Dobry den. Asi pred tyzdnom som robila urinovy klystyr, dostala som do seba cca 1 liter, co sa mi naraz
este nikdy nepodarilo. Potom vsetko prebehlo ako malo. Lenze potom som si sadla a za kratku chvilu sa mi
ako keby smerom hore /k hlave/ nahrnulo /ako ked ide niekto odpadnut/ take stilave teplo. Ano, stipala ma
cela hlava, ale dalo sa to vydrzat. Mam pocit, ze prave odvtedy sa citim velmi unavena, bolesti hlavy sa
striedaju po celej hlave /hlavne v prednej a bocnych stranach/ a ocitim smerom k hlave take mierne navaly
tiez stiplaveho razu, alebo neviem, ako by som to opisala. Az sa zacinam desit, co to je so mnou. S istotou
neviem, ci tieto stavy mam od klystyru, ale tento "stiplavy naval" mam odvtedy.
Stalo sa to niekomu?
A este jedna otazka: co by sa stalo, keby som do seba dostala cez klystyr co i len kvapku nejakeho chemickeho pripravku,
napr. toho, cim sa umyva WC? Diky.
Ten druhy dotaz to jsem zvedava, co Jarda napise
jak se Vam to povedlo?
To by se nestalo nic, tady se všichni plní přípravkem , který je na bázi Sava a říkaj tomu, že se léčí .
No, aby som to uviedla na spravnu mieru: ta posledna otazka bola LEN otazka, NIE skutocnost, ze by sa to stalo.
Takze tak.
Všichni zdaleka ne
Když všichni, tak i s Markétuší
...
Tak už tieto stavy nemám. Brali mi aj krv, všetko okrem málo červených krviniek, bolo OK, aj CT mozgu bolo OK. Ale stále neviem, čo sa to dialo v mojom tele. Napadlo ma, že pán Jarda spomínal v nejakej diskusii, že keď je podráždené črevo, tak sa v ústach vytvorí vyrážka. A ja som ju mala. Ale už mi vymizla. Ešte som si spomenula, že som nepila po klystýre tak, ako som mala, možno aj tým to bolo. Alebo že by toxíny hladali cestu von z tela a takto sa snažili (štiplavými pocitmi na koži v oblasti tváre a hlavy) dostať preč? Teplotu som vobec nemala, tlak normálny.
Tak ja to vidim tak, ze jste pichla do vosiho hnizda a nejaky bordel se tam rozviril a tak se to projevilo timto zpusobem, takze zrejme dobre.Vetsim mnozstvim jste vycistila dalsi kus streva
.Ja treba nemela vyrazku ani nic takoveho, jen cca hodinu stridani velkeho horka a zimnice-take zajmave, ale zatim do sebe take nedostanu vice nez 700ml naraz, tak jsem zvedava co bude, az jednou napustim 1,5-2litry
ja jsem si udelala takovy ritual, ze po kazdem klystyrovani si udelam cerstvou stavu z mrkve a jablka a je to super ![]()
Tak pokud jste tím rozvířila nějaký bordel, nebo dloubla do dobře zabydlených parazitů, není se čemu divit, ale pak bych to asi opakoval, aby se tělo mohlo vyčistit. U té WC chemie jde o to jak co, něco moc nevadí, ale některé super šmejdy mohou silně vadit i v nepatrné koncentraci. Měl jsem dokonce v péči klienta, kterého jeho milující manželka trávila, jak Maryša Vávru, přidáváním Domestosu do jídla a docela se jí téměř povedlo ho zamordovat. Celá taškařice skončila u soudu a on s dost poničeným organizmem se dával dohromady déle než rok.
Díky za odpoveď. Akurát chcem len povedať, že tie stavy sa mi ešte asi 3x po cca 10.tich dňoch vrátili, ale boli čím ďalej menej výrazné a včera som sa odvážila spravit zasa urinový klystýr a po ńom som cítila ako keby sa mi pocit tepla valil po tele, nebolo to až také, ako som opisovala v prvom príspevku.Napadlo ma ešte, či by to nemohlo byť tým, že užívam lieky - dlhodobo. Ale predtým som urinové klystýry robila aj počas brania liekov a nič som necítila. Včera som bola na krvi, tak uvidím, ako som na tom.
Pro orální terapii je podávání léků nevhodné, nicméně u klystýrů v tom zase tak velký problém nevidím i když léky pak fungují mnohem silněji.
