Orgonity

Zdraví-AZ — https://forum.zdravi-az.com/forums/topic/orgonity/
surikata — čtv lis 18, 2010 10:10 pm

Jaký je váš názor na jejich působení v bytě? Zaregistrovala jsem zajímavý jev- měla jsem teď možnost otestovat 5 kousků pyramidek HHG, co jsem si objednala jako dárky příbuzným k vánocům. Seděla jsem takhle u počítače a rozložila si je okolo sebe, jeden pod křeslo a na jednom jsem měla ještě ruku. Po chvíli začaly nepříjemné pocity tlaku a slabé bolesti hlavy a padla na mě příšerná únava a ospalost. Že bych nezvládala ten příliv pozitivní energie?
Když jsou v bytě na pár metrů ode mně, tak nic necítím.

Jarda — čtv lis 18, 2010 10:54 pm
surikata píše:
Jaký je váš názor na jejich působení v bytě? Zaregistrovala jsem zajímavý jev- měla jsem teď možnost otestovat 5 kousků pyramidek HHG, co jsem si objednala jako dárky příbuzným k vánocům. Seděla jsem takhle u počítače a rozložila si je okolo sebe, jeden pod křeslo a na jednom jsem měla ještě ruku. Po chvíli začaly nepříjemné pocity tlaku a slabé bolesti hlavy a padla na mě příšerná únava a ospalost. Že bych nezvládala ten příliv pozitivní energie?

Tak různá bioenergetická pole určitě fungují, ale konkrétně k orgonitům se moc vyjadřovat nemohu, sice vím, že existují, ale nastudované je nemám a ani žádný nevlastním, čili bych vypouštěl pouhé spekulace.

hammel — sob led 08, 2011 4:50 pm

Ja mám jeden orgonit v izbe. Úplne blízko seba orgonit nemám ale ak som ho mal prvý krát cez noc tak nič ale na druhú noc som nemohol zaspať a a ak som zaspal často som sa budil a ráno som sa cítil vyspatý aj keď som skoro vôbec nespal. Zatiaľ orgonit nemám ani týždeň, akurát toto som spozoroval.

Zuzka K. — sob kvě 21, 2011 7:27 pm

Já mám orgonity doma asi dva týdny. První týden jsem měla stejné zkušenosti, jaké jsou popsány v předchozím příspěvku - měnší potřeba spánku, více energie, připadám si jakoby "víc živá" po několik měsíců trvající stálé únavě, projasnilo se mi myšlení... Zpátky bych neměnila. Teď, po čtrnácti dnech, jsem si už zvykla natolik, že jsem schopná spát i deset hodin v kuse, pokud se potřebuju dospat, a v noci se nebudím. Pořád mám ale víc energie a spánek má pro mě vyšší kvalitu.
Ještě dodám, že sama energii orgonitů necítím přímo, ani na začátku jsem ji necítila, ale když jsem je přivezla na víkend k rodičům, moje matka cítila energii okamžitě a chtěla, abych jí jich v domě nechala co nejvíc.

Jarda — ned kvě 22, 2011 7:30 am
Zuzka K. píše:
Já mám orgonity doma asi dva týdny. První týden jsem měla stejné zkušenosti, jaké jsou popsány v předchozím příspěvku - měnší potřeba spánku, více energie, připadám si jakoby "víc živá" po několik měsíců trvající stálé únavě, projasnilo se mi myšlení... Zpátky bych neměnila. Teď, po čtrnácti dnech, jsem si už zvykla natolik, že jsem schopná spát i deset hodin v kuse, pokud se potřebuju dospat, a v noci se nebudím. Pořád mám ale víc energie a spánek má pro mě vyšší kvalitu.
Ještě dodám, že sama energii orgonitů necítím přímo, ani na začátku jsem ji necítila, ale když jsem je přivezla na víkend k rodičům, moje matka cítila energii okamžitě a chtěla, abych jí jich v domě nechala co nejvíc.

Zajímavá zkušenost, a jenom dokazuje velkou sílu těchto předmětů.

NOWOCAYN_2 — sob zář 29, 2012 9:46 pm

... a kto chce, môže si vyrobiť lacnú variantu ORGONITU z CUKRU (cukor, voda, ocot, kovové pyliny - hliníkové, železné, medené... kryštáľ - je to lacné, vyšší hrniec a teplomer meriaci aj 160stupňov celzia, sklenená nádoba s viečkom,... lepidlo na utesnenie viečka, prípadne ak chcete, tak aj potravinárske farbivo)

Odkaz : http://orgo-net.blogspot.sk/p/jak-si-vy ... gonit.html (niekde v strede stránky je spomínaná výroba orgonitu z cukru)

:)

inzenyr — sob zář 29, 2012 11:11 pm
surikata píše:

Nechci Vam kazit radost, tak se k tomu radeji vyjadrovat nebudu, ale za ty penize co za ne zaplatite bych si radeji koupil skutecne mineraly.
Jinak si myslim, ze je to vyborny kseft, jak na odpadu a trochu pryskyrice vydelat slusne penize. :-)
Akorat ja nemam zaludek na to, takto podvadet lidi.

Inzenyr

pv33 — ned zář 30, 2012 8:26 am
inzenyr píše:
Nechci Vam kazit radost, tak se k tomu radeji vyjadrovat nebudu, ale za ty penize co za ne zaplatite bych si radeji koupil skutecne mineraly.
Jinak si myslim, ze je to vyborny kseft, jak na odpadu a trochu pryskyrice vydelat slusne penize. :-)
Inzenyr

Neveris ani na cloudbuster a prace Wilhelma Reicha? Cetl jsi o nem neco?

Co se tyka tech pryskyricovych orgonitu, tak mi to moc neodpovida Reichovym pokusum s orgonem. Ale co jsem cetl od Reicha pusobi docela presvedcive. A verohodnost zvysily jeste americke urady, ktere naridily vsechny Reichovy knihy spalit. Ale nikdy jsem se nedostal k tomu vyrobit treba cloudbuster, takze overene nic nemam.

inzenyr — ned zář 30, 2012 1:17 pm
pv33 píše:
Neveris ani na cloudbuster a prace Wilhelma Reicha? Cetl jsi o nem neco?

Co se tyka tech pryskyricovych orgonitu, tak mi to moc neodpovida Reichovym pokusum s orgonem. Ale co jsem cetl od Reicha pusobi docela presvedcive. A verohodnost zvysily jeste americke urady, ktere naridily vsechny Reichovy knihy spalit. Ale nikdy jsem se nedostal k tomu vyrobit treba cloudbuster, takze overene nic nemam.

