Dobrý den,
mám syna 8 let a od miminka má problém se záněty středouší. Vždy to řeší antibiotiky. Je možné se zánět vyléčil jednou pro vždy a už se nevracel ?
Děkuji.
Zánětlivé procesy v těle a tento nevyjímaje, vznikají z vysokého přebytku kyselin. Také je potřeba dodat omega 3 mastné kyseliny, které záněty likvidují. Nejspolehlivější formou odstranění je tedy upravit pH tělních tekutin na správné, život podporující, hodnoty. Dodat tělu omega 3 mastné kyseliny ve formě sirné patlanice a zajistit kvalitní defekaci, která předpokládám nebude asi ideální, pokud má syn tyto potíže. Není to tedy o vyléčení zánětu, ale o odstranění příčiny jeho vzniku. Pokud tedy dokážete odstranit příčinu, máte navždy odstraněný i zánět.
Děkuji. To je báječná zpráva. Jen nevím, jak to zvládne. Stravuje se v jídelnách a doma vaříme jen snídaně a věčeře. Nebude to jednoduché. ![]()
Zdravím, chce to opravdu změnit přístup ke stravování. Bude to těžké a kór dětem se ty změny moc nelíbí. A se spolužáky to může udělat také paseku, že Vašemu dítěti se budou vysmívat pokud se nebude stravovat jednotvárně jak ostatní a bude si nosit Vámi připravené dobroty.
Tento boj dobře znám. ![]()
Nicméně pokud dojte k prostydnutí, eliminujte rýmu / už i na tomto webu je popsáno jak se jí zbavit bez léků / Báječné je doma pěstovat Eukalypty. Pomáhají k pročištění dýchacích cest. Dělám si z nich olejíček. Ale i dobře pomáhá lehce promnutý lupínek pod nosními dirkami. / dají se sehnat rostliny i semínka a rostou bez problémů / Pokud to nestihnete, vezměte Aloii vera - 1 lupínek a ,,stáhněte ho z kůže /. Dužnina která zvostane je plná báječně léčivé šťavy. Stačí pár kapiček a zánět z ucha je v pekle. Z dužiny vymačkám šťávu a naředím čistou / destilovanou / vodou a to na 1 kapku aloe 3 kapky vody- můžete ředit i ve věším poměru k vodě a kapat častěji. Každý člověk je jiný a na každého to působí jinak. / Vkapávám po 4 hodinách do ucha./ Co je přebytečné vyteče samo. K tomu vařím studené / můžete i teplé - podle stáří bylinek / čaje z třapatky, maliníku , jitrocele, heřmánku. Při začátku, kdy jsou teploty až horečky dávám poměr - 2:2:1:1. Jakmile je dítě bez teplot měním poměr na 2:1:2:2. Pátý den už to bývá v poklidu a stačí třapatka a jitrocel v poměru 1:1. Z jitrocele je výborný i sirup. Vše lze sladit medem.
Takto můžete vyléčit zánět středouší bez antibiotik. Jen to chce klid, teplo a dostatek tekutin. Počítejte s tím, že antibiotika zaberou za pár hodin, kdeždo bylinky se o 3 dny opozdí.
![]()
Je dobré posilovat imunitu organismu. Například tibetskou houbou, tibi krystalky, kombuchou. Pravidelným a dostatečným přísunem kvalitní vody, sportováním, otužováním....a je toho spousta jak předcházet nemocem a né se s nii pak mordovat. ![]()
To taky nepůjde. Děti se stravují v jídelnách a já jsem celé dny v práci. Kytky doma nemáme žádné, že mají alergii na pyl. A co píšete je moc pracné. Na to nemám čas a ani nevím , kde to sehnat. ![]()
A tady jste to opět jen Vy a Vaše nechuť neco udělat. Vyčistěte si organismus i Vy a jděte dětem příkladem. Uvidíte jak se Vám i vylepčí nálada a budete mít chuť udělat hodně pro sebe i pro děti.
Všechny věci se dají sehnat i v lékárně. Není to nijak pracné. Jen tam zajít a koupit, či si je objednat a nenechat se odbýt.
Čím dříve uděláte prevenci, tím méně práce budete mít potom s nemocemi. ![]()
Ach jo. Zas mi děti marodí. Lékař opět nasadil antibiotika.
