V roce 2001 jsem dostal při floorbale ránu do holeně a udělala se mi tam malá bulka, která postupně rostla a zhruba o rok později mi ji na poliklinice ambulantně vyndali. Ukázalo se, že nález je maligní, diagnóza nejprve MFH, později leiomyosarkom. Následovalo ozáření, které ale nepomohlo a nádor se objevil znovu na jaře 2002. Ten byl operativně odstraněn. Recidiva o rok později a potom 4 x až do roku 2005. Řešení vždy stejné. V roce 2006 intenzivní ozáření celého bérce, úplně mi ho opražili, ale slíbili, že to bude dobré. Já jim tolik věřil !! Po ozařování se mi otevřel nehojící se bércový vřed, který jsem si skoro rok léčil. Larvy v Semilech, plastika ve Vysokém n.J. Přesto v roce 2007 další a vysoce aktivní recidiva a následně amputace nad kolenem. Letos v únoru recidiva v tříslech, operace a propustili mě s tím, že mám 50 % šanci na přežití. Zkusil jsem chemoterapii, ale po třech sériích mi v Liberci řekli, že nemá význam pokračovat, že to neúčinkuje. To bylo na začátku srpna. Naštěstí jsem v té době dostal od jedné své kamarádky typ na doktora Jurkoviče ze Skalky u Trenčína a na jednu paní doktorku tady v Liberci, která se jeho metodou snaží pomoci lidem, nad kterými klinická onkologie láme hůl. Jeho metodu podrobně popisovat nechci, informace je možné najít na internetu, stačí zadat Mudr. Kamil Jurkovič. Sám jsem se s ním setkal a udělal na mě velice příznivý dojem. Ta metoda je v principu jednoduchá, spočívá v devitalizaci nádoru potlačením hyperfunkce štítné žlázy (ta je u nádoru téměř vždy) a maximálním posílením imunity organismu. Beru Carbimazol, to je lék na tu štítnou žlázu a je zajímavé, že přestože beru vysoké dávky, moje štítná žláza pracuje v normě, spíše při té vyšší hranici. To znamená, že to bezpochyby funguje. Na imunitu beru celou řadu léků, nejdůležitější je imunoglobulin. Jinak je to vitamin E, vápník, hořčík, aloe vera atd. Zhruba poslední 2 týdny jsem vyloučil ze stravy maso a celou řadu kyselinotvorných potravin vč. pečiva a vařených brambor. Bílkoviny si beru z koncentrovaného vaječného bílku (v Jasu to prodávají jako Šmakouna) a ryb. Tento týden v pondělí jsem byl ještě v Praze u odborníka homeopata a mám od něj naordinována nějaká homeopatika "na míru". To je zatím asi všechno. Jak vidíte, zkouším všechno možné a i Vaši pomoc rád přijmu.
Na uváděném léčebném postupu od samého začátku shledávám zásadní chybu, že až do doby před cca 2 týdny se nikdo nestaral o stav překyselení organizmu, což je dle mého názoru zásadní pro léčbu jakékoliv nemoci a zvláště rakovin. Taktéž mě zaráží uváděná konzumace anorganických minerálních látek, které pouze sedimentují v překyseleném organizmu a dále tak porušují volný tok energie a imunitní možnosti orgánů. O zdraví prospěšné konzumaci ryb a vaječného bílku bych v podobné situaci vůbec neuvažoval, neboť ryby jsou plné různých reziduálních, zpravidla silně karcinogenních, látek a vaječný bílek je snad nejvíce zahleňující látka hned po mléku a pšeničném lepku. Mimo to zcela postrádám jakoukoliv zmínku o enzymech, což je v podobné situaci limitující a pro zvrat nemoci zcela zásadní. Já se domnívám, že i v této situaci je možné ještě stav zvrátit, ale chce to velice ortodoxní úpravu stravovacího i životního režimu a vyvarovat se dietologických a emociálních chyb. Tyto informace je asi vhodné osvětlit Vám přímo a pokud jste schopen přijet, tak se Vám určitě budu věnovat a vše Vám logicky vysvětlím. Pokud jezdit již nemůžete, můžeme se o celé problematice pobavit telefonem, nebo přes Skype, ale vzhledem k značné časové náročnosti, cca 4 až 5 hod. nutných k seznámení s problematikou je osobní návštěva rozhodně vhodnější.
Velice mě zaujal článek o Vás v časopise Receptář a rovněž Vaše webové stránky,
které jsem si se zaujetím pročetla. Chtěla bych si dát tělo pokud možno co nejvíce do pořádku ještě před zahájením onkologické léčby - byla jsem upozorněna na skutečnost, že nejprve projdu onkoogickým léčením než bude nádor operován. Je to asi týden, co jsem ze svého jídelníčku vypustila maso, alkohol, bílé pečivo a asi tři poslední dny popíjím pouze ovocné a zeleninové šťávy. Když pociťuji hlad, dám si pár oříšků. Nejsem si však vůbec jista, zda dělám správně a tak bych Vás ráda poprosila o konzultaci ohledně jídelníčku. Prosím, můžete mi napsat, zda mohu použít veškeré ovoce a zeleninu na přípravu šťáv - nebo mám něco vynechat? Je možné zařadit kromě šťáv i ořechy a semena? Je možné doplnit tuto stravu také sójou, sojovým mlékem případně ryží natural?
Děkuji předem za pomoc.
Děkuji předem za pomoc.
Pokud se dáte správným způsobem do pořádku, před zahájením léčby, tak nejen, že nebude potřeba nic léčit, ale ani nic operovat. Naopak se přírodními postupy mnohem hůře odstraňují následky chemoterapií, kdy jsou vždy značně oslabena játra a imunitní systém, než nemoc samotná. Snad správně chápu, že u Vás nic takového zatím neproběhlo a Vaše šance na úplné uzdravení je dle mého názoru vysoká, při dodržení poměrně širokého programu očisty těla i ducha. Naprosto zásadní je, jako u ostatních nemocí dokonalá defekace, optimálně 2x denně. Bez splnění tohoto bodu, můžete řešit co chcete a nevyřešíte nic. Již pravidelný odchod kalů, Vám zajistí snížení permanentní unavenosti a odstraní mnoho dalších potíží, hlavně úpravou toxemické zátěže organizmu.
Ze stravy je nezbytné zcela vypustit bílé jedy a alkohol, až na menší množství kvalitního, jednodruhového, suchého, červeného vína, na noc před spaním, pro odstranění psychického napětí v objemu do 0,3litru. Popíjet pouze šťávy není řešení, to oslabuje střeva a brzdí defekaci, která musí fungovat. Střeva musí dostat vhodnou vlákninu, například strouhanou karotku a listový špenát, pokud Vás to nebude moc nadýmat, tak i veškeré křížaté rostliny. Oříšky jsou vhodné hlavně z pohledu nedostatku organického vápníku, kterým tělo při těchto onemocněních zpravidla trpí, ale lepší je používat je namočené minimálně 6 a optimálně 12 hodin v malém množství vody. Pak je i s touto vodou nalít do mixéru a rozmixovat třeba s mrkvovou šťávou. Tím získají velice dobrou vstřebatelnost a nezatěžují játra, která potřebujete na boj s nemocí.
Nezbytné je také vrátit váhu na stav, kdy jste dokončila vývoj, tedy cca 18 let. Většinou vyhovuje BMI maximálně do 24, optimálně 22. To dále odlehčí orgánům a tělo se snáze zbavuje nemocí. Jíst veškerou zeleninu a ovoce bych nedoporučoval je vhodnější se zaměřit na druhy, které maximálně ovlivní stav nefungujících orgánů. Zde již nemohu radit jinak, než teoreticky, na použitelnou radu bych Vás musel vidět a udělat si vyšetření. Soustřeďte se prozatím na potraviny s vysokým obsahem lykopenu, kyseliny listové, lignanů a betakaroténu. Podotýkám pouze produkty matky přírody, ne výrobky mocné chemie. Je také nutné, srovnat kyselost moče, optimálně na 7,5, tuto hodnotu stále držet a příliš se od ní neodchylovat.
Vařené potraviny jako sója, sojové mléko a rýže natural jsou mrtvé, nemají žádnou radiovitalitu a Váš stav mohou jenom zhoršit. Něco jiného jsou například sojové klíčky mungo, které v rozumném množství mohu doporučit. Celý postup tímto způsobem nedokážeme vyřešit, na to jsou i při schůzce nutné minimálně 4 hodiny, ale můžete se mi ozvat telefonem, uvedeným na stránkách vpravo pod mojí fotografií a domluvíme se na schůzce.
Pokud Vás lékaři nutí spěchat, tak upozorňuji, že až na úplné výjimky pár dní odkladu léčby, maximálně až 3 měsíce Váš stav nemůže nijak významně zhoršit. Tyto nemoci nevznikají pár dní, ale zpravidla řadu let. Raději na sobě zapracujte a za 3 měsíce nemusíte mít žádný problém. Léčba přírodními postupy je samozřejmě pomalejší, něž léčba chirurgická, ale nemá žádná rizika a již po 3 dnech sama ucítíte změny probíhající ve Vašem těle, hlavně zmizí stálá unavenost. Stav se zpočátku stabilizuje a jako se nic neděje, ale co je podstatné, taky se nic nezhoršuje. Teprve po nějaké době, pozvolna dochází k zániku ložiska a může to trvat 3 - 12 měsíců podle velikosti a stavu zanesení organizmu. Důležité je také, odstranit si ze života množství zbytečných emocí i stresu a uvědomit si, že proti mému zdraví, je jakákoliv jiná hodnota naprosto nicotná.
Prosím o radu. Matka se asi 2 roky léčila na srdce. Při bolestivé kolice v září 2008 byla hospitalizována v nemocnici. Byla zjištěna rakovina tlustého střeva, zřejmě i metastázy do jater.Prodělala operaci, má vývod bokem. Každé 3 týdny chodí na chemoterapii, dosud ji snášela dobře. Ale nyní má bolesti v břiše. Bere asi 7 prášků na srdce, tlak a pod. Nemá předepsanou dietu. Jak bychom ji mohli pomoci a ulevit od bolesti? Děkuji.
Pokud je již organizmus mechanicky upraven, pomocí chirurgických zásahů a tělo oslabeno dávkami chemie, mohu pro Vás udělat poměrně málo. Já pracuji s naprosto obrácenými postupy, očistou těla a orgánů. Na rozdíl od moderní medicíny, se na léčbu onkologických problémů nedívám jako na lokalizovatelnou nemoc, ale jako na stav celého organizmu. Dle mého názoru je třeba, chápat rakovinu srovnatelně jako růst hub v lese. Mycelium (podhoubí) je prorostlé celým lesem a při dobrých podmínkách prostě sem tam vyroste plodnice. Sběrem plodnic se mycelium rozhodně nezahubí, ale sucho růst plodnic zastaví. U rakoviny je to stejné a uřezáváním nádorů se rozhodně nic nevyřeší, jde o sběr plodnic a je tedy třeba zahubit podhoubí. Rakovina bují z dobrých podmínek, které ji vytváříme a hlavní příčinou je překyselení organizmu, které oslabuje imunitní systém. Dále je třeba se na své nemocné tělo dívat, jako na sud plný kyseliny a do tohoto sudu se již nedá nic přilévat, což je v podstatě chemoterapie a podávání chemických léčiv. Jediná funkční léčba je, ten sud prostě vylít a teprve poté je reálná šance na uzdravení. Nemá tedy žádný význam, řešit lokální projevy nemoci a přilévat do sudu další kyseliny, ale je třeba se postarat o naprosto ideálně čisté tělo a plně funkční imunitní systém, který představuje pro rakovinu to sucho v lese a zabrání dalšímu šíření, nebo zahubí již existující nádory.
Mnoho informací načtete na těchto stránkách, je třeba tělo zbavit kyselin, dostat se na pH moči 7,5 a dodat tělu dostatek balastních látek pro dokonalou funkci střeva. Aplikujte stravu, tak jak ji doporučuji a zařaďte do stravy ve větším množství strouhanou mrkev a listový špenát. Nyní v zimním období je čerstvý špenát těžko dostupný a také je zbytečně drahý, ale dobře funguje i špenát mražený do formy vajíček, od firmy Bonduelle v balení 450 g za cca 25,- kč, krájený a porcovaný. Je to výhodné na rozmrazování a použijete vždy tři až šest špenátových vajíček do jídla, bez jakékoliv další úpravy. Pak by s vyprazdňováním neměl být žádný problém a tělu se velice uleví. Je důležité dodržovat pitný režim, alespoň tři litry denně a v tomto případě pít v podstatě pouze čerstvé šťávy, zaměřené na detoxikaci organizmu. Další krok je aktivace imunitního systému, pomocí dodávky vitamínů A, B, C, E, vždy limitních dávek, na samé horní hranici doporučených dávek, dále genisten ze zelené natě, nejlépe jetel a vojtěška, zde působí i mnoho dalších faktorů, které pozitivně ovlivňují stav nemoci. Naprosto stěžejní je pravidelné užívání probiotických bakterií, především lactobacilů, pro dokonalou funkci střeva.
Z bylinné léčby se dá také celkem slušně profitovat, při boji s touto chorobou a osobně bych doporučil zaměřit se na následující byliny, které velice silně stimulují imunitní systém. Taková slabší, ale snadno dostupná je Echinacea a pak jde již o velice účinné byliny, jako Lapacho, Vilcacora (Uňa de Gato, Kočičí dráp), které se dodávají jako čaje a Noni ve formě prášku, který se užívá na špičku nože 3x denně. Jedná se o mimořádně silné zbraně a výhodou je, že na rozdíl od chemoterapie, nikterak organizmu neškodí a hodí se i k dlouhodobému užívání. Starají se o naše mocné vnitřní vojsko, hlavně probudí k plné aktivitě NK buňky, makrofágy a lymfocyty typu Ta B. To jsou naprosto nejmocnější likvidátoři rakovinných buněk, ale musí být zdraví a mít schopnost rakovinné buňky rozpoznat, což dokáží pouze v čistém organizmu. Veškerá chemie a špatná strava jim v tom brání a mohou své poslání plnit opravdu obtížně. Také musíte pochopit, že léčba není na pár dnů, ale je to běh na dlouhé trati a chce to řádnou trpělivost a trvalé pozitivní naladění, pro nový přístup k životu.
Dobrý den,
Mému tátovi v jeho 63 letech před nedávnem doktoři zjistili rakovinu prostaty při preventivních testech. Nádor už je rozrostlý do stěny prostaty, což vylučuje operaci, která by v případě výskytu nádoru jen uvnitř prostaty byla možná. Byla doporučena kombinovaná léčba. V první fázi užívání pilulek potlačujících mužský hormon vyživující rakovinné buňky, což by mělo rust nádoru zastavit. V druhé fázi by mělo přijít na řadu ozařování v podobě Radioterapie, které by mělo odstranit přežívající rakovinné buňky. Léčba je zatím v první fázi. Doktory nebyla doporučena žádná dieta během léčby ani po ní což mě přijde dost divné a nikdo se nestaral o příčinu. Věřím, že tato nemoc je částečně zpusobena stravou a dnešním životním stylem. Chtěl jsem se zeptat jaký máte názor ohledně příčiny této nemoci a jakou stravu by jste s ohledem na fáze léčby doporučil, i po ní. Popřípadě čeho všeho se vyvarovat. Děkuji.
