Mám k prodeji Praziquantel. Jde o farmaceutickou kvalitu účinné látky Praziquantel.
Nakoupil jsem větší balení přímo u výrobce, rozdělil jsem se s rodinou a přáteli a toto mi zůstalo.
To je také vysvětlení, proč je cena tak nízká.
Cena za 1 gram je pouze 12 Kč!
Doporučuji si vlastnoručně naplnit kapsle velikosti "00" nebo "0" podle své váhy a potřeby.
Případným zájemcům můžu poslat kopii certifikátu analýzy.
Vážní zájemci nechť mi napíšou SZ (soukromou zprávu). A počítají také s balným a poštovným 60 Kč.
Dávám přednost platbě předem, převodem na účet.
JendaC
Dobrý den,měl bych zájem o praziquantel. Kolik gramů máte k dispozici?
Hezký den Filipe,
můžete se přihlásit do fóra, u mého příspěvku zmáčknout tlačítko SZ (je vlevo), ten Vás odkáže na stránku kde můžete napsat soukromou zprávu. To je zpráva o které ví, pouze odesílatel, příjemce a administrátor. Vaši zveřejněnou emailovou adresu za nějaký čas najdou programy napsané lidmi, kteří sbírají emailové adresy a poté je buď přeprodávají na černém trhu nebo je sami používají k rozesílání spamu.
Doporučuji se přihlásit do fóra, u svého příspěvku smazat svoji emailovou adresu. Jinak za pár dní když napíšete do vyhledávače svoje jméno a/nebo emailovou adresu a k tomu praziquantel. Budete pravděpodobně ve výsledcích vyhledávání na první pozici. Prostě taková stránka, kde jsou tyto slova je jen jedna na celém světě.
K praziquantelu máte v SZ (soukromé zprávě).
JendaC
Dobrý den,poslal jsem vám soukromou zprávu.
Omlouvám se, je toho nějak moc, odpověď jsem už poslal přes SZ.
JendaC
Tak je vše již prodáno. Tímto také děkuji všem , kteří si koupili Praziquantel a pomohli mi sdílet moje výdaje.
Dobry den,
Predam neotvorene balenie prazikvantelu 50g
Objednavane z tejto stranky:
http://www.numa.sk/produkt/prazikvantel-50g
Balenie je neotvorene so zarukou do 07/2014. Na cene sa viem dohodnut (pod 60€).