Spolehlivé CDS a relativně škodlivé MMS1 i MMS2

Zdraví-AZ — https://forum.zdravi-az.com/forums/topic/spolehlive-cds-a-relativne-skodlive-mms1-i-mms2/
ls.lucki — sob led 26, 2013 1:21 am

CDS je zatím nejlepší chemický desinfekční prostředek jak pro vnější použití na tělo, oplachy, výplachy, tak i na vnitřní užívání bez jakýchkoliv vedlejších účinků. Dá se použít na desinf. bazénů studní, rukou, těla a všeho na co si jen vzpomenete. Naproti tomu klasická MMS,(ze které se chlordioxid generuje), může mít velmi nepříjemné vedlejší účinky, díky překyselení (acidóze) trávení a i celého organizmu. Mám pár lidí, kterým MMS po několika měsících totálně odstavilo trávení a přineslo jim to velmi zlé stavy. CDSkou si však spravili i to co napáchala MMS. MMS2 je ještě o poznání horší než MMS1. Prosím prostudujte si odkaz a přečtěte si pozorně text, který napsala autorka knih Doba jedová 1, Doba jedová 2 a Varovné signály očkování Prof. RNDr Anna Strunecká DrSc. http://tachyon-ostrava.webnode.cz/news/ ... -vsechny-/

Kachně — ned led 27, 2013 12:48 am

Rozumně uvažujícímu člověku by stačilo tohle "MMS je zakázáno ve všech zemích světa. Jeho propagátoři proto založili církev Genesis II, Jim V. Humble byl jmenován jejím biskupem a svoje zaškolené pracovníky jmenují doktory MMS."

Jarda — stř led 30, 2013 10:39 pm
ls.lucki píše:
CDS je zatím nejlepší chemický desinfekční prostředek jak pro vnější použití na tělo, oplachy, výplachy, tak i na vnitřní užívání bez jakýchkoliv vedlejších účinků. Dá se použít na desinf. bazénů studní, rukou, těla a všeho na co si jen vzpomenete. Naproti tomu klasická MMS,(ze které se chlordioxid generuje), může mít velmi nepříjemné vedlejší účinky, díky překyselení (acidóze) trávení a i celého organizmu. Mám pár lidí, kterým CDS po několika měsících totálně odstavilo trávení a přineslo jim to velmi zlé stavy. CDSkou si však spravili i to co napáchala MMS. MMS2 je ještě o poznání horší než MMS1. Prosím prostudujte si odkaz a přečtěte si pozorně text, který napsala autorka knih Doba jedová 1, Doba jedová 2 a Varovné signály očkování Prof. RNDr Anna Strunecká DrSc. http://tachyon-ostrava.webnode.cz/news/ ... -vsechny-/

Z toho je celkem nejasné, zda to doporučujete, nebo zavrhujete, možná by jste měl celou věc upřesnit.

ls.lucki — ned úno 03, 2013 11:13 am

CDS je zatím nejlepší chemický desinfekční prostředek jak pro vnější použití na tělo, oplachy, výplachy, tak i na vnitřní užívání bez jakýchkoliv vedlejších účinků. Dá se použít na desinf. bazénů studní, rukou, těla a všeho na co si jen vzpomenete.

Co vám na tom není jasné, prosím?

kos — ned úno 03, 2013 11:17 am
ls.lucki píše:
Mám pár lidí, kterým CDS po několika měsících totálně odstavilo trávení a přineslo jim to velmi zlé stavy.
ls.lucki — ned úno 03, 2013 11:23 am

Ano byla tam v textu jedna chyba, omlouvám se za překlep - samozřejmě ty problémy s trávením nezpůsobuje CDS ale MMS1 i MMS2. Naopak CDS to trávení všem upravuje.

pv33 — ned úno 03, 2013 11:35 am
ls.lucki píše:
Ano byla tam v textu jedna chyba, omlouvám se za překlep - samozřejmě ty problémy s trávením nezpůsobuje CDS ale MMS1 i MMS2. Naopak CDS to trávení všem upravuje.

Tak jeste nechapu proc vsude cpes odkaz na ten hloupej clanek prof Strunecke. Muzes to objasnit? Ty s tim clankem souhlasis a proto ho propagujes?

ls.lucki — ned úno 03, 2013 11:37 am

No ono to zase tak jednoznačné pro rozumné lidi není, víte. Státní instituce a ti samí lidé, kteří zakazují MMS omezují například i prodej bylin. Jeden vlastně nemá jasno v tom, jestli zakazují jen věci škodlivé, anebo i ty přínosné jako např. nesmyslné omezení prodeje bylinných výrobků. Také jedni a titéž lidé omezují informovanost veřejnosti o tom, že rakovina není neléčitelná, propagují škodlivé vakcíny atd...Není divu že jim naopak ti rozumní lidé nedůvěřují.

ls.lucki — ned úno 03, 2013 11:41 am
pv33 píše:
Tak jeste nechapu proc vsude cpes odkaz na ten hloupej clanek prof Strunecke. Muzes to objasnit? Ty s tim clankem souhlasis a proto ho propagujes?

Samozřejmě že má MMS škodlivé vedlejší účinky. To je bez debat a zkušenosti okolo mně to jasně dosvědčují. Souhlasím se Struneckou a nestydím se za to. Je vidět, že pokud se tak vyjadřuješ o A.Strunecké, hloupý jsi sám, protože tato paní je velmi dobrou a objektivní vědkyní. Nemusím vědce, ale ona jde proti nim a proti systému a toho si u ní nesmírně vážím. Přečti si nějakou knihu od ní a pak zase něco pěkného napiš.

pv33 — ned úno 03, 2013 11:49 am
ls.lucki píše:
No ono to zase tak jednoznačné pro rozumné lidi není, víte. Státní instituce a ti samí lidé, kteří zakazují MMS omezují například i prodej bylin. Jeden vlastně nemá jasno v tom, jestli zakazují jen věci škodlivé, anebo i ty přínosné jako např. nesmyslné omezení prodeje bylinných výrobků. Také jedni a titéž lidé omezují informovanost veřejnosti o tom, že rakovina není neléčitelná, propagují škodlivé vakcíny atd...Není divu že jim naopak ti rozumní lidé nedůvěřují.

To ti muzu upresnit. skodlive veci nezakazujou, pokud je prokazane ze to zpusobuje rakovinu, tak na to jen napisou ze to zpusobuje rakovinu, ale nezakazou to, viz cigarety. Rakovinu zpusobuje i rada "leku", napriklad chemoterapie a ozarovani, a to samozrejme taky nezakazou.
Ale pokud je podezreni ze to leci, vzhledem k tomu, ze to nekdo napsal na svych strankach, tak to zaradeji mezi neschvalene lecive pripravky a zakazou, viz MMS.
http://www.sukl.cz/leciva/informace-o-v ... ripravku-4

SUKL píše:
............Ústav rozhodl, že s ohledem na svou prezentaci by výrobek Chloritan sodný a kyselina
citrónová nazývaný též MMS, MMS 1, Master Mineral Solution, Miracle mineral supplement
měl a má být zařazen mezi léčivé přípravky a musí splňovat kritéria bezpečnosti, jakosti a
účinnosti stanovená zákonem o léčivech.
Tento přípravek byl dle rozhodnutí Ústavu zařazen mezi léčivé přípravky, a tudíž podléhá
povinně registraci, ta mu však nebyla udělena. Dle § 103 odst. 1 písm. a) zákona o léčivech se
právnická nebo podnikající fyzická osoba dopustí správního deliktu tím, že zachází s léčivy
bez povolení, schválení, registrace nebo souhlasu v případě, kdy zákon nebo přímo použitelný
předpis Společenství povolení, schválení, registraci nebo souhlas k zacházení s léčivy
vyžaduje.
Rozhodnutí nabylo právní moci dne 8. 8. 2011
Mgr. Jaroslava Doležalová
vedoucí oddělení
dozoru nad reklamou

O pozadi zakazu prirodnich a nepatentovatelnych leciv se hodne mluvi tady

pv33 — ned úno 03, 2013 1:26 pm
ls.lucki píše:
Samozřejmě že má MMS škodlivé vedlejší účinky. To je bez debat a zkušenosti okolo mně to jasně dosvědčují. Souhlasím se Struneckou a nestydím se za to. Je vidět, že pokud se tak vyjadřuješ o A.Strunecké, hloupý jsi sám, protože tato paní je velmi dobrou a objektivní vědkyní. Nemusím vědce, ale ona jde proti nim a proti systému a toho si u ní nesmírně vážím. Přečti si nějakou knihu od ní a pak zase něco pěkného napiš.

na rozdil od tebe jsem napsal ze to je hloupej clanek prof Strunecke, ne ze je hloupa prof Strunecka. A mozna na rozdil od tebe, kdyz neco pisu, tak to mam aspon nejak podlozeny. Prof Strunecke jsem cenil, ze byla jedna z mala lidi z oblasti vedy, kdo bojoval proti podvodu s praseci chripkou. Ale to neznamena, ze dal tupe beru vsechno co napise.
Dost me prekvapilo, ze kopiruje marketingove vykriky proti MMS, ktere s vedou a logickym myslenim opravdu nesouviseji.

V clanku jsem nenasel zadne vedecke zduvodneni, proc by nemel MMS fungovat nebo proc je skodlivy. Maximalne tam bez upresneni napada zduvodneni proc MMS funguje. Ale tady nejde o to, jak to kdo zduvodni, ale jestli to funguje nebo ne a k tomu zadny argument neuvadi.
Tedy kdyz opominu treba placnuti

prof Strunecka píše:
Chloritan sodný je přirozeně velmi alkalický (pH kolem 12, takže má schopnost leptat sliznice). Po pozření a zapití nějakou kyselinou (citronovou nebo octovou), se má v žaludku uvolnit oxid chloričitý,....

z ktereho plyne, ze si bud pani prof ani neprecetla navod, protoze jinak by nemohla tvrdit ze se pozre chloritan a pak se zapije kyselinou nebo se jedna o cilene oblbovani lidi. Samozrejme kdyz si nekdo kdo o tom nic nevi precte, ze se neco zapiji nejakou kyselinou, tak se toho dost lekne, a to je zrejme cilem clanku.

Navic tam ma radu demagogickych casti typu

prof Strunecka píše:
že se jedná o Master – mistrovský minerální roztok. To však nic nemění na tom, že pod těmito vznešenými názvy se skrývá dezinfekční a bělící roztok, vhodný k dezinfekci sanitárních zařízení.
......
Myslela jsem si, že u nás by se patrně nenašli rodiče, kteří by svým autistickým dětem dávali vypít roztok k dezinfekci záchodů,....

Zda se, ze pani prof zalozila svoji argumentaci proti MMS predevsim na tom, ze se jeji slozka pouziva na cisteni zachodu. Pri pouziti stejne dementni logiky bych mohl obdobne tvrdit, ze by autististicke deti nemely pit vodu, protoze se pouziva ke splachovani zachodu a spolecne s chloritanem i k jejich cisteni. Asi pani prof nechape, ze nektere latky mohou mit vic pouziti, jak hanlivych, tak pozitivnich.
A navic neni pravda, ze se pije roztok k dezinfekci zachodu.

S takovymi clanky by mohla pani prof nadchnout na strankach sysifos.cz nebo v casopisu Blesk. Ale s vedou to opravdu nema nic spolecneho.

Clanek pani profesorky o kterem se bavime:
http://tachyon-ostrava.webnode.cz/news/ ... -vsechny-/

PS tim nechci rict, ze je nebo neni MMS vyborny. Nevim. Chtel jsem tim jen ukazat na podvody a logicke klamy v clanku. A na to, ze autorka zjevne ani nechape, co vlastne MMS je a jak se pouziva a ze se nejedna o zapijeni chloritanu kyselinou. A uvahy typu MMS se pouziva na cisteni zachodu, tak se nemuze pouzit k lecbe maji k vede taky hodne daleko, viz ten priklad s vodou. Voda se taky pouziva jak na zachody tak na piti a neni v tom problem.

pecador — pon úno 04, 2013 1:01 am

Kecy učených, kteří o věci vědí houvno, mně už nadzvedávají ze židle. Pokud to někdo správně užíval a má negativní zkušenosti, nechť o nich sem napíše. Pokud papouškuje jen něčí žvásty, nechť si je laskavě ponechá pro sebe a své přátele.
A jen tak mimochodem - když se napijete kohoutkové vody z vodárny, pak s velkou pravděpodobností byla sycena právě chloritanem. Ten se do úpraven vody vozí v autocisternách a do WC se jako desinfekce nelije (nebo alespoň ne běžně).
Ke slovům prof. Strunecké k MMS jsem se vyjádřil na jiném místě. Udělala by lépe, pokud by hovořila k věcem, kterým rozumí a ne k tomu, co jí vyvrátí každý se základními znalostmi chemie.

Saurah — pon úno 04, 2013 1:05 am

Lukáši, prosím Vás, Vy určitě máte zkušenosti s větším vzorkem lidí: Jakou doporučujete koncentraci CDS k detoxikaci? A pít decku 10x po hodině ? Na Vašich stránkách, kam občas nahlédnu, jste nově o CDS psal. Ale bohužel jsem se nedočetla ( nebo jsem špatně hledala), jak koncentrovaný je kysličník chloričitý v pet lahvi, kterou dáváte lidem, aby si ji dále naředili podle Protokolů J. Humbla. Doma vyrábíme CDS a naředěný, který piji, je 50- 100 PPM ( ze začátku jsem používala High range chlorine dioxide strip test, teď už jen někdy, jestli mám stále dobrý odhad :-) ). Poctivě piji už měsíc ( vánoční svátky jsem strávila v posteli se zápalem plic a ucha, tak jsem studovala vše dostupné o MMS, ale o CDS toho je žalostně málo i v angličtině ), ale žádné extra účinky nepociťuji. A to jsem přesvědčena, že způsobem mého děsivého stravování ( čas zdravě, potom delší čas jen sladkosti atd. a tak střídavě celý život :-( ) musí být ve mně toho k čištění až dost. Moc děkuji, přeji vše dobré, Dag.

ls.lucki — pon úno 04, 2013 11:44 am
Saurah píše:
Lukáši, prosím Vás, Vy určitě máte zkušenosti s větším vzorkem lidí: Jakou doporučujete koncentraci CDS k detoxikaci? A pít decku 10x po hodině ? Na Vašich stránkách, kam občas nahlédnu, jste nově o CDS psal. Ale bohužel jsem se nedočetla ( nebo jsem špatně hledala), jak koncentrovaný je kysličník chloričitý v pet lahvi, kterou dáváte lidem, aby si ji dále naředili podle Protokolů J. Humbla. Doma vyrábíme CDS a naředěný, který piji, je 50- 100 PPM ( ze začátku jsem používala High range chlorine dioxide strip test, teď už jen někdy, jestli mám stále dobrý odhad :-) ). Poctivě piji už měsíc ( vánoční svátky jsem strávila v posteli se zápalem plic a ucha, tak jsem studovala vše dostupné o MMS, ale o CDS toho je žalostně málo i v angličtině ), ale žádné extra účinky nepociťuji. A to jsem přesvědčena, že způsobem mého děsivého stravování ( čas zdravě, potom delší čas jen sladkosti atd. a tak střídavě celý život :-( ) musí být ve mně toho k čištění až dost. Moc děkuji, přeji vše dobré, Dag.

Žádné papírky ani měření nepoužívám, je to zcela zbytečné. Změřil jsem to jednou a hotovo. Ale i tak bych Pavlovi E. klidně důvěřoval, má to přesné. Následně se už držím pouze stejného postupu: Smíchat 40ml chlor.sod.24,5% a 40ml kys.cit. 50%(80ml vyvíječe) do 4l vody. Musíme dodržet mililitry vstupních chemikálií a objem vody do které probubláme oxid chloričitý. Mám 4 litrové lahve za sebou a když je vyvíječ prázdný (čirý) je poslední láhev lehce nažloutlá. Všechny láhve pak sliju dohromady a tím mám vždy stejný poměr. Musíme dbát při bublání na to, aby vzduchu nebylo mnoho, bublat to musí jen zvolna a raději déle. Nechám to vybublat i hodinu, kdy ve vyvíječi není vůbec žádný oxid a vše je ve vodě. Tedy získám 4litry z 80 ml vyvíječe. (Následně pro užívání udělám z těch 4 litrů 8 litrů zředěním 1:1 s vodou). http://www.youtube.com/watch?v=XK6dRB5Hw4g na tomto videu Pavel jasně uvádí poměr 20 + 20 ml na 2 litry vody. Tedy 10 + 10 ml na litr vody, abycho pak mohli 1 deci smíchat s 1 litrem vody pro vnitřní použití. Já dělám dvojnásobnou koncentraci, kvůli skladování a kvůli úsporám při posílání poštou. Na lahvi mám upozornění a v přiloženém dokumentu návod, kde je velkým písmem v prvním bodě, že si lidě mají nejprve z toho litru, co jim pošlu udělat litry dva, dolitím litru vody. Tedy nejprve zředit 1:1. Poté mají jasný návod jak ředit dále - viz zde - http://tachyon-ostrava.webnode.cz/news/ ... ivani-cds/ -toto je přesný text, který obdrží každý s objednanou CDSkou. Popravdě na sobě mám jasně vyzkoušené, že i když zředím pro vnitřní užívání i dvojnásobný poměr, tedy nikoliv 1:10 ale 1:5, nestane se vůbec nic, kromě mírného pálení v krku nebo v žaludku. Není to takové svinstvo jako MMS, kde se člověk může předávkovat raz dva. Lidem to zabírá úplně všem a dokonce už i používají sami i vyšší koncentrace. Každý si to může na sobě ověřit sám. Vypít koncentraci, která by mohla opravdu uškodit je téměř nemožné, protože to prostě do sebe nedostanete. Přeji všem zdraví L

Saurah — pon úno 04, 2013 12:05 pm

Moc a moc děkuji za odpověď. Manžel ( je chemik ) bublá jen do jedné lahve, ztráty při tak nízkých nákladech neřeší; tak je výchozí koncentrace asi trochu slabší. CDS vyrábí pouze pro mne, sám se ho netkne, i když choří ( to mně připomíná některou diskuzi, kde pán nejdřív vyzkoušel na manželce, pak na psovi - A. Kulcker obráceně :-)- a pak užíval sám ). Ale myslím, že u nás CDS od něj nedostanou ani ti naši psi :-).

ls.lucki — pon úno 04, 2013 12:23 pm
Saurah píše:
Moc a moc děkuji za odpověď. Manžel ( je chemik ) bublá jen do jedné lahve, ztráty při tak nízkých nákladech neřeší; tak je výchozí koncentrace asi trochu slabší. CDS vyrábí pouze pro mne, sám se ho netkne, i když choří ( to mně připomíná některou diskuzi, kde pán nejdřív vyzkoušel na manželce, pak na psovi - A. Kulcker obráceně :-)- a pak užíval sám ). Ale myslím, že u nás CDS od něj nedostanou ani ti naši psi :-).