Jakákoliv rakovina, prostatu nevyjímaje, nikdy není místní problém, ale vždy jde o celkové selhání imunitního systému, který nás jinak naprosto dokonale před vznikem této nemoci chrání. Konkrétně se dá problém rozdělit na dvě části, z nichž jedna je psychika člověka a druhá jsou fyzické faktory. U otce se dá předpokládat, že vzhledem k dosaženému věku by již mnoho problémů vyvolávajících trvalý stres snad mít neměl a pokud ano, musí se jich zbavit za jakoukoliv cenu. Další péče se týká výhradně imunitního systému a zde je naprosto prvořadá péče o tlusté střevo, které se přímo dotýká prostaty a tím do ní trvale přenáší toxiny, což dále rozvíjí bujení. Je nutné porovnat acidobazickou rovnováhu organizmu a pH moče se musí držet trvale nad hodnotou 7. Dalšími kroky jsou dodávka zinku, vitamínů, hlavně C v naprosto mimořádných dávkách i 10 – 20000 mg denně, pokud se nedostaví průjem a potom trochu ubrat na dávku u níž průjem není. Toto jsou naprosto základní kroky, aby se vůbec cokoliv dalo řešit a stav zvrátit. Já osobně jsem odpůrce jakékoliv klasické terapie, protože zde se nejedná o vyléčení nemoci, na to musí člověk ve svém životě a zvyklostech mnoho změnit, ale pouze o lokální vyřešení potíží, které se po nějaké době, při stejných podmínkách, objeví buď jinde, nebo dokonce i v tom samém místě. Je to ovšem téma na mnohahodinový hovor, takto se ty informace přenést nedají a musím Vám říct, že pokud si pacienta nemám možnost vyšetřit, tak radím pouze na základě letitých zkušeností, ale neomylný určitě nejsem. Navození ztracené rovnováhy imunitního systému, znamená pochopení a dodržování více souvislostí, nezbytně nutných k udržení stabilního zdraví. V tomto Vám samozřejmě mohu být nápomocen a formou osobní konzultace Vás seznámit se vším, co je třeba dodržovat, pro zachování stálého zdraví. V případě zájmu o schůzku, mi zavolejte na telefon uvedený na stránkách vpravo, pod mojí fotografií a domluvíme se na termínu schůzky.
Děkuji za odpověď. Péčí o tlusté střevo máte zřejmě v prvé řadě na mysli pravidelnou očistu (výplachy) bez čehož asi nemá cenu podnikat nějaké změny ve stravě? Ještě bych se chtěl zeptat v jaké potravě hledat vitamíny které jste doporučil a jak odhadnout potřebnou denní dávku.
Klystýry jsou skutečně základem úspěchu a není s nimi potřeba šetřit. Vitamíny v těchto dávkách, se většinou již nedají získat ve stravě a je nutné nějakou dobu na srovnání dlouhodobého deficitu polykat pilule. Dodal bych vitamíny C minimálně 2000 jednotek, reálně až 6000 jednotek, možná i mnohem více, E 400 - 800 jednotek, B12, B6, případně B komplex, minerály vápník, co dokážete do sebe dostat, hořčík, také zpočátku bez omezení, nutný je poměr těchto minerálů zhruba 2 : 1, zinek v chelátové vazbě minimálně 2x denně na lačno, ne s jídlem, současně s podáním čajové lžičky dýňového oleje, který je také plný zinku a denní dodané množství by nemělo klesnout pod 180 jednotek, můžete i více, mimo to, bych pojídal pravidelně 3x denně Lepicol a minimálně 3 - 6 tobolek lactobacilů, optimálně tak s osmi kulturami. Tyto naprosto mimořádné dávky bych začal snižovat až v případě, že je tělo nebude potřebovat, což se projeví průjmem. Postupně bych ubral lactobacily a poté vitamín C a E, ale v mimořádně vážných případech tělo dokáže denně spálit i 20 000 jednotek vitamínu C a já takto na dálku nepoznám, jak jste na tom, v takových případech, běžně doporučovaná denní množství, nemají pro tělo žádný význam, je stále v hlubokém deficitu a léčebný výsledek je nulový a Vy se stále trápíte. U vápníku a hořčíku, jsou vhodnější organické formy, například z ořechového mléka a pro dobré vstřebávání vápníku, je nezbytné se pravidelně opalovat, nebo přijímat vitamín D, což moc nedoporučuji, protože ve větších dávkách je dost toxický. Dále je nutná kyselina listová a železo, což jde dobře dodat šťávou z červené řepy. Mimo to můžete mít i nedostatek jódu a je vhodné brát denně přiměřené množství mořských řas. Dále bych zařadil fungicidní látky, ve Vašem případě bych vsadil na fungicidní rostliny, například česnek, cibule, karabinec, lichořeřišnice a čaje s velikou fungicidní účinností, jako Lapacho a Vilcacora (Kočičí dráp). Naprostá bomba je koloidní stříbro a vyzkoušet by se dala i živá voda.
Mám kamaráda. Chodili sme spolu na průmku a dávali sme opisovat písemky ostatním, jó strojařina nám šla skvěle. Jezdili jsme spolu cyklovýlety. Ženili jsme se pár dnů od sebe, on mi svědčil, pak já jemu. Společné rodinné dovolené, návštěvy. I ty děti máme postejnavě staré.
Před deseti dny jeho desetiletý syn nějak nešikovně upadl, byl chviličku v bezvědomí, sjeli do okresní nemocnice. Dlouho se tam neohřáli, druhý den je poslali do krajské do Brna. To upadnutí nebylo náhodné, protože diagnoza: nádor na mozkovém kmenu, velikost 5 cm. Pěknej průser. Jenže průser néni jen to, co má kluk v hlavě, hlavní průser je to, kde to má. Tam se to prostě operovat nedá, protože tam vedou všechny životně důležitý cesty z mozku a nedá se tam nic vzít ani kvůli biopsii. Teď to klukovi utlačuje mozek, takže má problémy s rovnováhou. Doktoři poudaj, že buď to nechají být a je to na několik měsíců nebo půjdou na ozařování, nádor se na nějakou dobu zmenší a pak je to na pár desítek měsíců. Každopádně je to konečná, poudaj. Jako příčinu nádoru doktoři uvedli "je to náhoda nebo genetická porucha dělení buněk." Tak na to sem kamarádovi řek, že doktoři lžou.
Eště před dvěma týdny na pohled úplně normální zdravý dítě.
Ozařování začalo včera a potrvá šest týdnů.
S kamarádem jsem před chvílí zase mluvil. Oba (rodiče) zcela propadli beznaději a to, co řekli doktoři, je pro ně svaté, jinak řečeno, klukovi zbývá pár měsíců života a nejde s tím nic dělat. Jak doktoři, tak jeho vlastní rodiče už kluka pohřbili zaživa. Jediné, na co se rodiče upnuli, je ten krátký čas jeho dožití maximálně natáhnout. Jakékoli jiné možnosti léčby zavrhují, protože přece věří doktorům. Věří doktorům, že jde o bezvýchodnou situaci. Propadli tomu úplně stejně jako nějaký slepý víře, že vyhrajou sto milionů ve Sportce. Mám dojem, že problém je taky v tom, že oba ti rodiče jsou vysokoškoláci a jako študovaný lidi jsou holt ochotní věřit zase jenom študovanýmu doktorovi, byť ten jim nabídne jenom smrt. Homeopat nemá šanci...
Taky mám desetiletýho syna, takže si zkouším představit, co bych dělal já. Kdyby mi doktoři řekli, že je to každopádně konečná, asi bych poděkoval a urychleně sbalil kufry. Jestliže mi tady nepomůžou, musím to přece zkusit jinde. Přesně nevím, co bych dělal, svůj životní styl jsem změnil na vitariánství teprvá před pár měsíci, ale rozhodně bych dítě nenechával tam, kde mi nabídnou pouze jeho smrt. Sbalil bych ho domů, okamžitě asi nasadil MMS a konzultoval s doktory a homeopaty praktikujícími alternativní metody. Pár takových lidí jsem za ten rok poznal, i cenné Jardovy stránky zde. Rozhodně bych to nevzdal a nerezignoval tak, jak to udělal kamarád s manželkou. Nějaký ten půst už desetiletý kluk v pohodě snese a nemluvím o změně ve stravování, samozřejmě musí být raw pro omezování překyselení organismu. Copak to tam ten chudák dnes a denně v nemocnici dostává k jídlu. Když jsem jim říkal "vyhněte se ozařování, to se bude ztěžka napravovat", útočili na mne, ať nedělám chytrýho. Když jsem říkal, že ozařováním totálně rozhodí imunitu a bez silného imunitního systému že nemají mnoho šancí, říkali, že prostě musí věřit doktorům.
Naprosto odsuzuju tenhle kamarádův flegmatický postoj, v takový situaci bych nenechal svý dítě napospas doktorům. Zkoušel bych cokoli, cokoli jiného, kór když už stejně není (dle doktorů) co ztratit...
Jaroslave, prosím Vás, situace je krajně nemilá. Myslíte, že by mělo smysl s 10letým dítětem v takto vážném stavu Vás kontaktovat? Domnívám se, že byste k tomu určitě měl co říci, aby se ty šance na přežití zvýšily. Neřešil jste již něco takového s jiným pacientem, prosím Vás?? Co na tohle v tuto chvíli říkáte? Moc prosím o Váš názor. Děkuji Vám mnoho!
Před deseti dny jeho desetiletý syn nějak nešikovně upadl, byl chviličku v bezvědomí, sjeli do okresní nemocnice. Dlouho se tam neohřáli, druhý den je poslali do krajské do Brna. To upadnutí nebylo náhodné, protože diagnoza: nádor na mozkovém kmenu, velikost 5 cm. Pěknej průser. Jenže průser néni jen to, co má kluk v hlavě, hlavní průser je to, kde to má. Tam se to prostě operovat nedá, protože tam vedou všechny životně důležitý cesty z mozku a nedá se tam nic vzít ani kvůli biopsii. Teď to klukovi utlačuje mozek, takže má problémy s rovnováhou. Doktoři poudaj, že buď to nechají být a je to na několik měsíců nebo půjdou na ozařování, nádor se na nějakou dobu zmenší a pak je to na pár desítek měsíců. Každopádně je to konečná, poudaj. Jako příčinu nádoru doktoři uvedli "je to náhoda nebo genetická porucha dělení buněk." Tak na to sem kamarádovi řek, že doktoři lžou.
Eště před dvěma týdny na pohled úplně normální zdravý dítě.
Ozařování začalo včera a potrvá šest týdnů.
S kamarádem jsem před chvílí zase mluvil. Oba (rodiče) zcela propadli beznaději a to, co řekli doktoři, je pro ně svaté, jinak řečeno, klukovi zbývá pár měsíců života a nejde s tím nic dělat. Jak doktoři, tak jeho vlastní rodiče už kluka pohřbili zaživa. Jediné, na co se rodiče upnuli, je ten krátký čas jeho dožití maximálně natáhnout. Jakékoli jiné možnosti léčby zavrhují, protože přece věří doktorům. Věří doktorům, že jde o bezvýchodnou situaci. Propadli tomu úplně stejně jako nějaký slepý víře, že vyhrajou sto milionů ve Sportce. Mám dojem, že problém je taky v tom, že oba ti rodiče jsou vysokoškoláci a jako študovaný lidi jsou holt ochotní věřit zase jenom študovanýmu doktorovi, byť ten jim nabídne jenom smrt. Homeopat nemá šanci...
Taky mám desetiletýho syna, takže si zkouším představit, co bych dělal já. Kdyby mi doktoři řekli, že je to každopádně konečná, asi bych poděkoval a urychleně sbalil kufry. Jestliže mi tady nepomůžou, musím to přece zkusit jinde. Přesně nevím, co bych dělal, svůj životní styl jsem změnil na vitariánství teprvá před pár měsíci, ale rozhodně bych dítě nenechával tam, kde mi nabídnou pouze jeho smrt. Sbalil bych ho domů, okamžitě asi nasadil MMS a konzultoval s doktory a homeopaty praktikujícími alternativní metody. Pár takových lidí jsem za ten rok poznal, i cenné Jardovy stránky zde. Rozhodně bych to nevzdal a nerezignoval tak, jak to udělal kamarád s manželkou. Nějaký ten půst už desetiletý kluk v pohodě snese a nemluvím o změně ve stravování, samozřejmě musí být raw pro omezování překyselení organismu. Copak to tam ten chudák dnes a denně v nemocnici dostává k jídlu. Když jsem jim říkal "vyhněte se ozařování, to se bude ztěžka napravovat", útočili na mne, ať nedělám chytrýho. Když jsem říkal, že ozařováním totálně rozhodí imunitu a bez silného imunitního systému že nemají mnoho šancí, říkali, že prostě musí věřit doktorům.
Naprosto odsuzuju tenhle kamarádův flegmatický postoj, v takový situaci bych nenechal svý dítě napospas doktorům. Zkoušel bych cokoli, cokoli jiného, kór když už stejně není (dle doktorů) co ztratit...
Jaroslave, prosím Vás, situace je krajně nemilá. Myslíte, že by mělo smysl s 10letým dítětem v takto vážném stavu Vás kontaktovat? Domnívám se, že byste k tomu určitě měl co říci, aby se ty šance na přežití zvýšily. Neřešil jste již něco takového s jiným pacientem, prosím Vás?? Co na tohle v tuto chvíli říkáte? Moc prosím o Váš názor. Děkuji Vám mnoho!
Rakovina není nemoc jako třeba cholera, nebo tyfus, jedná se pouze o skládku vadných buněk a toxických látek, které tělo nemůže v daném okamžiku zlikvidovat. Aby vás zachránilo i proti vaší vůli, tak si vytvoří úložiště, na nějakém pro něj vhodném místě a když nastane z pohledu těla ideální situace, čímž je myšleno odstranění acidózy, tak tu skládku zase rozebere a vyloučí z těla ven. Nejedná se tedy o žádnou vážnou komplikaci v životě člověka a v průběhu našeho života takto běžně v našem těle malé nádory vznikají i zanikají, aniž bychom tomu věnovali nějakou pozornost. Průser vlastně je, když se na to nějak náhodou přijde a někdo se v té skládce začne šťourat. Poté se toxiny rozeběhnou po celém organizmu a tělo už si s tím poradí mnohem obtížněji, pokud si s tím vůbec dokáže poradit. Ozařování je tedy sice docela na prd, ale proti operaci, nebo chemoterapii, představuje až tak nejmenší zlo, hlavně u mozku kde se ozařuje skutečně pouze lokálně. Jinak se určitě dá skoro všechno změnit i životosprávou, hlavně s přihlédnutím na jeho dosavadní jídelníček, který předpokládám zrovna ideální být nemohl. Zkušenosti s nádorovým onemocněním mozku mám, ale ne u takto mladého člověka, to ovšem na věci nic nemění, vše je vlastně závislé na chemii těla a ta je stejná bez rozdílu věku. Pokud rodiče pochopí, co dělali vlastně špatně a změní to, šance na uzdravení je poměrně vysoká.
