jaky na tuto situaci mate nazor....ockovat nebo je to jen farmaceuticka masaz....diky za nazory.....Petr
Očkování má dost velká rizika. Já bych se po pokousání psem proti tetanu určitě očkovat nenechala - oslabí to organismus ve velmi nevhodnou dobu. Ránu bych často kontrolovala a aplikovala protiinfekční opatření dle možností (vhodnou koncentraci mms, enterosgel, lavyl auricum i když to tady asi nikdo moc nezná) - jsou to věci, co mám zrovna u sebe. Určitě by šlo najít i něco jiného.
Na téma vakcíny proti tetanu jsem četla asi před rokem dost podrobný rozbor rizika tetanu vs. rizika očkování. Tetanus je velmi vzácná choroba i mezi neproočkovanou populací. Jenom je kolem toho dost hysterie, protože se na něj umírá nepříjemným způsobem. Riziko vážné reakce na vakcínu bylo myslím o dost vyšší. To, že se má po x letech přeočkovávat, jsou jen dohady. Ta čísla se hodně měnila, aspoň v USA, ale nic z toho není určeno vědecky a vědecky potvrzeno.
Zajímavé je, že i lidé, kteří jsou očkovaní, tetanus dostat můžou. Měnilo se totiž - aspoň v USA - složení vakcíny, a prý ji pak nikdo netestoval na účinnost. Takže v Austrálii prý ročně onemocní 12 lidí, z toho je půlka očkovaných.
Tento zdroj navíc uvádí, že očkování po zranění nemá smysl - protilátky se po očkování tvoří moc pozdě na to, aby zastavily probíhající infekci.
O tom, že očkováním naroubované opičí a lidské viry způsobují rakovinu se ví už více než 100 let.
Taky mi pripada nesmyslne se jit ockovat proti tetanu nekolik dni po urazu a jeste ve trech cyklech, v rozmezi asi mesice....ale doktori to umi dobre podat takze clovek trochu vaha...
Doktoři mají i výhodu v tom, že většinou jednají s lidmi, kteří se cítí ohrožení, protože jim zrovna něco je. A pak se s nimi dobře manipuluje - odborník trochu postraší a je to ![]()
Ten doktor ví o té problematice pravděpodobně úplně kulové, jen ti to musel nabídnout, aby byl z obliga.
Tak po teoretické nákaze vám standardní očkování moc užitku nepřinese a je navíc vysoce nepravděpodobné že by jste to chytil od psa. Spíše bych se bál vztekliny, tam se musí provádět naprosto jiný způsob léčby, většinou se to píchá do břicha a určitě to nejde pořídit ambulantně, ale musel by jste být ve špitále. Z tohoto pohledu má zásadní význam vyšetření daného zvířete, pokud je to možné a tím nákazu potvrdit, nebo vyloučit. Pokud tedy víte o jakého psa jde, neměl by být problém se očkování bez rizika vyhnout, ale i tak můžete z toho mít nějaký blbý zánět, ovšem ten by v nejhorším odstranila ATB.
Mám dotaz pro pana Zajíčka- které vakcinace by jste spíše doporučil při cestách do rozvojových zemí? Chci procestovat celou Afriku a Jižní Ameriku. Žlutá zimnice je nutnost. (chápu fígl s MMS).
Myslíte si že jsou všechny vakcíny k prdu. Mám v sobě již dvakrát tetanovku (tenkrát za komančů se nás nikdo neptal a bouchnuli to do nás, stejně tak tuším obrna a záškrt). Díky
Na to nedovedu odpovědět, vždy je potřeba se zamýšlet co to pro mě představuje za rizika a vyhodnotit zda je riziko očkování větší zlo, než vlastní případná nákaza, nebo obráceně. Osobně zastávám názor že člověk má cestovat tam kde mu přímé riziko nehrozí a nedá se tvrdit že by takových míst byl na světě nedostatek. Nakonec vás může v dané destinaci postihnout obyčejná mrtvice na kterou je vám očkování prd platné a ač by šla ve vyspělých zemích bez větších problémů přežít, tam to tak být nemusí. Vždy když s někým na toto téma mluvím telefonem dávám k dobru jeden krásný příběh jednoho z mých klientů z docela civilizované destinace v Asii. Pár dní po příjezdu chytil nějakého šmejda a bylo mu tak extra zle že až omdléval. Vydal se tedy do relativně civilizované nemocnice, tedy na místní podmínky špička. Zde byl umístěn a lůžko na kolečkách a odvezen na sál který připomínal halu tělocvičny kde se dělo vše od operací po porody a další práci lékařů. Od ostatních byl oddělen plátěnou plentou a zrovna vedle něj probíhal nějaký složitý porod, kdy rodička řvala jak v posledním tažení, v ní se hrabalo několik felčarů a krev stříkala až na ten dělící hadr. To mu psychicky stav tak zlepšilo, že okamžitě odjel na letiště a v polovičním bezvědomí nastoupil do letadla kde okamžitě omdlel. Aby nebyl vyhozen personálem tak mu přítelkyně narvala na palici klobouk a tvrdila personálu že je unaven a spí. Takto se dostal až domů, kde byl asi tři měsíce hospitalizován a léčen na všechno možné i nemožné i když přímý problém nikdo dohledat nedokázal. Nakonec v relativně bídném stavu opustil i místní nemocnici a začal se léčit sám, což zabralo skoro další dva roky a pokud vím tak nejvíce mu pomohla marjánka, kterou si sám pěstoval a používal. Podotýkám že očkovaný pochopitelně byl skoro proti všemu a stejně takto dopadl.
Zrovna riešim očkovanie proti tetanu koli nástupu do práce, v správe od doktora mám že som odmietol očkovanie ... ak sa musím dať zaočkovať koli tomu aby som mohol pracovať v kancelárii tak je to fakt padnuté na hlavu ...
Ináč zaujimavé info v úryvku z knihy od Mudr.Elekovej ohladne tetanu (omlúvam sa za délku ale je to myslím prínosné):
Rozdíl mezi přirozenou imunitou a očkováním – příklad tetanu
Je to velmi vhodný případ, protože nemoc vzniká po poranění, ale s bakterií se potkáváme při konzumaci potravy. Rozdíl mezi reakcí organismu při přirozené infekci tetanem a zraněním nám dá velmi zásadní podněty k přemýšlení o účinnosti očkování jako takového.
Tetanus způsobuje bakterie Clostridium tetani, anaerobní tyčka, žijící běžně v půdě a střevech lidí i zvířat. Geografické rozšíření tetanu je největší v zemích s vlhkým, teplým podnebím a úrodnou půdou, např. rozvojové země kolem rovníku. Onemocnění tetanem nastává při pomnožení bakterie obvykle ve znečištěné ráně, bakterie produkuje neurotoxin, který způsobuje křeče příčně pruhovaného svalstva. Ovšem neexistuje stoprocentní korelace mezi onemocněním tetanem a přítomností bakterie v ráně. Byly popsány případy tetanu bez zjištěné bakterie a naopak byla bakterie izolována od lidí, kteří neonemocněli na tetanus. Příčinou onemocnění tetanem není samotná bakterie, ale toxiny, které bakterie produkuje za nepřítomnosti vzduchu. Nejvíc náchylný je člověk s oslabeným imunitním systémem, např. i zraněním, operací nebo nehodou.
Smrt nastává v důsledku křeče dýchacích svalů a zástavy dýchání. Úmrtnost v civilizovaných zemích je proto výrazně nižší než v zemích rozvojových, protože rozvinuté země disponují jednotkami intenzivní péče, na kterých je nemocný tetanem řízeně ventilován a křeče svalstva jsou uvolněny léky. Úmrtnost je při zajištění intenzivní péče cca 10 % (ano, většina lidí tetanus přežije) (http://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbo ... etanus.pdf). Úmrtnost závisí na věku (je nižší u mladších), na celkovém zdravotním stavu, místě poranění, délce inkubace a dalších faktorech. Nemoc nezanechává následky, toxin je vyplaven z organismu a člověk se zcela uzdraví. Více než 90 % případů tetanu ve světě připadá na novorozenecký tetanus z infekce pupečního pahýlu, způsobený nehygienickými podmínkami při porodu. Na tento druh tetanu nemá očkování absolutně žádný vliv, jediným řešením je vyškolení porodních asistentek a populace těchto zemí obecně, aby věděli, jak při porodu postupovat. Přesto v rozvojových zemích pokračují snahy očkovat těhotné ženy ve snaze ochránit novorozence tzv. kokonovou strategií. Jde o velmi nešťastný nápad, protože očkování těhotné vždy ohrožuje plod (21). Setkala jsem se s výroky zastánců očkování včetně lékařů, kteří připisují vymýcení novorozeneckého tetanu v našich zemích očkování. Skutečně by mě velmi zajímalo, jak může očkování ve věku 2–3 měsíců zpětně ochránit dítě před infekcí, která nastává krátce po porodu.
V době zahájení očkování koncem 40. let byl výskyt tetanu v USA 4 případy na 1 miloón obyvatel (http://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbo ... etanus.pdf). Většina se rekrutovala nejspíše ze zemědělství nebo ze zaměstnání s vysokou úrazovostí. Šlo o dobu s nižší hygienou, vyšším výskytem chudoby a podvýživy, menší dostupností lékařské péče včetně chirurgie a rozhodně vyšším množstvím úrazů, které mohly vést k nákaze tetanem. Během občanské války v USA se vyskytovalo 205 případů tetanu na 100 000 ran (13)! Kdo jste četli jakoukoli knihu o této válce, znáte úděsné hygienické podmínky, panující v té době. Operace bez anestezie, dezinfekce, rány znečištěné kobylinci a hlínou, podvýživa a kurděje u vojáků… přitom jen 2 případy tetanu na 1000 ran!
Za jedinou ochranu proti tetanu je považováno očkování. Za účinnost očkování byl považován pokles výskytu tetanu u vojáků 2. světové války ve srovnání s 1. světovou válkou. Nebral se zjevně v úvahu pokrok v chirurgii a lepší hygiena při ošetřování ran. Ovšem i za války byly popisovány případy tetanu u očkovaných vojáků, a naopak odolnost neočkovaných jedinců.
O tetanu se učíme pouze v souvislosti se znečištěnými ranami. Tetanus nemůžete dostat z běžné povrchové rány, která krvácí, ani z čisté třísky. Zranění rezavým předmětem nebo hluboká rána způsobují jen asi polovinu případů tetanu v rozvinutých zemích. Byly zjištěny případy při jiných infekcích, potratech, extrakci mrtvého zubu apod., někdy nebyla prokázána žádná anamnéza zranění. Neplatí jednoduchá rovnice zranění = tetanus.
