Dobry den pane Zajicku,
predem meho emailu bych Vam rada podekovala za clanek v casopise Recepty Prima Napadu,
ktery me nadchl a zaroven alespon castecne ubezpecil moji maminku, ze pokud jsem zavrhla klasickou lecbu antibiotiky a prasky a jdu na to stravou a skrz klystyry tak jsem se nezblaznila:)
(navic ma sestra je ta klasicka kozni lekarka, ktera se nezaobira pravou pricinou, ale kremy potira spis dusledky a rozmluvit si to nenecha...podle jejiho nazoru, za kozni problemy muze hlavne nase psychika (tzv. problemy psychosomatickeho puvodu)...a tak mi nosi psychologicke knihy- jak prezit v tomto svete a nezblaznit se:)
Akorat to jde trochu ztuha, tak by me zajimalo, zda byste mi mohl alespon trochu pomoci radou jakou zeleninu ci ovoce byste mi doporucil
jist ci pit na rozpusteni maleho tvrdeho uzliku v prsu (fibroid ci rakovina, jakoby v zlaze, v pulce prsa z vnejsi strany) nebo alespon na suchy ekzem (fungus-houba) -svisle nekolik ovalnych lozisek po obou stranach trupu+ mam asi Candida- stale nafoukle tvrde bricho (i kdyz stolice tmave hneda, mekci, ale jen 1x denne)?
Docetla jsem se na anglickych strankach, ze i rakovina je bud houboveho(fungus) ci viroveho puvodu...
Take bych rada vedela, zda je velky rozdil rozmixovat napr.korenovou zeleninu pouze v mixeru a snist ci vypit i s duzinou nebo
zda pro lecbu se musi vyhradne pouzit pouze odstavnovace a duzinu pak- vyhodit???
Na Vasich strankach jsem nasla jen jednu ukazku denniho jidelnicku- neplanujete jich zverejnit vicero?:)
(Uz rok se prirodne samo-lecim z Akne Rosacea-Ruzovky
a svediciho sucheho ekzemu po stranach trupu, mozna i Candida Albicans-fungus-
a nabehu na krecovou zilu v levem lytku,
ted jsem si navic nasla TVRDY UZLIK/bulku v LEVEM PRSU asi na pul cesty k bradavce z bocni strany.
(mozna ucpani zil z tezkych kovu ci rozsireni fungus-houby-plisne=Candida po brani antibiotik...netusim, jen odhad ze studii internetu)
Vsechny me problemy se zazivanim, ekzemem, Ruzovkou atd. zacalo branim 15 mesicu non-stop antibiotik- OXYTETRACYCLINE a pak hned TETRALYSAL-na malou vyrazku v obliceji. Doktori nevedeli, co se mnou je, rozbory krve atd. byly v poradku a muj stav se horsil. Resili to vymenou antibiotik...)
Za odpoved a radu predem dekuji
Jen skoda, ze takovych lidi jako jste vy neni na svete vic:)
Zdravim a preji hezky den
Naprostá většina kožních problémů, má jednoznačnou příčinu ve střevním traktu a klystýry je zpravidla velice dobře řeší. Je ovšem třeba techniku klystýru ovládat a vyčistit pravidelně tlusté střevo až do slepého střeva (céka) k přechodu s tenkým střevem, ne jen sestupný tračník, jak nesprávně koná klystýr většina lidí.
Vaše sestra se ani tak neplete a problémy psychosomatického původu, jsou dost často příčinou, ale již asi neví, že tyto problémy vyvolává právě špatný stav střeva a jater. Matlat na kožní potíže něco svrchu, znamená proces detoxikace, kterým většina kožních chorob vlastně je, zatlačit zpět do těla a vyvolat jiné potíže. Vždy je třeba čistit primárně střeva a sekundárně játra a krev.
Co jíst a pít v případě rakovinného problému, to je minimálně na dvě hodiny hovoru a do takovéto psané odpovědi, to není možné dostat. Na kožní problémy můžete vyzkoušet následující postup. Nezbytně nutná je kyselina listová, železo, kyselina křemičitá, betakarotén, dále pak zinek, vitamín C, vitamíny skupiny B, buď komplex, nebo B6 a B12 samostatně, vitamín E. Podstatnou část těchto látek, je možno dodat pravidelným popíjením čerstvé šťávy z mrkve 250ml, červené řepy 150ml a okurky 100ml. Tuto dávku tak 2x denně pravidelně a doplnit zinek dýňovým semínkem a dýňovým olejem, současně 2x denně tabletu zinku v chelátové vazbě, zinek a olej vždy ráno a večer na lačno, semínka k obědu. Vitamíny B6 a E jsou bohatě ve slunečnicovém semínku a E dodejte ještě tak 2x 400mg v tabletách. Ostatní jezte v tabletách, vitamínem C nemusíte šetřit, dejte tak 2000 - 3000mg v několika dávkách v průběhu dne a pokud se dostaví průjem tak prostě uberete. Dále bych zařadil fungicidní látky, ve Vašem případě bych vsadil na fungicidní rostliny, například česnek, cibule, karabinec, lichořeřišnice a čaje s velikou fungicidní účinností, jako Lapacho a Vilcacora (Kočičí dráp). Naprostá bomba je koloidní stříbro a vyzkoušet by se dala i živá a mrtvá voda, kde hlavně mrtvá má velice silné účinky na parazitární bakteriokultury a mykózy, formou obkladu.
Mnoho druhů rakovin skutečně způsobují parazitární bakterie, houby a viry, například papillomavirus rozjede rakovinu děložního čípku, ale již málo se ví, že tento virus nesnáší lykopen a kyselinu listovou.
Rozmixovat kořenovou zeleninu, je nesmysl, je to velice špatně stravitelné a navíc ve vláknině jsou vázané téměř veškeré reziduální látky, které po oddělení vlákniny vlastně vyhodíte.
Jídelníček na mých stránkách, je jenom příklad a je na každém, aby zapnul svoji fantazii, časem možná napíšu nějakou kuchařku, ale nyní nemám času nazbyt a nestíhám ani důležitější věci.
Candidu jsem zde již velice důkladně rozebíral, musíte si to najít a přečíst, pouze pokud Vám nebude něco jasné, tak se znovu ozvěte.
Antibiotika jsou nejhorší zlo moderní medicíny, kromě hormonů a kortikoidů. Většinou zcela zlikvidují přirozenou imunitu organizmu a člověk se stane závislým na lécích, což v konečném důsledku, je cesta do pekla. Já osobně je doporučuji užívat, pouze v případech bezprostředně ohrožujících život a jinak se jim naprosto cíleně vyhýbat. Pokud Vám je někdo s titulem ordinoval 15 měsíců, na takovou malichernost jako je vyrážka, která rozhodně Váš život nijak neohrožovala, tak by měl odevzdat diplom a začít se zabývat něčím užitečnějším, něž odborně likvidovat zdraví pacientů.
Celou tuto odpověď berte pouze jako fundovaný odhad, na přesnou a cílenou radu, bych Vás musel vidět a dopracovat se ke smysluplné diagnóze. V případě zájmu o schůzku, mi zavolejte na telefon uvedený na stránkách vpravo, pod mojí fotografií a domluvíme se na termínu schůzky.
Za odpoved mockrat dekuji.
Rada bych jen nejake upresneni:
nez si koupim odstavnovac (jaky byste mi doporucil? Nekde jsem cetla, ze pouze nove vyrobeny nuz z keramicke cepele nezelektrizuje a tudiz neznici vetsinu vitaminu jako bezne nerez noze-vyrobky- predpokladam, ze odstavnovace jsou vyrabeny pouze z nerez a nikoliv keramicke...? Jaky je Vas nazor? jde jen o reklamu???)
Dale pokud zatim budu jist pokrajeny salat: 250g mrkve+150g repy+100g okurky (asi je to vice gramu, v tuhe forme, ze???) bude to mit podobne lecebne ucinky- za predpokladu, ze si klystyrem budu pravidelne cistit streva a dostatecne pit, abych predesla zacpe? (Lovci mamutu taky jedli primo ze stromu ci cele korinky...?:) Nebo opravdu jen strava ovocna a zeleninova, tak jak je v prirode nikoho nevylecila a odstavnovac je nutny?
Dale k tem praskum.
Byla jsem v lekarne a jediny cisty prasek, ktery jsem sehnala v tobolkach byl HORCIK-Magnesii Lactici 0,5g (50ks) (chci ho zacit pouzivat kv. zanesenym cevam a
rozpusteni toho uzliku co mam v prsu (uz 2mesice je stejne veliky, neroste)- docetla jsem se, ze by to mohlo byt z premiry a nahromadeni Calcium v krvi, a ze i Calcium nekdy formuje fibroidy...? Setkal jste se s tim uz???)
Zinek meli jen v tabletach s lesticimi latkami apod...co to je v te Chelatove vazbe?
Muzete mi prosim napsat jak se presne jmenuji ty tablety, kterymi si nezanesu zbytecne telo?
(Jak pisete na svych strankach, ze je vse lepsi z potravy, nez vitaminy umele...nestacilo by mi jist nekolik citronu ci petrzele denne???
Jen hodne nerada bych si zanasela dale telo chemikaliemi pridavanymi do umelych vitaminu...Misto vit.E- stacilo by nekolik ml BIO Stud.lis. slunec. oleje a seminka??? Nebo je to podle Vas malo na vyleceni? Co treba jist domaci kysele zeli? A co si myslite o pravidelnem piti Zeleneho caje-Gunpowder ci Rooibos na uzlik v prsu?)
O mrtve vode jsem jeste neslysela- to myslite s tim rozpustenym koloidnim silver???
Kvuli tomu uzliku v prsu, mohl by dle Vas take pomoci klystyr nepretrzite treba 10-40dni (to je pry davka na leceni rakoviny- viz net) nebo si tim koleduji akorat tak o hemeroidy? (S tim uz jsem jednu zkusenost prozila (praskla zilka) po 14-denni hladovce i bez klystyru...)
Za Vas nazor predem dekuji
(pod cim je ta Candida-nemohu Vas prispevek najit...?)
Odšťavňovač z keramiky, asi opravdu nikdo nevyrábí, já mám Angel Juicer a téměř stejný, je i Green Star ve všech variantách. Green Star, je dokonce ze speciální umělé hmoty a to by vitamínům také vadit nemělo. Osobně se domnívám, že mimo řeznou plochu, se s vitamíny nic neděje a celá věc je jenom tahák na peníze.
Klidně to můžete jíst i celé a dokonale rozkousat, trávení ale probíhá cca 2 - 4 hod a při vypití šťávy 10 - 15 min. Přírodní strava, kterou měli k dispozici lovci mamutů, se zde již mnoho let nevyskytuje, ale i to co seženete, je rozhodne zdravější, než uzené vepřové koleno a vyléčit to člověka nepochybně může.
Naprostou většinu minerálů, přijímejte pouze v organické formě, předejdete tím další sedimentaci solných úsad ve tkáních. Hořčík z lékárny, je zrovna ten špatný příklad a určitě je anorganický.
Anorganický usazený vápník, je zdrojem mnoha nemocí a sedimentuje celkem běžně, není ale problém tyto úsady rozpustit a nahradit vápníkem organickým, který sedimenty nevytváří.
Zinek v chelátové vazbě se takto jmenuje, žádný jiný název neznám, napište to do vyhledavače a bude Vám vše jasné.
Co jde doplnit potravinami, jsem Vám napsal, ostatní se potravinami docílit nedá, najděte si průměrné hodnoty jednotlivých látek a zjistíte, že by byla nezbytná konzumace několika kg, což je nemožné.
Na dodání 800mg vitamínu E, by bylo potřeba sníst cca 2 kg slunečnicového semínka a sama posuďte, jak je to reálné. Zelí je plné soli, které se chcete zbavit a čaj obsahuje tein, což není zrovna ideální látka, pro dokonalou hydrataci organizmu.
Mrtvá a živá voda, nemá s koloidním stříbrem nic společného, opět zadat do vyhledavače a číst.
Takto dlouhá nepřetržitá aplikace klystýrů, déle než týden, již zcela bezpečná není, ale hemeroidy rozhodně nevyvolá, spíše odstraní. Problém by mohl nastat s bakteriemi ve střevním traktu, ale pokud dodržíte frekvenci, kterou doporučuji na hlavních stránkách, tak žádný problém nehrozí. Čištění není nikdy na škodu, ale i zde platí "všeho s mírou".
U tohoto fóra vpravo nahoře, máte tlačítko hledat, tak na něj ťukněte, napište do první řádky candida, nebo kandidóza a dejte hledat, nebo enter, nic dalšího, než číst, není potřeba.
Dobry den,
moc dekuji za priklady, uz je mne to jasne:)
Precetla jsem si vse, a tak jsem zacala s gestem slona dnes rano.
Poprve v zivote jsem si sama navozovala zvraceni...to prekvapive nic nebylo, zadne neprijemne pocity, slo to celkem snadno, asi na 10 pokusu, pak uz jen nekolikrat velice kysela, trochu nahorkla chut a uz nic, tedy krom krkani...? (byl to konec? o kyselosti nepisete). Take vysli jen zelinkavo-zlute hleny, kapka krve, ale zadne zbytky jidla???
S cim jsem problem mela, bylo neustale zahlenovani nosu (musela jsem porad smrkat 10x+) a uplne zacervenani obliceje vcetne napuchlych a do sterbinek zuzenych oci.
Oci mi neuveritelne opuchly, hlavne spodni vicka (budim se s opuchlyma vrchnima =mozna po demodex folicolorum- dozneni po Ruzovce, nikdy nemam opuchla spodni).
A po 6hodinach od skonceni jsem k memu soku, pri pohledu na stale napuchla spodni vicka,
u zrcadla zjistila, ze mam silene moc krve-jakoby shluk prasklych zilek v belmu, po odkryti spodnich vicek. V levem oku o dost vice, nez v pravem...
Uz jste se s tim nekdy setkal???
Nevim, zda mam jit k ocnimu, ci zda to zmizi a je to bezne...nic o tom ale nepisete na svych strankach...
Oci jsem si pri procedure nemnula, jen jsem si oplachla studenou vodou oblicej pri smrkani...nekolikrat v prubehu procedury...
prosim, poradte, co s tim...? Jsem z toho trochu v soku...predem dekuji
posilam fota pro ilustraci-omluvte prosim kvalitu, fotila jsem sama sebe...