Jaroslave děkuji Vám, Vaše reakce mi zní naprosto pozitivně a velmi mi spravila náladu. Děkuji.
Jinak pokud jde o klučinův jídelníček, jde samozřejmě o v současnosti běžnou "vařenou" klasiku, to se týká celé jeho rodiny, jak jinak, bohužel. Budu v tomto smyslu na jeho rodiče působit, vždyť by byli blázni, kdyby se po těchto zkušenostech nezajímali o přirozenou stravu, i jeho maminka prodělala před dvěma roky karcinom maligní. Nechápu, že se ještě nepoučili...
Dobrý den,
matce kamarádky byl právě diagnostikován karcinom slinivky břišní. Má velikost cca 3 cm. Paní je rozhodnutá nepodstoupit klasickou léčbu a pátrá po alternativě. Mohl byste, prosím poradit, jakým směrem se ubírat? Byla by vhodná návštěva u vás? Moc děkuji za odpověď, pokud bude třeba mohu upřesnit informace. Věra
U klasické léčby rakoviny slinivky není prakticky žádná šance na přežití a alternativka zabrat celkem může i když vám nebudu tvrdit, že je to zcela jisté. Záleží na stavu nádoru a znamená to zcela zásadní obrat ve stavování i v přístupu k životním hodnotám a pak se uspět jistě dá. Naprosto stěžejním krokem je okamžitě srovnat pH tělních tekutin, docílit u pH moče hodnoty 7,5-7,8 pH a ty držet. Změnit stravu hlavně u tuků a dodávat pouze rozumné množství zdravých tuků, pouze omega 3 mastné kyseliny. Patrně jsou souběžně zanesená střeva, špatná defekace a špatně fungující játra, což se musí také vyřešit, jinak léčba moc nefunguje. Velice důležité je zbavit se parazitů, jak kvasinek a plísní, tak oblých a plochých červů. Vše je zde již mnohokrát popsáno, tak to prostudujte a návštěva určitě možná je, klidně mi zavolejte a nějak se domluvíme.
Koľko asi je "rozumné" množstvo tuku? Tie "iba" 3-omega, osobitne v pilulách, alebo ako? Aj ľanový olej obsahuje okrem 3-omega aj ďalšie esenciálne mastné kyseliny.
Rozumné množství je tak dvě polévkové lžíce a maximum tak čtyři polévkové lžíce. Zbytek jsem blbě formuloval a myšleno není pouze, ale převážně, protože v ničem nejsou pouze omega 3 mastné kyseliny v tom máte zcela pravdu.
Ahoj, zenska lekarka mi zistila pritomnost HPV virusu a cytologicke vysledky uz dva krat vysli zle. Posiela ma na konizaciu s pripadnou dalsou liecbou a odporuca vakcinu proti virusu HPV. Ja som sa zatial rozhodla pre alternativnu samoliecbu - uzivam bylinne elixiry, dnes som si robila vaginalny vyplach mocom a vypila som asi 1,5 dcl mocu. Tiez som citala o vyplachoch sodou a zmesi javoroveho syrupu so sodou. Na trhu je tiez vela roznych pripravkov a liekov (vaginalne capiky, roztoky..). Rada by som podstupila co najucinnejsiu liecbu, pretoze ak sa vysledky nezlepsia, v septembri mam podstupit spominanu konizaciu. Mam 30 rokov a uz vyse 5 rokov nejem maso. Jem vela sojovych vyrobkov (sojove "maso", tofu, pomazanky, "parky", "salamu"..) Citala som vsak, ze soja sa vobec neodporuca pri protiplesnovej diete a ma vela negativnych vplyvov na zdravie a vznik rakoviny. Tiez vela potravin zo zoznamu zasadotvornych sa nezlucuje so zoznamom potravin protiplesnovej a protirakovinovej diety. Preto prosim o radu - ako sa najlepsie liecit a stravovat v mojom pripade. Vdaka.
Cokoliv ořezávat nemá valný význam a je potřeba navodit rovnováhu v těle. Tyto stránky vlastně ani nic jiného neřeší, čili číst a snažit se to i pochopit. Vaše rozhodnutí o aplikaci urinoterapie je správné, ale hlavní je v tomto momentě udržet relativně vysoké pH a to na hodnotách 7,5-7,8 pH. Soda je jednou z mnoha možností jak to pH udržet, ale rozhodně přirozenější je to pomocí stravy. Základ je nekvasit a vy patrně kvasíte po špatných kombinacích jídel, což v konečném důsledku vede k překyselení i po naprosto zdravých potravinách. Lékům bych se docela vyhýbal, protože jde o další zdroj kyselin a většinou se tím situace pouze zhoršuje. Maso je možná zdravější jak ta blbá sója, tu by rozumný člověk jíst opravdu neměl a nemocný už vůbec ne. Na kvasinky a plísně neplatí dieta, ale logika stravování, což si můžete nastudovat ve vlákně o kandidě a také si udělejte plivací test na přítomnost kvasinek. Jednoznačně se zabývejte kvasinkou, nedostatkem kyseliny chlorovodíkové, základních minerálních látek, tedy hořčík, vápník, jód, selen a vitamínů hlavně D3,B6,B12 a E. Pokud bude cokoliv nejasné, tak se znovu ozvěte, nebo mě můžete zavolat a případně se můžeme i sejít.
Urcite si ostatne prispevky na tuto temu pozorne precitam. Tiez si myslim, ze s mojou stravou nebude nieco v poriadku - ale kde mam zistit, ako spravne kombinovat jednotlive potraviny? Treba sa riadit zasadami delenej stravy, alebo niecim inym? Vegetarianstva by som sa nechcela vzdat..preto je otazka, ako zabezpecit telu vsetky potrebne latky s vylucenim masa a soje + sa zbavit HPV virusu a kvasiniek. Rada by som svoje pH zvysila co najrychlejsie, pretoze urcite nechcem, aby sa moja diagnoza zhorsila (alebo stagnovala).
To si toho budete muset přečíst mnohem více a nejen přečíst, ale i pochopit, což zatím evidentně neprobíhá. Nesnažte se v této oblasti šetřit na sobě časem, čas je totiž to nejcennější co máme k dispozici a pokud ho někde dáváme málo, tak hlavně sobě. Správné kombinace potravin nezjistíte nikde, to budete muset začít dělat to, co zde všem doporučuji a každý den si zaznamenat skladbu stravy, výsledné pocity po daném jídle a dosažené pH moče a slin. Již zhruba za měsíc, až dva máte jasno, co vám funguje a co ne, jinak se to zjistit nedá, protože každý kvasí po něčem jiném a velkou roli u toho hraje psychika, místo kde žijete, životní styl a převažující strava. Z tohoto vám je doufám jasné, že ztrácet čas hledáním kompletního návodu není nutné, žádný prostě neexistuje, funguje pouze ten, co si postavíte na míru. Vegetariánství je stejně škodlivé jako požírání velkých objemů masa a pokud vůbec existuje nějaký doporučitelný směr, tak je to vitariánství, nebo fruktariánství, ale i zde bych to nepřebíral slepě a stavěl si svůj stravovací směr tělu přesně na míru. Rychlé upravení hodnot pH vám zajistí monodieta na melounech, na což je nyní ideální doba, také to zde často doporučuji a pokud ji pojedete několik dní, tak musíte snadno docílit doporučené hodnoty, které se pak snažte udržet.
Zacala som si robit doporucene testy na pritomnost kvasiniek, HCl a pH mocu. Test na kvasinky bol pozitivny, ale po zvyseni konzumacie suroveho ovocia, zeleniny a stiav sa test znacne zlepsil (momentalne je po dvojdnovej konzumacii syrov a bieleho peciva - aj ked v malom mnozstve zase rovnaky ako na zaciatku testovania). Test na HCl nevysiel velmi pozitivne - mierne grgnutie sa objavilo az po urcitom case, ale testovanie budem este opakovat. PH mocu je rano kysle, potom vsak uz zasadite (medzi 7-8) do cca. piatej hodiny popoludni - niekedy aj dlhsie, potom zase kysle. Aplikaciu uriny som skusala niekolko krat, ale po niekolkych dnoch sa mi na dlani lavej ruky (spodna cast) objavili tmavsie svrny - na internete som nasla, ze to moze svedcit o problemoch s pecenou, stitnou zlazou alebo o infekcii. Moze to nejak suvisiet s aplikaciou uriny? Momentalne citam na fore o ociste pecene - ake poradie a sposob ocisty jednotlivych organov + klystyrov by ste doporucovali na zaciatok pri premnozeni kvasinky, bakterii a gynekologickych problemoch? (moje vysledky z vysetrenia obliciek boli ok az na pravdepodobnost chronickej uroinfekcie s proteinuriou a ine vysetrenie som zatial neabsolvovala). Tiez prosim o radu, ktore doplnky stravy (vitaminy a ine - napr. MMS, betain..) by bolo najvhodnejsie uzivat pri spominanych problemoch. Dakujem.
Zbavit se kvasinek je běh na dlouhé trati a trvá tak 6 měsíců, čili pár týdnů to určitě neřeší. Kyselinu musíte v tomto případě dodávat, případně používat nějaké doplňky na její tvorbu. Ta játra to mohou být, ale určitě by bylo vhodné si vytestovat stav štítné žlázy a nadledvinek, pomocí měření ranní teploty v ústech, což jsem zde již mnohokrát popisoval. Urinou se nic pokazit nedá, pouze se urychlí vylučování toxinů a z toho klidně mohou být i nějaké fleky po těle. Čistit jednoznačně střeva, pak játra a rozchodit žlázy, nicméně je to dost o stravě, tukách a psychice, to si zde musíte toho dost přečíst, ale vše již bylo řešeno. Prozatím dávejte betain HCl a celou, zde uváděnou, skladbu doporučovaných doplňků. MMS se můžete pokusit užívat, ale bez kyseliny chlorovodíkové v žaludku s tím patrně budete mít dost zbytečných potíží a asi to mnoho nevyřeší.
Dobrý den, potřebuji poradit hlavně s doplňováním minerálů a vitamínů.
Již 2 roky bojuji s rakovinou dosti agresivního typu(sarkom pojivové tkáně).
Mám 33let, vše začalo po druhém porodu, ale nádor byl hodně veliký, takže se
živil v těhotenství.Mám za sebou 2 operace v dutině břišní, 1 chemo a jedny
ozářky. Zhruba před 3/4 rokem jsem byla na PET, kde svítí 2 místa na
hrudníku a jedno malé na játrech. Nyní opět PET a nález je stejný. Tlačí mě
do další chemo, ale nejspíš zatím půjdu na odběr vzorku, zda se jedná o
zhoubnost. Tady vidím aspoň malinkatou šanci, že se nejedná o
rakovinu.Zhruba 4 měsíce nejím maso, vynechala jsem i mléčné výrobky(občas
jen trochu kefíru nebo activii s probio), pečivo(ale až nyní jsem se
dozvěděla, že i celozrnná špaldová mouka vadí-dělala jsem si občas doma
buchtu nebo placky a na snídani jsem dávala celozrnné vločky), ale nyní dám
pryč a nahradím ráno ovocem, dále cukr jsem nahradila medem v kombinaci s
javorovým sirupem a stévii. Ob
as jsem zobla něco sladkého, ale nyní také vynechám. Dělám jen ořechové
musli s medem. Přes den dám kávu(ne turka) se syrovátkou nebo špaldové kafe.
Večer trochu hřeším a dávám sklenku kvalitního červeného suchého vína s
jemně perlivou vodou a pár ořechů.
Mám za sebou kůru MMS1 v kombinaci s MMS2( 3 týdny 10x3kapky aktivované kys
chlorovod. + 4xcelé tobolky), hřebíčkovou kůru, tento týden 3.očista
jater(při 1.nic nevyšlo a při 2. něco málo, tak snad se zadaří lépe).Stále
také řeším akné, MMS nepomohlo, tak nyní přecházím na KS(i 2xdenně postřik)
zatím 2x5ml. Dávám také pangamin bifi- kvůli střevům, ale asi to bude málo?
Ráno začínám lžičkou javor.sir. se sodou, snídaně, pak kafe, před obědem
lžičku dologranu(mám lepší ph odpoledne),na oběd mám většinou vařenou vodu s
bylinkami a kořením+zeleninu dělanou v páře nebo zapečenou brokolici či
čerstvou rybu s bramborem, občas těstoviny se syrovým kys. zelím a trochou
tvrdého sýra, odpoledne doplňuji hcl(do 3/4l tak 20kap.10%), na večeři to
samé co oběd. Tekutin 2-3l denně. Večer zázvorový čaj+lžička kurkumy.Kolem
20h dám váp+hoř+zin ve formě tablet, kolem 22h 3g Céčka s postupným
uvolň.( nyní s lžičkou jav.sir se sodou), kolem 22.30(teprve 2dny) 2 lžičky
chloridu hořečnatéhs trochou vody rozetřu po těle.Objednala jsem také selen
a vit.E, ale nevím kolik můžu brát. Ph měřím pravidelně, ráno kolem 5,7-odpo
přes 7(včera 7,6)-večer zase klesne. Četla jsem, že jedlá soda zatěžuje
imunitu a že chlorid hořečnatý se špatně vylučuje, že je lepší pít epsomskou
sůl?
Mám si raději koupit nějakou odkyselující směs nebo můžu zůstat u sody?
A hlavně chci poradit, kterých minerálů a vitamínů víc či míň. A myslíte, že
i při takových ph hodnotách ta potvora ve mně může ještě být? Jinak dělám
ještě 1xtýdně klystýr a 2xkoupel v MMS.
Předem moc děkuji za jakékoliv doporučení a rady. Zatím neházím flintu do
žita, vím, že to chce hodně času.
Tak ono to ani není o tom, zda ve vás být může, nebo nemůže, to jsou stále vaše buňky, čili tam je vždy, akorát ty buňky mají normálně nastavený správný režim spalování a probíhá u nich buněčná smrt, což se u rakoviny neděje. Veškerý boj rakovinou tedy nesmí probíhat na úrovni nenávidění některých buněk, ale pochopit, že ty buňky je potřeba pouze umravnit a vše se zase vrací do normálu. Tak, jak to popisujete, konáte dle mého názoru celkem správně, akorát bych asi ještě přitvrdil v tom vyřazení sacharidů ze stravy, minimálně na nějakou dobu, pro snazší srovnání těch zmutovaných buněk, protože cukr je jejich hlavní palivo a bez něho hladoví. Pokud se týká jednotlivých doporučení, to je vždy lepší mě zavolat telefonem, nebo na skype, přičemž kontaktní údaje máte pod mojí fotografií na hlavních stránkách. Odkyselení by se normálně mělo dít pomocí stravy a dostatečného objemu kyseliny chlorovodíkové v žaludku, ale po nějakou dobu jedlá soda nijak nevadí, nebo je vhodné odkyselovače střídat.
