Jarda píše:
Ono těch slibně fungujících látek je docela dost a o to zajímavější je že o ně medicína a média v oficiálním proudu nejeví sebemenší zájem naopak dehonestují cíleně šiřitele těchto pozitivních informací a příslušné orgány státu zakazují jejich distribuci a dokonce i dovozy ze zahraničí. Podle všeho tedy zájem o zdraví lidí je tam naprosto druhořadý a je otázkou co je tedy ten správný důvod proč se to všechno děje. Každopádně nyní asi nejrozumnější přístup je minimalizovat případné škody tím že dodám tělu vše co je jenom možné pro dokonalé fungování imunity, uvedu se do klidu a nenechám se strhnout k neuváženým krokům jako je očkování experimentální vakcínou.
Snáď si, Jarda, nemyslíte, že doktori sú na našej strane (na strane pacienta). Mám (a zrejme nie len ja) veľmi dobrú skúsenosť s prevenciou, keď som sa klinicky necítil dobre. A pozerali na mňa, že čo od nich chcem - nech prídem, keď mi bude úplne zle (= budem v pokročilom štádiu choroby, či už diabetes mellitus alebo štítna žľaza alebo tráviaci trakt ap.) a budú mi môcť predpisovať lieky, ktorých sa samozrejme už nikdy nezbavím.
Vážne prípady Covid19 sa u nás liečia pomocou lieku Remdesivir, ktorý stojí 2100 EUR jedna dávka a pritom nie je účinný. Niektorí doktori bijú na poplach, nech sa aspoň vyskúšajú iné (lacnejšie) možnosti napr. Ivermectin ap., ktorý je omnoho lacnejší a údajne pomáha pri liečbe Covid19. Okrem toho na tento liek existuje množstvo štúdií, keďže sa dlhodobo používa na liečbu parasitálnych chorôb v teplejších krajinách. Lenže nikto o tento liek u nás nestojí, pretože je zrejme v rozpore s vyšším záujmom farma biznisu alebo niektorých lobby skupín...
Inak súhlasím s tým, čo píšete...