Jak získat přirozenou imunitu proti tetanu? Pro zdravého člověka není bakterie tetanu nebezpečná, naopak přirozený kontakt prostřednictvím zažívacího traktu vede k přirozené imunitě. Byly dělány pokusy na myších (29), při kterých se myši krmené bakteriemi tetanu staly imunními vůči nákaze při zranění. V rozvojových zemích byla zjištěna dostatečná imunita u mnoha neočkovaných lidí (29). Právě lidé, kteří jsou v kontaktu s koňmi a hlínou (včetně dětí), mají největší šanci získat přirozenou imuniut a očkování vůbec nepotřebují. Ale to není všechno. Nejenže lze získat přirozenou imunitu kontaktem s bakterií přes zažívací trakt, ale navíc onemocnění tetanem, způsobené znečištěnou ránou, nezanechává imunitu. Když budete mít smůlu, můžete tetanem onemocnět během svého života několikrát.
Opakuji, přirozená infekce tetanem prostřednictvím potravy zanechá imunitu, infekce zraněním nikoli.
Je to velmi závažný poznatek: jedna cesta infekce vytvoří skutečnou imunitu, jiná nikoli. Když nezanechá imunitu onemocnění tetanem, jak to můžeme očekávat od očkování proti němu? Jak se ukazuje, očkování imunitu nezanechává (27), tetanem onemocněli lidé s vysokými hladinami protilátek.
Kromě toho vakcína proti tetanu snižuje hladiny T lymfocytů po několik týdnů po očkování až na úroveň pacientů s AIDS (30). Během 2. světové války nebyl zjištěn vliv očkování po poranění na úmrtnost (31). Je tedy otázka, je-li rozumné očkovat se těsně po zranění, kdy potřebujeme buněčnou imunitu nejen na boj s vysoce nepravděpodobným tetanem, ale hlavně proti všem dalším patogenům v ráně i okolí. Úraz sám o sobě znamená pro organismus stres, který snižuje obranyschopnost.
Ináč zaujimavé info v úryvku z knihy od Mudr.Elekovej ohladne tetanu (omlúvam sa za délku ale je to myslím prínosné):
Rozdíl mezi přirozenou imunitou a očkováním – příklad tetanu
Je to velmi vhodný případ, protože nemoc vzniká po poranění, ale s bakterií se potkáváme při konzumaci potravy. Rozdíl mezi reakcí organismu při přirozené infekci tetanem a zraněním nám dá velmi zásadní podněty k přemýšlení o účinnosti očkování jako takového.
Tetanus způsobuje bakterie Clostridium tetani, anaerobní tyčka, žijící běžně v půdě a střevech lidí i zvířat. Geografické rozšíření tetanu je největší v zemích s vlhkým, teplým podnebím a úrodnou půdou, např. rozvojové země kolem rovníku. Onemocnění tetanem nastává při pomnožení bakterie obvykle ve znečištěné ráně, bakterie produkuje neurotoxin, který způsobuje křeče příčně pruhovaného svalstva. Ovšem neexistuje stoprocentní korelace mezi onemocněním tetanem a přítomností bakterie v ráně. Byly popsány případy tetanu bez zjištěné bakterie a naopak byla bakterie izolována od lidí, kteří neonemocněli na tetanus. Příčinou onemocnění tetanem není samotná bakterie, ale toxiny, které bakterie produkuje za nepřítomnosti vzduchu. Nejvíc náchylný je člověk s oslabeným imunitním systémem, např. i zraněním, operací nebo nehodou.
Smrt nastává v důsledku křeče dýchacích svalů a zástavy dýchání. Úmrtnost v civilizovaných zemích je proto výrazně nižší než v zemích rozvojových, protože rozvinuté země disponují jednotkami intenzivní péče, na kterých je nemocný tetanem řízeně ventilován a křeče svalstva jsou uvolněny léky. Úmrtnost je při zajištění intenzivní péče cca 10 % (ano, většina lidí tetanus přežije) (http://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbo ... etanus.pdf). Úmrtnost závisí na věku (je nižší u mladších), na celkovém zdravotním stavu, místě poranění, délce inkubace a dalších faktorech. Nemoc nezanechává následky, toxin je vyplaven z organismu a člověk se zcela uzdraví. Více než 90 % případů tetanu ve světě připadá na novorozenecký tetanus z infekce pupečního pahýlu, způsobený nehygienickými podmínkami při porodu. Na tento druh tetanu nemá očkování absolutně žádný vliv, jediným řešením je vyškolení porodních asistentek a populace těchto zemí obecně, aby věděli, jak při porodu postupovat. Přesto v rozvojových zemích pokračují snahy očkovat těhotné ženy ve snaze ochránit novorozence tzv. kokonovou strategií. Jde o velmi nešťastný nápad, protože očkování těhotné vždy ohrožuje plod (21). Setkala jsem se s výroky zastánců očkování včetně lékařů, kteří připisují vymýcení novorozeneckého tetanu v našich zemích očkování. Skutečně by mě velmi zajímalo, jak může očkování ve věku 2–3 měsíců zpětně ochránit dítě před infekcí, která nastává krátce po porodu.
V době zahájení očkování koncem 40. let byl výskyt tetanu v USA 4 případy na 1 miloón obyvatel (http://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbo ... etanus.pdf). Většina se rekrutovala nejspíše ze zemědělství nebo ze zaměstnání s vysokou úrazovostí. Šlo o dobu s nižší hygienou, vyšším výskytem chudoby a podvýživy, menší dostupností lékařské péče včetně chirurgie a rozhodně vyšším množstvím úrazů, které mohly vést k nákaze tetanem. Během občanské války v USA se vyskytovalo 205 případů tetanu na 100 000 ran (13)! Kdo jste četli jakoukoli knihu o této válce, znáte úděsné hygienické podmínky, panující v té době. Operace bez anestezie, dezinfekce, rány znečištěné kobylinci a hlínou, podvýživa a kurděje u vojáků… přitom jen 2 případy tetanu na 1000 ran!
Za jedinou ochranu proti tetanu je považováno očkování. Za účinnost očkování byl považován pokles výskytu tetanu u vojáků 2. světové války ve srovnání s 1. světovou válkou. Nebral se zjevně v úvahu pokrok v chirurgii a lepší hygiena při ošetřování ran. Ovšem i za války byly popisovány případy tetanu u očkovaných vojáků, a naopak odolnost neočkovaných jedinců.
O tetanu se učíme pouze v souvislosti se znečištěnými ranami. Tetanus nemůžete dostat z běžné povrchové rány, která krvácí, ani z čisté třísky. Zranění rezavým předmětem nebo hluboká rána způsobují jen asi polovinu případů tetanu v rozvinutých zemích. Byly zjištěny případy při jiných infekcích, potratech, extrakci mrtvého zubu apod., někdy nebyla prokázána žádná anamnéza zranění. Neplatí jednoduchá rovnice zranění = tetanus.
Jak získat přirozenou imunitu proti tetanu? Pro zdravého člověka není bakterie tetanu nebezpečná, naopak přirozený kontakt prostřednictvím zažívacího traktu vede k přirozené imunitě. Byly dělány pokusy na myších (29), při kterých se myši krmené bakteriemi tetanu staly imunními vůči nákaze při zranění. V rozvojových zemích byla zjištěna dostatečná imunita u mnoha neočkovaných lidí (29). Právě lidé, kteří jsou v kontaktu s koňmi a hlínou (včetně dětí), mají největší šanci získat přirozenou imuniut a očkování vůbec nepotřebují. Ale to není všechno. Nejenže lze získat přirozenou imunitu kontaktem s bakterií přes zažívací trakt, ale navíc onemocnění tetanem, způsobené znečištěnou ránou, nezanechává imunitu. Když budete mít smůlu, můžete tetanem onemocnět během svého života několikrát.
Opakuji, přirozená infekce tetanem prostřednictvím potravy zanechá imunitu, infekce zraněním nikoli.
Je to velmi závažný poznatek: jedna cesta infekce vytvoří skutečnou imunitu, jiná nikoli. Když nezanechá imunitu onemocnění tetanem, jak to můžeme očekávat od očkování proti němu? Jak se ukazuje, očkování imunitu nezanechává (27), tetanem onemocněli lidé s vysokými hladinami protilátek.
Kromě toho vakcína proti tetanu snižuje hladiny T lymfocytů po několik týdnů po očkování až na úroveň pacientů s AIDS (30). Během 2. světové války nebyl zjištěn vliv očkování po poranění na úmrtnost (31). Je tedy otázka, je-li rozumné očkovat se těsně po zranění, kdy potřebujeme buněčnou imunitu nejen na boj s vysoce nepravděpodobným tetanem, ale hlavně proti všem dalším patogenům v ráně i okolí. Úraz sám o sobě znamená pro organismus stres, který snižuje obranyschopnost.
Má velice rozumné názory, dnes již spíše lidi ohrožuje legislativní a medicínský přístup než samotná případná infekce.
A je to venku. Časem, po nějakém tom odběru kostní dřeně, přiznají i vliv rtuti na snížení imunity, poškozením bílých a deformací červených krvinek. Vědci zjistili enormní množství hliníku v mozcích zemřelých autistů
https://www.collective-evolution.com/2018/01/16/scientists-discover-huge-amounts-of-aluminum-in-the-brains-of-deceased-autistic-people/
Nejprve bych chtěla říct, že nechci veřejně propagovat ani jeden názor na očkování (zatím ho nemám). Sama jsem samozřejmě očkovaná proti všemu kromě chřipky, kterou moje tehdy už osvícená maminka soustavně odmítala a žloutenky A, kdy jsem si musela nechat píchnout pouze první dávku. Jinak mám úplně všechna očkování povinná, a dokonce i nějaká dobrovolná. Víceméně se cítím dobře, neřeším teď ale sebe.
1)Chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo v okolí malé děti a jak jste řešili očkování u nich? Praktické rady, školky, doktoři atd... Je tu někdo takový? Jak tedy obejít všechna legislativní nařízení?
2)
Protože je tady vlákno staré už 10 let, máte někdo odkazy na novodobé studie, vlastně jakékoli studie, články, kde by se to řešilo? Ale hledám články se zdroji, aby to mělo váhu i před odborníky, protože před nimi právě musím argumentovat. Prosím neberte to jako žádný útok, opravdu jen hledám informace a ráda bych měla co nejobjektivnější.
3) jak si tedy vysvětlujete výrazný pokles ve výskytu černého kašle, spalniček, příušnic atd? Je to opravdu jen lepšími hygienickými podmínkami? Opět, jen se ptám a zajímá mě to, respektují názor každého z vás.
Tak veřejně se o tom nemluví, ale alternativa o tom mluví již dost dlouho a je celkem nezpochybnitelné že tyto a další látky stojí za většinou zdravotních komplikací.
1) Nedovedu odpovědět zkušenosti sám nemám, ale vím že dost lidí se té povinnosti brání a mnohdy i úspěšně.