P.S.nejdou mi sem nahrat fota-poslu emailem
P.S.nejdou mi sem nahrat fota-poslu emailem
Chuť i pocity jsou velmi individuální, ale tak, jak to popisujete, je to v pořádku. Postupně by měla barva vyzvracené vody, ke konci ztmavnout do žlutohněda a poslední vlna zvracení, vyvolá ostře hořkou chuť.
Spuštění rýmy, je běžný doprovodný jev při silném zahlenění a vysoký tlak krve do hlavy, navodí značné zrudnutí obličeje a i očního bělma, nic z toho není nijak nebezpečné, ale napuchnutí již je atypické.
Žilky v oku zpravidla nepopraskají, ale jsou velice markantní a silně zarudlé. Je to celkem běžný projev a zpravidla zmizí poměrně rychle, u mě například za cca 1 hodinu. Pokud máte tento problém, tak proceduru provádějte se zavřenýma očima, což tyto potíže minimalizuje.
Návštěvu očního lékaře, pokud normálně vidíte, považuji za zbytečnou, dle mého názoru se stav po zklidnění srovná.
Většinou si na další pokus, již člověk lépe vyhoví, vše provádí snadněji a případné komplikace, jsou naprostou výjimkou.
Co se týká fotografií, to zahlenění organizmu musí být naprosto mimořádné, pokud mohu posoudit z vyfocených hlenů ve vyzvracené vodě. Stav očního bělma je normální, takovéto zarudnutí je běžné i u mě. Ta krvavá skvrna, pod víčkem pravého oka, již běžná není, ale dle mého názoru, také není nijak nebezpečná a měla by se vstřebat. Příští pokus konejte se zavřenýma očima a mělo by to být bez problémů.
Osobně bych se soustředil, pouze na pocity těla a pokud jste se po provedení procedury cítila lépe, což předpokládám, tak jste na správné cestě.
Tak to jste me uklidnil a predpokladam, ze i mou maminku, ktera si vse moc bere a vcera ji muj napuchly oblicej a krvave skvrny v ocich rozbrecel
- mockrat Vam za rychlou odpoved dekuji!!!Krvava skvrna v levem oku sice jeste nezmizela, ale ze strany se uz vstrebava, oci jiz opuchle nejsou, vidim normalne, dokonce se mi lepe dycha, tak tomu dam cas.
Opravdu se citim lepe- lehceji. (Uz po procedure ten den- stolice 3x denne z pouze 1x...takze uz to je uspech:)
Dekuji Vam take za posudek hlenu, opravdu byly hodne pevne konzistence, ani nesly lehce rozmazat od sebe. Vse vedecky rozpitvavam:)
Ceho bych se tak mela ve stravovani vyvarovat, abych si zbytecne nezahlenovala telo? Napada me kravske mleko+ vyrobky z nej- i tvaroh???...asi bych mela prestat jist vanilkove pribinaky,ze?
Mohu si je vyrabet napr. z koziho mleka a medu, nebo kozi ci ovci vyrobky take telu skodi?
Pokud se krvava skvrna zhoji, doporucoval byste mne
dodrzet Gesto slona opet za tyden,
nebo radeji pockat delsi dobu a pokracovat s SANKHAPRAKSALANA, ci ENEMOU 7x za tyden, obden atd.
A nemela bych si davku soli radeji snizit? Na indian-net jsem nasla, ze pouzivaji 1polevkovou lzici na 2litry- a to kazdy den po dobu 1tydne, vzdy mezi 5-7am-jako idealni vycisteni, pred prechodem na zdavou stravu.
Nebo co doporucujete jako setrnejsi zpusob, abych Vam stale nepsala, ze mam zase nejaky problem:)
(mam asi hodne citlivy organismus- natekani oci po ranu ci obliceje behem dne, kdy jsem jedla normalne byl celkem bezny, az po hladovce jsem zjistila, ze mam opet velke oci a o dost uzsi oblicej jako v 20ti letech:)...asi jsem mela dlouhodoby problem se zadrzovanim vody- pila jsem asi malo...ci s funkcnosti traveni...casto mne take natekaly nohy kolem kotniku nahoru az po lytka...)
Jeste posledni otazku-Nemohou mi tim tlakem, pri Gestu Slona, popraskat i zilky treba v mozku atd- dotaz maminky?:)
Jeste jednou Vam mockrat dekuji, myslim, ze i kdyz podle maminky se znicim, citim, ze jsem na dobre ceste-
a to predevsim diky Vam:)
Mejte se hezky a preji krasny vikend
Mejte se hezky a preji krasny vikend
Hleny v těle tvoří, hlavně bílé jedy, z nich nejvíce mléko a mléčné produkty, dále mouka a veškeré výrobky z ní. Celý popis bílých jedů, je k přečtení na hlavních stránkách. Ovšem i když konzumaci těchto produktů (potravinářského) průmyslu, odstraníte zcela, tak počítejte při Vašem stavu, s nějakou dobou, kdy se budou hleny tvořit stejně, nebo dokonce i více než nyní, což je právě očistný proces těla.
Mléko pijte pouze ořechové, již několikrát jsem ho zde popisoval, stačí prohledat diskuze.
Jogíni provádějí výplach žaludku každý den, po dobu 45 dní, dále stejnou dobu ob den a tak dále, až do frekvence jednou týdně. U Vás, vzhledem ke stavu, bych minimálně 14 dní čistil žaludek denně a nic nezkazíte i delším čištěním.
Šankaprakšalána 1x za 14 dní a mezi tím klystýry. Pokud budete jíst současně lactobacily, tak se ničeho bát nemusíte, čištění není nikdy na škodu.
Dávka soli snížit nejde, to pak neobrátí osmózu střeva a sůl se snadněji vstřebává do těla. Není sůl, jako sůl a většinou je na postup, který popisujete doporučována Glauberova hořká sůl, která má naprosto jiné projímavé účinky, než běžná sůl kuchyňská. Běžná kopaná kuchyňská sůl, by se při takto nízké koncentraci, paradoxně vstřebávala do těla mnohem více.
Natékání tkání a zadržování vody v těle, má na svědomí s největší pravděpodobností sůl, především v ní obsažený anorganický sodík a ten nejlépe rozpustíte celerovou šťávou, tak 0,5 litru denně. Dále vodu a kyseliny vyplaví z těla velice dobře, sice poměrně nechutná, ale o to účinnější šťáva z okurky 450ml a cibule 50ml. U některých velice zavodněných lidí, touto šťávou odstraním až 6 litrů tekutiny za jeden den, prostě ji vymočí.
Pokud Vám praskne v mozku nějaká cévka, tak velice záleží kde a hlavně jak silná, taková jako Vám praskla v oku, žádný problém neznamená a i lékař Vám potvrdí, že praskají lidem celkem běžně. Zda může prasknout při zvracení snadněji, než třeba při uklízení, nebo zvedání nějakého předmětu, těžko vyhodnotím, ale osobně se domnívám, že toto asi nevymyslí nikdo na světě. I pokud budete ležet z opatrnosti, celý zbytek života v posteli, tak Vám klidně také prasknout může. Osobně se domnívám, že riziko je malé, ale stát se to může, přestože jsem o tom nikdy neslyšel, ani jsem o takovém případu nečetl.
Mireček v Básníkách říkal „se učit, se učit, se učit“ a já říkám čistit, čistit, čistit a při tom se všechno učit.
Za doporuceni Vam dekuji.
Jeste by me zajimalo, cim se da nahradit Maslo (tj.1. jidlo po ShankaPrakshalana)
zda napr za studena lisovanym Ex.Virgin Olivovym olejem, Bio Slunecnicovym ci kokosovym...
A kolik gramu ryze a kolik ml oleje bych mela uvarit?
Ma se dat ryze s cockou (nebo radeji s fazolema??? a v obou pripadech pridat mrkev kv. zasaditosti ve strevech?)
namocit pres noc a v te same vode i uvarit???
Nebo vodu slit-kv. zivinam... (nekdo rika po fazolich slit, nekdo rika po ryzi neslit, co o tom soudite Vy?
(pokud oleje s ryzi vhodne nejsou, tak zda me prvni jidlo muze byt napr. zeleninova polevka ci neco jineho???)
Joginska SP- doporucuje po skonceni provest jeste Gesto Slona popr. Neti a pak Shavasana v teple po 45minut
a pote jeste nejmin hodinu cekat, nez se ma clovek najist...to jsem alespon nasla na netu-muze to byt nepodlozena informace, proto by me zajimalo, proc se musi jist uz tak brzy tj. do 30minut po Vasi SP?
Je Vase verze SP ta kratka (=Laghoo-provadena 1x za mesic ci tyden)
ci ta dlouha(Poorna-2x rocne) po ktere je nutna 7-denni restriktivni dieta???
Mam asi prilis mnoho otazek, ale budu to delat poprve, tak v tom chci mit jasno:)
Za upresneni predem dik
Jeste jsem se vlastne chtela zeptat na to nejdulezitejsi:
Co pit/jist/
ci jak nejlepe procistovat (hladovka o zel. a ovocnych stavach ci casta SP, enema???)
na rozpusteni toho meho
uzliku z vnejsi strany v levem prsu (za 3mesice se nezmenil, porad stejna velikost- asi 5mm v prumeru-a da se snim pohybovat dle polohy prsa- takze nejspis jen UCPANA ZLAZA. Alespon doufam...
A co jist ci pit na lepsi pruchodnost ZIL???
Na leve holeni mam take nenapadnou, ale zvysenou zilu, ktera pne a je v ni citit tlak a trochu nabehne a vadi mi hlavne pri sportu hl. napr.pri tanci. Zatim nejde o krecovou zilu, ale nabeh uz tam je patrny...
Take mam viditelne modre zily pod kolenama- trosku zysene.
(Uzlik v prsu jsem objevila po 13denni hladovce
(kdy ma vaha z 59kg sla az na 52kg-coz je podvaha- (55kg by mela byt ma nejnizsi vaha dle vypoctu IBM-172cm),
dale jsem si ten den zkousela cistit zuby Mydlem s Hennou (to se asi nemohlo za tak kratkou dobu usadit v tkani, ze?)
a dale jsem si ten den delala prvni detoxifikacni koupel na odstraneni tezkych kovu- mam tedy podezreni, ze po masazi prsou mohlo zrnko kovu na ceste z kuze ven uviznout v prsu...co o tom soudite???)
A tudiz mohlo by pomoci neco na procisteni prutoku krve a lymfatickych zlaz???
(antibiotika pry take zanasi krev tezkymi kovy atd...)
Za radu predem dekuji
Naprostá většina lidí, se snaží pochybovat o jednoduchých postupech, protože se domnívají, že jen extrémně složité a mimořádně propracované postupy, jsou účinné. Tady Vás zklamu na celé čáře, celý postup je právě tak mimořádně účinný, jen proto, že je velice jednoduchý. Také s tím jídlem spekulujete zbytečně, kupte tu nejlevnější rýži, nejlépe kulatozrnnou, která se snadno rozvaří a dejte do ní máslo, jak doporučuji. Je to za mnoho generací vyzkoušené a pochybuji, že vymyslíte něco lepšího, spíše si vymýšlením můžete uškodit. Nevím, zda je tato verze dlouhá, či krátká, ale z mého pohledu, je dlouhá akorát a funguje, mám to mnohokrát osobně vyzkoušené. Z celého dotazu je cítit strach a ten je bezpředmětný, trochu odvahy a směle do toho.
Pokud se za 3 měsíce nic nezvětšilo a je zachován původní stav, tak není důvod k nějakému panickému řešení celého problému. Dejte tomu potřebný čas a snažte se o maximální vyladění imunitního systému. Střeva bych určitě pravidelně čistil a v konečném důsledku Vám to upraví i váhu, protože budete lépe trávit. Na téma žíly, jsem tu již někomu odpovídal, tak to prohledejte. Nevím z jakého důvodu jste držela hladovku, ale nárůst čehokoliv, v průběhu hladovky, je dost nepravděpodobný, to jste si toho spíš předtím v tukové vrstvě nevšimla. Dle mého názoru, za to rozhodně nemůže, ani neobvyklé čištění zubů, ani žádná koupel a je otázkou, zda očista lymfatického systému, by něco vyřešila. Jinak, na nejjednodušší očistu lymfatického systému, stačíte s delšími rychlými procházkami, kdy se krevní řečiště dobře rozhýbe a tkáně se prokysličí. Osobně bych problém nijak příliš nadráždil, ani mechanicky, ani extrémními očistnými postupy, jako je hladovka. Stravujte se syrovou stravou, pijte detoxikační čaje a starejte se o imunitu, vše chce svůj čas a ne překotnou snahu řešit okamžitě něco, co Vám nevadilo možná i mnoho let.
Dobre rano preji,
diky za kazdou zpravu.
Libi se mi, jak dokazete cloveka uklidnit. Takze cistit a syrova strava- provedu!:)
Problem neni to, ze bych se prave teto ocisty bala, spis za ten rok, co se s dilcimi uspechy snazim dostat z toho, co nejspis antibiotika napachala, jsem precetla mozna az prilis navodu na tuto ocistu a ted v tom mam zmatek, jelikoz kazdy rika delat trochu neco jineho...Vy s tim mate realne zkusenosti (narozdil od clanku na netu, co se opisuji jeden od druheho...), kdyz rikate, ze je to jedno, tak dam na Vas osvedceny postup.
Tuto ocistu jsem dosud neprovedla, jelikoz kazdy navod byl jiny a navic obsahoval Maslo, neboli Ghee.
Bala jsem se toho, ze kdyz nepouziji MASLO (tj.1. jidlo po ShankaPrakshalana) navodim si tak akorat zacpu a tim bych si asi moc nepomohla...
(k vysvetleni: maslo samotne nejim vubec, nesnasim jeho chut uz asi od skolky- skoncilo by to tak akorat gestem slona:)
Tak me zajimalo, cim se to da nahradit???
Zda tedy napr za studena lisovanym Ex.Virgin Olivovym olejem, Bio Slunecnicovym ci kokosovym...???
A kolik lzic/ml oleje bych mela tak snist?
-to maslo se tam dava kvuli klouzani, nebo snad ne?
