Holky, vařili jste někdy se šmakounem? Chutnalo Vám to? Nebo jste nikdy nezkoušely? Já jsem na to právě narazila a přemýšlím či to zkusit nebo ne ![]()
Tož hodně štěstí. Se zdravým jídlem to nemá zhola nic společného. Je to anatomický, fysiologický, nesmysl. Oni se snaží z údajného odpadu (zbytné hmoty) něco vyrobit a vydělat si peníze. Moc jim to nepůjde. Prvotní surovina jim zhola nic neumožní (tak levná zas není) a k jídlu to ze samé své podstaty není také (tedy promrhají hodně peněz na reklamě). Dobrá zpráva je ta, že po tom neumřete.
kateslav : Já kupuji od Šmakouna v tescu párky a ten lískooříškový krém, ten je teda vynikající! Obsahuje méně cukru než právě jiné krémy, takže si toho mohu dopřát více ![]()
Tak mohu začít na tom
a to kupuješ v Tescu? Hm, to zrovna blízko nemám, nevíš jestli to nemají třeba v Kauflandu?
No já nevím, zase přece jen to obsahuje hodně bílkovin a málo tuku, takže se mi to zdá jako reálné
Ale samozřejmě Váš názor, však zkusím, jak jste psala, neumřu z toho ![]()
no dívala jsem se na jejich ofiko stránky a měl by být, tady : http://www.smakoun.eu/produkty/smakoun- ... ooriskovy/
Jéé, moc děkuji, zítra tam zajdu ![]()
Kdysi jsem si z těch šmakouních nudlí dělal klasické nudle s mákem, jen jsem použil palmový cukr a lehce omastil přepuštěným máslem ![]()
Klasicka pseudozdrava potravina vezouci se trendu zdrave vyzivy, ktera tento humus videla leda z vlaku:)
Myslím, že rozumný člověk by si prostudoval složení té hmoty a raději si udělal kvalitní domácí hemenex.