Verim pouze tomu, co si sam overim, ze funguje. Tohohle orgonitu ma zena plny pokoj, takze ten urcite nefunguje tak, jak je popsano, jedine co jsem zjistil, tak hromada kovovych pilin, ktere orgonit obsahuje, ve svem okoli tlumi elektromagneticke zareni, ale nijak vyrazne. Cloudbustery jsem nijak neoveroval, takze se k tomu nemohu vyjadrit. Pokud je nekdo schopen opakovane predvezt, ze to funguje, rad se na to podivam. :-)

Vyzkousenou mam treba magnetoterapii, ta prokazatelne funguje. Vyzkouseny mam prostor pyramidy, ten take funguje. Vyzkousene mam svetlo laseru, infra zareni a slunecni svetlo, to take funguje. Vyzkousenu mam Faradayovu klec, ta take prokazatelne funguje. Vyzkousene mam nektere veci od Tesly, ty take funguji. :-)

Inzenyr

NOWOCAYN_2 — ned zář 30, 2012 1:20 pm
inzenyr píše:

Inzenyr

Inženýr, si si istý ? ... Plno stránok čo predáva Orgonity, majú aj fórum, kde sa píše ako si ho môžu tí, čo na to majú "gule", alebo čas, sami vyrobiť... Dokonca aj z cukru namiesto pryskyřice... ako som už písal... a to stojí fakt PÁR KORÚN, z ktorých distribútori a výrobcovia orgonitov pre verejnosť nemajú NIČ, keďže si to človek sám vyrobí bez toho, aby od nich niečo kupoval....
Musí to fungovať... :wink:
Ja sa do toho pustím tento týždeň čo bude, a vyrobím pár orgonitov z cukru miesto pryskyřice...

inzenyr — ned zář 30, 2012 1:40 pm
NOWOCAYN_2 píše:
Inženýr, si si istý ? ... Plno stránok čo predáva Orgonity, majú aj fórum, kde sa píše ako si ho môžu tí, čo na to majú "gule", alebo čas, sami vyrobiť... Dokonca aj z cukru namiesto pryskyřice... ako som už písal... a to stojí fakt PÁR KORÚN, z ktorých distribútori a výrobcovia orgonitov pre verejnosť nemajú NIČ, keďže si to človek sám vyrobí bez toho, aby od nich niečo kupoval....
Musí to fungovať... :wink:
Ja sa do toho pustím tento týždeň čo bude, a vyrobím pár orgonitov z cukru miesto pryskyřice...

Prosim, never mi, over si to sam, jedine tak se presvedcis, jestli to funguje nebo nefunguje.
Vyjadruji se pouze k vecem, ktere jsem si sam overil. Uz kdysi ve vyvoji jsem na stene meli napsane heslo: "Myslet znamena h...o vedet. Vedet znamena merit."

Inzenyr

NOWOCAYN_2 — ned zář 30, 2012 2:34 pm
inzenyr píše:

Prosim, never mi, over si to sam, jedine tak se presvedcis, jestli to funguje nebo nefunguje.
Vyjadruji se pouze k vecem, ktere jsem si sam overil. Uz kdysi ve vyvoji jsem na stene meli napsane heslo: "Myslet znamena h...o vedet. Vedet znamena merit."

Inzenyr

Tak si daj do googlu "testing orgonite".... orgonite test, orgonite experiment.... a uvidíš, že sa jeho energie dajú merať. Čauko.

Xeelee — ned zář 30, 2012 2:45 pm

Hliníkové piliny? Víš o tom, že hliník je toxickej?

inzenyr — ned zář 30, 2012 3:35 pm
NOWOCAYN_2 píše:
Tak si daj do googlu "testing orgonite".... orgonite test, orgonite experiment.... a uvidíš, že sa jeho energie dajú merať. Čauko.

To neni energie orgonitu, ale elektromagnetickeho pole vysilacu, mobilnich telefonu a pod.. Pokud vezmu zelezne, hlinikove nebo medene hrebiky a napicham je do kusu polystyrenu, tak dosahnu uplne stejny efekt za podstatne mene penez. Jedna se o soustredeni elektromagnetickeho pole treba z vysilacu v miste vodiveho materialu. Stejne tak funguje cokoliv kovoveho, pokud je to v elektromagnetickem poli, k tomu nepotrebuji platit horentni sumy za orgonit, jedine, ze je to hezke jako okrasny predmet :-)

Tyto pokus uz delal treba Prokop Divis s hromosvodem. Nikola Tesla sel dal a energii z prosterdi nejenom prijimal, ale i pomoci sveho transformatoru energii do prostredi vysilal. :-)

Inzenyr

Upraveno: Jeste bych doplnil, ze se jedna o sekundarni zaric, ktery se vybudi aktivnimi zarici v prostredi. Kolem sekundarnich zaricu se silocary elektromagnetickeho pole zhusti, takze treba merice EMC indikuji zvysenou hustotu elektomagnetickeho pole. Stejne tak ale doma vyzaruje velke mnozstvi elektrickych zarizeni a pristroju a urcite podstatne vic nez ten orgonit. Protoze se jedna o aktivni zdroje ruseni.

NOWOCAYN_2 — ned zář 30, 2012 7:17 pm
Xeelee píše:
Hliníkové piliny? Víš o tom, že hliník je toxickej?

... :D :D :D ... idem ho jesť, alebo cmúľať ??? ...
edit : Lebo je rozdiel vdychovať miničiastočky hliníka (keby to bol prach), a je rozdiel použiť piliny, ktoré sa do tela nedostanú... :)

Igi — pon říj 01, 2012 8:42 pm
inzenyr píše:
Verim pouze tomu, co si sam overim, ze funguje. Tohohle orgonitu ma zena plny pokoj, takze ten urcite nefunguje tak, jak je popsano, jedine co jsem zjistil, tak hromada kovovych pilin, ktere orgonit obsahuje, ve svem okoli tlumi elektromagneticke zareni, ale nijak vyrazne. Cloudbustery jsem nijak neoveroval, takze se k tomu nemohu vyjadrit. Pokud je nekdo schopen opakovane predvezt, ze to funguje, rad se na to podivam. :-)

Vyzkousenou mam treba magnetoterapii, ta prokazatelne funguje. Vyzkouseny mam prostor pyramidy, ten take funguje. Vyzkousene mam svetlo laseru, infra zareni a slunecni svetlo, to take funguje. Vyzkousenu mam Faradayovu klec, ta take prokazatelne funguje. Vyzkousene mam nektere veci od Tesly, ty take funguji. :-)

Inzenyr

Zajímaly by mě ty věci od Tesly, co jste zkoušel? I něco s VE? Kdyžtak napište prosím SZ kdybyste to tu nechtěl rozebírat.