2) Ono se na problému asi nemohlo nic moc změnit, očkování je velice sporné z mnoha důvodů a i odborná pracoviště to často potvrzují, tedy je otázkou pouze vyvolání masivnější vlny odporu a to chce svůj čas, zatím má navrch farmacie a její lobbing.
3) Myslím že tak jak píšete, žijeme prostě jinak a je jenom otázkou jak se to bude vyvíjet po případném příchodu nájezdníků z rozvojových zemí. Jak v dojčlandu, tak u frantíků se výskyt těchto a jiných mnohdy horších onemocnění silně zvedl tedy asi to očkování zas tak dobré nebude a to ti nově příchozí mají zpravidla ještě imunitu proti našincům úplně někde jinde.
3) jak si tedy vysvětlujete výrazný pokles ve výskytu černého kašle, spalniček, příušnic atd? Je to opravdu jen lepšími hygienickými podmínkami? Opět, jen se ptám a zajímá mě to, respektují názor každého z vás.
Před odborníky váhu mít nebude vůbec nic, okamžetě vás onálepkují, že jste šílená biomatka a s racionální argumentací narazíte.
Pro mě byl zajímavý tento článek:
https://vaccinepapers.org/wp-content/up ... -paper.pdf
Za zamyšlení tam stojí víc věcí, ale třeba:
1. Proč zvolili zrovna optimistickou hodnotu "0.78% oral absorption" a ne hodnotu více se blížící worst case (např. 0,1), přičemž, pokud si vzpomínám tak "best case" je 1,0 a "worst case" je 0,01?
2. Jakou filtrační schopnost mají ledviny předčasně narozených dětí a co daný model vlastně říká o situaci, kdy naočkujeme předčasně narozené dítě s nedovyvinutými ledvinami.
K druhé otázce: Především lepší výživa, lepší hygienické podmínky a také to, co se dřív podle příznaků smetlo pod jednu diagnózu (polio), se dnes rozstrká do více různých diagnóz podle toho co najde/nenajde laboratoř.
Celkově mě zaráží, že očková ní má být science based a přitom nelze najít dokument (analýzu rizik), který by osvětloval proč očkovací kalendář vypadá tak jak vypadá a proč se liší očkovací kalendáře zemí, kde jsou velmi podobné hygienické podmínky.
Černý kašel se údajně bezpříznakově šíří v populaci a o to je to horší, že očkovaný nemocný mnohdy nepozná, že je nemocný, chodí do práce a šíří nemoc do svého okolí.
Očkování asi funguje, ale za mě očkovat dítě v co nejpozdějším věku, pouze když je v dobrém zdravotním stavu. Před očkováním ideálně stanovit protilátky z krve, protože když je dostatečná hladina protilátek, tak se má za to, že dítě je imunní. V příbuzenstvu máme dítě, které na mnohé nemoci očkováno nebylo, ale protilátky má, protože se s infekcí setkalo a imunitní systém to ustál.
Celá teorie s hladinou protilátek stojí na vodě, protože pro některé nemoci se ví, že hladina protilátek nekoreluje se schopností těla odolat infekci.
Zamýšlí se nad čím dál tím více lidí, i odborníků, zdaleka jim nejsem, ale až jednou (doufám) budu jsem toho příkladem. A je takových lidí víc.
Celkově mě zaráží, že očková ní má být science based a přitom nelze najít dokument (analýzu rizik), který by osvětloval proč očkovací kalendář vypadá tak jak vypadá a proč se liší očkovací kalendáře zemí, kde jsou velmi podobné hygienické podmínky.
Dobrá otázka a zeptám se na to hned jakmile se dostanu k nějakému mikrobiologovi/imunologovi.
K tomu názoru se velmi silné přikláním, co to je podle vás v co nejpozdějším věku? Obecně se doporučuje před nástupem do školky, což ve 3 letech mě tak pozdě nepřijde, no. Vidím to ale podobně, že s očkováním počkám hodně dlouho, jen s tou školkou třeba si nejsme jistá, jestli to není povinné, no...
Ve třech letech by to asi bylo O.K. jenomež těch vakcín, co se má do dítěte naprat je tolik, že to pak asi nejde rozumně stihnout.
Tlak ze strany státu vynutit si očkování je poměrně značný - dítě nevezmou do školky, ve škole nemůže jezdit na kolektivní akce atd. Takže ubránit se je čím dál tím těžší. Navíc společenská hysterie je taková, že rodiče ostatních dětí nutí svoje děti chovat se k neočkovanému dítěti jako k podivínovi, což také nechcete.
Kouzelné také je, že nemůžete nechat dítě naočkovat vakcínami, které považujete za bezpečné, ale u nás nejsou registrované, respektive když to uděláte, tak na to bude nahlíženo jako by nebylo očkováno. Takže sice existují monovalentní vakcíny s minimem adjuvantů, které jsou na trhu v EU, ale je vám to houby platné.
Domnívám se, že jedním z problémů očkování jsou adjuvanty a to, že adjuvanty se začaly používat, aniž by existovaly doklady o jejich bezpečnosti. Následně se pak ve studiích používaly triky, kde se místo skutečného placeba (true placebo) použije jako placebo jiná vakcína, nebo nosné médium s adjuvanty, takže se pak vlastně hodnotí zda vakcína nová není výrazně horší, než vakcína stará nebo zda je rozdíl mezi vakcínou a jejim nosným médiem s adjuvanty.
---
Budete-li se vyptrávat, buďte opatrná, vstupujete na minové pole. Heretiky je potřeba exemplárně ukřižovat.
kadim a kadiiim, z vysoka kadiiim
na ockovanie
to je moja odpoved statu na povinne ockovanie
planujem si dat tetovacku na krk, ze kadim na ockovnie
uplne vazne
vid moju prilohu
PS: keby zijem v cesku a nezoberu ma do skolky, dam do kopy 3 zeny-kamosky, 2 budu pracovat, a platit tej 1 ktora bude strazit deti, pripadne sa striedat.
a finito, sukromna skolka ako vysita.
a mozte kadit na ockovanie aj vy
| Přílohy: |
Popis souboru: kadim na politiku![]() 2-party-2.jpg [ 55.97 KiB | Zobrazeno 18607 krát ] |
![]() 2-party-2.jpg [ 55.97 KiB | Zatím nezobrazeno ] |
PS: keby zijem v cesku a nezoberu ma do skolky, dam do kopy 3 zeny-kamosky, 2 budu pracovat, a platit tej 1 ktora bude strazit deti, pripadne sa striedat.
a finito, sukromna skolka ako vysita.
a mozte kadit na ockovanie aj vy
Tak takhle použitelnou odpověď jsme nečekala
a vy děti máte? a kamarádky se stejně starými, ve stejném městě, stravující ty děti všechny stejně (podle mého uvážení zdravě) a toužící po tom mít na krku 3-4 místo 1 svého? No nic, že já se vůbec zaobírám odpovědi...
Ano, dieta mame.
Kto chce, cestu si najde, kto nie, bude len slapat po ceste po ktorej slapat nechce.
To fakticky není odpověď pro Míšu, protože její dotaz je 2 roky starý. Jen že psala o tom, že žlutá zimnice je nutnost a zrovna jsem zakopnul o článek na téma smrt po očkování na žlutou zimnici. Co se týká mne, nedal bych si žádné očkování. Před pár měsíci mi po menším poranění neustále vnucovali očkování proti tetanu a s díky jsem odmítl.
Článek co jsem zmiňoval je v češtině, https://www.uspesna-lecba.cz/ockovani-v ... odG0NB0uQE, nadpis Známý onkolog zemřel v několika minutách po vakcinaci, což se státní média snaží zoufale utajit
"Jeho úmrtí upozorňuje na zvýšená rizika spojená s vakcínami pro stále rostoucí počet starších cestujících, kteří navštěvují exotické destinace," vysvětluje článek.
Tato zbytečná smrt také podtrhuje strašlivou cenu za důvěru věřit ve farmalobby, chemoterapii a vakcíny. Během své kariéry Dr. Gore dohlížel na poškozování desítek tisíc dětí, které byly vystaveny toxické chemoterapii a radiační léčbě. Nakonec byl zabit svou vlastní falešnou vírou v bezpečnost očkovacích látek, jinou zbraňovanou formou toxické medicíny.
Více zde: https://www.uspesna-lecba.cz/ockovani-v ... odG0NB0uQE
Vy fakt ještě v tomto tisíciletí věříte, že takzvaní odborníci vám řeknou pravdu?
![]()
Co se týká školky, tak do normální školky vám asi děti nevezmou. Vzhledem k tomu, že u nás je korupce ještě vyšší než v okolních státech. Na Slovensku, Rakousku i v Německu s tím nemají problém, ale u nás se farmacii daří. Nicméně jedná se jen o 2 roky, od 5 let jsou školky povinné, tak je tam snad vezmou. A i když je to pro některé rodiče zátěž, zdraví dětí jim za to stojí.
Jestli se chcete dozvědět, jak je to s očkováním doopravdy, tak si projděte http://www.rozalio.cz/ a zkuste tam případně někoho kontaktovat. A především si pročtěte příručky Jak zasáhl systém očkování do života některých rodin, napriklad tady https://www.poockovani.cz/brozury
Víte, kde dostávají děti nejvíc očkování na světě? V USA.
A víte, kde je nejvyšší úmrtnost dětí do jednoho roku, z rozvinutých zemí? Taky v USA. Umírá tam 2x víc dětí než u nás. A 3x víc dětí než v japonsku, kde to s očkováním nepřehánějí. V té úmrtnosti jsou USA srovnatelné třeba s Bulharskem, ale ne s obdobně vyspělými státy.
Nicméně, jestli chcete děti očkovat třeba kvůli 2 letům ve školce, je to na vás.
pv33, jenže systém je tak zrůdně propracovaný, že poslední rok školky je pro dítě povinný. Současně však žádná školka v ČR nesmí přijmout neočkované dítě, ani na ten jeden rok. Když tedy nenaočkuješ dítě, tím padem porušuješ povinnou docházku toho jednoho roku ve školce. Za to jsou obrovské postihy.
Negativním účinkům očkování se dá předejít homeopatikami,ale do vakcín dávají prý enzym nagalázu,který zhoršuje využití vit.D.
Tak když už by došlo k nejhoršímu, podle mne, tedy k tomu očkování, tak jakékoliv snížení rizika je dobré. Ale obávám se, že ani homeopatika, ani vitamín C, viz třeba http://orthomolecular.org/resources/omns/v12n16.shtml, nedávají naprostou jistotou, že bude dítě stejně v pohodě, jako kdyby nebylo očkované vůbec. Za prvé jedy, které jsou součástí vakcin, se v těle akumulují a problémy mohou nastat až když jejich množství překročí určitou hranici a to může nastat i po několika desítkách let. Navíc ty očkovací látky se mění a není jistota, že tam nejsou nějaké látky, o kterých se zatím neví, stejně jako se dlouho nevědělo o nagaláze. A stejně jako se někde píše, že třeba v Africe a některých státech latinské Ameriky přidávali do nějakých vakcín něco na sterilizaci žen a že některé vakcíny proti obrně obsahovaly nějaký karcinogenní opičí virus SV40, může tam být i nyní cokoliv dalšího, o čem se zatím neví.
