Nedá mi to, musím to sem napsat - mám dobrou zprávu - osobní zkušenost s rakovinou varlat u syna. 22 února mu vyoperovali varle, o pár dní později laboratoř potvrdila rakovinu. Ihned měl nastoupit chemoterapii a ozařování. Po velmi vážném rozhovoru se mnou chemošku odmítl a já mu sestavil léčbu na likvidaci rakoviny takto:
10 dní 10x denně 4 kapky MMS1 v želatinových tobolkách, 3x denně lžičku javorového sirupu se sodou, každý den ráno 2 lžičky Dologranu (vápník a hořčík).
Pak 4 dny každé 2 hodiny 1 gram Vitamínu C se šípky a hrstku vlašských ořechů i 3 oříšky Kešu (to kvůli obsahu selenu a germania, potřebují to nutně bílé krvinky).
Dalších 10 dnů 10x denně 5-6 kapek MMS1 (to už popíjel s ananasovým džusem), javorsirup se sodou 2x denně, Dologran stále stejně (pomáhá mimo jiné alkalizaci vnitřního prostředí) a k tomu jsem mu v tyto dny začal vyrábět elektrolýzou Živou vodu pH 9, vypil jí litr a půl denně a pak jen vodu (toto také kvůli zvýšení pH těla).
Pak opět 4 dny C vitamín a vše co je výše popsáno.
Posledních 10 dnů MMS3 10x denně 6-7 kapek, javorsirup 1 lžičku, Dologranu 2 lžičky.
Každý den snědl 2-4 jablka a co nejvíce vařených brambor (jsou zásadotvorné a obsahují velmi důležitý sodík a draslík, ovšem pouze ve vařeném stavu)
Přesně na den po této proceduře šel na kompletní vyšetření.
Syn pracuje na živnosťák ve stavebnictví něco jako stavbyvedoucí a najezdí 4-5 tisíc kilometrů měsíčně, často spí mimo domov. Většinu léčiv si připravoval v autě!
Jelikož miluje masitá jídla, tak jsem mu povolil vepřové steaky z kotlet důkladně ale pomalu upečené, husí prsa, krůtí steaky,telecí filé a smaženou tresku. K tomu brambory, sem tam rýži a na cestách chleba se sádlem (doma vyškvařit na mírném plameni) a s paprikou a ještě minimálně den staré rohlíky. Také jsem mu zavařil do čtvrtlitrových skleniček vepřovou kýtu bez cibule a česneku, neboť tyto cibuloviny jsou jedním ze sedmi řetězců vyživující rakovinu a ani hořčici ne!!! (Hulda Clark-Prevence a léčení všech druhů rakovin)
Celou dobu jsme měřili pH první ranní moči a vedl jsem si o tom všem pečlivě záznamy. Snažil jsem se ho dostat v průměru ze 5,0 aspoň 6,0 pH, což se nám daří.
7.4, byl na prvním kompletním celkovém vyšetření a výsledek? Čistý jak slovo boží!!!!!!!!
Jeho lékařka s údivem řekla, že to není zcela normální, aby se nenašla po rakovině ani stopa, zvláště když neprodělal chemoterapii......
Jo a 10ti centimetrovou pooperační jizvu jsem mu nádherně vyhojil postřikováním rány koloidním stříbrem několikrát denně - za tři dny nebylo co postřikovat.
Samozřejmě že pokračujeme v léčbě......
Myslím, že jsem zhruba napsal vše nejdůležitější, snad to někdy někomu pomůže.
Z těchto stránek jsem se dozvěděl obrovskou spoustu informací (http://www.zdravi-az.cz) a zkušeností, děkuji za ně.
Přeji všem báječné dny.
Klobouk dolu před tím, jak rychle a dobře jste pochopil co rakovina nesnáší a dodal vše potřebné, aby odešla, jak přišla. Váš příběh doufám posílí spoustu těch nešťastníků, kteří se v bláhové naději nechají likvidovat oficiální medicínou. Jen takto si lze uvědomit, že vlastní život máme jenom ve svých rukou a nesmíme se příčit zákonům matky přírody. Díky její nekonečné moudrosti jste mohl vyhrát, ale nezapomeňte, že nic nedává napořád. Synovi i vám přeji dlouhý a bezstarostný zdravý život plný pochopení po této těžké životní zkoušce.