Dávám to do džusu mojí dceři a perfektně se uzdravuje ze všeho co ji potká i nepotká. Jak to viděla žena, začla to po mně vyžadovat taky. Dnes je to na běžném týdenním pořádku. "Chceš CDSku?" ptám se o sobotního večera. "Jo, jestli si děláš dáme si spolu" . Ono to prostě stačí zařadit do života, kdykoliv vás to napadne, co nejčastěji a prostě je protiváha na straně mládnutí velmi posílená. (Mládnutí = léčení, stárnutí(entropie) = onemocnění). Tak jako někdo kouří jednu po druhé, pomalu vdech za vdechem a pomalu stárne a jde do nemoci, tak CDSka s každou vypitou deckou jdeme přesně opačným směrem. Mládneme, čistíme se a uzdravujeme.
Jsou lidé, kteří mají strach se uzdravit. Strach a předsudky jim totálně svážou vědomí a vůli cokoliv změnit na svém postoji. Časem nějakým impulzem se otevřou a strach a nevíra vystřídá poznání. Netřeba nutit, je to vždy otázka času a informovanosti.

ls.lucki — pon úno 04, 2013 1:03 pm

Pane pv33
Můžete poukazovat na logické klamy v článku, jak chcete, pro mne to klamy nejsou ani logické ani nelogické, protože to, co píše autorka v článku mám možnost si ověřit a taky se mi to, díky množství lidí s různými zkušenostmi, ověřit povedlo. Tady jakýkoliv pojem "logický klam" naprosto ztrácí relevantnost, protože máme možnost poznat, a jasně poznáváme, že to klam není, ale zkušenost - tedy pravda. Kdybych nesouhlasil s vlastním poznáním, byl bych prostě duševně zaostalý, nebo úplný idiot. A protže Strunecká napsala něco, co se z velké části zhoduje s mým poznáním (studií), nemohu jinak, než článkem souhlasit. Je to dostatečně vysvětleno? Máte možnost, učinit si svou studii, stejně jako každý. Až budete mít nasbíraný dostatečný počet lidí pro objektivní závěr, a také s dlouhodobější zkušeností z MMS, můžeme si studie porovnat. A pak uvidíme, pro kolik lidí bude vaše studie hloupost a uvidíme, zda vaše postoje zůstanou stále stejné. Mimo jiné Strunecká za sebou studií má nepočítaně a vychází z mnoha ověřených faktů a mnoha zkušeností, které z chemií má. Článek ani ona sama vůbec nemá nejmenší důvody klamat lidi. L.S.

pv33 — úte úno 05, 2013 1:55 pm
ls.lucki píše:
Pane pv33
Můžete poukazovat na logické klamy v článku, jak chcete, pro mne to klamy nejsou ani logické ani nelogické, protože to, co píše autorka v článku mám možnost si ověřit a taky se mi to, díky množství lidí s různými zkušenostmi, ověřit povedlo. Tady jakýkoliv pojem "logický klam" naprosto ztrácí relevantnost, protože máme možnost poznat, a jasně poznáváme, že to klam není, ale zkušenost - tedy pravda. Kdybych nesouhlasil s vlastním poznáním, byl bych prostě duševně zaostalý, nebo úplný idiot. A protže Strunecká napsala něco, co se z velké části zhoduje s mým poznáním (studií), nemohu jinak, než článkem souhlasit. Je to dostatečně vysvětleno? Máte možnost, učinit si svou studii, stejně jako každý. Až budete mít nasbíraný dostatečný počet lidí pro objektivní závěr, a také s dlouhodobější zkušeností z MMS, můžeme si studie porovnat. A pak uvidíme, pro kolik lidí bude vaše studie hloupost a uvidíme, zda vaše postoje zůstanou stále stejné. Mimo jiné Strunecká za sebou studií má nepočítaně a vychází z mnoha ověřených faktů a mnoha zkušeností, které z chemií má. Článek ani ona sama vůbec nemá nejmenší důvody klamat lidi. L.S.

ls.lucki píše:
.... to, co píše autorka v článku mám možnost si ověřit a taky se mi to, díky množství lidí s různými zkušenostmi, ověřit povedlo....

Jestli jste si opravdu overoval to co pise autorka clanku:

prof Strunecka píše:
Chloritan sodný je přirozeně velmi alkalický (pH kolem 12, takže má schopnost leptat sliznice). Po pozření a zapití nějakou kyselinou (citronovou nebo octovou), se má v žaludku uvolnit oxid chloričitý,....

tak se nedivim, ze meli lidi problemy. Ty byly zrejme zpusobeny tim, ze pani vedkyne a zrejme ani vy jste si nevsimli, ze podle Humbla se nema polknout chloritan a pak zapijet kyselinou, ale ma se nejprve takzvane aktivovat. :lol: :lol: :lol:

Jestli jste jeste ani ted neprisel na to, ze je ten clanek pani vedkyne pitomy, tak uz se s tim asi neda nic delat
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Clanek pani profesorky o kterem se bavime:
http://tachyon-ostrava.webnode.cz/news/ ... -vsechny-/

ls.lucki — úte úno 05, 2013 10:44 pm

Pane pv33. Samozřejmě vím, že se chloritan musí aktivovat a vědí to i všichni ti, kteří měli problém s překyselením organizmu díky kyselině citronové, nikoliv díky chloritanu. Ale to nic neubírá na faktu že MMS je něco, co by se vnitřně brát nikdy nemělo. Máte pravdu v tom, že Strunecká píše o nebezpečnosti chloritanu s. které hrozí pouze při požití bez aktivace kyselinou. V tomto s vámi souhlasím, že její upozornění na nebezpečnost je v tomto směru irelevantní. Jenže pokud opomeneme jakýkoliv článek, o kterém jde zde až druhotně, nebezpečnost a nevhodnost MMS k léčení (oproti bezpečnému CDS) nadále trvá. Vašimi útoky na článek a nelogičnost argumentů předkládaných Struneckou, jste nikterak nevyvrátil, že MMS je nevhodná pro léčby a je obrovskou zátěží pro organizmus. MMS je jako jízda se zataženou ruční brzdou, za tím si stojím, bez ohledu na jakýkoliv článek a znovu opakuji, že toto tvrzení mám podloženo zkušenostmi. Uznávám, že Strunecká píše o něčem, co nemá dokonale zmapováno a unáhlil jsem se tedy v publikaci názoru, jež jsem pokládal za stejný. Ale i tak - je sice poněkud jiný, ale na konci docházíme ke stejnému závěru - nevhodnost MMS pro vnitřní užití. Takže pitomý, nepitomý, i pitomec by se měl zamyslet nad tím, co do sebe lije, ať je to třeba na popud pitomého článku bude to vždy jen dobře.

pv33 — stř úno 06, 2013 12:32 am

V teto diskuzi jsem se zabyval pouze vyse zminenym clankem prof Strunecke. Takze ze sve strany koncim citatem ze zacatku diskuze

Pecador pon úno 04, 2013 1:05 am píše:
Kecy učených, kteří o věci vědí houvno, mně už nadzvedávají ze židle. Pokud to někdo správně užíval a má negativní zkušenosti, nechť o nich sem napíše. Pokud papouškuje jen něčí žvásty, nechť si je laskavě ponechá pro sebe a své přátele.....
.....Ke slovům prof. Strunecké k MMS jsem se vyjádřil na jiném místě. Udělala by lépe, pokud by hovořila k věcem, kterým rozumí a ne k tomu, co jí vyvrátí každý se základními znalostmi chemie.
Saurah — stř úno 06, 2013 2:05 am

Pro nás stačí množství, jak popisuje J. Humble :
Výroba CDS
Chlorine dioxide solution
(Destil. H2O sycená přes 500 ppm ClO2)
Suroviny:
A) chloritan sodný prášek 80% (NaClO2)
B) kyselina citronová krystalky - potravinářská
C) destilovaná voda
1) příprava cca 20ml MMS-1 (24,5% roztok NaClO2 ve vodě)
- objemově: 1 díl prášku na 2,3 dílu vody; prášek: 8 ml;
voda 18,4 ml; (výsl. roztok bude cca 22 ml); prášek v setřeseném
objemu
- do lahvičky s vlažnou destil. vodou nasypeme prášek a
necháme cca 20 min rozpustit, prášek je hořlavina a žíravina
nerozsypat, pokožku hned umýt.
Pozn. pro CDS není nutno dbát na „super-přesnou“ koncentraci
jemným převažováním, stačí dodržet objem +/- 5 %.
2) příprava cca 20ml 50% roztoku kyseliny citronové:
- objemově: 1 díl krystalků na 1 díl vody,
- do malé lahve s vlažnou vodou nasypeme krystalky a necháme
cca 20 min rozpustit, potřebný objem odhadneme,
abychom měli cca 25ml roztoku.
3) příprava 500 ml CDS
Potřebujeme:
- skleněnou nebo plastovou 100-200 ml s plast. víčkem,
- skleněnou nebo plastovou láhev 500 ml,
- silikonovou hadičku cca 500 mm s plastovým víčkem.
Postup:
a) do víčka u malé lahve vyrobíme díru pro hadičku. Hadička
MUSÍ těsnit tak, aby udržela přetlak výšky vodního sloupce
ve velké lahvi (10 cm ~ 1kPa), hadičku zatlačíme do těsného
víčka, našroubujeme na malou láhev a zkusíme foukáním
těsnost láhve - zkušební tlak hubou postačuje,
b) do víčka od větší lahve vyrobíme také díru, s malou netěsností,
d) do velké lahve 0,5 l nalijeme destilovanou vodu,
e) do malé lahve 20 ml 50% roztok kyseliny citrónové a 20 ml
MMS-1 (24,5% roztok NaClO2),
f) hned zašroubujeme těsné víčko na malou láhev, hadička
kouká kousek z víčka do lahve, reakce začne okamžitě
zbarvovat roztok do hněda, láhev postavíme do nádoby,
g) do velké lahve skrz volné víčko zasuneme hadičkou až ke
dnu
h) ohřejeme vodu ve varné konvici asi na 80 oC, vodu nalijeme
do nádoby,
i) reakce se zrychlí a bublinky bublají skrz vodu ve velké
láhvi, voda žloutne, v nádobě občas lahví zakroužíme, reakce
se urychlí, bublinky více bublají,
j) po cca 20 minutách již bublinky nebublají, v malé lahvi je
stále hydrostatický přetlak, ten snížíme povytažením hadičky
k hladině velké láhve, můžeme zvýšit teplotu v nádobě,
k) po úplném dobublání ukončíme výrobu,
l) malou láhev vypláchneme, velkou s CDS zavřeme, hadičku
s víčky schováme na příště. Pozor na zbytkový plyn v malé
lahvi, nevdechnout!
Vyrobený CDS uložíme do tmavé lahve a uskladníme ve
tmě při pokojové teplotě. Funkčnost je cca 1 měsíc. Pro používání
dáme CDS do lahviček s kapátkem.
Pan Kalcker uvádí, že 1 cm3 (1 ml) cca 400 ppm CDS
odpovídá asi 3 kapkám MMS. Z toho pak podle kapátka 1 kapka
MMS odpovídá cca 5 kapkám takového CDS. S užíváním CDS
postupujeme z počátku jako s MMS-1.

Takže bubláme pouze do jedné lahve.

Saurah — stř úno 06, 2013 2:17 am

Ale: očekávala jsem, že se zde o CDS dozvím od návštěvníků opravdu konkrétní zkušenosti a ne slovíčkaření nad článkem, na který si může udělat úsudek každý sám; ostatně na internetu jsou i takové ( tedy ne z ČR ), které popisují také tragické zkušenosti. Jenže: kdo ví, kdo a co za nimi stojí a jak vše bylo doopravdy. Takže bych raději slyšela o CDS z první ruky tady, když už tohle velmi přínosné fórum- za které Jardovi děkuji- funguje. Tak se zatím začnu probírat ostatními tématy očisty a půjdu na ni třeba z jiné strany a chlordioxid budu mít v lékárně jako první pomoc...

ls.lucki — stř úno 06, 2013 11:15 am

Pokud chcete konkrétní zkušenosti tak mám např. - chlamydie kompletně odstraněny za 10 dní na poloviční dávku, projevy lupenky o 50% menší jako vedlejší účinek, rakovina plic se zavodněním plic, kdy za měsíc je paní čistá a dokonce zmizela i voda z plic, exémy, lupy ve vlasech, chřipky, hemeroidy, záněty dásní, paradentoza, bolest a kazivost zubů (osobní zkušenost), zvětšená prostata, deprese a stavy úzkosti a čekám na výsledek s boreliemi, rakovinou tlustého střeva a rak. kostí. Klidně mi napište na E-mail, pošlu jednotlivé nové zkušenosti. L

Saurah — stř úno 06, 2013 12:23 pm

Děkuji moc, Lukáši! S ústní dutinou, průduškama, ušima... také jen dobré :-). Ale nevím si rady s detoxikací pomocí CDS ... a stále mně trochu vrtá v hlavě, že chlordioxid je oxidant... co jeho dlouhodobé užívání s člověkem provede... už bohužel je mně přes 55 a ještě bych ráda aktivně žila dlouho bez zdravotních problémů...

Igi — stř úno 06, 2013 2:11 pm

ls.lucki, vidím, že ani argumenty pro MMS nechcete slyšet. Já jen můžu za sebe říct, že mě ani přítelkyni MMS neublížilo, aktivujem kyselinou chlorovodíkovou. Nemám vůbec nic proti CDS, ale nechce se mi shánět a platit za potřebné pomůcky k výrobě, taky další blbnutí okolo toho, taky myslím, že pan Jarda říkal, že se CDS nedostane všude do těla jako MMS. V neposlední řadě, když jsem četl studie lékařských "odborníků", tak se téměř vždy zmiňovali o tom, že škodlivá látka v MMS je právě chlordioxid, takže dle toho byste si s CDS vůbec nepomohla, tím pádem ohánění se nějakými vědeckými články je trošku zvláštní.

Saurah — stř úno 06, 2013 2:54 pm

Ježkovy zraky!!! Vždyť chlordioxid je tou "léčivou " látkou i v MMS! MMS je nosič, který ho dopraví k "nemocným" buňkám...
Cituji J.Humbla: Veškerou prospěšnou
práci vykonává kysličník chloričitý ( chlordioxid= chlorine dioxide )
, a pro tvorbu prospěšného kysličníku chloričitého se používá minerál zvaný
chloritan sodný – bude vysvětleno.
Chloritan sodný (prekurzor zázračné chemikálie kysličníku chloričitého) se v přírodě nachází na mnoha místech na
Zemi, ale nejčastěji je vyráběn pro použití v městských vodárnách a čističkách a v dalších situacích, kde je třeba vyhubit
plísně nebo bakterie. Způsob, jakým funguje, je prostý – k chloritanu sodnému se přidá trocha citronové šťávy nebo
octa, a do několika minut se vytvoří zázračná látka – kysličník chloričitý.
To (ClO2) se používá pro očištění vládních úřadů u antraxu. Používá se pro čištění lodí a zbavení se oněch hnusných
žaludečních virů, o kterých čtete. Byl používán pro vyčištění restaurací v New Orleans od smrtících plísní po hurikánu
Katrina. Video s tímto procesem bylo v jednom zpravodaji MMS. Kysličník chloričitý je vlastně plyn, NEBO, je-li
přidána voda, se ClO2 stává iontovými molekulami ve vodě – šíří se ve vodě jako ionty ClO2.
Kysličník chloričitý, vytvořený z chloritanu sodného, již zachránil více než sto tisíc životů. Nazývá se MMS – zkratka
pro Miracle Mineral Solution (zázračný minerální roztok). Dovolte mi vám říct, jak funguje a proč. Můžete si mé
informace ověřit. Vše je jednoduchá chemie. Stačí najít nějakého dobrého chemika a zeptat se ho na to, co říkám, nebo
zajít na místní univerzitu a promluvit si s profesorem chemie. Chemie je chemie a prostě nemůžete popřít, že chemické
reakce se řídí chemickými zákony. To je jedna z věcí, kterou si můžete ověřit pomocí vědy.
Je to něco jako upustit pomeranč. Když rozevřete prsty, gravitace stáhne pomeranč dolů. Řídí se gravitačním zákonem.Přirozený vitamín C v citrónové šťávě a džusech proti MMS nepůsobí. Tvorbě chlordioxidu z MMS brání jen pomerančový džus a syntetický vitamín C.
Právě tak DMSO: Cituji: Co je DMSO?
DMSO, přesněji Di-Methyl-Sulf-Oxide, je čistě přírodní látka z dřeva, s velmi vysokou vstřebatelností. DMSO se po smíšení s chlordioxidem na tento naváže a po nanesení na kůži kompletně vstřebá chlordioxid do těla, kde napadá mikroorganismy přímo v rakovinových buňkách. Po jejich zničení v rakovinových buňkách jsou tyto schopné přeměnit se zpět na zdravé buňky, nebo je organismus postupně vyloučí a nahradí buňkami zdravými.