Dobrý den, předem děkuji za tyto stránky, kde jsem se dozvěděla mnoho užitečného. Sice toho mám hodně tady přečtené, ale mám více otázek:
1. ph 5,7 ráno - není to málo(mám docílit jeho zvýšení)?
2. Je nějaký systém doplňování minerálů a vitamínů? Např. vitaminC je lepší dát večer nebo ráno?
A když ho budu brát s kombinací odkyselující směsi, bude to fungovat stejně jako se sodou?
A postačí ty 3g denně nebo mám navýšit?
3. Je lepší popíjet epsomskou sůl(přebytky se vyloučí průjmem) nebo můžu pokračovat s
roztíráním chloridu sodného po těle(prý je problém s vylučováním). A stačí 2lžičky nebo mám
navýšit? (Nyní mě totiž zase trápí hemeroidy)
4. Stačí do kuchyň.soli zamíchat sůl draselnou nebo raději sehnat himalájskou?
5. Kolikrát týdně můžu jíst ryby?
6. Do polévky přidávám také mořské řasy, začnu konopné semínko a lněný olej. Není to moc
najednou?
7. Začínám doplňovat také selen s vit.E, můžu třeba 300mcg, i když pojídám denně pár para ořechů a vlašských ořechů nebo mám k obědu zrovna rybu? Nebylo by to moc?
8. Už několik let řeším také akné, které se snad nyní upraví stravou. Ale začala jsem také s KS.
Zatím 10ml denně, jak moc mám přitvrdit? A jelikož se jedná u mě asi o hormonální záležitost,
tak nejspíš přidat kotvičník a je ještě něco jiného?A bude stačit pouze čaj nebo raději tinkturu?
Jinak tedy vynechám úplně cukr a pořídím odkyselující směs.
Prosím, zda nevíte, kde se dá himalájská sůl zakoupit nejlépe.
Dovolím si krátce já:
1.není, může být i méně v závislosti na tom, jak se tělo zbavuje kyselin
2.vcelku obsáhlá otázka, ale ve zkratce většina prvků se bere s jídlem, zinek samostatně, céčko ideálně do čerstvě vylisované šťávy, nikdy nekombinujte železo a vitamín E dohromady
3.co tím chcete řešit, nedostatek hořčíku? Pokud ano tak chutnější je chlorid hořečnatý, má i jednu zajímavou vlastnost, že přebíjí nechutný chlorid zinku
4.Pro lepčí poměr draslíku a sdoíku určitě chlorid draselný, zadejte si do vyhledávání draselná sůl
5.Klidně 2x pokud seženete čisté, což bude problém. Pravděpodobně narazíte buď na nadopovaného pangasiuse nebo mořské otrávené rtutí. člověk v tomto ohledu odvedl "skvělou" práci a teď se mu to vrací. Pokud Vám jde o Omega3, konkrétně EPA a DHA, vemte si cca 6g rybího tuku denně, toho čistěného
6.Klidně přidávejte, ale ne do horké, ať má max 50 stupňů. Lepší je ale z řas udělat salát a semínka a olej na zeleninu nebo do patlanice
7.V tomto případě bych selen nechal na 100mcg a éčko klidně 400 obden, nebo každý den měsíc a měsíc pauzu
8.Akné se Vám spraví jakmile srovnáte prvky v těle, změníte stravu a pročistíte tělo. Důležitý pro pleť bude zinek, vitamín E, síra, omega3. Klidně dávejte i přímo na pleť - vemte nějaký základní krém, třeba indulonu, vymáčkěnte tam jedno éčko, nakapejte pár desítek mg zinku, gram až dva msm a máte mast, za kterou byste dala v lékárně stokoruny. Můžete potírat střídavě s lněným olejem anebo konopnou mastí.
Radikálnější řešení je udělat si MMS do postřikovače a obličej postříkat cca 10 aktivovanými kapkami. Můžete i vnitřně ale to vám nějaký čas akné poleze i ušima.
Hlídejte pečlivě ph
Hodně štěstí
Tak člen sakul vám to píše správně a navíc většina vašich dotazů je zde několikrát zodpovězena, takže doporučuji používat funkci vyhledávání a zjistíte mnoho dalších důležitých souvislostí na něž se nyní odpovídat nedá. Himalájská sůl se dá koupit v každí slušné prodejně racionální výživy.
Díky za vyčerpávající odpověď.
Mám toho tady hodně načteno, ale jelikož jsem řešila a stále řeším různá vyšetření, děti a nejlepší postupy MMS1 a MMS2, nyní koloidní stříbro atd. - je to prostě náročné a k některým pro mě důležitým věcem se dostanu až po několikahodinových sezeních večer u počítače. Takže se předem omlouvám, zda se ptám na něco, co už tady zaznělo. Díky za pochopení.
Jinak na akné jsem zkoušela i MMS postřik při MMS kůře, ale nezabral.Myslím, že u mě je to také hormonální záležitost, jelikož se u mě rakovina projevila v těhotenství a nejspíš po podávání tablet na růst vajíček. Jinak jsem zkusila také amarantový olej, ale jen na potěr obličeje. Dělalo mi to dobře na pleť, ale akné to nevyřešilo. Vitamin E mám objednaný s kombinací se selenem, tak snad to nevadí, příště objednám samostatně.Zinek zatím nemám.
Na chlorid hořečnatý jsem se ptala, protože mi vyhovuje potírat ho večer na tělo, ale četla jsem, že je problém s vylučováním? Je s tím tedy problém nebo můžu pokračovat? S nedostatkem hořčíku jsem mívala problémy a na hemeroidy jsem četla někde tady na stránkách, že by mohl zabrat právě hořčík, ale nevím, zda ty 2lžičky stačí?
Díky
Promiňte, ale ještě jsem se zapomněla zeptat na ten zinek.Snad to nebude znít hloupě, ale znám pouze ve formě tablet, ale v kapkách nemůžu najít. Můžete mi to objasnit?
Díky
Tak rozhodně se musíte zaměřit na všechno, co omezuje a likviduje plísně. Ten problém je ze špatné krve a pokud nespravíte krev, neřešte pokožku, to pouze ten bordel ženete zpět do těla. Hořčík se touto cestou předávkovat nedá a navíc jakákoliv laboratoř vám ho vytestuje za pár korun a kdykoliv. Obávám se, že při dlouhodobém deficitu ta dávka bude malá, to chce dodávat tolik, aby těsně nenastal průjem.
Farmacie ho má pouze v tabletách, ale dá se namíchat roztok z chloridu zinečnatého, což je výrazně levnější a funguje to také dobře.
Dobrý den, asi to dude zase hloupá otázka, ale vynechat veškeré sacharidy. Tím myslíte asi i ty těstoviny? Můžu nahradit celozrnnou rýží nebo je to to samé?
Díky
občas ve zdravěnce, ale bohužel ne v každé, proto kupuji jednou dvakrát ročně ve velkém z tohoto e-shopu Korosu, jsem zcela spokojen tedy mohu tento zdroj doporučit
No a jinak k Vašim otázkám, Marcelo, Vy nutně potřebujete pročíst dvě knížky, které Vám velmi pomohou:
Johannes F. Coy, Maren Franzová - Výživou proti rakovině
Kurt Tepperwein - Pryč s kyselostí
Obě hned stáhnete z webu ulozto
To si děláte skoro srandu, trochu si to nastudujte, uvádíte dva základní zdroje sacharidů, vynechat musíte všechny sacharidy, čili třeba i ovoce, větší dávky mrkve a červené řepy, prostě kde co.
Dobrý den, tak jsem něco nastudovala a snad jsem zase o něco chytřejší.
Takže vynechám těstoviny, rýži a jen občes dám kousek bramboru do polévky, dále vynechat hlavně banán, pomeranče a mandarinky. Kousek jablka dávám do patlanice, tak snad to nevadí? U česneku a cibule si nejsem jistá. Můžu kousek přidávat?
3. očistu jater už mám za sebou, vyšlo toho celkem dost, sice malé kaménky, ale úspěch to byl. Za 14 dní bych chtěla udělat další očistu a zároveň pročistit i ledviny metodou pití šípkového čaje+sorbit. Znáte to a máte s tím nějaké zkušenosti? Chtěla jsem napřed zkusit očistu pomocí melounu, ale není sezona. Dal by se nahradit něčím jiným? Někde jsem četla, že okurkama, ale v jakém množství?
Moje mamina dělá pomalou očistu jater. To znamená zhruba 3 měsíce dodržet postup- mezi 21h a 22h nejíst a nepít, dát 2lžíce oliv.oleje a pak 2lžíce citr.šťávy. Myslíte, že to také funguje?
Dále jsem si udělala denní rozpis doplňování vitaminů a minerálů.
Ráno na lačno ZINEK 30mg(chelát), zhruba za 30min. snídaně + 4ks pangamin bifi, pak MSM 3g, vitaminC 2g + odkyselující směs. Dopoledne popíjet bylinné čaje na čištění krve. Před obědem lžičku dologranu, k jídku lžíci rybího oleje, vitaminE 400mg+selen 200mg(obden). Odpoledne doplňovat hcl. Večer k jídlu laktobacily, pangamin bifi 4ks. Pak vitamin C 3g + odkyselující směs. Před spaním 10g chloridu hoř.( potřu na tělo). Říkala jsem si -je to výborný peeling, tak jsem vtírala i na dekolt a udělala se mi super vyrážka, ale jinde po těle ne, takže aspoň vím, že tam už příště ne.
Můžete mi poradit, zda je tam vyloženě nějaká nevhodná kombinace a kam případně zařadit KS nebo udržovací dávku MMS, aby se jeho účinky nesnížily? Případně také hřebíček, jelikož mě čeká opakování hřebíčkové kůry.
A mohla bych si u vás objednat vitaminC v prášku a chlorid draselný?
Moc děkuji.
Sacharidy bych zcela vyloučil a česnek většinou nevadí, ten čaj neznám a okurek můžete používat naprosto neomezené množství. To pomalé čištění jater asi funguje, ale spíše bych k tomu dal ostropestřcovou kašičku, čaj chanca piedra a schizandru čínskou. Pokud se týká těch doplňků to asi vyhovuje i když tam nevidím béčka a ten Pangamin to nedá. Koloidní stříbro bych do toho již nemotal pokud tam máte MMS to by se vyloženě tlouklo. Hřebíček nijak nevadí, ten se snese se vším. Objednávku dejte do emailu, nebo soukromé zprávy a manželka vám obratem zboží pošle.
Dobrý den,
určitě tedy vynechám i brambory, cibuli a jablko. Vitamin B objednám, ale nejsem si jista, zda stačí nějaký B komplex nebo mám koupit každé B zvlášť a užívat jednu tabletu denně a následně navýšit například B12 a B6?
Dnes mi přišlo MSM, ale nemůžu se nikde dočíst, zda to popíjet nebo přidat do jídla. Našla jsem zde postup na kombinaci s práškovýmC a sodou-to začnu až objednám C, zatím mám jen v tabletách. Ale pokud se soda nemá brát nějak dlouhodobě, tak nejspíš dělat nějaké pauzy a míchat to jinak?
Děkuji
U těch béček je dobré dodávat nějaký kvalitní B komplex a ještě k tomu léčebné dávky konkrétních vitamínů, které jsou evidentně deficitní. MSM, tedy síra, se dá brát i více jak 6 g denně a pouze rozpustit do vody a vypít. Céčko se sodou již není soda a chová se to pak jinak, čili toho se bát nemusíte a práškové céčko i farmaceutická soda je v nabídce na konci fóra.
Dobrý den,
za týden se chystám na očistu ledvin pomocí okurku. Mám si tedy odšťavnit okurky-bude stačit třeba 1,5 šťávy(se slupkou)? A k tomu přikusovat(i se slupkou?), tak jak je to u melounu?
Děkuji
Odšťavnit i se slupkou, to nevadí, ale jedl bych je raději bez slupek, ty jsou ve větším množství dost zatěžující na trávení.
Dobrý den,
tak 3 dny mě trápí krvácení po stolici(chodím tak 2xdenně, zácpa to není), dlouho jsem měla klid. Zdá se mi, že to začalo od té doby, co ráno piju hořčík(1lžičku do vody) a večer potírám(2lžičky).Může to tím být? Nebo mě napadl hřebíček, který teď beru.
Díky.
Milá Marcelo,
chápu, že když člověk bojuje s rakovinou agresivního typu, má v hlavě zmatek a neví co by do sebe nacpal, jen aby si pomohl. Pokud opravdu máte strach o svůj život, pak Vám radím jediné: nekoukejte na to, co je napsáno shora a neberte vůbec nic!!! Držte absolutní hladovku bez šťáv, čajů... zkrátka krom naprosto čisté vody nic nepřijímejte. Zkušení půstaři dokonce říkají, že i vodu jen destilovanou. Stáhněte se někam do ústraní, ať Vás příliš neovlivňuje okolí a meditujte o smyslu života, o tom, co je v něm podstatné a co ne. Snažte se co nejvíce odpoutat od materiálního světa, hoďte za hlavu co je nepodstatné, snažte se být v pohodě, dělejte jen to, co Vás baví. Vyhledejte si témata o půstu, bude Vás to vést, posilovat a odpoutávat od myšlenek na jídlo. Za každou cenu to musíte vydržet nejméně 3 týdny, nejlépe však šest!!! Dá se to, hlavně se chraňte jakéhokoli uždibování či ochutnávání. Během tohoto půstu se v těle dějí neuvěřitelné změny a zbaví se i hodně silných karciogenů (např. cykl. uhlovodíků typu benzpyrén,...) Půst Vás uzdraví, jídlo usmrtí, to vždy mějte na paměti.
Přeji Vám pevnou vůli, zdraví získáte. Věřte mi prosím, vím o čem hovořím!
Dobrý den,
mám sice zmatek v hlavě a proto jsem se také začala zajímat o čtení těchto stránek a také jsem sem napsala. O metodě půstu jsem samozřejmě také četla, ale osobně si myslím, že při mé váze 56kg by to byl hazard se životem. Ale můžu se mýlit. Nyní jsem pouze na zelenině a i tak jdu s váhou dolů (ale pořád doufám, že to nebude tak razantní úbytek) a hlavně důvěřuji radám pana Jardy, jinak bych tady na těch stránkách vůbec nebyla. Díky němu jsem se odhodlala udělat i kůru MMS, protože velice oceňuji, že než někomu začne radit, tak to sám vyzkouší. Takže to byla moje inspirace.