NOWOCAYN_2 — pát říj 05, 2012 9:13 pm

Tak dnes som si vyrobil prvý orgonit z curku podľa návodu...
Lenže som nemal cukrárenský či podobný teplomer, ktorý meria aj teplotu 160 stupňov celzia, takže.... som to skôr dal preč zo šporáku, a nezhustlo mi to tak, ako by malo....
Je to ako hustý sirup, ale fungovať to aj tak funguje, je to v skle.
Najbližšie (čoskoro) sa poučím z tejto chyby...
Teším sa na experimentovanie z orgonitom...
Výrobná cena takého orgonitu je ale možno aj 4-5 Eur.... Pretože tam treba dať nie len piliny (či triesky) z hliníka (ktoré môžete mať zadarmo), ale aj krištály... prípadne kľudne ku kryštáľom aj trochu šungitu (ten je lacný v porovnaní s kryštáľmi, ale asi ich nenahradí, NEVIEM...).
Pokiaľ ale viem, tak orgonit o takej sile ako si viete vyrobiť za 4-5 Eur (kryštáli z toho tvoria asi 90% zo sumy...) by sa inde dal kúpiť za 15-20 Eur, a výroba doma pritom trvá pár minút.
Skúšajte... :)
Veľa šťastia.

inzenyr — pát říj 05, 2012 10:48 pm
NOWOCAYN_2 píše:
Tak dnes som si vyrobil prvý orgonit z curku podľa návodu...
Lenže som nemal cukrárenský či podobný teplomer, ktorý meria aj teplotu 160 stupňov celzia, takže.... som to skôr dal preč zo šporáku, a nezhustlo mi to tak, ako by malo....
Je to ako hustý sirup, ale fungovať to aj tak funguje, je to v skle.
Najbližšie (čoskoro) sa poučím z tejto chyby...
Teším sa na experimentovanie z orgonitom...
Výrobná cena takého orgonitu je ale možno aj 4-5 Eur.... Pretože tam treba dať nie len piliny (či triesky) z hliníka (ktoré môžete mať zadarmo), ale aj krištály... prípadne kľudne ku kryštáľom aj trochu šungitu (ten je lacný v porovnaní s kryštáľmi, ale asi ich nenahradí, NEVIEM...).
Pokiaľ ale viem, tak orgonit o takej sile ako si viete vyrobiť za 4-5 Eur (kryštáli z toho tvoria asi 90% zo sumy...) by sa inde dal kúpiť za 15-20 Eur, a výroba doma pritom trvá pár minút.
Skúšajte... :)
Veľa šťastia.

V sungitu funguji FULLERENY, coz je treti forma uhliku vedle diamantu a tuhy. FULLERENY se treba pouzivaji v chytre barve na cisteni vzduchu v mistnosti. Na rozdil od orgonitu skutecne funguji a jejich objevitel za to dostal Nobelovu cenu. FULLERENY ale funguji pouze pri styku s prostredim, vzduchem nebo vodou. Pokud je zalejete do pryskyrice nebo jine hmoty, tak uz fungovat nebudou.

Inzenyr

NOWOCAYN_2 — sob říj 06, 2012 12:27 am
inzenyr píše:
V sungitu funguji FULLERENY, coz je treti forma uhliku vedle diamantu a tuhy. FULLERENY se treba pouzivaji v chytre barve na cisteni vzduchu v mistnosti. Na rozdil od orgonitu skutecne funguji a jejich objevitel za to dostal Nobelovu cenu. FULLERENY ale funguji pouze pri styku s prostredim, vzduchem nebo vodou. Pokud je zalejete do pryskyrice nebo jine hmoty, tak uz fungovat nebudou.

Inzenyr

Fakt ? .... A prečo potom toľko orgonitových nadšencov, medzi ktorými sa nájdu aj skutočné "hlavičky", vedci, atď, ktorí to dokážu merať ? A prečo orgonity vplývajú na rast rastlín, na uchovanie čerstvosti potravín, vylepšujú vodu, atď.... ? .... Pouvažujte (vykám len preto, lebo ste pán v rokoch).... Nezabúdajte, že o tom diskutujú medzi sebou ľudia, ktorí to nepredávajú, akurát si to vyrábajú, lebo zistili, že to FUNGUJE... Kebyto nefungovalo, tak by sa fóra o orgonitoch nerojili ako huby po daždi....
Tu totiž nejde o filozofiu, ale o fakt... Nie je to založené na viere či presvedčení, ale na reálnych výsledkoch...
Mimochodom, fullereny nezaliate v pryskirici, cukre, atď.... sa nachádzajú v šngitových kameňoch.... Mám doma drť (len jednu "várku" 100g), lejem tam rozmrazenú vodu.
Čítal som aj o spojitosti orgonitu so šungitom (šungit v zmesy orgonitu - ako kameň)... Vraj to funguje ešte lepšie. Urobil som si taký orgonit aj so šungitom (a samozrejme kryštálom) dnes (teda už včera...), ale asi ho prerobím, lebo som cukor dostatočne "nedovaril", takže mi to nestuhlo, je z toho len "cukrový sirup".... Takže zajtra fľašku otvorím, vylejem jej obsah, a skúsim to znova, akurát prídem o pár gramov hliníkových triesok - aj tak ich ale mám zadarmo. A urobím si cukrový orgonit taký, aký má byť - taký, aby cukor stuhol. Myslím, že tá "tuhosť" je potrebná, hoci určite funguje môj orgonit aj tak, ale asi menej (ešte som ho neotestoval, ťažko ho budem testovať pri brázdení googlom, kde si vyhľadávam rôzne informácie a postrehy práve o orgonitoch).

NOWOCAYN_2 — sob říj 06, 2012 4:19 pm

Môj prvý podarený HHG orgonit v skle, z cukru

Dnes som si robil môj druhý orgonit z cukru, pretože prvý sa mi nepodaril...
Dokázal som to bez teplomeru na meranie teploty počas varenia, a preto sa mi zdá vhodné vám (čo taký teplomer nevlastníte) napísať, ako sa mi to podarilo.