Saurah — stř úno 06, 2013 3:10 pm

A nakonec ještě:
VELKÝ PŘEVRAT V MMS CHLORINE DIOXIDE SOLUTION - CDS.
Mnoho lidí, včetně Jima Humbla, chuť MMS nesnáší. CDS tohle řeší neuvěřitelným způsobem. CDS je snášeno velmi dobře i dětmi. Zatím komerčně jediným dostupným postupem je přímé měření obsahu kysličníku chloričitého v CDS pomocí testovacích papírků, které jsou učeny právě pro tento účel. V době vydání této knihy tedy není zatím znám jiný, jednoduchý způsob určení dávkování CDS. Předpokládám, že se = chlorine dioxide = chlordioxid - plyn, který vzniká smícháním chloritanu sodného a kyseliny citrónové... atd atd...
Podstatné je: CDS je oproti MMS velkým posunem. Při jeho používání dle postupů Jima Humbla, nedochází k jevům jako je nevolnost, průjmy atd. CDS je dokonce možné vypít i na prázdný žaludek, nevolnost (pokud je správná koncentrace CDS) prostě nepřijde. Chuť CDS je v porovnání s klasickým MMS jako jahody se šlehačkou:-). A účinek stejný...

ls.lucki — stř úno 06, 2013 8:47 pm

Igi, pokud aktivujete chloritan sodný kyselinou chlorovodíkovou (solnou), která je naším důležitým trávicím enzymem, již se nejedná o MMS nýbrž o VMS. Proti VMS nic nenamítám, protože při reakci chloritanu sodného s kyselinou chlorovodíkovou vzniká oxid chloričitý a kuchyňská sůl. Naopak, lidé, kteří mají trávení v nepořádku, pokud si přidávají tuto kyselinu (5kapek 3% kyseliny solné)do nápoje 2-3x denně, pomůže jim to upravit zažívání. Tedy VMS je něco jiného a daleko přijatelnějšího, nežli MMS. Pro MMS nepřijmu žádný argument, protože citran sodný a volný sodík, který zůstane po reakci chlor. sod. s kys.cit. , je záhul pro celý organizmus. Citrany úspěšně blokují správným metabolickým procesům, při budování tkání v těle jako jsou šlachy, chrupavky, úpony a také i cévy. Pokud si někdo myje MMS zuby, pěkně mu kyseliny rozleptávají sklovinu. Ano vznikající chlordioxid je léčivě působící, ale to ostatní z toho je prostě odpad. Léšit se MMS je jako jezdit autem se zataženou ruční brzdou. Proto nechápu, když je už na světě CDS, z jakého důvodu lidi pořád nechtějí opustit ten "pracovní mezičlánek" nazvaný MMS.

ls.lucki — pon úno 11, 2013 1:06 am
Saurah píše:
A nakonec ještě:
VELKÝ PŘEVRAT V MMS CHLORINE DIOXIDE SOLUTION - CDS.
Mnoho lidí, včetně Jima Humbla, chuť MMS nesnáší. CDS tohle řeší neuvěřitelným způsobem. CDS je snášeno velmi dobře i dětmi. Zatím komerčně jediným dostupným postupem je přímé měření obsahu kysličníku chloričitého v CDS pomocí testovacích papírků, které jsou učeny právě pro tento účel. V době vydání této knihy tedy není zatím znám jiný, jednoduchý způsob určení dávkování CDS. Předpokládám, že se = chlorine dioxide = chlordioxid - plyn, který vzniká smícháním chloritanu sodného a kyseliny citrónové... atd atd...
Podstatné je: CDS je oproti MMS velkým posunem. Při jeho používání dle postupů Jima Humbla, nedochází k jevům jako je nevolnost, průjmy atd. CDS je dokonce možné vypít i na prázdný žaludek, nevolnost (pokud je správná koncentrace CDS) prostě nepřijde. Chuť CDS je v porovnání s klasickým MMS jako jahody se šlehačkou:-). A účinek stejný...

Přesně díky.

jardax — sob úno 16, 2013 11:32 pm

Jednoduchá příprava CDS na:
http://www.youtube.com/watch?v=YT-cLnyOe8c

Saurah — sob úno 16, 2013 11:49 pm

Tedy to je zlepšovák, ta zmáčknutá lahev ! - myslí Vám to, Jardox. Žádná dírka- žádný únik chlordioxidu... ale zase žádné protažení nosních dírek a likvidace potvůrek ve všech koutech chalupy :-)... Dělám si legraci- CDS vyrábí manžel. Ale hned jsem mu Vaše video ukázala, byl nadšen; jdu hned přeposlat známým, děkujeme !

jardax — ned úno 17, 2013 8:08 am

Díky díky :)
Jen opatrně, ať si nezmáčknete hadičku víkem konvice :D

Saurah — ned úno 17, 2013 1:11 pm

:lol: To se člověk zasměje cizímu neštěstí :-) . Alespoň jste si musel trochu vyvětrat a vyhubil si potvůrky na stropě :-). Děkujeme... velmi názorné... budeme raději pokračovat ohříváním v rendlíku :-)

Jarda — pát bře 01, 2013 11:24 pm
ls.lucki píše:
CDS je zatím nejlepší chemický desinfekční prostředek jak pro vnější použití na tělo, oplachy, výplachy, tak i na vnitřní užívání bez jakýchkoliv vedlejších účinků. Dá se použít na desinf. bazénů studní, rukou, těla a všeho na co si jen vzpomenete.

Co vám na tom není jasné, prosím?

Nejasné bylo to co vám napsal člen kos, asi je dobré jasně formulovat a jak vidno to nepochopilo více lidí z více důvodů.

Jarda — pát bře 01, 2013 11:38 pm
ls.lucki píše:
Žádné papírky ani měření nepoužívám, je to zcela zbytečné. Změřil jsem to jednou a hotovo. Ale i tak bych Pavlovi E. klidně důvěřoval, má to přesné. Následně se už držím pouze stejného postupu: Smíchat 40ml chlor.sod.24,5% a 40ml kys.cit. 50%(80ml vyvíječe) do 4l vody. Musíme dodržet mililitry vstupních chemikálií a objem vody do které probubláme oxid chloričitý. Mám 4 litrové lahve za sebou a když je vyvíječ prázdný (čirý) je poslední láhev lehce nažloutlá. Všechny láhve pak sliju dohromady a tím mám vždy stejný poměr. Musíme dbát při bublání na to, aby vzduchu nebylo mnoho, bublat to musí jen zvolna a raději déle. Nechám to vybublat i hodinu, kdy ve vyvíječi není vůbec žádný oxid a vše je ve vodě. Tedy získám 4litry z 80 ml vyvíječe. (Následně pro užívání udělám z těch 4 litrů 8 litrů zředěním 1:1 s vodou). http://www.youtube.com/watch?v=XK6dRB5Hw4g na tomto videu Pavel jasně uvádí poměr 20 + 20 ml na 2 litry vody. Tedy 10 + 10 ml na litr vody, abycho pak mohli 1 deci smíchat s 1 litrem vody pro vnitřní použití. Já dělám dvojnásobnou koncentraci, kvůli skladování a kvůli úsporám při posílání poštou. Na lahvi mám upozornění a v přiloženém dokumentu návod, kde je velkým písmem v prvním bodě, že si lidě mají nejprve z toho litru, co jim pošlu udělat litry dva, dolitím litru vody. Tedy nejprve zředit 1:1. Poté mají jasný návod jak ředit dále - viz zde - http://tachyon-ostrava.webnode.cz/news/ ... ivani-cds/ -toto je přesný text, který obdrží každý s objednanou CDSkou. Popravdě na sobě mám jasně vyzkoušené, že i když zředím pro vnitřní užívání i dvojnásobný poměr, tedy nikoliv 1:10 ale 1:5, nestane se vůbec nic, kromě mírného pálení v krku nebo v žaludku. Není to takové svinstvo jako MMS, kde se člověk může předávkovat raz dva. Lidem to zabírá úplně všem a dokonce už i používají sami i vyšší koncentrace. Každý si to může na sobě ověřit sám. Vypít koncentraci, která by mohla opravdu uškodit je téměř nemožné, protože to prostě do sebe nedostanete. Přeji všem zdraví L

Tak toto již je zcela srozumitelné, ovšem netvrdil bych že jenom dobré. Všechno má svá pro a proti, čili ani jednostranné terapie, třeba oxidační, nemusí být z dlouhodobého hlediska ideální, uvědomte si, že máte také v těle potřebu likvidovat volné radikály.

Jarda — pát bře 01, 2013 11:46 pm
ls.lucki píše:
Pokud chcete konkrétní zkušenosti tak mám např. - chlamydie kompletně odstraněny za 10 dní na poloviční dávku, projevy lupenky o 50% menší jako vedlejší účinek, rakovina plic se zavodněním plic, kdy za měsíc je paní čistá a dokonce zmizela i voda z plic, exémy, lupy ve vlasech, chřipky, hemeroidy, záněty dásní, paradentoza, bolest a kazivost zubů (osobní zkušenost), zvětšená prostata, deprese a stavy úzkosti a čekám na výsledek s boreliemi, rakovinou tlustého střeva a rak. kostí. Klidně mi napište na E-mail, pošlu jednotlivé nové zkušenosti. L

Ale většinu těchto nemocí zvládají dobře i jiné oxidační postupy, ovšem také kupodivu i antioxidační postupy, tak kde je tedy ta jedinečnost?

Jarda — pát bře 01, 2013 11:57 pm
jardax píše:

Dobrá vychytávka a je to bez smradu v celém bytě.

jardax — ned bře 03, 2013 6:55 pm

Ještě jeden způsob přípravy reakcí hydrogensíranu a chloritanu. Při tomto způsobu na rozdíl od použití HCl nebo kys. citrónové nevzniká chlór.
http://www.youtube.com/watch?v=1axNjIs0dQc

jardax — úte bře 05, 2013 9:01 pm

Dovedu si představit zmatenost mnoha lidí, pokusím se to napravit.
začneme klasikou.... MMS připravené reakcí chloritanu a kys. chlorovodíkové.
5 NaClO2 + 4 HCl ---> 4 ClO2 + 5 NaCl + 2 H2O - tohle je klasika...
NaClO2 + HCl ---> HClO2 + NaCl
5 HClO2 ---> 4 ClO2 + H3O+ + Cl- + H2O
8 HClO2 ---> 6 ClO2 + Cl2 + 4H2O
3 HClO2 ---> 2 ClO2 + HClO + H2O
nedejbože to dělat z citrónkou.... Laikovi to moc neřekne - vzniká nám taky lék a chlór!
Jestliže nám páni učení ukazují jako dogma oxid cloričitý a neřeší chlór, tak není něco v pořádku.
Pokud tedy pijeme MMS, pijeme blahodárný oxid chloričitý a k tomu ještě několik sloučenin. Pokud aktivujete chloritan kyselinou citrónovou, požíváte další skupinu látek.... citroany. Doporučuji prostudovat "citráty, citroany,tricitráty" a nechám na zvážení.
Další záležitostí je příprava CDS z chloritanu sodného a kyseliny citrónové. Doporučené probublávání vypadá velice efektně, ale i zde je háček. Zmíněnou reakcí stále vzniká krom jiného i chlór. Pro neznalé: při reakci vzniký chlordioxid a chlór, z reakční směsi odcházejí a ochotně se rozpouštějí ve vodě k užívání, proto nás občas škrábe v krku...
Vývoj jde dál....
Reakce chloritanu a hydrogensíranu.... z ekonomického hlediska nejlevnější produkce ClO2 a zdůraznuji - nejčistší!!!
Doporučuji prostudovat technologii Twinoxide.
Vývoj pokračuje, mnoha lidem pomohlo MMS, stejně tak i CDS z citronky. Proč nepokračovat dál? Mnohým taky nepomohlo.
Proč? Protože zajetý kšeft se těžko potýká s novou pravdou!
Andreas fakt vypadal jako člověk, který to s náma myslí dobře.... stačí mrknout na http://www.mmsmineral.com tak to asi jóó -andreasova firma :D

pv33 — úte bře 05, 2013 11:27 pm
jardax píše:
...
Vývoj pokračuje, mnoha lidem pomohlo MMS, stejně tak i CDS z citronky. Proč nepokračovat dál? Mnohým taky nepomohlo.
Andreas fakt vypadal jako člověk, který to s náma myslí dobře.... stačí mrknout na http://www.mmsmineral.com... tak to asi jóó -andreasova firma :D

Dival jsem se na mmsmineral.com jak doporucujes. Ale nenasel jsem ani z jake zeme to je, nekde mi to tam uteklo?
Jak jsi prisel na to, ze to je Andreasova firma?

Dik za videa.

Saurah — stř bře 06, 2013 12:57 am

Ahoj, mně ty webovky A.C. z Vašeho odkazu nejdou otevřít- že prý neexistují- nezrušil je mezitím :-)? A když odkaz napíšu ručně, rovnou se tam sám dopíše "shop" a naskočí stránky obchodu... JardoX, Vy užíváte chlordioxid pravidelně preventivně, nebo jen když ochoříte? Díky, Dag.

Jana500 — stř bře 06, 2013 10:21 am
jardax píše:
Dovedu si představit zmatenost mnoha lidí, pokusím se to napravit.
začneme klasikou.... MMS připravené reakcí chloritanu a kys. chlorovodíkové.
5 NaClO2 + 4 HCl ---> 4 ClO2 + 5 NaCl + 2 H2O - tohle je klasika...
NaClO2 + HCl ---> HClO2 + NaCl
5 HClO2 ---> 4 ClO2 + H3O+ + Cl- + H2O
8 HClO2 ---> 6 ClO2 + Cl2 + 4H2O
3 HClO2 ---> 2 ClO2 + HClO + H2O
nedejbože to dělat z citrónkou.... Laikovi to moc neřekne - vzniká nám taky lék a chlór!
Jestliže nám páni učení ukazují jako dogma oxid cloričitý a neřeší chlór, tak není něco v pořádku.
Pokud tedy pijeme MMS, pijeme blahodárný oxid chloričitý a k tomu ještě několik sloučenin. Pokud aktivujete chloritan kyselinou citrónovou, požíváte další skupinu látek.... citroany. Doporučuji prostudovat "citráty, citroany,tricitráty" a nechám na zvážení.
Další záležitostí je příprava CDS z chloritanu sodného a kyseliny citrónové. Doporučené probublávání vypadá velice efektně, ale i zde je háček. Zmíněnou reakcí stále vzniká krom jiného i chlór. Pro neznalé: při reakci vzniký chlordioxid a chlór, z reakční směsi odcházejí a ochotně se rozpouštějí ve vodě k užívání, proto nás občas škrábe v krku...
Vývoj jde dál....
Reakce chloritanu a hydrogensíranu.... z ekonomického hlediska nejlevnější produkce ClO2 a zdůraznuji - nejčistší!!!
Doporučuji prostudovat technologii Twinoxide.
Andreas fakt vypadal jako člověk, který to s náma myslí dobře.... stačí mrknout na http://www.mmsmineral.com... tak to asi jóó -andreasova firma :D

Asi tak.

jardax — stř bře 06, 2013 9:40 pm

link je správně http://www.mmsmineralshop.com
Tenhle obchod A.K. doporučuje u svého videa na http://www.youtube.com/watch?v=-t2V7NOsnJM cizýmu asi reklamu na kšeft nedělá :)
Informace o webu na http://www.statscrop.com/www/mmsmineralshop.com založen před pěti měsíci ze Španělska, odkud A.K. pochází, webhosting v Rumunsku.
Saurah - CDS beru tak nějak pořád :) Nikdo není zdráv na 100%, ale přiznávám že většinou nepravidelně :) Pravidelně spíš jen když mám akutní problém.

Saurah — stř bře 06, 2013 9:49 pm

Díky, já taky tak :-).

lenka 67 — čtv bře 07, 2013 5:59 pm

prosím, dá se tento postup použít i při aktivaci HCL místo kyseliny citrónové a pokud ano, jaké dávkování a koncentaci HCL použít a jak výsledný produkt ředit a užívat ( stejně jak s kyselinou citrónovou )

děkuji za odpověď

jardax — čtv bře 07, 2013 8:43 pm
lenka 67 píše:
prosím, dá se tento postup použít i při aktivaci HCL místo kyseliny citrónové a pokud ano, jaké dávkování a koncentaci HCL použít a jak výsledný produkt ředit a užívat ( stejně jak s kyselinou citrónovou )
děkuji za odpověď

Tento postup se dá použít i s HCl, jenže.... průběh reakce je poněkud komplikovaný - nedá se použité látky jen tak snadno vypočítat a je jedno, jestli použijeme citronku nebo HCl - pořád bude vznikat chlór, který budete rozpouštět ve vodě a následně pít.
Doporučuji použít reakci s hydrogensíranem, nejenže chlór nevzniká, ale použitý hydrogensíran je i levnější :)
Jana500 - nějak nepobírám ty citace :)

jardax — sob bře 09, 2013 12:44 am

Tak ještě jeden způspb přípravy CDS, tentokrát bez hadiček :)
http://www.youtube.com/watch?v=P4pIjkT-QAA

Lukešová — sob bře 09, 2013 2:18 am
ls.lucki píše:
Jarda — stř bře 27, 2013 12:51 pm
jardax píše:
Tento postup se dá použít i s HCl, jenže.... průběh reakce je poněkud komplikovaný - nedá se použité látky jen tak snadno vypočítat a je jedno, jestli použijeme citronku nebo HCl - pořád bude vznikat chlór, který budete rozpouštět ve vodě a následně pít.
Doporučuji použít reakci s hydrogensíranem, nejenže chlór nevzniká, ale použitý hydrogensíran je i levnější :)
Jana500 - nějak nepobírám ty citace :)

Většinu těch nic neříkajících citací jsem vymazal, aby zde nebyl větší nepořádek, než je nezbytně nutné.

Jarda — stř bře 27, 2013 12:57 pm
jardax píše:

Jak jsem již psal v jiném vlákně, to nemá chybu, opravdu dokonalé, jak za starých časů, kdy se ještě dalo říkat zlaté české ručičky a hlavičky.