Vyzvedla jsem je ale zároveň jsem si koupila v lékárně i čaje a sirupy.
V potrvinách pak zeleninu a ovoce a zkusíme to.
Takle to fakt nejde.
Už mi i v práci upozornili, že buď budu chodit, nebo si mám hledat jiné zaměstnání.
Na zdravé stravě děti nemarodí a váš problém se stane minulostí, jen to musíte pochopit, že zdraví vašich dětí i vaše závisí pouze na správném pH tělních tekutin. Není to zase tak složité, ale chce to chvilku nad tím přemýšlet.
Zdravím, pusťte se do toho a půjde to. Chce to jen začít novým způsobem a starý pomalu odložit do koše. Držím palce.
Dobrý den, Milenko napište sem prosím jak se Vám takto podařilo vyléčit dítě. Já tomu tady ještě moc nerozumím, ale potřebovala bych léčit své děti též bez antibiotik. Děkuji.
Dobrý den, léčíme tedy bez antibiotik. Syn je bez teplot a nebolí ho ucho. Nemuseli jsme ani na ORL a píchání ucha. Opravdu stačily bylinné čaje a aloe. Sice to moc nechápu, ale funguje to.
Nedostali jsme odvahu na výplachy nosních dírek.
Do jídla jsem zařadila hodně ovoce a zeleniny, ale být jen na tom nedokážeme. ![]()
Děkuji za rady. Budu se snažit pročítat co tu všichni píšete a snad tomu časem porozumím víc.
Zdravím, nevadí, že nechápete. Já také ještě spoustě věcí nerozumím. Ale je fajn, že jste začali. Postupem času se dozvíte hodně moc užitečných informací a budete více praktikovat doma a léky můžete nechat jiným lidem, kteří nechtí vylepčit svá těla.
Držím palce a hurá do toho. ![]()
| Přílohy: |
![]() alojka.jpg [ 22.26 KiB | Zobrazeno 30222 krát ] |
Na zanet stredniho ucha je vynikajici urina-stredni proud.
Kape se tak 2 kapky a tak casto jak to jde,po nakapani je nutne lezet na druhem uchu,aby tekutina nevytekla ale byla primo na bubinku.Pokud se zacne kapat vcas,tak se zanet nerozvine.
Tady tedy mám ještě málo zkušenností.
Jen moje úvaha : pokud je tělo zanesené a nevyčištěné, je vhodné používat moč ? Mám pocit a možná mylný, že v tomto případě bych si lila vlastní špínu do rány, kdy s močí odchází mnohé toxiny i chemikálie. Kdo z běžně se stravujících lidí má čisťoučkou a né zapáchající moč ? Omlouvám se, nejsem v tutom ještě znalec a nikterak nechci zpochybnit léčivé účinky moči. Moč z ,,čistého zdroje" se mi osvědčila, to ano. Tam nepochybně léčí.
Veverko,s tim si nedelej starosti.Amstrong lecil lidi jejich moci v tezkych stavech,kdy tato tekutina byla moci podobna jen opravdu vzdalene,jak byla hnusna.
Urinou nemuzes nic zkazit,jedine,kdy je neprijemne,kdyz ji uzivas oralne a jis pri tom ruzne sajrajty jako je maso,uzeniny,mleko-zkratka zivoc.bilkoviny.
U ditete toto v podstate nehrozi ani kdyz ji maso.Kdyz byla moje dcera mala,davala jsem ji urinu do caje,kdyz byla nemocna a uzdravovala se dobre.Zanet str.ucha nemela nikdy,vzdy jsme to rozkapaly.
Taky je dobra na rymu,kapat misto nosnich kapek...
Urina léčí prakticky vše, kam se dostane a je velká škoda, že se od této velice levné a extrémně účinné techniky lidé s odporem odvracejí. Je to blbost lidí, kteří v tomto unikátním produktu vidí odpad, ale jde o naprosto unikátní léčivo, které nelze nikdy ničím ani napodobit, natož nahradit.
Kromě orální aplikace nemá její stav na nic vliv a je vždy použitelná. U toho orálního užívání to také nevadí, ale je nechutná, čili zde bych chvilku počkal, až se naformátuje na chuťové představy uživatele.