Bohužel máte pravdu.I my máme v příbuzenstvu případ kdy se z normálního miminka stal nepohyblivý a mentálně zcela poškozený ležák.Utrpení rodičů trvalo 10 let než chlapeček umřel.Možná,že očkování jen urychlilo nějaké poškození,které by se stejně později projevilo,to ale stejně neomlouvá zrůdnost toho systému.
Ti tkzv.mocní vidí v normálních lidech jen kus hadru,který je třeba vyždímat a pak zlikvidovat.Na co tady živit staré "nepotřebné" jedince.Lidé slouží jako pokusná morčata.V Africe očkování proti neštovicím spustilo AIDS,ale díky ohromné porodnosti to moc nezabralo.Dneska už nemůžou doktoři dělat své pokusy v koncentračních táborech,tak se to musí zabalit do pseudohumanistického hávu.
Počkejte si na povinné čipování,to bude teprve legrace.
Tak jistě, podle všech občas uniklých informací se ukazuje že strejda Mengele byl proti těm dnešním soudruhům vlastně hodný strýček v pionýrském táboře. Sice s velkým humbukem a určitě nelidsky zlikvidoval relativně omezené množství chudáků kteří za nic nemohli, ovšem ti současní likvidují stejné chudáky kteří za nic nemohou možná i po miliónech v zájmu nadnárodních korporací a říkají tomu prevence. To nastoluje otázku o jakou prevenci vlastně jde, zda proti nějaké teoretické epidemii, nebo proti přemnožení druhu homo sapiens.
Ide o zisk. Vakcinu plati pacient v zdraotnych (danovych) odvodoch. A ak nahodou vakcina urobi skodu na zdravi, hadajte kto to zas zaplati z odvodov.
To je ako rozhadzat klince hrebiky okolo pneuservisu. Zaruceny zisk.
Tak jistě má to své kouzlo, také bych chtěl jednou mít takové možnosti k podnikání.
Možná ne po milionech, ale dokonce po miliardách. Někteří věci předpokládají, že díky plošnému očkování brzy přijde něco jako kdysi Španělská chřipka, ale v mnohem horším měřítku.
A ked to pride, tak samozrejem budeme plosne a povinne ockovat. (tj. 5 miliard vakcin.. a zisk mozeme len tipovat)
Ved uz boli take flastovky.. napr. prasacia chripka..
Ved uz boli take flastovky.. napr. prasacia chripka..
Tak jistě, je to tiskárna na prachy a ti s ní pracují se neštítí prakticky ničeho.
VRM: Mycoplasma – Rogue Pathogen in Vaccines
https://vaccineresistancemovement.org/?p=14822
Mykoplazma: Donald W. Scott: CHRONIC FATIGUE, ALZHEIMER'S, PARKINSON'S, MULTIPLE SCLEROSIS
https://thementalmilitia.net/2016/12/24/mycoplasma-donald-w-scott-chronic-fatigue-alzheimers-parkinsons-multiple-sclerosis/
https://www.e-regena.cz/rakovina-a-royal-raymond-rife/
CFS a mykoplazma: Historické aspekty
http://me-cfs.eu/cfs-a-mykoplazma-historicke-aspekty/
Zajímavé čtení a ještě zajímavější je to co na to platí zase jsme u toho že těm šmejdům člověk nesmí vonět a chutnat.
Zejména ta část s délkou vyvazování hliníku z těla je znepokojující, ale použití jako vakcinační adjuvans vyvolávajícího dlouhodobou imunitní reakci by mohlo u kamenného másla objasnit vznik legendy východní medicíny (vedle klasické očisty jater za použití síranu hořečnatého nebo moderního rychločištění thiosíranem). Určitě bych do hlinito-křemičitých surovin (všelijakých zeolitů, křemeliny, kamence výše, namletých břidlic, jílů, atd.) nešel kvůli prevenci a bylo by zajímavé se dozvědět, kolik iontů hliníku se uvolňuje při úpravě vody těmito horninami, jejichž granule při pravidelném čištění sypu kočce do záchůdku.
Jsem prostě opatrný a hliník raději vyvazuji nealkoholickým pivem a minerálkou, i když občas použiji i potraviny s vysokým obsahem kyseliny křemičité (bambusové výhonky a klíčené luštěniny typu Beskyd Trikolora). Zde při připomínce lépe stravitelné pučálky (starodávného pražma) nelze než ocenit naše předkřesťanské předky a uvědomit si, že tyto znalosti nepatřily primitivní kultuře, jak se oficiálně prezentuje.
prof. RNDr. Anna Strunecká DrSc – Hliník ve vakcínách
http://rozalio.cz/aktualne/odborne-clanky/526-prof-rndr-anna-strunecka-drsc-hlinik-ve-vakcinach
http://www.rozalio.cz/aktualne/v-rozaliu/1078-vylouceni-hliniku-z-organismu-pomoci-kremiku-vakciny
Zlepšení přežití krys a mitochondriální funkce jater u biliární obstrukce po léčbě thiosíranem sodným
https://new.hindawi.com/journals/hpb/1995/043679/
https://www.ireceptar.cz/vareni-a-recepty/postni-jidla-podle-petra-stupky-prazma-svarba-parenec-ryba.html
http://slovane.cz/?p=345
Jsem prostě opatrný a hliník raději vyvazuji nealkoholickým pivem a minerálkou, i když občas použiji i potraviny s vysokým obsahem kyseliny křemičité (bambusové výhonky a klíčené luštěniny typu Beskyd Trikolora). Zde při připomínce lépe stravitelné pučálky (starodávného pražma) nelze než ocenit naše předkřesťanské předky a uvědomit si, že tyto znalosti nepatřily primitivní kultuře, jak se oficiálně prezentuje.
prof. RNDr. Anna Strunecká DrSc – Hliník ve vakcínách
http://rozalio.cz/aktualne/odborne-clanky/526-prof-rndr-anna-strunecka-drsc-hlinik-ve-vakcinach
http://www.rozalio.cz/aktualne/v-rozaliu/1078-vylouceni-hliniku-z-organismu-pomoci-kremiku-vakciny
Zlepšení přežití krys a mitochondriální funkce jater u biliární obstrukce po léčbě thiosíranem sodným
https://new.hindawi.com/journals/hpb/1995/043679/
https://www.ireceptar.cz/vareni-a-recepty/postni-jidla-podle-petra-stupky-prazma-svarba-parenec-ryba.html
http://slovane.cz/?p=345
Trefovat se do našich předků jako do nekulturních tupců a primitivů dovedou hlavně tací inteligenti jako třeba myslitel z Řeporyjí. Sice nemá s tématem zdraví nic společného, ale jako příklad dnešních samozvaných inteligentů myslím jde o reprezentativní kousek. Právě ten nynější primitivizmus je dílem dnešní výchovy a neschopnosti naslouchat starším, což bylo vždy základem pochopení podstaty života. Co bych ovšem vyloženě ocenil na moderním výzkumu je mikrobiologie kterou podle mě čeká obrovský rozvoj a dá lidstvu netušené možnosti které se sice dařilo našim předkům za mnoho pokolení vysledovat, ale nyní je možné i dokázat která jejich vypozorovaná schémata lze dále rozvíjet a kde již bylo cíle dosaženo a možnosti vyčerpány.
Nevím, jak dalece je v praxi vyzkoušené (a s jakým výsledkem) odvolání se na Úmluvu o právech dítěte. Od roku 1992 platí, že všechny děti mají na základě této Úmluvy tzv. participační právo. Znamená to, že dítě jakéhokoliv věku má právo dostat informace, které se ho týkají, má právo se k nim vyjádřit a rodiče mají povinnost vzít názor tohoto dítěte v úvahu. Když maminka řekne dítěti, že půjdou na očkování a že to píchne či bude bolet, a zda to chce, a dítě řekne, že ne, pak by měla maminka váhat a zvažovat, jestli to očkování zrušit. Podle Článku 10 Ústavy, stanoví-li mezinárodní smlouva něco jiného než zákon, použije se mezinárodní smlouva. Jak si s tím školka poradí?
On už si s tím nesmyslným právním bordelem který zde z různých většinou zištných důvodů vznikl neporadí pomalu nikdo. Každý zákon navíc na základě již vzniklých zcela rozporuplných rozhodnutí soudu různých stupňů lze aplikovat jak kdo uzná tedy vlastně zde ani žádný právní stát neexistuje. Například na jedné straně se nesmyslně podporují pracovně neuplatnitelné menšiny s výsledkem že dojde logicky k diskriminaci pracovně uplatnitelné většiny. Dětem se dá možnost si vybrat pohlaví dle chuti a zároveň se zakotví povinnost očkování i když je zřejmé že dítě není schopno rozhodnout ani o jednom fundovaně. Na krabičky cigaret se dávají obrázky ze kterých se chce lidem zvracet, ale kšeft s nima nesmrdí tak se prodávají. Stejné je to s chlastem a hraním na automatech kde slyšíte jak to strašně škodí a vyvolává závislost, ale že by to někdo zakázal provozovat nebo vyrábět to ani náhodou je přeci nárok se rozhodnout i když ti postižení chudáci se evidentně rozhodovat nedovedou. Shrnout vše lze tak že pokud z toho státní mafie, bílá mafie, policejní mafie, soudní mafie, nebo jakákoliv jiná mafie má prachy je to správné i kdyby na to mělo vychcípat půl republiky a kdokoliv kdo by se proti tomu postavil je označen za likvidátora demokracie, nebo dostane jiné nesmyslné nálepky aby se nám do toho nešťoural. Prostě zde už nějakou dobu platí právo silnějšího a kdo má delší klacek má větší právo to je naše dnešní forma demo-kracie. Tedy jde o něco jako demo verzi nějaké činnosti prostě ochutnáte, vyzkoušíte, zjistíte že jde o šmejd nebo se pozvracíte a již to nikdy chtít nebudete.
VLÁDA USA PROHRÁLA KRITICKÝ SOUDNÍ SPOR O OČKOVÁNÍ
(mírně upravený počítačový překlad z https://cairnsnews.org/2018/11/19/u-s-g ... e-lawsuit/)
Nucené očkování lze nyní legálně zastavit protože nebyla žádná kontrola kvality po dobu 32 let
Případ 1: Dokument 18-cv-03215-JMF 18 podaný 07/09/18
Za toto vítězství se připisují zásluhy právníku postižených očkováním Robertu F. Kennedy Jr., a Del Bigtree, producentu potlačeného dokumentu proti očkování, Vaxxed a Síťi informovaných souhlasů (ICAN). Vyžadovali příslušné vládní dokumenty prokazující, že všechny federálně schválené vakcíny byly testovány na kvalitu za posledních 32 let - a žádné nebyly.
