Hejtovanie "rúškooviec" voči ľuďom so zdravým rozumom (minimálne vo veciach covidových) ktorí vonku rúška nenosia, naberá na obrátkach...
Včera mi jedna mladá koza (asi 23r.?) ukázala z auta gesto "fuck of", pretože som nemal rúško. Tú mladú kozu roky poznám z videnia (čiže za ten rok ma videla X krát, a bez rúška), o to viac ma to zarazilo... Keď ju uvidím nabudúce znova, ale už nebude v aute na sedadle spolujazdca, no miesto toho bude čakať na autobus (na zastávke som ju videl už aspoň 30x...), tak čo? Bude sa tváriť že nič? P*čisko jedno..... Vždy z nej sálalo temno (ja som len "často nasratý" z hlúposti ľudí, ale temno mi je cudzie), keby ona mala moc akú mal Hitler, som si istý, že by robila čistky - pozabíjala by tých so zdravým rozumom.
A dnes....šiel som po ulici, po chodníku popri ceste.... Asi okolo 41-44r. muž s rúškom pri aute, stál mi "bokom", čumel "do blba" a keď som okolo neho asi 2m od jeho boku prešiel, povedal "Daj si rúško...ty chuj..." (povedal viac-menej pokojným tónom). Chcel som zastať, ale rozhodol som sa, že sa budem hrať na "hluchého". Dôvod? Pravdepodobne by došlo k fyzickému násiliu, prišla by polícia (pardón, gestapo...), a keďže som nemal pri sebe rúško, ALE ani občiansky preukaz (proste len mobil a kľúče), tak by som si mohol vyrobiť problémy, a samozrejme - JA by som bol uznaný ako vinník, provokatér, atď.