Jana500 — čtv dub 11, 2013 3:37 pm
Saurah píše:

Saurah, Vy jste prosím jediná, kdo mi zatím na tomto fóru odpověděl, já se tady v tom opravdu nevyznám, když si najdu témata a úvod, tak tam nic není o mms ani cds, p. Jarda mi říkal, že cds vyrábí taky Jarda, "Jardax" bez hadiček, ale kde to mám zase najít, 50tis. odkazů se blbě čte, Jana500

Jana500 — čtv dub 11, 2013 3:53 pm
Saurah píše:
Pro nás stačí množství, jak popisuje J. Humble :
Výroba CDS
Chlorine dioxide solution
(Destil. H2O sycená přes 500 ppm ClO2)
Suroviny:
A) chloritan sodný prášek 80% (NaClO2)
B) kyselina citronová krystalky - potravinářská
C) destilovaná voda
1) příprava cca 20ml MMS-1 (24,5% roztok NaClO2 ve vodě)
- objemově: 1 díl prášku na 2,3 dílu vody; prášek: 8 ml;
voda 18,4 ml; (výsl. roztok bude cca 22 ml); prášek v setřeseném
objemu
- do lahvičky s vlažnou destil. vodou nasypeme prášek a
necháme cca 20 min rozpustit, prášek je hořlavina a žíravina
nerozsypat, pokožku hned umýt.
Pozn. pro CDS není nutno dbát na „super-přesnou“ koncentraci
jemným převažováním, stačí dodržet objem +/- 5 %.
2) příprava cca 20ml 50% roztoku kyseliny citronové:
- objemově: 1 díl krystalků na 1 díl vody,
- do malé lahve s vlažnou vodou nasypeme krystalky a necháme
cca 20 min rozpustit, potřebný objem odhadneme,
abychom měli cca 25ml roztoku.
3) příprava 500 ml CDS
Potřebujeme:
- skleněnou nebo plastovou 100-200 ml s plast. víčkem,
- skleněnou nebo plastovou láhev 500 ml,
- silikonovou hadičku cca 500 mm s plastovým víčkem.
Postup:
a) do víčka u malé lahve vyrobíme díru pro hadičku. Hadička
MUSÍ těsnit tak, aby udržela přetlak výšky vodního sloupce
ve velké lahvi (10 cm ~ 1kPa), hadičku zatlačíme do těsného
víčka, našroubujeme na malou láhev a zkusíme foukáním
těsnost láhve - zkušební tlak hubou postačuje,
b) do víčka od větší lahve vyrobíme také díru, s malou netěsností,
d) do velké lahve 0,5 l nalijeme destilovanou vodu,
e) do malé lahve 20 ml 50% roztok kyseliny citrónové a 20 ml
MMS-1 (24,5% roztok NaClO2),
f) hned zašroubujeme těsné víčko na malou láhev, hadička
kouká kousek z víčka do lahve, reakce začne okamžitě
zbarvovat roztok do hněda, láhev postavíme do nádoby,
g) do velké lahve skrz volné víčko zasuneme hadičkou až ke
dnu
h) ohřejeme vodu ve varné konvici asi na 80 oC, vodu nalijeme
do nádoby,
i) reakce se zrychlí a bublinky bublají skrz vodu ve velké
láhvi, voda žloutne, v nádobě občas lahví zakroužíme, reakce
se urychlí, bublinky více bublají,
j) po cca 20 minutách již bublinky nebublají, v malé lahvi je
stále hydrostatický přetlak, ten snížíme povytažením hadičky
k hladině velké láhve, můžeme zvýšit teplotu v nádobě,
k) po úplném dobublání ukončíme výrobu,
l) malou láhev vypláchneme, velkou s CDS zavřeme, hadičku
s víčky schováme na příště. Pozor na zbytkový plyn v malé
lahvi, nevdechnout!
Vyrobený CDS uložíme do tmavé lahve a uskladníme ve
tmě při pokojové teplotě. Funkčnost je cca 1 měsíc. Pro používání
dáme CDS do lahviček s kapátkem.
Pan Kalcker uvádí, že 1 cm3 (1 ml) cca 400 ppm CDS
odpovídá asi 3 kapkám MMS. Z toho pak podle kapátka 1 kapka
MMS odpovídá cca 5 kapkám takového CDS. S užíváním CDS
postupujeme z počátku jako s MMS-1.

Takže bubláme pouze do jedné lahve.

Saurah, Dagmar, děkuji moc, že jste to sem takhle dala na internet, pěkně logicky, tak teď půjdu do akvaristiky si koupit tu hadičku, ještě mi vrtá v hlavě, jak se vypořádám s tou zátkou napevno, utěsnit, mohu to udělat z kartonu od krabice? a oblepit třeba páskou? vydrží to ten tlak? Děkuji Jana500

Jana500 — čtv dub 11, 2013 7:44 pm

Dobrý večer, prosím manžel má taky různé problémy, artrozu, tinitus, opuchlá oční víčka po ránu, vysoký protirevmatický faktor, rád by užíval také mms nebo cds, ale bere léky na depresi, nebude se to nějak vylučovat, příp. nesnášet,atd.? děkuji Jana500

pv33 — čtv dub 11, 2013 10:44 pm
Jana500 píše:
Dobrý večer, prosím manžel má taky různé problémy, artrozu, tinitus, opuchlá oční víčka po ránu, vysoký protirevmatický faktor, rád by užíval také mms nebo cds, ale bere léky na depresi, nebude se to nějak vylučovat, příp. nesnášet,atd.? děkuji Jana500

Jano, jako uplne prvni bych ti doporucoval zvazit, jestli manzelovi vyrazne pomahaji ty leky na deprese a jestli ty desny vedlejsi ucinky za to stoji. Zkus si o tom neco precist, namatkou napriklad http://www.margit.cz/antidepresanty-skodi/ a asi staci i poradne procteni pribaloveho letaku. Pro zajimavost, jaka antidepresiva manzel bere?
Cituji z vyse uvedeneho odkazu:

Nežádoucí účinky antidepresiv jsou děsivé a mohou být nebezpečné pro uživatele i jeho okolí, jejich terapeutické působení je často nejisté. Nedovedu pochopit, jak mohou být antidepresiva mezi nejběžněji předepisovanými léky. Předpokládala bych, že odborníci budou více než dvakrát přemýšlet před předepsáním jakéhokoliv antidepresiva, aby si byli jisti, že je jeho užívání pacientem zcela nezbytné a že neexistuje méně riskantní varianta terapie.

Podle statistik o stoupajících prodejích antidepresiv je však skutečnost zcela odlišná, a přitom studiemi ověřených možností přirozených terapií, které mohou úspěšně řešit alespoň mírné až středně těžké stavy deprese, je celá řada. Na příklad podle MUDr. Volkera Schmiedela by tablety třezalky měly být na základě vyšší účinnosti prokázené studiemi i významně nižšímu riziku vedlejších účinků volbou číslo jedna v řešení mírných a středně těžkých depresí. A výsledky právě zvěřejněné americké studie prokazují, že lidé s onemocněním srdce, kteří se také léčí na depresi, mohou dosáhnout zmírnění svých potíží pravidelným pohybem podobně, jako by tomu bylo s léky. Skupina cvičících v této studii navíc také hlásila méně častěji únavu a sexuální potíže, na rozdíl od skupiny užívající placebo anebo antidepresivum.

Jana500 — pát dub 12, 2013 3:47 pm
pv33 píše:
Jano, jako uplne prvni bych ti doporucoval zvazit, jestli manzelovi vyrazne pomahaji ty leky na deprese a jestli ty desny vedlejsi ucinky za to stoji. Zkus si o tom neco precist, namatkou napriklad http://www.margit.cz/antidepresanty-skodi/ a asi staci i poradne procteni pribaloveho letaku. Pro zajimavost, jaka antidepresiva manzel bere?
Cituji z vyse uvedeneho odkazu:

Nežádoucí účinky antidepresiv jsou děsivé a mohou být nebezpečné pro uživatele i jeho okolí, jejich terapeutické působení je často nejisté. Nedovedu pochopit, jak mohou být antidepresiva mezi nejběžněji předepisovanými léky. Předpokládala bych, že odborníci budou více než dvakrát přemýšlet před předepsáním jakéhokoliv antidepresiva, aby si byli jisti, že je jeho užívání pacientem zcela nezbytné a že neexistuje méně riskantní varianta terapie.

Podle statistik o stoupajících prodejích antidepresiv je však skutečnost zcela odlišná, a přitom studiemi ověřených možností přirozených terapií, které mohou úspěšně řešit alespoň mírné až středně těžké stavy deprese, je celá řada. Na příklad podle MUDr. Volkera Schmiedela by tablety třezalky měly být na základě vyšší účinnosti prokázené studiemi i významně nižšímu riziku vedlejších účinků volbou číslo jedna v řešení mírných a středně těžkých depresí. A výsledky právě zvěřejněné americké studie prokazují, že lidé s onemocněním srdce, kteří se také léčí na depresi, mohou dosáhnout zmírnění svých potíží pravidelným pohybem podobně, jako by tomu bylo s léky. Skupina cvičících v této studii navíc také hlásila méně častěji únavu a sexuální potíže, na rozdíl od skupiny užívající placebo anebo antidepresivum.

Manžel bere Elicea, Lamotrix a WelbutrinSR, třezalku zkoušel, bolela ho hrozně hlava, Léky užívá 2 roky, nyní 2.den bere mms1, 1 kpk 3 krát denně, cítí se dobře/normálně, samozřejmě, že je to malé množství/. Vedl. účinky jsou jasné, jsou tam popsány, ale říkal, že bez nich má deprese a poradce prý neměl depresi. Jana500

jardax — ned dub 14, 2013 9:34 pm

Jano, nechci být nepříjemný, ale budu, promiň. 99.9% populace nemá zkušenost se cds. Ta desetina procenta zkušenost má, ale zase nemá zkušenost s interakcí léčivy... navíc ještě takový spacialitky, které uvádíš.
Když někdo bude zdvořilý, řekne..... opravdu nevím, hlavně opatrně!!!" Když to bude hulvát, jako já, řekne ti co jsem napsal a vyzkoušej. věř mi.... nikdo ti nedá recept na zdraví. Jestli se chceš ptát, ptej se! Jen aby nebylo pozdě... konej, nemáš co pokazit! Jestli máš pocit, že je to nebezpečný, ruce pryč!!!
Jednoduché počty. Jen tu po nikom proboha nechtěj zázračný recept na uzdravení, pls.
Asi jsem se tě dotknul Jani, omlouvám se, ale fakt to jinat nešlo.

Jana500 — pon dub 15, 2013 3:38 pm
jardax píše:
Jano, nechci být nepříjemný, ale budu, promiň. 99.9% populace nemá zkušenost se cds. Ta desetina procenta zkušenost má, ale zase nemá zkušenost s interakcí léčivy... navíc ještě takový spacialitky, které uvádíš.
Když někdo bude zdvořilý, řekne..... opravdu nevím, hlavně opatrně!!!" Když to bude hulvát, jako já, řekne ti co jsem napsal a vyzkoušej. věř mi.... nikdo ti nedá recept na zdraví. Jestli se chceš ptát, ptej se! Jen aby nebylo pozdě... konej, nemáš co pokazit! Jestli máš pocit, že je to nebezpečný, ruce pryč!!!
Jednoduché počty. Jen tu po nikom proboha nechtěj zázračný recept na uzdravení, pls.

Dobrý den, vůbec jste se mě nedotknul, do školy na určité odvětví chem. školy jsem chodila již dávno,nyní jsem v důchodu, internet mám teprve půl roku, před tím se člověk o zdraví nic nedozvěděl, jelokož jsem hodně zvědavá, otevřela jsem i jiné portály, Palo,u pramene. Hodně je tam diskuse o tom, že chloritan není 100 % ní a co tam ještě je a jak to působí v člověku?/pokud pije mms1,nebo vms/aktivace HCl/. U cds toto odpadá ať již se vyrobí z čehokoliv, prostě je to vždy chlordioxid. Ještě nevím, prosím, kde se seženou papírky na měření a nebo lze usoudit ze zkušennosti Vaší, podle toho kolik použiji chloritanu, tak do malé skleničky půlku, jakou jste měl na obrázku na youtube. Prosím, jaká bude asi tak koncentrace? S mms1 mám po 4 dnech tyto zkušennosti, začal mi zánět močového měchýře,tak dále zkouším vms a až půjdu/ raději/ ven na zahrádku, tak zkusím cds.
Děkuji i za zobrazení na youtube, Jana500

Jana500 — pon dub 15, 2013 4:12 pm
jardax píše:

Ještě se prosím chci zeptat na to, teď jsem se znovu zaměřila na výrobu cds, že při aktivaci kys. citrónovou nebo i HCl pijeme chlór a že hydrogensíranem tam žádný chlór není? Copak ten chlór neuteče? Teď pomiňme hledisko finanční, protože to mám pro svoji spotřebu, není jedno, čím budu chloritan aktivovat? Ještě video s kys. citronovou 4.59 minut,/a s varnou konvicí/ prosím kolik jste dával chloritanu a hlavně jaká koncentrace vznikla ?
Ještě chci říct k tomu zdraví, že člověk hledá, srovnává, co tak pomůže druhým, nemám pocit, že by to bylo nebezpečné, pokud to někdo jako já zkusí napoprvé na chalupě, na zahrádce venku, tak nemá co tak zkazit, nechá reakci doběhnout. Můj známý to vyráběl v paneláku a prý se napoprvé pěkně načuchal, pak si již dal pozor, Jana500

Jana500 — úte dub 16, 2013 8:30 pm
Saurah píše:
Ale: očekávala jsem, že se zde o CDS dozvím od návštěvníků opravdu konkrétní zkušenosti a ne slovíčkaření nad článkem, na který si může udělat úsudek každý sám; ostatně na internetu jsou i takové ( tedy ne z ČR ), které popisují také tragické zkušenosti. Jenže: kdo ví, kdo a co za nimi stojí a jak vše bylo doopravdy. Takže bych raději slyšela o CDS z první ruky tady, když už tohle velmi přínosné fórum- za které Jardovi děkuji- funguje. Tak se zatím začnu probírat ostatními tématy očisty a půjdu na ni třeba z jiné strany a chlordioxid budu mít v lékárně jako první pomoc...

Dobrý večer Saurah, omlouvám se velice Jardaxovi, který tomu velice dobře rozumí, pro obyčejné lidi jako já by to mohl popisovat ještě detailněji, já jsem reagovala ještě dříve, než jsem si stačila všechny stránky o cds přečíst, ale co jsem teď pochopila, že by bylo dobré vyrábět cds bez chlóru,jak to popisuje Jardax, tj.s hydrogensíranem a taky by to bylo asi lepší než s nějakým zahříváním a hadičkama nebo ještě se vzduchovadlem. Jana500

Saurah — úte dub 16, 2013 9:59 pm

Jani, já bych Vám ráda zodpovědně odpověděla, ale... 1:1 = kyselina citronová 50ti% ( 5g sypké kyseliny z pytlíku z každé drogerie se stejným dílem vody ) + chloritan sodný roztok ( hotový z Fichemy )= 10 + 10 ml smíchat v malé nádobce ...Jani, já to tady doluju z nevrlého manžela- CDS mně a známým připravuje totiž on, já jsem chemický antitalent... ale dává mně teď do mailu pro Vás prý velmi názorný odkaz; napište mně, prosím, svůj e-mail, přepošlu Vám ho. 10 + 10 ml je jakoby zhruba 150 kapek MMS, tedy on mně připravuje dvojnásobnou dávku, abych měla CDS zhruba na týden. Já jsem nemožný počtář, odpovídám Vám jen proto, abyste si nemyslela, že odpovědět nechci... jsou tu mnohem zasvěcenější... já jsem výtvarnice a cokoli s čísly a vzorečkama je pro mne děs :-). Ať se brzy uzdravíte, Dag.

Jana500 — pát dub 19, 2013 2:41 pm
Jarda píše:
jardax píše:

Jak jsem již psal v jiném vlákně, to nemá chybu, opravdu dokonalé, jak za starých časů, kdy se ještě dalo říkat zlaté české ručičky a hlavičky.

Chtěla bych užívat MSM, tj. antioxidant, ale teď užívám mms/cds/ to jsou zase oxidanty, tak, co s tím, jak užívat, když se mms/cds/ užívá celý den, jen po 2 hod působení si beru vit c v prášku, tak mohu brát asi jen jednou denněMSM, tj. večer? Psali, že se to má brát zpočátku 3 krát denně.Jana500

jardax — sob dub 20, 2013 10:45 pm
Jana500 píše:
Dobrý večer Saurah, omlouvám se velice Jardaxovi, který tomu velice dobře rozumí, pro obyčejné lidi jako já by to mohl popisovat ještě detailněji, já jsem reagovala ještě dříve, než jsem si stačila všechny stránky o cds přečíst, ale co jsem teď pochopila, že by bylo dobré vyrábět cds bez chlóru,jak to popisuje Jardax, tj.s hydrogensíranem a taky by to bylo asi lepší než s nějakým zahříváním a hadičkama nebo ještě se vzduchovadlem. Jana500

Pošlu ti Jani cds vyrobené z chloritanu a hydrogensíranu a cds z chloritanu a kys. citronové, nebudeš vědět, který je který. Řekneš nám, který byl lepší pro užívání. Jsi pro?

Saurah — sob dub 20, 2013 11:35 pm

Jani, to jsem taky zvědavá :-)

Jana500 — čtv dub 25, 2013 8:54 pm
Saurah píše:
Jani, to jsem taky zvědavá :-)

Panu Jardaxovi jsem poděkovala v SZ, ale musím si to vyrobit sama, což se mi opravdu povedlo, bez hadiček s hydrogensíranem. Papírky nemám, ale dala jsem 3 víčka od Petky od každého, 1 l vody jsem dát nemohla, protože mi to chtělo "plavat", tak jsem to doplnila po reakci na litr a mohu ředit, nemám analytický váleček,prosím může mi někdo napsat, kolik je to ml? Odhaduji 3 víčka 12 ml?
Jana500

Jana500 — čtv dub 25, 2013 9:00 pm
jardax píše:
Pošlu ti Jani cds vyrobené z chloritanu a hydrogensíranu a cds z chloritanu a kys. citronové, nebudeš vědět, který je který. Řekneš nám, který byl lepší pro užívání. Jsi pro?

Děkuji moc, už jsme to řešili v SZ, že to musím vyrobit sama a povedlo se, dala jsem 3 víčka od Petky od každé chemikálie /chloritanu a hydrogensíranu/. Chtělo se to nadnášet, tak jsem dala vody míň, ale po reakci doplnila na 1 l. Jana500

serych — čtv dub 25, 2013 10:12 pm

http://tachyon-ostrava.webnode.cz/mms-a ... yroba-cds/
škoda , že jsem nečetl tyto webové stránky... 10 dnů užívání mms1 se mnou brutálně zametlo... nebylo mi nikterak blbě , žádné nevolnosti, ale lehká forma lupenky na nohou (téměř nenápadná, ale chtěl jsem se jí zbavit) se mi rozšířila do velmi těžké form po celém těle... jako výsledek překyselení organismu..

Jarda — stř kvě 01, 2013 4:28 pm
Jana500 píše:

No léky a MMS a CDS moc dohromady nejdou, to se skoro vždy pere, není jednodušší se zabývat přírodním zvýšením serotoninu a ty pilule postupně vysadit. Klidně mě zavolejte a vysvětlím vám potřebné věci i testování

Jarda — stř kvě 01, 2013 4:34 pm
Jana500 píše:
Chtěla bych užívat MSM, tj. antioxidant, ale teď užívám mms/cds/ to jsou zase oxidanty, tak, co s tím, jak užívat, když se mms/cds/ užívá celý den, jen po 2 hod působení si beru vit c v prášku, tak mohu brát asi jen jednou denněMSM, tj. večer? Psali, že se to má brát zpočátku 3 krát denně.Jana500

Zde bych zase takovou nutnost brát MSM neviděl a jednou denně klidně stačí, čili buď ho nebrat vůbec, nebo prostě větší dávku naráz.