Chtěla jsem se zeptat, nestalo se někomu, že Vás ten urinový klystýr neprožene? Já jsem si včera večer a dnes odpol dala klystýr a první nálev (tak 0,5l)- normálně jsem něco málo vyloučila..pak jsem dala druhý nálev -tak přes litr a ani po 20 min. se mi prostě na velkou nechtělo a ani ze mě nic neodteklo...tak po hodině asi 1-2 dcl. Není to divné, že moje střeva tu urinu prostě celou pohltí? Vůbec mě to nenutí jít na stolici.... ![]()
Zdravím,mne sa to tiež stáva.Dnes to neriešim.Proste sa to vstrebe....
V tom problém nehledejte, prospěšné je to i tak, někdy asi tělo potřebuje některé látky z uriny, tak si ji stáhne.
Přeji krásný a pohodový den! S urinovým klystýrem nemám ještě zkušenosti,když klystýr používám už dlouhou dobu.Můj dotaz asi bude přihlouplý.Musím použít pouze vlastní urinu a mohu použít i urinu mojí parnerky,která je zdravá?Mohu obě smíchat,popř.ji odpařovat a tím dosáhnout vyšší koncetrace uriny?Mojí dávkou nálevu do klystýru jsou běžně dva litry.
Ahoj, Peťka (alebo "pětka" ako číslo ?). Môžeš použiť aj urinu partnerky, aj mix oboch vašich urín, a rovnako ich aj odparovať.... Ale s tým odparovaním.... to v domácich podmienkach je dosť neprijateľné pre väčšinu ľudí, a aj tých, ktorí si urinové klystíry robia. Skôr skús urinu odmrazovať... Alebo pol hodinu odparuj 2 litre, a dva dni vetraj urinu z kuchyne, a to bude fajn, ak len z kuchyne. Výpary z variacej sa uriny cítiť veľmi intenzívne. Ak chceš zistiť, skús.
V rámci dárcovské urinoterapie se běžně používá klystýr s cizí urinou. Pokud je dárkyně uriny zdravá, tak Vám klystýr s její urinou nemůže uškodit, ba naopak, může Vám jen prospět. Ženská moč totiž u mužů snižuje škodlivý derivát testosteronu, tzv. DHT. Ženskou moč proto muži využívají především jako lék při padání vlasů nebo chorobách prostaty, či nadměrného ochlupení. Ovšem Váš nápad míchat darovanou moč s močí vlastní, tak to nevím, jaký by to mělo výsledek, to by možná nemuselo být zrovna nejlepší. Použila bych buď moč svoji a nebo moč darovanou, ale nemíchala bych to. Také to odpařování uriny většinou není příliš dobré, koncentrace uriny není až tak důležité, mnohem důležitější je doba, po kterou jste schopen urinu ve střevech zadržet, aby se mohla částečně vstřebat.
Máme tu už jedného člena s nickom "martina72", ktorý používa (z mne nepochopiteľných dôvodov) muž. Užívateľ s nickom "68petka" bude skôr lezbička, nie ??? Takže potom táto mnou citovaná výhoda z Tvojho "pera" odpadá.... Ak je "68petka" predsa len muž, tak má asi problémy s akceptáciou vlastného pohlavia.... Totiž tento nick je bezpochyby ženský, a na to by sa zhodlo 99,X% ľudí. Peťka je ženské meno, nie je to napríklad nick "mačiatko", ktoré by si dal napr. nejaký 4%ný muž... Takže, 68petka, si žena, však ? Ak nie, tak sa môžeš hanbiť za svoj nick, ktorý vytvára chaos... ![]()
edit : Ešte mi prichádza na um, že by to "petka" mohlo znamenať PET FĽAŠA.... Ale to už by bolo totálne proti zdravému rozumu.... Takže ja si myslím, že 68petka je žena. Je to tak ? Ozvi sa
...
Vážený pane,po př.paní nebo slečno!Moc děkuji za Vaši odpověď,která se týkala urinového klystýru.Co ale vůbec nechápu,jakým právem kritizujete volbu nicku.Abych Vás uklidnil,jsem opravdu 100% muž.U nás v České repudlice se pro osobu se jménem Petr používá zdrobněliny Péťa a Peťka,číslo 68 vyjadřuje můj vztah k určitému letopočtu.Podle Vašeho vyjádřování zřejmě pocházíte ze Slovenské republiky a tam je to asi jiné.Respektuji Váš názor,ale nemusíte hned volit formu napadání a poučování.Kde je asi těch 99,X% lidí,které tímto klamu? Těm ostatním děkuji za odpověď a jsem rád za nové poznatky.Pokud by bylo něco v nepořádku,určitě by zareagoval administrátor.Já také nekritizuji Váš nick,ze kterého bych mohl soudit,že jste asi lékárník/lékárnice (při vší úctě k této profesi).Váš příspěvek opravdu s tématem nesouvisí.Volba nicku je opravdu záležitostí každého uživatele.Pokud by tomu tak nebylo,určitě bych požádal o Vaše schválení.Tolik na vysvětlenou,nezlobím se na Vás.