Pre doplnenia pána Jardu by som dodal, že niektoré kmeňe používajú na rany zmes moču a popela z dreva. Vyrobia z toho hmotu kašičkovitej konzistencie a aplikujú priamo na rany. Ďalej bolo vysvetlené, že moč aj ten popol sú dve sterilné veci, ktorými keď sa prekryje rana, tak sa vlastne zabrání prenikaniu rôznych infekcií do rany a následnému hnisaniu a iným komplikáciam s tým spojenými.
Tak to jste mi potěšil. Moč se mi osvědčila v mnoha případech jako báječný pomocník. Ovšem i mne samotnou odradí tmavožlutá smrdutá moč jen mi vleze do nosu.
Na pití bych si dycky počkala na tu ,,vypucovanou"-to už se dá pít jak voda. ![]()
Ano toto je výborná věc. Vyzkoušeno na sobě. Kdysi mi kohout drbnul kotník v lednu. Jitrocel nebylo kde utrhnout, tak jsem si udělala kašičku z dřevěného uhlí a moči. Účelnost byla stejná jak s jitrocelem jen mi to chvilku déle krvácelo než jsem to spatlala.
Díky, já vyrostla na bylinkách s mou praprababi a moč se tehdy používala také. Pak se nějak zvrtla doba a přešlo se z účinných věcí na léky. Ráda jsem se vrátila ke starému způsobu života. Ten mi vyhovuje více jak ten moderní. Děti naštěstí dycky přišly brzyčko že jim něco je a něž nemoc propukla, tak byly zasejc zdravé.
Je ale fajn vědět, že tento způsob léčby má vícero lidí ozkoušené a s pozitivními výsledky.
No tedy nevím. Vyčůrat se a nalít to vše na to co mi zlobí ? ! Do toho se mi opravdu nechce. Počkám si až budeme zdravější. Teď na mě zápach na wc moc vábně nepůsobí. Byliny se mi osvědčily dobře a s těmi budu pracovat. Pročítám stránku po stránce a je tu hodně rad jen se v tom ještě moc nevyznám. Jíst stále jen ovoce a zeleninu je asi dobré a já tozvládnu. Děti to budu učit, ale do teď mi to odmítaly. ![]()
Ta zelenina záleží na tom, jak se to upraví. Například se mi to nechtělo krájet, tak jsem si dal do mixéru brokolici, mrkev, pekingské zelí, hlívu a trochu oleje a takovej humus z toho byl, že se do nedalo žrát.
Další den jsem jsem na drobno nakrájel brokolici, okurku, čínské zelí, papriku, kousek hlívy, trochu cibule, dva stroužky česneku, trochu oleje, posypal do chilli pikant kořením a byla to taková mňamka, že to dneska bude zase
Když přišli domů ostatní dožadovali se jitrnic, že prý jsou všude cítit jitrnice, a že chtějí taky. Takže to asi provoní byt po jitrnicích, což je záhada, já z toho žádný necítil ![]()
Díky za tip. Zkusím to. Jsou to mlsouni a je mi jasné, že je nemohu převést na ,králíky " ze dne na den. Zatím tu nikdo nemá až takévé problémy, aby ho to donutilo. ![]()
je to dlouhá esta co je před námi, ale budu se snažit. ![]()
Tak to zatím prubněte místo krému na ruce a uvidíte, že již nic jiného kupovat nebudete.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Počůrala jsem si ruce a přišlo mi to jako jejich umytí. Nicméně měla jsem docela dlouho pocit, že mi smrdí. Je to dáno tím, že organismus není ještě pořádně vyčištěn ? Děkuji.
Ono tie ruky je treba po pár minutách opláchnuť. Aplikáciu uriny na tvár tu myslím pán Jarda odporúčal aplikovať na noc a ráno oplachnúť vodou, vraj s tým nie je žiadny problém.
Lidé mají zažitý odpor k této vlastní tekutině a to je škoda, protože se jedná o naprosto unikátní produkt s neuvěřitelným spektrem působení na zdraví člověka. Z toho také plyne i pocit špíny, nebo smradu, který jste vnímala a pochybuji, že by jste byla tak zanesená, že by vaše urina páchla tak, aby to bylo cítit po jednom opláchnutí rukou. Dobré je, že jste se pokusila to alespoň vyzkoušet a teď je potřeba pomalu pokračovat, trochu si to osahat a zjistit, co to dělá. Většinou již na jeden, až dva pokusy je znát zvláčnění pokožky a má takový sametový povrch, čili by vám to mělo napovědět, jak výborný postup to je a přimět vás k dalším pokusům. Běžně se urina aplikuje tak na dvacet minut a pak se vlažnou vodou opláchne.