Děkuji Vám moc pane Jardo za krásná slova a znovu děkuji, že jste vytvořil tyto doslova úžasné stránky.
Jdu opět pročítat a studovat, je tady toho na desítky ne-li stovky hodin!
Přeji báječné a veselé dny.
Dobrý večer,Jardo
Můj otec byl před rokem na operaci kde mu vzali obě varlata,před třemi měsíci zjistili rakovinu prostaty.Následovala chemoterapie o vánocích se jeho stav zhoršil.Prosím o radu jak co nejdříve zlepšit tátovo zdraví,je mu už přes 70roků a pořád věřil jen doktorům že ho dají dohromady a ono nic.Já ho marně směroval na vaše stránky a snažil se mu naznačit co by měl se svým tělem dělat.Já vím jaký vy máte na takové lidi názor ale přece jenom je to můj táta a musím se snažit mu pomoci.Je nějaký rychlý způsob regenerace organizmu v tomto případě?
Děkuji.Pavel
Rakovina prostaty je jednoznačně ze zaneseného střeva a pak není čemu se divit, když od zahnívající stravy ve střevě se rozhází něco okolo. Základ je pravidelné čištění střeva, docílení správného pH na hodnotách 7,5-7,8 pH. Syrová strava plná enzymů, provedení vlasové analýzy a srovnání deficitů na minerálním zásobení, protože u prostaty bude patrně chybět minimálně zinek, ale také jód, selen, měď, kobalt, mangan a bór, případně i další látky nutné k fungování buněk. Většina je zde již popsána, tak to trochu prozkoumejte. Samozřejmě to předpokládá nadšení ze strany pacienta, jinak je vaše snaha marná a nedá se nic dělat.
Rakovina prostaty je jednoznačně ze zaneseného střeva a pak není čemu se divit, když od zahnívající stravy ve střevě se rozhází něco okolo. Základ je pravidelné čištění střeva, docílení správného pH na hodnotách 7,5-7,8 pH. Syrová strava plná enzymů, provedení vlasové analýzy a srovnání deficitů na minerálním zásobení, protože u prostaty bude patrně chybět minimálně zinek, ale také jód, selen, měď, kobalt, mangan a bór, případně i další látky nutné k fungování buněk. Většina je zde již popsána, tak to trochu prozkoumejte. Samozřejmě to předpokládá nadšení ze strany pacienta, jinak je vaše snaha marná a nedá se nic dělat. Co se týká chemoterapií, tak o tom dostatečně výmluvně hovoří fakt, že skoro žádný lékař, který viděl její účinky, ji není ochoten podstoupit a raději vyhledá alternativku.
Klobouk dolu před tím, jak rychle a dobře jste pochopil co rakovina nesnáší a dodal vše potřebné, aby odešla, jak přišla. Váš příběh doufám posílí spoustu těch nešťastníků, kteří se v bláhové naději nechají likvidovat oficiální medicínou. Jen takto si lze uvědomit, že vlastní život máme jenom ve svých rukou a nesmíme se příčit zákonům matky přírody. Díky její nekonečné moudrosti jste mohl vyhrát, ale nezapomeňte, že nic nedává napořád. Synovi i vám přeji dlouhý a bezstarostný zdravý život plný pochopení po této těžké životní zkoušce.
Dobrý den ještě jednou, Jardo.
Batles píše, že cibule a česnek by se neměly jíst při rakovině. Nikde jinde jsem o tom nečetla. Vy jste mu to tady nevyvrátil a to mě trochu vystrašilo. Mohl byste se k tomu vyjádřit? Vždycky jsem považovala tyto plodiny jen za zdraví prospěšné. Nebo že by v některých případech byly opravdu škodlivé? Moc Vám děkuji.
Mnoho druhů rakoviny vůbec není rakovina, ale vlastně ložiska parazitů, kteří bohužel mimo těch střevních milují alkyláty a to jsou právě látky, které obsahuje cibule a česnek. Jde tedy o to, kde to ložisko je a z čeho vlastně pochází, což vám lékař většinou nepoví, pro něj je to boule jako boule a musí se uříznout. Pokud je problém ve střevě, tak ho tedy léčí a pokud mimo střevo, tak jsou potenciálně nebezpečné, protože parazity podporují.
jak jsou vlastně paraziti myšleni? Patří tam i bakterie, viry apod? Nebo jen např. škrkavky, tasemnice apod, jakožto vícebuněčné organismy?