Tak určitě ji použít můžete, nicméně musíte počítat s tím, že takový nálev dost pohne s hladinou hormonů v těle a zvláště ho ocení muži s pleší, tam se dá docílit i obnovy porostu.
Dobrý den,v prvé řadě chci poděkovat panu Jardovi za tolik užitečných informací které na těchto stránkách uvádí,dále se chci optat jestli je vhodné používat klystýr z uriny pokud mne palí močová trubice.Tudíž je moč pravděpodobně znečištěna.Ph barva i pach zdá se býti v pořádku,po odstátí 24hodin pozoruji miniaturní průhledné "vlásenky" cca 0,2 - 1 mm dlouhé ,ale nejsem si jist jestli nedošlo k uvolnění nějakých nečistot ze sklenice" přesto že se zdála býti dokonale čistá. Děkuji za info
Při pálení močové trubice bych urinu k terapii nepoužíval.
Dôvod ?? Malachov odporúča piť aj urinu obsahujúcu hnis, aby sa hnis lepšie odstránil z organizmu....
Dočetl jsem se že celkovou urineterapii je vhodné provádět vždy,pokud nebereme léky,rád bych to ale měl ještě potvrzené. Děkuji
EDIT: Provedl jsem plivací test a byl pozitivní..
Na to pálení vyzkoušejte lichořeřišnici, nebo brusinky, oboje močové cesty dezinfikuje a odstraňuje drobné šmejdy. Jinak urina do kylstýru nevadí jakákoliv, tím si uškodit nemůžete, ty drobné šmejdy stejně již v těle máte.
Zdravíčko
Urinové klystíry používam zhruba rok a dačo (iba tie svoje). Keďže nemám žiadne závažné zdravotné problémy (okrem častého nadúvania a meteorizmu), chcel som sa spytať či je vporiadku, keď používam urinu, ktorú nechám odstát vo flaši na WC prikritú lahkou utierkou, a po 2-5 dnoch ju použijem zohriatu na teplotu tela podľa potreby. Tento postup som vyčítal od Cingroša.
Zaujíma ma to len kôli obsahu látok v danej tekutine, prípadné znečistenie baktériami a patogénmi.
dakujem
Dobrý den, už sedmý den dělám urinové klystýry, neudržím je v sobě déle než 5 min., stolici jsem celý týden neměla. Břicho mám hodně nafouklé, to co ze mně vychází po klystýru strašně zapáchá. Před časem jsem si dělala plivací test, vyšel pozitivně. Můžete mi poradit někdo, co s tím nafouklým břichem? Jím všechno" bez omezení" a piju vodu z vodovodu a čaj maté, lapacho a vilcacora-neslazené.Děkuji
Urinové klystíry používam zhruba rok a dačo (iba tie svoje). Keďže nemám žiadne závažné zdravotné problémy (okrem častého nadúvania a meteorizmu), chcel som sa spytať či je vporiadku, keď používam urinu, ktorú nechám odstát vo flaši na WC prikritú lahkou utierkou, a po 2-5 dnoch ju použijem zohriatu na teplotu tela podľa potreby. Tento postup som vyčítal od Cingroša.
Zaujíma ma to len kôli obsahu látok v danej tekutine, prípadné znečistenie baktériami a patogénmi.
dakujem
V tom nevidím problém, urina je prakticky nekontaminovatelná a nepředpokládám, že by vám tím mohla vznikat nějaká zdravotní komplikace.
Patrně máte ve střevě pomnožené nějaké malé šmejdy, vyzkoušejte Endiaron, ten je dost tvrdě likviduje a dodat velké dávky probiotik. Většinou stačí i pár dní a dojde k markantnímu zlepšení.
Dobrý den,
vyzkoušela jsem Endiaron, 3x1 tabl., 3dny. Koupila jsem si GS LaktobacilyForte 20, užívám 2 tabl. denně a piju kefír kupovaný v obchodě, krom toho vypiji 3l vody. Od včerejška mám průjem, a klystýr-urina pořád stejně, neudržím ho v sobě snad už ani těch 5 min.Plivací test - vlákna padají se sliny, krkací test - bez krknutí, pH moči dnes ráno 5,75. Nemám si dát na chvíli pauzu s těmi klystýrami?
Obcas se to stane i me, ze to jde po 5 minutach ven, ale urcite ne pokazde.
