Ahoj
Tak jsem se rozhodla se sebou začít něco dělat, nebo se bojím, že to bude horší a horší. Chtěla bych začít chodit cvičit, tak nvm esi někam do fitka, tady v Praze je to všechno drahé. Nebo jestli cvičit doma, a zajít k výži. poradci, aby mě sestavil jídelníček.
Jak to řešíte vy?
Čo tak skúsiť cvičiť doma kalanetiku http://www.uloz.to/xzvQ8EE/cviceni-pinc ... netika-pdf, Päť tibeťanov http://www.uloz.to/x5TF1bt7/budte-fit-s-5-tibetanmy-pdf, resp. jógové cvičenia..., z uložto sa dá vybrať viac.
A stravovanie ja osobne riešim už dosť dlho a je to individuálne. Podstatné je ale asi začať... A asi predovšetkým vhodnými očistami tela. Držím palce
.
Ohledně jídelníčku je tu spoustu informací stačí hledat, každému vyhovuje něco jiného a záleží na aktivitě.......výživový poradce jsou dle mě vyhozené peníze. Projděte si fórum nebo použijte hledat.
Co se týká zpevnění těla tak mě vyhovuje 5 tibeťanů a chůze (každý den alespoň 1hodinu).
Já jsem přes týden taky v praze a chodim do fitka za necelé pětikilo měsícně, což je myslím si dost dobrá cena. A mají tam i trenéry, ktěří ti poradí s výživou, sestaví jídelníček apod. Takže to bych doporučila za mě.
Tak jsem se rozhodla se sebou začít něco dělat, nebo se bojím, že to bude horší a horší. Chtěla bych začít chodit cvičit, tak nvm esi někam do fitka, tady v Praze je to všechno drahé. Nebo jestli cvičit doma, a zajít k výži. poradci, aby mě sestavil jídelníček.
Jak to řešíte vy?
Co je drahého na chození v přírodě a nic jiného nepotřebujete.
Ahoj, tak nakonec jsem vyzkousela vyzivovou poradkyni v Brne. Jsem moc spokojena, upravila mi jidelnicek na miru. Takze zacinam chodit do fitka pravidelne + uprava jidelnicku a citim se skvele.
Je hezké platit za něco, co může každý dělat sám a využívati všeho, co Všehomír (hned za barákem) zdarma nabízí. Při placení se člověk cítí taknějak lépe, že toho dělá více a taknějak jinak. Přitom jde o triviality. Pokud jsou zadarmo.
Prostě cena zvyšuje "užitnou hodnotu".
Stará známá pravda.
To máte bohužel pravdu, mnoho lidí má v hlavách totální zmatek a zakódovanou představu, že co je levné, je vlastně špatné a přitom ty nejlepší věci jsou většinou zdarma.
To máte bohužel pravdu, mnoho lidí má v hlavách totální zmatek a zakódovanou představu, že co je levné, je vlastně špatné a přitom ty nejlepší věci jsou většinou zdarma.
Velmi dobrý komentář.
Shrňme si to, to, co jest zdarma či skoro zdarma a ideální pro život:
-radost ze světa, jaký jest
-čerstvý, chladný vzduch
-čerstvá, chladná, dobrá voda
-nějaké ty obiloviny, kořínky, hlízy, stonky, listy
-dobré maso
-dřevěné doupátko
-pomazlení s blízkým člověkem
-obdarovávání a braní si
-střídmost ve všem vyjmenovaném
Ahoj
chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo strie a jestli se nějak snažíte s tím něco udělat , nebo jestli to neřešíte.
já jich nemám nějak moc ani extra viditelné ale vadí mi to.
nevíte co je na to tak nejučinější?
chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo strie a jestli se nějak snažíte s tím něco udělat , nebo jestli to neřešíte.
já jich nemám nějak moc ani extra viditelné ale vadí mi to.
nevíte co je na to tak nejučinější?
To je otázka u některých žen nefunguje skoro nic, některým cvičení, masáže, promašťování, ale já bych si dovolil tvrdit, že nejlépe funguje úprava stravy, která pokožku vypne a částečně je vyhladí.