neti píše:
Pán Bukovský, momentálne populista a btw. doktor bez jedinej atestácie, ktorý sa ale stavia do pozície doktora (= autority) sa zdiskreditoval tým, že propaguje veganizmus ako panaceu vhodnú pre každého a ktorý manipulatívnymi praktikami monetizuje ľudské nešťastie (= choroby).
Bukovského som NIKDY nemal rád, pretože hoci má dar reči a podľa mňa veľmi príjemný hlas, vždy propagoval o stravovaní BLUDY (maslo je zlé, mäso je zlé, vajíčka sú zlé, sója je dobrá, a podobné kydy). Keď sa ale začal angažovať proti covid opatreniam a proti súčasnej vláde, povedal som si, že hoci ako výživár splieta bludy, tak v tomto je SUPER. Lenže v nedávnom videu prakticky povedal, že "nás zachráni asi len vakcína", a nemyslel to ako vtip. Vtedy som mu sklamaný do komentov napísal, že sa u mňa týmto zdiskreditoval, a že neviem o čo mu ide...
Tak som premýšľal, a prišiel som na toto.... Bukovský je vo svojej podstate ZLÝ, FALOŠNÝ človek. Buď je to nejakou záujmovou skupinou umelo vytvorená "protistrana" Matovičovi, ktorá má povedať 80% pravdy a 20% klamstiev (zásadných klamstiev), alebo ide "sólo", nikým neriadený (a to mi príde pravdepodobnejšie, ale istotu v tom nemám), si takto (spôsobom, aby nebol príliš radikálny = aby neponúkal ÚPLNÝ NÁVOD a aby neodhaľoval verejnosti VŠETKY klamstvá) si buduje svoje meno v inej oblasti než len vo výžive, asi za účelom, aby v budúcnosti (ak takýto typ budúcnosti vôbec bude) kandidoval za prezidenta...... Alebo mu ide len o to byť stredobodom pozornosti ? Mne nedáva logiku toto.... Hovorí pravdu o potrebe suplementácie D-čka a minerálov, pravdu o tom ako sa prehliadajú bežné chrípky, ako sa zrazu v mainstream médiách nespomínajú rakoviny a cukrovky, srdečné ochorenia a všetko je len o umelej bubline covid-19, no na druhej strane SÚHLASÍ s nosením rúšok v spoločnosti (pričom každému kto nie je tupec musí byť jasné, že rúško je dobré len pri operáciách aby chirurgovi nespadla slina do otvoreného tela), a s vakcináciou (chce vybrať tú najlepšiu možnosť, naletel, že Sputnik V bude lepšia než iné). ..... Je to pre mňa najrozporuplnejšia známa osobnosť Slovenska z tých, ktoré sa vyjadrujú ku covidu či už ako obhajcovia Matoviča a vlády, alebo jej odporcovia.
Ešte väčšia sranda (z ktorej som sa hodinu spamätával) sú tieto tvrdenia vlády (neviem teraz presne kto konkrétne to povedal).... Niekto niekde MÚDRO poznačil, že vírus vstupuje do tela aj očami (mimochodom, koľko % slovákov/čechov o tom vie... JEDNO PERCENTO???).... A aby sa "zahovorilo", tak na to bola taká reakcia, že bolo zistené, že tí ktorí nosia dioptrické okuliare, boli v priemere menej nakazení covidom než tí, ktorí nenosia......
A JA SOM VTEDY SKORO ZOŠALEL............
........ Podľa tých hyen sa vírus prenáša (v skutočnosti sa neprenáša inak než z krvi do krvi, ale dobre, berme do úvahy tie klamstvá, ktoré učí farmakomafia študentov medicíny) výstrekom z predu na štít (okuliare) ? Takže vírus si nepoletuje, vírus je prúd tekutiny ??? Čo za TUPEC NA N-TÚ môže uveriť tomu bludu, že nosenie dioptrických okuliarov čiastočne zamedzuje prenosu vírusu do tela cez očnú sliznicu? Vzduch prúdi prakticky takmer ako voda....
Podľa tých klamárskych hyen by sme si čiastočne mali ochrániť kontakt otvorených očí s vodou tak, že by sme si pred ponorením sa do vody dali na oči dioptrické alebo slnečné okuliare.... Keď tomu veria ľudia, tak fakt nech už vymizneme z tohto sveta... lebo v takej spoločnosti ma už prestáva baviť žiť.