Nemas nadobku zavesenou hodne vysoko? Netece ti to moc rychle?
Pro MartinaR:
Zkus klystýr ihned opakovat, něco tím 1. vyšlo a 2. bude snáze udržitelný. Taky si vyčleň dobu jenom pro sebe a klystýr prováděj v klidu a pohodě (hudba co máš ráda, po klystýru si dej třeba teplou vanu apod.) Mysli na to, že činnost kterou provádíš, je krok správným směrem a jednoznačně ti pomáhá, prostě to ber jako relax. Nestresuj se dobou udržení uriny ve střevech. Pokud jsi hodně zanesená (a kdo dnes není, že), jdi na to pomalu. I ten 5 minutový ti pomáhá, časem to půjde lépe a výsledky, které tě povzbudí sami přijdou.
Hodně zdaru ![]()
Dobrý večer,
asi máte pravdu, dělám to večer ve stresu, děti, úkoly, chystání jídla...
Ráno vstávám v 5.00 h. a v 7.00 utíkáme na autobus, ráno na klystýr nemám ani pomyšlení a večer to chci mít co nejrychleji za sebou.Průjem přestal ale dnes stolice zase žádná.Ráno po probuzení vypiji 1,5 litru vodu po půl hodině, i tak stolice žádná.Po klystýru teplou vanu, to vůbec nejde, já vytáhnu hadičku a se ztaženými půlkami letím na záchod. Napouštění provádím na vícekrát, napouštím asi litr uriny, někdy neudržím po vytažení hadičky vůbec, někdy málo ale víc než těch 5 min. vůbec. Ráno jím ovoce s oříšky a kokosem na oběd " normální strava"- dnes vařené brambory a sekaná, večer acido mléko 0,5 l. Jinak 3 l. vody. Jak jsem začala s urino klystýry vůbec nemám stolici, a před tím jednou za dva dny.
Beru vit. C 1000 mg se šípky jednu tab. za dva dny, pupalkový olej 2 tabl. dvakrát denně a GS Laktobacily 1 tab. denně.
Dobrý večer,chtěla bych se zeptat proč mám po klystýru celý den nafouklé břicho.Dělám si kávový klystýr a potom ještě urinový.Děkuji za odpověď...
Deje sa to asi z kávového klystíru, možno je to špecifická reakcia. Pochybujem, ž ebudeš mať nafúknuté brucho po urinovom klystíre. Skús si nedávať kávový, a keď brucho nebudeš mať nafúknuté, tak budeš mať istotu, že je to reakciou kofeínu, špecificky u teba.
Dobře,zkusím
děkuji
Po urinovém klystýru už břicho bylo v pohodě
,takže děkuji za radu ![]()
Tam děláte hnedle několik, chyb a vše se zde již řešilo. Prvně nálev určitě opakovat, nedělat denně, zvednout vše co zlepšuje defekaci, tedy hořčík, pití - myslím tím vodu, tuk ve stravě a dostatek jódu. Pochopitelně se maximálně zklidnit a uvědomit si, že za vším dnes stojí stres. Znáte to úsloví, "Já se z toho poseru" a u mnoha lidí to i reálně funguje.
Děkuji za odpověď pane Zajíčku,
ale zeptám se ještě 3l vody denně je málo?, já myslela,že to je dost, hořčík jsem koupila v tabletách v lékárně, nebo je lepší chlorid hořečnatý co prodáváte a na jód si mám pořídit Lugolův roztok, nebo co jiného?
Jaké množství (kolik lžiček)brát kokosového oleje?
Tak 3 litry je docela dost, na formě hořčíku moc nezáleží, spíše ty tablety vyjdou moc draho. Lugol asi nekoupíte, ale pokud ano můžete opatrně vyzkoušet. Kokosáku se dá brát i mnohem více, klidně ho jde používat i jako jediný tuk, ale asi ne stále. Běžně se dávají 4 polévkové lžíce.