Varil som cukor s vodou a octom (v mojom prípade v pomere 500g + 250ml + 23ml) v nerezovom hrnci o rozmeroch 25cm (priemer) x 14cm výška hrnca.
Pol hodinu pred zapnutím stredne veľkého horáka na maximum (počas celého varenia je plyn na maxime), som si túto zmes pripravil a sem-tam premiešal drevenou vareškou už priamo v hrnci.
K samotnému vareniu : Počas varenia zmes nemiešame. Dobra vrenia vody je 8 minút, vrenie sa počíta od vtedy, keď sú bublinky nie len na jednom okraji hrnca, ale keď sa už "rozrastú" v podstate na celý hrniec (to som nemeral koľko to trvá, ale myslím, že takých 60 sekúnd, neviem, zistite). Od tohto momentu som stlačil stopky s tým, že sám neviem, kedy ich vypnem (spolu s plynom). Rozhodol som sa na čísle 8:00. Potom som počkal 1 minútu, nech to trochu vychladne, nalial rozpustenú cukrovú zmes asi do 40% výšky sklenej nádobky od Tesco Tradičná masť (kedysi som kupoval, teraz mám domácu), doplnil hliníkové triesky asi polovicu pripraveného množstva (asi 50% objemu fľašky má tvoriť množstvo hliníkových triesok), dobre zamiešal, a pridal 2 malé kryštály (viem, málo...nabudúce napravím) a asi 10-15 kúskov šungitu zo šungitovej drte. Potom som dolial zbytok rozpustenej cukrovej zmesy ktorá už začínala pomaly tuhnúť, doplnil ostávajúcimi hliníkovými trieskami (neboli až tak malé ako by mohli, ale NEVADÍ), znova premiešal, dal na stôl utierku, a položil to na ňu nech to chladne... O dve hodiny bude orgonit vychladnutý, a pripravený na používanie. Čo je dôležité - PEKNE TUHNE (prakticky od momentu keď boli v sklenenej nádobke rozpustený pomaly tuhnúci cukor a hliníkové triesky + kryštáľ a šungitové kamene, sa už žiaden predmet nepohol, neklesal na dno, teda triesky rozhodne nie, a myslím, že ani kamene), a to aj bez toho, aby sa z toho stal KARAMEL, ktorý vraj nie je až tak vhodný na orgonit...
Takže, recept som vám dal, ale ešte dopním možno dôležité : Použil som na výrobu toho rozpusteného cukru odmrazenú vodu, ktorú som ešte spinoval a pár hodín nabil na Slnku.
Foto orgonitu (áno, komerčné sú krajšie, ale aj podstatne DRAHŠIE) tu dám do tohto príspevku formou editácie ešte dnes. Pre zaujímavosť, dá sa používať aj potravinárske farbivo, a tak sa dá docieliť akákoľvek farba orgonitu, samozrejme bez vplyvu na jeho funkčnosť.... :wink:

Jarda — čtv říj 18, 2012 12:31 pm
inzenyr píše:

Inzenyr

Je vidět, že jdete do hloubky a pokud člověk takto je zvyklý přemýšlet, tak se zase tak snadno napálit nedá.

rawjozi — sob lis 10, 2012 8:33 am

tieto orgonity vyraba pan ktory je doktor a meria ich pristrojom, cize tieto by mali fakt fungovat...

http://www.svetorgonitov.sk/ltc-03-novinka/

rawjozi — sob lis 10, 2012 8:45 am
Jarda píše:
Zajímavá zkušenost, a jenom dokazuje velkou sílu těchto předmětů.

mozem potvrdit, kupil som dva orgonity, dalsi som dostal gratis, mam ich v obyvacke, v spalni a jeden v chladnicke-potraviny udajne su svieze. Manzelka sa smiala ze co vymyslam za somariny ale hned po prvej noci mi vravi ze sa vyspala vyborne, ze ako je to mozne. Kupoval som to viacmenej kvoli dcere ktora sa stale budila uz rok. teraz spi az do rana. vsetci spime krasne.
pridal som aj sungit aj hematit, snad sa to este znasobi.

inzenyr — sob lis 10, 2012 11:07 pm
rawjozi píše:
tieto orgonity vyraba pan ktory je doktor a meria ich pristrojom, cize tieto by mali fakt fungovat...

http://www.svetorgonitov.sk/ltc-03-novinka/

Podle toho pana doktora by mely orgonity vyzarovat na vlnove delce 25500 az 28000 Å, coz je vlnova delka 2,55 az 2,8 um.
Cili by nemel byt zadny problem si vzit vhodnou infra kameru pro MWIR a hezky si to zareni orgonitu zobrazit na kamere.
Orgonit by mel vyzarovat v infra oblasti IR B.

Jedna se treba o tuto kameru:
http://www.lao.cz/produkty/zobrazovaci- ... o-mwir.htm

Na kamere by melo dopadnou nejak takto:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Infračervené_záření

Doporucuji vyzkouset, budete mit jistotu, ze to funguje. :-)

Inzenyr

Jarda — ned lis 18, 2012 11:32 pm
rawjozi píše:
mozem potvrdit, kupil som dva orgonity, dalsi som dostal gratis, mam ich v obyvacke, v spalni a jeden v chladnicke-potraviny udajne su svieze. Manzelka sa smiala ze co vymyslam za somariny ale hned po prvej noci mi vravi ze sa vyspala vyborne, ze ako je to mozne. Kupoval som to viacmenej kvoli dcere ktora sa stale budila uz rok. teraz spi az do rana. vsetci spime krasne.
pridal som aj sungit aj hematit, snad sa to este znasobi.

Jak to trochu prověříte a pak dejte vědět, mnoho lidí má různé dojmy a mnoho dalších raději nekoupí nic, než by si koupila to nevyzkoušené a pomlouvané zařízeníčko.

rawjozi — čtv lis 22, 2012 10:44 pm
Jarda píše:
Jak to trochu prověříte a pak dejte vědět, mnoho lidí má různé dojmy a mnoho dalších raději nekoupí nic, než by si koupila to nevyzkoušené a pomlouvané zařízeníčko.

no 100 ludi, 100 chuti. Ludia veci nepoznaju a odsudia ich vopred...

Teraz som dal tieto kamene pod postel, posobia silnejsie. Ja som velmi spokojny.

HARMON3K — pát lis 23, 2012 9:57 am

trochu jiný pohled na orgonity
(ne ,že bych tento názor zastával)

http://www.novaduchovnicesta.cz/odpoved ... mu-ucelu-/

rawjozi — pon lis 26, 2012 10:58 pm

Ľahko sa stane, že jednotlivec, ktorý vyrába orgonity s láskou a presvedčením, aj keď možno "na kolene" vytvorí orgonity úžasných vibračných hodnôt a výrobca, ktorý chrlí orgonity ako na páse a vyrába ich len pre finančný zisk, vyrába nefunkčné doplnky, ktoré nikomu nepomôžu. Výroba orgonitu je okrem už spomínaného alchymického procesu najmä spirituálna záležitosť

Viac tu: http://www.svetorgonitov.sk/news/vysoke ... v-zivitov/

inzenyr — úte lis 27, 2012 1:12 am
rawjozi píše:
Ľahko sa stane, že jednotlivec, ktorý vyrába orgonity s láskou a presvedčením, aj keď možno "na kolene" vytvorí orgonity úžasných vibračných hodnôt a výrobca, ktorý chrlí orgonity ako na páse a vyrába ich len pre finančný zisk, vyrába nefunkčné doplnky, ktoré nikomu nepomôžu. Výroba orgonitu je okrem už spomínaného alchymického procesu najmä spirituálna záležitosť

Viac tu: http://www.svetorgonitov.sk/news/vysoke ... v-zivitov/

Ty orgonity na tom Vasem odkazu jsou opravdu delane s laskou, hlavne ty ceny jsou delane s laskou (k penezum). :-)

Naklady na jeden vyrobek vcetne prace odhaduji na maximalne 50 az 60,- Kc, takze zisk na jednom kuse 140,- Kc je docela zajimavy.