Jarda — stř kvě 01, 2013 4:39 pm
serych píše:
http://tachyon-ostrava.webnode.cz/mms-a-moje-vyroba-cds/
škoda , že jsem nečetl tyto webové stránky... 10 dnů užívání mms1 se mnou brutálně zametlo... nebylo mi nikterak blbě , žádné nevolnosti, ale lehká forma lupenky na nohou (téměř nenápadná, ale chtěl jsem se jí zbavit) se mi rozšířila do velmi těžké form po celém těle... jako výsledek překyselení organismu..

Jak jste pomocí MMS překyselil organizmus, když má být ve výsledku neutrální.

sirius01 — stř kvě 15, 2013 3:12 pm
ls.lucki píše:
Pane pv33
Můžete poukazovat na logické klamy v článku, jak chcete, pro mne to klamy nejsou ani logické ani nelogické, protože to, co píše autorka v článku mám možnost si ověřit ..... Mimo jiné Strunecká za sebou studií má nepočítaně a vychází z mnoha ověřených faktů a mnoha zkušeností, které z chemií má. Článek ani ona sama vůbec nemá nejmenší důvody klamat lidi. L.S.

Strunecká+MMS=bláboly.
Škoda, že se k nim propůjčila. Stejně tak to je s knihami: Doba jedová (1) jde, ale v 2. knize už se na více místech vědomě lže, i když asi "vědecky". Kdo chcete relevantní informace o MMS/CDS/VMS/DMSO atd. lovte na fóru upramene.cz, kde najdete informace a zkušenosti dost velkého vzorku uživatelů i s popsanými chybami v užívání, nežádoucími účinky při užívání společně s jinými látkami, potravinami nebo medikamenty (kontraindikace), abyste si mohli udělat solidní názor na věc. MMS je někdy lepší, než CDS a naopak. Komu nevadí angličtina, je informací od týmu kolem J. Hubla dost a dost. Strunecká je zde evidentně mimo mísu a tuším, že záměrně. MMS se do krámu zaměstnancům, které živí peníze farmakologické zločinecké mafie, jednoduše nehodí. Útočit budou vždy, jenom jim těch argumentů postupně ubývá.

buc11 — pon kvě 20, 2013 8:02 am

Stala se mi nemilá věc, omylem jsem smíchal přes deci(0,15l) chloritanu sodného s 0,75 litrů 52%ní slivovice (ročník 2003), pak jsem tam nalil v panice ještě 0,5 l destilky. U MMS mi neskutečně vadí ten pach, ...
Dotazy:
1. Pomineme-li jedovatost alkoholu, nebude výsledná směs život ohrožující?
2. Nešlo by to něčím zneutralizovat?
3. Myslím to vážně, neb archivní slivovice bez přidaného cukru je(byla) naprosto excelentní a měla posloužit k výrobě mého oblíbeného trojčátka.

ls.lucki — pon kvě 20, 2013 9:36 am
Jarda píše:
Jak jste pomocí MMS překyselil organizmus, když má být ve výsledku neutrální.

Pane Jardo, MMS má PH od 3 do 4, předpokládám že jste se zmýlil, nebo jste si myslel že píše o CDS. MMS je velmi kyselá záležitost.

ls.lucki — pon kvě 20, 2013 9:40 am
sirius01 píše:
Strunecká+MMS=bláboly.
Škoda, že se k nim propůjčila. Stejně tak to je s knihami: Doba jedová (1) jde, ale v 2. knize už se na více místech vědomě lže, i když asi "vědecky". Kdo chcete relevantní informace o MMS/CDS/VMS/DMSO atd. lovte na fóru upramene.cz, kde najdete informace a zkušenosti dost velkého vzorku uživatelů i s popsanými chybami v užívání, nežádoucími účinky při užívání společně s jinými látkami, potravinami nebo medikamenty (kontraindikace), abyste si mohli udělat solidní názor na věc. MMS je někdy lepší, než CDS a naopak. Komu nevadí angličtina, je informací od týmu kolem J. Hubla dost a dost. Strunecká je zde evidentně mimo mísu a tuším, že záměrně. MMS se do krámu zaměstnancům, které živí peníze farmakologické zločinecké mafie, jednoduše nehodí. Útočit budou vždy, jenom jim těch argumentů postupně ubývá.

Škoda že tomu tak není. Argumentů mi bohužel přibývá stejně s přibývajícími pacienty, kteří nejsou schopní nadále MMS používat a musí přejít na CDS (příp.VMS). U většiny se jedná o silné překyselení a pár případů mám, kdy lidé jsou velmi blízko selhání ledvin, protože je nikdo neupozornil na fakt, že citronan sodný a sodík samotný je pro člověka s oslabenými ledvinami doslova destruktivní.

bailoo — pon kvě 20, 2013 7:51 pm

Dobrý den, rád bych se zeptal, kde nakoupit potřebný Chloritan sodný a hydrogensíran sodný na výrobu CDS, dle postupu
Našel jsem na internetu tyto výrobky:
http://www.fichema.cz/hydrogen-siran-sodny-ph-minus-kg-nahso4-cas-7681381-p-423.html
http://www.fichema.cz/chloritan-sodny-25-1-kg-naclo2-cas-7758192-p-806.html
Jsou správné?
Pokud ano, ve všech videích na které jsem se díval, se jednalo o roztoky hydrogen síranu, jak ho prosím vytvořím z prášku?
Nejsem žádný chemik, ale dle návodu to vypadá, že stačí správně odměřit a nechat reagovat.
Děkuji za odpověď
Bailoo

Jarda — ned kvě 26, 2013 11:50 am
buc11 píše:
Stala se mi nemilá věc, omylem jsem smíchal přes deci(0,15l) chloritanu sodného s 0,75 litrů 52%ní slivovice (ročník 2003), pak jsem tam nalil v panice ještě 0,5 l destilky. U MMS mi neskutečně vadí ten pach, ...
Dotazy:
1. Pomineme-li jedovatost alkoholu, nebude výsledná směs život ohrožující?
2. Nešlo by to něčím zneutralizovat?
3. Myslím to vážně, neb archivní slivovice bez přidaného cukru je(byla) naprosto excelentní a měla posloužit k výrobě mého oblíbeného trojčátka.

Obávám se, že jediným řešením je zase to prohnat pálenicí, která vám ji z toho roztoku spolehlivě oddělí. Nedovedu si představit jak by jste to mohl pít, když aktivace asi fungovat nebude a i kdyby ano, tak půjde o pěkný hnus.

Jarda — ned kvě 26, 2013 11:53 am
ls.lucki píše:
Pane Jardo, MMS má PH od 3 do 4, předpokládám že jste se zmýlil, nebo jste si myslel že píše o CDS. MMS je velmi kyselá záležitost.

Tak pokud se nepletu, tak chloritan sodný je louh a nedovedu si představit jak se u louhu dá docílit kyselé pH. To docílíte nesmyslně velkým přidáním aktivátoru, tedy kyseliny v přebytku, což je také blbost, jde si v pohodě vyrobit směs neutrální a plně funkční.

Jarda — ned kvě 26, 2013 11:58 am
bailoo píše:
Dobrý den, rád bych se zeptal, kde nakoupit potřebný Chloritan sodný a hydrogensíran sodný na výrobu CDS, dle postupu
Našel jsem na internetu tyto výrobky:
http://www.fichema.cz/hydrogen-siran-sodny-ph-minus-kg-nahso4-cas-7681381-p-423.html
http://www.fichema.cz/chloritan-sodny-25-1-kg-naclo2-cas-7758192-p-806.html
Jsou správné?
Pokud ano, ve všech videích na které jsem se díval, se jednalo o roztoky hydrogen síranu, jak ho prosím vytvořím z prášku?
Nejsem žádný chemik, ale dle návodu to vypadá, že stačí správně odměřit a nechat reagovat.
Děkuji za odpověď
Bailoo

Složky podle všeho plně vyhovují a na 50 %tní koncentraci roztoku prostě smícháte dva stejně vážící díly. Tedy třeba 100 g prášku a 100 g vody.

Jantar — pon čen 03, 2013 10:10 pm

Podle mě je CDS lepší, protože ta chemická reakce neprobíhá v těle ale v té lahvi při výrobě CDS. Ty nevolnosti možná způsobuje spíš ta chemická reakce než toxiny mrtvých bakterií. Protože jinak by muselo být nevolno i po CDS po nějaké větší dávce.

bailoo — pon čen 03, 2013 11:50 pm

Dobrý večer, rád bych se ještě zeptal, kde kupujete testry na zjištění hodnoty ppm?
Dají se někde koupit v česku?
Děkuji za odpověď

Jantar — stř čen 05, 2013 1:04 pm

asi tady http://www.czchem.cz/chemie/11-testovac ... ioxid.html ale je to docela drahá sranda 10Kč za jeden papírek. :?

fox — stř čen 05, 2013 1:56 pm
Jantar píše:
asi tady http://www.czchem.cz/chemie/11-testovac ... ioxid.html ale je to docela drahá sranda 10Kč za jeden papírek. :?

dá se podobně jako s pH papírky šmiknout nůžkami podélně na polovinu a cena spadne taky na polovic...

jardax — čtv čen 06, 2013 9:50 pm
bailoo píše:
Dobrý večer, rád bych se ještě zeptal, kde kupujete testry na zjištění hodnoty ppm?
Dají se někde koupit v česku?
Děkuji za odpověď

Aleš K. — stř čen 12, 2013 7:53 pm
Jarda píše:
Tak pokud se nepletu, tak chloritan sodný je louh a nedovedu si představit jak se u louhu dá docílit kyselé pH. To docílíte nesmyslně velkým přidáním aktivátoru, tedy kyseliny v přebytku, což je také blbost, jde si v pohodě vyrobit směs neutrální a plně funkční.

1. To je zajímavé. Jak tedy doporučujete aktivovat MMS? Jakým aktivátorem a v jakém poměru, aby vznikla neutrální směs?
2. Případně je řešením jíst během užívání hlavně ovoce, aby se kyseliny v těle vyrovnaly?
3. Jsem ve fázi, kdy bych rád MMS/CDS začal poprvé užívat. Je CDS při vnitřním užívání stejně účinné jako MMS?
Děkuji
Aleš

Jantar — sob čen 15, 2013 6:03 pm
Aleš K. píše:
Je CDS při vnitřním užívání stejně účinné jako MMS?

No pokud tomu já rozumím dobře tak MMS a CDS je to stejné. Sníte MMS a v těle z toho vzniká chemickou reakcí CDS, což je ta látka, která léčí. Takže šetrnější je CDS protože ta chemická reakce probíhá už při výrobě CDS.

Jarda — ned čen 23, 2013 9:22 pm
Aleš K. píše:
1. To je zajímavé. Jak tedy doporučujete aktivovat MMS? Jakým aktivátorem a v jakém poměru, aby vznikla neutrální směs?
2. Případně je řešením jíst během užívání hlavně ovoce, aby se kyseliny v těle vyrovnaly?
3. Jsem ve fázi, kdy bych rád MMS/CDS začal poprvé užívat. Je CDS při vnitřním užívání stejně účinné jako MMS?
Děkuji
Aleš

1)Aktivujete vždy kyselinou a podle toho kolik ji přidáte takové výsledné pH vznikne. Poměr bude u každé kyseliny jiný a musíte si ho zkalibrovat na pH papírkách, nebo pH metru.
2)Tělo si taky něco porovná a držet zásadité prostředí v těle je určitě dobré.
3)Na to se názory různí a sám si jistý nejsem, ono spíše půjde o to jak na co, ani jedno není panacea-všelék.

MMS-Z — pát říj 18, 2013 3:38 pm

Opravdu mne zaráží, kolik kritiků MMS uvádí odkaz na článek Dr. Strunecké, ve kterém se dozvídáme naprosté pitominy. Například, že se MMS apikuje tím způsobem, že se vypije chloritan sodný a zapije se kyselinou citronovou.... V této souvislosti pak má paní doktorka starost o naše zdraví, když nás upozorňuje, že chloritan sodný by nám mohl poleptat žalud-ek. Ta ženská je buď baba rafinovaně všemi mastmi mazaná a postupuje systémem tajných služeb vypouštěním dezinformací, které si pak žijí vlastním životem, případně se jedná o naprosto jednoduchou dámu, která buď nečte návody na užívání MMS pozorně, či je její IQ pod běžnou úrovní rozlišení. Jinak si to neumím vysvětlit.

Chloritan sodný se vnitřně neužívá !!! Před požitím se aktivuje buď kyselinou citronovou nebo chlorovodíkovou a teprve po této aktivaci, kdy vzniká oxid chloričitý se po naředění vodou tato hnědožlutá kapalina vypije. V žádném případě se nepije samotný chloritan sodný. Netuším, kde to dotyčná paní vyčetla a proč tímto argumentuje.

Z nejnovějších důkazů ze svého okolí mohu uvést vyléčení z toxoplasmózy pomocí MMS a následné kombinace s léky proti parazitům. Dotyčná prodělala předchozí léčbu na Bulovce, která ji málem připravila o zrak a o ledviny. Po dvou měsících byla propuštěna s tím, že se jedná o neléčitelnou nemoc a že se bude pravidelně na Bulovku vracet k dalším "léčbám". Toto odmítla a nechala se vyšetřit novým diagnost. přístrojem na parazity, viry a byla jí aplikována účinná alternativní léčba. Po 3 měsících je čistá, bez jakékoliv toxoplasmozy. Těch příkladů z mého okolí je více a svědčí proti kritikům MMS. Žádné vedlejší účinky MMS neexistují a lidé se zbavují těch nejvážnějších chorob. Systém posilování imunty pomocí likvidace patogenů a parazitů v těle! Nic víc...

pv33 — sob říj 19, 2013 10:32 pm
MMS-Z píše:
Opravdu mne zaráží, kolik kritiků MMS uvádí odkaz na článek Dr. Strunecké, ve kterém se dozvídáme naprosté pitominy. ...

Ahoj MMS-Z,
co se tyka tech kritiku MMS odkazujicich se na clanek prof Strunecke, ja jsem si vsiml pouze autora tohoto vlakna, ls.lucki. Muzes uvest dalsi?

ls.lucki píše:

K tomu clanku prof Strunecke, puvodni odkaz clena ls.lucki mi nefunguje, ale nasel jsem ten clanek na http://www.autizmus.cz/admin/upload/files/r2526-2013-01-02-12-51-03-Pozor_na_doporu%C4%8Den%C3%AD_MMS_pro_autisty.pdf
Muzu se mylit, ale proc nadchnul clanek clena ls.lucki bych videl v tom, ze jako prodejce CDS, viz jeho web, se snazi ziskat jako klienty uzivatele MMS tim, ze je presvedci, ze MMS je na nic a nebezpecne. Sam uvadi, ze "může mít velmi nepříjemné vedlejší účinky, díky překyselení (acidóze) trávení a i celého organizmu" a k tomu doporucuje, abychom si prostudovali a precetli pozorne text, ktery napsala prof Strunecka. Vychazi zrejme z toho, ze autorka je velmi popularni a lidi ji vereji. Samozrejme predpokladam, ze ls.lucki vedel, ze je clanek blbol, urcite vi, ze chloritan sodny se nezapiji nejakou kyselinou, ale ze se kyselinou aktivnuje. Ale ucel sveti prostredky a jmeno zname autorky se mu asi hodilo.
Tedy muzu se mylit, mozna ls.lucki opravdu nevi jak se ma MMS pouzivat a proto videl tolik vedlejsich ucinku :( .

A obdobnou hypotezu bych mel i na to, proc prof Strunecka pomlouva MMS. Pani profesorka napsala knihu o lecbe autismu, vystupuje jako expert na lecbu autizmu a myslim, ze jsem nekde cetl ze i prodava nejake doplnky na lecbu autismu. A najednou cte, ze Kerri Riverova vylecila necelou stovku autistu pomoci MMS, tedy pani profesorka pise o 38 lecenych detech, ta necela stovka byla pozdeji. Takze napsala clanek plny podle mne nevedeckych utoku na MMS, kde jsou i vyslovene nepravdy, jako ze se chloritan zapiji nejakou kyselinou. A dale uvadi napriklad:

prof Strunecka píše:
Někteří kritici z řad amerických badatelů a lékařů označují tuto léčbu za moderní mučení dětí. Autistické děti, které mají omezenou schopnost vyjadřování svých pocitů nebo jsou naopak přecitlivělé na některé podněty, mohou být vystaveny nesmírnému utrpení, spojenému navíc s tím, že jsou nuceny 8× denně
polykat tekutinu, která jim působí utrpení,

To, ze neni problem najit kritika z oficialni mediciny na jakoukoliv non lege artis lecbu je jasne a aspon pro mne to neznamena vubec nic. A kdyz bych porovnal 19 dni "nesmirneho urpeni" pri polykani MMS (pro mne to utrpeni nebylo) s celozivotnim utrpenim autisty a jeho rodicu, tak bych i ja bral to MMS. A k dalsimu jejimu vyroku bych zkopiroval to, co uz jsem na toto tema napsal na prvni strane tohoto vlakna:

pv33 píše:
prof Strunecka píše:
že se jedná o Master – mistrovský minerální roztok. To však nic nemění na tom, že pod těmito vznešenými názvy se skrývá dezinfekční a bělící roztok, vhodný k dezinfekci sanitárních zařízení.
......
Myslela jsem si, že u nás by se patrně nenašli rodiče, kteří by svým autistickým dětem dávali vypít roztok k dezinfekci záchodů,....

Zda se, ze pani profesorka zalozila svoji argumentaci proti MMS predevsim na tom, ze se jeji slozka pouziva na cisteni zachodu. Pri pouziti stejne logiky bych mohl obdobne tvrdit, ze by autististicke deti nemely pit vodu, protoze se pouziva ke splachovani zachodu a spolecne s chloritanem i k jejich cisteni. Asi pani profesorka nechape, ze nektere latky mohou mit vic pouziti, jak hanlivych, tak pozitivnich.
A navic neni pravda, ze se pije roztok k dezinfekci zachodu.