Chtěl bych se podělit o své zkušenosti s klystýrem s odpařenou urinou. Prováděl jsem to asi před 3 měsíci. Jednou denně 3 dny po sobě. Urina byla odpařená na polovinu nebo třetinu a bylo jí kolem půl litru. Klystýry byly v pohodě (už několik let je příležitostně dělám, buď s vodou nebo voda a čerstvá urina), dokonce jsem zjistil, že oproti vodě to šlo v sobě dlouho udržet. A musím teda říct, že jak je to psáno, že tento klystýr je síla, tak to síla byla. Mám silný atopický ekzém, který byl před úkonem docela dobrej, ale po prvním klystýru to začalo pořádně svědit a po třetím jsem už byl olezlej od hlavy až k patě a všechno mě svědilo. Tyhle stavy jsem měl už i dřív, takže mě to až tak nevyděsilo, jen jsem nečekal že odpařená urina bude mít tak silnej účinek. Tento zhoršenej stav trval tak 2 měsíce, než se to zklidnilo. Před klystýrem jsem měl delší problémy se zácpou a stolice páchla po hnilobě. Obojí dvojí okamžitě odešlo a zatím po třech měsících stolice vcelku OK, velkej rozdíl. Taky objem stolice se mi zmenšil tak na polovinu, nevím proč, snad že se potrava lépe zpracovává. Také předtím jsem měl ve stolici hodně hlenu a prakticky nemusel používat toleťák, hlen okamžitě zmizel a toaleťáku mám teď věší spořebu.
Za sebe, pokud bych měl doporučit klystýr s opařenou urinou. Tak opravdu postupně. Napřed provádět jen s čerstvou urinou a až potom ji začít odpařovat (je to opravdu smrad, ale dalo si i v bytě, beze svědků). A ze začátku fakt jen chvilku povařit. Myslím, že tím jak jsem aplikoval rovnou odpařenou urinu na polovinu, tak jsem si ve střevech spálil (tak jak před tím varuje na svých stránkách Mudr. Partyková) hlenovitý potah střev a proto asi to silné zhoršení pokožky. Taky si pamatuju, že jsem po těch klystýrech měl bolavý a nafouklý břicho. To nikdy nemívám.
Nicméně zpětně po třech měsících tuto terapii hodnotím kladně. Zácpa se nevrátila, stolice není cítit hnilobou a pokožka a břicho jsou jako dřív. Střeva si asi už taky obnovily svůj potah, stolice už téměř nezanechává stopy v míse. Na to mi pomáhá taky colonfit, s tím je to na wc o něco lepší...hladší.
Pokud má někdo delší zkušenosti s urinov. klystýry,, hlavně s odpařenou urinou, budu za ně rád. Moc toho na netu není.
Madrin : a co tak urinu radsej ODMRAZIT na 1/3 - 1/4 ?.... BEZ ZAPACHU. Ja tak robievam. liter uriny dam do hrnca, ten do suflikovej mraznicky, a pockam 5-6 hodin (u mna zalezi aj od pocasia ake je vonku, stara chladnicka, hned pri stene na zapad, slnecna kuchyna). Asi tak 1,5cm od okraja urobim priborovyn nozikom dieru, a urinu necham vytiect do odmerky, ktoru mam zaroven polozenu na kuchynskej vahe.... Urobit dieru do uriny ktora je zamrznute na 1/3 az 1/4 je uplne JEDNODUCHE, ako po masle... Tupym priborovym nozom... To co ostalo zamrznute, to vyhodim (splachnem do WC). Ja takuto odmrazenu urinu pouzivam ako na klystiry, tak hlavne na pitie... A rovnako aj staru urinu, ktorej "zrelost" urychlim 24 hodinovym zrenim v jogurtovaci ARIETTE (1 litrova nadobka)...
Vo vysledku odmrazenu urinu na 1/3 ci 1/4 povodneho objemu mam za 5-6 hodin BEZ ZAPACHU, a asi 5-6 dnovu urinu mam za 24 HODIN, ak ju pripravujem v jogurtovaci... Cize vzdy...
Oba druhy pouzivam ako na klystiry, tak na pitie. Z cerstvej uriny pijem väcsinou len rannu, inak davam prednost odmrazenej a starej.
Díky za tip. Odmraženou ani starou urinu jsem nezkoušel. Ale musím si teď dát trochu pohov. Mám už týden palec jako bambulu, záchvat dny, což se mi po klystýru s urinou ještě zhoršilo. Zpětně jsem si našel, že mudr. Partyková píše, že u dny s urinoterapií jen homeopaticky. Myslím, že jsem si ten záchvat přivolal tím pitím uriny, protože tak silnej jsem ho ještě neměl. Ale třeba je to taky k něčemu dobrý, snad se to vybouří a bude to pak lepší.
Vyzkoušejte pít rozmixované okurky, většinou dost pomáhají.
Mám otázku...
Raz mesačne si robím sanhkapraksalanu.... Po nej mám prirodzene najviac "čisté" hrubé črevo, takže v ten deň (a aj na druhé ráno či doobedie) si robím 3 až 4 300ml klystíry zo starej uriny, alebo z mixu starej a odmrazenej na 1/3 či 1/4....