Bakterie a viry nikoliv v souvislosti s alkyláty jde o vícebuněčné parazity a mnoho rakovin třeba způsobují motolice, nebo tasemničky a další šmejdi. To ovšem neznamená, že bakterie, viry, kvasinky, houby a plísně rakovinu nezpůsobují, ale netýká se to alkylátů.
Dobrý den, mohla bych Vás poprosit o pomoc? Přítel má zvětšené varle, utz špatné a krev taky- prý nádor(rakovina). Mohu poprosit o radu, popřípadě jestli neznáte nějakého lékaře ktrerý používá také mms. Prý bude nutná operace ( odstranění varlete). Jsme od České Třebové. Děkuji jajja
Naco potrebujete k uzivaniu MMS lekara??? Ja som dostal otca 76 z rakoviny hrubeho creva s metastazami v hepare a okultnym krvacanom v stolici za dobu 4 tyzdne....Okamzite nech zacne brat MMS1+MMS2.
Milandr nemluví pravdu, MMS určitě jeho otce určitě nevyléčilo. Rozhodně přítelovi MMS nedoporučujte, znám ze svého okolí případ, kdy MMS rakovinu jen urychlilo. Nevěřte blábolům, že MMS dokáže léčit rakovinu.
A mate pro tyhle komentare, co zde oba dva uvadite podlozitelne dukazy?
Nemají, ani jeden. Statisticky významné soubory jsou stovky případů, navzájem srovnatelných, testy naslepo, křížové testy, použití placeba, přesně definovaný soubor dat, která se sledují za přesně definovaných podmínek, definovaným způsobem. To je marné, takový test nikdy nebyl a nikdy nebude proveden, nejde to. Principiálně to nejde.
Držíme palce.
Celá obchodní strategie MMS je postavená na lži. Ve skutečnosti MMS proti rakovině rozhodně nepomůže.
ATES neviem z coho vychadzaju Vase uvahy,ale myslim, ze s pouzivanim nemate asi ziadne skusenosti. Pomocou MMS som pomohol viacej ludom z rakovinou, ktorí sa za par tyzdnov az mesiacov dostai z rakoviny. Pri kontrole u odbrnych lekarov onkologov im ziadnu rakovinu nenasli...Ak neverite, staci kontaktovat pani Ing. Bláhovu z Brna, tu je link na video s nou https://www.youtube.com/watch?v=1_BaOkXDfpI tak isto si pozrite video s mojim znamym panom Juliusom / film o MMS 2 čast /, kde spomina vela pripadov z rakovinou, kde takychto ludi dostal pomocou MMS z tejto zakernej choroby a ludia ziju.....Tak isto aj pan Kašpar z Ceska sa pomocou MMS vyliecil z rakoviny, no nasledne asi po roku zomrel na infarkt.
MMS je silny oxidant. cize sa nesmie kombinovat s vit. C, ktory anuluje jeho ucinky....Rakovina sa da samozrejme liecit aj pomocou cezium chloridu, ktory prinuti banky fungovat v alkalickom/zasaditom/ rezime a tam rakovinove bunky nedokazu prezivat, alebo pomocou salvestrolu, ktori zacali uzivat onkopacieti par tyzdnov alebo dní pred smrtou a akoby zazrakom vyzdraveli http://www.canceractive.com/cancer-acti ... spx?n=3205
Tu mate videa o MMS
http://www.youtube.com/watch?v=uXRI6xHU60c
http://www.youtube.com/watch?v=Kc6fEJU2efU
Tu nizsie mate video s objavitelom MMS J.Humblom
http://www.youtube.com/watch?v=0wVGC4RxpY8
Takze ATES vobc nema pravdu, ked hovorí, ze MMS rozsiruje rakovinu.....Predsa MMS aj z hladiska chemie je silno zasadite a vtomto prostredi rakov. bunky skor odumieraju ako vytvaraju nove. Doporucujem sa skontaktovats clenom Batles ktry vyliecil svojho syna z rakoviny semennikov za par tyzdnov a jeho spolupacienti,ktorí sa liecili klasickou medicinou uz chudaci neziju.....Ale uplne prvy krok pri zacati liecby rakoviny je nastolit silnu bezsacharidovu dietu, prisnu disciplinu s vela surovej zeleniny a ziadne muky , lebo aj tie obsahuju vela sacharidov a nasledne pomocou nich sa darí pliesnam a tie potom rastu ako huby po daždi....http://www.badatel.sk/kpm/co-jest-pocas ... ruha-cast/
Přítel mms používal asi půl roku, ale varle se dál zvětšovalo. Přítel se domnívá že by se mohlo jednat o houbu candidu vyživovanou kvasinkami. Proto užívá přísnou dietu (žádné cukry, atd..), a každé jídlo zapíjí kefírem. Důležité je aby se varle začalo zmenšovat, ale to nevíme jak.