Tak dcerka 4,5r chytila asi zápal ucha. Čo vyskúšať? Kvapkať urinu, alebo aloe alebo skúsiť výplach s MMS? Pri tom MMSku som si neni istý akú koncentráciu aktivovaných kvapiek do akého objemu tekutin namiešať, aby to nepoškodilo ušný bubienok.
Prešiel som diskusiu ale nič jednoznačné tu nieje napísané. Dcérka vraj roní krokodílie slzy od bolesti. Naposledy sme riešili nočné pomočovanie, ktoré sme už úspešne zvládli. Čo sme jej merali pH moču, tak bolo v poriadku.
Určitě lze aplikovat urinu, ale dobré je také koloidní stříbro, jak funguje aloe nemám vyzkoušeno, ale také může zabrat. S tím MMS bych byl dost opatrný, je to na hlavě a reakce se pak hůře odhaduje, všude jinde bych MMS doporučil. Vhodná varianta může být i pár kapek rostlinného oleje, ideálně lněného, který se vsákne a zánět mohou utlumit omega 3 mastné kyseliny v něm obsažené.
O aloe do ucha jsem neslyšela. Znám to se šťávou z netřesku. Postup stejný - utrhne se šťavnatý lísteček a šťáva přímo vymačká do ucha. Funguje výborně, dělala mi to babička když jsem byla malá a chodili jsme se školou na plavání. To mě jedno ucho zlobilo. Máma mi zas dávala octan hlinitý. Ten pak ale z lékáren vymizel aby udělal místo dováženým drahým "léčivům". Nyní už je zas občas v prodeji .. ale ta cena!! ![]()
To víte, jak je něco skoro zadarmo a ještě to uzdravuje, to je pro moderní medicínu špatné a je třeba se toho co nejrychleji zbavit.
Dobry den,
jak lecit stale zanety s uchem ? nekolikrat jiz byla ucho pichat, dostavala antibiotika, ted se zkousely homeopatika misto AB.. stale bez vysledku.
niektorí ľudia ma za túto odpoveď ukrkajú, ale napíšem len to s čím mám osobnú skúsenosť. Moja dcérka mávala od dvoch mesiacov také isté problémy. Stále sa opakujúce zápaly až to nakoniec dospelo do štádia, že ju v 15 rokoch museli pre sústavny dokonca už až krvavý výtok z ucha operovať. Operácia nepomohla a bolo nám doporučené absolvovať druhú. Dcérka to razantne odmietla a ďalej sa potýkala s týmto problémom až do doby, kedy sme z úplne iných dôvodov zo svojej stravy vylúčili akékoľvek živočíšne produkty. To znamená mäso, vajcia, mliečne výrobky atď. Do jedálnička sme zaradili množstvo surového ovocia a zeleniny. Výsledok je prekvapujúci. Výrony z ucha po 25 rokoch skončili. Až teraz som sa dopočula, že zápaly ucha spôsobuje nejaká baktéria. Pravdepodobne práve tzv. prirodzená mäsová strava jej vytvára, tak ako rakovine a iným pliagam výživnú pôdu.
jak lecit stale zanety s uchem ? nekolikrat jiz byla ucho pichat, dostavala antibiotika, ted se zkousely homeopatika misto AB.. stale bez vysledku.
Členka cathyc vám to píše celkem správně, vždy je to od stravy a špatného stavu střeva, čili hledat musíte tímto směrem.
Dobrý večer.Mám pocit,že sa mi v uchu nahromadil maz a vznikol "štupeľ".Pri zívaní,odgrgnutí mám pocit pukania až miernej bolesti.Pán Jardo,je vhodné si dať preventívne urobiť na ORL výplach uší?Ďakujem.
V takovémto případě patrně nic lepšího nevymyslíte.
Dobrý den, pane Jardo.
V levém uchu mám trochu takové tepání. Dříve, když jsem trpěl zahleněním a náběhem na nemoc, tak se toto tepání stupňovalo. Když si uši čistím tičkou s vatou, tak právé ucho jde dobře a u levého se nedostanu tak hluboko, jako u pravého a začína při tlaku tičkou bolest. Něco tam je a myslím si, že už mnoho let. Jednou jste mi u vás na návštěvě říkal, že to mohou být paraziti. Budu kapat urinu, již kapu koloidní stříbro. Je také vhodné prosím vás kapat lugol? Urina je lepší čerstvá, nebo odpařená?