Zde jsou obrovské právní a praktické důsledky tohoto právního vítězství pro Američany:
o To znamená, že americké ministerstvo zdravotnictví a lidských služeb a všichni výrobci vakcín lhali americkým lidem více než 30 let o účinnosti a bezpečnosti vakcín; to může v konečném důsledku znamenat, že pokračování existence - alespoň v jejich současné podobě - pěti amerických „zdravotnických“ agentur je nyní zpochybněno: CDC, FDA, IOM, NIH a „zdravotní“ část DHHS samého;
to může také ohrozit existenci státních lékařských komisí a exkluzivních lékařských spolků, jako je AMA:
o To znamená, že výrobci očkovacích látek byli podvodně osvobozeni od toho, co byli všichni ostatní výrobci farmaceutických léků nuceni dělat, pokud jde o kvalitu a účinnost každé dvouleté recertifikace - to znamená, že jejich vakcíny nebyly nikdy testovány na kvalitu a neměly prokázanou bezpečnost ani účinnost po dobu více než 30 let;
o Tento případ mohou nyní právně citovat všichni rodiče podvodně požadovaní jakýmkoli nařízením vlády / organizace /, že musí očkovat své děti do školy nebo pro jinou činností, aby se zastavila nucená očkování jejich dětí;
o Tento případ může být nyní právně citován všemi zaměstnanci, po kterých požadují jejich zaměstnavetelé, aby byli očkováni, aby si udrželi práci;
o Tento případ mohou nyní právně citovat všichni, kdo se snaží o odškodnění za poškození vakcínami, takže je pravděpodobné, že farmaceutický průmysl v oblasti vakcín může být v blízké budoucnosti právně zbankrotován, jako je Bayer-Monsanto po významném právním vítězství získaném umírání krajinářství v San Franciscu před několika týdny, stejně jako jejich hodnota akcií prudce klesá;
o Budoucnost alopatické medicíny v její současné podobě je nyní pochybná, stejně jako budoucnost globálního farmaceutického kartelu, protože téměř všechny léky, které předepisují alopatičtí praktici, pocházejí od farmaceutických společností, které se také dopustily podvodů a ublížení vakcínami;
o Existence korporátních mainstreamových zpravodajských médií deep state bude nyní dále ohrožena, protože 70% jejich příjmů pochází z globálního farmaceutického kartelu, který v Americe byl zodpovědný za 750 000 až 1 milion lidských obětí ročně po dobu nejméně půl století;
o Míra autismu se nyní pravděpodobně propadne, osvobodí Američany od další debility řízené Deep State a poskytne další důkazy o autismu způsobeném hromadným očkováním;
o Všichni vládní úředníci, kteří přijali zákony legalizující podvody s vakcínami na státní, národní nebo mezinárodní úrovni nebo jim jinak pomohli a navázali tento podvod s vakcínami, mohou být nyní obviněni z podvodů s vakcínami, zločinů a v některých případech válečných zločinů podle norimberského zákoníku. .
Nucené očkování lze nyní legálně zastavit protože nebyla žádná kontrola kvality po dobu 32 let
Případ 1: Dokument 18-cv-03215-JMF 18 podaný 07/09/18
Za toto vítězství se připisují zásluhy právníku postižených očkováním Robertu F. Kennedy Jr., a Del Bigtree, producentu potlačeného dokumentu proti očkování, Vaxxed a Síťi informovaných souhlasů (ICAN). Vyžadovali příslušné vládní dokumenty prokazující, že všechny federálně schválené vakcíny byly testovány na kvalitu za posledních 32 let - a žádné nebyly.
Zde jsou obrovské právní a praktické důsledky tohoto právního vítězství pro Američany:
o To znamená, že americké ministerstvo zdravotnictví a lidských služeb a všichni výrobci vakcín lhali americkým lidem více než 30 let o účinnosti a bezpečnosti vakcín; to může v konečném důsledku znamenat, že pokračování existence - alespoň v jejich současné podobě - pěti amerických „zdravotnických“ agentur je nyní zpochybněno: CDC, FDA, IOM, NIH a „zdravotní“ část DHHS samého;
to může také ohrozit existenci státních lékařských komisí a exkluzivních lékařských spolků, jako je AMA:
o To znamená, že výrobci očkovacích látek byli podvodně osvobozeni od toho, co byli všichni ostatní výrobci farmaceutických léků nuceni dělat, pokud jde o kvalitu a účinnost každé dvouleté recertifikace - to znamená, že jejich vakcíny nebyly nikdy testovány na kvalitu a neměly prokázanou bezpečnost ani účinnost po dobu více než 30 let;
o Tento případ mohou nyní právně citovat všichni rodiče podvodně požadovaní jakýmkoli nařízením vlády / organizace /, že musí očkovat své děti do školy nebo pro jinou činností, aby se zastavila nucená očkování jejich dětí;
o Tento případ může být nyní právně citován všemi zaměstnanci, po kterých požadují jejich zaměstnavetelé, aby byli očkováni, aby si udrželi práci;
o Tento případ mohou nyní právně citovat všichni, kdo se snaží o odškodnění za poškození vakcínami, takže je pravděpodobné, že farmaceutický průmysl v oblasti vakcín může být v blízké budoucnosti právně zbankrotován, jako je Bayer-Monsanto po významném právním vítězství získaném umírání krajinářství v San Franciscu před několika týdny, stejně jako jejich hodnota akcií prudce klesá;
o Budoucnost alopatické medicíny v její současné podobě je nyní pochybná, stejně jako budoucnost globálního farmaceutického kartelu, protože téměř všechny léky, které předepisují alopatičtí praktici, pocházejí od farmaceutických společností, které se také dopustily podvodů a ublížení vakcínami;
o Existence korporátních mainstreamových zpravodajských médií deep state bude nyní dále ohrožena, protože 70% jejich příjmů pochází z globálního farmaceutického kartelu, který v Americe byl zodpovědný za 750 000 až 1 milion lidských obětí ročně po dobu nejméně půl století;
o Míra autismu se nyní pravděpodobně propadne, osvobodí Američany od další debility řízené Deep State a poskytne další důkazy o autismu způsobeném hromadným očkováním;
o Všichni vládní úředníci, kteří přijali zákony legalizující podvody s vakcínami na státní, národní nebo mezinárodní úrovni nebo jim jinak pomohli a navázali tento podvod s vakcínami, mohou být nyní obviněni z podvodů s vakcínami, zločinů a v některých případech válečných zločinů podle norimberského zákoníku. .
Velice dobrá zpráva i když nepředpokládám že se ta devítihlavá saň farmacie vzdá tak snadno, zatím bych to viděl maximálně na jednu useknutou hlavu, ještě to bude tuhý boj.
Shocking vaccine truth: Hundreds of cancer genes are deliberately engineered into the MMR vaccine to promote cancer for generations to come
https://www.naturalnews.com/2019-10-30-shocking-vaccine-truth-hundreds-of-cancer-genes-mmr.html
Je vidět že se o lidstvo stará ta nejvybranější skupina elit které slovo morálka vůbec neznají.
V případě vakcín se tak jedná o potvrzenou dávku abnormálních genů spojených s rakovinou (560 rakovinných genů v jednom potratu odhaluje cílenou genetickou manipulaci a výsledek Nixonem vyhlášené Války proti rakovině) a kontaminaci patogenními (infekčními) mikroorganismy vypínajícími lidskou imunitu, kde nějaký vir je střelou k nabití funkční biologické zbraně.
https://en.wikipedia.org/wiki/Natural_News
Citujem: Natural News (formerly NewsTarget, which is now a separate sister site) is a far-right conspiracy theory and fake news website.[2][3] The website sells various dietary supplements, promotes alternative medicine and climate change denial, makes tendentious nutrition and health claims,[4] disseminates fake news,[5][6][7] and espouses various conspiracy theories and pro-Donald Trump propaganda
Citujem: Natural News (formerly NewsTarget, which is now a separate sister site) is a far-right conspiracy theory and fake news website.[2][3] The website sells various dietary supplements, promotes alternative medicine and climate change denial, makes tendentious nutrition and health claims,[4] disseminates fake news,[5][6][7] and espouses various conspiracy theories and pro-Donald Trump propaganda
S Vámi je to koukám jednoduché, stačí Vám říct jako za totality, které vysílačky jsou zakázané a už nečtete ani poskytnuté zásadní informace, natož abyste si odklikl jejich důkladné ozdrojování. Není Vám divné, že Vám místo očekávaných odkazů na články vypadla propaganda, schvalujete cenzuru Googlem? Jinak souhlasím s výkladem Mikea Adamse, že se nejedná o náhodu a dodávám, že vzhledem ke stáří zmutovaného potratu se nedá vyloučit a vlastně je to docela pravděpodobné, že se jedná o počátek Nixonem vyhlášené (šalba a klam, předstírané) Války proti rakovině (výsledek ozařování, chemikálie). Když se podíváte plán Obama-Biden, tak z něj čiší výzkum rozšíření rakoviny. https://cs.qwe.wiki/wiki/War_on_cancer
Shocking vaccine truth: Hundreds of cancer genes are deliberately engineered into the MMR vaccine to promote cancer for generations to come
https://www.naturalnews.com/2019-10-30-shocking-vaccine-truth-hundreds-of-cancer-genes-mmr.html
Vaccines found to be deliberately formulated with hundreds of cancer genes to ensure repeat business for Big Pharma
https://www.vaccines.news/2019-10-07-vaccines-deliberately-formulated-with-cancer-genes.html
New Data Shows DNA From Aborted Fetal Cell Lines in Vaccines
https://childrenshealthdefense.org/news/new-data-shows-aborted-fetal-cells-in-vaccines/
Alopat: ale nie, len mam kriticke myslenie zapnute na maximum v tomto divnom svete. A konspiracnych webov je ako hub po dazdi, taketo stranky radim k podobnym dokumentom ako Nickove dokazy o plochej Zemi. Tvaria sa velmi vedecky a dolozene, ale boli velakrat vyvratene roznymi studiami. Ja sa pohybujem niekde v strede, pretoze viem, ze kazdy podobny web (nielen konspiracne, ale aj weby, ktore ich popieraju, teda z oboch stran spektra) sleduje vlastnu agendu.
