Dobry den,
chtel bych se Vas zeptat jaky mate nazor na pripravek Stimaral od firmy Energy.
Na svych internetovych strankach tvrdi, ze ucinky Stimaralu predci zensen i eleuterokok.
http://www.energycentrum.cz/stimaral.php
Dostal jsem se do znacneho psychickeho vycerpani (trauma + stres v praci) a zvazuji jak co nejrychleji z toho ven.
Rovnez bych se chtel zeptat, jestli mate nejakou zkusenost s lecenim traumatu.
Neustale vraceni se myslenek na autonehodu a silne kazdodenni traumatizovani timto zazitkem (i v noci).
Doporucil byste mi nejakou psychoterapii? Muzu se toho nejak zbavit sam?
Dekuji mockrat za jaky-koliv tip.
Nick
chtel bych se Vas zeptat jaky mate nazor na pripravek Stimaral od firmy Energy.
Na svych internetovych strankach tvrdi, ze ucinky Stimaralu predci zensen i eleuterokok.
http://www.energycentrum.cz/stimaral.php
Dostal jsem se do znacneho psychickeho vycerpani (trauma + stres v praci) a zvazuji jak co nejrychleji z toho ven.
Rovnez bych se chtel zeptat, jestli mate nejakou zkusenost s lecenim traumatu.
Neustale vraceni se myslenek na autonehodu a silne kazdodenni traumatizovani timto zazitkem (i v noci).
Doporucil byste mi nejakou psychoterapii? Muzu se toho nejak zbavit sam?
Dekuji mockrat za jaky-koliv tip.
Nick
Tak vyzkoušet ten přípravek můžete i když já na zázračné léky moc nevěřím, podle mě by jste do sebe měl narvat veškerá béčka ve velkých dávkách, klidně i mnohanásobky doporučených denních dávek, třeba na nadledvinky bych dal tak 1000mg vitamínu B5 denně a podobně můžete dávkovat i ostatní béčka. Dobrý spánek zajistí melatonin, který při troše snahy seženete a dejte si hořčíku co se do vás vejde, tak aby nebyl stálý průjem. Mělo by to stačit zvládnout dobré spaní a základní zklidnění, teprve pokud by výše uvedené nezabralo, bych naskočil do tvrdších postupů.
Moc Vam Jardo dekuji za odpoved.
Chtel bych se Vas jeste zeptat na zminene vitaminy.
Co se tyka vitaminu B, znam pouze B komplex forte.
Co se tyka horciku, napada me pouze Magne B6 nebo Dologram.
Precetl jsem si zde clanek o chemicky vyrobenych vitaminech a mam pocit, ze B komplex a Magne B6 do nich asi zpadaji.
Poradil byste mi prosim nejaky vhodny vitaminovy pripravek pro horcik a vitamin B?
Diky moc.
Nick
Precetl jsem si zde clanek o chemicky vyrobenych vitaminech a mam pocit, ze B komplex a Magne B6 do nich asi zpadaji.
Poradil byste mi prosim nejaky vhodny vitaminovy pripravek pro horcik a vitamin B?
Diky moc.
Nick
Vitamínů skupiny B je celá řada a B komplex je sice komplexní, ale k nějaké smysluplné léčbě neúčinný, tam je nutné brát pouze jednotlivé složky, které si na internetu můžete pohodlně nastudovat. Hořčíků je také mnoho, ale většinou jsou drahé a nic neřeší, čili já doporučuji chlorid hořečnatý ve vodě, což je jednak levné a jednak slušně účinné. Vše jsem zde již popisoval a co se týká toho chloridu hořečnatého, tak koukněte do inzerce a mohu vám ho poslat.