Nenadchlo mne ani odmitnuti blize se seznamit s lecbou autistu pomoci MMS

prof Strunecka píše:
když jsem byla vyzvána, abych se zúčastnila setkání s propagátorem této metody z USA, který bude v roce 2013 hostem společnosti ČEPES, odmítla jsem a považuji za svoji povinnost varovat rodiče před tímto doporučením nové a zázračné léčby

protoze by aspon mohla pochopit o co jde a pripadne to pak kritizovat na zaklade skutecnych informaci. Napriklad by ji tam mohli vysvetlit, jak se MMS aktivuje a ze se nepije samotna kyselina.

OK, kazdy si muze ten clanek precist a udelat si vlastni nazor.

Jarda — sob lis 02, 2013 5:23 pm
MMS-Z píše:
Opravdu mne zaráží, kolik kritiků MMS uvádí odkaz na článek Dr. Strunecké, ve kterém se dozvídáme naprosté pitominy. Například, že se MMS apikuje tím způsobem, že se vypije chloritan sodný a zapije se kyselinou citronovou.... V této souvislosti pak má paní doktorka starost o naše zdraví, když nás upozorňuje, že chloritan sodný by nám mohl poleptat žalud-ek. Ta ženská je buď baba rafinovaně všemi mastmi mazaná a postupuje systémem tajných služeb vypouštěním dezinformací, které si pak žijí vlastním životem, případně se jedná o naprosto jednoduchou dámu, která buď nečte návody na užívání MMS pozorně, či je její IQ pod běžnou úrovní rozlišení. Jinak si to neumím vysvětlit.

Chloritan sodný se vnitřně neužívá !!! Před požitím se aktivuje buď kyselinou citronovou nebo chlorovodíkovou a teprve po této aktivaci, kdy vzniká oxid chloričitý se po naředění vodou tato hnědožlutá kapalina vypije. V žádném případě se nepije samotný chloritan sodný. Netuším, kde to dotyčná paní vyčetla a proč tímto argumentuje.

Z nejnovějších důkazů ze svého okolí mohu uvést vyléčení z toxoplasmózy pomocí MMS a následné kombinace s léky proti parazitům. Dotyčná prodělala předchozí léčbu na Bulovce, která ji málem připravila o zrak a o ledviny. Po dvou měsících byla propuštěna s tím, že se jedná o neléčitelnou nemoc a že se bude pravidelně na Bulovku vracet k dalším "léčbám". Toto odmítla a nechala se vyšetřit novým diagnost. přístrojem na parazity, viry a byla jí aplikována účinná alternativní léčba. Po 3 měsících je čistá, bez jakékoliv toxoplasmozy. Těch příkladů z mého okolí je více a svědčí proti kritikům MMS. Žádné vedlejší účinky MMS neexistují a lidé se zbavují těch nejvážnějších chorob. Systém posilování imunty pomocí likvidace patogenů a parazitů v těle! Nic víc...

Dr. Strunecká je mimořádně inteligentní člověk a velice dobře ví co dělá i říká. Měl jsem možnost se s ní párkrát bavit o některých problémech a určitě bych její znalosti a inteligenci nepodceňoval.

pedro042 — sob led 04, 2014 8:24 pm

Mám několik dotazů, které se týkají přípravy a skladování CDS:
1) po objednání chloritanu sodného a kyseliny solné z e-shopu se můžou směsi nechat v lahvích, ve kterých přijdou (zřejmě plastové) nebo se mají přelít např. do skleněných lahví?
2) kde v domácnosti skladovat chloritan sodný a kyselinu solnou (např. lednička, spíž atd) ?
3) může se k odměření chloritanu sodného a kyseliny solné použít skleněná injekční stříkačka?
4) Andreas Kalcker ve své nové knize o CDS (kniha Zdraví je možné) uvádí postup přípravy CDS s lahví a zkumavkou (chloritan sodný a kyselina solná se dají do zkumavky, ta se vloží do lahve a nechá se tam asi 12-15 hodin), má se zkumavka po dokončení postupu a vytažení z lahve vyvařit pro příští použití? Postup je zde: http://youtu.be/OufabEKZ2dQ
6) Postup přípravy CDS, jestli jsem to z knihy a videa vše pochopil správně, tak do zkumavky se dá 5 ml chloritanu sodného a 4 ml kyseliny solné, zkumavka se vloží do litrové lahve s vodou, kde musí být trochu vzduchu, aby mohl plyn ze zkumavky pronikat do okolní vody v lahvi, po 12-15 hodinách se zkumavka vytáhne a poté z této lahve musím odlít 1 dcl CDS a tento decilitr doliju jedním litrem vody a mám dávku na celý den a toto množství bych měl vypít během 10 hodin (=10 dávek).
7) Jaká je "udržovací dávka" CDS, když nemám žádnou vážnou chorobu ani vážné zdravotní potíže a chci užívat CDS jen preventivně.Mám užívat 1 dcl CDS v 1 litru vody denně v 10 dávkách každou hodinu?

Jarda — sob led 11, 2014 6:32 pm
pedro042 píše:
Mám několik dotazů, které se týkají přípravy a skladování CDS:
1) po objednání chloritanu sodného a kyseliny solné z e-shopu se můžou směsi nechat v lahvích, ve kterých přijdou (zřejmě plastové) nebo se mají přelít např. do skleněných lahví?
2) kde v domácnosti skladovat chloritan sodný a kyselinu solnou (např. lednička, spíž atd) ?
3) může se k odměření chloritanu sodného a kyseliny solné použít skleněná injekční stříkačka?
4) Andreas Kalcker ve své nové knize o CDS (kniha Zdraví je možné) uvádí postup přípravy CDS s lahví a zkumavkou (chloritan sodný a kyselina solná se dají do zkumavky, ta se vloží do lahve a nechá se tam asi 12-15 hodin), má se zkumavka po dokončení postupu a vytažení z lahve vyvařit pro příští použití? Postup je zde: http://youtu.be/OufabEKZ2dQ
6) Postup přípravy CDS, jestli jsem to z knihy a videa vše pochopil správně, tak do zkumavky se dá 5 ml chloritanu sodného a 4 ml kyseliny solné, zkumavka se vloží do litrové lahve s vodou, kde musí být trochu vzduchu, aby mohl plyn ze zkumavky pronikat do okolní vody v lahvi, po 12-15 hodinách se zkumavka vytáhne a poté z této lahve musím odlít 1 dcl CDS a tento decilitr doliju jedním litrem vody a mám dávku na celý den a toto množství bych měl vypít během 10 hodin (=10 dávek).
7) Jaká je "udržovací dávka" CDS, když nemám žádnou vážnou chorobu ani vážné zdravotní potíže a chci užívat CDS jen preventivně.Mám užívat 1 dcl CDS v 1 litru vody denně v 10 dávkách každou hodinu?

1)Raději bych oboje skladoval dlouhodobě ve skle, některé plasty chloritan sodný může rozleptat.
2)Suché, chladné a temné místo, přičemž u chloritanu bych byl velice opatrný, po vylití je schopen vysušit se na prášek a za určitých okolností vám klidně zapálí barák.
3)Určitě ano.
4)Skleněnou stačí vymýt vodou a plastovou stejně jedním použitím zničíte, čili po použití vyhodit.
6)Zde nedovedu odpovědět, patrně ano, já používám jiný postup.
7)Osobně bych MMS a CDS jen tak pro srandu nebral, jde o poměrně silný prostředek a nic na světě není pouze prospěšné a samospásné jak se všude halasně tvrdí.

Natalie — sob bře 29, 2014 8:14 am

Ahoj všichni, chci se s Vámi podělit o můj zatím krátká příběh s CDS.
Včera jsem vstala a měla jsem teplotu, oteklý krk, ucpaný nos znáte to typická viróza-angína nebo čo to. Většinou jdu s tímto za obvoďákem a on mi napíše Penicilín.
Včera jsem si ale řekla ne, zkusím CDS. Namíchala jsem si proto ráno CDS a vypila ho každou hodinu po 100ml (5x) . Dnes jsem se probudila a teplota je fuč, krk mě nebolí a mám jen trochu rýmu. Musím uznat, že to opravdu funguje, takže lidi nebojte se a jděte do toho.

Haluzak — ned říj 09, 2016 8:21 pm
Natalie píše:
Ahoj všichni, chci se s Vámi podělit o můj zatím krátká příběh s CDS.
Včera jsem vstala a měla jsem teplotu, oteklý krk, ucpaný nos znáte to typická viróza-angína nebo čo to. Většinou jdu s tímto za obvoďákem a on mi napíše Penicilín.
Včera jsem si ale řekla ne, zkusím CDS. Namíchala jsem si proto ráno CDS a vypila ho každou hodinu po 100ml (5x) . Dnes jsem se probudila a teplota je fuč, krk mě nebolí a mám jen trochu rýmu. Musím uznat, že to opravdu funguje, takže lidi nebojte se a jděte do toho.

Zajímavý průběh, nejspíš ale asi nešlo o chřipku, spíše ta angína, jelikož mě chytla chřipka asi po více jak 10ti letech co jsem byl nemocný, jejíž průběh byl velmi agresivní, v určitých chvílích jsem si říkal jestli raději nezajít k tomu doktorovi, pak jsem se zamyslel a řekl si, no co by mohl asi tak udělat víc než já, otřepal jsem se a říkám, v žádném případě, když si nepomohu sám, tak mě to zabije. Mno a tak nějak jsem pečlivě pozoroval průběh této chřipky, a mezitím i všemožné zkoušel, prvním bylo klasické MMS, po 3-4 kapkách 3x za den, bez znatelného úspěchu, tak jsem si řek mno tak teda nedá se nic dělat, uvařil jsem si česnečku, a šel se potit do lůžka.. Nepomohlo ale lauter nic, a to co jsem pozoroval hlavně první chvíle co jsem začínal být nemocný, bylo, jak se ta nemoc dostala během velmi rychlé doby cca pár hodin, komplet všude.. cítěl jsem tu nemoc prostě v celém těle a tak nějak jsem vůbec nedoufal že bych tohle mohl něčím zastavit. Právě naopak, dospěl jsem k závěru, že chřipka není špatná, mám za to že tu chřipku jsem dostal proto abych potrénoval a probudil, zdokonalil imunitu.. Trvalo to pár dní, a pak se to dalo samo na ústup.. mms mi tedy nepomohlo ani trochu, jasně nebylo to CDS právě proto píšu že zajímavý průběh, protože CDS jsem považoval za slabší, méně účinnější věc. Ale to jsem se velice mýlil... po mé čerstvé zkušenosti s vykotlaným zubem od kterého jsem měl náběh na zánět okostice, půl ksichtu opuchlého... kdy jsem po 3 dávkách CDS během jednoho dne zcela zastavil zánětlivý proces, a úplně splasknul otok.. nedám na tyto věci dopustit, CDS je naprosto bezkonkurenční s problémy se zuby, zubní kaz, to (asi) nevýléčí, ale váček nebo jakýkoli akutní zánět, to naprosto neuvěřitelně zastaví, a efektivní jsou i výplachy.. Ale pití je nejůčinější, a jelikož já jsem ten co musí všechno rychle hned, tak jsem to pocucávání CDS včera trochu přehnal, navíc jsem toho moc nenaspal.. mno a tak po posledním napití se mi začla až hlava trochu motat, přepadla mě strašná únava a velmi nepříjemný diskomfort.. tak jsem v 5h si lehnul a velice tvrdě usnul, spal jsem až do 6h rána dalšího dne tedy víc jak 12h ! To už se mi dlouho nestalo.. ale probudil jsem se vyspaný a totálně fit, po velkých problémech se zuby ani památky.. ani nevíte jak jsem šťastný, jelikož návštěva zubaře, už myšlenka na to a dělá se mi zle.. opravdu takový těžký blok který mám v podvědomí to jsem ani netušil.. každopádně, CDS mě zachránilo od návštěvy psychicky narušené sadistické mrchy na zubní pohotovsti, navíc jak jsem se dočetl těch referencí, kde lidi šokovaní jejím přístupem píší o tom že by ji měli vzít diplom.. mě donutili té dotyčné napsat, slušně a s citem jsem se chtěl ujistit že ty reference nejsou pravda a že tam mohu k ní zajít.. mi ta mrcha se neobtěžovala ani odepsat, tak jsem ji potom odplic napsal ještě jednou co si o ní a jí podobným lidech myslím. Celkově situace v zubním odvětví je v tak nepřehlednu a bezpráví, že to snad není ani možno aby bylo horší.. doteď nemohu přijít na to kde najít zubaře, který spolupracuje s pojišŤovnou a nebude jako ten blbec ke kterému jsem zabloudil a ten mi s úsměvem sděluji cenu, a já myslel že si dělá prdel, no nedělal... dohromady bych zaplatil min. 70 000,- :D já to naprosto chápu co se tady děje, když takoví němečkové rozkrádají peníze ve zdravotnictví ve velkém, kupují předražené přístroje, a kdoví co všecko, tak je logické že ty stovky milionů musí někde chybět. Což by měl být za to ten šmejd veřejně stažen zkůže zaživa, za takové ohrožení do jakého nás vládní zločinci svými zločiny dostávají.. jak si to vůbec mohou dovolit a co je horší jaktože policie nekoná ? Jaktože viditelně spáchá politik zločin a max. trest co dostane je že ho strčí někam jinam na stejně lukrativní post.. viz heger a nemocnice svaté Anny.. a to je jeden tunel za druhým.

Jarda — ned lis 06, 2016 1:21 pm
Haluzak píše:
Zajímavý průběh, nejspíš ale asi nešlo o chřipku, spíše ta angína, jelikož mě chytla chřipka asi po více jak 10ti letech co jsem byl nemocný, jejíž průběh byl velmi agresivní, v určitých chvílích jsem si říkal jestli raději nezajít k tomu doktorovi, pak jsem se zamyslel a řekl si, no co by mohl asi tak udělat víc než já, otřepal jsem se a říkám, v žádném případě, když si nepomohu sám, tak mě to zabije. Mno a tak nějak jsem pečlivě pozoroval průběh této chřipky, a mezitím i všemožné zkoušel, prvním bylo klasické MMS, po 3-4 kapkách 3x za den, bez znatelného úspěchu, tak jsem si řek mno tak teda nedá se nic dělat, uvařil jsem si česnečku, a šel se potit do lůžka.. Nepomohlo ale lauter nic, a to co jsem pozoroval hlavně první chvíle co jsem začínal být nemocný, bylo, jak se ta nemoc dostala během velmi rychlé doby cca pár hodin, komplet všude.. cítěl jsem tu nemoc prostě v celém těle a tak nějak jsem vůbec nedoufal že bych tohle mohl něčím zastavit. Právě naopak, dospěl jsem k závěru, že chřipka není špatná, mám za to že tu chřipku jsem dostal proto abych potrénoval a probudil, zdokonalil imunitu.. Trvalo to pár dní, a pak se to dalo samo na ústup.. mms mi tedy nepomohlo ani trochu, jasně nebylo to CDS právě proto píšu že zajímavý průběh, protože CDS jsem považoval za slabší, méně účinnější věc. Ale to jsem se velice mýlil... po mé čerstvé zkušenosti s vykotlaným zubem od kterého jsem měl náběh na zánět okostice, půl ksichtu opuchlého... kdy jsem po 3 dávkách CDS během jednoho dne zcela zastavil zánětlivý proces, a úplně splasknul otok.. nedám na tyto věci dopustit, CDS je naprosto bezkonkurenční s problémy se zuby, zubní kaz, to (asi) nevýléčí, ale váček nebo jakýkoli akutní zánět, to naprosto neuvěřitelně zastaví, a efektivní jsou i výplachy.. Ale pití je nejůčinější, a jelikož já jsem ten co musí všechno rychle hned, tak jsem to pocucávání CDS včera trochu přehnal, navíc jsem toho moc nenaspal.. mno a tak po posledním napití se mi začla až hlava trochu motat, přepadla mě strašná únava a velmi nepříjemný diskomfort.. tak jsem v 5h si lehnul a velice tvrdě usnul, spal jsem až do 6h rána dalšího dne tedy víc jak 12h ! To už se mi dlouho nestalo.. ale probudil jsem se vyspaný a totálně fit, po velkých problémech se zuby ani památky.. ani nevíte jak jsem šťastný, jelikož návštěva zubaře, už myšlenka na to a dělá se mi zle.. opravdu takový těžký blok který mám v podvědomí to jsem ani netušil.. každopádně, CDS mě zachránilo od návštěvy psychicky narušené sadistické mrchy na zubní pohotovsti, navíc jak jsem se dočetl těch referencí, kde lidi šokovaní jejím přístupem píší o tom že by ji měli vzít diplom.. mě donutili té dotyčné napsat, slušně a s citem jsem se chtěl ujistit že ty reference nejsou pravda a že tam mohu k ní zajít.. mi ta mrcha se neobtěžovala ani odepsat, tak jsem ji potom odplic napsal ještě jednou co si o ní a jí podobným lidech myslím. Celkově situace v zubním odvětví je v tak nepřehlednu a bezpráví, že to snad není ani možno aby bylo horší.. doteď nemohu přijít na to kde najít zubaře, který spolupracuje s pojišŤovnou a nebude jako ten blbec ke kterému jsem zabloudil a ten mi s úsměvem sděluji cenu, a já myslel že si dělá prdel, no nedělal... dohromady bych zaplatil min. 70 000,- :D já to naprosto chápu co se tady děje, když takoví němečkové rozkrádají peníze ve zdravotnictví ve velkém, kupují předražené přístroje, a kdoví co všecko, tak je logické že ty stovky milionů musí někde chybět. Což by měl být za to ten šmejd veřejně stažen zkůže zaživa, za takové ohrožení do jakého nás vládní zločinci svými zločiny dostávají.. jak si to vůbec mohou dovolit a co je horší jaktože policie nekoná ? Jaktože viditelně spáchá politik zločin a max. trest co dostane je že ho strčí někam jinam na stejně lukrativní post.. viz heger a nemocnice svaté Anny.. a to je jeden tunel za druhým.

