Dovolte pane Jardo, abych Vám popřál pohodové svátky a hlavně to o co nám asi, jako velmi málo lidem na této planetě jde- mnoho zdravíčka, čistý organizmus a hlavně mnoho trpělivosti s námi - mantáky, kteří si teprve to všechno v hlavě ujasňují a přepínají se na absolutně jiné lidi. Pěkné vánoce...
Jirka

Tiez sa chcem pridat a popriat Vam a vasej rodine vela zdravia a pohody a aj podakovat zato ze tato stranka existuje a ze cast vaseho volneho casu ste ochotny venovat ludom a podelit sa s nimi o skusenosti ktore mate ![]()
Pripajam sa k prianiam, Jarda, Vam a celej Vasej rodine krasne sviatky a vsetko naj naj v novom roku...
Připojuju se. Zdraví a štěstí všem. ![]()
| Přílohy: |
![]() 019031.gif [ 46.64 KiB | Zobrazeno 47356 krát ] |
Hezký a štastný nový rok.
Zdraví. A Jardovi pevné nervy.
Také přeji krásný a úspěšný nový rok panu Jardovi a celé jeho rodině.
Děkuji za tyto velmi zajímavé a poučné stránky.
A mnoha dalším lidem ať pomohou ke zdraví a k utvoření zdravějšího životního stylu
Janka
Přidávám se ke všem, kdo vám chtějí poděkovat.
Děkuji vám za všechny rady, které zde dáváte, a za čas a péči, kterou věnujete těmto stránkám.
Objevila jsem vás díky kamarádce (Jemná).
Pročetla jsem si toho zde mnoho - a určitě ještě přečtu - a jdu se pustit do důkladného uzdravování.
Všechno nejlepší do nového roku!
Silenka
Do Nového roku veľa štastia, lebo je krásne,
veľa zdravia, lebo je vzácne,
veľa lásky, lebo jej je málo
a veľa všetkého, čo by za to stálo.
Všetkým členom fóra a najmä Jardovi želá Sybilla
Hodne zdravi, stesti a spokojenosti v Novem roce Jardovi a vsem kdo zavitaji na toto forum preje gonzales.
Také já se s manželem připojujeme s přáním všeho dobrého do Nového roku.
Děkujeme za vaše cenné rady, které nám zcela změnily život a hlavně zdraví.
Díky pane Jardo a všem, kteří přispívají do tohoto fora.