martina72 píše:
.....Za mne - život na venkově, pobyt co nejvíc venku, nepřetopený větraný domov, uměřená jednoduchá skromná strava složená ze základních surovin a ve značně malém konzumovaném množství na zdraví úplně stačí.
PLNÝ SÚHLAS......... Keď sa osamostatním, tak si asi kúpim dom na dedine blízko mesta, blíííízko lesa, a budem čo najčastejšie vonku........ Lebo byť vonku medzi blokmi ma nebaví, a hoci mám les blízko aj teraz, mám ten sk*rvený počítač, na ktorom som sa stal asi závislím (nie, hry nehrám, filmy nepozerám, len čítam diskusie všemožného druhu a trochu četujem...), a takto o druhej ráno ho konečne vypínam a idem sa zavesiť na 8 minút kolmo dole hlavou pomocou inverzného stolu, nech tú situačne prehnutú chrbticu z nesprávneho sedenia pekne narovnám, a nech idem spať s klamlivým pocitom, že "dnes to nebolo až tak zlé", pričom to mohlo byť STO KRÁT LEPŠIE..... Aspoň, že mám PC pod oknom, a mám celý čas otvorenú vetračku... aspoň aká-taká cena útechy...aj s tým nepasterizovaným maslom, po ktoré som si dnes šiel autobusom za kamošom, čo bola moja jediná prechádzka dnes na čerstvom vzduchu (pár krokov z autobusu a naspäť...)...
Do kelu aj so mnou....
Aha, toto je o Joalis ? ..... Bral som Joalis keď som mal asi 19 rokov (hneď po skončení strednej)...asi 3x po 4 fľaštičky v balení (čiže 3 kúpené po 4 fľaštičky v tako plastovo-gumenom priesvitnom obale myslím na cvočky ? Keď dobre pamätám ...)... Samozrejme som nevidel absolútne žiadnu zmenu....
Ale zas....funguje mi to múmio ? .......ako to zistiť ? ...