Nyní také bojuji s udržováním ph přes den( vynechala jsem ranní dávku sody na udržení ph), začala jsem užívat ALKALA N, ale nedaří se mi dostat na hodnotu přes 7. Dnes jsem opět sáhla po sodě, ale snad zítřejší očistou ledvin to ph srovnám a dokážu si ho pak udržet.Chtěla bych ale vědět, zda se ovlivňují - přípravek alkala n a zároveň doplňování hcl(tak jak je to u sody a hcl).
A můžete se, prosím, pane Jardo vyjádřit k mé otázce, zda krvácení po stolici může být zapříčiněno pitím hořčíku nebo užíváním hřebíčku? A také k metodě půstu(pouze na vodě)?
Děkuji
Obecně se odkyselovače s HCl netlučou, pokud budete odkyselovat ráno a HCl si dáte až po jídle. Hořčík by krvácení vyvolávat neměl, to vždy dělají kyseliny a kandida, která z nich žije. U hřebíčku je to teoreticky možné, pokud by tam bylo větší mnnožství parazitů, které hřebíček zlikviduje a stěna střeva pak může krvácet. Pokud jde o půsty, to má člen pecador plnou pravdu, ovšem bez předchozích zkušeností s půsty to vidím jako problém, to by vás musel vést někdo zkušený, jinak je to dost riskantní, ale rozhodně účinné, kandidu to většinou zlikviduje a rakovina je vlastně kandida.
Očistu ledvin mám úspěšně za sebou, ani to tak dlouho netrvalo(zhruba 1,5h), dostala jsem do sebe něco přes 2l okurkové šťávy a 2 a půl okurku jsem snědla.Ph se drží na 7,7.
Stále přemýšlím, s jakou šťávou míchat vit.C+sodu, abych do sebe nedostala moc sacharidů a zároveň se C uvolňovalo postupně. Můžu tedy okurkovou? A je lepší šupnout rovnou ráno vrchovatou lžičku C nebo raději rozdělit dávku na ráno a večer.Dále mě napadlo, zda se C nechá zreagovat se sodou v trošce vody a pak se dolije šťávou nebo šťávu můžu rovnou použít?
V lednu mě čeká 4.očista jater a po ní bych chtěla opět zkusit kůru MMS.Jelikož při první jsem nedoplňovala hcl, nyní pravidelně. Můžete mi poradit, zda udělat kombinovanou MMS1 a MMS2 nebo postačí MMS2(př. 4 celé tobolky denně po dobu 3týdnů)?
A na ten hořčík jsem se ptala, protože chlorid hořečnatý je podobný jako epsomka, ktará prý při vylučování dráždí konečník. Napadlo mě tedy, zda také hořčík nedráždí při průjmu(měla jsem 1x) hemeroidy a ty pak krvácí?
Moc děkuji.
Tak vidíte, že se pH dá upravit celkem rychle. Céčko potřebuje něco barevného, třeba rajčata, nebo cokoliv co je barevné, což okurka není. Určitě je vhodné ho brát rozloženě do celého dne. To MMS 2 by stačit mohlo, ale nedovedu to odhadnout, každý reaguje jinak. Hořčík to nedráždí, to dráždí vysoká koncentrace jakékoliv soli, čili to je o té koncentraci.
Dobrý den,
zkusím tedy aspoň trochu šťávy z rajčat, papriky a okurku-snad je to dobrá kombinace. A můžu tedy to C se sodou(pak šupnu ještě msm) rovnou zalít šťávou nebo nechat zreagovat v troše vody? MMS zkusím tedy kombinovaně.
Děkuji
Kombinace vyhovuje a céčko se sodou a MSM také, ale nevyhovuje do toho to MMS, to se dělá tak, že se bere MMS celý den a dvě hodiny poslední dávce se dává to céčko
Asi jsem to špatně formulovala. Myslela jsem kombinované mms, tedy MMS1 i MMS2 a samozřejmě C šupnu až večer, po dobu kůry ráno vynechám.
Díky
Pak je to v pořádku.
Dobrý den,
mám více otázek,tak předem děkuji za trpělivost.
1. Nechám zreagovat v troše vody po jedné lžičce vit.C a sodu, doleju okurkovo-rajčatovou šťávou dopoledne.A to samé odpoledne. Ph se mi potom drží pořád přes 7 až do večera. Sice jsem ráda,že je tak vysoké, ale nechci to dělat špatným způsobem. Je to tedy dobrý postup nebo mám sody ubrat?
2.Do patlanice přidávám sezam a konopné semínko. Musí se také mixovat, tak jako lněné semínko, aby tělo využilo všechny prospěšné látky? A jak je to u sluneč.semínek?
3.Přes den pojídám tak hrstku goji,ale četla jsem, že mnoho plodů v sušeném stavu obsahuje hodně sacharidů. U goji jsem hodnotu nikde nenašla. Můžu ji teda jíst?
4.Po MMS kůře bych začala užívat rozmix.lichořeřišnici 3xdenně po 1lžičce. Můžu ji namlet do zásoby nebo musí být vždy čerstvě namletá?
5.Do jídla přidávám řasy wakame. Na obalu je psáno povařit, ale já pouze namáčím. Může to tak být?
6. Pobolívá mě v oblasti pravého žebra. Nevím,zda je to žlučník nebo játra.A nevím, zda je to způsobeno tím nálezem na játrech. Zatím užívám 2xdenně 20kapek ostropestřece. Můžete mi poradit, co ještě přidat?
Moc děkuji.
1)To děláte blbě, dává se to v poměru 2:1 objemově.
2)Určitě ano.
3)Do objemu 30-40 g by to nemělo zásadně vadit.
4)Klidně si můžete udělat rozumnou zásobu.
5)V tom problém nevidím.
6)Na játra ostropestřcovou kašičku, schizandru čínskou a čaj Chanca piedra.
Dovolím si k tomu taky slovíčko, prosím Vás. V žádném případě nemíním negovat Jardovy správné odpovědi, on je mnohem zkušenější než já, ale:
ad 2) vždy, když přijde řeč na semínka, doporučuji je předem máčet. Semínka v suchém stavu příroda obdařila inhibitory enzymů a nenamočíte-li semínka předem, tyto inhibitory zbytečně zatěžují naši (Vaši) slinivku,
ad 3) jasně, goji (a sušené ovoce obecně) obsahuje hafo sacharidů, ale pokud budete držet limit 1 g na 1 kg Vaší tělesné váhy za den, pak to je v pořádku.
Koukněte do knížky Výživou proti rakovině, autor Johannes Coy. Skvělá knížka!
Dobrý den,
jsem ráda,že jsem se zeptala na to C se sodou-špatně jsem si napsala postup. Díky.
Pokud semínka předem namočím, je nutné je nějak drtit?
Chci zakoupit také lékořici lysou-kolik a kolikrát denně můžu max. konzumovat? Rozdrtím a zapiju vodou.Také uvažuji o mladém ječmenu-můžu přidávat do patlanice nebo se hodí pouze do vody na pití?
Chtěla bych také zakoupit osmotické zařízení. Kolik této vody denně můžu vypít? Samozřejmě do ní přidám i himalájskou sůl. A můžu dávat malé množství i dětem od 2let(druhé dítě 6let)?
Děkuji.
P.S. Výživou proti rakovině už mám od R.Béliveau-dobré čtení.
V prispevkach sem narazil na zajimavy podmet, procitani je pro nemocneho resp podle mne spis zdraveho casove i psychicky tak narocne ze mu to bere drahoceny cas pro dusevni ocistu, pohodu, relax, chozeni do prirody, sex, uzivani si zivota, naopak sezeni u pc muze akorat vyvolavat uzkost. Nekdo kdo je prilis cilevedomy s tahem na branky si diky tomu muze vic uskodit nez pomoci. Nekdy mene je vice na to nezapominat.
P.S. Výživou proti rakovině už mám od R.Béliveau-dobré čtení.
Pokud semínka důkladně rozkoušete, tak je drtit nemusíte. Lékořice se bere v rozmixovaném stavu cca 2-3 kávové lžičky denně, po dobu 8 týdnů, ale ne při vysokém tlaku. Ječmen se dá do patlanice přidávat a osmotická voda je pouze extra čistá voda, čili té se dá pít libovolné množství, pokud k tomu užíváte čerstvé šťávy. To samé platí pro děti, to se není třeba bát, moje dcera ji pije prakticky stále.
To je pravda, ale nějak se k těm informacím dostat musí a toto je nejrychlejší cesta.
Dobrý den,
1.Dělala jsem si test na štítnou žlázu, protože jsem s ní měla v těhotenství problémy. Hodnoty vyšly pod 36,6(měřeno 30min po jídle, ale ne vždy v klidu), proto bych chtěla zkusit i test skvrnou na zápěstí, ale bohužel mi u nás v lékárnách nechtějí namíchat lugolův roztok. Budu u vás objednávat nějaké zboží, můžu tam připsat i tento roztok? Předem moc děkuji.
2.V lednu zahájím MMS kůru, můžu při ní brát lugolův roztok, ostropestřecovou kaši, případně i lékořici?
3.Příští týden mě čeká další očista jater. Mám ale dilema-abych do sebe necpala příliš sacharidů, ale zároveň neporušila přípravu na očistu-můžu jíst před ní pár jablek a v den očisty vypít větší množství jablečné šťávy? Nebo to pití není nutné?
4.Po očistě ledvin mám sice pěknou nezakalenou moč, ale je sytě žluté barvy, i když hodně piju. Dříve jsem při vypití většího množství tekutin měla moč skoro bezbarvou. Někde jsem četla, že to může být špatným vstřebáním některých vitamínů(např.B) a následným vyloučením v moči. Pokud to tak je, co mám udělat pro to, aby k tomu nedocházelo.
Děkuji.
1)Ano.
2)To by nemělo nijak vadit, ale může vám to působit potíže vzhledem k silné detoxikaci.
3)Jablka nutná nejsou, ale jablečná šťáva je potřebná, ta uvolňuje ty ucpávky a bez ní budou výsledky horší.
4)To by zpočátku mělo být normální, protože ledviny odvádějí více toxinů a moč bývá barevnější. Každopádně by si to mělo zase sednout do normálu, nechte tomu chvilku času.
Dobrý den,
je nutné lugolův roztok nějak specijelně skladovat? Přelila jsem ho do skleněné skleničky s kapátkem, ale nejsem si jista velikostí kapky. Má být třeba jako u MMS lahviček nebo větší(kapka)?
Děkuji
Nic speciálního není potřeba prostě někde v kredenci a na velikosti kapky také moc nesejde, při pomalém navyšování nemáte co pokazit. Ten postup popsaný zde je postaven na kapátko, které kape 20 kapek a mililitr, čili si můžete mililitr nakapat a vidíte o kolik víc, nebo méně vám to kape.
Ahoj,
píšem Ti, lebo moja mamka mala rakovinu a po vysokých dávkach vitamínov nám začala vracať červíky, čo nedopadlo dobre, pretože nakoniec sa jej tam spravila diera, nestíhalo sa to regenerovať a to ju udusilo.
Takže rakovina=červíky, teraz by som už neskúšala tie vitamíny, aj keď to spôsobilo rozpad nádoru, ale príliš rýchly. Skúsila by som prístroj DIACOM, je to už teraz v každom meste alebo super ravo zapper- to sa dá kúpiť a nastaviť na tvoj problém a užívať dlhodobo doma- to sa musí dlhodobo- nestačí jeden mesiac. No a dodávať niečo na regeneráciu buniek- aloe vera, B6, Se, Zn, vitamín C.
Existuje i tinktúra proti parazitom dá sa to kúpiť na nete -CLARKIA to môžeš užívať spolu so zapperom, na nete kúpiš i knihu od Dr.Hyldy Clark.
Držím Ti palce!!!
píšem Ti, lebo moja mamka mala rakovinu a po vysokých dávkach vitamínov nám začala vracať červíky, čo nedopadlo dobre, pretože nakoniec sa jej tam spravila diera, nestíhalo sa to regenerovať a to ju udusilo.
Takže rakovina=červíky, teraz by som už neskúšala tie vitamíny, aj keď to spôsobilo rozpad nádoru, ale príliš rýchly. Skúsila by som prístroj DIACOM, je to už teraz v každom meste alebo super ravo zapper- to sa dá kúpiť a nastaviť na tvoj problém a užívať dlhodobo doma- to sa musí dlhodobo- nestačí jeden mesiac. No a dodávať niečo na regeneráciu buniek- aloe vera, B6, Se, Zn, vitamín C.
Existuje i tinktúra proti parazitom dá sa to kúpiť na nete -CLARKIA to môžeš užívať spolu so zapperom, na nete kúpiš i knihu od Dr.Hyldy Clark.
Držím Ti palce!!!
To máte sice pravdu, ale jen částečnou, také to vždy nefunguje, ono není nic, co by fungovalo vždy a na každého, protože rakovina má mnoho příčin, někdy je to příčina pouze psychická a tu zapper rozhodně nevyřeší.
Držím Ti palce!!!
To máte sice pravdu, ale jen částečnou, také to vždy nefunguje, ono není nic, co by fungovalo vždy a na každého, protože rakovina má mnoho příčin, někdy je to příčina pouze psychická a tu zapper rozhodně nevyřeší.
A hlavně, je potřeba vždy vše dotáhnout dokonce a ne dělat věci polovičatě, rakovina nezná kompromis, ani malinkýýý
To ano, je to hra bez kompromisů a dobré karty mají v ruce jen ti, co nehnou brvou a jdou do toho naplno.
Dobrý večer,
děkuji za příspěvek od nety. Nemyslím si, že jsem na nějak extra vysokých dávkách vitamínů(podle toho, co tady čtu, tak toho jiní berou daleko a daleko víc).Ale je mi jasné, že vitamínů a minerálů jsem měla bídně, protože nyní, když je dodávám, tak jsem si všimla např. pevnějších nehtů. Akné se sice zatím nevytratilo, ale to chce spoustu času, takže uvidíme. Myslím, že i psychicky jsem na tom dobře a doufám, že dlouho budu, protože věřím, že mi tento postup pomůže(narozdíl od chemo, do které mě stále tlačí).Ale nety nepíše, zda maminka absolvovala některé očisty(ledvinovou, jaterní, pravidelný klystýr)-což je podle mě základ. Já mám nyní za sebou 4.jaterní a jsem spokojená-sice nevyšlo nic extra velké, nepočítala jsem to, ale odhadla bych to na více, jak 200 malých kamínků. Také nepíše, zda prodělala třeba kůru MMS nebo hřebíčkovou atd. Chystám se také na oberon a vlasovou anylýzu, ale nevím nakolik výsledek může ovlivnit MMS kůra, kterou jsem nyní zahájila, takže to udělám s odstupem.