Muzes uvest nejake detaily lecby tech lidi s vylecenou rakovinou?
Konkretni pripady, jaka byla diagnoza, jake byla pouzita klasicka lecba vcetne operaci, jak brali MMS, co brali dalsiho a jak dlouho to trvalo?
Mohlo by to hodne lidem pomoct.
jajja pri rakovine ide vzdy o prekyslenie organizmu, cize ta zasadita strava je najdolezitejsia.....samozrejme ludia z rakovinou vo vacsine pripadov maju premnozenu candidu a ta huba pri nedodrzaní bezsach. diety zapliesni cely organizmus......Toto vsetko zverejnil Dr. Simoncini uz davnejsie http://www.badatel.sk/kpm/pribeh-pani-l ... y-prsnika/
jajja doporucujem kontaktovat uzivatela pod nickom Batles, je z juhu Moravy, myslim Tišňov...on Vam tiez dosvedčí o sile MMS, podla mna Vas priatel pri uzivaní MMS nedodrzal detailne davkovanie popripade podla mna prijimal v strave vela sacharidov......ta strava je velmi dolezita a mal by sa denneodkyslovat aspon KALINAT-om http://www.vinarskydum.cz/e-shop/kalinat-134g.html http://www.vinarskyraj.cz/katalog/pripr ... t-0-134-kg Potrebuje upravi PH moču na neutralne az zasadité....
pv 33 na tych videach je vsetko detailne spominane....
Přítel je typickým příkladem oběti propagandy MMS. Bral MMS a rakovina se během té doby rozšířila. Jsem zastánce alternativních metod, ale MMS není alternativní léčba, je to podvod a rakovinu to rozhodně neléčí.
Na lži je postavená především antistrategie MMS. Pro farmaceutický průmysl je MMS nebezpečný konkurent, který mu vážně ohrožuje jeho zisky. Fakta o účincích jsou neumlčitelná, uzdravených jsou statisíce (např. v Afice) a neustále přibývají další. Je proto spíše jen otázkou času, kdy MMS bude oficiálně uznáno a povoleno, jakákoli antikampaň to už nezastaví. A že by to byla obchodní strategie, to je také nesmysl. Látka je to dostupná a mimořádně levná, která se v autocisternách vozí do vodáren, do bazénů a pod., přičemž se toho užívají jen kapky. Přivydělat si na tom může snad jen nějaký bezvýznamný obchodníček, který to dá do flaštiček a přidá k tomu kapátko. Pro obchodní kartely to byznys nikdy nebude.
Jesti je užívání MMS vhodné, pomáhá nebo dokonce léčí rakovinu, je věcí do diskuse. Vždy budou mít svojí pravdu jak zastánci, tak i odpůrci. Pokud si někdo myslí, že si vezme pár kapek a má po problému, toho nejspíš nepřesvědčí vůbec nic. Ono stejnými argumenty by se daly zpochybnit i léčiva oficiálně uznaná, jako např. cytostatika a jiné driáky. Takže i když MMS neléčí zrovna tak, jak si někdo představuje, pak rozhodně neškodí (resp. neškodí tolik, jako léky zmiňované).