Potrebuji vedet jen tohle, pak uz se nebudu ptat a cistit, cistit a cistit:)
Mockrat dik za Vasi trpelivost:)
Krasny den
Pokud nepoužijete máslo, tak se žádná zácpa určitě konat nebude, ostatní možnosti vyzkoušené nemám a pokusy moc také nedoporučuji. Sám jsem před mnoha lety snědl po proceduře, nějaké mléčné produkty a šílené křeče trvaly na můj vkus opravdu dlouho. Naprosto netuším, co může vyvolat nějaký olej, čistě teoreticky asi nic, ale to fakt nevím. Pokud to vyzkoušíte, tak množství váhově stejné, čili 4 dkg, je to také čistý tuk, jako máslo, ale může v těle reagovat jinak. Klouzání zajistí rýžová kaše, ten tuk, je tam hlavně kvůli velikému množství vyplavených žlučových šťáv. Máslo rozvařené v rýžové kaši, zase tak hrozné není, tak to vyzkoušejte a uvidíte.
Dobry den, tak ta cervena skvrna v oku po Gestu slona se uz vstrebala, rozlila se az k duhovce, predtim, nez se zacala vstrebavat.
Trvalo to pomerne dlouho, 15dni.
Jelikoz bych po kazde Slonni ociste nerada chodila s krvavym okem, napadlo me, jak pisete,
zda by se i me silne zahleneni dalo odstranit provadenim pouze enemy a SP???- a v jakych frekvencich?
Take jsem ted v prubehu tech 15dni, hned po provedeni Gesta Slona, po kazdem jidle "rihala"=vychazeni bud 1 bubliny do krku ci 1skytani ci skruceni v krku, po 1l ranni vody 1 krknuti( nic z toho jsem driv vubec nemela)- da se z toho usuzovat na spatne provedeni ci pricinu potizi s zaludkem, napr. s tim vratnikem???
A mela bych tudiz provest neco predtim, nez provedu ocistu SP, abych nemela potize s projitim vody?
Dale se mi opet potahl jazyk, zacaly se mi znovu delat modriny na stehnech, a i kdyz nemam kolem pasu zadny tuk, od pupiku dolu jsem jakoby tehotna- usuzuji proto na Candida Alb...???
Na Vasich strankach jsem krom cesneku, toho moc nenasla, ale zaujala me informace o Urine Terapii do Klystyru...mohl byste prosim upresnit, jak se pouziva?
Napr. zalezi vyhradne na spravnem pH nebo je to jedno a i kysela moč se da pouzit?
Pouziva se vyhradne ranni? (neni prave ta plna toxinu po spani-detoxikaci???)
A kolik je ji potreba na 3l vody, nebo se neredi?
Postupuje se tak, jako obvykle- nejdriv 0,5l pak 1l a pak 1,5vody?
Zavadi se v pozici s hlavou dolu-trup nahoru nebo naopak na LEVEM BOKU bez masazi (jako coffee emema), tak aby se nedostala moc daleko kv. vstrebani toxinu????
A da se misto Lactobacilu proti Candida (na me nejak moc neucinkuji...) provest
Urine Enema po ociste SP a kdy?
Popripade jak casto doporucujete Urine Enemu provadet, pokud chci nasledovat enema ocistu po SP kazdy den po 1tyden, pak obden atd.
Za vysvetleni Vam predem dekuji
Pokud vyrobim po domacku kysane zeli s Keltskou soli a susenym korenim (majoranka atd.)- a budu pravidelne 3x denne 100ml-hrnek, jist kv. dobrym bakteriim mlecneho kvaseni- na Candidu- jaky je Vas nazor na zdravi tohoto postupu...a dalo by se to uzivat i po provedeni SP misto Lactobacilu uz treba nasledujici den, nebo kolik dni pockat (pry se po SP syrova zelenina nedoporucuje...ale co kvasena?...co o tom soudite Vy?
...ta prirodni sul je tam zdrava, nebo ne?
Jeste jsem vyrobila z Bio kravskeho mleka s Bio kozim jogurtem- hybrid jogurt s zivyma bakteriema...ale kvuli me zahlenenosti ho asi nedoporucite jist.
Tudiz se zeptam: byl by kv. bakteriim prospesny pridavat do ENEMA a v jakem mnozstvi na kolik litru vody- 37C?
Anebo ten CASEIN se vstreba i timto zpusobem???
Nebo jak ho nejlepe vyuzit? Mohl by pomoci jako mazani na ekzem ci na suchou, aknozni pokozku (rosacea) v obliceji?
Myslim, ze jsem na strankach Vaseho casopisu cetla, ze Vapnik neni schopen se vstrebat, nebo pouze pro telo v zanedbatelnem mnozstvi ze zeleniny a semen, pokud neni navazany prave na Casein
(hned na druhem listu od Vaseho clanku..nejaky Dr. Gastronom...myli se? nebo jak to tedy s VAPNIKEM je???)
Ma 80+leta babicka trpi Osteoporozou, tak nevim, zda ji doporucit mlecne vyrobky nejist a nahradit zeleninou a semeny (=hrozi riziko omega6???)
nechtela bych ji mou radou ublizit, mam v tom zmatek...clanky si navzajem odporuji, mate s tim nejake realne zkusenosti? Moje babicka bez hole chodi v predklonu a zada ji boli i kdyz sedi. (jinak ma uspesne odoperovane zaludecni vredy a trpi na srdce...jinak je jeste ciperna, zije cela leta na usedlosti na Vysocine a mleko tedy pije uz od mladi, take sadlo, maso, knedliky, cerstva vejce atd.) Co byste ji doporucil, da se Osteoporoza i ve vysokem veku vylecit??? A hodi se i pro babicky ocisty jako SP? Nebo je to pro ne uz moc zatezujici???
Moc Vam dekuji
Kvašené produkty, jsou jednoznačně u jakéhokoliv kvasinkového onemocnění, velice vhodné, ale je otázkou, co s Vámi udělá to množství, to musíte vyzkoušet. Druhý den po šankaprakšaláně, se dá jíst naprosto normálně a není důvod se nijak omezovat.
Neznám žádnou zdravou sůl, je to prostě anorganický minerál a ten je vždy škodlivý.
Z mléka nejezte do konce života nic, není v něm cokoliv prospěšného a klystýr si dělejte vlastní nasbíranou čistou urinou, cca 1 litr a po napuštění ji lze v tomto objemu, bez větších problémů, zadržet na cca 20 min. To Vám porovná bakterie ve střevě, daleko nejrychleji.
Jak jinak by se vstřebal kasein, než střevní stěnou?
Vyhodit a dál to neřešit, jinak natřít si tím tělo, asi nijak škodlivé nebude, ale vlastní urina, je z tohoto pohledu, nesrovnatelně účinnější.
Takovou blbost bych v životě nenapsal, možná, že si to pletete s nutností, současně přijímat hořčík, vždy je třeba 2 díly vápníku a 1 díl hořčíku, jsou zde ještě další vazby, ale tato je zásadní.
V 80 letech člověku hrozí stále něco a pokud dosud jedla "normálně", tak přijímala jenom omega 3 mastné kyseliny, čemuž odpovídá i ta choroba. Členovi Mat, jsem nedávno doporučoval takovou patlanici, právě na vyrovnání obsahu omega 3 mastné kyseliny v těle, tak to najděte a nastudujte, to ji určitě potíže upraví. Veškeré produkty, které popisujete, způsobují popisované zdravotní problémy a je otázkou, zda to jde vyléčit, na to je potřeba docela dost času a vzhledem k věku, bych spíše vsadil na stabilizaci stavu, případně zlepšení. Čistit organizmus, jde v každém věku, např. dr.Norman W.Walker, prováděl očistné postupy celý život a dožil se úctyhodných 118 let.
Dekuji za odpovedi.
Ten Kasein jsem myslela, ze by se nemusel vstrebat klystyrem-jelikoz by se treba mohl vstrebavat pouze TENKYM strevem a uz ne TLUSTYM(=Enema) kde dochazi zvlaste ke vstrebani vitaminu, myslim...ale Urina se zda byti lepsi napad-dekuji.
K vysvetleni: Psala jsem o tom, ze Vapnik musi mit ke vstrebani Kasein, jinak se z vegetar.stravy vstreba, ale pouze v zanedbatelnem, nedostacujicim mnozstvi, ze lidem chybi pak zelezo, vapnik,karnitin a B12, esencialni mastne kyseliny atd. coz napsal v temze casopise prim.Mudr.Pavel Fruhauf,CSc. Gastroenterolog-ktery sleduje deti s potizemi kv. vegetarianske strave-clanek:Dite ve Vegetarianske rodine (na dalsi strance stejneho casopisu je Vas clanek o SP ociste), tak proto me zajimala Vase zkusenost...
Dale k lecbe:
ta cervena skvrna v oku po Gestu slona se uz vstrebala, rozlila se az k duhovce, predtim, nez se zacala vstrebavat.
Trvalo to pomerne dlouho, 15dni.
Jelikoz bych po kazde Slonni ociste nerada chodila s krvavym okem, napadlo me, jak pisete,
zda by se i me silne zahleneni dalo odstranit provadenim pouze enemy a SP???- a v jakych frekvencich?
Take jsem ted v prubehu tech 15dni, hned po provedeni Gesta Slona, po kazdem jidle "rihala"=vychazeni bud 1 bubliny do krku ci 1skytani ci skruceni v krku, po 1l ranni vody 1 krknuti( nic z toho jsem driv vubec nemela)- da se z toho usuzovat na spatne provedeni ci pricinu potizi s zaludkem, napr. s tim vratnikem???
A mela bych tudiz provest neco predtim, nez provedu ocistu SP, abych nemela potize s projitim vody?
Dale se mi opet potahl jazyk, zacaly se mi znovu delat modriny na stehnech, a i kdyz nemam kolem pasu zadny tuk, od pupiku dolu jsem jakoby tehotna- usuzuji proto na Candida Alb...???
Na Vasich strankach jsem krom cesneku, toho moc nenasla, ale zaujala me informace o Urine Terapii do Klystyru...mohl byste prosim upresnit, jak se pouziva?
Napr. zalezi vyhradne na spravnem pH nebo je to jedno a i kysela moč se da pouzit?
Pouziva se vyhradne ranni? (neni prave ta tmava, plna toxinu po spani-detoxikaci???)
A kolik je ji potreba na 3l vody, nebo se neredi?
Postupuje se tak, jako obvykle- nejdriv 0,5l pak 1l a pak 1,5vody?
Zavadi se v pozici s hlavou dolu-trup nahoru nebo naopak na LEVEM BOKU bez masazi (jako coffee emema), tak aby se nedostala moc daleko kv. vstrebani toxinu????
A ma se skladovat v lednici (jak dlouho?) ci pouze cerstva?
A da se misto Lactobacilu proti Candida (na me nejak moc neucinkuji...) provest
Urine Enema po ociste SP a kdy?
Popripade jak casto doporucujete Urine Enemu provadet, pokud chci nasledovat enema ocistu po SP kazdy den po 1tyden, pak obden atd.
K omega 3 jsem nasla Vami doporucovany tvaroh mix, ale ten ja nesmim-rikal jste prece, ze zahlenuje...nebo BIO KOZI je i pro me zdravy???
A co treba konopny olej (ale s cim?)ma pry lepsi, temer idealni pomer 1:1 Omega3: Omega6- coz Lneny nema, nebo mam mylne informace...nikde Konopny nedoporucujete...??? Proc ne???
Cokoliv z mléka je vždy zdrojem zahlenění, ať se to dostane do těla jak chce a v jakékoliv úpravě.
Nic z mléka nepožívám, již více jak čtvrt století a určitě nemám stejné potíže jako Vy, po tom zdravém mléčném produktu. Také mi, naprosto evidentně, nic z popisovaných látek nechybí a to jsem si dokonce ze zvědavosti nechal dělat rozbory, kde se zjistil naopak přebytek všeho, čeho mají normálně se stravující lidé, veliký nedostatek. Pokud Vám chutnají mléčné produkty a hledáte pouze záminku, kterou podložíte jejich užívání, tak udělejte to, co radí prim.Mudr.Pavel Fruhauf,CSc, dle mého názoru píše hovadiny a neznám ve svém okolí správně se stravujícího vitariána, který by měl deficitní vápník, nebo železo. Dovedete si představit, pokud by moudrá matka příroda vytvořila takovouto nesmyslnou podmínku, pro vstřebávání vápníku, jak by to dokázal dodržet člověk, tak před 5000 lety, kdy se žádné krávy doma určitě nechovaly. Jiná věc je vitamin B12, který i já běžně doplňuji tabletou.
Šankaprakšalána, maximální frekvence, je po 14 dnech a u klystýru prováděném pomocí čisté uriny, můžete čistit střeva i denně, až do odeznění potíží.
Výplach žaludku, jak jsem již napsal, se musí provádět soustavně každý den, až do odeznění potíží, jinak nemá žádný význam. Co se týká žaludku, tak ten máte prostě prověšený a pyróza, je v tomto případě normální jev. Vzhledem k tomu, jak byl žaludek zahleněný, se pouze částečně očistil a nyní, něž se celkově zase zanese, může produkovat konečně nějakou kyselinu a to může pyrózu vyvolávat. Jediný vhodný postup je čistit, nic jiného Vám doporučit neumím a platí to i pro snadné provedení šankaprakšalány.
Potažený jazyk, je výsledkem narůstajícího zahlenění, čemuž odpovídají i další zmíněné problémy, na nic neusuzujte a dejte si tu kandidu vyšetřit.
U klystýru, je jedno jaké pH má moč, provádí se nejlépe nasbíranou urinou, v objemu cca 1 litr a tento objem, je vhodné ve střevě udržet, co nejdéle, optimálně 20 minut. Případně naředěnou urinou s postupně se zvyšujícími dávkami a moči se do roztoku dává co nejvíce, minimálně 1/3. Ideální je pozice s hlavou dolu-trup nahoru a moč se používá čerstvá i když starší je lepší, některé prameny uvádějí, jako ideální odstátí, 7 dnů.
Laktobacily nemohou žít v překyseleném organizmu a proto nefungují, okamžitě zahynou, protože nemají potřebné podmínky ke kolonizaci ve střevě. Klystýr močí pH vyrovnává a upravuje prostředí nutné pro tuto kolonizaci.
To jsem Vám již psal, ale znovu po šankaprakšaláně jeden den vynecháte a pak klidně každý den.
Musíte to přečíst celé i pro člena Mat, jsem tam dal myslím 3 varianty a nemusíte si vybrat hned tu s mléčným produktem.
