Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda lze ovlivnit či úplně zabránit odlupování sklivce oka? Tatka začal špatně vidět na jedno oko (šedá mlha a černé tečky). Může to mít souvislost i s velkým leknutím, které tentýž den utrpěl? Doktorka diagnostikovala odlupování sklivce.
Děkuji za odpověď.
No zrovna z leknutí, to se mě moc nezdá, spíše půjde o dlouhodobý problém, který se takto pouze odstartoval. Životospráva a stav jater se na kvalitě zraku hodně podepisuje a určitě se dá problém minimálně stabilizovat, pokud nepůjde vyřešit.
Děkuji za odpověď. Zapomněla jsem napsat, že na oku měl táta v dětství úraz. Leknutí nejspíše problém odstartovalo. Můžete prosím doporučit jaké látky či zeleninové nebo ovocné šťávy v tomto případě užívat nebo čeho se vyvarovat. Děkuji za odpověď.
Rozumné je tělo odkyselit, tím se zmírní progrese onemocnění a dodat dostatek zinku v kombinaci s mědí, což jsem zde již popisoval a také lutein, ten rozhodně nemůže škodit. Vhodné jsou i některé vitamíny skupiny B, což můžete trochu nastudovat. Jinak bych se zaměřil na kvasinky, nebo plísně v organizmu a snažil se ho vyčistit. Většina těchto látek se nachází jak v čerstvých šťávách, tak v semínkách a oříšcích, ale v prvním momentě to bude chtít megadávky, čili to jde pouze z tablet.
Na foru U pramene,jsem kdysi cetla zkusenost cloveka,ktery videl podobne jako Vas otec apricinu byl parazit v oku. Detaily si uz nepamatuji,ale ve vlakne parazite a MMS,byste to zrejme nasla.
Tak parazité v očích jsou docela vážný problém a dají se poznat tak, že koukáte proti ostrému světlu, třeba v létě s přivřenýma očima do slunce a pokud vidíte, jak vám plavou v oku takové řetízky, tak je to téměř jisté. Zbavit se jich není zcela jednoduché, protože pokud jich zlikvidujete v oku hodně naráz, tak může vlivem jejich rozkladu dojít i k oslepnutí a to je většinou nevratné. Zpravidla to chce je z oka vyhnat do hlavy a tam se vzhledem k mnohem lepšímu krevnímu zásobení dají lehce zlikvidovat.
Máte na mysli zákalky na sklivci,nebo parazité v oku jsou něco jiného? Plavající tečky a řetízky mám už dlouho,očařka říkala,že jsou to zákaly,prý to má hodně krátkozrakých.
Jde o takový plavající řetízek který má několik článků, většinou více než pět a první článek je zpravidla větší, ovšem každý to může vnímat jinak. Je to z toho důvodu, že ho nevidíte přímo, ale velice zkresleně, asi jde pouze o obrys jeho těla proti ostrému světlu.
Asi mám parazity v oku a jak jsem četl tak radíte před větší parazitní očistou je "vyhnat" do mozku.Jak? A co s nimi v mozku?
Děkuji Zdenek.
Jde to pravidelným rozkapáváním oka koloidním stříbrem, nebo vyplachováním urinou a tím vyženete ty šmejdy do hlavy. V hlavě je již velice dobrá obrátka krve a tam si je můžete dovolit likvidovat pomocí MMS, praziquantelu a dalších postupů, protože se rozloží do krve a ta je vynese z těla ven, což se v oku stát nemůže.
Dobrý den,
v jakých intervalech je třeba oko vyplachovat, aby utekly do mozku? Stačí pětkrát denně?
Díky,
Katka
Mělo by to stačit, ale dost záleží o jakou potvoru jde, některé jsou vysoce odolné a uvědomte si, že mají několik vývojových stádií, přičemž vyhnat lze úspěšně pouze dospělce.