Dajú sa takéto 3-4 liečivé, silne detoxikačné urinové klystíry brať ako dostatočne efektívna očista hrubého čreva, aj keď sú prevádzané "len" 1x mesačne (1x mesačne tie spomímané 3 až 4 klystíry po sanhkapraksalane, keď už zo mňa odtiekla všetka slaná voda aj so stolicou) ?
Hľadám si totiž taký "štandard", ktorý chcem dodržiavať možno aj celý život...
Moja urina obsahuje (aspoň zatiaľ) prebytok DHT (dihydrotestosterón), preto ju už X mesiacov nepijem, ale raz mesačne sa ňou (fermentovanou či odmrazenou) poriadne "vyklistýrovať" nepovažujem za problém z hľadiska príjmu DHT....
Stolicu mám nezapáchajúcu, pravidlenú, každý deň (raz či dva krát, pričom jem 2 jedlá v 2hod okne), takže hrubé črevo sa mi udržiava v dobrom stave samo o sebe.
Totiž pán Jarda tu na fóre niekde písal, že stará či odmrazená urina pri klystírovaní dokáže celkom "divy" (vytiahnuť nejaké hlieny z brušnej dutiny, atď - proste zasiahnuť svojim detoxom aj do iných orgánov v brušnej dutine, nie len prečistiť výstelku hrubého čreva), a ja chcem vedieť, či stačia také klystíry 3-4 v priebehu 24 hodín raz mesačne s tým, aby sa v kombinácii so sankhapraksalanou (1x mesačne) dalo hovoriť už o takmer špičkovej starostlivosti o detox cez hrubé črevo, pokiaľ je to praktikované pravidelne, 12x ročne, možno celý život.
Ďakujem za odpoveď.
![]()
Totiž pán Jarda tu na fóre niekde písal, že stará či odmrazená urina pri klystírovaní dokáže celkom "divy" (vytiahnuť nejaké hlieny z brušnej dutiny, atď - proste zasiahnuť svojim detoxom aj do iných orgánov v brušnej dutine, nie len prečistiť výstelku hrubého čreva), a ja chcem vedieť, či stačia také klystíry 3-4 v priebehu 24 hodín raz mesačne s tým, aby sa v kombinácii so sankhapraksalanou (1x mesačne) dalo hovoriť už o takmer špičkovej starostlivosti o detox cez hrubé črevo, pokiaľ je to praktikované pravidelne, 12x ročne, možno celý život.
Ďakujem za odpoveď.
![]()
Pří zvýšeném DHT bych klystýr vlastní močí neriskoval, protože je možné, že stopy DHT mohou zůstat v moči i po fermentaci. Některé hormony jsou téměř nezničitelné, dobrým příkladem je voda ve vodovodním řádu, která prošla filtrací a chlórováním a přesto jsou v ní hormony antikoncepce, které likvidují lidské zdraví. A v řekách dokonce ryby pod vlivem hormonů z antikoncepce mění své pohlaví (viz. film hormonální akvárium).
Ale no...
Raz mesačne séria urinových klystýrov počas 24 hodín... Myslíš, že koľko moču sa mi vstrebe do tela cez hrubé črevo z tých 4 klystírov... Dva deci ? Zvyšok zo mňa vyjde nevstrebaný, ale za to nasýtený nejakým "bordelom" ... Kedysi som pil denne pol litra vlastného moču, v domnení, ako si tým prospievam (keby niet toho DHT...)... To je mesačne 15 litrov. Čo mi spravia dva deci mesačne ? Nič.
![]()
Ďakujem za odpoveď.
![]()
Tak klystýrem s urinou toho moc pokazit nemůžete, ale pokud je problém v tenkém střevě ani moc nezlepšíte, tam je potřeba aplikovat třeba roztok emsomky a protáhnout trubky alespoň jednou týdně důkladně.
Hmmm....a to tenké črevo neporieši klasická sankhapraksalana praktizovaná raz mesačne ? Empsomka je dobrá na znecitlivenie žlčovodov, ale je "nutná" na očistu tenkého čreva ?
Tak řeší, ale ta se nedá dělat tak často, toto se dá dávkou zaregulovat tak že se tenké střevo zrychlí, ale nemusí být průjem.
