Dagmara píše:
Samozřejmě že se za víru schovává spoustu špatných lidí ale to je ve všech společenstvích,že jedni jsou dobří a jiní špatní a není správné házet je do jednoho pytle.Nejdůležitější věc je, že ty špatné věci jsou nejvíce vidět a hodně se o nich mluví ale o křesťanech, kteří pomáhají seč mohou a často i za cenu vlastního života se moc nemluví.Neodsuzujte víru pro špatné skutky špatných lidí.Já sama jsem křesťanka a u nás máme centra pro mládež kde se jim věnujeme a kam mohou chodit místo toho aby chodili po hospodách atd. dále máme centra pro matky s dětmi, kde ty děti i hlídáme aby si maminky mohly někam dojít.Dále během roku pořádáme spoustu akcí pro spoluobčany.Vše děláme zdarma ve svém volném čase aniž bychom cokoli očekávali.A sám Ježíš byl ukřižován na popud kněžích ale ještě před smrtí prosil Boha aby jim odpustil.
Áno, to je pravda. Veľa kresťanov robí tento svet lepším a aj desatoro je pekné, ale každý si to interpretuje podľa seba mám taký pocit. Taktiež učí deti ako sa treba správať, ale som za to len do určitej miery, žiadny brainwashing, viď Amerika a veľa ďalších dobrých vecí čo robíte. To Vám nikto neberie. Ja som proti Vašemu vedeniu. Tu u nás nemôže mať nikto na svete veľký vplyv lebo hneď to využije pre svoje osobné cieľe, holt ešte sme asi málo vyspelí, viď Vatikán, finančné skupiny. Preto je nemysliteľné, aby kecali do politiky napr. Mne je jedno, že sa za vieru schováva nejaký Fero z dediny. Tu ide o to, že Vatikán sa schováva za Vás. Tu je ten problém. Už by ma ani neprekvapilo keby vyšlo na javo, že predávajú drogy... Vy by ste mali v prvom rade mali spraviť nájazd na Vatikán a tých smradov tam pobiť bibliami, žiadne odpustenie, ale to by nemohla mať polka sveta vymytý mozog a skákať ako ilumináti pískajú. Treba človeka vychovať, tak aby sa nedal ovplyvňovať. Ale tak to nie je len s náboženstvom. Ukážkový príklad máme práve teraz na Slovensku, pri kauze Gorila. Všetci zainteresovaní už mali vysieť dávno. SmerSD 40 percent ho bude voliť, za to, že robí po dedinách babkám mítingy a spieva im tam R. Kazík a sľúbi im vyššie dôchodky... Skoro ma porazilo. Opäť brainwashing ako vyšitý. Ale on vlastne len pil kolu, som zabudol...