Ono totiz s ockovanim, ktore sposobuje autizmus a rakovinu a cipovanie je jeden zasadny problem. Kto a preco by chcel, aby sme vsetci boli autisticki a mali rakovinu? NIEKTO, kto chce ovladat svet a byt bohaty, podla vacsiny tychto teorii. OK, chceli by ste ovladat svet plny chorych a retardovanych ludi? Naco? Nemozu pracovat, nemozu vam prinasat ziaden zisk, naco je vladnut pustatine plnej zdegenerovanych ludi, ktori nemaju uz ani co stratit a mozu sa tak spravat nepredvidatelne?
Ockovanie zachranilo miliony ludskych zivotov, preto nechapem uplne tu vyhradenost voci nemu. Ano, mozno sa teraz manipuluje s ockovacimi latkami a su nebezpecnejsie ako v minulosti. Ale cital som zopar nezavislych studii, ktore nic take nepreukazali (zaujimalo ma to z dovodu, ze mam male dieta a moja partnerka bola velmi skepticka voci ockovaniu, tak sme si presli dostupne teorie, materialy a informacie. Maly je uz zaockovany a cuduj sa svete, nie je ani autista ani chorlavy).
Respekt, pekny den.
pro zvedavy: Pokud byla vakcína, kterou dostalo Vaše dítě vyrobena v minulosti, o kterou se opíráte a nikoli současnými nadnárodními koncerny, tak má vyhráno a vyroste z něj odolný jedinec. Zátěž (virová, parazitární, toxická, genová) se obvykle projeví až po několika letech, kdy už si na nějaké očkování ani nevzpomene(te). Očkování za minulého režimu totiž skutečně zachraňovalo životy a dětská kalmetizace provedená ve státech na východ od Berlína zahnala virtuální koronavirus dokonce ještě teď, ale dnes je vakcinace součástí depopulace a v bohatších částech světa generuje civilizační onemocnění (pomalejš, avšak výdělečný postup se stejným cílem) - pacienty farmakomafie. Popíráte tedy, že vakcíny obsahují stovky genů spojovaných s rakovinou od zmutovaného a potraceného lidského plodu a rovněž choroboplodnou kontaminaci buněčných kultur pro jejich výrobu?
Vaccinegate: MRC-5 contained in Priorix Tetra - Complete genome sequencing
https://www.corvelva.it/speciale-corvelva/vaccinegate-en/vaccinegate-mrc-5-contained-in-priorix-tetra-complete-genome-sequencing.html#
Vaccine Excipient Summary
https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf
Dost se bojím, že povinné očkování na COVD-19 nás nikoho nemine. A obávám se, že tahle vakcína bude mít hodně vedlejších účinků.
Já těch studií taky pár četl, spíš desítky než "pár" a důležité nejsou věci které ve studiích jsou, ale ty které tem nejsou.
Našel jste nějakou studii, která by postavila proti sobě hliníkové adjuvanty a skutečné placebo a umožnila vyhodnotit riziko?
Našel jste nějakou studii, která by vedle sebe postavila alespoň trochu srovnatelnou populaci očkovanou a neočkovanou a hodnotila dlouhodobý zdravotní stav?
Našel jste nějakou studii, která by se zabývala bezpečností vakcín s hliníkovými adjuvanty pro nedonošené děti, kterým velmi často ještě mnoho měsíců po narození nefungují ledviny na plný výkon?
Mimochodem, všiml jste si, že v mnoha studiích se jako placebo použije jiná podobná vakcína nebo nosné médium, takže když pak píší o placebu tak to vlastně žádné placebo není? Skutečnému placebu proto říkají "true placebo" ...
pefi: nie, musim sa priznat, ze tak do hlbky som to nestudoval a nemam relevantne argumenty na nejaku hlbsiu debatu. Som schopny povedat len, ze hadam na kazdu studiu existuje protistudia, ale nestravil som na tom tolko casu, aby som vedel vecne argumentovat.
V tom případě Vám nezbývá než věřit prasečím očičkám podnikavého plukovníka Prymuly, líbivé tvářičce Kena ze Superstar, ministryni financí ve večerní společenské roušce s flitry (bizár) a jejich řídícímu agentu Burešovi, že to s Vámi pro svůj zisk myslí všichni dobře. Netrápit se a být šťastný. Vůbec se vám zadluženým a propouštěným nevysmívají, jenom mají dobrou náladu z dobře vykonané krize, nastolení totality a nesplatitelného dluhu u těch správných londýnských bank. Shalom.
Nejde o to, že na každou studii existuje protistudie a člověk by musel být expert na biochemii, aby si udělal názor čemu věřit. Jako totální průšvih vidím to, že kvalitně udělané studie prostě nejsou k nalezení.
Nemusíte toho číst mnoho, to už udělali jiníé za vás a člověku pak stačí projít si jen tohle:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK70400/
Konkrétně například tento odstavec:
Eight studies were included in the review: three RCTs (508 participants); four CCTs (2,074 participants); and one cohort study (10,028 participants). The overall study quality was described as low, reporting was poor, and there was limited information on how specific adverse events were defined or variability in definition. Three studies (one RCT, one CCT and the cohort study) were excluded from the synthesis; two did not use an adjuvant comparator; the cohort study was described as having inconsistencies. Length of follow-up in the studies ranged from 24 hours after each immunisation to six weeks.
Článek má nadpis
Nežádoucí účinky po imunizaci vakcínami obsahujícími DTP obsahující hliník: systematický přezkum důkazů
Do přezkumu bylo zahrnuto osm studií: tři RCT (508 účastníků); čtyři CCT (2 074 účastníků); a jednu kohortovou studii (10 028 účastníků). Celková kvalita studií byla popsána jako nízká, míra hlášení chabá a informace o tom, jak byly definovány specifické nežádoucí účinky, byly omezené a problém byla i nejednotnost definic. Ze studie byly vyloučeny tři studie (jedna studie RCT, jedna studie CCT a kohortová studie); dvě nepoužívali adjuvantní komparátor; kohortová studie byla popsána jako jevící nekonzistence. Délka sledování ve studiích se pohybovala od 24 hodin po každé imunizaci do šesti týdnů.
[/ i]
Takže když hledali studie hodnotící nežádoucí účinky, tak našli 11 studií, z nich tři byly tak mizerné, že byly zcela nepoužitelné a zbylých 8 bylo sice použitelných, ale
jejich vypovídací schopnost oslnivá nebyla. Co je pak naprosto šílené je to, že neexistujě jakékoliv dlouhodobé sledování, takže fakticky takovéto studie (a jiné opravdu nejsou) mají potenciál odhalit pouze akutní problémy, kteér nastanou brzy po očkování, ale chronické potíže takto odhalit z principu nelze.
Přitom hliník je v podezření, že způsobuje neurologické potíže, které se mohou projevit až po dlouhé době.
Pak tu máme jejich závěr:
No evidence was found that aluminium salts in vaccines cause any serious or long-lasting effects.
Nebyl nalezen žádný důkaz, že by hlinité soli ve vakcínách způsobují vážné nebo dlouhodobé účinky.
Opravdu lze s vážnou tváří napsat, že 6 týdnů stačí na posouzení dlouhodobých účinků?
Ale to není zdaleka vše:
The authors stated that, despite the lack of good quality evidence, they do not recommend that any further research on this topic is undertaken due to the findings of the review, the ethical issues related to exposing control groups to vaccines with no adjuvant, and the known effects of aluminium-containing vaccines in every-day use.
Autoři uvedli, že i přes nedostatek kvalitních důkazů nedoporučují provádět další výzkum na toto téma z důvodu zjištění přezkumu, etických otázek souvisejících s vystavením kontrolních skupin vakcínám bez adjuvans a známé účinky vakcín obsahujících hliník při každodenním použití.
To jako vážně? A včem je etický problém v tom, když se jedné skupině poskytne očkování bez hliníku a druhé s hliníkem, pokdu tedy věří, že hliník nevadí?
To je prostě masakr - žádné dlouhodbé (minimálně 1 rok, lépe 2 nebo i 5 let) aspoň trochu kvalitní vyhodnocení bezpečnosti neexistuje, nebo aspoň mi se nepodařilo dohledat. A to co jsem dohledal vzbuzovalo více otázek, než odpovědí.
Mám důvod se domnívat, že po dnešních vakcínách mladší lidé onemocní do několika let a starší lidé pak do několika let od tohoto očkování umírají. Alespoň u nás v rodině a okolí to tak bylo. Pakliže se do příchodu koronaviru veřejně nehovořilo o vlivu jisté vakcíny na prodloužení života, stejně jako se upozadilo očkování proti zubnímu kazu, tak se nemusí v médiích vytrubovat do světa ani daleko častější vliv vakcinace na jeho zkrácení a o to farmakomafii jde především. To co jsem před nedávnem zjistil nyní potvrzuje i alternativa a více osvícených zdrojů.
http://svobodnenoviny.eu/ockovani-sice-nevytvori-imunitu-ale-zmenou-dna-nas-muze-premenit-na-darwinovy-opice/
https://aeronet.cz/news/exkluzivni-svedectvi-cesky-z-floridy-s-vami-doslova-otrese-cela-rodina-z-jejiho-pribuzenstva-se-nakazila-kontaminovanymi-testy-na-covid-19-primo-na-odberovych-stanicich-v-clermontu/
https://aeronet.cz/news/americke-testovaci-kity-na-covid-19-dodavane-do-evropy-byly-kontaminovany-aktivnimi-kmeny-coronaviru-ale-britska-nhs-oznamila-ze-je-neprestane-odebirat-a-naopak-ukonci-dodavky-testovacich-sad-z-ciny/
http://svobodnenoviny.eu/ockovani-sice-nevytvori-imunitu-ale-zmenou-dna-nas-muze-premenit-na-darwinovy-opice/
https://aeronet.cz/news/exkluzivni-svedectvi-cesky-z-floridy-s-vami-doslova-otrese-cela-rodina-z-jejiho-pribuzenstva-se-nakazila-kontaminovanymi-testy-na-covid-19-primo-na-odberovych-stanicich-v-clermontu/
https://aeronet.cz/news/americke-testovaci-kity-na-covid-19-dodavane-do-evropy-byly-kontaminovany-aktivnimi-kmeny-coronaviru-ale-britska-nhs-oznamila-ze-je-neprestane-odebirat-a-naopak-ukonci-dodavky-testovacich-sad-z-ciny/
Tak očkování má svůj původ v preventivní selekci otroků před převozem na lodích tedy určitě nešlo o cestu ke zlepšení zdraví, ale pouze o vytřídění těch co tu cestu vydrží od těch co stejně cestou zemřou. Tedy proč je nezabít dříve než zemřou na té lodi a ještě tam rozmnoží nějakou nemoc. Možná že podobnou logiku používá i moderní medicína.
Zdravím a co očkování psů je to nutné,
Jardo necháváte svoje psy očkovat?
Myslím že povinné je jen proti vzteklině.