Dobrý den,
několik let trpím ulcerozní kolitidou, posledni rok jsem na prednisonu a při snížení dávek na 25mg a níže mam hned krvavé průjmy. Beru ještě 4. Měsíc imasup ( podle mého zatím bez účinku). Podle doktorky z páteční sigmoideoskopie je střevo zdravé, jen poslednich 10cm střeva podrážděné ( krvavé těcky na střevní stěně). Mně osobně tohle jako zdravé střevo nepřišlo. A aktuálně se mi zase začíná objevovat krev. Před vyšetřením to byl zatím jen hlen, na který jsem doktorku upozornil, ta mi na to řekla, že hlen neřešíme (relaps mi většinou začíná hlenem ve stolici). Zkoušel jsem již několik různých alternativ, nebo diet, které mi spíše uškodily a nebo se s nimi nedalo fungovat. Nyni zkouším prvni měsic MMS piju 3kapky 2x denně, dělal jsem si test teď 2x plivací test a byl pozitivní . Chci se vás zeptat zda by mi klystyry mohly pomoct? Jestli jsou vhodne klystyry urinou, nebo mmskem když střevo krvácí? Zda použít vlastní moč když beru takové super léky, nebo radši použít moč přítelkyně. Ocením jakoukoliv radu, nebo návod co by mi mohlo pomoct. Jsem už celkem zoufalý a vím co bude následovat od doktorů, biologická léčba, která když nezabere tak kudla.
Děkuji mnohokrát.
Tak klystýrem není co pokazit, odřené koleno si také nenatřete stolicí, ale omyjete vodou a ve střevě je to stejné. Pokud jde o koncovou část střeva asi nejlepší by bylo dát klystýr a následně na noc konopný čípek, tím se jednak tlumí zánět a navíc se slušně zklidní i psychika. Pokud řídíte tak pouze CBD, nebo ještě lépe CBG, tento kanabinoid tlumí záněty extrémně efektivně. Případně by šlo vyzkoušet olejové klystýry-basti mrkněte se na netu. Pokud jde o urinu tak vaše neobsahuje nic jiného než to čím provádíte medikaci, tedy budete muset počítat že následně bude potřeba medikaci omezit.
Ahoj chci se zeptat kde je problém,nastřádal jsem 1500ml uriny kterou jsem chtěl zamrazit a nechat zredukovat.Urina byl 5 hodin v mrazáku a po pěti hodinách se na povrchu udělali jen maličké kry a jinak nic,neví někdo kde je problém? Upozornuju na to že na 100% to není mrazákem,ten by mohl vyrábět led na export a nebo mám místo moči fridex
Záleží na teplotě na kterou je seřízen, při -25 mrzne plná PETka uriny určitě několik hodin a to tak že led se tvoří po obvodu a koncentrát se tlačí do středu lahve. Každopádně nejde o kompaktní masu ledu, ale spíše připomíná více zmrzlou ledovou tříšť. Následně je potřeba úzkým dlouhým nožem provrtat do ledu dírku a vylít koncentrát, zbytek se vyhodí. Vše jsem zde již popisoval tak si to trochu projděte.
Mrazák jede na plné kule a urina má na povrchu pouze pár ledových kousků a o filtraci nelze hovořit v žádném případě ...je to vše tekuté,není co filtrovat
Na plné kule je kolik?
-15 a petku z tonikem kterou jsem tam dal ráno mám na šutr,,, dám to teda na -23 a počkám 5 hodin
Zajímavé jak blbě uvádíte fakta, já vám pro jasné srovnání napíšu že změřeno mám -25 a vy mě napíšete že jede na plné kule, tedy člověk by předpokládal že také na minimálně -18, nebo až těch -25 což dělají jenom lepší mrazáky a z vás nakonec vypadne že je tam -15 tedy vlastně docela teplíčko. Urina jako mořská voda potřebuje mnohem nižší teplotu ke zmrznutí než voda, mrznutí nezačíná na 0, ale na -2 až -4 stupních a koncentrovaný roztok mrzne možná až při ještě nižších teplotách.
Nevím co máte za mrazák ale jak jsem psal,,petka s tonikem je na šutr takže předpokládám že mrazák má výkon na to aby zmrzlo maso i voda asi tak.....proto jsem psal že jede na plné kule když vše ostatní je zmrzlé.Za druhé,nikde jsem nevyčtl při jaké teplotě mrzne moč.
ps.. že je tam -15 tedy vlastně docela teplíčko,sorry ale s tou teplotou mám maso tak zmzlé že s tím zatluču hřebík.Pokud je teplota při -15 jiná než je skutečnost tak to je věc výrobce samsung,pokud by tato teplota kterou mi ukazuje displej neodvedla práci jakou potřebuju ke zmrazeni potravin tak bych ji určitě nepoužíval a doposud jsem neměl důvod něco měnit.
ps.. že je tam -15 tedy vlastně docela teplíčko,sorry ale s tou teplotou mám maso tak zmzlé že s tím zatluču hřebík.Pokud je teplota při -15 jiná než je skutečnost tak to je věc výrobce samsung,pokud by tato teplota kterou mi ukazuje displej neodvedla práci jakou potřebuju ke zmrazeni potravin tak bych ji určitě nepoužíval a doposud jsem neměl důvod něco měnit.