Nevyrabej to, kdyz to lidi kupuji jak zbesili.

Pokud by je nekdo delal z laskou a presvedcenim, vyrabel na kolene a nabizel za cenu postovneho, tak potom mozna uverim, ze alespon chce pomoci.

Z druhe strany lidi vyhazeji neuveritelne penize za vetsi blbosti, ktere vubec nepotrebuji.

Zkuste misto orgonitu vlozit ty penize do knizek Leo Babauty:

rawjozi — úte lis 27, 2012 7:58 am
inzenyr píše:
Jarda — sob pro 01, 2012 11:11 pm
inzenyr píše:
rawjozi — ned pro 02, 2012 12:05 am
inzenyr píše:
rawjozi — ned pro 02, 2012 8:19 am

takze chcete povedat ze ste orgonity skusil a toto je vas vysledok testu ?? alebo ani nemate doma ziadny orgonit a uz vopred ste ho zavrhol ??

inzenyr — ned pro 02, 2012 1:14 pm
rawjozi píše:
takze chcete povedat ze ste orgonity skusil a toto je vas vysledok testu ?? alebo ani nemate doma ziadny orgonit a uz vopred ste ho zavrhol ??

Ja pokud neco tvrdim, tak jsem si to take overil. Jinak vzdycky uvadim, ze se jedna o citaci.

Jednoduchy test si muzete provezt i sam doma.

Vezmete alobal a zabalte do nej svuj mobilni telefon a zkuste si na nej zavolat.
Dovnitr k telefonu pres alobal nepronikne zadny elektromagneticky signal z BTSky a vas telefon bude nedostupny.

Pak vezmete vsechny orgonity co mate doma, oblozte s nimi mobilni telefon a zkuste si na nej zavolat.
Pokud bude take nedostupny, pak ty orgonity funguji jako alobat a rusi elektromagneticke pole.
V opacnem pripade na elektromagneticke pole nemaji zadny podstatny vliv. Nejake elektromagneticke pole pohlcuji jako hromada jinych predmetu, zelezne sloupy, zelene zabradli, oplechovani strech, koleje, auta, letadla, atd. Nejlepe dokaze elektromagneticke zareni pohlcovat lesni porost, hlavne pokud prsi nebo je po desti a stromy jsou jeste mokre.

Pokud chcete v byte zrusit elektormagneticke pole, tak by jste minimalne musel z bytu odstranit mobilni telefon, pocitac, televizi, mikrovlnnou troubu, radio, WiFi, meteo stanici, usporne zarivky a nevim, co jeste mate doma a pouziva to komunikaci pres VF signal a pouziva to menice. Jeste lepsi reseni je vypnou v byte 230V, nechat si namontovat pokovena skla a byt si vytapetovat pokovenou folii nebo lepe primo alobalem.

Idealni je chodit spat do Faradayovy klece. Tam za Vami elektromagneticke zareni temer nepronikne.

Nektera tvrzeni lze overit i jednoduchymi testy.
Ja jsem vystudovany elektroinzenyr - slaboproudar a elektromagnetickym rusenim se zabyvam cely zivot. Kdyby stacilo do kazdeho pristroje vlozit orgonit, a zabranit jeho nezadoucimu vyzarovani, tak by se usetrilo spousta penez za draha odruseni.
Bouzel to takto nefunguje. :-(

Inzenyr

rawjozi — ned pro 02, 2012 4:32 pm

ale orgonity tieto ziarenia nerusia, oni ich pohltia a premenia na cloveku prospesnu energiu.

Igi — ned pro 02, 2012 11:41 pm
rawjozi píše:
ale orgonity tieto ziarenia nerusia, oni ich pohltia a premenia na cloveku prospesnu energiu.

Jak psal kolega inzenyr- zkuste treba ten test s mobilem. Jestli to zareni pohlti nebo rusi, je ve vysledku jedno, v obou pripadech byste se na ten mobil nemel dovolat, pokud orgonity toto zareni pohlti. Jeste je tu nejmene pravdepodobna moznost a to ta, ze orgonity skutecne to zareni premeni na nejake jine, pro cloveka prospesne, ale zaroven by toto zareni muselo byt "kompatibilni" s el.mag. aby dokazala antena v mobilu toto zareni premenit v elektricky proud. Ale potom by to neslo ani pristroji overit.

Jarda — úte pro 25, 2012 1:44 pm
inzenyr píše:
Ja pokud neco tvrdim, tak jsem si to take overil. Jinak vzdycky uvadim, ze se jedna o citaci.

Jednoduchy test si muzete provezt i sam doma.

Vezmete alobal a zabalte do nej svuj mobilni telefon a zkuste si na nej zavolat.
Dovnitr k telefonu pres alobal nepronikne zadny elektromagneticky signal z BTSky a vas telefon bude nedostupny.

Pak vezmete vsechny orgonity co mate doma, oblozte s nimi mobilni telefon a zkuste si na nej zavolat.
Pokud bude take nedostupny, pak ty orgonity funguji jako alobat a rusi elektromagneticke pole.
V opacnem pripade na elektromagneticke pole nemaji zadny podstatny vliv. Nejake elektromagneticke pole pohlcuji jako hromada jinych predmetu, zelezne sloupy, zelene zabradli, oplechovani strech, koleje, auta, letadla, atd. Nejlepe dokaze elektromagneticke zareni pohlcovat lesni porost, hlavne pokud prsi nebo je po desti a stromy jsou jeste mokre.

Pokud chcete v byte zrusit elektormagneticke pole, tak by jste minimalne musel z bytu odstranit mobilni telefon, pocitac, televizi, mikrovlnnou troubu, radio, WiFi, meteo stanici, usporne zarivky a nevim, co jeste mate doma a pouziva to komunikaci pres VF signal a pouziva to menice. Jeste lepsi reseni je vypnou v byte 230V, nechat si namontovat pokovena skla a byt si vytapetovat pokovenou folii nebo lepe primo alobalem.

Idealni je chodit spat do Faradayovy klece. Tam za Vami elektromagneticke zareni temer nepronikne.

