Dobrý den,
chtěla bych vám a vaší snaze o jakousi osvětu moc poděkovat. Nenašla jsem zatím jiný web nebo zdroj, který by byl tak informativní a pro mě užitečný, jako ten váš. A celkem obdivuji vaši odvahu něco takového sepsat, vsadím se, že jste byl určitě párkrát nazván bláznem
Potýkám (resp.potýkala jsem se) s problémy už v ranné pubertě, kdy jsem díky stravy od babičky a školní jídelny měla nadváhu, později i přes snahu jíst ,,zdravěji" mi začaly padat vlasy, strašně špatné trávení, vynechávala mi slinivka (v mých 15 letech nikdo nevěděl proč) .... no zkrátka téměř všechno se zlepšilo vysazením lepku, masa (to mi nečinilo moc potíže, ale dospěla jsem k vegetariánství přirozeně) , omezením obilovin a pitím čerstvých zeleninových šťáv+ ovoce po ránu a čerstvá zelenina a nějaké to vařené jídlo večer. Později jsem zařadila rybí olej a mám zase pěkné vlasy. Nejsem prakticky nikdy nemocná (jednou za dva roky možná viroza, která se po 3 dnech sama vyřeší).
Je to jednoduché, za ty léta už jsem si na svůj styl jídelníčku zvykla , bohužel okolí pořád nechápe.
Nicméně velmi děkuji za informace, které jste za svůj život nasbíral a sepsal na svůj web, protože bez nich bych nejspíš nepochopila nic o fungování potravy v organismu o důležitošti střevní mikroflory a vůbec základy, které mi v životě pomohly.
Přeji pěkný den!