Nyní otázka pro pana Jardu- dělala jsem si 2xtest na štítnou žlázu skvrnou na zápěstí a skvrna vždy zůstala ještě déle než 8hod. Zkoušela jsem měřit i teplotu(hned ráno v leže 10min pod jazykem a měla jsem ji na hraně-36,5 a 36,4) Můžu se tedy řídit tou skvrnou nebo raději nějakou kapku do sebe šupnout?
Díky.
Asi bych sem tam nějaký jód dodal, těch 8 hodin je minimum, pokud je jód srovnaný, vydrží skvrna i dva dny.
Dobrý večer,
můžu při MMS kůře brát i schizandru?
Děkuji
Ano, v tom není problém.
Dobrý večer,
po menší odmlce se opět hlásím. Byla jsem na konrtole-markry mám o.k. a krevní obraz prý výborný. Jelikož jsem odmítla chemo(doktorka se s tím nemůže pořád smířit a nechce, abych zatím podepsala reverz), tak mi dala pokoj až do dubna, kdy mě čeká PET. Takže mám relativně spoustu času ještě čistit a čistit, co se dá. Koupila jsem si sif6 a denně probublávám.Nyní mám za sebou MMS kůru, kde jsem skončila na 35kap. + 4 celé tobolky MMS2.Překvapilo mě ale, že jsem měla velký nedostatek hcl v žaludku. Nyní jsem na 50kap. hcl za den a i tak mi vychází test jako špatný.
1.Četla jsem, že je dobré pokračovat s koloidním stříbrem. Jelikož ho mám doma, tak to zkusím. Stačilo by 3týdny ráno a večer 15ml KS nebo je to málo? Můžu při tom brát i lichořeřišnici a lékořici(při MMS kůře jsem nebrala)? Stále beru i schizandru a ostropestř.kaši.
2.Po KS vyčistím také střevo sanogelem.Můžu při tom také brát lichoř., ostropestř. kaši a schizandru?
3.Při kůře se mi objevil čirý výtok a hleny v krku. Nevím, zda je to projev očisty nebo pitím domácího kefíru?
4.Do jídelníčku jsem také zařadila chřest, který připravuji v páře a pak ho rozmixuji a pár lžiček přidávám do zeleninové šťávy. Nesolím ho-je to tak dobře?
5.Dělala jsem hřebíčkovou kůru podle stránek upramene- dostat se na 15ks a po 3 dny vydržet a za měsíc opakovat. Je to dostačující postup?
6. V noci se mi stalo, že jsem usnula s rukou nad hlavou a pak jsem ji vůbec necítila. Znamená to nedostatek nějakého minerálu? Např. hořčíku?
Moc děkuji za odpověď.
1)Koloidní stříbro nemůžete brát do MMS, to se tluče a účinky se ruší. Jinak samostatně je určitě vhodné a používat se ho dá klidně 3 dcl denně i více, to jsem zkoušel a není s tím problém. Uvedené byliny se k tomu klidně brát dají v tom není problém.
2)Tak můžete i když se domnívám že sanogel si to bude do sebe natahovat a tím se účinky sníží, nicméně při správném odstupu by to zase nemělo být zásadní.
3)Nedovedu posoudit oboje je možné.
4)Postup vyhovuje ten chřest dobře čistí.
5)Určitě je to dost velká dávka a dlouhodobě se nedá doporučit.
6)To jste si ji spíš odkrvila, nebo přeležela, což je normální.
Dobrý večer,
1. Opět jsem si dělala ráno test na hcl a krknutí příjde vždy až po hodině. Ale když nechám zreagovat vit.C se sodou(dělám před obědem) a zaliju zeleninovou šťávou, tak krknu vždy hned po vypití. Stále doplňuji přes 50 kapek denně. Tak mě to trochu mate a nevím, zda mám dostatek nebo ne.
2. Začala jsem brát KS, lichořeřišnici a lékořici. K tomu beru ještě ostrop.kaši.V pondělí jsem si udělala znovu očistu ledvin. Vypila jsem přes 1,5l okurk. šťávy a snědla 3 a půl okurku během 1hodiny. Myslela jsem, že mi to na nějaký čas zvýší ph, ale hned v úterý jsem měla i přes den ph pouze nad 6. Nyní to musím řešit alkalanem. Tak nevím, zda to může souviset s nasazením lichoř. nebo lékoř. nebo KS? Jestli je to nějaký proces detoxikace? Dnes a zítra budu dělat klystýr před páteční očistou jater, tak snad se ten bordel vyplaví ven.
3. Nikde nemůžu najít, jak brát lékořici-zda během jídla nebo po jídle. Můžu ji brát spolu s lichořeřišnicí hned po jídle? Nebo raději zvlášť?
Díky.
1)A co vás na tom mate, máte si krknout pouze ráno a po sodě o žádném vitamínu C tam není řeč, nebo ano, to můžete krkat třeba po pití piva a také to není důkaz přítomnosti HCl v žaludku.
2)Pokud hubnete, tak se kyseliny vylučují velice intenzívně a tím je dáno to nízké pH.
3)Klidně ano, ale velice chutná je v sirné patlanici.
Dobrý večer,
dnes jsem byla na dalším vyšetření,v prsu mi doktorka našla útvar- fibroadenom. Je to sice nezhoubné, ale prý už se to neztratí a musí se to kontrolovat. Četla jsem, že pomáhají čistící čaje v kombinaci s ženským čajem. To vše denně dělám. Zatím střídám lapacho, vilcacoru, chanca piedra, kotvičník, čaj s červenou řepou, zázvorový čaj a přesličku.Můžete mi poradit, co ještě přidat, aby se to ztratilo? Je to snad nějaká obranná reakce organismu? Doufala jsem, že mi budou útvary spíš mizet, než objevovat se na jiných místech.
Děkuji.
Tělo si normálně nějaké smeťáky tvoří a pak je zase rozebírá, čili to není nic divného. Doporučuji pracovat na odkyselení, dostatku omega 3 mastných kyselin a celkové remineralizaci, především srovnat jód. Problém je ze zaplísněné krve, tedy ty čaje určitě ano, ale velice pomáhá vyřadit sacharidy ze stravy a nepřehánět bílkoviny.
Dobrý večer,
s jodem máte pravdu-ráno mám sice teplotu 36,6, ale skvrna na zápěstí zmizela velmi brzy. Takže začnu dodávat více jodu.Jinak sacharidy jsem vynechala, co se dalo, ale zkusím ještě přitvrdit. A bílkoviny jsem si začala nyní už počítat.Užívám rybí olej, olivový olej a jím patlanici. Tady mě ovšem zajímá, zda můžu místo kupovaného tvarohu použít z domácího kefíru, který dělám takto- lehce zahřeju kefír, odstavím, nechám vychladnout a pak šupnu do utěrky, necháp kapat syrovátku(tu používám jako masku na pleť) a dám do ledničky, ráno použiju k přípravě patlanice. Možná to tu už někde zaznělo, ale nikde jsem to nemohla najít.
Moc děkuji.
no ja si robim tvaroh tiez z kefiru, len s tym rozdielom, ze kefir nezahrievam...kupil som si velke sytko, pod tym mam nadobu a ked vidim, ze v kefire sa zacne oddelovat syrovatka od kefirovej hmoty, tak cely pohar do toho sytka vylejem...a asi tak o den mam kefirovy "tvaroh" hotovy...
Člen jiddu vám to píše správně, ohřívání je blbost, a celý postup jsem zde, tak jak to člen jiddu doporučuje, popisoval.
Dobrý den,
děkuji za radu z tvarohem-receptů jsem našla více, ale je pravda, že tento je nejjednodušší.
1.Chtěla bych poradit, zda můžu zapíjet zinek chelát chloridem hořečnatým(samozřejmě ráno nalačno). Napřed jsem to brala společně, pak jsem tady četla, že se dává s odstupem, tak jsem napřed šupla hořčík a tak za půl hodiny zinek. Nyní jsem ale zase narazila na to, že to někdo bere dohromady. Bylo by to pro mě samozřejmě časově lepší dát to společně.
2.Brzy chci zkusit sanogel. Jestě ale beru ostrop.kaši, lichořeřišnici a lékořici(tak do 18.30.),pak kolem 20h dám kefír 500ml a pak bych šupla těsně před spaním po 22h sanogel(1lžíci-stačí to?). Není v tom problém?
Díky.
1)Můžete, ale vstřebávání bude horší.
2)Sanogel s odstupem 2 hodiny od jídla plně vyhovuje i ta dávka je dostatečná.
Dobrý večer,
možná se budu ptát hloupě, ale : Nyní doplňuji jod- nejvíce mi vyhovuje udělat si dávku, kdy do jednoho litru osmotické vody kápnu něco přes 50kapek 10%hcl(stále mám totiž krkací test špatný),šupnu tam zatím 10 kapek lugolu, přidám trochu hořčíku a himalájky a přes den popíjím. Nevím ale, jak je to se selenem-já dávám každý den po obědě 200mcg. Je to dostačující? A pokud doplňuji jod po celý den, musím i selen rozložit třeba do dvou dávek nebo můžu vzít najednou?
Díky
Tak to máte dost koncetrovaný roztok s hcl, tady bych měl strach o zuby
Až na tu HCl, jak správně píše člen sakul jde o celkem dobrý postup. Ta HCl při takovémto použití vám zlikviduje zuby a to si myslím není nutné, tu zásadně používejte nárazově před, nebo po jídle, což jsem zde již psal a vykloktat si po aplikaci ústa řádně čistou vodou. Selen berte nárazově, dle gramáže tablet, předpokládám že mají 100 mcg, tedy jednu ráno a druhou večer, bere se vždy 100 mcg na 10 kapek lugolova roztoku v koncentraci dle českého lékopisu.
Dobrý večer,
1.Zkoušela jsem domácí jogurt, ale moc se mi nezadařilo. Mléko kupuji z automatu, svařila jsem necelý půl litr(do 40°C), šupla jsem 2laktobacily(zatím mám jen od walmarku-8druhů probio), pak jsem slila do sklenice-zavřela víčko(stále ale nevím, zda zcela uzavřít nebo nechat tak jak kefír pootevřené-to mohl být ten problém),dala do hrnku s teplou vodou a zabalila do deky, za dvě hodiny promíchala a nechala až do rána. Jogurt byl ale pořád řídký, tak jsem ho šupla do lednice v domění, že tam snad zhoustne. Nakonec jsem ho vylila. Nevím, kde byl problém,zda v těch laktíkách nebo málo tepla? Mám objednanej jogurtovač, tak snad se zadaří lépe. Jsou kurungovity vhodné do jogurtu i pro malé děti?
2.Můj známý má problémy s játrama a doktor mu prý řekl, že nesmí jíst špenát,protože prý obsahuje nějakou látku, která není vhodná při onemocnění jater. Co je na tom pravdy? Ptám se, protože mám nález na játrech, ale o tomto jsem nikdy neslyšela.
3.Mám za sebou 7.očistu jater, stále ze mě vychází dost kamínku-dnes dokonce i větších. Je pro mě frekvence 14dní vhodná-myslím tím kvůli příjmu sacharidů v jablkách(vypiju vždy 1,5l šťávy).Chtěla bych stihnou totiž ještě dvě očisty do 10.dubna, kdy jdu na PET.
4.Chtěla bych se, co nejvíce připravit na dobu po PET vyšetření. Můžete mi doporučit, co nejlépe udělat, abych pak ten sajrajt, co do mě pustí, nejlépe dostala rychle ven? Vím. že hodně pít, ale třeba je ještě něco jiného?
Díky.
1)Ono je to dost o té správné teplotě, čili to si budete muset vychytat, ale u jogurtovače to je jednodušší. Pokud by jste ho dala ještě znovu do teplé vody, patrně by všechno bylo v pořádku. Kurungovity pochopitelně děti od tří let mohou přímo a v jogurtu vůbec není problém.
2)Nechápu, jak by syrový špenát mohl vadit játrům, čistě teoreticky šťavelany, ale i tak se mě to nezdá.
3)Určitě ty kůry takto můžete provádět až do uvedené kontroly v tom nevidím problém.
4)Základ jsou čistá střeva, funkční ledviny a hlavně dokonale vygruntovaná játra.
2)Nechápu, jak by syrový špenát mohl vadit játrům, čistě teoreticky šťavelany, ale i tak se mně to nezdá.
ad2) Marcelo, no, víte, jsem přesvědčený, že dotyčný doktor nemluvil o syrovém špenátu; přece jen syrové ovoce a syrová zelenina se dnes takřka nekonzumují (proto tolik nemocí). Pan Jarda má ale pravdu - syrového špenátu se nebojte. Syrovým špenátem míním tepelně nezpracovaný, nekonzervovaný.
Opět a opět tu vidíte, jak mizerně Vám doktor poradí, ch jo. Zakazovat jíst špenát (opakuji - syrový špenát) je opravdu velmi trapné.
Dobrý den,
1.Dnes ráno se mi stalo, že když jsem se ohla a pak zvedla, tak se mi zamotala hlava a cítila jsem strašné bušení srdce. Musela jsem to chvíli rozdýchat. Ráno jsem měla jenom nalačno 30mg zinku a zhruba za půl hod. lžičku sody ve vodě(kvůli sbírání uriny na večerní klystýr). Čím to může být? Je to nadbytek nebo nedostatek něčeho? Sirnou patlaninu si dělám dávku 160g tvarohu z domácího kefíru+60ml ln.ol.+3lžíce ln.sem.-dávku rozdělím na ráno a večer. Přes den dávám také k zelenině trochu oliv.ol. a hroznov.oleje. Tak nevím, zda to není už moc?
2. Již 3 den mám hodně řídkou stolici(někdy až průjem) a už to prostě musím nějak vyřešit. Začínám zkoumat, čím to může být. Hořčík beru tak 10g(jestli to už není moc?), vit.C 6g(to se mi nezdá tak moc), jsem na 14kapkách jodu+200mcg selenu. Beru pořád ostropest.kaši,schizandru, lékořici a lichořeřišnici, večer tak 3/4l domácího kefíru a před spamím sanogel. Zatím mi to všechno dohromady nedělalo problémy.
3. K tomu hořčíku-je nutné dodávat tolik hořčíku, když dělám 3krát týdně minerální koupel?
Předem díky za nějakou radu.
To můžete mít také nízký tlak, musíte si uvědomit, že omega 3 kyseliny a lignany ředí krev. U toho průjmu ubrat hořčík a céčko, ostatní by mělo být v pohodě.
Dobrý den,
můžete mi, prosím, poradit nějaké byliny na zvětšení prsou? Teď, jak jsem dost zhubla, je to můj menší problém.Četla jsem, že dobře funguje pueraria mirifica, ale je tam psáno, že není vhodná pro ženy s karcinomem, tak nevím, zda se to týká i mě a měla bych trochu strach při užívání. Je to pro mě nebezpečné? Dále je prý dobrá řeřicha nebo pískavice-pokud ano, tak můžete mi napsat, jek dávkovat?Dále pak pupalkový olej s beta karotenem-ten už užívám 2krát denně lžičku.