Nektera tvrzeni lze overit i jednoduchymi testy.
Ja jsem vystudovany elektroinzenyr - slaboproudar a elektromagnetickym rusenim se zabyvam cely zivot. Kdyby stacilo do kazdeho pristroje vlozit orgonit, a zabranit jeho nezadoucimu vyzarovani, tak by se usetrilo spousta penez za draha odruseni.
Bouzel to takto nefunguje. :-(

Inzenyr

Není jednodušší než se vrátit do jeskyně se prostě uzemnit a problém tím do značné míry eliminovat.

rawjozi — úte pro 25, 2012 2:57 pm

orgonity tiez udajne velmi uspesne likviduju chemtrails z oblakou. tak ja uz neviem. ale nemam pocit ze by fungovali na sile mysle. taku silnu mysel totiz nemam a takisto energiu na toto nevysielam.

rawjozi — čtv led 10, 2013 6:08 am
Jarda — čtv led 10, 2013 10:31 am
rawjozi píše:

Zajímavé video.

Lenka22 — úte úno 19, 2013 11:42 pm

Já jsem si je koupila asi před rokem, myslím 10 kusů od výrobce z blogu Orgonet, ale nefungovaly a nic se s nimi nedělo. Zkoušela jsem to všelijak, ale nic. Teď se mi válí pod stolem a práší se na ně.

rawjozi — pon bře 11, 2013 1:13 am

Elektromagnetické záření je mnohdy těžké odstínit. Je ale možné ho vyrušit použitím orgonitu. Orgonit je směs pryskyřice, kovových pilin a krystalů. Používá se hlavně křišťál a jiné kameny, podle toho co od toho požadujeme. Pro pochopení toho jak to funguje, je nutné uznat existenci kosmické energie. Naše fyzika to zakazuje, tak mnozí budou mít problém. S tím si ale nelamte hlavu. Toto jednoduché zařízení skutečně funguje a můžete si ho vyrobit, nebo koupit hotové. Citliví lidé vám potvrdí jeho účinnost. Existuje okolo toho spousta informací, tak hledejte.

Poškozování DNA, které elektromagnetické záření způsobuje, rozhodně neberte na lehkou váhu. To samé způsobuje i chemtrails a další. Ale je možné spoustu věcí zlepšit a ochránit své zdraví. Tak to udělejte.

rawjozi — pon bře 11, 2013 1:14 am
Lenka22 píše:
Já jsem si je koupila asi před rokem, myslím 10 kusů od výrobce z blogu Orgonet, ale nefungovaly a nic se s nimi nedělo. Zkoušela jsem to všelijak, ale nic. Teď se mi válí pod stolem a práší se na ně.

niektore nemusia fungovat, neviem preco ale udajne tie co si clovek vyrobi sam funguju na 100 percent mozno aj na 200 :)

inzenyr — pon bře 11, 2013 11:48 pm
rawjozi píše:
Elektromagnetické záření je mnohdy těžké odstínit. Je ale možné ho vyrušit použitím orgonitu. Orgonit je směs pryskyřice, kovových pilin a krystalů. Používá se hlavně křišťál a jiné kameny, podle toho co od toho požadujeme. Pro pochopení toho jak to funguje, je nutné uznat existenci kosmické energie. Naše fyzika to zakazuje, tak mnozí budou mít problém. S tím si ale nelamte hlavu. Toto jednoduché zařízení skutečně funguje a můžete si ho vyrobit, nebo koupit hotové. Citliví lidé vám potvrdí jeho účinnost. Existuje okolo toho spousta informací, tak hledejte.

Poškozování DNA, které elektromagnetické záření způsobuje, rozhodně neberte na lehkou váhu. To samé způsobuje i chemtrails a další. Ale je možné spoustu věcí zlepšit a ochránit své zdraví. Tak to udělejte.

Zdravim,
Vy v tom mate pekny chaos. Pokud chcete pochopit, jak to pripadne muze fungovat, tak si nastudujte neco z teorie kvantove fyziky:

http://www.ulozto.cz/x1oxaES/vedomi-bra ... t-svet-pdf

Pak nebudete tvrdit, ze to nase fyzika zakazuje.

Muzete fungujici orgonit prinest a ja Vam na pristrojich zmerim jak vyrusuje elektromagneticke pole.

Pokud by to byla pravda, tak si asi s orgonitem v kapse z mobilniho telefonu nezavolate. :-)

Inzenyr

rawjozi — stř bře 13, 2013 11:51 pm

ja teoriu kvantovej fyziky neuznavam.... a nemam potrebu dalej o niecom niekoho presviedcat... kazdy veri tomu comu chce...

inzenyr — čtv bře 14, 2013 12:25 am
rawjozi píše:
ja teoriu kvantovej fyziky neuznavam.... a nemam potrebu dalej o niecom niekoho presviedcat... kazdy veri tomu comu chce...

V tom pripade popirate i sva vlastni tvrzeni. :-)

A ja jsem se tak tesil, ze mi konecne nekdo prinese alespon takovy malinky fungujici orgonit. :-(

Inzenyr

6ma — čtv bře 14, 2013 4:10 pm

:]] zajimava diskuze.ja taky temto udelatkum neverim, avsak zaroven netvrdim, ze podobne veci nejsou mozne - viz. napriklad energie v pyramidach, nicola tesla, ed leedskalnin apod. avsak vychytavky o kterych je v tomto vlakne rec je dle me jen drahy laciny sperk.
ps. inzenyr zde pise o tom, ze nejlepsi je zalezt do faradayovy klece, s tim musim nesouhlasit. Tusim ze NASA delala takoveto pokusy na skupine x desitek lidi a nasledovalo totalni zmateni pojmu o case, tim padem telo nebylo schopne poznat kdy a jit spat atd. podrobnosti si nepamatuju, ale da se to dohledat.
pps. inzenyre nechodil jsi take na forum czf?

inzenyr — čtv bře 14, 2013 4:33 pm
6ma píše:
:]] zajimava diskuze.ja taky temto udelatkum neverim, avsak zaroven netvrdim, ze podobne veci nejsou mozne - viz. napriklad energie v pyramidach, nicola tesla, ed leedskalnin apod. avsak vychytavky o kterych je v tomto vlakne rec je dle me jen drahy laciny sperk.
ps. inzenyr zde pise o tom, ze nejlepsi je zalezt do faradayovy klece, s tim musim nesouhlasit. Tusim ze NASA delala takoveto pokusy na skupine x desitek lidi a nasledovalo totalni zmateni pojmu o case, tim padem telo nebylo schopne poznat kdy a jit spat atd. podrobnosti si nepamatuju, ale da se to dohledat.
pps. inzenyre nechodil jsi take na forum czf?

To vis ze chodil, porad mi byl ten Tvuj alias nejak povedomy. O tech pokusech ve Faradayove kleci a zmateni pojmu o case si zkusim dohledat. Zatim jsem to cetl pouze o dlouhodobem pobytu v totalni temnote.

