Zdravím Jardo,
napadla mě taková (šílená) věc. Je relativně známo že kurkuma má vliv na regenareci nervových buňek a nervů, pokud je tomu opravdu tak. Piji čas s kurkumou, mohu se zeptat na Váš názor na požití kurkumového prášku nosem (šnupnutí)? Jaké to může mít efekty?
děkuji
napadla mě taková (šílená) věc. Je relativně známo že kurkuma má vliv na regenareci nervových buňek a nervů, pokud je tomu opravdu tak. Piji čas s kurkumou, mohu se zeptat na Váš názor na požití kurkumového prášku nosem (šnupnutí)? Jaké to může mít efekty?
děkuji
To mě nikdy nenapadlo a podobnou věc tedy vyhodnotit nedovedu, nicméně to vyzkoušejte, určitě se tím nezabijete a zase přibudou nové informace.
Dotaz jsem napsal až po tom, co jsem to zkusil
Spíš mi šlo o to, jestli si nějak nemohu ublížit. Každopádně to pálí jak čert, ale pak se dobře dýchá. Možná jsem cítil vliv u očí, jako bych viděl žřetelněji, barevněji apod....
asi to ještě otestuju ![]()
to ostre videni by me zajimalo, az to zkusis vickrat tak napis jestli to tak fakt je
, to by bylo dobre misto bryli pro ty co je nosi ![]()
asi to ještě otestuju ![]()
Zajímavé pokusnictví, naštěstí chtěné, někde jinde jsem četl, jak se někdo hrabal v extra pálivé paprice a pak si tím prstem omylem vytřel oko a zaostřilo se mu také i když se málem pomočil bolestí, tedy asi nic, co by šlo doporučit.