U olejů mimo poměru omega kyselin, nastudujte také cenu a pokud se týká ideálního poměru, tak ten má olej řepkový. To ovšem platí pouze za předpokladu, že nebudete jíst nic jiného, než tento olej. Pokud do stravy zařadíte téměř jakákoliv olejnatá semena, která obsahují zhruba 50% tuku a v naprosté většině případů právě omega 6 mastné kyseliny, pak potřebujete tento poměr vyrovnávat, právě tak velkým přebytkem omega 3 mastné kyseliny ve lněném oleji.
Tak ja to zvraceni znovu zkusim se zavrenyma ocima, snad uz mi zilky neprasknou, kdyz rikate, ze je to Pyroza...myslela jsem, ze to tehotne bricho mohou byt take plna streva, ale to by se jeste nezvetsovalo jen po piti vody, ze?
Dnes jsem poprve otestovala Urinu na ten suchy, hruby oblicej a hned je o dost jemnejsi!!! Dekuji za toto vnuknuti, nebyt Vasich stranek, tak by nejspis trvalo, nez bych dosla k tomuto zazraku!!!:)
Je to i dobre na oloupani kuze (peeling)...ekzem napoprve nezmizel, ale budu to zkouset.
Ta Urina tedy muze zustat jen tak ve sklenicce ci PET lahvi, bez lednice, ze?
Pokud urinu nemohu behem dne sbirat tak, ze jdu do sprchy, nenapada Vas nejaka vhodna nadoba, co se da pouzit i na zachode (pro zenu)? (me ne...)
A myslite, ze piti Uriny by v mem pripade bylo hodne lecbu zrychlujici, nebo bez zdraveho zaludku a vycistenych strev to nema valne mineni? Musi pak pH na piti byt jen to zasadite??? A jen bezpodminecne cerstva ci jen ranni??? Je to pro me uplne neco noveho, ale vzhledem k pocatecnimu okamzitemu vysledku, ktery se nekonal ani mazanim obliceje kokosovym olejem ci nechanim na pospas sobe samemu, tak jsem pro tento zbusob nadsena...zvl.kdyby to znamenalo RYCHLEJSI LECBU...???
A jeste jsem byla upozornena na Zlute zuby (vzdy jsem mela zarive bile-po antibiotikach a s problemy se objevili hnede skvrny na dolnich prednich zubech, kamen a rapidni vylezani dasni- paradentozu nemam- necistim si zuby pastou s fluorem uz asi rok, jen soli, sodou a mydlem...ale nelepsi se to)- neznal byste na to take nejakou pomoc???
Mockrat dekuji
To je pravděpodobné a pokud to nezkusíte, tak to stejně nezjistíte.
Je to nejlepší kosmetika, kterou znám, velice účinná a ta cena je opravdu super, je zde dobře vyvážený poměr, kvalita a nízká cena, jako u Colonu.
Zabírá to skoro na všechno, ale ekzém je otázkou špatné krve, zmizí až po jejím vyčištění.
Urinu běžně skladuji v otevřené PET lahvi, v koupelně a manželka používá na zachycení, odříznutý spodní díl PET lahve, ze které se to i snadno slévá, okraj se dá smáčknout do hubičky.
Pokud není pH 7 a více, je chuť opravdu nevalná a to by Vás zřejmě nebavilo pít. Do vyčištění žaludku a střev bych to neriskoval, velice to urychluje detox, ale uvolněné toxiny, pak nemají kam odejít a dělají v těle další potíže. Pije se optimálně ranní, ale nijak to nevadí ani během dne. Dokonce někdy praktikuji, 100% revers v průběhu celého dne a ani za těchto podmínek, jsem nezaznamenal žádné negativní účinky, pouze samá pozitiva.
Rychlejší léčbu znamená,celý komplex opatření, čištění v kombinaci s urinoterapií, úpravou stravy i pitného režimu, dodávka potřebných minerálů, vitamínů a enzymů, samo o sobě nefunguje nic.
To tvoří kyseliny a pravděpodobně to zmizí s překyselením. Já osobně, bych se na to nyní vykašlal, pokud se Vám nekazí, tak bych se tím zatím nezabýval a řešil skutečné potíže, ne jen ty kosmetické.
Ta lahev je super napad od Vasi zeny-dekuji...ja jsem pak nasla dzbanek ze skla s tim samym otvorem jako PET lahev a navic s odmerkou 1700ml...samotnou by me to asi nenapadlo, ale jde to:) dik
Jeste jeden dotaz...mam na zadech vystouplou bradavici asi 0,5mm kulatou a jak tam mam ten ekzem, tak si ji casto odskrabnu do krve...a ted jsem zjistila, ze se mi tam tvori 2 dalsi vedle ni...neznate neco, jak co nejrychleji ji prirodne odstranit, ci alespon zmensit...nasla jsem na netu jen Jablecny ocet, ale trva to az 2tydny pri neustalem nanaseni, necetl jste o necem lepsim???
(kdyz jsem malinko Jablecneho ziveho octu vyndala z lednice a ona se v nem utvorila asi plisen...kdyz to zatim zkusim na nejakou malou bradavici- je mozne, aby se ta plisen vstrebala i pres bradavici do meho tela a tudiz mi uskodila, nebo ten zbytek octa mohu s klidem na bradavice vypotrebovat, jelikoz je to ocet a tudiz ta plisen je jen uvnitr a ne v octu, co pouziji...protoze je to vlastne dezinfekce a ta plisen-chlupata usazenina je jen z tech zivych bakterii v octu- nevite??? Ja se v tom vubec nevyznam...donedavna jsem ani Jablecny ocet s zivymi bakteriemi neznala:(
Dekuji
Jeste jeden dotaz...mam na zadech vystouplou bradavici asi 0,5mm kulatou a jak tam mam ten ekzem, tak si ji casto odskrabnu do krve...a ted jsem zjistila, ze se mi tam tvori 2 dalsi vedle ni...neznate neco, jak co nejrychleji ji prirodne odstranit, ci alespon zmensit...nasla jsem na netu jen Jablecny ocet, ale trva to az 2tydny pri neustalem nanaseni, necetl jste o necem lepsim???
(kdyz jsem malinko Jablecneho ziveho octu vyndala z lednice a ona se v nem utvorila asi plisen...kdyz to zatim zkusim na nejakou malou bradavici- je mozne, aby se ta plisen vstrebala i pres bradavici do meho tela a tudiz mi uskodila, nebo ten zbytek octa mohu s klidem na bradavice vypotrebovat, jelikoz je to ocet a tudiz ta plisen je jen uvnitr a ne v octu, co pouziji...protoze je to vlastne dezinfekce a ta plisen-chlupata usazenina je jen z tech zivych bakterii v octu- nevite??? Ja se v tom vubec nevyznam...donedavna jsem ani Jablecny ocet s zivymi bakteriemi neznala:(
Dekuji
Co já vím, tak na bradavice se tradičně používá, čerstvá šťáva z vlaštovičníku a funguje to celkem spolehlivě. Ten vlastovicnik utrhnu a potru nebo nalepim? Nevite, kolikrat denne? A za jak dlouho tak bradavice zmizi? je to spis jako znamenko, ne infekcni bradavice, jako se nekomu delaji z bazenu atd.
Plíseň vadí v jakékoliv podobě a rozhodně nedoporučuji cokoliv plesnivého jíst, případně se tím natírat. Raději to ihned vylijte a kupte nový.
Teoretická možnost se Vám nabízí v MMS, což je léčba chlordioxidem. Prostudujte si vše na tomto fóru,
MMS o tom jsem uz neco cetla...myslim, ze jak jsem to preletla ocima, tak jsem tam tu zminku o krokodylech, DDT a neplodnosti take zahledla- proto jsem se o to drive vice nezajimala...nebo Vy jste si o tom nacetl uz tolik, ze dle Vaseho nazoru to nema zadne vedlejsi ucinky? Jinak by me to samozrejme zajimalo...
...ma to ale zase chlor, ktery se ja ted snazim odstranit- neni snad stejne nebezpecny jako Fluor?
(myslim, ze chlor, to bylo to kourove v me odstate moci, je to i ve sklenici po napusteni prazske vody-mlecna, pak se proceri a zpruhledni...)
Vy si nemyslite, ze jen Urine klystyry, ovoce a zelenina- tedy vice prirodni lecba- u me muze uspet? Po kolika tydnech tak u lidi jen tato terapie zacala prokazovat lecebne ucinky?
Ke vsi radosti nam zcela necekane vybuchl mrazak a pokud prejdu na vasi stravu, tak nevim, zda mam vubec kupovat novou lednici, kdyz se nic nema nechavat do druheho dne, vse cerstve atd....jenze jsem si mrazila tu vodu (tim vylitim 1/4 pred zmrznutim se voda zbavila take fluoru a choru? nebo ceho vlastne?)
a asi uz neni jiny prirozenejsi zpusob, jak ziskat cistci vodu nez filtry a osmozou, nebo je? kdyz prevarena voda neni zdrava (tu jsem pila do ted...)?
Na filtry zatim nemam, a tak nevim, co je porad jeste nejzdravejsi z nezdraveho pit...z kohoutku jen tak?
(tedy krom stav z ovoce atd.)
Dekuji
S vlaštovičníkem běžně nepracuji a detaily použití přesně neznám, předpokládám, že se používá čerstvá šťáva, přímo na bradavici. Detaily musíte někde nastudovat, nejlépe u bylinářů.
Na světě není nic, co by nemělo nějaké vedlejší účinky, jde jen o to, zda převažují pozitiva, nad negativy a vždy to ještě platí, pouze v dané době. MMS není výjimkou a rozhodně nemá jen pozitivní vlastnosti, ale za nějakých okolností, je to dobrá volba. Sám osobní zkušenosti teprve získávám, ale mám známé, kterým to velice zlepšilo zdraví.
To není o tom, co může, nebo nemůže uspět, ono může uspět opravdu i to nejmenší a nejdivnější, nikým nepředpokládané konání a na tom nevymyslím nic, ani já, ani nikdo jiný. Je třeba dokázat poslouchat vnitřní inteligenci vlastního těla, ta ví přesně, co může uspět, jako to dělá každé zvíře v přírodě. Například můj pes, velice rád jí želví trus a určitě nepřemýšlí, zda a proč to může uspět, on to prostě ví, akorát neví, co mu z toho trusu prospívá a také ho to nijak netrápí. MMS likviduje patogeny a to může být pro Vás dobrá cesta, chlór tomu likvidování patogenů rozhodně nevadí, ba právě naopak.
Rychlost léčby, zpravidla odpovídá tvrdosti postupu, například při hladovce o destilované vodě, se zlepšení dostaví zpravidla již třetí den. Délka léčby, také odpovídá stavu zanesení organizmu a nelze očekávat, že bordel nastřádaný v těle za mnoho let, odstraníte za 24 hodin.
Klystýry a syrová strava, pracují ihned, ale pomalu a celková regenerace tkání, proběhne tak za jeden, až tři měsíce.
Mražení vody odstraní pouze minerály a také jen částečně, nic jiného. Nejzdravější kompromis je, za těchto okolností, pít čerstvé šťávy zředěné vodou z kohoutku.
Za to MMS Vam dekuji, zni to opravdu lakave, bojim se jen toho rizika neplodnosti...
kdybyste nahodou znal neco prirodniho, i kdyz treba mene ucinneho, na likvidovani viru atd., tak bych radeji nejdrive vyzkousela to...???
Rikate tedy, ze pokud bych chtela lecbu urychlit...
jak dlouho doporucujete hladovku o zeleninovych a ovocnych stavach s prevarenou? vodou z kohoutku 1:2???
(s repkovym olejem ci bez, nebo jak casto pridavat?, citron i do zeleninovych stav? Cayenne?) 3-4litry denne???
+Urine klystyr a ne na pokozku, nebo ano???
Jeste bych se rada zeptala, zda byste neznal neco rychleho na Babiccino boleni zad (alespon, aby se ji ulevilo- Osteroporoza-doktori rikaji stari a nic ji neporadily...krom toho je docela zdrava, ale ty zada ji boli priserne!)
...to cisteni asi nedopadne, je ji preci jen uz pres 80 let a ta strava ji asi sama moc nepomuze...???
To orechove mleko se da zezasadit tou mrkvovou stavou a muze se pridat citron???
Co mleko z maku, mandli a lnu nebo vlasskych orechu-ma to take ten spravny pomer horciku a vapniku?
a mel by se pridat repkovy olej do toho mleka???kolik?
Jeste neznate nejaky snadny lidovy zpusob co by zvladla i Babicka sama na cisteni ledvin, od kamenu, a jater???
Mockrat za sebe i babicku dekuji.
Nevím, zda jsem to pochopil správně, ale MMS teoreticky poškozuje plodnost mužů v následných pokoleních a Vy jste tuším žena v reálném čase.
Podobné účinky má koloidní stříbro.
Poněkolikáté říkám, že hladovka je destilovaná voda a nic jiného, vše ostatní, je pouze Váš mylný dojem o hladovění a na očistu těla tyto postupy nemají žádný vliv. Pouze pití šťáv, je tvrdá dieta, ale ne hladovka.
Na záda, omega 3 mastné kyseliny, dále vápník, hořčík, zinek a velké dávky vitamínu C a E.
I v 80ti letech, není problém čistit střeva klystýrem, třeba Dr. Norman Walker to dělal i ve 113 letech.
Evidentně jste nepochopila logiku zásad a kyselin, naprosto nejde o přímý stav potraviny, například kyselina citrónová, obsažená v citrónu, je evidentně kyselina a v organizmu reaguje zásaditě. Nestarejte se o potravinu, ale o její reakci v organizmu a jak to máte sledovat, jsem tu již mnohokrát napsal.
Každá z uvedených potravin, obsahuje jiné účinné látky a v různých směsích, to působí také různě, to se takto vysvětlovat nedá, to budete muset nastudovat a hlavně pochopit. Olej je vždy kyselinotvorný a jaký používat i kolik, jsem Vám již psal.
Ledviny i játra, čistí čerstvá šťáva z červené řepy, zpočátku tak 0,1 -0,2 litru denně a postupně se dá vypít i 0,5 litru denně. Na játra je výborný ostropestřec mariánský, 3x denně čajová lžička semínek do úst, žvýkat tak dlouho, až to nemá žádnou chuť a zbytek potom spolknout.
Mockrat Vam dekuji za rady.
Po kolika ml zvysovat denne a za jak dlouho se ty ledvinove a jatrove kameny rozpusti-stavou z cervene repy?