Neco jineho je energie v pyramidach (ty na to byly skutecne stavene) a neco jineho je orgonit vznikly nalitim smesi epoxydu, kovovych pilin a krystalu to formicky na peceni susenek, s vyrobni cenou asi 40,- Kc.
Samozrejme, ze piliny v orgontu nejakou energii pohlti a premeni ji na teplo, ale rozhodne neochrani pred elektromagnetickym polem.
Co ti budu vykladat o ruseni, ze? :-)

Proto jsem take daval odkaz na teorie kvantove fyziky, ktere se pokousi nejak tuto energii definovat.
Je to docela zajimave cteni a vysvetluje to treba mozne fungovani orgonitu ( muzete si dosadit cokoliv jineho) pres psychiku cloveka.
Proto jsem to nabidl rawjozi k nastudovani, aby zjistil proc to v urcitych pripadech fungovat muze a v urcitych nemuze.

On si z toho udelal nabozenstvi a proste tomu veri, takze mu to treba po psychacke strance pomaha.
Ja osobne bych si za tu cenu misto orgonitu dal alespon pekny polodrahokam.

Inzenyr

rawjozi — čtv bře 14, 2013 10:41 pm

vesmirne zakony pan inzinier, nie nabozenstvo.... nabozenstva su pre mna sekty, cize vyplach mozgu....

Jarda — sob bře 16, 2013 11:31 pm
inzenyr píše:
Zdravim,
Vy v tom mate pekny chaos. Pokud chcete pochopit, jak to pripadne muze fungovat, tak si nastudujte neco z teorie kvantove fyziky:

http://www.ulozto.cz/x1oxaES/vedomi-bra ... t-svet-pdf

Pak nebudete tvrdit, ze to nase fyzika zakazuje.

Muzete fungujici orgonit prinest a ja Vam na pristrojich zmerim jak vyrusuje elektromagneticke pole.

Pokud by to byla pravda, tak si asi s orgonitem v kapse z mobilniho telefonu nezavolate. :-)

Inzenyr

No, orgonit to je opravdu těžko k hodnocení, ale co mobil a grounding, to si klidně zavoláte a tělo by to zase tolik dostávat nemuselo.

Lenka22 — pon bře 25, 2013 11:12 pm
rawjozi píše:
niektore nemusia fungovat, neviem preco ale udajne tie co si clovek vyrobi sam funguju na 100 percent mozno aj na 200 :)

Mno, než jsem si je koupila, tak jsem četla zkušenosti a ohlasy, a tam lidé jásali, jak to cítili už v balíku na poště, a cestou domů, a při rozbalování to s nimi div nemávalo...no, přišlo mi to přehnaný, ale rozhodně takhle reagovali na koupený z téhož zdroje, tož tak. No, vyléčilo mě to dosti z naivních představ. Původně jsem měla v plánu si je po tom vyzkoušení udělat sama, ale protože to absolutně ani neťuklo, tak co už....

rawjozi — pon dub 01, 2013 6:09 pm
NOWOCAYN_2 — stř dub 03, 2013 12:24 am
rawjozi píše:
vesmirne zakony pan inzinier, nie nabozenstvo.... nabozenstva su pre mna sekty, cize vyplach mozgu....

Joži (hoci to do tejto témy nepatrí), keď sa tu opieraš o vesmírne zákony, tak zabudni na "raw food" (s k tomu v zložení ovocie, zelenina, oriešky...)...
Ale aby som príliš nevybočil z témy .... Tiež orgonitom nejak neverím...
Jeden som si vyrobil, a vyskúšal ho...... Nefungoval......... Ale keď píšu ľudia na fórach, ako im orgonity fungujú, a ako vychvaľujú určitých konkrétnych ľudí (nebude to "zaplatená reklama") ako im vyrobili funkčný orgonit, tak na tom asi bude dosť pravdy, hoci mne sa ho nepodarilo kvalitný vyrobiť....
Skôr by som "veril" kryštáľu, šungitovej drti, zlatu, striebru...........
Lebo - zoberte si taký obchod s ezoterickými potrebami, kde sa predávajú aj orgonity....... Tam v poličkách ich majú desiatky.... + rôzne iné harmonizačné zariadenia......... Mi nikto nehovorte, že keď je dobrého AŹ PRÍÍÍÍÍÍÍLIŠ, tak to neškodí........... Predavačka stojí pri pokladni (v ezoterickom obchode), a meter od nej 50 orgonitov rôznych veľkostí........ Ako to na ňu pôsobí ? ...zaujímalo by ma....... To by ju práca v takom obchode nemala ani unaviť.... :D

rawjozi — stř dub 03, 2013 7:59 am
NOWOCAYN_2 píše:
Joži (hoci to do tejto témy nepatrí), keď sa tu opieraš o vesmírne zákony, tak zabudni na "raw food" (s k tomu v zložení ovocie, zelenina, oriešky...)...
Ale aby som príliš nevybočil z témy .... Tiež orgonitom nejak neverím...
Jeden som si vyrobil, a vyskúšal ho...... Nefungoval......... Ale keď píšu ľudia na fórach, ako im orgonity fungujú, a ako vychvaľujú určitých konkrétnych ľudí (nebude to "zaplatená reklama") ako im vyrobili funkčný orgonit, tak na tom asi bude dosť pravdy, hoci mne sa ho nepodarilo kvalitný vyrobiť....
Skôr by som "veril" kryštáľu, šungitovej drti, zlatu, striebru...........
Lebo - zoberte si taký obchod s ezoterickými potrebami, kde sa predávajú aj orgonity....... Tam v poličkách ich majú desiatky.... + rôzne iné harmonizačné zariadenia......... Mi nikto nehovorte, že keď je dobrého AŹ PRÍÍÍÍÍÍÍLIŠ, tak to neškodí........... Predavačka stojí pri pokladni (v ezoterickom obchode), a meter od nej 50 orgonitov rôznych veľkostí........ Ako to na ňu pôsobí ? ...zaujímalo by ma....... To by ju práca v takom obchode nemala ani unaviť.... :D

moja skusenost s ezoshopmi je negativna, je to tiez dost o biznise bohuzial.
ano u orgonitu robi velmi sluzbu krystal, ten je fakt funkcny.
ziva strava je takisto vhodna pre cloveka, klobuk dole pred breatharianmi...

rawjozi — ned dub 07, 2013 10:56 am
inzenyr píše:
To neni energie orgonitu, ale elektromagnetickeho pole vysilacu, mobilnich telefonu a pod.. Pokud vezmu zelezne, hlinikove nebo medene hrebiky a napicham je do kusu polystyrenu, tak dosahnu uplne stejny efekt za podstatne mene penez. Jedna se o soustredeni elektromagnetickeho pole treba z vysilacu v miste vodiveho materialu. Stejne tak funguje cokoliv kovoveho, pokud je to v elektromagnetickem poli, k tomu nepotrebuji platit horentni sumy za orgonit, jedine, ze je to hezke jako okrasny predmet :-)

Tyto pokus uz delal treba Prokop Divis s hromosvodem. Nikola Tesla sel dal a energii z prosterdi nejenom prijimal, ale i pomoci sveho transformatoru energii do prostredi vysilal. :-)

Inzenyr

Upraveno: Jeste bych doplnil, ze se jedna o sekundarni zaric, ktery se vybudi aktivnimi zarici v prostredi. Kolem sekundarnich zaricu se silocary elektromagnetickeho pole zhusti, takze treba merice EMC indikuji zvysenou hustotu elektomagnetickeho pole. Stejne tak ale doma vyzaruje velke mnozstvi elektrickych zarizeni a pristroju a urcite podstatne vic nez ten orgonit. Protoze se jedna o aktivni zdroje ruseni.