Tak vše má své pro a proti, nicméně zajímavé je se nyní podívat na Filipíny http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/7305 ... -drog.html a jejich drogovou politiku. Prostě tam funguje speciální bezpečnostní složka, která kohokoliv včetně vysoko postavených politiků kterým to dříve přinášelo dobrý zisk zavře a pokud nechtějí zavřít, tak rovnou zastřelí a funguje to docela dobře. Ono ani zde není možné mít otevřené marmeládové doly neomezeně, marmeláda dochází a až bude vydolováno dojde ke stejnému postupu, prostě lid si to pak vyřeší sám. Ze svého středu vybere adekvátní osobu-kata a dá mu do ruky sekyru, přičemž když se kácí les tak holt létají třísky s tím se musí počítat, nebo do lesa raději nechodit v době kdy se kácí. Podle všeho kácení začne co nevidět ve Francii, nebo ve Švédsku, tam je již pohár trpělivosti s dementním chováním politických struktur evidentně přeplněn a co nevidět přeteče. Zde to ještě chvilku potrvá, jsme bohužel hodně trpělivý a umírněný národ, ale dočkáme se také o to nemám strach. Nakonec není to v dějinách lidstva nic nového, stejný problém se zde řeší cca každých 60-80 let a podle historických faktů už evidentně tisíce let a kupodivu se lidstvo zatím nepoučilo.

Pro ty které to zajímá : Sokrates napsal 500 let př.n.l

„Demokratické zřízení doplatí na to, že bude chtít vyhovět všem. Chudí budou chtít část majetku bohatých, a demokracie jim to dá.
Mladí budou chtít práva starých, ženy budou chtít práva mužů, a cizinci budou chtít práva občanů, a demokracie jim to dá.
Zločinci budou chtít obsadit veřejné funkce, a demokracie jim to umožní.
A až zločinci demokracii nakonec ovládnou, protože zločinci od přírody tíhnou po pozicích moci, vznikne tyranie horší, než dovede nejhorší monarchie, nebo oligarchie.“

Nepoznáváte v tom naši dobu a chování dnešních špiček které ten šílený cirkus řídí. Tedy stejný bordel jako 500 let př.n.l, zajímavé že.

ctihodnymuz — stř lis 09, 2016 6:56 pm

S těmi zubaři, resp. s jednou zubařkou, vás lituji, ovšem také je to o vás. K zubaři (stejně jako k doktorovi, jakémukoliv) má jít člověk jakžtakž obznámen s tím, co mu asi jest a má mít jistý názor na hrozící zákrok a léčení. Má býti oponentem či konzulantem - pro svého lékaře. Zodpovědným zákazníkem.
Na druhou stranu - leckteří zubaři jsou sami velmi zklamaní ze stavu zdravotnictví a stavu zubařstva zvláště. Já jsem např. několik let obcoval se zubařkou, která byla tak nasraná, že jsem měl všechno u ní zadarmo (ano, tunelovala systém, nějak to rozepsala, nevím jak). Prostě jí štvaly ty poměry a jak mohla, systém ošidila, nechala si jen svůj nějaký plat. Dělala to prostě jako práci, která ji baví, kterou umí, a pro lidi.

Jarda — ned led 01, 2017 5:57 pm
ctihodnymuz píše:
S těmi zubaři, resp. s jednou zubařkou, vás lituji, ovšem také je to o vás. K zubaři (stejně jako k doktorovi, jakémukoliv) má jít člověk jakžtakž obznámen s tím, co mu asi jest a má mít jistý názor na hrozící zákrok a léčení. Má býti oponentem či konzulantem - pro svého lékaře. Zodpovědným zákazníkem.
Na druhou stranu - leckteří zubaři jsou sami velmi zklamaní ze stavu zdravotnictví a stavu zubařstva zvláště. Já jsem např. několik let obcoval se zubařkou, která byla tak nasraná, že jsem měl všechno u ní zadarmo (ano, tunelovala systém, nějak to rozepsala, nevím jak). Prostě jí štvaly ty poměry a jak mohla, systém ošidila, nechala si jen svůj nějaký plat. Dělala to prostě jako práci, která ji baví, kterou umí, a pro lidi.

Tak ono jako v každém jiném oboru se najde určité procento normálních slušných lidí kteří něco umějí a dělají to s láskou, tedy ne vyloženě pro prachy. Pak je radost se s takovým člověkem setkat a mít možnost s ním spolupracovat, jenom škoda že takových není majoritní podíl ve společnosti.

Mojzo — čtv lis 14, 2019 11:24 am

Chtěl bych se zeptat na MMS2, na co všechno má působit a proč se nasazuje? Přijde mi zvláštní že naše česká terapeutka zaměřená na parazity z Brna to používá úplně na vše. Dá se to taky něčím nahradit - například oregánovým olejem nebo podobnou substancí?

Jarda — čtv lis 14, 2019 4:22 pm
Mojzo píše:
Chtěl bych se zeptat na MMS2, na co všechno má působit a proč se nasazuje? Přijde mi zvláštní že naše česká terapeutka zaměřená na parazity z Brna to používá úplně na vše. Dá se to taky něčím nahradit - například oregánovým olejem nebo podobnou substancí?

Je to dezinfekční prostředek, nic jiného a jako takový dovede za určitých okolností likvidovat patogenní bakterie a menší šmejdy jako třeba prvoky. Z mého pohledu má neselektivní působení tedy funguje prostě jako ATB které vyhubí vše k čemu se dostanou a zde jde o podobné schéma působení. Nakonec se používá jako dezinfekce na mnoha místech v prostorách kde je možný přenos bakterií a to velice spolehlivě. Lidé kolem Ing.Bláhové tento přípravek používají na můj vkus dosti rozsáhle a v relativně vysokém dávkování i když prakticky nikdo s jistotou neví co vlastně může vyvolat třeba za mnoho let, nebo v další generaci. Přeci jenom jde o sloučeninu chloru jehož mutagenní účinky jsou dost známé tedy opatrnost je asi na místě, hlavně u mladých lidí kteří ještě plánují potomstvo. Také zase na rovinu nutno dodat že najdete na netu mnoho negativních komentářů jejich klientů tedy je s velkým otazníkem s jakou úspěšností tuto látku aplikují. Nahradit a asi plně nedá, ten chlor nenahradíte, ale obdobné působení má mnoho rostlinných složek, nebo jiných chemických látek, prostě musí působit antibakteriálně.

Mojzo — čtv lis 14, 2019 4:36 pm
Jarda píše:
Je to dezinfekční prostředek, nic jiného a jako takový dovede za určitých okolností likvidovat patogenní bakterie a menší šmejdy jako třeba prvoky. Z mého pohledu má neselektivní působení tedy funguje prostě jako ATB které vyhubí vše k čemu se dostanou a zde jde o podobné schéma působení. Nakonec se používá jako dezinfekce na mnoha místech v prostorách kde je možný přenos bakterií a to velice spolehlivě. Lidé kolem Ing.Bláhové tento přípravek používají na můj vkus dosti rozsáhle a v relativně vysokém dávkování i když prakticky nikdo s jistotou neví co vlastně může vyvolat třeba za mnoho let, nebo v další generaci. Přeci jenom jde o sloučeninu chloru jehož mutagenní účinky jsou dost známé tedy opatrnost je asi na místě, hlavně u mladých lidí kteří ještě plánují potomstvo. Také zase na rovinu nutno dodat že najdete na netu mnoho negativních komentářů jejich klientů tedy je s velkým otazníkem s jakou úspěšností tuto látku aplikují. Nahradit a asi plně nedá, ten chlor nenahradíte, ale obdobné působení má mnoho rostlinných složek, nebo jiných chemických látek, prostě musí působit antibakteriálně.

Moc díky za odpověď pane Jardo. V tom případě je na místě dodávat denně alespoň kimči, aby se střevo osidlovalo něčím lepším, když se zbytek vyhubí.

Jarda — čtv lis 14, 2019 7:17 pm
Mojzo píše:
Moc díky za odpověď pane Jardo. V tom případě je na místě dodávat denně alespoň kimči, aby se střevo osidlovalo něčím lepším, když se zbytek vyhubí.

Pokud člověk bere cokoliv bakteriostatického měl by vždy nějaké probiotické potraviny přijímat a umožnit tím tělu se s tím vyhlazováním bakterií vyrovnat. Takový postup platí i při aplikaci relativně neškodných bylinných přípravků kde se zdánlivě nic neděje, ale ono se vždy něco děje a sestava bakterií ve střevě reaguje na sebemenší podněty natož na nějaké tvrdé rejžáky. Studie a staleté zkušenosti Korejců ukazují že i blbých 50 g kimchi denně dovede udržet střevní brouky v potřebné diverzitě a funkčnosti.

sarkafarka — čtv bře 26, 2020 5:24 pm

Mám dotaz. Jak naředit80% krystalický chloritan sodný na roztok, jehož výsledná koncentrace bude 24,5 %. Děkuji.

Jarda — pát bře 27, 2020 9:29 am
sarkafarka píše:
Mám dotaz. Jak naředit80% krystalický chloritan sodný na roztok, jehož výsledná koncentrace bude 24,5 %. Děkuji.

No já nejsem chemik tedy správný postup ředění látek neovládám, ale já bych na to šel holou logikou takto. Pokud vezmu kilo práškového cukru který má z mého pohledu koncentraci 100% dám do něho kilo vody a mám 50% roztok a pokud do toho dám další dvě kila vody mám 25% roztok cukru. V tom vašem případě bych tedy 80% vydělil požadovaným procentem 24,5% což vám dá 3,265 hmotnostních dílů a po odečtení jednoho váhového dílu prášku by bylo potřeba dolít 2,265 váhového dílu vody do základní sole.
Pochopitelně chemicky se dá uvažovat i jinak tedy jako 100% se vezme nasycený roztok nějaké látky která se dále ředí. Pak pochopitelně nemusí fungovat to co jsem vám napsal protože rozpustit kilo cukru v litru vody možná nejde, ale vyzkoušené to nemám a zda to jde u toho chloritanu také netuším nikdy jsem nic takového nezkoušel.

Deane — ned říj 18, 2020 9:34 pm

Tak a teraz babo raď. Chloritan sodný mám doma v zásobe, chcel by som si urobiť CDS, no nejak sa v tom strácam. Aktivovať kyselinou citrónovou mi príde najjednoduchšie, no o aktivovaní hydrogensíranom neviem nič, nejaký jednoduchý návod som a nedočítal, mal som aj HCl doma, no už neviem aká koncentrácia, som z toho blbý.

Jarda — pon říj 19, 2020 9:16 pm
Deane píše:
Tak a teraz babo raď. Chloritan sodný mám doma v zásobe, chcel by som si urobiť CDS, no nejak sa v tom strácam. Aktivovať kyselinou citrónovou mi príde najjednoduchšie, no o aktivovaní hydrogensíranom neviem nič, nejaký jednoduchý návod som a nedočítal, mal som aj HCl doma, no už neviem aká koncentrácia, som z toho blbý.

Tam v zásadě není moc co pokazit, prostě smíchání chloritanu sodného s kyselinou vždy vyvolá reakci akorát bude různě rychlá. Osobně bych přidával tu 3,5%tní HCl s tím že ta reaguje rychleji než kyselina citrónová. Na netu je ke shlédnutí poměrně dost videí kde máte různé potupy tedy tam bych čerpal inspiraci, což je mnohem jednodušší než něco vymýšlet sám pokud o tom pomalu nic nevím. Osobně bych volil skleničku na víno v nějakém plastovém kbelíčku, což mě přijde nejjednodušší na přípravu pomůcek a vyrobíte naráz docela slušné množství.

Deane — pon říj 19, 2020 10:00 pm

S kyselinou citrónovou to vyzerá jednoducho, len tam by mal byť aj ten chlór,
O aktivovaní s HCl hodne píšu na fóre U Pramene, len sa tam nejak nevedia dohodnúť na pomere a percentách HCl.
To aktivovanie hydrogénsíranom je dosť zložito popísané pre laika, na to by sa skôr hodilo keby niekto popísal podobne ako je popísaná aktivácia MMS, teda ako získam potrebnú koncentráciu, pri akom pomere. Nejak chemické vzorce sú mi k ničomu.
Aj tak niekedy pochybujem o presnosti tých výsledných zlúčenín, často nikto nedoloží výsledok laboratórneho rozboru.

Jarda — úte říj 20, 2020 6:48 am
Deane píše:
S kyselinou citrónovou to vyzerá jednoducho, len tam by mal byť aj ten chlór,
O aktivovaní s HCl hodne píšu na fóre U Pramene, len sa tam nejak nevedia dohodnúť na pomere a percentách HCl.
To aktivovanie hydrogénsíranom je dosť zložito popísané pre laika, na to by sa skôr hodilo keby niekto popísal podobne ako je popísaná aktivácia MMS, teda ako získam potrebnú koncentráciu, pri akom pomere. Nejak chemické vzorce sú mi k ničomu.
Aj tak niekedy pochybujem o presnosti tých výsledných zlúčenín, často nikto nedoloží výsledok laboratórneho rozboru.

Celkem moc to řešíte, když vezmu v potaz kolik lidí na světě si to dělá pomocí té kyseliny chlorovodíkové a nikdy jsem nikde nezaznamenal případ že by si někdo stěžoval že s tím měl problém. Vzhledem k tomu že původní chemikálie po ukončení reakce vylijete a aplikujete pouze vodu nasycenou plynem tak tam toho opravdu moc pokazit nejde.

Deane — stř lis 04, 2020 6:23 pm

Sory že to kopírujem aj sem ale niekto by práve tu mohol hľadať takúto informáciu
Jedna firma u nás dala otestovať svojich zamestnancov na Covid 19, dvaja ukrajinci boli pozitívni tak firma všetkých Ukrajincov z ubytovni poslala do karantény do iného zariadenia. Len poznámka k ubytovni v ktorej bývali, je to novo vybudovaná moderná ubytovňa, na izbe bývajú po dvoch, teda žiaden kutloch kde by boli mnohí pohromade, je tam recepcia, vstup cez turnikety, merali teplotu pri každom aj viackrát opakovanom vstupe.
Do toho karanténneho zariadenia previezli všetkých negatívnych ale aj dvoch pozitívnych, no tí mali síce svoju izbu bokom, no chodili na spoločné WC a do kuchynky, síce s rukavicami a v rúškach, no aj tak sa rozum zastavuje naj tým. Jeden z Ukrajincov je kamarát s ktorým sa navštevujeme, teda hlavne on nás. Zavolal mi že idú do tej karantény, ja som mal práve čerstvo zarobené CDS, urobené presne podľa postupu tu od kolegu, bolo pekné žlté, teda dosť silné. Skôr než ich previezli som mu zaniesol dávku na 10 dní, vysvetlil som mu ako ho má riediť a užívať po hodine. Dúfal som že ho to ochráni aby sa nenakazil. Budúci týždeň ich otestovali znovu, okrem troch pozitívni všetci, vrátane kamaráta ktorý poctivo užíval CDS. Takže na covid 19 asi účinkovať CDS nebude.

Alopat — čtv lis 05, 2020 4:29 am
Deane píše:
Sory že to kopírujem aj sem ale niekto by práve tu mohol hľadať takúto informáciu
Jedna firma u nás dala otestovať svojich zamestnancov na Covid 19, dvaja ukrajinci boli pozitívni tak firma všetkých Ukrajincov z ubytovni poslala do karantény do iného zariadenia. Len poznámka k ubytovni v ktorej bývali, je to novo vybudovaná moderná ubytovňa, na izbe bývajú po dvoch, teda žiaden kutloch kde by boli mnohí pohromade, je tam recepcia, vstup cez turnikety, merali teplotu pri každom aj viackrát opakovanom vstupe.
Do toho karanténneho zariadenia previezli všetkých negatívnych ale aj dvoch pozitívnych, no tí mali síce svoju izbu bokom, no chodili na spoločné WC a do kuchynky, síce s rukavicami a v rúškach, no aj tak sa rozum zastavuje naj tým. Jeden z Ukrajincov je kamarát s ktorým sa navštevujeme, teda hlavne on nás. Zavolal mi že idú do tej karantény, ja som mal práve čerstvo zarobené CDS, urobené presne podľa postupu tu od kolegu, bolo pekné žlté, teda dosť silné. Skôr než ich previezli som mu zaniesol dávku na 10 dní, vysvetlil som mu ako ho má riediť a užívať po hodine. Dúfal som že ho to ochráni aby sa nenakazil. Budúci týždeň ich otestovali znovu, okrem troch pozitívni všetci, vrátane kamaráta ktorý poctivo užíval CDS. Takže na covid 19 asi účinkovať CDS nebude.

Svou reakci na tento příspěvek jsem přesunul do vlákna o koronaviru. To, že někomu dáte přípravek ještě neznamená, že ho bude užívat, kvůli tomu se dělají ověřitelné klinické studie.
http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?p=98529&sid=8294621c087cf38c14aa47312f55c8ce#p98529

Deane — čtv lis 05, 2020 8:56 am
Alopat píše:
Zbytečná šikana lidí kvůli viróze, když replikaci koronaviru a dokonce i chřipky dokáží zastavit doplňky stravy. Netopíří rýmu lze tlumit i samotnou stravou a výběrem nápojů. Pakliže vezmu v úvahu, že plandemii řídí dodávkami kontaminovaných a jinak cinknutých testů, tak vyvstává otázka o kolik je dnes víc zápalů plic a čím je to způsobeno a nabízí se třeba nošení roušek.

Tento koment som nepochopil, o to má spoločné s mojím príspevkom? Jeden o voze a druhý o koze. To že nesúhlasíš s nejakými opatreniami je Tvoja vec, s účinkom CDS to nemá nič spoločné. Ale hlavne že si niečo "múdre" napísal. Až budeš na pľúcnej ventilácii alebo niekto z Tvojich najbližších potom sa ozvi.

Alopat — čtv lis 05, 2020 2:12 pm
Deane píše:
Tento koment som nepochopil, o to má spoločné s mojím príspevkom? Jeden o voze a druhý o koze. To že nesúhlasíš s nejakými opatreniami je Tvoja vec, s účinkom CDS to nemá nič spoločné. Ale hlavne že si niečo "múdre" napísal. Až budeš na pľúcnej ventilácii alebo niekto z Tvojich najbližších potom sa ozvi.

Proč ta agresivita, kvůli tomu, že jste vložil stejný příspěvek dvakrát a já na něj budu raději odpovídat ve vlákně o koronaviru, abyste se kvůli levnému, ale chemickému CDS uklidnil, ale nebezpečné strašení lidí virózou a chřipkou, na kterou existuje účinná prevence i léčba (jak volně prodejná, tak i na předpis) je jenom moje věc? Jsem si jistý, že nikdo z mých příbuzných na plicní ventilaci s netopíří rýmou ani sezónní chřipkou neskončí a už vůbec se vám nepotřebuji ozývat, protože jsem si o tom něco zjistil.