A jak dlouho brat ten ostropestrec (znam ho jen ve stave, semena se sezenou kde???)
A funguje tedy i pouze cervena repa na jatrove kameny?
Prominte, ale ja popisy potrebuji podrobne, teprve se o tom ucim:)
Dokaze koloidni stribro znicit i Herpes-opary (ktere latentne prezivaji v nervovych zakoncenich bunek a dle moderni mediciny jakmile se dostanou jednou do tela, uz je nic nedostane ven a zalezi jen na dobre imunite, jak casto se vyskytnou na povrchu kuze...) uplne z tela ven? Nebo znate neco, co to dokaze?
Mne neslo ani tak o pochopeni pomeru Calcia a Horciku, jako spis o to, jake dalsi kombinace z jinych semen jsou pro prijem Vapniku vhodne a zvlaste me zajimalo, jaky mix byste doporucit z maku, mandli, lnu ci vlasskych orechu. Ci nejaky dalsi s temito semeny a orechy, co jeste neni na Vasich strankach.
Citron-zasada v tele, je mi jasny, spis me zajimala ta kombinace s orechy potazmo s mrkvovou stavou- zeleninou, zda je vhodny, jelikoz se jedna o ovoce, co se nema mixovat se zeleninou ci ORECHY...ale mrkev se muze, a co tedy pridany citron?
Pokud je repkovy olej kyselinotvorny, tak se do orechoveho mleka spise nehodi, ze?
Jeste bych se Vas chtela zeptat, kde jste koupil ten Klystyr s kovovou nadobkou, jak rikate, ze ma nejdelsi trvanlivost a je nejlepsi. Ja mam ten vedle neho na obrazku s pytlikem a tenhle s nadobkou nemohu nikde najit.
Pak by me jeste zajimalo, kolik tak kg ovoce a zeleniny zkonzemujete jen Vy na stavy
a kolik k jidlu denne?...abych mela predstavu...
ja si totiz nastrouham brambor a mrkev a cesnek a uz nemuzu...a Vy doporucujete asi 10druhu v jednom jidle, tak davate jen pidi brambor a kousilinek brokolice atp...?
Pokud chci zachovat v pohance co nejvice rutinu, na jak dlouho ji namocit a i s vodou pak snist syrovou??? Popripade s cim, aby se ten rutin nejlepe vstrebal?
A semena pridavate vzdy jen namocena (na kolik hodin) a rozdrcena ci naklicena? do tech snidani a obedu?(abych vedela, pro babicku)
Dekuji Vam
Ani jedno nelze specifikovat přesně, to záleží na zanesení organizmu. Semena rostliny ostropestřec mariánský, koupíte v lékárně za cca 35,-Kč. Přesných popisů účinků rostlin, je na internetu dostatek, tak hledejte, nebudu Vám tu dvě hodiny něco popisovat, jen proto, že nechcete něco hledat.
Koloidní stříbro umí opravdu zlikvidovat velmi mnoho, ale u virů se to přesně určit nedá, je to spíše dobrý fungicid. Na zapouzdřené viry, bych asi použil MMS.
Na holý příjem vápníku, není nutná žádná kombinace, stačí bohatě sezamové mléko. Různé kombinace nedělám pro nějakou dobrou chuť, ale výhradně s konkrétním léčebným cílem a na to musíte mít mimořádné znalosti obsahu jednotlivých látek, takže to máte celkem na delší studium, jinak jsou Vám jakékoliv další kombinace nanic.
Citron, nebo jeho šťávu, můžete míchat naprosto do všeho.
Řepkový olej, je stejně kyselinotvorný, jako ořechové mléko, tak proč by se do něho nehodil. Patrně nechápete, že omega 3 mastné kyseliny, jsou sice zdravé, ale stále kyseliny a ořechové mléko, má dokonce většinou omega 6 mastné kyseliny, s nějakou zásadotvorností, to nemá nic společného, je to jednoznačně kyselinotvorné.
Irigátor jsem koupil v roce 1982, tak nechápu k čemu by Vám ta informace mohla posloužit. Doporučuji se zeptat někoho, kdo dělá v nemocnici.
Vypiji cca 2,5 - 3 litry čerstvé šťávy a sním to, co doporučuji, čili cca 1,5 kg ovoce a zeleniny, včetně oříšků celkem za jeden den.
Vše je zde již napsáno, nahoře do hledat, napište pohanka, nebo rutin a čtěte.
Olejnatá semena, používám formou mléka, obiloviny nejím a luštěniny používám jenom klíčené a občas, na jedno jídlo, tak 2 polévkové lžíce. Co a jak dávám do salátů, je na stránkách napsáno.
No prave...na strankach je napsano 1Paraorech, lzicka-kokos, mak, sezam,
ale ne zda
a na kolik hodin predem namocene nebo zda nasledne jeste rozmixovane
ci naklicene?
Mam totiz dojem, ze jen tak pridane, prochazi traktem bez vstrebani...mohl byste to prosim upresnit?
K tomu orechovemu mleku jsem prave cetla, ze se ma pridat mrkvova stava, aby se udelalo zasaditym
a me napadlo pridat repkovy olej, na vyrovnani omega 6 kyselin s omegou3- alespon castecne.
Proto jsem se ptala, zda pridanim Repkoveho oleje-5ml? (lzicka) vznikne opet mleko kyselinotvorne a tudiz si spise uskodim, i kdyz zase vyrovnam omega 3:6kyselin... nebo co doporucujete?
Dekuji
Musíte pořádně číst, na stránkách píšu, "Kyselinotvorné potraviny již dávkujeme na lžíce, nebo kusy a tělu jich postačí velice malé množství. Přimícháme 1 – 2 polévkové lžíce čerstvě mletého máku, nebo sezamu, 1 polévkovou lžíci strouhaného kokosu, 1 ks paraořechu, 10 ks mandlí, nebo lískových oříšků, nebo půlek vlašských ořechů. Ne všechno, pouze jednu z možností, a je nutné je střídat, protože každý druh ořechů obsahuje jiné pro tělo důležité látky." a nechápu, co na tom nechápete. Já zde zmínku o máčení, klíčení, nebo mixování nikde nevidím. Bez vstřebání prochází traktem neupravený len, sezam a mák, ty je nutné velice dobře rozemlít, vše ostatní se dá docela dobře rozkousat.
Vy v tom máte docela hokej, znovu opakuji, že kyselina nemusí být kyselinotvorná a zásada zásadotvorná, vše záleží na mnoha faktorech a dokonce i různí lidé, v různých situacích, reagují různě na stejné jídlo. Netuším, od koho jste co četla, ale mrkvovo ořechové mléko, může být jak zásadotvorné, tak kyselinotvorné, to záleží na použitých surovinách, dále na poměru ořechů a mrkvové šťávy. Řepkový olej nic nevyrovná, protože to je jediný olej, který má poměr kyselin téměř ideálně vyrovnaný, vyrovnal by to olej s velkým přebytkem omega 3 mastných kyselin, nejlépe lněný. Každý olej je kyselinotvorný, liší se pouze v typu a poměru obsažených kyselin a v jejich škodlivosti v daném čase. Pokud někdo bude náhodou předávkován omega 3 mastnou kaselinou, bude pro něj paradoxně škodlivý, jinak velice zdravý, olej s vysokým obsahem omega 3 mastných kyselin a zdravý, ten špatný s omega 6 mastnými kyselinami, co všem ostatním bude škodit. Doporučuji nastudovat a pochopit celou logiku a začít se podle ní řídit.
Mne slo o nadbytek tech omega6 v orech.mleku (kdyz podle stale velice HRUBE PLETI na obliceji mi chybi omega3...?)
...takze lneny, mate pravdu, repkovy je pro telo pouze dobry, kdyz orechy vubec nejim, ze?
No prave jsem cetla, ze nenamocene, jen rozkousane orechy jsou tezke pro traveni, tak jsem myslela, ze mi neco ve Vasem textu uniklo...protoze jinak vsude pisete vse na noc macet...
Nechapu ted ale zase tu vetu:
Ne všechno, pouze jednu z možností, a je nutné je střídat, protože každý druh ořechů obsahuje jiné pro tělo důležité látky."
Znamena to pridat : A) POUZE JEDNU JEDINOU ZE VSECH JMENOVANYCH MOZNOSTI v tom celem vyctu KYSELINOTVORNYCH surovin
nebo naopak
B)JEDNU z MOZNOSTI- ORECHU (budto: 1para orech nebo 10mandli nebo 10liskovych nebo 10pulek vlasskych)+TAKY s makem a kokosem??? (Prosim napiste mi bud A) nebo B) chci to napsat babicce a nechci v tom udelat hokej...predem dekuji)
Dale bych rada znala Vas nazor:
Kdyz pes jen nemocny, tak nezere vubec...
Tudiz pro me telo (Urine klystyry kazdy den+na kuzi+piti neprevarenou vodou z kohoutku redenych a neredenych zel. a ovoc.stav)
by bylo lepsi A) jist jen o pate vecer veceri (tak do 400g?), abych si zbytecne nezatezovala telo travenim, nebo naopak
B)pravidelne snidat, obedvat a veceret
(mensi mnozstvi nebo cca 1kg denne?), abych do sebe dostala co nejvic vitaminu a traktem projela co nejvic vlakniny kvuli CANDIDA?
Nebo vidite, jako nejlepsi jeste nejakou jinou variantu stravovani pro co nejefektivnejsi lecbu?
Sice jsem si o tom dost nastudovala, ale jak vidite, stale mi unikaji nektere souvislosti, tak mi prosim poradte ten nejlepsi zpusob, abych si zbytecne nesabotovala uzdraveni drobnyma chybama z neznalosti.
Predem Vam dekuji
Nechápu, na co se vlastně ptáte.
Téměř všude doporučuji ořechy emulgovat na mléko.
Naučte se číst, píšu „1 ks paraořechu, 10 ks mandlí, nebo lískových oříšků, nebo půlek vlašských ořechů. Ne všechno, pouze jednu z možností, a je nutné je střídat, protože každý druh ořechů obsahuje jiné pro tělo důležité látky." Vysvětlení pro nechápavé, paraořech vždy a ostatní pouze jednu z možností, odpověď není ani A, ani B, ale C.
Vy neděláte drobné chyby, ale základní hrubé chyby, přestaňte experimentovat a začněte, jak Vám radím, vyšetřením na candidu, pak má význam řešit nějaké varianty A,B,C. Candida vyžaduje ortodoxní a přesný postup, žádné experimentování ji rozhodně nezlikviduje.
Dobry den,
testy na krev i moc byly vporadku- zadna candida, mycoplasma, ani Helicobakter Pylori...jsem pry zdrava.
Delam si klystyry uz skoro 80dni- 1l x 20min (svicka)
Zuby mam porad zlute, dasne vylejzaji, jazyk s povlakem.
Oblicej uz neni tak cerveny, zato drobnych pupinku mam asi 200 v celem obliceji- vice nez kdy predtim.
Ted jsem zacala s Malachovem.
Pri poc. 200ml ze mne vyslo neco jako vyrazne bile (vel.svestkove) cervy, ale ne kulate, spis jako vytesane jednou zahnute zuby (polypy nebo hlisti???) s hlenem. Pote uz vzdycky jen hlen.
Postupuji kazde rano takto: 1.Stolice
2. Enema obyc. urina 1 litr x 20min (kdyz toto vynecham a dam rovnou svarenou- nevyjde ze mne tolik hlenu. Kazim timto mezipostupem neco???)
pak jeste: 3. svarena z 2l na 500ml urina -tak 20min nekdy i vice- vychazi vzdy jen hlen.
Proc se ma delat jen 2-4x 500ml svarene a pak jit sestupne zase na 100ml...???
Neni lepsi delat svar. 500ml az do odezneni potizi??? Az se mi kuze zlepsi???
(a musi se pak jit sestupne na 100ml???)
Je mi uz energeticky super, jako driv, po Malachove se necitim nijak spatne, ale ta vyrazka- Ruzovka- v obliceji nemizi-co s tim?
Bricho je po svar. urine zase ploche jako driv (mela jsem tedy jen vytahana streva???)
Mela bych uz s klystyry skoncit a udelat napr. SP (s tim olivovym olejem- uz to nekdo zkusil?)
Muze byt pricina jinde, nez ve strevech? Ty uz se zdaji byt dlouhodobe ciste, vychazi jen voda a pri svarene urine i hlen.
Nebo co doporucujete???
Za radu predem dekuji
Tak vidíte, že delší opakování relativně velice jednoduchých postupů nakonec vede k celkem slušným výsledkům. Škoda, že jste to, co z Vás vyšlo(červy) neposbírala a nenechala zjistit o co kráčí. U urinových klystýrů se nic pokazit nedá a postupujete tedy správně. Pokud nejste unavená a rozhozená můžete klidně vyzkoušet šankaprakšalánu, ale po tom, co jste již prováděla se domnívám, že to stav nijak výrazně nezlepší. Zřejmě se jedná o parazita rozlezlého někde jinde v organizmu, hlouběji ve tkáních, či orgánech a takto ho tedy asi neodstraníte, nebo za moc dlouho. Pokračoval bych s urinovými klystýry cca 1x za dva, až tři dny,na udržení dobrého stavu střeva a defekace. Dále se podívejte na mém fóru do tohoto vlákna
Dobry den Pane Zajicku,
dekuji Vam za odpoved. To MMS si nastuduji- vim, ze jste rikal, ze ta neplodnost je riziko jen u muzu...ale trosku se toho stejne bojim...zadna jina rizika tam nejsou?
Netusila jsem, ze by mi nekde udelali rozbor cervu...nemohly to byt spise polypy? (na netu jsem jejich foto zatim nenasla- byly to spise vyrazne bile tesaky:)
Citim se skvele, nic to se mnou energeticky nedela...Vyzkousim tedy tu SP...
Delam ted svarene uriny 100ml, 200ml, 300ml, 400ml
+ ted uz 7-mym dnem 500ml (svarene z 2l) a predtim vzdy udelam vyplach 1lx 20min nesvarenou ranni urinou.
Stale ze mne vychazi hlen-dost.
myslela jsem, ze kdyz dokazu vycistit z tela hlen, odlehcim organum atd....????
A mozna rozpustim i me 3cysty v pravem prsu vel. 4,5mm. (Mel jste pravdu, rakovina to nebyla:)
Rikate, ze uz staci jen 1x za 2az 3dny klystyr- jaky??? Muzete byt prosim konkretnejsi- Kolik ml?Svarene ci obyc?