Když to nejde napřímo očkováním proti chřipce a klíšťové encefalitidě, tak se do člověka smrtelné zoonózy (larvae) a rakovinotvorné (imunitu též manipulující) vnitrobuněčné nákazy používané v přirozené kombinaci s retroviry (dnes již laboratorně upravenými typu HIV, Ebola nebo SARS) jako biologické zbraně vpraví do člověka skrze vektory. Jakmile se u vás objeví chronická únava, vysoký krevní tlak či dokonce cukrovka, tak vás farmakomafie dostala a budete do konce života potlačovat množení (příznaky) a užívat patáky.
Pochopitelně štěně je většinou očkováno tam není co řešit. Jinak sice se o chození za veterinářem nestarám tam chodí manželka, nebo dcera, ale nejsem si vědom toho že by naším pesanům něco dával. Předpokládám že zadarmo by to nedělal a od nás by to zaplacené nedostal. Pokud vím tak jim manželka nechává čistit zuby a to je pomalu vše co se tam řeší. Pochopitelně je otázka kam všude se má pes možnost dostat a zda ho pouštíte volně a může něco venku sežrat. Naši jsou většinou na zahradě a venku na vodítku tedy pravděpodobnost nákazy pomalu nulová.
sesternia ma syna,,teraz uz >7rocneho,,, do 5 rokov ziaden problem,, pred cca rokom, cukrovka I.typ, z nicoho nic.v rodine ziaden cukrovkar ..
MMR vakcina v 5 roku ,preockovanie,,,aj ked:
*Od 1. januára 2020 sa na základe Imunologického prehľadu z roku 2018 menilo povinné pravidelné očkovanie detí proti osýpkam, mumpsu a ružienke (MMR). Po novom sa preočkovanie MMR vakcínou presunie z 11. roku do 5. roku života. Deti narodené od 1. 1. 2010 do 31. 12. 2015 sa budú druhou dávkou MMR vakcíny očkovať v 11. roku života, tie neskôr narodené už v 5. roku života.
(zrychluju)
je to hrozne, ako sa hraje s bratrancami a kazdych 10 min pozera na telefon na strav cukru ,takisto pri kazdom jedle...
*Od 1. januára 2020 sa na základe Imunologického prehľadu z roku 2018 menilo povinné pravidelné očkovanie detí proti osýpkam, mumpsu a ružienke (MMR). Po novom sa preočkovanie MMR vakcínou presunie z 11. roku do 5. roku života. Deti narodené od 1. 1. 2010 do 31. 12. 2015 sa budú druhou dávkou MMR vakcíny očkovať v 11. roku života, tie neskôr narodené už v 5. roku života.
(zrychluju)
je to hrozne, ako sa hraje s bratrancami a kazdych 10 min pozera na telefon na strav cukru ,takisto pri kazdom jedle...
Cukrovka je v zásadě zánět a juvenilní zpravidla vzniká z důvodu předčasného ukončení kojení tedy ve své podstatě jako následek nedostatečně vyvinuté imunity dítěte, což sice tak není vždy ale dost často. Zaměřil bych se vyloženě na regulování zánětu nikoliv na nesmyslné glykemické jednotky.
(zrychluju)
Máte pravdu, zrychlují a zvyšují dávkování infekčního agens a už jim nevadí ani chodící reklama na kontaminovanou vakcínu, dříve si vzhledem k inkubační době dali dvousložkovou biologickou zbraň do souvislosti s dávným očkováním pouze naturopaté a lidé se sloní pamětí. Vše jsem popsal už ve vlákně koronavirus a není náhodou, že socialistické zdravotnictví a jeho dětská kalmetizace nám poskytuje výhodu dodnes.
Pokud by nákaza vznikla přirozeným oslabením organismu během vývoje, jak píše p. Jarda, tak bych to viděl na prvoky z vody (T1D) či nemoc špinavých rukou (T2D), ale po očkování bych řešil buněčnou imunitu, resp. eradikaci miniaturních breberek a virů a suplementoval vitamíny a minerály, které jim nevoní a nebo spolu s ostatními potravními doplňky působí protizánětlivě vzhledem k posunuté imunitě.
Studie u diabetických myší zjistily, že vakcína Bacille Calmette-Guérin (BCG) přerušila vývoj diabetes mellitus. 3
Immunisation and type 1 diabetes mellitus: is there a link?
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10221850/
Inhibition of type 1 diabetes in filaria-infected non-obese diabetic mice is associated with a T helper type 2 shift and induction of FoxP3+ regulatory T cells
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2729528/
Diabetes and Hepatitis C: A Two-Way Association
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4568414/
Chronic Hepatitis C Association with Diabetes Mellitus and Cardiovascular Risk in the Era of DAA Therapy
https://www.hindawi.com/journals/cjgh/2018/6150861/
Pokud by nákaza vznikla přirozeným oslabením organismu během vývoje, jak píše p. Jarda, tak bych to viděl na prvoky z vody (T1D) či nemoc špinavých rukou (T2D), ale po očkování bych řešil buněčnou imunitu, resp. eradikaci miniaturních breberek a virů a suplementoval vitamíny a minerály, které jim nevoní a nebo spolu s ostatními potravními doplňky působí protizánětlivě vzhledem k posunuté imunitě.
Studie u diabetických myší zjistily, že vakcína Bacille Calmette-Guérin (BCG) přerušila vývoj diabetes mellitus. 3
Immunisation and type 1 diabetes mellitus: is there a link?
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10221850/
Inhibition of type 1 diabetes in filaria-infected non-obese diabetic mice is associated with a T helper type 2 shift and induction of FoxP3+ regulatory T cells
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2729528/
Diabetes and Hepatitis C: A Two-Way Association
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4568414/
Chronic Hepatitis C Association with Diabetes Mellitus and Cardiovascular Risk in the Era of DAA Therapy
https://www.hindawi.com/journals/cjgh/2018/6150861/
Je opravdu až zarážející co všechno medicína ví a nesnaží se využít ve prospěch svých klientů.
Pokud budou lidé k testování a vakcinaci přistupovat spořádaně jako při odesílání do transportu, tak již během pár let bude mít oficiální zdravotnictví (farmakomafie a jejich doktoři na civilizačních chorobách), ale i alternativa (léčitelé vzácných a záhadných onemocnění) doslova žně. Samozřejmě, že by to zdravotní pojišťovny neutáhly, a tak se zavčasu připravuje zvýšení platby za státní pojištěnce. Pokud bych chtěl nyní připravit půdu pro drastická (totalitní) opatření, aby to nevyvolalo odpor obyvatelstva, tak bych z továrny světa distribuoval co nejvíce nakažených a jinak cinknutých testovacích kitů a publikovanou statistikou nárůstu virtuálně nemocných vzbudil v občanech obavy z koronaviru alias dětské rýmy (v současné verzi) a z hygienických důvodů nasadil lidem náhubky, aby se nemohli shromažďovat, což se nakonec podle scénáře děje. V ohrožení jsou znovu hospody, kde by se lidé mohli domlouvat a remcat proti nastolenému režimu a rozdávaným pokutám. Suma sumárum, komunisté byli proti těmto natistům hrdličky.
Článek: Desetiletá studie ukazuje, že NEOČKOVANÍ jsou mnohem zdravější než jejich vakcinovaní vrstevníci, kteří trpí více infekcemi dýchacích cest, astmatem, alergiemi atd.
https://www.naturalnews.com/2020-12-13-unvaccinated-children-are-healthier-than-vaccinated-peers.html#
Průkopnická studie ukazuje, že neočkované děti jsou zdravější než očkované děti
https://childrenshealthdefense.org/defender/unvaccinated-children-healthier-than-vaccinated-children/
Domnívám se, že hlavní problém s očkováním je v použitém typu adjuvantu. Zatímco BCG vakcína má adjuvant na bázi oleje, který imunitu vychyluje jedním směrem, tak drtivá většina moderních vakcín má adjuvanty na bázi hliníkových solí a ty vychylují imunitu zcela opačným směrem.
Výsledkem BCG očkování pak je imunita zvyšující odolnost proti virovým chorobám, ale drtivá většina vakcín imunity proti virovým chorobám snižuje. Proto taky protichřipkové vakcíny s adjuvanty na bázi hliníku zvyšují pravděpodobnost nákazy jinými virovými respiračními chorobami.
Proto taky byly podstatně rozdílné výsledky ve studiích, kde když jako první použili BCG a následně vakcínu s hliníkem, tak byly výsledky horší, než když napřed použili vakcínu s hliníkovým adjuvantem a jako druhou vakcinaci použili BCG, protože BCG částečně napravilo škody na imunitě napáchané první vakcínou.
Zakopaný pes je v adjuvantech a v tom jak ovlivňují Th1/Th2/Th17 a je vlastně celkem jedno proti čemu konkrétně ta vakcína je. Podstatný není antigen, ale doprovodné chemikálie.
Výsledkem BCG očkování pak je imunita zvyšující odolnost proti virovým chorobám, ale drtivá většina vakcín imunity proti virovým chorobám snižuje. Proto taky protichřipkové vakcíny s adjuvanty na bázi hliníku zvyšují pravděpodobnost nákazy jinými virovými respiračními chorobami.
Proto taky byly podstatně rozdílné výsledky ve studiích, kde když jako první použili BCG a následně vakcínu s hliníkem, tak byly výsledky horší, než když napřed použili vakcínu s hliníkovým adjuvantem a jako druhou vakcinaci použili BCG, protože BCG částečně napravilo škody na imunitě napáchané první vakcínou.
Zakopaný pes je v adjuvantech a v tom jak ovlivňují Th1/Th2/Th17 a je vlastně celkem jedno proti čemu konkrétně ta vakcína je. Podstatný není antigen, ale doprovodné chemikálie.
Kamenec obsahuje také hliník a jako kamenné maslo se používá v tradičním léčitelství.
Aluminium hydroxide adjuvant initiates strong antigen-specific Th2 responses in the absence of IL-4- or IL-13-mediated signaling
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10586035/
Tak přidané chemické látky ve vakcínách určitě představují celkem zásadní problém a nikdy nešlo o něco zrovna bezpečného, ale ten nový koktejl který nyní chtějí píchat do lidí s tím že mění genetiku to už je opravdu vrchol. Tam naprosto nikdo netuší co se bude dít s očkovaným jedincem po nějakém čase, nebo v další generaci jeho potomků tedy prostě jde o něco zcela nepřijatelného a je otázkou jaký je opravdový cíl těch co něco takového propagují a prosazují.
U hliníku prý extrémně záleží na tom, o jaký iont se přesně jedná. Aby toho nebylo málo, tak adjuvant, kterému říkají aluminium hydroxide (hydroxid hlinitý) není hydroxid hlinitý:
Aluminum hydroxide adjuvant is not Al(OH)3, but rather crystalline aluminum oxyhydroxide (AlOOH).
https://www.sciencedirect.com/topics/nu ... -hydroxide
Ono to postupně vyleze na povrch jaký pravý účel má to vakcinační šílenství, ale jak vidno zdraví lidí tím cílem podle všeho nebude.