Díky
Ještě bych se chtěla zeptat na colagen gelita, který je třeba dodávat s msm. Budu si ho objednávat, ale nevím jaké množství. Beru msm zhruba 5g denně-kolik je potřebné množství tohoto kolagenu k této dávce.
Díky.
Tak v této problematice moc kovaný nejsem, to co uvádíte bych radil asi také, ale přesné dávkování neovládám, to by chtělo někoho, kdo má postup prakticky vyzkoušený.
Kolagenu se bere cca dvojnásobek, tedy 10 g denně.
Dobrý večer,
v sušičce jsem usušila lněné krekry. Jak nejlépe je uchovat, aby nechytly plíseň, což se mi stalo asi po třech dnech v plastové doze a jak dlouho je můžu skladovat?
Díky
Jak dlouho se může užívat schizandra a čaj chanca piedra? Také lichořeřišnici užívám už skoro 2 měsíce, jak dlouho ještě pokračovat?
Díky
Len není po jakékoliv úpravě vhodné dlouhodobě skladovat, nicméně pár dní nijak nevadí, pokud jsou dobře usušené.
Dobrý den,
1. nechám vyšumět vitamin C se sodou, přidám msm-můžu v tom rovnou rozmíchat i kolagen?
2. již 2 měsíce užívám schizandru, lichořeřišnici a čaj chanca piedra-musí se něco z toho za nějakou dobu vynechat nebo můžu užívat stále?
Díky
Díky
1)Nevidím problém, ale chuťově asi dost bídné.
2)Vše se dá užívat dlouhodobě.
Dobrý den,
když udělám večer klystýr s jableč.octem-můžu dát před spaním sanogel?
Díky
Dobrý večer,
asi to bude hloupý dotaz, ale skoro každý den přidávám do jídla hlívu ústřičnou vařenou v páře. Není v tom problém?
Díky.
Určitě, to ničemu nevadí.
Ano, to nijak nevadí, ale dá se jíst i syrová.
Dobrý den,
už mám výsledky PET,které mě moc nepotěšily. Na hrudníku stejný nález, ale na játrech ze zvětšil na 42mm.Doktorka to prý už musí nějak řešit. Chemo jsem už předem odmítla a teď čekám s čím příjde "rada moudrých".Tušila jsem, že to na játrech ještě bude(mám za sebou 9.očistu jater a stále plno bordelu), ale štve mě, že se to zvětšilo. Plíce jsem také měla v podezřen-podel akné na tvářích(prý známka zanesení plic).Nevím, kde ještě přitvrdit.
Mám za sebou 3 očisty ledvin(ph mi to ale moc nezvedlo), 9 očist jater, hřebíčkovou kůru(bez pelyňku), Kůry MMS1+MMS2, 6týdnů sanogel. 3krát denně beru 1lžičku ostropestř.kaše(3měsíce),lichořeřišnici(2měsíce), lékořici jsem již vynechala(2měsíce), 10ks schizandry denně.
Přes den pojídám hrst goji, větší hrst ořechů(namáčím přes noc a ráno ještě šupnu do MMS-kvůli plísni),kousek doma dělané čokolády+malý šálek ajurvédské kávy, 2lžičky kokos. oleje, kousek grepu.
Ráno beru 30mg zinku, za půl hod. tabletu dolomitu, za půl hod. 1lžíci jílu(teprve 4dny, na hemeroidy), před snídaní 3gvitC(snížila jsem po 3měsících z 8g)+stejná váha sody(nyní kvůli ph)+2gMSM+4gkolagenu-to vše míchám do zelenin.šťávy s kouskem červ.řepy.Po snídani 100mcg selenu.Po obědě tabletu kurungovity(asi 4dny),tabletu b komplex star, navíc pyridoxin a b12+4tabl pangaminu.Před večeří 2gMSM+kolagen,po večeři 100mcg selenu, později 4tabl pangaminu.
Přes den si dělám koktejl-na 1l osmot.vody 10kap hcl, 20kap jodu, 20kap kys.borité,3g hořčíku(po 3 měsících jsem snížila z 10g)+špetka himalájs.soli.Vypiju přes 4l tekutiny-hlavně čistící čaje, tablety zapíjím osmot.vodou.Vypiju přes 1l zeleninové šťávy-hlavně okurka, bílá ředkev, peking.zelí, listy z květáku, kedlubu nebo kousek brokolice. Do toho přidávám rozmixovaný na páře dělaný chřest.-Rozděleno do 3 dávek(samozřejmě čerstvé).
Dále užívám pupalkový olej na prsa(mám nezhoubný nález), objednala jsem také pískavici, anonu, šišák vousatý, maqui berri a tablety oxy(foukám také do sif6, ale přes den málo, hlavně večer-tak 15min).
Na snídani mám patlanici (2lžíce lněn. semínka, 30ml ln.oleje a 90g tvarohu z domácího kefíru)+drcené kakové boby a skořici.Na večeři také patlanici(ten sám poměr)-míchám do zelenin salátu s mořskou řasou a klíčky(vojtěška)+1lžička ml.ječmene. Na oběd mám většinou hlívu nebo brokolici v páře, pak zalitou vejcem s trochou sýra, česneku a cibulí.Někdy květák avětšinou přidávám také čerstvý špenát nebo domácí kys.zelí.
1. prosím poraďte, kde něco ubrat a kde naopak přidat. Chystám se také na vlasovou anylýzu a oberon, ale až finance dovolí.
2.V pondělí chci udělat šanku, ale čeká mě příští pátek očista jater-není to moc brzy?
3.Chystám se také dělat trojčátko-jak užívat v den očisty jater? Nebo jaterku oddálit?
Jinak jsem sama spokojená s tím, co pro sebe dělám(hlavně po jaterce, kdy vidím tu hnusnou nadílku), ale výsledky PETu mě prostě štvou a nevím, kde dál přitvrdit.
Předem díky za radu
Ještě dodám, že 3krát týdně dělám minerální koupel a jednou v MMS, jednou za týden klystýr s jabl.octem(nyní i vícekrát před očistou jater),denně piju více jak půl litru domácího kefíru-nyní mám týden pauzu.
Zkouším také dělat domácí jogurt-koupila jsem jogurtovač, ale jogurt mám stále řídký. Jakou má mít konzistenci? Možná je to tím, že jsem nerozdrtila tablety kurungovity a ty se špatně rozpouštěly?
Díky
Ještě by mě zajímalo, zda v den šanky můžu pít aspoň zeleninovou šťávu, když ne jíst syrovou zeleninu. A jakou sůl použít? Obyč. kuchyňskou doma nemám, pouze himalájku a nebo epsomku.
Jinak jsem zapomněla dodat-pro mě velmi důležitou věc-výsledky krve mám dobré.
Díky
Dobrý den,
Šanku jsem nakonec udělala dřív-tedy dnes ráno.Koupila jsem raději kuchyňskou sůl, ale možná by šla použít i epsomka. Jelikož stále nevím, zda můžu pít zeleninovou šťávu, tak zůstanu u rýže s máslem, i když to zrovna moc nemusím.
Průběh byl celkem dobrý-po první várce jsem měla pocit na zvracení, ale nakonec jsem to ustála a pak už šla slaná voda pít lépe. Během pití na záchodě jsem dostala zimnici, ale po proceduře se vrátilo vše do normálu a je mi fajn.Bohužel jsem nečetla celé vlákno šanky, takže až teď zjišťuji, že se má pít slané vody ještě více-prostě než ze mě poteče jen čirá voda. Dostala jsem do sebe požadovaných 6l vody, ale tekla ze mě světlounce žlutá voda, pak jsem pila už heřmánek. Tak snad jsem tím nic nepokazila a mělo to dobrý očistný efekt. Příště kdyžtak přidám další várku vody.
1.Zajímá mě ale , zda v den šanky můžu dodávat potřebné vitamíny a minerály, jod, kys.boritou atd. A když budu mít nízké ph, můžu použít třeba sodu?A místo obyč.laktobacilek, můžu dát kurungovity-stačí 2tab. za den?
2.Když mám dnes za sebou šanku, příští pátek bych udělala 10.jaterku-můžu hned v pondělí po jaterce udělat 2.šanku?
Díky
lněné krekry děláme "ve velkém", moc nám chutnají. Jestli vám chytly plíseň, nebyly dobře vysušené. My je usušíme (což trvá jedenapůl až dva dny, dle druhu; doporučuji sušit kolem 40 °C, ne více - kvůli enzymům) a skladujeme v plastové uzavřené dóze či igelitovém sáčku někdy i pár měsíců, bez problémů. Takže řádně vysušte.
Lněné semínko do těchto krekrů nemeleme kvůli žluknutí, určitě doporučuji stejný postup.
Jinak jsem sama spokojená s tím, co pro sebe dělám(hlavně po jaterce, kdy vidím tu hnusnou nadílku), ale výsledky PETu mě prostě štvou a nevím, kde dál přitvrdit.
Předem díky za radu
Já tam zásadní problém nevidím, ale zaměřil bych se na úpravu tvorby HCl v žaludku a celkovou hydrataci organizmu, to má nejzásadnější vliv na pH a tedy i na čištění těla.
On domácí jogurt není krémový, na to zapomeňte to se dociluje kolagenem a ten tam asi nedáváte.
To není dobrý nápad, tam nic neupravujte, jeďte vloženě dle návodu a jak himalájská, tak epsomská sůl vyhovuje.
1)Po proceduře bych nic nedodával, kromě laktobacilů není důvod tělo něčím zatěžovat.
2)Udělat to tak sice můžete, ale valný význam to mít asi nebude, za těch pár dní se žádný zásadní bordel asi nedokáže nastřádat.
Dobrý den,
tak jsem zase něco nastudovala k téma hydratace a zjistila jsem, že většinu dne popíjím "špatně" připravený čaj. Nyní tedy napravím a budu přidávat kostky ledu. Jinak hcl doplňuji během dne mezi jídly(asi 40-50kapek denně). Zkusím přitvrdit. Můžu také hcl kapat do zeleninové šťávy nebo je to nevhodné?
A zajímalo by mě, jak a kolik se přidává kolagenu do jogurtu. Když budu dělat např. z půl litru mléka? Děti mi totiž tak řídký jogurt jíst nebudou.Dnes zkouším připravit jogurt se základem jogurtu holandia a do toho přidám laktobacily, tak snad se povede lépe.
Jinak jsem také začala s masážemi reflexních bodů jater, plic a prsou, tak snad to bude mít také nějaký pozitivní vliv.
Jelikož na swanson.cz zatím mají selen chelát nedostupný, můžete mi poradit nějaký jiný vhodný zdroj nebo stránky? Mohl by být např. tento?www.zdravinadzlato.cz/cz/omniselen
Díky
Díky
Tak HCl můžete přidávat sice do všeho, ale já bych to neviděl jako dobrý nápad, protože může ničit zuby a ty budete patrně ještě potřebovat, čili vypít v malém množství vody a dobře vypláchnout ústa. Kolagenu do jogurtu můžete dát kolik je vám libo, to pak bude jako pudink a půjde i krájet. Akupresura má velice dobré účinky, tím nic nemůžete pokazit. Selen vezměte v nouzi jakýkoliv a pak si seženete ten správný, nebo se dá koupit přímo v USA.
Jogurt co sem si dělal já byl vždycky konzistencí podobnou Hollandii nebo jogurtům ve skle. Prostě to byla hmota, která držela tvar na lžičce. Pokud je domácí jogurt řídkej, tak byl připravovanej moc krátkou dobu nebo při nižší teplotě. Pokud byl dělanej v jogurtovači, tak je to divný. Mně k výsledku stačilo mléko naočkovat troškou Hollandie. Zkus to udělat jako já nebo tablety rozdrť. Taky je možný, že v tabletách nejsou dvě jogurtový kultury a kvůli tomu je konzistence jiná. Pokud jedna tableta opravdu obsahuje tolik bakterií jako 10 litrů kefíru, tak by měl na litr mléka stačit zlomek tablety, když stačí pár lžic kvalitního jogurtu. Tak mě napadá, jak ty bakterie snáší usušení a jestli časem nepochcípaj. I v jogurtu se časem počet živých kultur snižuje.
Předevčírem jsem také dělala domácí jogurt, z čerstvého kozího mléka, dala jsem lžičku activie do cca 300 ml mléka a dala na topení, přes noc jogurt nic moc - řidina. Druhý den jsem dala to samé množství + trošku holandie co zbylo a postavila jsem hrnek do titanového hrnce s vodou na 4 hodiny, asi co hodinu jsem přihřívala na cca 50°C, výsledek mnohem lepší, nicméně stále řidší konzistence. Další pokus byl v jogurtovači - takový plastový kelímek v polystyrenu, no moc tepla to neudrželo a asi nejhorší výsledek. Údajně z kozího mléka se hustý jogurt neudělá, nepřevařovala jsem ho, jen jsem ho zahřála na cca 45°C. Kozenka je ve 3tím měsíci březosti, tedy mléko je dost tučné.
Další pokusnictví bude z kravského kupovaného mléka, na diskuzích uvádějí, že je jogurt velmi hustý a také moje teta dělala z krabicového mléka activie a bylo to velmi husté.
Můj poznatek, je ten, že jsem cca 3 roky neměla cokoliv, co by se podobalo jogurtu, piju zásadně jen čerstvé kozí mléko ( popř. přemrazené ) nebo přežvejklé tibetskou houbou.
Po snězení výše uvedeného jogurtu ( activie ) jsem cítila jakoby známky zahlenění v pruduškách
, dodržuji dietu J. Budwig a kupuju samozřejmě obyč. tvaroh v krabičce popř. cottage a problém se zahleněním nemám.
Jogurt chce můj synátor, který začal navštěvovat posilovnu, podle mě by byl lepší tvaroh, ale ten mu moc neleze. Za sebe v požívání jogurtů pokračovat nebudu, nejspíš mi nejsou takovým přínosem, jak se uvádí ![]()
Dobrý den,
1. V den, kdy jsem začala s masážemi bodů na noze(zóna jater mě teda pěkně bolí), se mi stala v noci taková věc-hrozně jsem se zpotila, ale tak, že jsem se musela převléknout a prostěradlo bylo pořádně mokré. Nevím, zda to s masážemi nějak souvisí nebo to byla náhoda? Další noci vše o.k.
2.Můžu do šťávy každý den přidávat čerstvý zázvor nebo se musí udělat nějaká pauza? A jak je to s pitím zázvorového čaje? Zatím jsem ho pila každý večer, ale nyní jsem slyšela, že to není dlouhodobě vhodné. Je to tak?
3. Zatím jsem pila domácí kefír vždy před spaním a nyní bych ho chtěla zařadit také přes den. Chtěla bych ale dodržet 3-4hodiny odstup mezi jídly a nevím, zda kefír v této pauze tělo příliš nezatíží.
Díky.
Ještě mám takové větší dilema. Stále se nemohu dostat k provedení trojčátka, jelikož mám stále zanesená játra a tak je každých 14dní čistím.