A jak mam ukoncit tuto proceduru?
Mam pouzivat uz jen svarenou urinu bez predesleho vyplachu obycejnou, aby mi zustalo ploche bricho=stazena streva a jit postupne dolu 400ml, 300ml... az 100ml kazdy den viz. Malachov, nebo jak?
A pak 1x za 2-3dny si udelat vyplach se svarenou urinou napr. jen 300ml, aby ze me vysly dalsi cervy???
(mam pocit, ze ta obycejna urina bez svareni mi nijak zvlast nepomahala...nafoukle bricho, vychazela jen voda- jinak nic...krom toho, ze kdyz se udela pred svarenou, tak je pak videt po svarene vice hlenu...ale to je mozna jen videt...
po jen svarene je hlen mozna vytazeny taky, ale neni videt- mate s tim zkusenost?
- jde mi o zjednoduseni postupu, ale zachovani ucinnosti- ma procedura je na cca3hodiny:)- a to je velice zdlouhave...
Mohl byste mi prosim doporucit lepsi postup?
Mockrat Vam dekuji
Já se domnívám, že ne, alespoň o nich nevím, sám jsem to užíval i ve velikých dávkách, abych si vyzkoušel co to umí a asi jsem plodný stále dost.
Hlen vyčistit nikdy nedokážete, jedná se o přirozenou kluznou vrstvu střevní sliznice a pokud by se Vám to povedlo odstranit, tak budete mít vážný problém, tam jde spíše o to kolik hlenů vychází a pokud je to hlen řídký a světlý v malém množství, tak v tom nehledejte problém, pouze větší množství hlenu vadí a škodí.
Dle mého názoru čerstvá urina musí stačit, ale svařená rozhodně není na závadu.
Na parazity použijte raději MMS, nebo MMS2, je to rychlejší a asi i účinnější. Další červy již ani vyjít nemusí, to záleží o jaký druh breberek kráčí, některé jsou zavrtané přímo do sliznice a vyhnat je tak snadno nejde. Aplikace chlóru jim ovšem v žádném případě dobře dělat nebude, to nasnáší žádný z nich. Musíte však ve Vašem stavu postupovat pomalu a nevyvolat si Herxheimerovu reakci, nazývanou také "detox", je to období, kdy tělo provádí razantní detoxikaci a je nutné ho v tom podpořit a dopřát mu relax. V případě průjmů to znamená, že se organizmus nedokáže vypořádat s nahromaděnými jedy cestou jater a ledvin a přistoupí k radikálním opatřením. V každém případě to ale svědčí o tom, že MMS zabírá. Moc dobré je pít jaterní a ledvinový čaj, což podpoří činnost vylučovacích orgánů. Rozhodně nic nezkoušejte bez velice důkladného nastudování této diskuze
Dobry den,
s MMS experimentovat neminim- takovy blazen zase nejsem...budu se striktne drzet Vasich rad:)
Pokud by to nebyly cervy, ale polypy ci neco uplne jineho...to MMS by melo ucinkovat i na parazita DEMODEX, i na Ruzovku a pupinky i na ekzem, i na cysty v prsou- zkratka na uplne vsechno, to rikate??? take to cisti a detoxifikuje telo, ze?
Jeste jsem nasla tohle (viz nize) proto jsem si myslela, ze vylepsit postup Malachova...tj. delat svar.500ml z 2litru napr.14dnu-by mi mohlo prospet, pokud to budu delat dostatecne dlouho- vytahnu sliz a hlen ze vsech ORGANU i CYST...vy si to nemyslite? Znate lepsi reseni???
A proc se nemuze jen tak skoncit na tech 500ml a musi se po dnech sestupovat na tech 100ml? Je v tom nejaky padny duvod???
Pokles teplotvorné funkce tlustého střeva a zanesení organizmu usazeninami vedou k tomu, že se někde hromadí sliz. Například v prsních žlázách žen, kde je ve srovnání s ostatními částmi organizmu snížená látková výměna. Pojídání studených pokrmů a zvláště pití ledových nápojů, které tuto oblast prudce ochlazují, způsobuje tvrdnutí tukového a škrobovitého hlenu, z nichž se pak tvoří tzv. „cysta". Sedavý způsob života, sedavé zaměstnání přispívá k brždění krevního oběhu v malé pánvi - krev stagnuje. To je dalších příčina, proč se právě zde hromadí u žen ve vaječnících a u mužů kolem prostaty. Nejškodlivějšími produkty, přispívajícími k tvorbě cyst v prsou a ve vaječnících či nádorů prostaty jsou zmrzlina, mražené švestky, smetana a studené tučné mléko. Jestliže je jíte příliš často, pak zaručeně budete mít cystu. V cystě jako na výživném roztoku rostou spory plísně. Pak už je jen krůček ke vzniku rakoviny a posléze metastáz. Nevědomky si je sami vykrmujeme a hýčkáme a pak se divíme, kde se vzaly. Pokud první článek patologického řetězu: skleróza, artritida, rakovina pochází ze zaneseného tlustého střeva, pak druhý - přetížení vylučovací soustavy, ložiska hlenu, ochabnutí obranných sil organizmu, má rovněž původ v zaneřáděném tlustém střevu. Pro ilustraci uvedu výňatek z knihy „Umění vyléčit se přírodními prostředky". Doktor Posche v ní píše: „U devíti z deseti žen, které onemocněly rakovinou prsu, jsem pozoroval potíže v činnosti střev. Kdyby se 10 - 15 let předtím provedlo odpovídající vyčistění tlustého střeva, neměly by ani nádory prsou, ani žádný jiný druh rakoviny."
Musi se po svarene urine klystyru take neco snist napr. do 1hodiny, aby nedoslo k natraveni strevnich sten (=stejny princip jako SP?) nebo se muze i pri nich drzet HLADOVKA (1den jsem nic nejedla...)
Za upresneni dekuji
Jeste jsem nasla tohle (viz nize) proto jsem si myslela, ze vylepsit postup Malachova...tj. delat svar.500ml z 2litru napr.14dnu-by mi mohlo prospet, pokud to budu delat dostatecne dlouho- vytahnu sliz a hlen ze vsech ORGANU i CYST...vy si to nemyslite? Znate lepsi reseni???
A proc se nemuze jen tak skoncit na tech 500ml a musi se po dnech sestupovat na tech 100ml? Je v tom nejaky padny duvod???
Pokles teplotvorné funkce tlustého střeva a zanesení organizmu usazeninami vedou k tomu, že se někde hromadí sliz. Například v prsních žlázách žen, kde je ve srovnání s ostatními částmi organizmu snížená látková výměna. Pojídání studených pokrmů a zvláště pití ledových nápojů, které tuto oblast prudce ochlazují, způsobuje tvrdnutí tukového a škrobovitého hlenu, z nichž se pak tvoří tzv. „cysta". Sedavý způsob života, sedavé zaměstnání přispívá k brždění krevního oběhu v malé pánvi - krev stagnuje. To je dalších příčina, proč se právě zde hromadí u žen ve vaječnících a u mužů kolem prostaty. Nejškodlivějšími produkty, přispívajícími k tvorbě cyst v prsou a ve vaječnících či nádorů prostaty jsou zmrzlina, mražené švestky, smetana a studené tučné mléko. Jestliže je jíte příliš často, pak zaručeně budete mít cystu. V cystě jako na výživném roztoku rostou spory plísně. Pak už je jen krůček ke vzniku rakoviny a posléze metastáz. Nevědomky si je sami vykrmujeme a hýčkáme a pak se divíme, kde se vzaly. Pokud první článek patologického řetězu: skleróza, artritida, rakovina pochází ze zaneseného tlustého střeva, pak druhý - přetížení vylučovací soustavy, ložiska hlenu, ochabnutí obranných sil organizmu, má rovněž původ v zaneřáděném tlustém střevu. Pro ilustraci uvedu výňatek z knihy „Umění vyléčit se přírodními prostředky". Doktor Posche v ní píše: „U devíti z deseti žen, které onemocněly rakovinou prsu, jsem pozoroval potíže v činnosti střev. Kdyby se 10 - 15 let předtím provedlo odpovídající vyčistění tlustého střeva, neměly by ani nádory prsou, ani žádný jiný druh rakoviny."
Musi se po svarene urine klystyru take neco snist napr. do 1hodiny, aby nedoslo k natraveni strevnich sten (=stejny princip jako SP?) nebo se muze i pri nich drzet HLADOVKA (1den jsem nic nejedla...)
Za upresneni dekuji
Na moje rady se nespoléhejte, vždy používejte vlastní rozum a selektivní uvažování. Pročtěte celou tu diskuzi, co jsem Vám doporučil a udělejte si svůj závěr. MMS jednoznačně velice dobře likviduje snad veškeré parazity, co v sobě nosíme.
Ten Malachov je výbornej, ale proti užívání MMS je to moc časově náročné a dost to v baráku smrdí. Pomalé zakončování je kvůli dočištění střevních stěn, ale i okamžité přerušení by nemělo mít zásadně negativní vliv. Plísně sežerou vlastně skoro každého, pouze jim pro to vytvoříme podmínky.
Při hladovkách bych asi svařenou urinu nepoužíval, ale vyzkoušené to nemám, vhodnější mi připadá obyčejná čerstvá urina, nebo bylinné čaje.
Pisete k docisteni strevnich sten...ale nevadi, kdyz u vsech Malachovu delam svicku a pak na pravy bok, pak na zada- to pak i 100ml cistim cele strevo a ne jen konec...?
Dale jeste radsi ty testy...nez prejdu na MMS. Mozna z toho vice vyvodite, nez doktori:)
TESTY jsem mela delane uz 12.srpna 2009- po 26 dennich klystyrech s obyc.urinou:
Krev mam uplne vporadku.
Testosteron byl dobry (s Ruzovkou i chloupky kolem bradavek-kozni problemy pry nekdy souvisi s hormonama)
2.4 nmol/l (0,4-4,5)
STITNA ZLAZA vse OK krome:
SsTSH 5,951 mIU/l (0.17-3.50) mam to extreme zvysene uz nejmene pres rok!
Videl byste v tom nejakou souvislost?
Urea snizena 2.55 mmol/l (2.60-8.30) -ale celkovych bilkovin mam dost a navic jsem si delala urina klystyry!?
pH moci 6.5 (4.5-5.5)- tomuhle nerozumim, Vy rikate 7.35- a doktori uvadi, ze moc ma byt silne kysela!??? A dle testu ji mam prilis zasaditou, jako pry vetsina lidi.
Specificka hustota moci snizena 1007 kg/m3 (1010-1028)
Navic ma moc indikovala dehydrataci (jako pry u vetsiny lidi)- pritom jsem pred testy vypila 2x 0,5l a uz dlouhodobe jsem pila 4l denne. Dle Vaseho pitneho rezimu- ma se ten 0.5l (a ranni 3x 0.5l) vypit na ex- nebo prubezne v pulhodine?
Posilam jeste 2 fotky s ukazkou asi 200 pupinku na obliceji
dle kozni primarky RUZOVKA (ale jeji masticky na parazita DEMODEX to udelaly vyrazne horsi!!!
Pouzivam uz pres mesic METRONIDAZOL KREM- akorat vice pupinku
a Zinek na ekzem (jinym to pry pomohlo) ale u mne vyrazka nejen znovu ozila (uz jsem mela jen maly ekzem vel. mince), ale udela se vzdy kolem natrene plochy- cestuje stejne, jako pri pouzivani TeaTree oleje (asi take Demodex) a silene svedi.
- mozna uz jste nekoho na toto lecil...tak to radeji posilam.
Poznal byste z tech testu, co mi chybi nebo zda jde o parazita?
Mockrat Vam dekuji
Dale jeste radsi ty testy...nez prejdu na MMS. Mozna z toho vice vyvodite, nez doktori:)
TESTY jsem mela delane uz 12.srpna 2009- po 26 dennich klystyrech s obyc.urinou:
Krev mam uplne vporadku.
Testosteron byl dobry (s Ruzovkou i chloupky kolem bradavek-kozni problemy pry nekdy souvisi s hormonama)
2.4 nmol/l (0,4-4,5)
STITNA ZLAZA vse OK krome:
SsTSH 5,951 mIU/l (0.17-3.50) mam to extreme zvysene uz nejmene pres rok!
Videl byste v tom nejakou souvislost?
Urea snizena 2.55 mmol/l (2.60-8.30) -ale celkovych bilkovin mam dost a navic jsem si delala urina klystyry!?
pH moci 6.5 (4.5-5.5)- tomuhle nerozumim, Vy rikate 7.35- a doktori uvadi, ze moc ma byt silne kysela!??? A dle testu ji mam prilis zasaditou, jako pry vetsina lidi.
Specificka hustota moci snizena 1007 kg/m3 (1010-1028)
Navic ma moc indikovala dehydrataci (jako pry u vetsiny lidi)- pritom jsem pred testy vypila 2x 0,5l a uz dlouhodobe jsem pila 4l denne. Dle Vaseho pitneho rezimu- ma se ten 0.5l (a ranni 3x 0.5l) vypit na ex- nebo prubezne v pulhodine?
Posilam jeste 2 fotky s ukazkou asi 200 pupinku na obliceji
dle kozni primarky RUZOVKA (ale jeji masticky na parazita DEMODEX to udelaly vyrazne horsi!!!
Pouzivam uz pres mesic METRONIDAZOL KREM- akorat vice pupinku
a Zinek na ekzem (jinym to pry pomohlo) ale u mne vyrazka nejen znovu ozila (uz jsem mela jen maly ekzem vel. mince), ale udela se vzdy kolem natrene plochy- cestuje stejne, jako pri pouzivani TeaTree oleje (asi take Demodex) a silene svedi.
- mozna uz jste nekoho na toto lecil...tak to radeji posilam.
Poznal byste z tech testu, co mi chybi nebo zda jde o parazita?
Mockrat Vam dekuji
To je celkem jedno, nejde o nějaké přesně limitované polohy, stačí pouze se pohybovat, vyhovuje pár úklon, kroužení trupem, případně pár dřepů.
U krve je naprosto podstatné pH a to neuvádíte.
Přeptejte se lékaře, ale domnívám se, že to signalizuje nedostatek jódu.