Nová studie ukazuje, že oxid chloričitý (MMS) brání navázání špičkových proteinů SARS-CoV-2 na lidské receptory
✅ Japonští vědci potvrdili, že oxid chloričitý, známý také jako Miracle Mineral Solution nebo MMS, je bezpečný a účinný prostředek proti koronaviru Wuhan (Covid-19).
✅ Protože nyní víme, že varianty se šíří „očkovacími látkami“ a tedy také „očkovanými“, oxid chloričitý by mohl pomoci „neočkovaným“ chránit se před infekcí.
Informace najdete urcite i v cestine.
Celý článek si přečtěte zde: clanek je smazany, i to muzete brat jako dukaz, ze MMS je opravdu ucinna latka oni smazou vsechno co se jim nehodi do kramu! Hledejte na you tube, internetu, vsude. U
rcite najdete.
Osobne som MMS netestoval, ani nevidel nieco viac doveryhodnejsie, co sa javi ako studia na Covid, ale MMS ked funguje na ostatne virusy, nema dovod, preco by nefungoval aj na Covid, je to len virus, navyse rozne coronavirusy tu boli odjakziva. S velkou pravdepodobnostou sa da ocakavat, ze bude teda riesit Covid ako ktorukolvek inu chripku, aj postupy budu rovnake, alebo podobne. Pri plucnej forme, asi nebude odveci aj inhalovanie MMS.
Zial, ako je aj pisane v komentaroch, chybaju akekolvek referencie, informacie o presne ake vakciny islo. Taketo clanky su nedoveryhodne a vela krat som ich videl potom rozpitvane, ze islo o fake. Teda neda sa tomu verit. Niesom zastanca vakcin, a nedoverujem im, a rad by som ich videl pod elektonovym mikroskopom, v nejakej poriadnej relevantnej analyze, zial obavam sa, ze by bol pod obrovskym utokom.
Toto budu vediet inak aj velmi lahko "sfuknut" media, ako konspiraciu. Za mna, nedoverujem vakcinam, ale tomuto clanku taktiez a ma pre mna osobne nulovu vypovednu hodnotu, alebo doveryhodnost. Videl som uz prilis vela krat fake a vzdy to vyzeralo nejak podobne... ziadne zdroje, proste len tvrdenia a nejake obrazky.
MUDr. Barbora Müllerová - Jedno z dalších cenzurou smazaných videí. Ještě, že máme NášTub. ![]()
https://nastub.cz/w/p13k6qUK9jzZccPt56XjK1
Nemohu se ubranit dojmu že třeba "Xion" a další lide tomu nechchteji verit.
Kazdy vcetne tebe si sam dovolí jak daleko saha vlastní obzor.
Pokud někdo chce naposilam takove videa ze kterych racionalne uvazujici clovek dostane nocní mury.
Jsou tou takove svinstva že běžne media si to netroufají pustit na obrazovky.
Pokud někdo chce naposilam takove videa ze kterych racionalne uvazujici clovek dostane nocní mury.
Naposílejte odkazy prosím, rád se podívám.
Ako ide len o to, ze ja som uz videl ludi konspiracne teorie zneuzivat a vymyslat si a tym prilievat do ohna. Napriklad, predaj antiparazitalnych produktov a pseudoteorie okolo toho. Pritom ta pravda je jednoznacne blizko, len oni zneuziju situaciu. Samotnej veci to skodi, ako ked to odbornik zanalyzoval, a povedal, ze fotky su z oviec a fakt boli, ked sa dohladali originaly. Pritom ich vydavali za ludske. Cize, nic nevyvraciam, ale na konkretne tvrdenia a vyskumy treba hodnovernost, inak je to nanic a potencionalne nebezpecne, kedze to moze byt fake. To fakt tomu mam uverit len preto, ze vakcina je nieco negativne? Ja vakcine inak nedoverujem, ale neuverim zas vsetkemu v clanku bez zdrojov a s peknymi obrazkami.
Ono dost záleží, jestli se tyto technologie, a) mRNA instrukce buňkám k výrobě bílkovin a b) adenovirových nosičů genových (typicky anti-onokogenních a anti-retrovirálních) vakcín, použijí k odstranění civilizačních chorob a prodloužení života anebo jako v případě současných genetických vakcín (tzv. šmakulád) pod natistickým heslem Arbeit macht frei aneb Očkováním ke svobodě ke generování toxických spike proteinů korony poškozujících orgány a způsobujících onemocnění Covid-19.
Podle mého soukromého názoru je
opíchavací vax tréning proti měnícím se virům je největší omyl lidstva.
a hrozí zvětšené nebezpečí výroby TOTAL VIRU
Otvírají se buňky - trénují mimo správný čas i mísu nejen imunitu pár osob , ale trénuje se I VIR
až vznikne ten nejsilnější VIR ---- TOTAL VIR ----
A to protože na to má mnohonásobně více šancí než kdyby jen tak bez tréningu, bez náhubků
pouze léčbou proběhl.
Vypěstovaný vytrénovaný ---TOTAL VIR ----
zabije všechny bez rozdílu vaxer /antivax /ochcávač /ignorant/bysnysmen
Ignoruje se co se zákonitě musí stát.
říká se tomu adaptace- náhoda -evoluce nemluvě o murphyho zákoně.
Bůh/aláh/štěstí ........ s námi vámi.
Aby vakcinace fungovala musela by splňovat X.. podmínek a to nemůže.
Pildo, ono jde spíše o to, jak je "to, čemu podle vás Xion nevěří" prezentováno. Já si naopak nemyslím, že by tomu Xion nevěřil, podává i rozumné argumenty, a je třeba si uvědomit že jedna z osvědčených strategií jak vytvořit stádu "mhu přede mnou", je - pravdu sice nezveřejnit ve své úplnosti, ale naopak z ní vzít maličkou část, která skutečná opravdu je, a tu zaobalit něčím, co je svou povahou neprokazatelné, nebo rovnou nesmyslné, dětinské, atd. A hned tu máte palivo pro štvanice typu "podívejte se, čemu taky někdo věří ..", "konspirační teoretici nemají důkazy" atd., a ta malinká část reality už bude většinou zaškatulkována jako přinejmenším hoax. Btw víte, z kterého směru vzešel termín "konspirační teorie"?:)
Je třeba si uvědomit, že podobné odpornosti jsou skvěle a pečlivě promyšlené a počítají s lidskou bezelstností a - upřímně řečeno, až naivitou. Přesto věřím, že plná pravda nakonec na světlo vyjde, pokud je jeden určitý zdroj reálný.
Proto především a zejména v této době - Slunce v duši a Nechť jsou všechny bytosti šťastny!!! ![]()
Pane Jardo, ráda bych se zeptala, pokud ještě vlastníte mikroskop temného pole, zda jste dělal rozbor očkovaného člověka, zda se krev lišila od neočkovaného? Děkuji za odpověd.
Mikroskop zde mám stále, ale vzhledem k tomu že jsem zrušil již před mnoha lety osobní schůzky s klienty a vše řeším telefonem protože jinak to nestíhám je uložený ve skříni a nepoužívám ho. Předpokládám že ty výstupky na krvinkách budou pozorovatelné pod dostatečným zvětšením, ale osobně to ověřené nemám. Celkem logicky to vysvětluje toto video https://odysee.com/@resetheus:5/COVID-1 ... GY-FRAUD:7 prostě ty výstupky lze vytvořit i jinak než vakcinací.
https://www.svatovaclavskelegie.cz/l/manual-napravy-skod-po-vakcinaci-a-prevence/Přidávám , vzbudte se !
Kdyz uz jsme u toho. Jak je na tom s bezpecnosti tetanovka? Je v tom taky nejaky bordel jako v tech ockovani na covid nebo to na tetanovku uz je lety proverene a bezpecne? Doktori jsou v tomhle ohledu fakt otravni a vyzaduji to... Nic jineho ale nez tu tetanovku nejsem ocohten si nechat bodnout..
Skoro každá laborka nabízí test protilátek Tetanu asi za 350 kč.Věř že jich máš až do smrti a ten bílém plášti pak nemůže ani ceknout.
Zajimave. To me nenapadlo si nechat otestovat. Ja mel tetanovku naposledy 2012 a prave jak jsem se ted vysekal na kole a byl na urgentu, tak me rikali, ze kdyz ma nekdo uraz, ze by mela byt tetanovka do 5 let.. Kazdopadne vzhledem k tomu, ze moje telo metabolizuje vsechno spis pomaleji, tak verim, ze me to muze spis uskodit nez pomoct.. Asi se na to teda ted vyprdnu a necham si ji strelit az fakt v momente, kdy se tomu nebudu moct vyhnout..
Vida, o tom mě obvoďák neinformoval - jeho nezajímalo kolik mám protilátek, ale aby měl hrazený výkon anebo podepsaný nesouhlas s tetanovkou.
Člen Tazatel má pravdu, naprostá většina lidí žádné očkování proti tetanu nepotřebuje a někde na netu koluje video dvou německých lékařů kteří celou věc dobře vysvětlují s tím že pravděpodobnost že tetanus dostanete je v dnešní době tak malá že škody z očkování jsou daleko horší než podstoupit to riziko.
Dekuji. Budu se tomu ockovani tedy vyhybat jak jen to pujde a kdyz to bude nevyhnutelne, tak si zaplatim u Synalbu za 300kc test protilatek...
Na tetanovku odpověděl pan Jarda, takže se vyjádřím k poslední větě Vašeho příspěvku. Právě během Covidu se na příkladu NDR ukázalo, že z těch socialistických očkování se jednoznačně vyplatila dětská kalmetizace proti TBC, která poskytuje určitou ochranu dokonce i proti rakovině, což jde proti zájmům onkologie coby distributorů předražených chemoterapií a tak se od dětské kalmetizace v kapitalistickém režimu ustoupilo tím, že se neindikuje a rodiče si musí injekci vydupat a zaplatit. Bezpečnost je dnes taková, že klasické vakcíny simulující prodělanou nákazu jsou výrobci nahrazovány technologií mRNA, která k tvorbě protilátek (sic neřeší buněčnou imunitu) vyžaduje jednu tečku za druhou a poškozuje organismus stejně jako infekční agens (např. nutí buňky replikovat spike proteiny SARS-CoV-2 poškozující zánětem srdce a plíce). Moderní technologii bych nezavrhoval, ale v tomto případě byla použita nevhodně či dokonce formou pokusů na lidech zneužita k poškození zdravých lidí za účelem zisku.
Očkování proti tuberkulóze - Kalmetizace
https://www.mnof.cz/ockovani-proti-tuberkuloze-kalmetizace