Deane — čtv lis 05, 2020 6:46 pm
Alopat píše:
Proč ta agresivita, kvůli tomu, že jste vložil stejný příspěvek dvakrát a já na něj budu raději odpovídat ve vlákně o koronaviru, abyste se kvůli levnému, ale chemickému CDS uklidnil, ale nebezpečné strašení lidí virózou a chřipkou, na kterou existuje účinná prevence i léčba (jak volně prodejná, tak i na předpis) je jenom moje věc? Jsem si jistý, že nikdo z mých příbuzných na plicní ventilaci s netopíří rýmou ani sezónní chřipkou neskončí a už vůbec se vám nepotřebuji ozývat, protože jsem si o tom něco zjistil.

Príspevok som dal sem lebo je to vlákno o CDS a potom som si všimol že je vlákno o koronavíre ktoré som predtým nenašiel. A že zľahčujete netopýŕí rýmu lebo ste múdrejší ako všetci liečitelia na celom svete mi je fuk, no tí Ukrajinci v karanténe sú všetci na tom dnes už dosť zle, volal som pred chvíľou s kamarátom a všetko ho bolí a že ostatní sú na tom oveľa horšie. A napísal som preto lebo niektorí sa vyjadrovali že MMS (CDS) pomôže proti Covidu. Dokonca som niekde čítal že v ktorejsi juhoamerickej krajine CDS schválili na liečbu Covidu. A asi ste si neprečítal poriadne lebo moja skúsenosť nepotvrdila účinok CDS na koronavírus.

Alopat — pát lis 06, 2020 1:24 am
Deane píše:
Príspevok som dal sem lebo je to vlákno o CDS a potom som si všimol že je vlákno o koronavíre ktoré som predtým nenašiel. A že zľahčujete netopýŕí rýmu lebo ste múdrejší ako všetci liečitelia na celom svete mi je fuk, no tí Ukrajinci v karanténe sú všetci na tom dnes už dosť zle, volal som pred chvíľou s kamarátom a všetko ho bolí a že ostatní sú na tom oveľa horšie. A napísal som preto lebo niektorí sa vyjadrovali že MMS (CDS) pomôže proti Covidu. Dokonca som niekde čítal že v ktorejsi juhoamerickej krajine CDS schválili na liečbu Covidu. A asi ste si neprečítal poriadne lebo moja skúsenosť nepotvrdila účinok CDS na koronavírus.

Ani se jim nedivím, já bych neznámou látku, o jejíž bezpečnosti se moc nehovoří a lze o ní při vysokých koncentracích pochybovat, také nebral. Nebo máte jiné vysvětlení, proč vám tento dezinfekční likvidátor virů SARS-CoV-2 a chřipky nezabral in vivo? Narozdíl od slepé víry v léčitele se zaměřuji na medicínu založenou na důkazech a co se týče hysterických koronasoudruhů, tak těm dojde o co tu jde, až začnou jakoby pozitivně testovaným v práci reálně odebírat děti kvůli jejich údajné ochraně, protože jinak by to bylo dle lidí jako Deane zlehčování netopíří rýmy.

Acidified sodium chlorite solution: A potential prophylaxis to mitigate impact of multiple exposures to COVID-19 in frontline health-care providers
https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/21548331.2020.1778908
New Study Proves That Hypochlorous Acid Kills Novel Coronavirus
https://www.maritime-executive.com/features/new-study-shows-that-hypochlorous-acid-kills-novel-coronavirus

Deane — pát lis 06, 2020 7:26 am

Človeče ak chceš niečo napísať tak počkaj až Ti prestane účinkovať tá omamná látka lebo takto vlastne neviem čo si chcel svojim príspevkom povedať.

Alopat — pát lis 06, 2020 11:45 am
Deane píše:
Človeče ak chceš niečo napísať tak počkaj až Ti prestane účinkovať tá omamná látka lebo takto vlastne neviem čo si chcel svojim príspevkom povedať.

1. Chápu, že se vám to nelíbí, ale každá chemikálie má bezpečnostní normy pro vnitřní užití, jaká koncentrace je povolena u MMS/CDS? Docela rád bych od někoho, kdo to jako vy dává lidem, slyšel odpověď. 2. Seberou vám děti, abyste je nenakazili nebo naopak, zavřou důchodce do ajnclíku. Už teď natista Flegr vyzývá, aby se s dětmi zacházelo jako s nebezpečným odpadem.

Deane — pon lis 09, 2020 9:53 am
Alopat píše:
1. Chápu, že se vám to nelíbí, ale každá chemikálie má bezpečnostní normy pro vnitřní užití, jaká koncentrace je povolena u MMS/CDS? Docela rád bych od někoho, kdo to jako vy dává lidem, slyšel odpověď. 2. Seberou vám děti, abyste je nenakazili nebo naopak, zavřou důchodce do ajnclíku. Už teď natista Flegr vyzývá, aby se s dětmi zacházelo jako s nebezpečným odpadem.

Odpovedal som v sz,
Len k tomu kamarátovi Ukrajincovi, síce po druhom teste o 5 dní bol pozitívny, dalo sa čakať že sa všetci nakazia keď dali všetkých negatívnych do karantény spolu s pozitívnymi ale on napriek tomu že je z nich najstarší a má aj iné zdravotné problémy - vyoperovanú štítnu žľazu, tiež mu pár dní pred karanténou v nemocnici odstraňovali arytmiu srdca ... u neho bol priebeh ochorenia na Covid 19 najmiernejší, nemal ani teploty, ostatní mali, jemu je už celkom dobre. akže možno práve vďaka CDS. Píšem možno.

Alopat — pon lis 09, 2020 3:45 pm
Deane píše:
Odpovedal som v sz,
Len k tomu kamarátovi Ukrajincovi, síce po druhom teste o 5 dní bol pozitívny, dalo sa čakať že sa všetci nakazia keď dali všetkých negatívnych do karantény spolu s pozitívnymi ale on napriek tomu že je z nich najstarší a má aj iné zdravotné problémy - vyoperovanú štítnu žľazu, tiež mu pár dní pred karanténou v nemocnici odstraňovali arytmiu srdca ... u neho bol priebeh ochorenia na Covid 19 najmiernejší, nemal ani teploty, ostatní mali, jemu je už celkom dobre. akže možno práve vďaka CDS. Píšem možno.

Bůhví s čím byl vlastně nemocný, když se kvůli lukrativní netopíří rýmě vynechávají už i operace a opomíjí testovat ostatní nákazy způsobující respirační onemocnění. Je tady i možnost, že ukrajinský gastarbeiter v roli Deanova pokusného králíčka nechce domorodého slovenského sáhiba zklamat a dušuje se před ním, jak darovanou chemikálii (obecně, ale i v závislosti na dávce vzato hormony poškozující a stárnutí urychlující oxidant) poctivě užíval.

Xion — úte lis 10, 2020 8:35 pm

Ako som uz pisal do druhej temy, na zaklade takychto amaterskych pozorovani, nejde vyrieknut nic blizsie o posobeni MMS/CDS na koronavirus.
Vo vseobecnosti vsak, MMS CDS musi ucinkovat na vsetky virusy viacmenej rovnako. Alebo potom nefungovat na ziadne. Nevybera si, ktory virus zabije alebo nie. Je to presne ako chlor, ked sa da do vody v urcitej koncentracie, zomru vsetky bakterie. Lebo ich to likviduje na chemickej baze, teda nevedia si vytvorit obranu, ako proti protilatkam, ci urcitym latkam, ako antibiotika.
Cize... u MMS/CDS bude treba len trafit presny postup, aby to zaberalo.
Dalsia chyba... CDS a jeho vyroba uz bola spochybnena, hlavne z hydrogensiranu. Clanok bol v Regine. Najlepsie vysla stara dobra citronka, alebo HCL. Tej sa vsak naozaj dava malo (povodny postup jej mal asi polovicu, takze druha polovica chloritanu sa neaktivovala ... davka bola len polovicna. To bol aj dovod, preco bolo ludom menej zle ). Najlepsia kvalita aj cistota CLO2 vysla samozrejme z generatora CLO2. Neviem ci sa da doverovat Regine, nic o tom viac neviem. Len hovorim, ze to tam vyslo. Kazdy si to moze najst. Moze to byt aj fake/reklama, pripustam. Neviem posudit.

Ja to preto stale aktivujem priamo hydrogensiranom. Alebo citronkov. Na mensie choroby to staci, lebo netreba pouzivat az tak velke davky, a cloveku nieje z toho nejak prilis zle.

U koronavirusu bude najlepsie naozaj len zmiernit ochorenie, aby sa vytvorila imunita. Teda telo s tym bude dalej bojovat a vytvarat si imunitu, akurat vdaka miernej davke MMS poklesle rychlost, akou sa virus v tele moze sirit, takze to staci na to, aby choroba prebehla lahko. Zvysit davku by som robil iba v pripade komplikovaneho priebehu, tam je ale zase ten problem, ze pri zvyseni davky MMS sa bude zle rozlisovat Herxka z pouzita MMS, a zo samotnej choroby. Teda este vacsie zhorsenie stavu moze znamenat pozitivne, po herxke z MMS, a casom by sa to zlepsilo, keby clovek necukol, ale takisto to moze znamenat, ze telo to uz nezvlada, a trebalo by MMS naopak ubrat. To je ten problem. Vzdy to bude s urcitym rizikom, clovek ked to zle odhadne, a mylne to oznaci za Herxku a bude pokracovat vo vyskokych davkach, moze dojst aj ku kolapsu organizmu, alebo omdletiu, atd... u starsich ludi bojujucich s koronavirusom, to moze skoncit aj zle, ked sa prezenie davka, moze dojst k otrave organizmu. Urcite je maximalna opatrnost namieste, a riskantne to bude vzdy (ale to je kazdy liek, kazdy jeden chemicky liek moze sposobit neziaduce ucinky, a niektore aj sposobia kazdy rok nejake umrtia, aj tak sa dalej pouzivaju)
Na zmiernenie ochorenia si myslim, ze bude stacit davky 4x 2 kvapky za den, respektive 4-6 x3 kvapky za den. Mozno by stacilo brat aj po jednej kvapke 8 x, ale to bude dost otravne. Ja ked som liecil chripku MMSkom, vacsinou som pichol vacsiu (9 kvapiek,a lebo aspon 6), ked som bol uz na tom tak, ze som bol unaveny, a tazko sa mi vychadzalo z postele, vacsinou po pol dni po tych 2 davkach, sa choroba zmiernila tak, ze som normalne mohol fungovat, vyliezt z postele, a potom som uz bral len nizsie. Zatial mi MMS vzdy na chripku/virozu pomohlo, asi 3x som to pouzil za tie roky (viac krat som neochorel) a vzdy to bolo prec v podstate na druhy den.

Alopat — čtv lis 12, 2020 12:05 pm

Věděli jste, že probíhá nábor do studie? Ze strany koronasoudruhů a normalizátorů nouzového stavu mi bylo vyčteno zlehčování netopíří rýmy, čehož si nejsem vědom, ale jak nazvat uvědomělé občany, kteří si v době údajné epidemie respiračního onemocnění jdou společně stoupnout do koronové fronty na nebezpečné, kontaminované a jinak cinknuté testování, dává vám to smysl a napochodovali by stejně spořádaně do plynu - k depopulačnímu očkování?

Non-religious church Genesis:
Determination of the Effectiveness of Oral Chlorine Dioxide in the Treatment of COVID 19
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/record/NCT04343742?view=record
Efficacy and Safety Evaluation of a Chlorine Dioxide Solution
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5369164/
Acidified sodium chlorite solution: A potential prophylaxis to mitigate impact of multiple exposures to COVID-19 in frontline health-care providers
https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/21548331.2020.1778908

rokony — čtv srp 14, 2025 9:44 pm

Zdravím,
půjdu rovnou k věci. V zimě jsem prodělal 3x po sobě plicní chlamydie, na neschopence jsem byl tři měsíce až do května. Nějaké potíže ovšem stále přetrvávaly, tak mí kolega doporučil MMS, kteréž bere na neuropatii dlouhodobě, údajně s dobrými výsledky. Dal mi kontakt na paní Bláhovou, snad nějakou odbornici na MMS.
Tedy jsem paní kontaktoval, popsal potíže a zanedlouho obdržel poštou MMS, tedy WMS, což je lepší varianta , jak mi bylo vysvětleno v přiloženém letáku. Měl jsem brát postupně od jedné kapky dvakrát denně až po tři kapky a takto dlouhodobě.
Začal jsem opatrněji, první den jsem namíchal jen jednu kapku ráno, druhý den jednu ráno a jednu večer.
V noci se mi udělalo nevolno jako od žlučníku (byla mi před lety diagnostikována funkční porucha žlučníku, takže na to trpím, ale měl jsem od toho poslední dobu pokoj) druhý den silný tlak v oblasti jater, píchání žlučníku a celkově jsem se cítil blbě.
To trvalo čtyři dny, než se trávení uklidnilo.
Po pár dnech jsem se odhodlal zkusit vzít jednu kapku WMS (kolega mě přesvědčil, že jde o projev detoxikace) a po tom mi bylo špatně už sedm dní.
Paní Bláhová mi odepsala na můj dotaz, že jde asi o masivní infekci jater, ale jelikož jsem očkován proti covidu, nebude se mnou zabývat, protože očkované nebere.
Už mi to celé léčení, aniž by viděla pacienta osobně, přišlo divné, ale přece jen jsem si pro jistotu koupil v bylinkářství bylinné kapky proti parazitům.
No, a po jediné lžičce zase několikadenní potíže se žlučníkem...

Musím tedy doplnit, že před pár lety jsem podobné žlučníkové potíže zažil při aplikaci elektroléčby na hrudní páteř. Trvalo to tenkrát dobré dva týdny, než mi došlo, co potíže způsobuje. Právě tehdy mi diagnostikovali funkční poruchu žlučníku.

Když o tom všem přemýšlím, nemůže jít opravdu o nějaké jaterní parazity?
Minulý rok jsem byl ale na sono jater a nic mi nenašli.
Prosím o radu, jak postupovat.
Ještě doplním, že unavený se necítím, trávení mám slabší odjakživa. Psa máme, ale odčervujeme ho jedenkrát ročně.
Děkuji předem za reakci!

Jarda — čtv srp 21, 2025 4:31 pm
rokony píše:
Zdravím,
půjdu rovnou k věci. V zimě jsem prodělal 3x po sobě plicní chlamydie, na neschopence jsem byl tři měsíce až do května. Nějaké potíže ovšem stále přetrvávaly, tak mí kolega doporučil MMS, kteréž bere na neuropatii dlouhodobě, údajně s dobrými výsledky. Dal mi kontakt na paní Bláhovou, snad nějakou odbornici na MMS.
Tedy jsem paní kontaktoval, popsal potíže a zanedlouho obdržel poštou MMS, tedy WMS, což je lepší varianta , jak mi bylo vysvětleno v přiloženém letáku. Měl jsem brát postupně od jedné kapky dvakrát denně až po tři kapky a takto dlouhodobě.
Začal jsem opatrněji, první den jsem namíchal jen jednu kapku ráno, druhý den jednu ráno a jednu večer.
V noci se mi udělalo nevolno jako od žlučníku (byla mi před lety diagnostikována funkční porucha žlučníku, takže na to trpím, ale měl jsem od toho poslední dobu pokoj) druhý den silný tlak v oblasti jater, píchání žlučníku a celkově jsem se cítil blbě.
To trvalo čtyři dny, než se trávení uklidnilo.
Po pár dnech jsem se odhodlal zkusit vzít jednu kapku WMS (kolega mě přesvědčil, že jde o projev detoxikace) a po tom mi bylo špatně už sedm dní.
Paní Bláhová mi odepsala na můj dotaz, že jde asi o masivní infekci jater, ale jelikož jsem očkován proti covidu, nebude se mnou zabývat, protože očkované nebere.
Už mi to celé léčení, aniž by viděla pacienta osobně, přišlo divné, ale přece jen jsem si pro jistotu koupil v bylinkářství bylinné kapky proti parazitům.
No, a po jediné lžičce zase několikadenní potíže se žlučníkem...

Musím tedy doplnit, že před pár lety jsem podobné žlučníkové potíže zažil při aplikaci elektroléčby na hrudní páteř. Trvalo to tenkrát dobré dva týdny, než mi došlo, co potíže způsobuje. Právě tehdy mi diagnostikovali funkční poruchu žlučníku.

Když o tom všem přemýšlím, nemůže jít opravdu o nějaké jaterní parazity?
Minulý rok jsem byl ale na sono jater a nic mi nenašli.
Prosím o radu, jak postupovat.
Ještě doplním, že unavený se necítím, trávení mám slabší odjakživa. Psa máme, ale odčervujeme ho jedenkrát ročně.
Děkuji předem za reakci!

Tak z toho co píšete by to co vám opravdu je vyčetl asi pouze jasnovidec. Diagnóza funkční porucha žlučníku je taková diagnóza aby nějaká byla protože pod tím si nic konkrétního nelze představit a pokud by jste měl opravdu potíže s játry nebo žlučníkem patrně by jste měl světlou stolici což nezmiňujete. Zásadní potíže po větších dávkách MMS jsou docela reálné i když určitě ne zcela běžné, ale zase na nějaké koňské dávky které běžně Bláhová doporučuje jste se evidentně nedostal tedy ani tam se mě moc nezdá že by to byl zdroj problémů. Podle mě by jste si měl nechat udělat jako samoplátce plné jaterní testy jde o 6 položek ALT,AST,ALP,GGT, bilirubin celkový a bilirubin konjugovaný. Dle výsledku pokud bude některá z položek mimo meze bych se pokusil zvýšit na maximum tok žluče třeba pomocí hořkých bylin, nebo přípravku TUDCA. Pokud jde o parazity ty nemusí lékař na sonu vidět, jde vlastně o měkkou tkáň a ta se tam zrovna detailně nezobrazuje. Každopádně netvrdím že tam nějaké šmejdy mít nemůžete, ale podle toho co píšete se mě to moc pravděpodobné zrovna nezdá, spíše bych si dovolil tvrdit že si ten stav vygenerujete vlastní nervozitou, tím si lze navodit docela nepříjemné a v zásadě nediagnostikovatelné stavy, které medicína i alternativa většinou řeší formou zklidnění buď pomocí bylin nebo pilulek a mnohdy se stav upraví docela rychle.