petr píše:
Nemáte už bližší informace o termínu vašeho připravovaného kurzu zdravého života? Jak to vypadá s dokončením mostu v Poděbradech? Uvažujete o bližším termínu než dokončíte vaše vlastní prostory? Mám o tento kurz určitě zájem. S pozdravem Petr.
Zatím ne, po vydání časopisu Recepty prima nápadů 23.12.2008 jsem natolik vytížený, že si asi budu muset sehnat také nějakého léčitele. Časopis s příspěvky a odkazem na moje internetové stránky, má vycházet každý měsíc, celý rok, což zřejmě nebude možné zvládat. Zatím tedy moc neplánuji a čekám, co se z toho vyvrbí. Sice mám domluvenou spolupráci s majitelem jiného penzionu a zájemců je také dost, ale časově nestíhám. Dokonce by to nyní již šlo, most je dokončen a vlastně tomu brání jen nedostatek mého času. Nyní ve čtvrtek 29.1.2009 vyjde další číslo časopisu a teprve poté, podle své vytíženosti, začnu nejdříve v polovině příštího měsíce o něčem uvažovat. Vzniká to celé zcela neřízeně a příliš hekticky na můj vkus, ale budu se snažit to rozjet co možná nejdříve, jak mi časové možnosti dovolí. Každopádně potřebuji ještě trochu času na přemýšlení, jak to celé zvládat souběžně s podnikáním, které jsem dosud neukončil a krize mi to také nijak neulehčuje. Je ovšem možné, že dopady krize na moji firmu budou nezvládnutelné a donutí mě tento krok udělat mnohem rychleji, než jsem měl v plánu. Zatím tedy vydržte a ozvěte se tak za měsíc, to snad budu o trochu dále s rozhodováním.