Zdravím,
rozhodl jsem se prodat svůj Angel Juicer 5500. Je skoro 2 roky starý, používaný jen pár měsíců (proto jej prodávám) a má prodlouženou záruku, zbývá více než 4 roky na motor a 2 na součástky. Je ve skvělém stavu, opotřebení je znát jen na mírném obarvení od mrkve, plastových nádobkách a čistícím kartáči.
Aktuálně je vystavený na aukru, kde se jej budu také snažit prodat, ale moc velkou naději tam nevkládám.
Cena aktuálně 25000, ale jsem otevřený smlouvání.
Ahoj, muzu vedet duvod prodeje, tak uzasneho odstavnovace? Myslela jsem, ze lepsi na trhu neni.
Zdravím,je ještě k mání nebo je prodán?
Zdravím, chci se jen zeptat, z jakého důvodu je tak šílená cena?Rozhodně bych na to neměla peníze.Neví tady na fóru někdo o levnějším odšťavovači? díky.
Mám doma 3 stejné odšťavňovače Bravo, stál 1000kč, dva sem používal málo (práce,byt) a jeden aktivně používám (u rodičů).
Chci 2 prodat, protože už pro ně nemám využití, někomu kdo je bude chtít je prodám za polovinu.
Ahoj, o odšťavňovači jsem se zmínila v rodině a dostala jsem jej na vánoce pod stromeček, je to Philips. Takže už nesháním, díky.
Ona ta cena nijak šílená není, jde o špičkový přístroj téměř nezničitelný.