Kyselost moče se má v průběhu dne pohybovat a musí být přes noc a část dne pod 7 pH a podle typu člověka, v různé době, také zhruba 2 hodiny nad 7 pH. Pokud se tedy jednalo o ranní moč, tak je uvedená hodnota celkem ok. Vzhledem k tomu, kolik toho pijete je dehydratace téměř nemožná a snížení hustoty moče celkem logické.
Fotky nemám, nevím kam jste je poslala.
Zinek vyzkoušejte vnitřně, optimálně zinek v chelátové vazbě 15 mg, bere se to vždy ráno a večer na lačno, vyzkoušejte po 1-2 tabletách, případně můžete víc, až do 15 tablet denně, je téměř nemožné ho předávkovat.
Dobry den,
...chtela jsem se jen optat zda Vam fotky dorazily na email?
Jinak, jak jste psal o tom, ze bych si mohla vycistit vsechen hlen ze streva, coz je nezadouci...
Uz nekdy nekdo zkousel delat Malachova 500ml svarene z 2 litru po vice nez 2-4dnu???
(Myslim tim, po pocatecnich 4-rech dnech, kdy se jde od 100ml do 400ml, a pak uz jen 500ml- jak je uvedeno v navodu, ktery jsem nasla na internetu)
Ja ted delam uz 10dni 500ml (zjistila jsem, ze pokud predtim neudelam vyplach normal. urinou 1litr, tak druhy den mam zacpu:(
???
Kuzi v obliceji mi to vyrazne zhorsuje- delaji se mi velke cervene podlitiny pod shlukem pupinku, jak uz dlouho ne, tak si myslim, ze to nejspis zabira- hubi to asi ty parazity v obliceji-DEMODEX FOLLICOLORUM ci BREVIS.
A navic me to zbavuje celulitidy:) + citim se dobre.
Jen nevim, zda je rozumne v tom pokracovat a jak dlouho maximalne???
Nebo je lepsi to na nejakou dobu prerusit a spis zacit zase za par dni- nebo to by nemelo zadouci ucinek???
Dekuji
Foto nedorazilo, tak nevím kam jste to poslala.
Není to sice jednoduché, ale možné to je, čili je nutné se celkem pozorovat zvláště při aplikaci svařené uriny, která má až 600x větší účinky.
Zda to někdo zkoušel netuším, já to vyzkoušené nemám.
Zde Vám odpovědět nedokážu, ale pokud Vám to nezpůsobuje žádné negativní reakce tak se asi v tom dá pokračovat, přesto doporučuji v případě jakékoliv negativní reakce přestat a pokračovat až po odeznění potíží.
A jak poznam, ze jsem si vycistila vsechen hlen???
Ze ze me uz nebude vychazet nebo jak???(zatim vzdy nekolik malych svetlych bilo-zlutych chuchvalcu viz foto-pardon- pro jistotu...)
Az skoncim se svar. klystyry, tak zkusim jeste SP.
Dala by se zacit SP rovnou klystyrem s ranni moci, nez v bolestech cekat zda sul sama navodi osmozu, nebo ne???
A take by me zajimalo, zda i bez tech cviku se uz nekomu podarilo dostat ze sebe jaterni-zelene kameny? (to se pry deje u SP s ASSANY-cviky...)
Ja myslela, ze jste psal na Vasich strankach merit moc po jidle na 7,35 a ne krev...?
Dekuji
Fotky (7) ted posilam emailem. Sem nejdou, asi jsou moc velke...
Pokud tuto fotku srovnám s tím předchozím hlenem z žaludku, tak to není celkem nic o čem by jste musela meditovat. Bohužel je nevhodná ta záchodová mísa, kterou používáte, je to nešvar moderní doby kálet do vody, kde již si svoje výkaly nemohu zkontrolovat. Každému doporučuji vyměnit tuto nevhodnou mísu za mísu s vodorovným splachováním, zde se kálí na plochu a můžete si kontrolovat, co z Vás vyšlo. Takto se naprostá většina hlenů, které jsou vázané na stolici a těžší než voda, potopí a poznáte celkem prd.
Po takto rozsáhlém čištění, by měla slaná voda procházet prakticky bez odporu, ale klidně tomu můžete pomoci tím urinovým klystýrem.
To s těmi kameny netuším, ale v tom Vašem záchodě je asi stejně neuvidíte, klesnou patrně ke dnu.
Většinou stačí ráno, to je pod 7 pH a odpoledne, to by měla být nad 7 pH blízko k hodnotám krve.
Co se týká toho obličeje, můžete zpočátku vyzkoušet koloidní stříbro jako obklad, zde není žádné časové omezení a teprve pokud to nezabere, tak potírat aktivovaným MMS, nechat působit jednu minutu a omýt vodou. Opakovat vždy po hodině v průběhu celého dne, mimo dobu spánku.
Dobry den,
mockrat Vam dekuji za odpovedi. O te mise jsem uz take uvazovala:)
Ja to tedy zkusim. Da se to MMS koupit zvlast nekde levneji?
Jeste by me zajimalo, jaky je nejmensi mozny objem-ml ranni nesvarene moci,
ktera by ale stejne vytahla sajrajt z tela, ale nevytahala by tak streva (myslim, ze 1l je na ma streva dost...a byly asi vytahane- ted mam zase uplne ploche bricho po svarene, tak bych to nechtela pokazit:)
A jeste mi napadlo, kdyz ted po 15dnech se svar. Urinou 500ml kazdy den- to jen tak ukoncim...a kdyz nekdy v tydnu dam opet 500ml (treba jen 1-2x tydne) bude to chyba?
Mela bych pak udrzovaci delat jen 100ml svar. ze 400ml- jak rika Malachov? a 1x za 2-3dny obycejnou ranni?
Co o tom soudite pro muj konkretni stav?
Hezky den
Jeste by me zajimalo, jaky je nejmensi mozny objem-ml ranni nesvarene moci,
ktera by ale stejne vytahla sajrajt z tela, ale nevytahala by tak streva (myslim, ze 1l je na ma streva dost...a byly asi vytahane- ted mam zase uplne ploche bricho po svarene, tak bych to nechtela pokazit:)
A jeste mi napadlo, kdyz ted po 15dnech se svar. Urinou 500ml kazdy den- to jen tak ukoncim...a kdyz nekdy v tydnu dam opet 500ml (treba jen 1-2x tydne) bude to chyba?
Mela bych pak udrzovaci delat jen 100ml svar. ze 400ml- jak rika Malachov? a 1x za 2-3dny obycejnou ranni?
Co o tom soudite pro muj konkretni stav?
Hezky den
Pro začátek můžete vyzkoušet to koloidní stříbro, to je běžně k mání v lékárně, ale není zrovna levné, zase je to zcela bez rizika. Jinak MMS se věnuji zde,
Dobry den,
a ten 1,5-2l davate na jedno napusteni??? Myslela jsem, ze jste rikal max. 1litr...???
Ma otazka znela spis takto- kolik je nejmensi mozne mnozstvi uriny na vycisteni v udrzovacim rezimu?
Ptam se proto, ze uvazuji o koupi strikacky nebo balonku- co doporucujete?
...jelikoz u klystyru s tou oranzovou hadickou (viz Vase stranky), ktery je snad jediny bezne k sehnani, rezne uz po par pouziti kohout a rez je pak v hadicce, takze asi i v strevech...mam uz druhy...
Dale jsem se chtela zeptat zda piti moci take hubi parazity a mohlo by mi zlepsit pokozku?
Jak jdou nejlepe vycistit plice? Pry souvisi s drahou strev...?
Na NETI se pouziva voda prevarena nebo z kohoutku? A moc pouze ranni stredni proud-nebo jak? A cisti lepe nez sul???
Jaky Jablecny ocet pouziváte Vy? Je paterizovany vhodny ci nikoliv?
Jeste bych se rada zeptala, zda znate nejaky lecebny prostredek na nachlazeni bez vetsich priznaku- kdy pouze odejde hlas- trva to uz tyden a zazvorovy caj, ani Jablecny ocet s medem atd. vubec nezabira. teplotu nemam. jen obcas drazdivy kasel a boleni v krku, rano smrkam krev. Pokud je imunita ve strevech- a ty mam cista, jakto, ze jsem tak lehce chytla virus? Neciste plice??? Co radite?
predem dik za pomoc
Střevo pojme bez nejmenších problémů 2 a dokonce i 3 litry, čili 1,5 litru není nejmenší problém, je to vyhovující. Optimální množství na vyčištění je nad jeden litr.
Mimo běžného irigátoru všechny ostatní pomůcky vytváří ve střevě přetlak a z mého pohledu vhodné nejsou. Navíc si můžete napustit do střeva i vzduch. což je teda krajně nepříjemné.
Urinoterapie rovná hormonální rovnováhu, což samozřejmě bez nejmenších problémů řeší i imunitu, vyčistí to plet, střevní trakt i plíce a prakticky si myslím, že pro zdraví člověka není vhodnější prostředek než urinoterapie.
Néti provádějte zásadně raní urinou, pokud možno neředěnou, to je nejvhodnější a nejlepší prostředek k tomuto účelu.
Vše používejte nepasterizované, zrovna tak i jablečný ocet, je to důležité pro život člověka. Vhodné je kupovat jablečný ocet co nejpřírodnější s tzv. matečnou kulturou.
Na nachlazení užívejte jednoznačně velké dávky vitaminu C. Užívejte zpočátku minimálně 3000 mg, optimálně 6000 mg denně a problém by měl velice rychle vymizet.
Za rady mockrat dekuji.
A kde Vy kupujete ten Jablecny Ocet s zivou kulturou
a Lneny Olej? (mam informace, ze pokud v Bio-shopu ho maji uchovavan bez chladnicky-coz je vzdy, tak uz je zlukly=karcinogenni-co o tom soudite?)
Ten vit.C- vy jste nekde sehnal Sodium Ascorutin- nebo jaky pouzivate??? (kys.ascorbova by podrazdila zaludek v tak velkych davkach...)
SP je nejlepe provest pred zahajenim URINOTERAPIE nebo radeji az po???
A na vyleceni- kolik ml (jen?)ranni uriny se musi vypit?
Joga uvadi pit mezi 3-4h a pak po jidle 1h- neznate nejaky zpusob, co leci, ale je realizovatelnejsi v evropskych pomerech? -kdy a kolik+celkem/den? a jak asi dlouho?
A co nejist pro chut uriny-pra bilkoviny- takze zadne orechy a semena a lusteniny???
Dekuji
Jablečný ocet kupuji naprosto normálně v prodejně racionální výživy, akorát musíte chtít takový ten kalný s matečnou kulturou. Lněný olej skladovaný v běžné teplotě, žlukne opravdu velice rychle a pak je velice nebezpečný na játra. Já sám jej v prodejně vůbec nekupuji, kupuji jej zásadně u výrobce http://www.agro-el.cz/. Vitamin C používám 1000 mg se šípky, kupuji konkrétně tento http://www.manitera.cz/imunitni-system/ ... -medpharma a nemám s ním žádný problém ani ve velkých dávkách.
Tento dotaz nechápu netuším, co jste s tím chtěla říci.
Nevím, co vám odpovědět, nepíšete co se má vyléčit.
Obecně platí, že minimální užívané denní množství uriny je 2 dcl, osobně se přikláním k názoru, že mnohem lepší je používat větší množství. Sám mám vyzkoušený dokonce stoprocentní reverz po dobu několika dní a není v tom žádný problém, nejsou zde žádná zásadní omezení. Pokud si na tuto techniku navyknete, pak vám nebude připadat denní použití jako nějak zvláštní a nebude vám činit žádný problém. Co se týká chuťových vlastností, velmi vhodné je zásadním způsobem omezit množství dodávaných bílkovin, přičemž samozřejmě bílkoviny živočišné jsou podstatně chuťově horší, než bílkoviny například z oříšků, ty tolik chuťově nevadí.
Mockrat Vam dekuji za kontakty.
SP je nejlepe provest pred zahajenim URINOTERAPIE nebo radeji az po???
Zajimalo me, zda je lepsi se jeste vycistit SP nez zahajim urinoterapii...? Aby lecba byla rychlejsi a efektnejsi...???
A misto masla, by byl tedy asi vhodnejsi ten za studena lisovany REPKOVY OLEJ s ryzi, kdyz ma lidstejsi Omega3:6 (1:2???a po otevreni ma byt radeji v lednici???zlukne take jako lneny?tyto informace totiz na flaskach nepisi...),
nez ten olivovy, ze?
A kolikrat se tak musi opakovat SP, aby pot nebyl citit cibuli???
Psal jste nekde, ze po provadeni SP, pot v podpazi pak neni citit...
A na vyleceni- kolik ml (jen?)ranni uriny se musi vypit?
Myslela jsem tim, pokud chci upravit HORMONY (po predavkovani antibiotiky mi take zacaly rust chloupky kolem bradavek (v L12+P6)- pry je to nadmernym mnozstvim androgenu-hormonu a s tim pry souvisi i ta ma problematicka plet- viz doktor na prsnim-kv. Cystam v levem prsu- ty take dokaze piti uriny rozpustit???-nebo nejaky vitamin, nevite???
Tak jake max. mnozstvi doporucujete denne pit na me problemy? A vzdy jen stredni proud=bez 10ml zac. a konecnych? Je jedno tedy v kolik hodin, ci pred jidlem ci po nem??? Zkratka, co vyjde, vypit?
A ten totalni reverz je jen pri hladovce? a na kolik dni? A taky jen stredni proud?
...nemam zadne zkusenosti...a na netu pisi casto hovadiny...
A na NETI se da take pouzit cerstva moc, ale nejaka az po te ranni-nevadi to,ze? (tu uplne ranni vypiji...)
Dik.
Ahoj jahoda. Co tak http://www.urinoterapie.eu/index_new.htm ? ![]()
Urinoterapie je technika, která se dá aplikovat mnoha způsoby, jeden z nich je aplikace spodem-klystýr, další je aplikace vrchem-orální použití, další je aplikace potíráním kůže a existuje ještě mnoho dalších metod. Nepíšete, co chcete praktikovat, čili z toho nejsem schopen vydedukovat, co bych vám měl odpovědět.
Řepkový olej se dá bez problémů skladovat v běžné pokojové teplotě, relativně velice dlouho a nijak se nekazí. Má sice ideálně vyvážený poměr omega 3 a omega 6 mastných kyselin, ale já se osobně domnívám, že vy byste měla užívat spíše olej lněný, namíchaný v sirné patlanici, který by vám upravil spoustu pochodů v těle, hlavně velice dobře regeneruje krev.