Děkuji za váš čas.
Tak urina se dá aplikovat i odpařená v tom problém není, ale s tím lugolem bych byl opatrný, jód je dost agresivní dezinfekce a nemám vyzkoušeno jak by se v uchu choval. Možná by nebylo špatné vyzkoušet infrazáření, nebo třeba biolampu.
Dobrý den, nejsem sice dítě, ale také mě postihl zánět středního ucha, oboustranný. Před měsíce jsem ho rozehnala, ale vrátil se. Píšu, protože už nevím, kde dělám chybu.
Od pondělí mě bolelo v krku na mandlích, byly tam červené a bílé kuličky, tak jsem potírala mandle střídavě Lugolem, MMS a jedla oreganový olej asi 3x denně. Občas jsem šplíchla koloidní stříbro. Do tří dnů se to spravilo, ale ve čtvrtek v noci mi to vlezlo na uši. Pokračovala jsem oreganovým olejem, mimo jiné jsem od čtvrtka pouze na ovoci a zelenine, dávám vysoké dávky céčka a včera jsem začla brát MMS 1 vnitřně 3 kapky po hodině - s velkým rozestupem od céčka. Nos jsem prokapala urinou (do uší jsem neměla odvahu cokoliv kapat, mám k uším respekt díky hnusným zkušenostem z dětství). Večer jsem si udělala klystýr litrem vody, pak klystýr s 3dcl vody s MMS aktivované HCl. No, a v noci jsem nespala, k půlnoci jsem na chvilku klimbla a vzbudila, posadila se na posteli a ruplo mi pravý ucho a vytekl hnis. Rýmu nemám žádnou, žádný nudle, nic. Prostě jen ucpanou Eustachovu trubici, možná alergického původu, nevím. Ale loni jsem byla bez alergických projevů. Dnes jsem tedy přidala ještě kurkumu a beru Ibalgin kvůli bolesti a rozhánění zánětu. Vařím čaje z Vilcacory a jinak jsem v koncích. Možná jsem asi splácala všechno dohromady nebo nevím, ale vše dělám s časovým odstupem. Teď jen potřebuju vědět, jak pokračovat dál, aby mi neprasklo i to druhý (na pohotovosti jsem rázně odmítla píchání jehlou, prostě averze z dětství a docela nedůvěra k tomu doktorovi) a jak se toho rychle zbavit. Je mi 28 let a nikdy jsem nevěřila, že budu takhle zoufalá z uší až mě to rozbrečí... ![]()
Děkuji za jakoukoliv reakci a radu.
Tak urina by určitě nic nepokazila a také se dá kapat do ucha na změkčení nějaký olejíček, ale jinak toho moc nevymyslíte, spíše pročistit střeva a vyčkat. Strava v tomto stádiu již mnoho neovlivní, spíše dostat do plného výkonu imunitu.
dobrý deň. doktorka nám povedala že dcéra má v uchu plieseň. naordinovala jej kvapkať do ucha Myco Decidin. v lekárni mi ale povedali, že do ucha sa to ale nedáva. tak sa teraz bojím. myslíte že by mohlo zabrať koloidné striebro, alebo moč? ďakujem za odpoveď.
To je otázka rozsahu postižení, ale určitě by stříbro na plísně fungovat mělo, případně by se dalo vyzkoušet grepové kapky, ty plísním také moc nejedou, případně slabší roztok lugolu, jód se plísním také nezamlouvá.
Dobrý deň. Moj syn (5 r.) mal zápal stredného ucha, mal horúčku, tak sme s ním šli na pohotovost, kde mu ucho prepichli, doktor nasadil ATB a teraz je sledovaný na ORL kvoli sluchu, pretože na 1 ucho (to, kde mal zápal)nepočuje skoro vobec. Doktorka to vysvetlovala tak, že za bubienkom zostala tekutina, ktorá sa musí vstrebat a potom to bude OK. Vraj to trvá rozne, možno aj mesiac, kým sa to dá do poriadku.