Nechápu proč se mě snažíte vysvětlit že chybu dělám já když je evidentní že problém je u vás. Připadá vám složité vzít venkovní teploměr vložit ho do mrazáku a pak překontrolovat co ukazuje místo toho aby jste mě obšírně vysvětloval jak moc tvrdé maso z něho vyndáváte. Jinak i když je to nepodstatné vše na chlazení a mrazení používám od firmy Liebherr, ale ne z důvodu dosažitelné hodnoty chladu, ale kvůli životnosti, což je pro problém který momentálně řešíme bezvýznamné.
ok děkuji
Ahojte, mám otázku....
Akým typom fermentácie vzniká z čerstvej uriny stará ? Nespomínam si, že by sa o tom písalo v knihe o urinoterapii.... Dávam si doporiadku premnoženú candidu, neviem, či je vtedy dobré užívať klystír zo starej uriny... lebo sa obávam, že v nej budú kvasinky....
Podľa mňa by totiž bolo super dať si večer v deň keď som doobedu robil sankhapraksalanu, ešte na "dovýplach" 1L starej uriny formou klystíru....
Ďakujem za názor/názory.....
Akým typom fermentácie vzniká z čerstvej uriny stará ? Nespomínam si, že by sa o tom písalo v knihe o urinoterapii.... Dávam si doporiadku premnoženú candidu, neviem, či je vtedy dobré užívať klystír zo starej uriny... lebo sa obávam, že v nej budú kvasinky....
Podľa mňa by totiž bolo super dať si večer v deň keď som doobedu robil sankhapraksalanu, ešte na "dovýplach" 1L starej uriny formou klystíru....
Ďakujem za názor/názory.....
Toto s jistotou odpovědět nedovedu, ale předpokládám že odleželá urina bude tak kyselá že v ní kvasinky asi nebudou schopny přežít.
Ahoj, chci se prosim zeptat. Zacal jsem provadet urinove klystyry. Budu mit za sebou prvni tyden. Jedu to tak, ze prvni tyden kazdy den, druhy tyden obden, pak kazdy treti den.
Mnozstvi 500ml prevarene vody + 200ml urina. Klystyr davam nalacno (predtim nic nejim, jen piju vodu), tedy po ranni stolici, ale zajima me, zda je lepsi davat urinu hned tu prvni ranni nebo az kdyz vypiju treba 1,5l vody (tak to delam ted), kdyz je proste defakto uplne bila/pruzracna, jestli se treba neosizuju o tu koncentraci, jakou ma urina hned po ranu?
Jinak mnozstvi vody a uriny je spravne? Mohu davat klidne uriny vice? Nemam s tim problem, moci je vzdy dostatek ![]()
Dekuji moc za rady a info.
Mnozstvi 500ml prevarene vody + 200ml urina. Klystyr davam nalacno (predtim nic nejim, jen piju vodu), tedy po ranni stolici, ale zajima me, zda je lepsi davat urinu hned tu prvni ranni nebo az kdyz vypiju treba 1,5l vody (tak to delam ted), kdyz je proste defakto uplne bila/pruzracna, jestli se treba neosizuju o tu koncentraci, jakou ma urina hned po ranu?
Jinak mnozstvi vody a uriny je spravne? Mohu davat klidne uriny vice? Nemam s tim problem, moci je vzdy dostatek ![]()
Dekuji moc za rady a info.
Tak nevidím tam nic špatně tedy pokud vám to funguje klidně to tak dělejte. Jinak urinu si lze nasbírat a klidně na klystýr používat jenom samotnou urinu což je ještě lepší než ji ředit vodou.
Pane Jardo, mohl bych pozadat jeste o info, jak s tou urinou? Je ta ranni nejlepsi? Nebo ranni uplne vynechat, nebo je to vesmes jedno? Co se pripadne tyce ty ranni, pochopil jsem, ze nejdriv trochu odpustit mimo (do zachodu
) a po chvili odpusteni uz mohu sbirat urinu do klystyru?
Dekuji za vas cas
Dekuji za vas cas
Na klystýry bych to zase tak moc neřešil tam bych řekl že je aplikace volnější a nevidím důvod dodržovat nějaká striktní pravidla. Jak jsem již psal je možné dávat sbíranou po celý den dokonce i více dní tedy zde bych nějaké pravidlo středního proudu viděl jako docela kontraproduktivní.