Pokud se týká urinoterapie orální cestou, zkoumáte zbytečné detaily, na to přijdete v průběhu použití sama, co vám bude vyhovovat. Já osobně jí praktikuji už prakticky čtvrt století, naprosto nahodile, dá se říct, že někdy denně, někdy obden, někdy 1-2x za týden, prostě jak mě zrovna napadne a dokonce i v naprosto náhodné době, ale je pravdou, že většinou ráno. Pokud se ptáte na totální reverz uriny, tak skutečně vše, co vyjde se opět vrací. Toto probíhá v průběhu celého dne, od rána do večera a večer se přestane pít urina a pije se destilovaná voda. Ráno se opět začne pít urina a k tomu pijete destilovanou vodu dle potřeby, nicméně urina se pije opravdu v plném objemu který z vás vyjde.
SP je nejlepe provest pred zahajenim URINOTERAPIE-oralni cestou- nebo radeji az po???
Zajimalo me, zda je lepsi se jeste vycistit SP nez zahajim oralni urinoterapii...? Aby lecba byla rychlejsi a efektnejsi...???
(mam za sebou jen 90dni klystyru-ted uz jen udrzovaci tak 1x za 3dny+ prodlouzeny Malachov-ted uz jen 1x za tyden 100ml, SP jsem jeste nedelala nikdy ani oralni...)
A misto masla, by byl tedy asi vhodnejsi ten za studena lisovany REPKOVY OLEJ s ryzi, kdyz ma lidstejsi Omega3:6 (1:2???)
nez ten olivovy, ze?
A kolikrat se tak musi opakovat SP, aby pot nebyl citit cibuli???
Psal jste nekde, ze po provadeni SP, pot v podpazi pak neni citit...
A jak pisete uzivat pak Lactobacili- neni lepsi po SP tedy jen pit Urinu- ta vytvori prostredi jen pro dobre bakterie ve strevech- nebo to nestaci? A pokud ano-kdy po SP a v jakem mnozstvi?
Ta urina se muze nechat odstat (max?)- nebo se musi pit vzdy hned, jak vyjde?
Mate zkusenosti- za kolik dni a v jakem mnozstvi piti uriny za den- se daji upravit hormony a plet? Abych to nedelala moc kratce a nedivila se, ze to nepomaha...
A vy delate total reverz pri hladovce nebo ne? Destilovanou vodou minite kojeneckou nebo tu Revers Osmosis...destilovana je jinak k dostani jen technicka...??? Nebo muze byt i z prazskeho vodovodu?
Kdy nejdrive po SP mohu dat udrzovaci svar.enema - 100ml Malachova?
Dekuji
To nemá žádný vliv na úspěšné provedení šankaprakšalány a orální urinoterapie se také provedenou šankaprakšalánou nijak nenarušuje.
Netuším, co může ten olej vyvolávat, to vyzkoušené nemám, vždy doporučuji to vyzkoušené máslo a v nejhorším případě ghí.
To také nedovedu odhadnout, to nezáleží na šankaprakšaláně, ale na stavu toxinů v tělě. Může se to i na nějakou dobu ztratit a poté znovu objevit, až se zase toxiny vyplaví do krevního řečiště. Počítejte, že vylučování trvá celkem dlouho, někdy dokonce déle něž ukládání a netuším jak dlouho jste ukládala.
Laktobacily jsou po proceduře celkem nezbytné a rozhodně bych nic jiného nevymýšlel. Berou se 2-3 tobolky po každém jídle, čili za ten první den dodáte 6-9 tobolek a máte laktobacily srovnané.
Nejběžnější pro orální použití je aplikace čerstvé uriny.
To je velice individuální, záleží zda to vůbec je z těchto příčin. Pokud je to z krve, což je naprosto nejběžnější, tak to spraví sirná patlanice.
Jak kdy a destilovaná voda se normálně dá koupit v lékárně, případně zde si můžete koupit osmotickou vodu, http://filmet.cz/.
Minimálně vynechat jeden den po proceduře.
Jake lactobacily pouzivate Vy?
Pry jich vetsina neprezije zaludecni stavy...
Nebo neni lepsi takove ty tekute FORTE i s Bifido-Strepto- a i Lacto- bacilama komplet?
Kolikrat jste tak tedy provedl SP Vy,aby nebyl pot z podpazi citit- a trva to az do ted nebo je to vzdy jen na chvilku po SP vycisteni?
A zda pokud muj pot je citit jako cibule- velice zretelne (i bez pojidani cibule) svedci to o nejakem specifickem zaneseni?
Jeste jsem se chtela zeptat- to jsem nekde cetla-
zda je dostupnejsi 3% H2O2-peroxid vodiku opravdu silnejsi nez MMS...pouzivam ho totiz ted na pupinky v obliceji-Ruzovka- pred aplikaci Santaloveho v Jojobovym oleji a mam pupinku o dost vic....mozna to znamena, ze hubim parazita Demodex-(ma 15denni rozmnozovaci cyklus vzdy jen na povrchu kuze), vzdy je pry zhorseni pred zlepsenim...
ale pokud silnejsi H2O2 by nepomahalo, MMS mi uz asi nepomuze...proto se ptam.diky
A zda pokud muj pot je citit jako cibule- velice zretelne (i bez pojidani cibule) svedci to o nejakem specifickem zaneseni?
Jeste jsem se chtela zeptat- to jsem nekde cetla-
zda je dostupnejsi 3% H2O2-peroxid vodiku opravdu silnejsi nez MMS...pouzivam ho totiz ted na pupinky v obliceji-Ruzovka- pred aplikaci Santaloveho v Jojobovym oleji a mam pupinku o dost vic....mozna to znamena, ze hubim parazita Demodex-(ma 15denni rozmnozovaci cyklus vzdy jen na povrchu kuze), vzdy je pry zhorseni pred zlepsenim...
ale pokud silnejsi H2O2 by nepomahalo, MMS mi uz asi nepomuze...proto se ptam.diky
Většinou žádné a občas použiji Lepikol. Podstatnou část Laktobacilárních kultur hradím stravu, konkrétně kysaným zelím, případně jinými produkty s laktobacily.
To opravdu netuším, musíte počítat, že od té doby uplynulo již čtvrt století.
Specifické zanesení bych zatím nehledl, prostě jde o zanesení organismu jako takové, proto je pot cítit.
Toto nejsem schopen posoudit, peroxid vodíku v této koncentraci jsem nikdy nepoužíval a zkušenosti s tím nemám, MMS je velice dobrý prostředek a konkrétně při aplikaci na kůži působí velice dobře.
A tedy po SP pouzivate jen ten Lepicol a uz nic jineho??? Nechybi pak strevu Bifido a Strepto-bacili=no ty dalsi kultury krom Lactobacilu??? A jak a kolik?
Mohu se zeptat, zda davate nerafinovanou sul nebo co- do kysaneho zeli?
A vyrabite ho utlacenim do sklenice a nechanim pod zasroubovanym vickem
ci folii pretekat,
nebo otevrene pod zatezi kamene apod.?
Jeste by me zajimalo, zda nahodou piti ranni moci
-cca 0,5litru/denne-STACI TO na uzdraveni Akne Rosacea-Ruzovka
a take na viry Herpes ci Chlamydia-
nebo kolik se musi pit na totalni zniceni parazitu a viru a jak dlouho???
A neni piti moci stejne jako SP akorat jemnejsi?
...jelikoz se mi obcas stane, ze to navodi stejnou reakci jako po klystyru?
A vlastne to take cisti trubici celou, stejne jako SP, ale navic to nevyplavuje Lactobacili...
neni to tedy lepsi metoda,
nebo by jste stejne doporucil provadet SP-jak casto?
-pri piti moci a udrzovacich klystyrech
1x tyden 100ml Malachov a 1x za 3dny 1300ml urina-klystyr?
Nebo jak?
Pupinky mam stale i kdyz pouzivam 3x denne urinu ranni a pak odstatou na oblicej a necham ji tam i pres noc...
dekuji
Nepoužívám Lepicol, jasně píšu „Po jídle sníme a mírně zapijeme ještě dvě kapsle Lactobacilus Acidophilus. Jedná se o bakterie mléčného kvašení, které brání přemnožení nevhodných patogenních bakterií, především kvasinek a obnovíme tak přirozenou střevní mikroflóru. Není to bezpodmínečně nutné, mikroflóra se obnoví i bez jejich aplikace, ale je to vhodnější a ulehčí to start organizmu.“
Na to můžete klidně použít i himálajskou sůl, vyrábím to pod zátěží a otevřené.
Jakékoliv breberky v organizmu nezničí urina, ale váš imunitní systém, který ta urina vylepšuje pomocí dodávaných informací, které jsou v ní obsaženy. Za jak dlouho, toť otázka, to záleží na značném množství jiných souvislostí a vypitý objem uriny to zase tak moc neovlivní, ale třeba hladovka určitě ano.
Pití uriny by průjem vyvolávat nemělo, to děláte něco blbě. Šankaprakšalána se dá provádět nejčastěji jednou za 14 dní a mezi tím klidně klystýry podle potřeby, akorát první den po proceduře klystýr vynechat, kvůli namnožení laktobacilů.
Jakékoliv problémy pleti, vycházejí vždy z krevních poruch a nic, co se aplikuje zvenčí, je trvale nemůže odstranit, vždy se to musí vyřešit nejdříve v těle a teprve poté problémy zmizí.
Ja jsem prave chtela vedet presne vyrobce- jake dvě kapsle Lactobacilus Acidophilus mate vyzkousene, ze funguji Vy?
Jelikoz jsou tekute FORTE, v kapslich atd. a vetsinou se rika, ze nepreziji zaludek...tak bych rada vedela, jake presne pouzivate Vy?
Myslel jste pit urinu v malem mnozstvi pri hladovce na vyhubeni breberek- parazitu, infekci atd.?
Jak presne? Muze se pit na teto forme hladovky i voda z prazskeho kohoutku, aby bylo dostatek uriny k piti, nebo jak a jak dlouho???
SP tedy dokaze lepe procistit organismus ci zase jinak
nez jen piti uriny a klystyry+malachov??? Nebo je zbytecne kombinovat tak mnoho metod najednou???
A pokud mi tedy na plet nic moc nepomaha...
jak se docili poradneho vycisteni krve?
Prosim o presny postup-kolik ceho, kdy a jak
-abych Vam nemusela psat o upresneni- Mockrat dekuji
Používám tyto http://www.promimino.cz/laktobacily/lac ... ez-laktozy , ale pouze po šankaprakšaláně, jinak to řeším formou pickles.
Pije se destilovaná voda a urina, na poměru příliš nezáleží,v průběhu dne se dá reverzovat i 100 % uriny a večer i přes noc se pije destilka.
Šankaprakšalána je metoda čistě mechanická, jako klystýr, ale na rozdíl od klystýru vyčistí celou trávicí soustavu.
Krev to není jenom o klystýrech, ale především o kyselinách, což znamená pochopit logiku práce s kyselinami v organizmu. To, co po mě chcete, se nedá napsat, to je na celou knihu a přesně je to na několik knih. I pokud spolu budeme mluvit a vezmu to hodně v bodech, tak to je minimálně na 4-8 hodin hovoru a to musím mluvit jen já, pokud se do toho budete i ptát, tak je to ještě na delší dobu.
Dobrý den,
našla jsem vás na netu, když jsem hledala info k onem. prsou
Chtěla jsem se zeptat, zda mi můžete poradit s onem. prsou /příp. co užívat
a jaké dávkování n. jak změnit stravování/, již rok chodím do mam. poradny a
na sono, našla jsem si bouličku v prsu, ale bohužel chození k lékaři žádné
výsledky nepřineslo,nejprve mi diagn. cystu,
nyní hovoří o ben.útvaru-asi mastopatie fibrocystická nebo tak, za rok mám
jít na další sono. Bulka se
zvětšila a proto hledám řešení i jinde i když zatím neúspěšně.
Bohužel loňský rok byl psychicky dost náročný-rozvod, stěhování, začínala
jsem finančně od nuly, komplikovaná rekonstukce bytu, nedokončení vysok.
studia....atd., ale nyní se vše uklidnilo a ráda bych vyřešila i svůj
zdravotní
problém i když ani od lékařů stále nevím přesnou diagnozu.
Předem děkuji za odpověď Jitka Denková, 37 let, 70 kg
Tak přesná diagnóza ani není nutná, to by vás asi zbytečně více nervovalo a to zase zvedá kyselost, což je právě spouštěč těchto potíží. Berte to tak, že jste si prostě někde v těle udělala smetiště a nyní se musíte postarat o jeho likvidaci, což je stejné, bez ohledu na to jak ten váš smeťák nazývá odborně moderní medicína. Základem, jak zde všude píšu, je srovnané pH a nyní je nutné držet 7,5-7,8 pH co nejpřesněji a dlouhodobě. Jinak je jednoznačně vhodná sirná patlanice, která vás v tomto případě chrání čtyřikrát, tedy omega 3 mastnou kyselinou, lignany, fytoestrogeny a vitamínem B17 amygdalinem. Další důležitý přístup je klid duše a dostatek relaxace někde v přírodě, používat endogenní dýchání, to vás zbaví obdivuhodného množství kyselých odpadů.
Dobrý den, moc děkuji, o vyrovnané PH se snažím, brala jsem i tabletky od fi. LR, jinak jsem vyzkoušela vše možné vč. detoxikace, ale nějak nezabralo. Endogenní dýchání zkusím popátrat, ale co je to ta sirná patlanice-to jsem nepochopila, co tím myslíte a kde to sehnat. Na ph jsem si teď objednala nějaké doplňky stravy, tak vyzkouším, s tou kyselostí máte samozdřejmě pravdu, o tom také vím, ale než člověk najde něco, co na to opravdu funguje, jinak ve stravě se dost snažím. Moc díky
Neberte žádné tablety, to je až na odkyselovala vždy zdroj kyselin a v tabletách užívejte pouze vitamíny a prvky. Endogenního dýchání je plný internet, čili to vysvětlovat určitě nebudu a sirná patlanice je zde
Možno by nebolo na škodu názov vlákna sírna patlanica doplniť. ľudia čo hľadajú, nevedia že sa jedná o Budwigovej špecialitu. Viem to podľa kolegov v práci, tiež im ten názov nič nehovoril.
Tak jsem ten název pro snazší vyhledání upravil.