Je pravda, že orgonit zruší patogenní zóny a že odstíní elektrosmog?
Ne. Orgonit nezruší geopole jehož zdroj je v podloží, ani nezruší vysílání vysílače, mobilem se dále běžně dovoláme i s orgonitem u mobilu. Orgonit ale neutralizuje rozdílné vlnové délky, jejichž efekt působil disharmonicky na živé tkáně a narušoval a destabilizoval biochemické procesy na buněčné úrovni. Orgonit tedy neutralizuje patogenitu a elektrosmog.

Znamená to, že vedle orgonitu senzibil naměří stejné "zóny"?
Pokud se senzibil rozhodne hledat a detekovat zóny ve smyslu geopole vyvěrajícího z podloží, tak toto pole samozřejmě bude detekovat a ve stejných místech a tvarech výskytu. Stejně tak výskyt spodní vody atd. A stejně tak přístroje naměří stejnou intenzitu mobilního nebo wifi mikrovlnného signálu. Orgonit je nestíní ani neruší. Orgonit však neutralizuje jejich disharmonicky a škodlivě působící charakter vlnění. Pokud chce senzibil sledovat vliv orgonitu, musí se naladit například na detekování škodlivých či disharmonicky působících polí. Teprve nyní přestane mít na stejných místech reakce, protože v daném místě v blízkosti orgonitu již takovéto špatné působení není. Orgonit toto působení zneutralizoval v rámci své velikosti a dosahu.

martina72 — pon čen 10, 2013 8:49 pm
rawjozi píše:

To je překvapivé tvrzení! Kvantová mechanika se vyvíjela myšlenkově tisíce let ... a čistě technicky, tak jak ji známe, intensivně minimálně 150 let. Spolu s teorií relativity (se kterou se ovšem plně neslučuje) tvoří dva nejpoužívanější modely světa, které se plně na každém kroku doplňují a potvrzují. Vždyť byste bez toho nepostavil ani počítač, na kterém sem píšete!

rawjozi — úte čen 11, 2013 5:35 am
rawjozi — úte čen 11, 2013 5:51 am
martina72 píše:
rawjozi píše:

To je překvapivé tvrzení! Kvantová mechanika se vyvíjela myšlenkově tisíce let ... a čistě technicky, tak jak ji známe, intensivně minimálně 150 let. Spolu s teorií relativity (se kterou se ovšem plně neslučuje) tvoří dva nejpoužívanější modely světa, které se plně na každém kroku doplňují a potvrzují. Vždyť byste bez toho nepostavil ani počítač, na kterém sem píšete!

http://www.youtube.com/watch?v=MKtcMQkudhA

Jirik.TK — úte čen 11, 2013 9:13 am

Já tu mám něco pro inženýra a to vlastní zkušenost s Faradayovou klecí. Když uzavřu svůj mobil do plechové krabičky, tak je nedostupný. Škvírka mezi víkem a vlastní krabičkou je maximálně desetina milimetru, což je podstatně méně, než používaná vlnová délka. A přesto se mi (navzdory všem teoretickým předpokladům) asi tak jednou měsíčně stane, že mi z té krabičky mobil zazvoní či v ní přijme SMSku. Všechny případy mají společné jedno, krabička je zrovna v batůžku a tedy je v mé auře. A tak (ač nerad) připouštím, že v blízkosti biologických objektů se mohou někdy odehrávat některé procesy i jinak, než ve vakuu.

Co se týče orgonitů, místo teoretických vývodů zkuste slepý pokus u kineziologa. Dostal jsem nedávno darem na míru udělaný osobní orgonit ve formě přívěšku. Kinezioložka mi vytestovala, že neškodí, ale není pro mne není žádným zvláštním přínosem. Jediné místo, kde mne mírně posiloval bylo na brzlíku. Ale protože vím, jak jsou jednotliví lidé odlišní, nelze z toho udělat nějaké obecné závěry.

Jarda — stř čen 12, 2013 8:28 pm
Jirik.TK píše:
Já tu mám něco pro inženýra a to vlastní zkušenost s Faradayovou klecí. Když uzavřu svůj mobil do plechové krabičky, tak je nedostupný. Škvírka mezi víkem a vlastní krabičkou je maximálně desetina milimetru, což je podstatně méně, než používaná vlnová délka. A přesto se mi (navzdory všem teoretickým předpokladům) asi tak jednou měsíčně stane, že mi z té krabičky mobil zazvoní či v ní přijme SMSku. Všechny případy mají společné jedno, krabička je zrovna v batůžku a tedy je v mé auře. A tak (ač nerad) připouštím, že v blízkosti biologických objektů se mohou někdy odehrávat některé procesy i jinak, než ve vakuu.

Co se týče orgonitů, místo teoretických vývodů zkuste slepý pokus u kineziologa. Dostal jsem nedávno darem na míru udělaný osobní orgonit ve formě přívěšku. Kinezioložka mi vytestovala, že neškodí, ale není pro mne není žádným zvláštním přínosem. Jediné místo, kde mne mírně posiloval bylo na brzlíku. Ale protože vím, jak jsou jednotliví lidé odlišní, nelze z toho udělat nějaké obecné závěry.

Ono je mnoho věcí které fungují i když logicky fungovat prostě nemohou, nebo nemají.

mku-michal — pon úno 23, 2015 10:31 pm

Zdravím, omlouvám se že otevírám staré téma. V blízké době s přáteli plánujeme vyrobit cukrový orgonit. Pochopitelně podnikneme gifting krajiny a svých domovů, nejbližších míst které navštěvujeme atd.
Napadlo mě, obdarovat každé auto svých blízkých.
Nikomu to nezabere tolik mista u rezervy :-) a určitě to nebude na Škodu.
Až budeme plně zásobeni, ozvu se na obdarovaní dalších lidí.