Předem říkám, že nechci nijak upravovat postup trojčátka, ale šel by v den očisty jater vynechat pelyněk aniž by byla celková kůra narušena? V případě, že to nemohu nějak zkombinovat s očistou, tak mi, prosím, poraďte, zda je pro mě lepší udělat častěji šanku a očistu jater nebo tyto očisty odsunout a udělat raději trojčátko?
Zítra budu dělat 2.šanku a příští týden mám v plánu dělat 10.jaterku.
Děkuji
Dobrý den, můžete mi, prosím, odpovědět na předchozí dotazy? I ohledně toho 2.pokusu šanky. Zda to bylo dostačující a stačí pouze klystýry?(zařazeno do téma šanky).
Moc moc děkuji
Můj poznatek, je ten, že jsem cca 3 roky neměla cokoliv, co by se podobalo jogurtu, piju zásadně jen čerstvé kozí mléko ( popř. přemrazené ) nebo přežvejklé tibetskou houbou.
Po snězení výše uvedeného jogurtu ( activie ) jsem cítila jakoby známky zahlenění v pruduškách
, dodržuji dietu J. Budwig a kupuju samozřejmě obyč. tvaroh v krabičce popř. cottage a problém se zahleněním nemám.
Jogurt chce můj synátor, který začal navštěvovat posilovnu, podle mě by byl lepší tvaroh, ale ten mu moc neleze. Za sebe v požívání jogurtů pokračovat nebudu, nejspíš mi nejsou takovým přínosem, jak se uvádí ![]()
Ono se užívání jogurtů nedá vyhodnotit za pár dní, většina lidí nemá adekvátní enzymy na jejich správné zpracování a chce to tedy prostě vždy svůj čas.
1)Pokud tu dráhu dobře poladíte, tak odchod sajrajtu (potu), je docela normální.
2)Jde užívat celkem často, nicméně denně asi opravdu ne.
3)Asi s tím nebudete mít problém, ale dá se jím nahradit i celé jedno jídlo, což je velice vhodný postup.
V tom problém nehledejte, klidně můžete trojčátko na jeden den přerušit, nejde o penicilín.
Dobrý den,
domácí hydrocolon už mám doma a příští týden ho chci konečně použít. Mám ale několik otázek:
1. kolik vody je zhruba potřeba na dokonalé vyčištění střeva? Mám vak na 3l, tak předpokládám, že ho budu plnit tak 3-4krát převařenou vodou a do poslední šupnu urinu. Můžu přidat také MMS nebo jableč.ocet(nebo se to dělá jen u klasického klystýru)?
2.můžu v průběhu jednoho týdne udělat očistu hydrocolonem a tak za 2-3dny udělat jaterní očistu?
3.Otázka mimo - mám ještě pár detoxikačních náplastí, můžu je při půstu použít?
Díky.
Ještě jsem zapomněla na jeden dotaz- jsem tak v půlce trojčátka a zároveň užívám 3-4 dávky MMS po 3-4kapkách(kvůli bolesti v krku a mírnému kašli)-nevadí ta kombinace?
Díky.
1)To je různé, mělo by se docílit téměř čisté vytékající tekutiny a v tomto případě bych ani nic nepřidával, to mě připadá zbytečné.
2)Držel bych odstup alespoň týden.
3)Jistý si nejsem, nevím jak fungují, ale patrně ano, je to asi chelátor.
Ne v tom není problém.
Dobrý deň,
prosím o radu a pomoc:
švagor je uz po operacii- gastrektomii a doporucuju mu chemo a radio, kedze boli napadnute uzliny pri zaludku, z toho dovodu mu rakovinove bunky koluju v lymfe- takto to povedal doktor
švagor predbežne nechce ist na chemo a radioterapiu,
otázky:
- čo odporúčate urobiť
- máte skúsenosti s detoxikačnými vaničkami?
napr: http://www.ezofit.sk/index.php?menu=1220
- nemáte kontakt na alternatívneho lekára, ktorý by sa ho ujal?
strašná vďaka za Váš čas a ochotu
s poz
kutný
švagor predbežne nechce ist na chemo a radioterapiu,
otázky:
- čo odporúčate urobiť
strašná vďaka za Váš čas a ochotu
s poz
kutný
ahoj Jozefe, pokud jsi to jeste neudelal, tak si prostuduj vlakno
švagor predbežne nechce ist na chemo a radioterapiu, strašná vďaka za Váš čas a ochotu s poz
Člen pv33 vám to píše správně a rad jak se postavit proti rakovině čehokoliv je zde opravdu dostatek, stačí číst. K těm dotazům, jednoznačně odkyselit a detoxikovat, přičemž u rakoviny žaludku projet i parazity, ty jsou častou příčinou. Detoxikační vanička je dobrá, ale není samospasitelná, použil bych i jiné druhy chelace, jako bentonit vnitřně i na zábaly, Sanogel, nebo Enterosgel, chlorelu, podpořil a vyčistil
Ahoj,
Slezina miluje sucho a poměrně dobře popsáno je to třeba zde http://zdrava-vyziva.doktorka.cz/rady-p ... u-sleziny/
Treba muzete zacit se chovat ohleduplne ke sve dusevni rovnovaze a ke svemu telu. Eliminovat nebo snizit vliv manipulatoru ve vasem okoli na vasi dusevni rovnovahu. Nesledovat vsechna masmedia. Dobrý den pane Zajíčku, obracím se na Vás s prosbou o radu. Matce (52let) diagnostikovali rakovinu slinivky s metastazí na játrech. Začli jsme podávat Sanogel, B12, ale vera 100% gel, ostropestřecovou kaši od dědka kořenáře, meruňková jádra a plástvový perga pyl a stravu podle F. Coye. Problém je v nechuti k jídlu. Potřebovali bychom toho do ní dostat víc.
Odpovim mozna necekane. Z takove stravy jakou uvadite bych taky trpel nechuti k jidlu ikdybych to zajidal klobasama. POkud nebylo "leceno" tak ja bych zacal necim co zrelativizuje takovou odbornou diagnostiku a nemoc samotnou. Uz tim se nemocnemu ulevi. Diagnostika neni 100% spolehliva, doporucuju nastudovat historii te ktere diagnostiky a vubec historii mediciny. Pak bych pokracoval stridme moji doporucenou literaturou. Pro ostatni cleny domacnosti co jsou zdravi a nevi jak se k nemocnemu maji chovat je moje doporucena literatura povinna. Samozrejme ze to nesmi byt na ukor pohodli nemocneho. Petre, diky za Vasi reakci. Nic "leceno" nebylo. A kdybychom verili v "moderni" medicinu, jiste bychom se nepotkavali na techto strankach. Z doporucene literatury jsem cetl pouze p. Hnizdila. Duchovno je jiste dulezite v teto situaci, v zadnem pripade jej nepodcenuji, nicmene jsou i dalsi postupy jak pomoci. Proto jsen se obratil na pana Zajicka, ktery me pomohl v minulosti usmernit i v jinych pripadech. Omlouvam se vsiml jsem si ze pouzivam prilis urcite vyrazy a argumenty. Nic neni tak jednoznacne a urcité jak rikam, asi pro svoji pohodlnost zjednodusil jsem to. Nejsem stryc a predkladam jen to co mi bylo sdeleno z 2. ruky. Zajimalo by mne estli budes cist co pisi o rakovine slinivky v knize Co nam telo rika, ja uz si to nepamatuji. Je to docela rozsahla kniha o psychosomatice. Petře, jestli píšeš ty svoje sračky do topicu o candidě nebo o posilování, není to taková hrůza, ale prosím, abys zvážil, jestli máš nějaké
Proc? Já o léčbě rakoviny nevím zhola nic a netroufal bych si nikomu radit, protože bych mohl uškodit. To bych si nevzal nikdy na svědomí.
Najednou si hrajes na svedomiteho cloveka? Kdyz se rekne rakovina uz mas v gatich. To si chlap? Myslis ze odbornici co rakovinu studujou toho vedi vice? Zda se mi ze porad nechapes co je paradigma?
Tak ono jíst pokud nemaká slinivka je dost velký problém, teoreticky by mělo fungovat vše hořké a kyselé, třeba vyzkoušet. Největší službu vám patrně udělá pravidelné gruntování střeva, extrémní přísun enzymů, osobně bych se zaměřil na papáyovou kašičku. Dále dodat omega 3 kyseliny, vhodné je srovnat kyselost a můžete vyzkoušet bentonit jak vnitřně jako zdroj křemíku a iontový čistič, tak jako obklady, stáhne toho z těch jater opravdu hodně. Pokud budou nějaké dotazy, klidně mě zavolejte a nějak problém pořešíme, je to mnohem rychlejší než dopisování.
Cokoliv ořezávat nemá valný význam a je potřeba navodit rovnováhu v těle. Tyto stránky vlastně ani nic jiného neřeší, čili číst a snažit se to i pochopit. Vaše rozhodnutí o aplikaci urinoterapie je správné, ale hlavní je v tomto momentě udržet relativně vysoké pH a to na hodnotách 7,5-7,8 pH. Soda je jednou z mnoha možností jak to pH udržet, ale rozhodně přirozenější je to pomocí stravy. Základ je nekvasit a vy patrně kvasíte po špatných kombinacích jídel, což v konečném důsledku vede k překyselení i po naprosto zdravých potravinách. Lékům bych se docela vyhýbal, protože jde o další zdroj kyselin a většinou se tím situace pouze zhoršuje. Maso je možná zdravější jak ta blbá sója, tu by rozumný člověk jíst opravdu neměl a nemocný už vůbec ne. Na kvasinky a plísně neplatí dieta, ale logika stravování, což si můžete nastudovat ve vlákně o kandidě a také si udělejte plivací test na přítomnost kvasinek. Jednoznačně se zabývejte kvasinkou, nedostatkem kyseliny chlorovodíkové, základních minerálních látek, tedy hořčík, vápník, jód, selen a vitamínů hlavně D3,B6,B12 a E. Pokud bude cokoliv nejasné, tak se znovu ozvěte, nebo mě můžete zavolat a případně se můžeme i sejít.
Dobrý den,
Pane Honzo, Petr2 Vám dává důkaz toho co je nejlepší lék, jen to není to seno, ani odvar z dubové kůry, jelikož to co léčilo byl půst či hladovka, jak chcete dále si na youtube najděte Dr. Tullio Simonciniho a ten je přesvědčen že za tím je kvasinka Candida a jak na ní zde opět vše najdete. Vysoké dávky vit. C se sodou o tom už asi budete vědět, je to taková kombinace C+Simoncini! Nejpodstatnější k úspěchu je vyhnout se bílým plášťům a nedovolit do sebe nacpat ještě větší jed než je sama ,,rakovina,,!
prosím o radu a pomoc:
švagor je uz po operacii- gastrektomii a doporucuju mu chemo a radio, kedze boli napadnute uzliny pri zaludku, z toho dovodu mu rakovinove bunky koluju v lymfe- takto to povedal doktor
otázky:
- čo odporúčate urobiť
kutný
byla jsem na kontrole u doktorky.Boule pod levým žebrem je stále stejná a velká. Za 14dní jsem objednaná na CT břicha. Vypadá to na zvětšenou slezinu, ale není to jisté.
Co můžu udělat pro to, aby došlo k nápravě? Co působí nejlépe na slezinu? Samozřejmě kromě očisty střeva, jater a stravy-to vše dělám. Slezina prý souvisí s poruchou jater nebo prý po těch všech mojich očistách mohlo dojít k nahromadění bordelu právě ve slezině a nechce to jít ven-jak tomu pomoci? Stále kašlu a teď se přidala bolest i v krku, což řeším zatím MMS.Myslím, že to může mít také souvislost s tou slezinou. Přidala jsem také více zázvoru a česneku.
Veškeré rady vítám.
Díky.
byla jsem na kontrole u doktorky.Boule pod levým žebrem je stále stejná a velká. Za 14dní jsem objednaná na CT břicha. Vypadá to na zvětšenou slezinu, ale není to jisté.
Co můžu udělat pro to, aby došlo k nápravě? Co působí nejlépe na slezinu? Samozřejmě kromě očisty střeva, jater a stravy-to vše dělám. Slezina prý souvisí s poruchou jater nebo prý po těch všech mojich očistách mohlo dojít k nahromadění bordelu právě ve slezině a nechce to jít ven-jak tomu pomoci? Stále kašlu a teď se přidala bolest i v krku, což řeším zatím MMS.Myslím, že to může mít také souvislost s tou slezinou. Přidala jsem také více zázvoru a česneku.
Veškeré rady vítám.
Díky.
Veškeré rady vítám.
Díky.
Muj nazor je v mych doporucenich a v knihach pod prispevkem.
Nemáte prosím nějaký tip jak malinko zvýšit chuť k jídlu? Popřípadě něco z vyjmenovaného vysadit nebo něčím ještě doplnit?
Díky moc za odpověď
Nemáte prosím nějaký tip jak malinko zvýšit chuť k jídlu? Popřípadě něco z vyjmenovaného vysadit nebo něčím ještě doplnit?
Díky moc za odpověď
Jestli bylo "leceno odborne" zarenim a chemoterapeutiky tak uz bych si netroufl vam necim pomahat. Dej se vule bozi.
Muj stryc, cerna ovce rodiny, mel taky diagnostikovanou rakovinu (nevim ceho) a udajne se vylecil spanim na sene (asi ve stodole to nevim presne) a pitim odvaru z kury dubu. Od te doby co se vylecil sam ubehlo asi 20-30 let, stale zije a poznamenalo ho to natolik ze neveri pomalu nikomu a zvlast odbornikum.
osobní zkušenosti s rakovinou /ne že bys s tím ostatním nějaké zkušenosti měl, jak vyplývá z tvých příspěvků/ a pokud ne, tak drž hubu!
osobní zkušenosti s rakovinou /ne že bys s tím ostatním nějaké zkušenosti měl, jak vyplývá z tvých příspěvků/ a pokud ne, tak drž hubu!
Ty máš tak hroší kůži, že to děláš?
Ty máš tak hroší kůži, že to děláš?
Díky moc za odpověď
byla jsem nakažena Papilomavirem, znamená to, že ho má i můj přítel? Znamená to, že nakažená už budu tímto virem celý život? Nebo když začnu s vitamíny a očistami, tak se ho dokážu zbavit? Nebo v období např. stresu se mi zase mohou vrátit potíže s děložním čípkem? Pokud se ho dá zbavit úplně, můžeme si ho předávat s přítelem navzájem pořád dokola?
Děkuji
proč zvedat matce chuť k jídlu ![]()
Nechuť k jídlu je přesně to co tělo chce jako obraný prostředek proti tomu co ,,rakovinu,, vytvořilo!!
Takže nejděte na sílu proti tomu! Bude matka zvracet, jen do toho, bordel jde ven!
Bude matka mít průjem, jen do toho jde to ven!
téma už si zde najdete.