Včera pri pobyte na snehu som si uvedomil, že vidím vo veľkom počte rôzne čiaročky a bodky. Ako sa svetlo odrážalo od toho snehu tak som vnímal čiaročky rôznej dĺžky a rôzne ohnuté. Neboli to teda rovné čiarky. Niektoré boli v tvare písmena "S" niektoré v tvare "U" alebo "C". Nemal som pocit, žeby vykazovali známky nejakého pohybu, ale zas na druhej strane som pomerne jasne rozoznával ako keby tie čiaročky boli priehľadné a po obvode trošku hrubšie, čo dosť pripomína takých jednoduchých parazitov s priehľadnými telami. Malé guľôčky som vnímal už ako dieťa, keď sme ležali v tráve a dívali sme sa na modrú oblohu. Ktorým smerom som pohol okom, tým smerom sa pohybovali aj tie malinké guľôčky. Až včera som sa zhrozil, keď som si všimol v oku plávať okrem guľôčok aj kadejaké iné podlhovasté útvary.
Mám začať rozkvapkávať oči koloidnym striebrom?
Můžete to vyzkoušet a uvidíte, zda se budou stěhovat, pokud ano, máte celkem vyhráno a jinde v těle se dají celkem dobře zlikvidovat.
Hrozí nějaké nebezpečí v případě, že si člověk přítomnost paraitů stanoví chybně a začne si oči vyplachovat koloidním stříbrem? /předpokládám, že se jedná o koloidní stříbro dostupné v lékárnách - of fy Pharma Aktiv / myslím si, že k takovému omylu dojít opravdu může.
A co člověk s umělou čočkou - po operaci šedého zákalu?
děkuji za odpověď
Mam tiez dlhsiu dobu podobu vec v oku, dnes som zacal okolo toho nieco hladat,
na jednom forume: http://www.rhrplus.com/b2evolution/blogs/index.php?blog=5&title=this-is-what-i-see-in-my-eyes&more=1&c=1&tb=1&pb=1 riesili tiez parazita v oku, podla toho co nakreslila nejaka baba a potom tam bol link
na to co sa nato najviac podoba a je to candida...aspon mne sa zda ze je to ono
http://maryam2230.blogfa.com/ scrolovat nizsie - Candida albicans/RAT x400
a este som nasiel podobny obrazok
http://img696.imageshack.us/i/candidaalbicansen.jpg/
Myslite ze by mohla byt candida v oku ?
Nedal by sa pouzit na vyplachovanie aj jablcny ocot? A ked hej v akej koncentracii?
Ne, stříbro nikdy nevadí a u té operace a umělého materiálu v oku už nemohu sloužit, náhrady neovládám, pouze původní konstrukci danou přírodou.
O tom zda může být kandida v očích nemusíte pochybovat, určitě ano a má ji tam obrovské množství lidí. S tím jablečným octem netuším, nic takového jsem nikdy ani nečetl, ani nezkoušel, ale možná ano.
Já jsem prokapával oko koloid.stříbrem a vše mi z oka zmizelo.
Ale mám dotaz na p.Jardu-je něco na -výživu oka?
Oko jsem nikdy jako samostatné nezkoumal, vždy řeším celé tělo a k němu patří i oko. Čili celková remineralizace a kvanta vitamínu A, také další antioxidanty obsažené v barevných potravinách, jako je třeba mrkev, dýně, jablko, hrozny, borůvky, rajčata, bezinky, černý rybíz a citron.
Dobrý den ,pane Jardo narazila jsem na něco co mělo být asi první-problémy s okem. Takže tam mám nějakého šmejda nejspíše candidu. Co si kapat do oka MMS? Džala neti už dělám urinou a co pridat do lahve na proplach MMS a kolik kapek na tu 1,5l lahev? Za každou radu budu ráda.