Mňa zaujíma jedna vec: možem aj napriek tomu kvapkat do ucha urinu, alebo radšej do nosa? Doktorka teda hovorila, že s uchom nemám nič robit (samozrejme moje úmysli s urinou som jej nespomínala), že ucho je už "uzavreté", že ked tak čistit nos (doporučila Olynth).
Ešte jedna skúsenosť s urinou: Počas zápalu ucha mu po prepichnutí vytekal z ucha hnis a doktorka radila ho často čistit (Ophtalovou vodou a vysiat papierkom), čo som aj robila. Ale stále to nebolo ono, stále mu to vytekalo z ucha. Potom som sa odvážila mu do ucha dať jeho urinu a div sa svete: na druhý deň mu netiekla z neho ani kvapka! Proste paráda. No akurát teraz má problém s tým sluchom, na čo Vás prosím odpovedať mi. ďakujem.
Mňa zaujíma jedna vec: možem aj napriek tomu kvapkat do ucha urinu, alebo radšej do nosa? Doktorka teda hovorila, že s uchom nemám nič robit (samozrejme moje úmysli s urinou som jej nespomínala), že ucho je už "uzavreté", že ked tak čistit nos (doporučila Olynth).
Ešte jedna skúsenosť s urinou: Počas zápalu ucha mu po prepichnutí vytekal z ucha hnis a doktorka radila ho často čistit (Ophtalovou vodou a vysiat papierkom), čo som aj robila. Ale stále to nebolo ono, stále mu to vytekalo z ucha. Potom som sa odvážila mu do ucha dať jeho urinu a div sa svete: na druhý deň mu netiekla z neho ani kvapka! Proste paráda. No akurát teraz má problém s tým sluchom, na čo Vás prosím odpovedať mi. ďakujem.
Tak silně pochybuji, že by urina mohla napáchat nějakou škodu, tu jde aplikovat i přímo do otevřené rány a vždy funguje skvěle. Podle všeho došlo buď k mechanickému poškození a to by byl velký problém, nebo má doktorka pravdu i když možná ne zcela a může jít i o usazení vápníku v místě zánětu, na což by zabral ve velkém hořčík.
DObrý den,
mám dceru, má bezlepkovou a bezlakotozovou dietu, přesto je stále slabá. Nyní 2 týdny chřipka a následuje zánět ucha, dnes nasadila doktorka antibiotika. Dcera nebyla schopna se ani vysmrkat tak, aby kapičky do nosu mohly začít fungovat. Věk 11 let. Jí ovoce, zeleninu, maso, bezlepkový chleba, máslo, sojove nebo kokosové jogurty. Masa nejí moc, ale trochu ji donutím sníst, malá dětská porcička. Cpu do ní laktobacily, rybí tuk, vitamín C se zinkem, vitamín D. Když je fit, sportuje, jezdí k moři.
Dnes už mám po probdělé noci, kdy sebou clomala bolestí (nakonec jsem jí přidala léky na bolest a usnula) výčitky svědomí, že něco dělám špatně. Nevím co. Prosím poraďte.
Děkuji!!!
Patrně zamoření virem a je tedy otázkou zda ATB vůbec zafungují. Krátkodobě moc řešení není možná pomohou obklady, nebo kapky do ucha, ale z dlouhodobého pohledu bych viděl jako rozumné dělat si kimchi pro dítě pochopitelně ne ostré. V něm se vyskytuje laktobacilus sakei který je schopen kompletně osídlit oblast krku a přilehlých dutin s tím že pak se tam jiný šmejd těžko usídlí.
Patrně zamoření virem a je tedy otázkou zda ATB vůbec zafungují. Krátkodobě moc řešení není možná pomohou obklady, nebo kapky do ucha, ale z dlouhodobého pohledu bych viděl jako rozumné dělat si kimchi pro dítě pochopitelně ne ostré. V něm se vyskytuje laktobacilus sakei který je schopen kompletně osídlit oblast krku a přilehlých dutin s tím že pak se tam jiný šmejd těžko usídlí.
Výzkum a zkušenosti pana Jardy ukazují, že některá probiotika dokáží skrze potlačení patogenních bakterií ovlivňovat i parazity.
Probiotics for the Control of Parasites: An Overview
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3182331/
Probiotics for the Control of Helminth Zoonosis
https://www.hindawi.com/journals/jvm/2018/4178986/