Mě poslední dobou vrtá hlavou a fakt by mě zajímalo jestli existuje opravdu nějaká ostrá verze viru, jak tady myslím i Alopat zmiňoval. Jelikož by to dávalo celkem smysl. Zkusím nahodit možný scénář.
Jelikož je teď evidentní, že čím dál tím více lidí je naštváno a čím dál tím více lidí se začne bouřit proti těm všemožnejm nesmyslným opatřením, která jsou až z mého pohledu doslova nesmyslná naschvál. Proč naschvál? No aby to lidi stavělo proti sobě a i proti vládě. Proč proti vládě? No protože je furt myslím celkem problém pro elitu elit ovládat zhruba 195 států, jak si písknou. Tedy jediné smysluplné řešení je sjednotit je pod jednu střechu aneb oficiální (nikoliv aktuálně neoficiální) globální světovou vládu. No a teď jak se toho dá docílit? Vypustíte do všech médií světa pandemii která ale vůbec není nebezpečná (viz- aktuální dění) Budete tuhle lež úmyslně masově krmit a to ještě tak pitomým způsobem, že tomu nebude věřit díky všem těm protichůdným nesmyslům velká spousta lidí. No a všichni tihle lidé budou samozřejmě naštváni na ty, kteří vládnou, tedy na politiky. Ti budou mít za úkol zavádět další nesmyslná a stále se prohlubující opatření. Dnes je to rouška, zítra očkování, tohle vám zavřeme, tam nesmíte, musíte dodržovat karanténu, zničíme vám malé podniky atd atd...Samozřejmě spousta lidí se nechá očkovat s radostí, ti pravděpodobně skutečně odpadnou jako první nebo budou mít vypnuto ještě více než kdy dříve.... No a teď co s tím zbytkem a že ten zbytek nebude vůbec zanedbatelný vzhledem k tomu, že teď té komedii nevěří už myslím příliš velká spousta lidí? No bude na čase vypustit ostrou verzi, která ze všech těch nevěřících bouřících se udělá největší blbce. Všichni tihle nevěřící rebelové zároveň ale i pohrdají vládou, kterou tou dobou budou pohrdat i všichni kteří všechna ta opatření budou splňovat, jelikož těch nařízení bude tolik a jsou nadmíru buzerativní a často i nesmyslná. Takže tu máme 2 skupinky lidí, jedni kteří dodržjí opatření, druzí kteří nedodržují opatření, ale co mají společného je odpor k vládě, která během neexistující pandemie totálně selhávala a vymýšlela jednu blbost za druhou a co platilo včera se další den měnilo... No a pokud v této době přijde ostrá verze viru, obě skupinky těchto lidí se začnou skutečně bát, ale vládě stále nebudou věřit a samozřejmě pojede propaganda typu: "tuto pandemii musíme zvládnout nikoliv jako jednotlivé státy, ale jako celá planeta. Nic tak děsivého tu nikdy nebylo, musíme se všichni spojit." A globální vláda je na světě...Jestli se na základě toho pak budou muset všichni očkovat a čipovat asi ano, přeci se musíme ubránit a nemůžeme si dovolit šíření viru. Teď tohle bude fakt dost možná "dobrovolné"(nepočítám úřady a tramvaje), ale s ostrou verzí pod zášťitou globálních opatření by se mohla rapidně změnit situace...
Klíčová otázka je myslím tedy jestli existuje ostrá verze viru. Dále a to by snad věděl někdo vzdělanější a já mám takové tušení že to tak bude. Neznamená vyšší úmrtnost na nákazu automaticky nižší životnost viru? Jelikož logicky pokud se virus chce šířit co nejvíce což předpokládám chce tak jako jakýkoliv jiný fungující organismus (asi tedy krom určitých lidských jedinců
) tak nemůže zabíjet své hostitele, jelikož by se pak nemohl šířit dále... Prostě pokud je bude zabíjet, tak nemohou nakazit ty ostatní a tím pádem i sám virus bude mít problém přežít... Na základě této úvahy usuzuji, že udělat takový virus, který bude dobře přenositelný a zároveň bude mít vysokou úmrtnost velmi složitý úkol, né-li nemožný jelikož odporuje základním zákonům přežití a proto by mě opravdu zajímalo to, jestli nějaký takový existuje nebo ne, jelikož pokud ano, ten scénář co jsem zde napsal vidím jako možný, ale je závislí na té ostré verzi... Další otázka pak je, jestli by se ostrá verze viru nemohl maskovat za nějaké elektromagnetické řázení, tedy pokud je něco na té teorii, že virus jsou odpadní látky intoxikovaných buněk, tak čím intenzivněji se bude na lidi zářit vysokofrekvenčnímy zařízenímy, tím více v sobě budou mít onoho "viru" a tím větší onen "virus" bude mít úmrtnost. Tak by se asi i dalo docílit globální vlády bez ostré existující verze viru, stačilo by zvyšovat vysokofrekvenční záření v určitých oblastech a následné příznaky které lidi budou mít pojmenovat jako novou formu mnohem nebezpečnější nákazy. Mimochodem Gates o další mnohem nebezpečnější pandemii už mluví a WHO svým způsobem taky...