Tak do toho oka to nevím, nikde jsem nečetl, zda je to vůbec možné a osobní zkušenost s tím nemám. Já bych v takovémto případě volil koloidní stříbro a o něm vím že funguje dobře, akorát to trochu v oku řeže, ale jenom chvilku. Jiná věc je aplikace do nosních dutin, tam problém nevidím, a chce to postupně pomalu zvyšovat dávku. Poradit nějakou konkrétní dávku asi nejde, on každý má o dost jinou míru tolerance. Jen tak pro zajímavost, sám jsem to zkoušel tak, že jsem tuším 6 aktivovaných kapek zředil vodou asi na deci roztoku a nasál z toho část nosem do hlavy, ale že bych tento postup doporučoval to určitě ne, tutově to není pro každého.
Dobrý den pane Zajiček, už měsíc si kapu do oka koloidní stříbro. Parazité se v oku stále drží.
Snad to jsou parazité - proti sněhu vidím průhledné kuličky, někdy jednu dvě, jindy snad 15 v
jednom chumlu, mezi tím plavou černé čárky různých tvarů, nebo jen
černé tečky. Pokažedé v jiném uspořádání. Mám toho plné oko, často mě bolí, nebo jako by tlačí.
Černé tečky a čárky vidím snad proti všemu, i vaší zelené barvě na monitoru.
Chtěla bych Vás poprosit o radu, jak drastičtěji je z oka vyhnat, aniž bych oku ublížila. Děkuji Petra
Další dobrá možnost je vyplachování oka vlastní čerstvou urinou, což není nijak bolestivé, ani problematické a již jsem zde o tom také psal. Bohatě vám stačí taková plastová vanička, kterou dávají v lékárně k očním kapkám. Samotná bohužel většinou koupit nejde, tak koupíte ty nejlevnější kapky, které vyhodíte a vaničku máte napořád. V koupelně natočíte čerstvou urinu a přitlačíte vaničku v předklonu na jedno oko, které v urině vícekrát promrkáte, pak to samé na druhé oko a všechno tak třikrát zopakovat. Následně nechat urinu zaschnout a takto klidně několikrát denně. Sám tento postup používám prakticky stále, protože z toho koukání do kompu bych jinak přišel o oči.
Dost jsem se vyděsil při pročítání tohoto fóra - parazit v oku není nejlepší zpráva. Nemyslím si, že úkazy které zde popisujete musí být nutně parazit. S největší pravděpodobností jsou to zákalky ve sklivci - trpí na to docela dost lidí. Já to mám například už od dětství a docela mi pomohol jodid draselný a sodný (na předpis od očařky). Podrobné informace o zákalcích nejdete tady: http://www.sklivec.wz.cz
Tak zase to není zpráva fatální a problém jde určitě řešit. Ono dokud si nevezmete antihelmintika, tak stejně nevíte o co přesně kráčí a každý může srovnat jak jód, tak sodík, to zde často radím.
Dobrý deň, mám pár otázok k tejto téme. Tiež vidím rôzne útvary keď sa pozerám na oblohu alebo bielu plochu, ale mám to už od malička a tie tvary sú stále rovnaké. Myslíte, že sa môže jednať o parazity ?? Chcel by som skúsiť to koloidné striebro. Ak tomu dobre rozumiem tak v prípade, že by to zabralo a prešli by parazity do mozgu tak by sa to malo prejaviť tým, že by zmizli aj tie útvary čo vidím ? A myslíte, že keby sa jedná o parazity tak by som nemal žiadne iné problémy s očami ?
Pokud jde o stálé umístění, tak patrně ne, tam půjde o nějaký bordel ve sklivci. Jinak uvažujete správně, ale zde se domnívám, že to nezmizí.
pan Jarda
Moze clovek s vysokym ocnym tlakom ktory berie ocne kvapky na ocny tlak pouzivat na parazity v oku koloidne striebro? Nezrusi sa tym ucinok kvapiek? Pripadne je lepsie pouzit urinu? ALebo ako riesit parazity ak ma clovek vysoky ocny tlak a teda berie aj kvapky... ide o znameho a riesime to..... tak sa chcem poradit... dakujem
Moze clovek s vysokym ocnym tlakom ktory berie ocne kvapky na ocny tlak pouzivat na parazity v oku koloidne striebro? Nezrusi sa tym ucinok kvapiek? Pripadne je lepsie pouzit urinu? ALebo ako riesit parazity ak ma clovek vysoky ocny tlak a teda berie aj kvapky... ide o znameho a riesime to..... tak sa chcem poradit... dakujem
V tom vám fundovaně poradit nedovedu, netuším jak ty kapky vlastně fungují, ale myslím si, že by se to mlátit nemělo a urina už určitě nemůže dělat problém.