Jajja, jen bych te chtel upozornit pokud jste si to nenasli sami, ze neni pravda ze Batles synovi vylecil varle MMS, viz napriklad Batlesuv prispevek
Doporucuju prolitnout a v pripade potreby zkusit lecbu rakoviny (a mozna i dalsich nemoci) pomoci odstavene mrkve, viz http://cancerisover.org/ Jen jsem ty stranky prolitnul, takze mozna to nebude uplne presne a predevsim velice zkracene. Ralph Cole mel metastazy, primarni nador na krku. Na doporuceni zname, ktera se vylecila z rakoviny vajecniku zkusil pit denne nejprve 3/4 litru mrkvove stavy a nadory se zacly zmensovat. Absolvoval pak i chemo a ozarovani a nebyl si jisty, co vlastne zpusobilo zmenseni nadoru. Tak vysadil mrkvovou stavu a stav se zacal zhorsovat. Pak zacal opet se stavou, zvysil denni davky na litr a ctvrt a stav se zacal opet velmi rychle zlepsovat a behem 2 mesicu se nadory ztratily uplne. To bylo v roce 2006 a je stale v poradku. V listopadu 2012 podle nej nasadila mrkvovou stavu spisovatelka Ann Cameron a po 6 tydnech ji CAT vysetreni zjistilo zmenseni nadoru, a po 3 mesicich se uplne zbavila nadoru mezi plicemi. U Ann byla mrkvova stava jedinou zmenou, stravu myslim jinak nezmenila. A na tech strankach se zminuji o dalsich uspesich. Co je pozitivni, diskuze tam stale pokracuje, posledni zprava je z tohoto patku. Takze kdyby to nekoho zaujalo, asi by nebyl problem zeptat se na pripadne detaily. Mrkvova stava je i soucasti Gersonovy terapie, lecil se s ni Norman Walker, ktery se dozil 118 (nebo 116) let, je soucasti Breussovky... Takze ta lecba na mne pusobi verohodne, Pavel
Vilcacora a jej ucinky pri rakovinach
Deane ja som kupoval caj vilcacoru prvy krat a to v malej predajni v Tesco v Trnave http://www.dharmashop.sk/dharmashop/esh ... cacora-50g, no som presvedceny ze je to prava kora-lyko z vilcacory. Tu pani poznam,co tam predava,je majitelka toho obchodiku a ma aj siroky rozhlad o tych ponukanych cajoch a roznych tinkturach, ten caj by mal byt dost ucinny na imunitu, kedze mam problemy s candidou aj pri drzani dost prisnej protipliesnovej diety skusam pit caj z vilcacory.... Aj u nás je čajovňa kde predáva príjemná pani, tí predajci balených čajov iste nepančujú. Len mám obavu či to nerobia dodávatelia. (či sa vôbec najde v Peru toľko tých lián koľko sa vo svete predá.) Lebo na Slovensko sa pošle hocičo, nebude to len v supermarketoch. No každopádne si objednám, ďakujem za tip. Tady http://www.youtube.com/watch?v=ZNHvGJ8ctP4 je film Dežo Ursinyho - O rakovine a nádeji 1991.
Osobně bych volil asi i jiné postupy, nikdy není dobré aplikovat pouze jedinou metodu i když teoreticky pomoci může. Širší záběr vám dává větší možnosti, vyzkoušejte především obklady, tam je možností mnoho, dále je třeba zjistit stav zinku a mědi v těle a srovnat deficity, vyvinout maximální snahu o potlačení zánětlivého procesu a celkově čistit tělo. U toho zánětu můžete vyzkoušet také jednu jednoduchou a zapomenutou věc a to obyčejný aspirin, většinou bohatě stačí cca 200-300 mg denně, ale dodávejte souběžně i vitamín K. Tento postup poměrně dobře brání v tvorbě nových cév nádoru a dost často ho zastaví, nebo i donutí ustoupit.
Ten,kto ma problemy s candidou vie,ze je tazke sa tej pliagy zbavit uplne bez priznakov...A to uzivam aj MMS1+MMS2, ale ak prestanem, tak ta svina sa hned premnozi..ja ju mam totiz dlhe roky premnozenu, kedze som od malicka jedol hodne mucnych potravin vratane sladkosti....do toho cast brane ATB,co vlastne postupne likvidovalo crevnu floru a tej candide to vlastne velmi pomahalo k premnozeniu...
ako ju teda užívať? Názory som našiel rôzne.
http://archiv.station.zoznam.sk/station ... 2352717327
Zrejme je to takova klasika cs. alternativni mediciny. Sledoval jsem to ted tak asi na desetinu pozornosti, protoze jsem pri tom neco psal, takze zakladni popis radeji kopiruji:
Námetom pre film bola Ursinyho vlastná skúsenosť s rakovinou ústnej dutiny, ktorú mu diagnostikovali v roku 1989 a proti ktorej ťažko bojoval až do svojej smrti v roku 1995.