Mám stejný problém jako zde uvedl kolega topper, byl jsem zvědavější až se mi podařilo dostat do oční poradny vedené prímařkou krajské nemocnice. Ta se mi věnovala opravdu pečlivě a stručně vysvětlila proč v oku je vysoký tlak a že pokud by to dosavadní léky nezvládly byla by nutná operace, vyčištění odtokových kanálků vzadu v oku.Vysvětlila mi že,oční tekutina se vytváří stále a pokud špatně odtéká vzniká "zelený zákal".Dostal jsem kapky na potlačení vysokého nitroočního tlaku,to nejlepší co je dostupné "Combigan".Ty pouze omezují tvorbu oční tekutiny a aby oko tolik netrpělo nedostatkem oční tekutiny přibyly navíc kapky "Optive-umělé slzy".Paní prímařka mi sdělila,že v oku vidí mikroskopické částečky snad šupinky které mohou být příčinou uvedeného problému.Napadlo mne jestli by se v oku nemohl nějaký parazit vyskytovat proto jsem si nechal udělat kontrolu na Salvii a mimo pár parazitů byl v oku diagnostikován navíc vir způsobující opary. To kupodivu potvrdilo výsledek z pravidelné oční kontroly na kterou chodím v místě bydliště. Zde oční lékařka přidala proti tomuto viru "Oftidor".(Oftidor Salvie vyhodnotila negativně, Combigan kladně).Užívám nyní jonášovky a MMS. Žádný problém se nevyskytl. Oftidoru bych se rád vyhnul, zkusím koloidní stříbro a pokud by tam byla i candida tak se jí snad podaří zlikvidovat.
Podívejte se jaké výhody v tomto směru nabízí konopí, myslím, že tam je také docela dobrá možnost uspět.
Dobrý den.
Dcera použila 1. dávku z celkem dvou dávek na odstranění parazitů v hlavě. Použila praziquantel, ale nevěděla předtím, jestli nemá nebo nemá parazity v očích. Je ji 36 let, s očima nemá žadný problém. Chápu, že nejste jasnovidec, ale, pane Zajičku, že je nějaká pravděpodobnost případného poškození očí ?
Asi by si tu druhou várku neměla brát, že ?
A jak by případně měla postupovat, kdyby se s očima něco dělo ?
Četla jsem tady o tom kapání do očí koloidním stříbrem, ale nevím jak silným roztokem a kolikrát se má kapat za den a jak dlouho .
Děkuji za odpověď
Dcera použila 1. dávku z celkem dvou dávek na odstranění parazitů v hlavě. Použila praziquantel, ale nevěděla předtím, jestli nemá nebo nemá parazity v očích. Je ji 36 let, s očima nemá žadný problém. Chápu, že nejste jasnovidec, ale, pane Zajičku, že je nějaká pravděpodobnost případného poškození očí ?
Asi by si tu druhou várku neměla brát, že ?
A jak by případně měla postupovat, kdyby se s očima něco dělo ?
Četla jsem tady o tom kapání do očí koloidním stříbrem, ale nevím jak silným roztokem a kolikrát se má kapat za den a jak dlouho .
Děkuji za odpověď
Myslím že nyní je to již celkem jedno a předpokládám že problém pokud by byl by se již projevil. Pokud se nic nedělo po první dávce nevidím moc důvod nevzít další. Zase to neberte tak že každý má parazity v očích, to je dosti kuriózní záležitost, nicméně i tak je dobré držet určitý stupeň opatrnosti.